Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2010 13:10 - Истина ли е?
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 6067 Коментари: 11 Гласове:
5



Интересничко и плашешто. Само за хора с отворени сетива!!!!





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. misbis - за ерархията на илюминатите и връзката им с рептилите
31.03.2010 21:40
ЕРАРХИЯТА НА ИЛЮМИНАТИТЕ/masons/

(Превод от лекция на Стуард Свердлов/потомък на влиятелна руска фамилия)



Главата на Световните Илюминати се нарича ПИНДАР/ Pindar. Пиндар е член на една от 13-те иломинатни семейства,и винаги е мъж. Титлата Пиндар е абвривиатура на Pinnacle of the Drago,което означава Пенисът на Дракона. Символизира върховната сила,творението,проникването,уголемяването и страха. Притежателят на тази титла докладва директно на вожда на Рептилните*влечугоподобните* във вътрешността на земята.

Истинския Пиндар е главата на Ротчаелд/ Rothschild фамилията през последните столетия. Местонахождението му е в Германия,близо до Франкфурт.

Иломинатите,тук на земята са създали пирамидална структура на контрол,идентична със системата на Драконовата империя.Пирамидата с гущеровото око на американския долар, е символът на тази структура за контрол. Пиндар е символизиран като златна чаша върху пирамидата. Следващия слой е “окото“,което символизира следващите 13 фамилии=

– Rothchild ( Bauer or Bower) – Pindar

– Bruce

– Cavendish(Kennedy)

– De Medici

– Hanover

– Hapsburg

– Krupp

– Plantagenet

– Rockefeller

– Romanov

– Sinclair(St.Clair)

– Warburg(del Banco)

– Windsor(Saxe-Coburg-Gothe)



На всяко едно от тези семейства е определена зона от земята и,или задача за извършване.

Това вклочва глобалната икономика,военната технология,психичен контрол,религия и медия.

Всяко семейство има т.н. Съвет на 13/те. Числото 13 има голямо значение за тях. Те знаят,че 12 вида енергии се използват за 10/те аспекта на психичен контрол. Сумата от 12/те енергии представлява 13/тата енергия, едно изклочително силно познание.

На тях също им е известно,че зодиакалните знаци са 13, не 12. Тринайстия знак е пазен в тайна от векове,защото е символа на Дракона. Тази тайна се пази, за да не се разбере за умствения модел на влечугоподобните.

Следващия слой на пирамидата са второстепенните 300 фамилии,които служат на Пиндар и на 13/те. Тези 300 имат високо съдържание на влечугоподобна ДНК ,докато 13/те са с изменено ДНК и могат да променят формата си


Тези 300 са известни като Комитетът от 300. Някои от тях са-Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft, and Wilson

Комитетът на 300/те използват много от познатите институции за да постигнат целите си,като например- Council on Foreign Relations, Bilderburgers, Trilateral Commission, Club of Rome, Royal Institute for International Affairs, Mafia, CIA, NSA, Mossad, Secret Service, International Monetary Fund, Federal Reserve, Internal Revenue Service, and Interpol.

Всички те са частни организации или корпорации, организирани да изглеждат като общественни устройства за помощ,но истината далеч не е такава.

Иломинатите създават също изкуственно държави,за да постигнат целите си.Като например-

United States, Switzerland, Kuwait, the Soviet Union, Panama, Israel, Italy, Yugoslavia, the United Kingdom, most of Black Africa, all of the Arab countries, and all of Central and South America.

Тези нации се създават за да произвеждат блага на властваяите фамилии и техните поддръжници,да им пазят или скриват богатството,и да създават нестабилни общественни положения и за отпочване на война ако е необходимо.

Швейцария е създадена като неутрален център,за да могат Илюминатите да съхраняват безопасно имането си по време на война или други безредици.

Америка е създадена като 13 колонии, за всяко едно от тези 13 семейства. Първоначално знамето е имало 13 звезди, а днес 13 линии. Орелът,символа на Америка държи в ноктите си 13 стрели.Америка всъяност е корпорация на фирмата Виржиния,създадена през 1604 в Англия с директната намеса на Ротчаелд. Трябвало е да се намери зона за разширяване и умножаване на капиталите върху Американския континет. Активите както на Виржиния,така и на Америка се притежават чрез Ватикана от Свещенната Римска империя. Това е станало през 1213,когато Крал Джеймс дава всички активи на *гущероподобния/рептилен Папа*

Америка не е получила името си от Америко Веспучи. Илуминатите никога няма да нарекат континент на името на италиански рисувач на географски карти. Америка е комбинация от следното-



AM на еврейски значи хора

AME е заповедна форма на испанско латинската дума- да обичаш

ERI , ARI е лъв на еврейски

RICA е богат в женски род на испански

KA на египетски е душа,или силата на духа в тялото

Може да да се преведе по един еврейско-египетски начин като- Хората на лъва със душевна сила

А в превод на латински като- обичай богатия/богатството.

Това може да ви покаже как мислят илюминатите.



Втората световна война може да се нарече тест на крайната глобализация и на психотронните оръжия. Тестванно е също действието на флуора във водата,който убива активността на мозъка и понижава съпротивата. Експерименти в лаборатории със затворници/роби докъде издържат на съпротивление, също така да приучат масите да се шпионират един друг. Създавани са сексуални роби/ както мъже,така и жени/ с цел набиране на информация.

Всяка година Илюминатите се събират за да планират продължаването на световния контрол и доминация. Когато все повече хора разбират плана им, все по трудно става за Илюминатите да го наложат.



цитирай
2. misbis - още едно вмъкване
31.03.2010 21:41
Кубрат Томов знае за рептилите, но никога не каза цялата истина
цитирай
3. nobelman - голямо БРАВО
01.04.2010 17:35
на автора !!! За пръв път виждам истински доказателства за това, което съм чел. НО, не ви ли се струва възможно /само в интерес на потвърждаването на истината/, този ефект в зениците да се получава при отражения на светлината в студиото ?
цитирай
4. misbis - do nr 3
01.04.2010 18:23
Възможно е, и да е от светлината в студиото, но лицата,които виждаме отдавна са известни в илюминатските среди...така, че дали в студиото, дали извън него..имат си го този нечовешки елемент.
Аз отдавна започнах да гледам задълбочено в очите хората,с които контактувам..интересни нещица се откриват
цитирай
5. podvodni - на автора !!! За пръв път виждам и...
01.04.2010 22:26
[quote=nobelman]на автора !!! За пръв път виждам истински доказателства за това, което съм чел. НО, не ви ли се струва възможно /само в интерес на потвърждаването на истината/, този ефект в зениците да се получава при отражения на светлината в студиото ?
[/quote
Това е подсъзнателна реакция на рептилската същност и гени. Реакцията се получава при комуникация при определено състояние на носителя на тази същност. Филма ясно доказва различията при отделни хора. Има доста сравнения показани във филма.
цитирай
6. анонимен - iFOgYQzsCuxp
25.05.2011 12:22
In awe of that awnser! Really cool!
цитирай
7. анонимен - baXLnETexCKvgf
26.05.2011 13:25
oR03cy <a href="http://tlmzjowygobb.com/">tlmzjowygobb</a>
цитирай
8. анонимен - aIeZdItz
26.05.2011 18:50
CrbjFj , [url=http://phcwtqeirpnt.com/]phcwtqeirpnt[/url], [link=http://hycwwttxifmg.com/]hycwwttxifmg[/link], http://tpkiegrgfcnz.com/
цитирай
9. анонимен - puqJhrAxe
28.05.2011 16:50
ypiu3n <a href="http://szxhpbbyptcz.com/">szxhpbbyptcz</a>
цитирай
10. анонимен - pHBHfslH
31.05.2011 19:59
t0LT7I , [url=http://wphwzyjufzyt.com/]wphwzyjufzyt[/url], [link=http://rmxvustgxkpt.com/]rmxvustgxkpt[/link], http://ibbcfzrbqyrn.com/
цитирай
11. анонимен - :)
30.06.2011 00:40
Ima li drug link s raboteshto klipche?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3682699
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031