Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2010 22:26 - подкрепа
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 5837 Коментари: 19 Гласове:
8

Последна промяна: 02.04.2010 22:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това което предлагам на Вашето внимание е в покрепа на блога на misbis. Предлагам го само защото има още много невярващи в задкулисието.





Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. universalnite000 - И аз имам какво да споделя по темата : ...
02.04.2010 22:55
И аз имам какво да споделя по темата :

" В продължение на близо година "Марин" имплантира във всяко осиновено куче и котка от приюта микрочип с удостоверение за самоличност - високо технологичен отговор на вековния проблем с постоянното разпознаване на домашния любимец. Микрочипът, с големина колкото оризово зрънце е затворен в биомедицинско стъкло. Върху него е отпечатан код от 10 букви и цифри и се имплантира с обикновена инжекция между лопатките на животното. С размах на сканиращото устройство, което се побира в ръка, чипът се активира и предава кода на компютър, който изписва името и адреса на собственика, наличните медицински данни и най-важното - телефона на собственика. "
Илюминати искат да стигнат по-далеч с хората.Те искат да имаме бар-кодове, така че да можем да бъдем "четени" в супермаркетите и банките, както сега касиерът разчита консерва. Един човек от Ай Би Ем, който изобрети лазерния бар-четец за магазините е разработил и метод за поставяне на същото устройство под човешката кожа за една милиардна от секундата. Той е невидим за невъоръжено око и може да пренесе цялата информация, която някой иска да получи за вас. Ние бихме могли да сме постоянно свързани с компютър и кой може да каже дали сигналите няма да бъдат изпращани и в двете посоки ? В Швеция има вече хора, приели знака върху ръцете си като част от опит за общество без пари.
Д-р Карл Сандърс, високо ценен електронен инженер казва в интервю в списание "Нексус" как проектът му за микрочип, който да помага на хората с прекъснати гръбначни връзки е бил иззет с правителствена програма, наречена проект "Феникс". Хенри Кисинджър и служители на ЦРУ присъствали на срещите за проекта. По време на една от тях бил зададен въпрос: "Как може да се контролират хората, ако не могат да бъдат идентифицирани ?" Интересното е, че чипът се презарежда чрез промените в телесната температура и те установили, че най-подходящото място за него е на челото, точно под линията на косата. Спомняте ли си за "знака на звяра", споменат в "Откровението на Св. Йоан" ? Сандърс бил на 17 срещи за микрочипа с бригадата "Единен свят", като някои се провели в Брюксел и Люксембург. Според Закон за контрол на емиграцията (1986), раздел 100, американският президент има право да узакони всяка идентифицираща маркировка, която сметне за необходима ................
цитирай
2. universalnite000 - Още нещо : Микрочиповете се ...
02.04.2010 22:57
Още нещо :

Микрочиповете се имплантират в хората по време на отвличанията. Сега те искат да излъжат всички да го узаконят. Идеалът им е във всяко новородено бебе да бъде имплантиран микрочип като част от нормалния ход на нещата. Това е т. нар. план "от утробата до гроба". Те ще си послужат с извинението, че е полезно от медицинска гледна точка (този чип щял да препрограмира тялото за да се бори с болестите), че намира изчезнали хора (само си помислете, детето ви никога вече няма да се изгуби) и цял куп други причини. Всяко извинение само по себе си може да звучи разумно, но вижте тайния дневен ред. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ !!!
Електромагнитната и високоразвита технология не е ограничена само до контрол над ума. Нейното използване причинява катастрофални увреждания на физическото тяло и околната среда, освен, че е била усъвършенствана за военна употреба. Нашият фин Аз е конфигурация от взаимосвързани електромагнитни полета, така че самата сърцевина на нашето същество се засяга от други електромагнитни полета. А ако безсмъртното ниво бъде засегнато, физическото тяло излиза от строя.
цитирай
3. podvodni - Ре 1
02.04.2010 23:02
До колкото имам информация днес в САЩ има 2 града жителите на които са белязани с радио-чип. В Холандия има заведения в които входа е разрешен само за чип-имлантирани.
цитирай
4. universalnite000 - Ре 3
02.04.2010 23:15
Не се съмнявам, че е така, може и на други места да е същото . Ще ти споделя оше едно интересно разкритие - т. нар. "Пчела супершпионин". Американската агенция за развитие на нови технологии DARPA в рамките на програмата HIMMENS е разработила прототип на живо насекомо-киборг с вградена електромеханична система, която ще събира , обработва и изпраща данните.
цитирай
5. podvodni - Изниква интересен въпрос - Тоз т...
02.04.2010 23:29
Изниква интересен въпрос - Тоз технологичен бум дали е плод само на човешкият гений?
цитирай
6. universalnite000 - ;) Лично за мен няма съмнение - го...
02.04.2010 23:37
;) Лично за мен няма съмнение - голяма част от него е дошъл от контакти с извънземни , пример за това са технологиите на Никола Тесла . Институционалните учени нямат достъп до такива познания и затова няма как да си представят подобни технологии, камо ли да ги възпроизведат ....
цитирай
7. podvodni - Отваряш интересна тема за Никола ...
02.04.2010 23:51
Отваряш интересна тема за Никола Тесла. Хайде да я развием!
цитирай
8. universalnite000 - :) С удоволствие. Мнозина знаят за ...
02.04.2010 23:58
:) С удоволствие . Мнозина знаят за Тесла мобила , затова ще се спра на нещо друго . Франклин Рузвелт бил приятел на Никола Тесла, ученият гений, много от чиито знания дошли от извънземните. Един от студентите на Тесла - Гилермо Маркони, основал тайна група, която твърдяла, че е конструирала "летящи чинии" през 40-те години и че се е приземила на Луната в началото на 50-те години. Интересното е, че голям брой учени като Маркони, работещи в сходни сфери са починали по странен и необясним начин. Твърди се, че Рузвелт помолил Тесла да стане ръководител на проекта "Филаделфия". Негов заместник бил Джон Фон Нойман и екипът се разположил в Принстънски универститет, преди всичко да се пренесе във военноморската база в Бруклин през 1940 г. и да бъде закодирано под името проект "Дъга". Официалното поръчение било да се направят американските кораби невидими за човешкото око и радарите. Те постигнали това с миночистач като генерирали силни магнитни полета. През 1942 г. Тесла получил тежко въоръжен брониран кораб, но той протестирал, когато разбрал, че този път на борда ще има екипаж. Той напуснал и около 10 месеца по-късно бил намерен мъртъв в хотелската си стая в Ню Йорк. Аз се питам - 1) Дали наистина е бил мъртъв, или е скрит някъде, за да продължи с други начинания ? 2) Ако е умрял - защо и дали няма намеса ?
цитирай
9. universalnite000 - Още нещо за безплатната енергия...
03.04.2010 22:16
Още нещо за безплатната енергия
Изобретателите на технологията за безплатна енегия винаги са били спирани, а някои са били тормозени по други начини. Неприятностите вкарали един от тях - Джон Сърл от Великобритания в затвора. През 1946 г., когато бил едва 14-годишен, той построил своя "генератор на последствия Сърл", който бил вдъхновен от един негов момчешки сън. Той се основавал на магнитно устройство и генерирал използваемо електричество. Докато усъвършенствал творението си, Сърл започнал да конструира летателен апарат, използвайки същата енергийна система, която би могла да надмине дори днешните конвенционални самолети и космически кораби. Три месеца преди да завърши запланувания апарат, в който да летят хора, той бил затворен за това, че използва безплатно електричество и не плаща на електростанцията за консумация на тяхното ! Докато Сърл бил в затвора по това нечувано обвинение, властите изгорили всичките му писания. Същото се случило с едни американски изобретател - Денис Лий, който открил, че Илюминати и системата като цяло отчаяно се опитват да спрат тези технологии, понеже те ще премахнат нашата зависимост от горивото и топлината и цялото прикритие на тяхната технология ще рухне. На много изобретатели на безплатната енергия са отказвани патенти, а делото им може да се класифицира от един международен закон за "отпадъците за военна употреба", който може да им попречи да публикуват своите разкрития или да рекламират технологиите си. Но елитът на Илюминати знае за всичко това, защото информацията отива при техните тайни учени.
цитирай
10. misbis - STRAHOTNA DISKUSIA
06.04.2010 00:07
KAKTO VINAGI SAM KAZVALA, DOKATO IMA STEPENI NA SEKRETNOST, DEZINFORMACIA, MANIPULACIA..6TE IMA I TARSA4I NA ISTINATA. pAZELAT E GOLIAM,NO NE E NEVAZMOXNO DA SE POSTROI.
RADVAM SE,4E VI IMA
цитирай
11. анонимен - jhNOBJbFlw
25.05.2011 02:03
You've hit the ball out the park! Inceridble!
цитирай
12. анонимен - iWcJMhyCGwCGtOGHQea
25.05.2011 09:07
Thanks alot - your answer soevld all my problems after several days struggling
цитирай
13. анонимен - yxJoLoHVlXJn
25.05.2011 15:11
RDrjbT <a href="http://ztovmxytdhpf.com/">ztovmxytdhpf</a>
цитирай
14. анонимен - JkFKnNAyPzeLSVce
25.05.2011 19:59
HTJK6r , [url=http://csddegojlqnw.com/]csddegojlqnw[/url], [link=http://ghaqmugmyafw.com/]ghaqmugmyafw[/link], http://rdbytllllkkf.com/
цитирай
15. анонимен - RSNOCmxkqgia
26.05.2011 19:04
qa8iXR , [url=http://lpfxwqldnyox.com/]lpfxwqldnyox[/url], [link=http://muvcvicbbekn.com/]muvcvicbbekn[/link], http://gyjipifsboni.com/
цитирай
16. анонимен - PjeAzfLFBAGZjpqtS
28.05.2011 16:27
rqAGNV <a href="http://wcpsqattfoxw.com/">wcpsqattfoxw</a>
цитирай
17. анонимен - sdSWsjNTScyscwt
28.05.2011 17:18
2PUNDa <a href="http://pgwmtzvdhlir.com/">pgwmtzvdhlir</a>
цитирай
18. анонимен - HjdTwpzucTFcqV
31.05.2011 19:10
Dwffed , [url=http://ifmmsmmybwqc.com/]ifmmsmmybwqc[/url], [link=http://shrgjreazgyi.com/]shrgjreazgyi[/link], http://mqjbizucxqkd.com/
цитирай
19. анонимен - cdTZssQEzAxhZgXY
31.05.2011 19:27
Ap3Okk , [url=http://qresfqbmjmrh.com/]qresfqbmjmrh[/url], [link=http://rmvymvpmpsnc.com/]rmvymvpmpsnc[/link], http://yykzzaszcxqj.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698734
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930