Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2010 11:23 - Полша в траур. Започват неудобните въпроси
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 8572 Коментари: 12 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Полша вече е в седемдневен траур. Трагедията край Смоленск е голям удар за страната. Едва ли скръбта ще премине за теи седем дена. И след това ще дойдат неудобните въпроси. Но един от тях никога няма да бъде зададен на глас:

 

Кой има изгода от смърта на полският президент и част от върховното командване на армията?

 

Обстоятелствата около катастрофата са повече от загадъчни. Но първо да си припомним кой бе и какво бе полският президент Лех Качински.

Казано е - за мъртвите или добро или нищо.  А истината къде да я оставим?

Полският президент доста често изправяше ЕС на нокти, особенно когато ставаше дума  за отношенията ЕС -. Русия. То не бяха призиви за бойкот на Руски стоки защото видите ли Русия не приема полските картофи и друга селскостопанска продукция дето не отговаряла на нейните стандарти (в някой случай Руските стандарти са много по строги отколкото тези на ЕС). То не бяха искания за икономически санкции на Русия, щото видители тя отказва да даде достъп на Еврофирми до свойте подземни богатства., по специално газ и нефт. То не бяха ред други простотии.

По време на войната между Русия и Грузия той бе идинственият Евроръководител който открито подкрепяше и насърчаваше Саакашвили в неговата лудост. Той бе и единственият от ЕС който предложи НАТО открито да се намеси в конфликта на страната на Грузия (по подобие на конфликта в Косово). Ами подкрепата му за идиотщините на марионетката на САЩ наричащ се Украински президент - Виктор Юсченко в отношенията му с Русия.

Не е за пренебрегване и действията на различни полски емисари в Украйна с подкрепата на полските тайни служби. Въпреки това днес на чело на Украйна е „проруски” пезидент.

А реакцията му достигаща до истерия когато САЩ  обявиха че в интерес на Руско-Американските отношения спират изграждането на ПРО в Чехия и Полша.

 

Та така, имаме явен русофоб, американофил и антиевропеец който заедно с високо поставени армейски началници отива на поклонение на полските жертви на Сталинският режим в Катинската гора. И катастрофата става на Руска територия със самолет Съветско производство. По ясно няма и на къде – Руснаците са отговорни за всичко. Доста удобно нали? Но за кой??

 

Да хвърлим едно око на действията на екипажа и поведението на самолета малко преди катастрофата. Какво имаме:

1 Мъгливо и лошо време в района на летището

2 Пасажери от висок ранг на борда

Въпреки предупрежденията и съветите на диспечерите самолета да не каца в Смоленск, пилота предприема 4 (ЧЕТИРИ) опита за кацане. Петият се оказва фатален.

Закон в авиацията пилотите обслужващи държавните глави да са най-добрите от най-добрите. Самолетите подлежат на строг контрол.  Все пак самолета е несъвършена машина която винаги може да поднесе изненади ( правена е от човек).  Друг закон е, че сигурноста на пасажерите е приоритет №1. А тук имаме пасажер – държавен глава. Трябва да си пълен идиот да рискуваш живота на пасажерите с опити (4 бр.) за кацане при такива сложни метео условия. След вторият неуспешен би трябвало пилота да насочи машината към по-добро място за приземяване. Той е КОМАНДИР НА САМОЛЕТА  и там неговата дума е закон (над него в буквалният и преносен смисъл е само Бог.) Кой и какво е искал да докаже вече можем само да гадаем.

Озадачаващо е че 4 пъти машината аха да кацне и на петият – туп в пламъци. При лоши метео условия и нощем кацането се ивършва „на прибори”. Четири пъти приборите са работили нормално и са подавали достоверна информация, а на фаталният пети явно се е получило някакво объркване (срив) и самолетът се е врязал в дърветата на 300 метра от пистата. Възможно ли е външна намеса да предизвика този срив? Напълно! Така както се получи срив на самолета на Ер Франс над Атлантика близо до Бразилия. И след това излезе версията че самолета е свален от ....метероид, а ЕРБЪС подмени всички висотомери!!!! на  подобни самолети.

Възможно ли е да се получил срив на двигателите с последвала загуба на мощност и падане? ДА!! Та кова нещо се случи със самолета на Гордън Браун миналата година. Тогава излее версията за предизвикан срив посреством ЕМИ!!

 

Кой има интерес от тази катастрофа? Бъдещите изказвания ще покажат.

 

„Подобно нещо никога не се е случвало” – Владимир Путин

 

„Всички обстоятелства на катастрофата ще бъдат най-внимателно разследвани” – Дмитрии Медведев




Тагове:   неудобните,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nobelman - изключителен постинг !
11.04.2010 11:53
браво, направо си ми прочел мислите ...и съмненията. :) Напълно и 100% съм съгласен с коментарите и изводите, но според мен поръчителят, изпълнителят и "имащия интерес" за свършването на този невероятно удобен акт на детронация на Полша е известен и се нарича др.Путин.

...просто не вярвам в съвпадения и случаности :)
цитирай
2. podvodni - браво, направо си ми прочел мисл...
11.04.2010 12:02
nobelman написа:
браво, направо си ми прочел мислите ...и съмненията. :) Напълно и 100% съм съгласен с коментарите и изводите, но според мен поръчителят, изпълнителят и "имащия интерес" за свършването на този невероятно удобен акт на детронация на Полша е известен и се нарича др.Путин.

...просто не вярвам в съвпадения и случаности :)

Нима Полша е била на някакъв трон? Самият ти сочиш една "случайност" и " съвпадение" като неоспорим факт!!
цитирай
3. nobelman - ...
11.04.2010 13:13
трон ? Ако имаш предвид ползването на думата "детронация" в коментара ми, то - смисълът е, че е обезглавено държавното ръководство. А и честно да си кажа не съм виждал ползването на тази дума в друг смисъл :)
цитирай
4. universalnite000 - Няма какво да спорим за пионките - ...
11.04.2010 13:40
Няма какво да спорим за пионките - политици, зад всичко това са радетелите за Нов световен ред. Отново дърпат конците зад кулисите. Спомнете си за Сараево и ерцхерцог Фердинанд ...
цитирай
5. tomcat - В един друг пост също изразих съм...
11.04.2010 14:11
В един друг пост също изразих съмнение ,че това може да е поредното жертвоприношение на глобалистките сатанисти също като останалите им диващини 9/11,Кенеди,нападението над Южна Осетия,геноцида в Ирак и Афганистан....... и още много други.Определено някой пак иска да изкара Русия виновна също ,както се опитаха за войната с Грузия,което противоречи на всякаква логика.Какъвто и да е Путин не е толкова тъп ,че да убие цяла правителствена делегация на собствена територия.Според мен ако е умишлено по-скоро трябва да е дело на някоя американска или израелска секретна служба ,подобни операции са им специалитет False flag operation!
цитирай
6. анонимен - Юнивърс, Томкет и Водолаз,
11.04.2010 17:59
В крайна сметка, когато САЩ, трябва да направят важна стъпка в политиката, се обаждат първо в Москва и съгласуват действията си с Русия. Който се съмнява в това, значи е голям наивник. Двете страни, макар и съперници, са си изключително необходими една на друга. Те няма да допуснат някой да се мотае между тях. Нека местните будали мислят, че Обама ще се обади първо на Бойко Борисов и после на Путин ако има критична ситуация.
цитирай
7. universalnite000 - Аз имах един стар постинг, където ...
11.04.2010 18:23
Аз имах един стар постинг, където отбелязах :
Пред нито една от страните нямало изгледи да използва оръжията ; идеята не била такава. Контролът чрез световна война бил заменен със страха от световна война. Щом едната страна стигнела твърде далеч в технологично отношение, те щели да предадат информацията на другата чрез мрежата на Илюминати. След достигането на запасите до определено ниво, създаването на повече оръжия не можело да бъде оправдано освен въз основа на необходимостта да си по-напред в технологично отношение от другата страна. Ако били сигурни, че едната е доста по-напред от другата, и двете можели да продължат да изискват и да получават повече пари за нови изследвания и разработки. Това е особено важно в САЩ, където най-малкото те трябвало да служат само на думи на демократичната подотчетност. По-голямата част от тези средства за разработки били вложени в антигравитационни технологии, идващи или от извънземните, или от собствените им учени ( както ви допада ), и в изграждането на огромни подземни бази, където тайната била гарантирана. И отново изследователите, които са за или против извънземните са съгласни, че подземните съоръжения съществуват, макар да има различия по въпроса за точната причина за тях. Част от бюджета за "Звездни войни" също била използвана за тези тайни цели и други подобни проекти, неизвестни на хората и дори на по-голямата част от избраното правителство. САЩ били опоненти на СССР ? Едва ли. Нисшите нива на двете правителства и народите може и да са мислели така, но елитът на Илюминати и от 2-те страни бил от един и същ отбор и играел за един и същ капитан - крайния дисбаланс, а вероятно и за групата от негативно настроени извънземни, които действали чрез тяхното съзнание.
http://universalnite000.blog.bg/drugi/2009/12/15/noviiat-svetoven-red-chast-9.455238
цитирай
8. raders - Аз имах един стар постинг, където ...
11.04.2010 18:52
universalnite000 написа:
Аз имах един стар постинг, където отбелязах :
Пред нито една от страните нямало изгледи да използва оръжията ; идеята не била такава. Контролът чрез световна война бил заменен със страха от световна война. Щом едната страна стигнела твърде далеч в технологично отношение, те щели да предадат информацията на другата чрез мрежата на Илюминати. След достигането на запасите до определено ниво, създаването на повече оръжия не можело да бъде оправдано освен въз основа на необходимостта да си по-напред в технологично отношение от другата страна. Ако били сигурни, че едната е доста по-напред от другата, и двете можели да продължат да изискват и да получават повече пари за нови изследвания и разработки. Това е особено важно в САЩ, където най-малкото те трябвало да служат само на думи на демократичната подотчетност. По-голямата част от тези средства за разработки били вложени в антигравитационни технологии, идващи или от извънземните, или от собствените им учени ( както ви допада ), и в изграждането на огромни подземни бази, където тайната била гарантирана. И отново изследователите, които са за или против извънземните са съгласни, че подземните съоръжения съществуват, макар да има различия по въпроса за точната причина за тях. Част от бюджета за "Звездни войни" също била използвана за тези тайни цели и други подобни проекти, неизвестни на хората и дори на по-голямата част от избраното правителство. САЩ били опоненти на СССР ? Едва ли. Нисшите нива на двете правителства и народите може и да са мислели така, но елитът на Илюминати и от 2-те страни бил от един и същ отбор и играел за един и същ капитан - крайния дисбаланс, а вероятно и за групата от негативно настроени извънземни, които действали чрез тяхното съзнание.
http://universalnite000.blog.bg/drugi/2009/12/15/noviiat-svetoven-red-chast-9.455238


Ти с тези твоите илюминати направо уби слона с прашка. Катастрофа като всички други - лоши метеорологични условия, пилотска грешка и готово
цитирай
9. universalnite000 - Ре 8
11.04.2010 19:01
:)))) Др. Радев , просто ми пълниш душата с тези твои лафове, независимо от разликата в мненията !!! А може ли да не съм го убил, когато ти лично ми я изпрати тази прашка с препоръчана поща ? :)))))))
цитирай
10. karambol5 - С удоволствие прочитам най-сетне ...
12.04.2010 10:37
С удоволствие прочитам най-сетне едно обективно мнение !
цитирай
11. анонимен - Факти
13.04.2010 16:19
Собств. инф.: Продължават да изплуват факти около трагедията с полските управници, разбили се накуп с правителствения си самолет. (Вижте и статията ми в рубриката за политика). И такааа... Самолетът е руски. Но, на борда на самолета е било монтирано навигационно оборудване от маериканската компания Universal Avionics, вкл. и системата за определяне на местоположението GPS. Още един факт. Опитен летец като полякът, управлявал самолета си захожда да каца. Авиодиспечерите на Русия не могат да лъжат - разгорора им се записва. Те водят пилота. И изведнъж без видими причини, полският самолет забива нос. Т.е. започва рязко снижаване. При това на него му крещят направо от земята да изправи, нооо... късно. Машината е набрала инерция в новата (към земята) посока. Сега въпросът е кой е подал сигнал към бордовото навигационно оборудване. И как? Ами който може да подава кодирани сигнали на GPS-a е най-вероятният отговор. И още един факт. Немският ръководител на спецслужбите на Германия фон Бюлов, позовавайки се на англичаните, разправя как отдавна на пътническите самолети се монтирали системи, които можели да изключат самолета от управлението на пилотите и да го поеме земно управление. И това се правело с? Ами с антитерористична цел. И системите се монтирали тайно. Даже и от пилотите. Защото и пилотите са хора и спасявайки себе си, първо ще изключат подобни системи, ако знаят за тях. Такааа... да продължим с атентатите от 11.09.2001г.? За които френски специалисти твърдят открито, че янките са си ги организирали? Ами какво стана тогава? Да напомня: 4 самолета самостоятелно си измениха курса. Два се врязаха в небостъргача. Но един изчезна. (По официалната версия на янките той, изчезналият се бил разбил в Пентагона, докато всички експерти твърдят, че в Пентагона се е разбила крилата ракета).
http://jj-bg.info
цитирай
12. анонимен - Дали глобалният елит уби полския президент Качински?
13.04.2010 17:17
Така е, сега в Полша се сменят ръководните позиции и изглежда, че един лидер, защитаващ еврото, ще замени Качински. “Гражданската платформа в подкрепа на еврото, предложена от полския министър председател Доналд Туск, по всяка вероятност ще бетонира своята позиция във властта при следващите президентски избори, които ще се състоят през юни, след като (доскорошният) президент Лех Качински загина в самолетна катастрофа” – пише Bloomberg.

Качински противодействаше на опитите на Туск за въвеждането на еврото като национална валута. “Качински, който през последните три години блокираше всички опити на правителството за ревизия на здравната реформа и пенсионната система, беше и последният лидер от ЕС, ако не броим Вацлав Клаус от Чехия, който подписа Лисабонското споразумение, а също така се противопоставяше на стремежа на Туск за въвеждане на еврото.”

Може да се добави, че Качински беше назначил свой съюзник – евроскептик, начело на централната банка. Това беше Славомир Скржипек, който също беше убит в самолетната катастрофа. Изглежда, че сега Полша ще нагази в змийското гнездо на Европейския съюз без никакви предпазни средства.
http://www.ivanstamenov.com/?p=1091
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698887
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930