Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2010 12:33 - 9 май - краят на началото
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 15348 Коментари: 40 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На 9 май 2010 година ще честваме един хубав ден.  Оскоро честваният ден на Европа. На тази дата преди 65 години е обявен краят на най-кървавият и античовен конфликт.

Конфликт взел за жертви над 60 милиона души. Невинни хора пожертвани в името на печалбата, стремежът за власт и тотален контрол над хората. Поредният и неуспешен опит за възраждането на „Свещенната Ривска Империя”.

 

      ВТОРАТА СВЕТОВНА ДОЙНА  -  ВОЙНАТА НА ЗАПАДА СРЕЩУ ИЗТОКА

 

След Първата световна война задкулисието започва масирана подготовка за нов военен конфлик. Изглаждат се последните щрихи от формите и начините за контрол над тълпата. В  САЩ се инсценира „Великата депресия” и се затвърждава позицията ва Федералният Резерв. Прехвърлена на „старият континет” кризата удря силно следвоенна Германия.  Доведено до ръба на отчаянието на германското население е лансирана Национал-социалистическата идея и нейният водач – Адолф Шикългрубер (Хитлер). С масирана финансова и идеологическа помощ от задокеански банки и корпорации, с бездействието на европейските правителства, Хитлер „възражда” Германия чрез бурно развиваща се военна индустрия (аналогия – САЩ в днешно време). Поради ограниченият пазар на военна продукция единственият потребител гарантиращ постоянно потребление винаги се оказва – ВОЙНАТА. Продължителна война гарантираща регулярни, постоянни, и достатъчно високи печалби на бизнеса. За целта е нужен достатъчно голям противник. А той е СССР. Странното е че във всички опити за възраждане на „Свещеннната Римска Империя” – Наполеоновите войни, Първата световна война, винаги се оказва въвлечена и Русия. Върховна цел на ционизма и юдео-масонството е унищожението на Източното провославие. Защото православието винаги се оказва препъни камък по пътя на тоталният контрол. А най-големият представител на Източното православие е Русия. Наполеон, Първата световна, Болшевишката революция, Гражданската война всички те са поредните опити за унищожението на Русия и Източното православие. Всички тези опити претърпяват своят логичен неуспех. Време е за тотално унищожение. Подготовката за генералната битка е трескава и мащабна. Но както винаги плановете претърпяват провал. Чистките предприети от Сталин по прочистването на военното, икономическото и политическото ръководство на Русия (СССР) от представителите на ционизма, налагат началото на плана да се изтегли напред във времето неависимо от непълната окомплектованост на Германската военна машина. Разчитайки че СССР е изтощен и невъзтановен от Болшевишката революция, Гражданската война и Сталиновите чистки задкулисието хвърля Европа и света в нова военна месомелачка.

Четири дълги и кървави години на карта е поставена съдбата на човечеството. До онази дата 9 май 1945 година когато всичко приключва.

Европа започва своето мирно съществуване което за жалост трае по-малко от година. На 5 март 1946 година масонът Уйнстън Чърчил обявява началото на Третата Световна Война., която формално е раделена на 3 етапа:

 

1.      Студената (идеологическа) война – спечелена от Запада през 1990 година

2.      Икономическата война - продържаваща и днес завършваща с победа на Изтока с помоща на нов и силен съюник – Китай

3.      Гореща (термоядрена) война - която вече е на прата (за съжаление трябва да я преживеем)

 

Изполвайки една реплика на последният наш месия можем уверено да кажем:

 

                             „БИЛИ СМЕ ГИ, И ПАК ЩЕ ГИ БИЕМ”

 

                                  И тази песен пак ще бъде актуална:






Тагове:   май,   Началото,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zahariada - Откакто свят светува....
08.05.2010 18:57
....сблъсъкът между духовното и материалното е неизменно изток - запад. Без хармонизация на двете светът не го чака нищо добро.
цитирай
2. misbis - браво
08.05.2010 22:50
“ЗНАЕ ЗЛОТО ДА ХИТРУВА,НО ДОБРОТО ПОБЕЖДАВА.
ОТ КАКТО СВЕТЪТ СВЕТУВА НА ДОБРОТО СЛАВА“
цитирай
3. podvodni - . . . . сблъсъкът между духовното и ...
09.05.2010 00:31
zahariada написа:
....сблъсъкът между духовното и материалното е неизменно изток - запад. Без хармонизация на двете светът не го чака нищо добро.

Идва времето на решаващата битка в която ще се разреши този спор. А тя ще бъде наистина повече от гореща. Поздрави, Захари!!
цитирай
4. podvodni - “ЗНАЕ ЗЛОТО ДА ХИТРУВА, НО ДОБРОТО ...
09.05.2010 00:33
misbis написа:
“ЗНАЕ ЗЛОТО ДА ХИТРУВА,НО ДОБРОТО ПОБЕЖДАВА.
ОТ КАКТО СВЕТЪТ СВЕТУВА НА ДОБРОТО СЛАВА“

И на лъжата краката са къси и бързо се изморява. А истината винаги стига първа до финала. Пздрави и от мен!!
цитирай
5. анонимен - Имаш нужда от лекар
11.05.2010 09:30
Какво православие при Сталин, бе приятелю?
Какво юдео-масонство?
Като пишеш с този декларативен стил, мога ли скромно за запитам: колко от пророчествата за последните дни от Библията си чел? А колко си разбрал? Ако си направиш усилието да прочетеш Писаното Божие Слово (Библията), може и да ти направи впечатление факта, че всеки път, когато колелото на история трябва да се завърти напред, Божият ИЗБРАН народ (евреите)трябва да се върне в обещаната земя. Тогава и ВСЕКИ ПЪТ се "случва" опит за избиване на всички евреи.
Народът на Израел е нещо като знаме, с което Бог сякаш декларира пред целия извратен свят "Аз съм жив и владея над народите, по силен Съм от тях. Ще стане това, което Съм казал в Словото Си". В деня на Съда, когато всеки човек ще трябва да застане открит пред Престола и да даде обяснение за правеното докато е бил в тялото, никой няма да може да се оправдае с незнание- историята на Израел е налице, Библията с пророчествата в нея също. И дебил би разбрал, Богът на Библията е жив.
цитирай
6. анонимен - Ние българите къде сме в цялата тази ...
11.05.2010 10:04
Ние българите къде сме в цялата тази работа ???
цитирай
7. анонимен - От ideyazabulgaria.org
11.05.2010 10:31
Привет, случайно ни попадна този блог и ще ни извините, но ще направим кратък коментар на вашия материал. Доста идеологически объркана статия за времето след ВСвойна.. Има два Запада развиващи с в най новата история- този на САЩ и този на западна Европа - с различни икономически и обществени модела. След ВСвойна САЩ и Европа тръгнат по различни пътища.САЩ строи напълно либерална и без присъствие на държавата икономически модел и олигархично политическа система, без прилагане на четвъртото разделение на властите(разделение между корпоративните интереси и от властта и политиката, за това там се ражда олигархия и олигархичен политически модел и огромна политическа корупция.
В Европа започна след Войната се строи "социализъм" който стана "обществен идеал" 50 години на цяла Европа- и източна и западна.там монолитно управляват цели сили( социалдемократи и коумнисти)и те са строителите му. След ВСВойна западняците строяха "социализъм", но по друг начин от източните." Социализмът" на Европа беше в икономическия си вид "държавно планов капитализъм" по теорията на английския икономист Джон Мейнард Кейнс, стъпил върху "Капитала" на Маркс. Също леви сили управляваха западна Европа. В западна Европа държавния планов капитализъм се строеше с пазарни функции и политическа система на политическия плурализъм, в източна Европа се строеше БЕЗ пазарни функции и с политическа система-монопартийност- тези два ретроградни фактора изядоха главата на източния блок.за това социализма в западна Европа бе построен, но източния НЕ успя..
Първата студена война е родена от САЩ след 1947 г. с цел да разделя двете Европа и източните да не знаят за построения социализъм в Западна Европа и целеше срещу моралното разложение на хората от източна европа.За това ще прочетете в в теорията на идеолога на Първата студена война Алън Фостър Дълес, родена от САЩ 1947 г. в нашия сайт, в материала "План Ран Ът" , Но ази теория не можа да се реализира, защото социалистическата система на изтока успя да се капсулира в себе си, но се реализира през прехода на България, когато обществото й попадна в новата желязна завеса на Втора студена война ,пак родена от американците
Китай е проформа изкуствен икономически потребител, внушава се това, поради разпадането на икономическия либерален модел на САЩ показал това с разранилата се криза.Китай , той има прираст на икономиката си не с модела си, а благодарение на огромните си човешки ресурси и постига тези резултати с тоталитарно реторагадна политическа система, жестока експлоатация на труда никаква защита и без социална справедливост в обществото.
Икономическия модел на САЩ бе внесен в Европа по времето на Рейгът и унищожи икономиките на източноевропейските страни, донесе огромна духовна и материална деградация понеже род неговата четка олигархията равносилна на политическа мафия,
М западна Европа този модел беше внесен изцяло в Англия и частично в останалите страни и стари членки на ЕС- само в някои сфери на икономиката и в банките, което направи много слаби левите сили изпаднаха в идеологическа криза, загубиха си идейната опора в родената от техния икономически модел вместо олитархия- голяма средна гласа- тя се разслои и това разклати идеологическата опора на лемите сили, те отслабнаха. Десните изгряха на небосклона и от 10 години монолитно управляват Европа и ЕС, за първи път от Френската революция и 200 години насам. Те са егоистични, елитарни, прокарват американски интереси, нехаят за съдбата на младите демокрации ,наричат ги "новите буржоа на Европа". Съществуващия огромен дисбаланс в политическото пространство на Европа и се отразява в националните съдби на народите от източна Европа в негативен план.
цитирай
8. анонимен - От ideyazabulgaria.org
11.05.2010 11:07
Икономическият победител сега не е Китай, а Япония, която използва човешките си ресурси и тръгна по обществения и политически модел на западна Европа след ВСВойна за да достигне огромен материален и духовен просперитет.
цитирай
9. анонимен - Благодаря!!!
11.05.2010 14:02
Прекрасно!!!
цитирай
10. vedrina - Благодаря!!!
11.05.2010 14:04
Прекрасно!!!
Желая Ви здраве!!!
цитирай
11. kostadin - Щом унищожават атомните бомби това ...
11.05.2010 20:43
Щом унищожават атомните бомби ,това означава само едно- има създадено ново по- страшно оръжие
цитирай
12. анонимен - Пълна тъпотия
12.05.2010 15:24
Пълни глупости смесица от възгледите на Института по марксизъм- ленинизъм към ЦК на БКП плюс щипка антисемитизъм за вкус и възхвала на православието за ловене на баламурки.
А сега по ред.
Великата депресия не е инсценирана, тя е удължена и засилена от действията на американското правителство на намеса на държавата в икономиката. Такава криза през началото на 20 години е преодоляна само за 2 години чрез.
Не германският народ е довел Хитлер на власт, а другарят Ернст Телман по заповед на Сталин. Хитлер прави самостоятелно правителство на малцинството след като Телман отказва да създаде коалиция със социалдемократите. Това го пишеше още в учебниците по история през 70-те години. Само, че това тогава беше обяснявано , като трагична грешка. Еда напоследък се разбра, че е целенасочено действие на изтока(СССР) срещу Запада. Войната между СССР и Германия е война между братски социалистически държави ръководени от социалистически работнически партии. Също както воините между Китай и Виетнам. Виетнам и Кампучия. Варшавския договор и Чехия.СССР срещу Унгария.
Войната между СССР и Германия не е война на демоктрацията срещу концлагерите, а е война за това кой да управлява концлагерите и да ги пълни. След освобождението на концлагера Треблинка от победоносната Червена армия той веднага е използван по предназначение и в него са избити 60 000 души. Мерси от такива освободители.
цитирай
13. анонимен - Стига с тоя 9-ти май
12.05.2010 15:40
Крайно време е да се разбере вече и от бетонните глави, че капитулацията на Германия е в ПОДПИСАНА на ОСМИ МАЙ около 22.30 ч. В БЕРЛИН. В този момент в СССР е девети май поради часовата разлика. Събитията обаче се датират по деня и часа на мястото, в което са се случили. Ето затова деня на капитулацията на Германия целият нормален свят отбелязва на ОСМИ МАЙ , само сталинско руските гъзолизци го отбелязват на девети май.
цитирай
14. анонимен - 9 - ти Май 2010 г.
12.05.2010 21:50
Това не е КРАЯТ НА НАЧАЛОТО, А НАЧАЛОТО НА КРАЯТ НА ПОДЛАТА, МРЪСНА И ГАДНА ИДЕЯ ЗА НАРОДНАТА ВЛАСТ ( ДЕМОКРАЦИЯТА )

LOGBOOK
цитирай
15. shturec1 - господа АНОНИМНИ
13.05.2010 19:12
Защо не си измислите по един псевдоним ида се представяте с него? Те от полицията и без това ви знаят кои сте. Тогава от кого се криете?
цитирай
16. анонимен - 9 май
27.05.2010 12:15
Заради 99% от политиците по целия свят страдат останалия 1%, както и всички извън политиката, обикновените хора.
Аз 9 май го празнувам, защото съм роден на тази дата.
цитирай
17. fenomenastz - анонимен - 9 май 12:15 Заради ...
27.05.2010 12:25
анонимен - 9 май
12:15
Заради 99% от политиците по целия свят страдат останалия 1%, както и всички извън политиката, обикновените хора.
Аз 9 май го празнувам, защото съм роден на тази дата.
цитирай
Това е моят коментар. Забравих да влезна в рег си
цитирай
18. анонимен - TgmsLPzOEdoKjdijdN
24.05.2011 23:24
Good point. I hadn't toghuht about it quite that way. :)
цитирай
19. анонимен - xXbCTDxdg
25.05.2011 01:58
Hey, that post leaves me felieng foolish. Kudos to you!
цитирай
20. анонимен - kRhIolcjA
25.05.2011 06:58
IВ’m not wrothy to be in the same forum. ROTFL
цитирай
21. анонимен - eytVoRtboCz
25.05.2011 12:02
Ppl like you get all the brians. I just get to say thanks for he answer.
цитирай
22. анонимен - zshbNRsjIay
25.05.2011 15:29
91PJmR <a href="http://eilxagospaet.com/">eilxagospaet</a>
цитирай
23. анонимен - ZOWFsIGMA
25.05.2011 15:30
ZLCmGq <a href="http://rjwbmvvfrdrd.com/">rjwbmvvfrdrd</a>
цитирай
24. анонимен - rILWwyZcEWQO
25.05.2011 17:43
Glad I've finally found soemthnig I agree with!
цитирай
25. анонимен - llIftTvCGxec
25.05.2011 19:27
jKmmDE , [url=http://lzdyapndkuxq.com/]lzdyapndkuxq[/url], [link=http://danexlvqibnl.com/]danexlvqibnl[/link], http://wssianoqihro.com/
цитирай
26. анонимен - FTBdCYShY
25.05.2011 20:03
XTqt3N , [url=http://yjqwjinuwspm.com/]yjqwjinuwspm[/url], [link=http://zhfzyeaktlhy.com/]zhfzyeaktlhy[/link], http://smwxmkhrealv.com/
цитирай
27. анонимен - HnMpeYHQzxBxO
26.05.2011 13:29
oHGut7 <a href="http://hlvoscccrtdt.com/">hlvoscccrtdt</a>
цитирай
28. анонимен - JZQheWkZ
26.05.2011 13:31
pqgtL3 <a href="http://qbaayjycmctm.com/">qbaayjycmctm</a>
цитирай
29. анонимен - sUZPjfCpotQLcjKYpQ
26.05.2011 18:10
XUqxcI , [url=http://rotvpuotooqm.com/]rotvpuotooqm[/url], [link=http://labttclvjdbk.com/]labttclvjdbk[/link], http://hbkrfeowfybx.com/
цитирай
30. анонимен - LPGxNEAMcJYQNljSzu
26.05.2011 18:29
sYyXlE , [url=http://jqgwytdgledy.com/]jqgwytdgledy[/url], [link=http://rccewzgazree.com/]rccewzgazree[/link], http://qdpyyvhbqwtu.com/
цитирай
31. анонимен - EYCczivMSS
26.05.2011 19:36
9XDJPC , [url=http://qvdqkjhdzhet.com/]qvdqkjhdzhet[/url], [link=http://ckqrjmhzczvn.com/]ckqrjmhzczvn[/link], http://dcitcjmvmjqg.com/
цитирай
32. анонимен - eQpoBOmGbPC
28.05.2011 16:34
9fg3N1 <a href="http://dlxgwqzkkqzj.com/">dlxgwqzkkqzj</a>
цитирай
33. анонимен - YNpFpFNuN
28.05.2011 17:34
nPLeGV <a href="http://tbfzzjnudbyp.com/">tbfzzjnudbyp</a>
цитирай
34. анонимен - vDJuYUpBuruZyLHWGMu
28.05.2011 17:49
JFMQ3V <a href="http://mqrpxgaxfnas.com/">mqrpxgaxfnas</a>
цитирай
35. анонимен - OmoiRCWVLtXyQmrBwNy
28.05.2011 19:27
qyQM5c <a href="http://ztpgeaxijyux.com/">ztpgeaxijyux</a>
цитирай
36. анонимен - xnpMiZLnKyeqipe
31.05.2011 19:11
Ttlvpy , [url=http://fkzoblujxawl.com/]fkzoblujxawl[/url], [link=http://iynqxnuuibgg.com/]iynqxnuuibgg[/link], http://jbdhkbvvivqh.com/
цитирай
37. анонимен - QgKaOAyJHQxlV
31.05.2011 19:27
JRPf4d , [url=http://qjlyqfwvvpyj.com/]qjlyqfwvvpyj[/url], [link=http://cbmpumxjliwc.com/]cbmpumxjliwc[/link], http://sopflozslcye.com/
цитирай
38. анонимен - BznVPMKx
31.05.2011 20:16
2qptDq , [url=http://snuawslhiyrd.com/]snuawslhiyrd[/url], [link=http://qebobetblauc.com/]qebobetblauc[/link], http://qrdavgxustpa.com/
цитирай
39. анонимен - bEzbtanz
01.06.2011 14:00
UjdlDo , [url=http://yluwfbxaopjt.com/]yluwfbxaopjt[/url], [link=http://uhhlirnpsqfl.com/]uhhlirnpsqfl[/link], http://vwjwcuvfiqzf.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3697881
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930