Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2010 10:09 - ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА.
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 1814 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Днес 9 май 2010 година  честваме един хубав ден.  Оскоро го отбелязваме като  ден на Европа. На тази дата преди 65 години е обявен краят на най-кървавият и античовен конфликт.

Конфликт взел за жертви над 60 милиона души. Невинни хора пожертвани в името на печалбата, стремежът за власт и тотален контрол над хората. Поредният и неуспешен опит за възраждането на „Свещенната Ривска Империя”.

 

      ВТОРАТА СВЕТОВНА ДОЙНА  -  ВОЙНАТА НА ЗАПАДА СРЕЩУ ИЗТОКА

 

След Първата световна война задкулисието започва масирана подготовка за нов военен конфлик. Изглаждат се последните щрихи от формите и начините за контрол над тълпата. В  САЩ се инсценира „Великата депресия” и се затвърждава позицията ва Федералният Резерв. Прехвърлена на „старият континет” кризата удря силно следвоенна Германия.  Доведено до ръба на отчаянието на германското население е лансирана Национал-социалистическата идея и нейният водач – Адолф Шикългрубер (Хитлер). С масирана финансова и идеологическа помощ от задокеански банки и корпорации, с бездействието на европейските правителства, Хитлер „възражда” Германия чрез бурно развиваща се военна индустрия (аналогия – САЩ в днешно време). Поради ограниченият пазар на военна продукция единственият потребител гарантиращ постоянно потребление винаги се оказва – ВОЙНАТА. Продължителна война гарантираща регулярни, постоянни, и достатъчно високи печалби на бизнеса. За целта е нужен достатъчно голям противник. А той е СССР. Странното е че във всички опити за възраждане на „Свещеннната Римска Империя” – Наполеоновите войни, Първата световна война, винаги се оказва въвлечена и Русия. Върховна цел на ционизма и юдео-масонството е унищожението на Източното провославие. Защото православието винаги се оказва препъни камък по пътя на тоталният контрол. А най-големият представител на Източното православие е Русия. Наполеон, Първата световна, Болшевишката революция, Гражданската война всички те са поредните опити за унищожението на Русия и Източното православие. Всички тези опити претърпяват своят логичен неуспех. Време е за тотално унищожение. Подготовката за генералната битка е трескава и мащабна. Но както винаги плановете претърпяват провал. Чистките предприети от Сталин по прочистването на военното, икономическото и политическото ръководство на Русия (СССР) от представителите на ционизма, налагат началото на плана да се изтегли напред във времето неависимо от непълната окомплектованост на Германската военна машина. Разчитайки че СССР е изтощен и невъзтановен от Болшевишката революция, Гражданската война и Сталиновите чистки задкулисието хвърля Европа и света в нова военна месомелачка.

Четири дълги и кървави години на карта е поставена съдбата на човечеството. До онази дата 9 май 1945 година когато всичко приключва.

Европа започва своето мирно съществуване което за жалост трае по-малко от година. На 5 март 1946 година масонът Уйнстън Чърчил обявява началото на Третата Световна Война., която формално е раделена на 3 етапа:

 

1.      Студената (идеологическа) война – спечелена от Запада през 1990 година

2.      Икономическата война - продържаваща и днес завършваща с победа на Изтока с помоща на нов и силен съюник – Китай

3.      Гореща (термоядрена) война - която вече е на прата (за съжаление трябва да я преживеем)

 

Изполвайки една реплика на последният наш месия можем уверено да кажем:

 

                             „БИЛИ СМЕ ГИ, И ПАК ЩЕ ГИ БИЕМ”

 

                                  И тази песен пак ще бъде актуална:








Тагове:   ден,


Гласувай:
5



1. анонимен - ехааа
09.05.2010 10:12
и другарят Сталин гледа мъдро от стената))))
цитирай
2. анонимен - МНОГО ТЪПА И ЕДНОСТРАНЧИВА СТАТИЯ,В УГОДА НА ИЗВЕСТНИ КРЪГОВЕ
09.05.2010 18:52
НЕЩО ,ДОСТА НЕЩА СЕ ПРОПУСКАТ.....ВСВ, НЕ Е САМО ,МЕЖДУ РУСИЯ И ГЕРМАНИЯ!
ИЗТОЧНОТО ПРАВОСЛАВИЕ,ИЗОБЩО НЕ Е ПРОБЛЕМ НА ЗАПАДНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ!
ПРОПУСКА СЕ ИКОНОМИЧЕСКИЯ ВЗРИВ НА НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛРИСТИЧЕСКОТО СТОПАНСТВО И СВРЪХ-ПРОИЗВОДСТВОТО НА НЕМСКИТЕ ПРОМИШЛЕНИ КОНЦЕРНИ И ЛИПСАТА НА НОВИ ПАЗАРИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ!
ЯВНО ,СТАТИЯТА Е ПИСАНА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА РЪЧИЧКА, В УГОДА НА ПОЗНАТИ НАМ,СРЕДИ, ЦЕЛ ДРЪНКАНЕ НА МЕДАЛИ И ПОВДИГАНЕ ДУХА НА ЧЛЕНСКАТА МАСА!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698949
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930