Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2010 23:48 - ЩЕ ЛЕЖИМ НА ТОВА КОЕТО СИ ПОСТЛАХМЕ (За съжаление)
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 44395 Коментари: 85 Гласове:
30


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Преди малко повече от година, българският избирател бе отново излъган.......

 Извинете, но и този път нямя да бъда мек. Опитах, но нищо не става.

 И така:

Преди малко повече от година българският избирател за пореден път показа, че не може  да мисли с главата си. За пореден път показа,  че мисли преди всичко с гъзното  черво. За пореден път, манипулатари и Пи Ар специалисти се възползваха от алчноста, глупоста и химерите породени от тъпите американски филми, южно-американските сапунки и евро-атлантическата пропаганда, за лични нужди и против целият народ.

Средностатистическият български избирател (в огромната си част със висше образование) избра за министър-претцедател един откровен бездарник. Избра да ръководи страната ни, един телевизионен палячо с огромно его и неимоверна жажда за власт. От тази жажда и голямото его се възползваха същите онези кукловоди, които безпроблемно водеха 8 милиона души за носа цели 20 години. И народа колкото и образован да се пише, воден от първичното евро-атлантическо желание да палучава веднага и сега,  отново влезе в капана на своята лакомия  и егоизъм. Избра един палячо, който да говори простотии пред микрофона, нищо друго не умее. А същевременно онези които Ви го тикнаха в съзнанието, устремно вършат своето дело.

 

Ей тъпунгери нещастни, все още ли не вдявате, че от вашият кумир-пожарникар НИЩИЧКО НЕ ЗАВИСИ. Все още ли не разбирате с кухите си кратуни, че той, заедно с неговата протеже –физкултурника  са единствено за отвличане на вниманието.  Я си спомнете само кой се опита по изключително нагъл начин да прокара параграф в закона за рекламата, който легализира скритото рекламиране на наркотици? – Хора от ГЕРБ. Кой бе първит законопроект внесен в НС? – Закона за нотариусите който позволява да не си губят правото на практика, даже и да са избрани в парламента. Вносител – Искра Фидосова – ГЕРБ - нотариус.  Кой разреши на банките сами да определт лихвените проценти без да се съобразяват с БНБ.? Кой въпреки предупрежденията, намали пенсионната вноска с 2%, и отвори допълнителна финансова дупка в НОИ? Кой искаше отново да разреши превоза на деца нощно време? Кой искаше да разреши отглеждането на ГМО? Кой не успя да си направи сметката? Кой не успя да си прибере вземанията и да върже бюджета? Кой иска да погребе здравеопазването, образованието, културата? КОЙ???

                                              Оговорът е един  - Г Е Р Б

 Не не Бойко, а ГЕРБ или по-точно онези които устремно лобират за чужди частни интереси, против интересите на целиат български народ

Бойко просто няма думата. Заедно със Цветанов разиграват сценария – хляб и зрелища.

Въпреки показните и шумни арести (подкрепени с НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА), няма нито едно повдигнато обвинение. Да не говорим за присъда.

 Само че, зрелищата са за ВАС, а хлябът (с 2 пържоли по средата) е за друг, НЕ ЗА ВАС. Последните новини от правителството ясно го докзват:

EVN ще строи Горна Арда. Министър Трайков преди да стане такъв бе служител в тази компания.  А обещаха да се борят и не допускат конфликт на интереси. И кой ще плаща – НИЕ!!!

В болниците разрешиха да се допуснат храни с ГМО.  Вместо да лекуват хората и укрепват тяхното здраве, ГЕРБ умишлено го подкопава, и върви против НАС. Но същевременно орязват парите за здравеопазване.( http://rebellion.blog.bg/politika/2010/07/22/pusnaha-gmo-za-bolnici-i-chinovnici.580377)

 А В ТОВА ВРЕМЕ МАЙКИ СА ГОТОВИ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ С ДЕЦАТА СИ, САМО И САМО  ЗА ДА БЪДАТ ЖИВИ.( http://loran.blog.bg/novini/2010/07/22/maiki-se-otkazvat-ot-decata-si-za-da-jiveiat.580381)

 

ПИТАМ СЕ ЩО ЗА ИЗРОДИ СА ТЕЗИ КОИТО ВЪРВЯТ ПРОТИВ НАРОДА СИ, ВЕЧЕ И БЕЗ ДА ГО КРИЯТ.

 

И ВЪОБЩЕ НЕ МИ Е ЯСНО ЩО ЗА ИЗРОДИ СА ТЕЗИ КОИТО СА ГИ ИЗБРАЛИ, И ВСЕ ОЩЕ ИМ ВЯРВАТ

 

              ИЛИ СА ПРОСТО, РОБИ !!





Гласувай:
33



1. rebellion - Още веднъж да ти се възхитя на пра...
22.07.2010 23:53
Още веднъж да ти се възхитя на правотата , подводни ! Иститната е горчива и трябва час по-скоро да се разбере от всеки !
цитирай
2. rebellion - Още за нашия хубостник Боко ht...
22.07.2010 23:57
Още за нашия хубостник Боко
http://mutri.blog.bg/lichni-dnevnici/2007/10/16/boiko-metodiev-borisov-rapona.122384
цитирай
3. rebellion - И тези въпроси също
22.07.2010 23:58
Въпрос 1. Имате ли и друга освен партийна, връзка с лицето Цветан Цветанов

Пояснение: още преди много години великият Фройд е доказал че демонстрацията на мачизъм е доказателство не за мъжеството на субекта а за наличието на дълбоки вътрешни противоречия на личноста свързани със нейната истинска сексуална ориентация.



Въпрос 2. Поддържали ли сте тайни нерегламентирани контакти с престъпни фигури по време битието си на главен секретар и преди да заемете тази длъжност? Имахте ли съвместен бизнес с някои от тях и с кои?.



Въпрос 3. Осъществявали ли сте нерегламентирани официално, лични контакти със служители и агенти на чужди разузнавателни служби? Предоставяхте ли на същите различна информация в нарушение на регламентираните в съотвените инструкции правила?



Въпрос 4. Предавали ли сте на същите, без разрешение на правителството и парламента секретна и служебна информация до която сте получили достъп след назначаването си за Главен Секретар?



Въпрос 5. Предоставяли ли сте на същите данни и информация за методите на работа, агентура и оперативни интереси на българските специални служби?



Въпрос 6. Бил ли сте под натиск или друга форма – компромат. и т.н. официално /или неофициално/, вербуван за агент на чужди разузнавателни служби и уведомихте ли за това официалните български власти. Същият въпрос се отнася и за подготовката ви като агент по времето на Атанас Атанасов от ДСБ.



Въпрос 8. По искането и разпореждането на кого от висшестоящите Ви ръководители сте предоставили на чужди разузнавателни служби секретна информация от информационните масиви и архивите на МВР и НСС?



Въпрос 9. По искането на кои чужди граждани, агенти на чуждестранни специални служби сте предоставяли незаконно и в нарушение на действащите инструкции информация за български граждани или сте извършвали кадрови промени и уволнения в МВР?



Въпрос 10. Участвали ли сте чрез различни фирми в нелегалното пройзводство и контрабанда на маркови цигари и други акцизни стоки?



Въпрос 11. Участвали ли сте лично или чрез свои представители в срещи и разговори касаещи осигуряването на охрана на частни структури чрез свързани с вас фирми, по времето когато сте главен секретар на МВР?



Въпрос 12. Използвахте ли длъжноста си на Главен секретар за да осигурите допълнителна охрана от служители на жандармерията за обекти охранявани по частни договори на свързаните с вас фирми?



Въпрос 13. Оказвахте ли натиск върху служители от Института по психология на МВР да обявят като психически непригодни неудобни на Вас и на някои чужди спецслужби офицери от МВР?



Въпрос 14. Използвали ли сте информационните масиви на МВР за незаконното осигуряване на информация в полза на ваши познати по частни поръчки или по нерегламентирани според инструкциите запитвания на чужди граждани, фирми и спецслужби?



Въпрос 15. Лично ли издадохте заповедта за убийството на Тенчо „Свинаря”, за да бъде окончателно неутрализиран като конкурент на свързани с вас знакови фигури и групировки?

Въпрос 16. Знаехте ли че застреляният Тодор Толев е записвал и документирал всичките си срещи и разговори с Вас и ги е предоставял на чужди граждани и това ли беше причината за неговото убийство? За какво се договорихте с Толев и какви ангажименти поехте към него и респективно неговите чуждестранни покровители и контакти?



Въпрос 17. Срещу поемането на какви ангажименти към определени знакови фигури получихте помоща и съдействието им за да може Цветелина да поеме управлението на СИбанк? Платихте ли с Цветелина данъците си за стотиците милиони евро които получихте след продажбата на пакети от акции на банката.



Въпрос 18. Използвахте ли позициите си на Главен секретар за да осигурите протекции и подпомогнете дейноста на български и чужди фирми и престъпни групировки?





Въпрос 19.Получавали ли са свързани с вас и фирмите Ви лица, милиони долари кредити и бяха ли те погасени или все още висят на гърба на предвидливо зарязаните ви след това съдружници? Каква е съдбата на тези лица и за какво бяха използвани милионите долари кредити получени по времето когато все още сте им били съдружник?



Въпрос 20. По какви причини напуснахте или бяхте изгонен ог федерацията по таеквондо? Конкретно кой, и за спечелването на какви турнири и забележителни спортни постижения Ви присъди черен колан?

Въпрос 21. Причастен ли сте в битието си на охранител и главен секретар към престъпни действия съдържащи в себе си отделните форми на насилие, убийства, кражби на коли, склоняване към проституция, продажба на наркотици, контрабанда, рекет, изнудване, корупция, създаване и ръководене на организирана престъпна група? Какво ви свързва с извършеното преди няколко години в софийският квартал Дружба убийство на бизнесмен?

Въпрос 22. Участвахте ли и по какъв начин в убийството на ваш служител обвинен от вас че е избягал с пари на фирмата Ви, чийто труп беше намерен захвърлен в пропаст на Врачанският балкан?



Въпрос 23. Участвате ли лично или чрез подставени лица от обкръжението Ви в осигуряването на общински поръчки за определени фирми? Какъв е процента който получавате по този начин Вие и вашата лична партия от изпълнители?



Въпрос 24. С помоща на кои лица и фирми финансирахте участието на личната си партия в местите избори и изборите за евродепутати. По какъв пирамидален начин бяха определени и се събираха огромните парични вноските от отделните кандидати и как се разпределяха в процентно отношение между ръководството на партията и местните структури?

Пояснение – интересуваме се не от явното а от тайното финансиране, обем и събиране на паричните средства а също така и какъв процент от парите остана лично за вас и вашето близко обкръжение!



Въпрос 25. Готов ли сте да участвате и спечелите публичен двубой по ръкопашен бой срещу офицер от силите за специални операции или СОБТ който е във вашата теглова категория?



Въпрос 26. Готов ли сте да участвате лично и спечелите публичен диспут на тема „Възможности за национално възраждане, икономическо развитие и стабилност на България в условията на световна политическа, финансова и икономическа криза.



Въпрос 27. Готов ли сте да участвате публично с представител на друга партия или гражданско движение в самостоятелното публично и без всякакви съветници и помощни материали разработването на Стратегия за: Определяне на реални направления за осигуряването на качественно образование, здравеопазване, развитие на стабилна национална финансова система, високотехнологична промишленност, възраждане на селското стопанство, стабилизиране и иновационно техническо и кадрово осигуряване на Въоръжените сили и МВР, неутрализирането на корупцията?

Въпрос 28. Какви тайни ангажименти срещу Българската Православна Църква, народ и другите традиционни религиозни общности в страната поехте на тайната си среща с представители на една антихристиянска етнорелигиозна ултрафашистка секта отричаща християнството и исляма срещу осигуряване на подкрепата им по време на бъдещите избори?



Въпрос 29. Причастен ли сте към умишленно предизвиканите пречки за професионалната реализация на Маргарита Михнева, Кеворк Кеворкян и други журналисти, както и към заплахите отправени към някои от тях заради публикуването на отделни истини за вашето минало и персона?

Въпрос 30. Получава ли вашата лична партия незаконни дарения за финансиране на участието си в изборите под формата не на пари а на печатни материали, рекламно време, публикации, транспортни средства и средства за комуникации,

Въпрос 31. Съгласен ли сте да отговорите на всеки от тези въпроси пред полиграф /детектора на лъжата/ и независим екип от български и чуждестранни психолози след което отговорите и резултати да бъдат открито оповестени и публикувани в българските и чуждестранни медии.



Необходимо уточнение: Всички гореизложени въпроси рано или късно ще ви бъдат зададени от „лошите и корумпирани” според вас, представители на българското следствие, прокуратура и съд.
цитирай
4. podvodni - Бях обещал нищо да не пиша за него(за ...
23.07.2010 00:05
Бях обещал нищо да не пиша за него(за да се збъдне пророчествата на Слава Севрюкова), но те стават прекалено нагли. И това може да продължи още 3 години. НЕ, БЛАГОДАРЯ , НЕИСКАМ!!!
цитирай
5. анонимен - Evalata, edno kym edno gi kazvash ...
23.07.2010 00:07
Evalata , edno kym edno gi kazvash neshtata , muj na mqsto si !
цитирай
6. universalnite1neo - :) Привет и от мен. Помниш ли това : ...
23.07.2010 00:09
:) Привет и от мен . Помниш ли това : Малък откъс от "Трудно е да бъдеш бог" на братя Стругацки:.... Отец Кин стисна ръце и се наведе напред :" Позволете да ви обясня, благородни дон; същността е в основните принципи на новата държава . Принципите са прости и са само три: сляпа вяра в непогрешимостта на законите, безпрекословно подчинение на същите, а също така усърдно наблюдение от всеки над всички" "Хм" каза Румата; "И защо?" ; "Как защо ?" ;" Все пак си глупав!" каза Румата ...
цитирай
7. podvodni - Нео, Захари е пуснал нещо много и...
23.07.2010 00:09
Нео, Захари е пуснал нещо много интересно
цитирай
8. podvodni - :) Привет и от мен. Помниш ли това : ...
23.07.2010 00:11
universalnite1neo написа:
:) Привет и от мен . Помниш ли това : Малък откъс от "Трудно е да бъдеш бог" на братя Стругацки:.... Отец Кин стисна ръце и се наведе напред :" Позволете да ви обясня, благородни дон; същността е в основните принципи на новата държава . Принципите са прости и са само три: сляпа вяра в непогрешимостта на законите, безпрекословно подчинение на същите, а също така усърдно наблюдение от всеки над всички" "Хм" каза Румата; "И защо?" ; "Как защо ?" ;" Все пак си глупав!" каза Румата ...

Защо ли всички не са като Румата???
цитирай
9. universalnite1neo - Ре 7
23.07.2010 00:17
Сега ще отскоча до zahariada , ти можеш да погледнеш в моя блог - темата е холографската вселена ;)
цитирай
10. universalnite1neo - Браво за нашия приятел Захари. П...
23.07.2010 00:23
Браво за нашия приятел Захари . Прочетеното затвърди убеждението ми за нуждата от този съвместен постинг, който ти предложих да направим ;)
цитирай
11. tomcat - Браво подводен, ти си гласът на н...
23.07.2010 00:35
Браво подводен ,ти си гласът на народа!Партия ГРОБ следва да се разглежда ,като интерфейс на задокеанските глобалистки интереси,които са разбира се са антибългарски и античовешки ,като цяло!
цитирай
12. podvodni - И ГРОБ става. На скоро чух следното - ...
23.07.2010 00:47
И ГРОБ става. На скоро чух следното - ГАРБ (граждани за АМЕРИКАНСКО развитие на България). Да бъда като тези нещастници - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ
цитирай
13. rebellion - Бях обещал нищо да не пиша за него(за ...
23.07.2010 00:47
podvodni написа:
Бях обещал нищо да не пиша за него(за да се збъдне пророчествата на Слава Севрюкова), но те стават прекалено нагли. И това може да продължи още 3 години. НЕ, БЛАГОДАРЯ , НЕИСКАМ!!!

И АЗ НЕ ИСКАМ ТИКВЕНИК И ГОСПОДАРИ ДА СЪСИПВАТ ВСИЧКО НАОКОЛО !!!!
цитирай
14. universalnite1neo - Ре 8
23.07.2010 00:56
Хубав въпрос, но отговорът никак не е прост . Отиваме към темата игра-илюзия ... а това ще измести основната тема в постинга ти . Като се видим ще има да си поговорим и за тази игра ;)
цитирай
15. анонимен - Хич не ми пука за онова говедо ББ
23.07.2010 01:27
Но ти си абсолютно неграмотен! Имаш огромно количество правописни грешки. Пускай си спел-чек, като си пропуснал граматиката в училище! Малоумници, които не могат дори да пишат правилно, се опитват да мислят, ега ти парадоксът!
цитирай
16. stupidkid - ДА ГИ ИЗРИНЕМ!!!
23.07.2010 02:09
Това заслужават! Мисля, че така само ще разберат, че НИЕ трябва да управляваме държавата, а не някаква върхушка от двадесетина човека, дето се мислят за много хитри (и засега са!).
Ето как го мисля: Събираме се около 300- 400 хиляди на жълтите павета (наивничко, знам), изкарваме нещастниците, които са в момента в парламента, малко бой им хвърляме, пада правителството. Идва ново- те пак са същите, ние пак се събираме, всичко се повтаря... Идва трето- може реално пак да са същите и да ни управляват комунистически чеда, ама съгласете се- поне малко ще помислят и за народа! Не искат пак да се случват ексцесии и да научава света за трети бунт...
Това ми е простичкият план. Нямам, обаче, никакво намерение да тръгна като Левски от дом на дом и да убеждавам хората. Не ми се занимава. Ще седя и ще чакам, и ако нещо такова се случи, с радост ще се присъединя...
цитирай
17. andrei - Поздрав и от мен подводни-
23.07.2010 07:29
мислиме еднакво,но трябва и всички заедно да действаме!
цитирай
18. анонимен - аве
23.07.2010 08:45
Абе, не мога да вдена що не си на първа страница на днес.бг, нюз.бг, дневник и т.н.

Хм....сигурно правителството има пръст, но нищо имам около 120 контакта в скайпа, ще пратя линка към блога. Дано поне половината го препратят на свои познати.
цитирай
19. despinida - И аз държа, темата да е на първа страница!
23.07.2010 08:54
Поздрави за написаното...ако можеш да го изречеш и на глес, би било чудесно!
Омръзна ми шепа слагачи, да правят народа на маймуни!
Всъщност, омръзна ми от всичко, което се случва през последните 20 години...
цитирай
20. анонимен - егати
23.07.2010 09:18
наистина си заслужаваме съдбата си ,при положение че, такива меко казано малоумници пишат глупости, и не заради Б.Б а заради такива като вас и такива които ви подкрепят.съжалявам че сте грамотни и може да разпръсквате глупоста си.
цитирай
21. анонимен - не разбирам
23.07.2010 09:31
Разбирам,че си разочарован и можеш единствено да критукуваш.Но не предлагаш нищо градивно.Кажи,това управление има ли алтернатива и коя е тя.Може би Доган,Станишев или Р.Петков?Кой?предложи нещо.Иначе всеки може да плюе по телевизора.
цитирай
22. анонимен - kurobran
23.07.2010 09:57
shte lejish znachi na postlanoto? pri tova s udovolstvie postilam pod teb umniko cherven vuvuzela si.nadeni se na nego i bezdrugo si spukan prezervativ. Pojelavam ti go -Edi bliznaka
цитирай
23. анонимен - Ей, аман...
23.07.2010 10:02
Пак се появиха тия с "градивните предложения" и с "алтернативите". И както се вижда "по телевизора" никой не плюе - там всичко е по мед и масло. Реакцията е тук.
Вярно, още не знаем, КОГО да изберем, но знаем, че ТОЗИ не го щем!
Това е положението.
цитирай
24. анонимен - Ей още един тъпунгер
23.07.2010 10:15
Знам, че Бойко не е цвете за мирисане. И нещата, които прави не са никак добри.
Проблема е обаче, че никой не става от останалите. И това е най-дразнещото в коментаторите. Не могат да разберат, че хората избират не личности поради показани качества, а просто избират следващия. Следващия, с надеждата, че той поне не е поредния некадърник, гледащ единствено собствения си джоб.
За съжаление последните 20 години един такъв няма.
А глупаците псуват защо не е техния лидер избран.
цитирай
25. анонимен - далдисай
23.07.2010 10:16
далдисай,подводни и хич не се показвай за дълго време.Не пречи на хората да си гледат работата .ТБил Бойко пожарникар - ама е инженер пожарникар,една тежка специалност, а ти бе писач,драскач нещастен , ти какъв си? Най много да си завърширл някоя българске филология или нещо подобно зубраческо и разколебаваш хората с глупотевините си.Хората са се хванали най накрая да направят нещо!
цитирай
26. анонимен - Изкривено разбиране за градивн...
23.07.2010 10:44
Изкривено разбиране за градивност-защо българите все търсим в политиците градивноста,загрижеността за народа,бащиците на нацията...обществото се изгражда от всеки един гражданин в него и от всички целукупно,не от един политик или политика...всичко останало е чист ПР, съществуващ само в предизборните клипове и обръщения,които са внимателно обработени от ПР специалисти и експерти...Толкова ли е трудно да се види и разбере,че не сме граждански избиратели,а целеви групи гласоподаватели които се манипулират чрез подходящи комуникационни стратегии за да може след това на изборите с гласа си да легитимираме статуквото на този или онзи политик за 4 години,без да се замисляме за последсвията,просто защото ни било писнало от предишните.Така разумен избор не се прави.Преди година слушах предизборните кампании и не видях алтернатива за себе си в нито един политик.Видях,че алтернативата се изразява в откриването на нови детски градини и спортни площадки и толкоз...на хората им хареса тази алтернатива и те гласуваха за нея...и сегашните политици виждам,че си изпълняват обещанието...Та така защо се оплакваме от всеки политик който сме избрали,свободно и "разумно" през последните 20 години...не са виновни те,ние сме си виновни,защото вместо да помислим,че нямаме никаква алтернатива за която да гласуваме,ние продължаваме да го правим да избираме този или онзи,като алтернатива на другия,защото постояно се използва страха ни от това или онова да не се случи...а то наистина нищо не се случва...все едно и също си е последните 20 години,и нищо няма да се случи и промени следващите 20 години,само дето все ще ние е страх от призраците,създадени от предизборните кампании и ПР стратегии за консолидиране на целевите гласоподавателски групи...Гласувайки последните 20 години..гласувахме свободно и разумно за корупцията,олигархията,лобизма и т.н,защо се оплакваме от избора си тогава,не мога да разбера...Нали ние сами си го направихме
цитирай
27. анонимен - далдисай, подводни и хич не се по...
23.07.2010 10:51
анонимен написа:
далдисай,подводни и хич не се показвай за дълго време.Не пречи на хората да си гледат работата .ТБил Бойко пожарникар - ама е инженер пожарникар,една тежка специалност, а ти бе писач,драскач нещастен , ти какъв си? Най много да си завърширл някоя българске филология или нещо подобно зубраческо и разколебаваш хората с глупотевините си.Хората са се хванали най накрая да направят нещо!

Какво се прави различно от това правистелство,че не разбрах...????????Иначе съм съгласен,с теб че пожарникарите имат тежка професия,както и лекарите,морчяците,миньорите,летците,счетоводителите,учителите,шофьорите и т.н.
цитирай
28. boristodorov56 - Браво!
23.07.2010 10:52
Браво!
цитирай
29. анонимен - до пишман автора
23.07.2010 11:08
Изключително си проЗд човече. Най-добре е да спреш жалките си опити за писане и разсъждения по важни теми. Нямаш интелектуалния потенциал просто...
цитирай
30. анонимен - Автора ...
23.07.2010 11:29
... кажи ти за кого гласува, за да се посмея и аз малко. Коя беше алтернативата на Бойко? Доган? Станишев? Може би Сидеров?? или пък Командира? Заради идиоти като теб, понякога ми се иска да нямаме свобода на словото. Сигурен съм, че щеше да напишеш тази статия, независимо кой беше на власт, просто с различни имена. Дребно човече.
цитирай
31. svilen75 - Прав си за всичко. С изключение на ...
23.07.2010 11:31
Прав си за всичко. С изключение на едно - много неща зависят от Боко. Все пак той оглавява министерския съвет, той държи герберските депутати, той си избира екипа. Проблема е, че Боко е най-големия некадърник. И освен некадърник е и лицемер. Какво друго да очакваме от екипа му, след като виждаме какво представлява неговия ментор.
цитирай
32. анонимен - Спрях да чета статията, когато с...
23.07.2010 11:49
Спрях да чета статията, когато стигнах до "министър-претцедател"...
цитирай
33. анонимен - Марков Лил Фр
23.07.2010 12:26
Ние бьлгарите много разбираме от политика и от футбол.
Затова ни политиката ни политика,ни футбольт ни футбол.
Най големите страхове на бьлгарина били <да не настини и да не се мини>
цитирай
34. анонимен - do podvodniiiii
23.07.2010 12:29
To biva zlach , no tui e napravo za psihiqtriq. Izglegda ne ste v chas. Idete i se razhodete po Rila - da se pouspokoite , che inache schte se prasnete ot zloba.
цитирай
35. анонимен - ПО ГЛУПАВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ОТ ТОЗИ В МОМЕНТА СМЕ НЯМАЛИ.
23.07.2010 12:39
ПО ОГРАНИЧЕН И НЕ РАЗБИРАЩ ОТ ИКОНОМИКА НЕ СМЕ ИМАЛИ ДО СЕГА КАТО ИЗКЛЮЧИМ ТАТО.САМО СИ ПРИДАВА КЕЛЕШЛИЦИТЕ И СЕ ПРАВИ НА МНОГО НАРОДЕН ЧОВЕК А СИ ПЪЛНЯТ ДЖОБА С ЦЕЦИТО ВЗАИМНО.МНОГО ЖАЛКО ЗА ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ ,КОЙТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ПОДЛЪГА.ЗАТОВА СЕГА ЩЕ МУ ПРОЩАВА НА ТОЗИ ГЛАВОЧ.
цитирай
36. анонимен - малко размисли
23.07.2010 12:59
по мое мнение , всеки средно интелигентен човек има някаква философия за живота . аз също имам своите разбирания , които понякога наричам своите заблуди , но те са си мои . след краха на царското управление , очаквах повечето хора да не се поддават на идеята " МЕСИЯ " . уви , болшинството припозна бойко като спасител и вече част от избралите го , искат да го разпнат . смятам че един по шарен парламента е за предпочитане пред парламент с доминираща политическа сила . вижте и сега - по кодекса на труда работдателят може да заповяда на работника ползването на платения отпуск / чл.173 ал.4 / но не , отиде се на дебат , който е абсолютно безсмислен . лошото е че повечето решения на мнозинството решават някакъв проблем в момента , а не за постянно . стига толкова .
цитирай
37. анонимен - +
23.07.2010 13:03
Пореднато дебилно словоблудство написано някакъв полуграмотен дришльо.

phew.

отново безвъзвратно изгубени 5 минути
цитирай
38. анонимен - МММММММММ-дааа!
23.07.2010 13:09
Любопитни въпроси без отговор....
цитирай
39. анонимен - Ами дай нещо по-конструктивно
23.07.2010 13:30
Абе пич подводни, то е много лесно да критикуваш, а по-добре ли беше при Триглавата Ламя??? Тогава не ЦРУ а КГБ дърпаше конците тука...
Герб си имат много проблеми, но на теб май силно ти липсва управлението на Р.Овч., Р.Петк., Сопола и Мадридския Мошеник....

Лесно е да се оплакваш, трудно е да даваш конструктивни предложения...!
Мрън-мрън, нещо сърдиш ли ми се....:-)
цитирай
40. анонимен - Бре, тук било пълно със задръстени комуноиди
23.07.2010 13:41
Ау, Герб докарали гадните империалисти САЩ, ау ау ау! Това било против НАРОДА!
Ей, нещастници, ние сме Република, а не Народна Република! СИВ и студената Война свърши преди 20 години!

Ми ходете си у шибаната руска губерня бе, комплексирани, бетоноглави комуноиди!

Що не напишете направо една ода за серГей, Ленин, Сталин и прочие...
Малоумници...тежичък ли ви е животеца сега? Така така, раковото образование трябва да му се спре прихода на енергия, за да се умори :-)
цитирай
41. svilen75 - Много ми е чудно защо, когато някой ...
23.07.2010 13:52
Много ми е чудно защо, когато някой критикува Боко и ГЕРБ и всички гербери викват дружно, че тъгуваме по БСП и Со. Не могат (или не искат) да проумеят, че не е задължително да харесваш предишните, за да критикуваш сегашните. Този лаф се изтърка, дами и господа гербери, и бабите на село вече не му се връзват, дайте нещо ново. Един антигерой, когато го изправиш пред друг антигерой това не прави първия добър герой! Ясно? И хич не ми казвайте, че алтернатива на Боко няма. Има! Всеки сам си избира за себе си, няма да политиканствам сега. Всъщност на какво е бил алтернатива Боко, че нещо не разбрах???
цитирай
42. анонимен - Браво на автора
23.07.2010 13:53
Опитите да бъде оборен са нищо повече от просташки словоглупавици. Нищо сериозно подкрепено от факти и анализи. България през последните 20 години е имала неподготвени министър-председатели и министри, но такава сбирщина от некадърни и продажни управляващи не е имало. Тежко и горко на България с тази пасмина наричаща се политическа класа. Да, тройната коалиция продължи ограбването на останалото национално богатство, но през това управление се намалиха данъците и се увеличиха минималната работна заплата, пенсиите и т.н. Българино събуди се и не позволявай да ти отнемат малкото останало.
цитирай
43. svilen75 - Единственото по-лошо от това Боко и ...
23.07.2010 13:54
Единственото по-лошо от това Боко и Герб да ни управляват в момента е, че все още има лумпени, които застават зад него. Но така е, всеки народ си заслужава царя. Прост народ - прост цар.
цитирай
44. анонимен - Авторе, наред ли си с главата?
23.07.2010 14:32
Нещо ми се струва, че яко си изперкал?
цитирай
45. tomcat - Подводен имам чувството че един и ...
23.07.2010 15:44
Подводен имам чувството че един и същи анонимен трол те клеца тука!Не виждаш ли приликата в коментарите му.Канадското правителство беше разкрито ,че наема интернет тролове ,които да разпространяват правителствена пропаганда .Не бих се учудил ,ако и ГРОБ са паднали толкова ниско!
цитирай
46. анонимен - димо
23.07.2010 15:47
Браво подводни- много точно и правилно !Тук таме се обаждат някои от близачите на ГЕРБ ,но не им обръщай внимание, те са единици ! Истината става все по жеастока за изстрадалият ни народ,всички решения на правителството в последните дни са насочени против хората и в негова вреда. Да се чуди човек ,все малоумници ли са се събрали в това правителство ? То все бяха правителства (В последните 20 години ) всичките крадяха на поразия ,но толкова зле народъд ни не бил никога !
цитирай
47. universalnite1neo - Едно обобщение на ситуацията :
23.07.2010 16:08
Манталитетът "бее-бее", при който хората правят това, което им кажат малцината, а понякога дори и един-единствен човек, е в основата на контрола над човешкото съзнание. Разделяй и владей е велика всеизвестна истина. Следвайки тази политика, трябва да създаваш разделение. Ако има крайно десни, трябва да се създадат и крайно леви, за да се противопоставят помежду си. Разделението има нужда от крайности. Много хора се подвеждат по "радикалното" крило в политиката, докато си мислят, че са изобличили системата. Как е възможно една-единствена или малка група от хора да е контролирала милиарди от държавите и империите през цялото човешко съществуване ? Какво бе казал Ганди ? "100000 англичани не могат да контролират 300 милиона индийци, ако тези индийци не им сътрудничат". Вместо това цели цивилизации само са блеели и са следвали водача на стадото. Или са позволили да им бъдат предложени привилегии от диктатора, бил той мъж, жена или система, и са пренебрегнали несправедливостите, изстрадани от техните събратя. Това е чистата истина за днешния свят.
цитирай
48. misbis - ILUMINATI ZAVZEMAT CELIA SVIAT....
23.07.2010 16:14
BALGARSKITE IM POSLU6NICI SA SAMO KUKLI NA KONCI.
DOKATO IMA ROBI I TALPA S JERTVENNO SAZNANIE, IZPOLZVA4I VINAGI SHTE SE NAMERIAT...
http://www.youtube.com/watch?v=WYmfkUDitjM
цитирай
49. desozz - Селската кръчма
23.07.2010 16:27
В хоремага всеки клиент разбира от вътрешна и външна политика.Спорове,скандали,че и до бой се стига.Но накрая всички дружно се напиват.Така е и в БГполитиката.Накрая всички дружно си пият дайкирито на плажа и обсъждат следващата си далавера.А оня дето ги е пратил в парламента и по-нагоре да го духа.Спомнете си филма ''История на света''Какво казаха римските политици.''Да го духат бедните'' или по нашенски ''Беден ли си дядо попе в г.................................!'' Те това е и БГ политиката.Нишо повече от кръчмарски лакардии.
цитирай
50. анонимен - б. б. прави нещо, но колкото да не е ...
23.07.2010 16:38
б.б. прави нещо,но колкото да не е без хич.на бг за да се оправи и трябва нова ,радикална политика насочена към национ.интерес в всички области.кои да я проведе?сегашния"елит" е еднороден по произход,манталитет и цели.тогава?много просто е--да намерим нов елит-от нормални,образовани,обикновени българи/такива като нас/.как да стане?---с граждаски акции-като за начало демонстрации до приемане на закон за национ.референдум по всички важни закони и проекти.като доидат избори---боикот и демонстрации,до избор на правителство от експерти с строго дефинирана програма .
цитирай
51. kpandjarova - Защо още няма алтернатива на статуквото?
23.07.2010 17:20
Вие сами виждате във форумите колко незряло все още се оценява политическата ситуация от народа в момента.Има признаци за пробуждане,но все още обществото не е узряло за да осъзнае напълно,че вече няма кого да избира."Всички са маскари,съсипали България."Хората все още продължават да си мислят,че край,това са партиите за вечни времена и някоя от тях трябва да избираме.А за да се обърнат нещата и да се изправи България на крака,трябва да се промени из основи законодателството,конституцията и ред други основополагащи схеми.Тези закони са създадени от крадците така,че да могат да си крадат.Не да цъфти родината и народа ни.А за да може да се променят законите, онзи,който управлява,трябва да има болшинство в парламента и волята да работи за БЪЛГАРИЯ . Освен това,нужно е да се създаде национално движение(което е изключително трудно в момента) на неомърсените от бандитското разграбване по време на прехода. Движение народно.Всеки,който има човешко достойнство и иска да е патриот на дело е добре дошъл в него..Едва когато се направи преглед на редиците,тогава войните отиват на бой. Но с гледане от страни не става. Има много работа за вършене за всеки един от народа. И за да има успех на едни бъдещи избори, да се промени СИСТЕМАТА,СТАТУКВОТО(престъпната схема досега), за да се изправи България на крака, бъдещият политически субект трябва да е сигурно ,че ще спечели повече от 50% в парламента.За да е с развързани ръце и с активно народно участие да изкове законите за хората,а не за мародерите.За тях ще има други-справедливи.До сега всичко беше и Е популизъм,най-евтин популизъм.И муцуните няма шанс да си отидат сами докато народът не ги натири.,И ако няма тази ударна сила,защо да се гърмят патрони предварително?Не виждате ли как стои въпросът с купуването на гласове? На какво да се разчита? И без друго всички партии до сега най-безсрамно крадат идеи една от друга, една от друга по-унищожителни, но без да са им ясни, без да могат да ги обяснят на хората,защото не те са авторите им. А изобщо възможно ли е едно обединение на хората около една идея как да се промени страната ни и как ще се развива ?И ако има такива идеи-къде са те?Кой е техен носител(или крадец)?Да береш златни ябълки и да ги хвърляш на свинете ли? Това ли заслужава народа ни? Ето това е основната причина хубавите идеи и инициатива да не са родили алтернатива на статуквото..Раждането на алтернатива ,на нов политически субект е в пряка зависимост от готовността на народа за промени-народният гняв и болка от една страна,и пълното разбиране на програмната схема на въпросния политически субект като концепция и стратегия ,и народна подкрепа преди всичко от друга страна ,могат да изпратят завинаги престъпните ни политици и мъчители на бунището на историята.В нашите ръце е раждането на тази сила. Народното желание за промяна и раздяла с миналото НЕ са достатъчни основания за създаването на политическа сила.Трябва да е ясно каква е крайната цел,,каква визия има тя за развитието на България с десетилетия напред и да се осигури приемственост в стратегически важните пунктове. Действително младите хора истински са загрижени за родината си.Аз лично се гордея с тях.Ние ,техните родители и учители сме длъжни да ги преведем през тресавището и да им поискаме прошка за ограбените години детство чрез безпринципни избори,наивност и гражданска пасивност.Посочвайки конкретна партия,вие оставяте бандитите за още време на власт.Ако са искали и можели-имаха цели 20 години България да стане райска градина.Тези 20 години са Вашият живот-вашите новородени тогава деца,пораснали в грозота,мизерия,фалш и лицемерие.Сега вече те са на 20 години и имат право да изберат-достоен и честен живот и осмислено бъдеще или живот до пълно морално,духовно и материално скапване.

цитирай
52. анонимен - Герберите
23.07.2010 17:35
Герберите стават особено активно когато наплюем Боко и почват да ни сравняват с комуноиди, руснаци и тем подобни, щото те самите са такива! Вижте какво име са избрали на партията си - ГЕРБ! Почти като спецназ отряда ВИМПЕЛ! После иди кажи, че е случайно. Всъщност те ни се подиграват, че пак са си същите и пак ще си бъдат същите ... и така до края на света! Само че няма да мине номерът този път!
цитирай
53. galatceq - Какво е много характерно за пове...
23.07.2010 18:00
Какво е много характерно за поведението на хората от върховете на системата – политици и бизнесмени ? Външно те са чисти и приветливи, любезни и внимателни хора. Вътрешно – което се проявява в друга ситуация, са настъпателни, злонамерени, упорити и амбициозни. От една страна говорят за демокрация, равноправие и толерантност, а от друга – създават авторитарни, диктаторски структури, пред които сигурно и феодализмът бледнее. Пред обществото се представят в една светлина, пред последователите си в друга, пред опонентите – в трета. В поведението им има нещо сбъркано. Но явно това е едно от условията за личен просперитет според правилата на системата.

Знаете колко често ви убеждават от медиите, че основната цел била да се създаде средна класа у нас. Така щяло да стане повдигането нивото на нацията. В същото време виждаме как непрекъснато се приемат редица рестриктивни мерки спрямо хора, желаещи да развиват малък и среден бизнес. Като връх на наглостта ни уверяват, че причината за неуспеха в тази сфера бил невъзможен поради неспособността на хората да развиват успешно своите бизнес-инициативи. А в същото време продължават да се откриват големи търговски вериги, които именно задушават възможността на обикновения човек да прояви инициатива със свой малък, но достоен бизнес. Оказва се, че в “социалната” насоченост на системата всъщност няма нищо социално. Но имали смисъл тази тема изобщо да се засяга, след като вече ни е добре известно отношението на “избраните” към “некачествения материал”, “човешките ресурси” – все термини, с които хората от върховете на системата наричат всички нас – обикновените хора. А и каква по-голяма демагогия от това да наричаш една деструктивна , пирамидална система – социална ?! Повече от явно е, че за да си преуспял според правилата на сегашния ред трябва да си нагъл и безскрупулен. Нещо , характерно за всички лидери на водещите компании и на политическите структури. Някои демагогстват като казват, че при тях не е важно количеството, а качеството на хората. Звучи добре. Нормално е всеки да си избира хората, с които да прави екип, нормално е също така да не харесваш и да не одобряваш дадени черти у някои хора, но да говориш за социална насоченост, за създаване на средна класа, а след това да разделяш останалите хора на първо, второ и трето качество, да ги класифицираш като некачествен материал, човешки ресурс, сива и аморфна маса е не само обидно и просташко, но и доста арогантно. Изводът – в тази система няма нищо хуманно. Но нали целта оправдавала средствата.

Не може да не сте забелязали как се държат известните престъпници и мафиоти, когато им задават въпроси, визиращи престъпния характер на тяхната дейност. Те категорично отричат всякакви подобни съмнения около тях, изживяват се като почетни бизнесмени, благотворители и едва ли не благодетели на обществото. Виждали ли сте и чували ли сте някога политически лидер да не заяви, че неговата платформа е най-правилна, най-съвършена, най-хуманна ? Нито ще видите, нито ще чуете подобно нещо. Хората от върховете на системата прилагат следната тактика : те дават определение за другите, преди другите да са дали за тях. Изобщо взимат се всички превантивни мерки и се прилага правилото, че най-добрата защита е нападението. Едновременно с това се пуска в ход заблуждаването, подвеждането, демагогията и накрая абсолютните лъжи. Демагогията и лъжата стават неотменна част от битието на всеки, достигнал върховете на системата, той е длъжен да подмамва и заблуждава обикновените хора, за да продължи с просперитета на върхушката .
цитирай
54. анонимен - Напълно те подкрепям 53
23.07.2010 18:41
Средна класа се прави от икономически свободни хора.
Със средната заплата СЕГА, могат да се купят по-малко неща отколкото със средната заплата през 1989-та година! За тези които ще рипнат обяснявам - не говорим какво е имало и какво не, а какво може да се КУПИ. Нарича се стандарт.
МИнали са 20 години! КАкъв напредък! Какъв просперитет! Каква свобода! На словото, нали!!!! Ха-ха-ха-ха! За какво говорим въобще!
цитирай
55. demonwind - Как се менят времената...
23.07.2010 19:35
Днес е ГЕРБ, утре като нищо може да дойде ОТОМАН - брат Юзеиров се е заканил, че тепърва ще влиза в политическия живот, а като излезе и другото братче от белгийския кауш, дупе да ни е яко... ;)
цитирай
56. анонимен - Боко, Бокото
23.07.2010 21:03
За какъв се има?
До какъв ще ни докара Хал,
тази, и идната година,
Боко, гербера абдал?

Дебел е. Як е като вол.
Не мърда без охрана.
Книжовно бос и гол.
В главата Господ няма.

Народе български
Когато недоучен, недозрял,
избираш да те управлява,
защо се чудиш бе, абдал,
че, държавата ни е такава.

Когато мафия награби власт,
мошеник и хайдук властвуват,
народът няма дума,, няма глас.
Мизерия и глад царуват.

СПОДЕЛЕНО С...
На прост човек дадеш ли власт,
покачиш ли го на високо,
знай, става като тук у нас
държавата затъва надълбоко.
И НЯМА РЕД , И НЯМА ПРКОПСИЯ.
В проблеми, в кал затъвате до шия.

Боко Алергията
Когато го погледна ме хваща зъбобол,
гласът му като чуя хващам хрема.
Потича от носа сопол
и лек ти казвам, няма...
Съч.ok3223
цитирай
57. raders - Толкова разнопосочни глупости, ...
23.07.2010 23:31
Толкова разнопосочни глупости, запецна ми глупомера. Някой от вас видял ли е някъде свестен политик. Те по принцип всички без изключение са дървеняги. Какъвто е и електората... и коментаторите, разбира се...
цитирай
58. анонимен - raders...
25.07.2010 06:07
Май ръзсъжденията ти са дървеняшки. Това са разсъждения, в които няма грам истина, а преднамерено очерняне на всичко, за да се внуши на хората, че по-добри няма.Това са платени разсъждения на добре платен мошеник, на служба на властващите днес. Всички са боклук, като най-големия не е Боко. Кого и друг да изберете няма да е по- добър. Така че, надежда всяка оставете. Лъжеш човече и за това ти плащат..
За да има прогрес и човечеството и човешката цивилизация да е на днешното дереже, значи е имало и има хора, има ги и в Бг, и не са малко, които се стремят да живеят според 10-те божи заповеди в рамките на възможното. зАТОВА ДНЕС СВЕТЪТ Е ТОВА, КОЕТО Е.
Имало е и ще има почтени хора във всяка област на човешката дейност и изява, също и в политиката. За да са нещата такива, каквито са в момента в Бг, голяма е заслугата на такива като теб, които постоянно внушават на хората. " Всички са маскари и по-добри няма". За да отчайват хората и подсигурят комфорт и безнаказаност за безчинствата на властващите в момента. Защото са техни лакееи и слуги.
Винаги има по-добри алтернативи и те са безброй.
ЗАВИСИ ОТ НАС ДА ГИ НАМЕРИМ И НАЛОЖИМ. Затова е демокрацията, за да става с мирни средства промяната към по-доброто.
цитирай
59. анонимен - Монетата винаги има две страни...
25.07.2010 15:40
Трябва да порицаваме този, който е жесток, за да вреди, а да подкрепяме този, който е жесток, за да поправя злото.
цитирай
60. hatanasov - 3. rebellion - И тези въпроси също
25.07.2010 23:38
По повечето от тези теми е писано преди 10 и повече години във в. Демокрация и в. Про-Анти
цитирай
61. moddib - Наистина има какво да се желае
28.07.2010 12:59
Макар, че виждам нещата да са по-добре от при Комунистите, то има какво да се желае. Искам да видя осъдени от "Белите якички", а именно Бивши кметовове, директори на болници, директори ан държавни репдприятия, директори на РПУ-та и други такива. Искам да се проверят всички баланси по финансовото и имотно-материално състояние на големите бизнесмени, като Гергов, Гриша Ганчев, Черепа, Футболните босове, хотелиери като Ветков, Братя Галеви, братвята на Станишев и Петър Стоянов и много други.
Както и да се видят всички участвали в Банковите Афери от 90-те години когато 1долар стана до 200-300 лева, т.е. народа бе ограбен чрез обезценяване на парите му 200-300 пъти! Има данни за вносителите на законопроектите, както и за шефовете на БНБ които могат да дадат информация за цялата финансова схема - по кое нареждане са се напечатали още пари и кой е разрешил да има частни бански с държавен капитал, които в последствие фалират, защото няма държавен контрол!
Има и ощше много - всичко за приватизацията. Тряба да има осъдени за приватизация ощетяваща държавата. Както и за законопроекти които способстват корупцията при приватизационните сделки. Трябва да се намерят всички вносители на тези законопроекти и да им се търси отговорност!
цитирай
62. анонимен - ОТЛИЧНО КАЗАНО №58....
28.07.2010 21:27
АМАН, ОТ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ И ПЛЮВАЧИ С ДЪРВЕНИ МОЗЪЦИ!
ЕСТЕСТВЕНО Е ,ЧЕ ТОВА ДАЛЕЧ НЕ Е НАЙ-ДОБРОТО .....НО ,ЗА СЕГА ДРУГО НЯМА, ПЪК И ....НЕ СМЕ ПРИКЛЮЧИЛИ С ТЪРСЕНЕТО......!!!!
"ТЪРСИ---И ЩЕ НАМЕРИШ!!!"
"ИСКАЙ,... И ЩЕ ПОЛУЧИШ!"
"КОЙТО ТЪРСИ ...НАМИРА!"
ВАЖНОТО Е ДА ИСКАШ ,ТЪРСИШ И ИМАШ ЖЕЛАНИЕТО ДА ЖИВЕЕШ ДОБРЕ!!!!
....БЪЛГАРИНА, ГО ИМА ТОВА ЖЕЛАНИЕ И ЩЕ УСПЕЕ.....!!!!!!!!!!!
ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРЕН СЪМ!!!!
НЕ ВЯРВАМ ВЕЧЕ ,НЯКАКВИ ЧЕРВЕНИ ПОМИЯРИ ДА ГО СПРАТ!!!!
НЯМА ВРЪЩАНЕ ,НАЗАД!~ГАРАНЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
63. rebellion - http://rebellion. blog. bg/li...
28.07.2010 21:51
http://rebellion.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/07/28/chetivo-ne-za-vseki-prodyljenie.583598
цитирай
64. анонимен - Яловият рев на поробените също е продукт от липсата на свобода и насилието над нас
29.07.2010 10:36
Той не се поддтиска, но се държи ялов. Безопасен. Дори да е бесен.
Всичко казано тук е толкова безобидно... Случайно ли?
Нямало алтернатива. Ами - това е ТЯХНО внушение - да търсиш в кривия път ("политици") и естествено накрая да кажеш "Няма", да не откриеш алтернативата, да се откажеш да я търсиш.
Най-добрият начин да елиминираш една идея е да не й позволиш да се роди.
Алтернативата е в пряката власт на отстранения сега народ върху управлението на земята му. Власт се взема с бунт. Бунт се прави от много /всички поробени/. Много се събират със свързването им за общи действия при общи цели. И за точно формулиране на тези общи цели в свободен и равноправен дебат между всички /грамотни/. Групи за връзка - повсеместно - преди всякакви "шапки" и посредници - в Нета и вън от него - това ще свърши работа, това ще ни направи народ. И после, разбира се, всички ПРАВА да държим пряко всички власти, вкл. публичните медии - няма за всяко нещо да излизаме на улиците /макар и готови;/. При местното съотношение на силите /липса на средна класа, т.е. капиталът е в изедниците/ са ни нужни по-силни инструменти на демокрацията - пряка демокрация - всички възможни права. Не викай "Амин", ами прави групи за връзка! Стигнем ли милион - действаме.
цитирай
65. анонимен - Рабира се МИРЕН бунт
29.07.2010 10:41
Като излязат милион на улицата, няма да им стигне ни полицията, ни джандармерията. Цивилни песове и провокатори /прояви на насилие/ се снимат и им се прави картотека.
цитирай
66. анонимен - Боко, Боко-ооо, тая лъжица не е за ...
02.10.2010 10:49
Боко,Боко-ооо,тая лъжица не е за твоята тиква.
цитирай
67. анонимен - BuTahYPoGsDBCEIF
25.05.2011 01:37
Real brain power on display. Thanks for that anwesr!
цитирай
68. анонимен - bYyGsduuPMSdygeVDK
25.05.2011 03:59
Hey, that's the geartest! So with ll this brain power AWHFY?
цитирай
69. анонимен - tgEpjQFU
25.05.2011 13:16
Very true! Makes a change to see smooene spell it out like that. :)
цитирай
70. анонимен - AgpAcICYRxZBAZBYTm
25.05.2011 14:29
Thanks alot - your awsenr solved all my problems after several days struggling
цитирай
71. анонимен - tfJnExWJmNUWCl
25.05.2011 15:00
fK1wHO <a href="http://vvxqrmtxfpkj.com/">vvxqrmtxfpkj</a>
цитирай
72. анонимен - XkSZbBbpeZXFpoBubqW
25.05.2011 15:17
S7aN5f <a href="http://ctzlpvboosgu.com/">ctzlpvboosgu</a>
цитирай
73. анонимен - DLwcRtWzBYHasNPtV
25.05.2011 20:16
FTnxVO , [url=http://rgdenrnoyrcq.com/]rgdenrnoyrcq[/url], [link=http://ienmvgbwoeqt.com/]ienmvgbwoeqt[/link], http://koaqhfbbnoaa.com/
цитирай
74. анонимен - SrXBFPckhTTGfpPMuZ
25.05.2011 20:28
Thanks alot - your answer solved all my problems after sveearl days struggling
цитирай
75. анонимен - wQqEffWZQ
26.05.2011 14:05
M85Qt1 <a href="http://dnazncympqft.com/">dnazncympqft</a>
цитирай
76. анонимен - cVJfYLwkL
26.05.2011 18:09
MdG3at , [url=http://rfpytkjrgeic.com/]rfpytkjrgeic[/url], [link=http://zishwiujgflt.com/]zishwiujgflt[/link], http://vabquwizuzfa.com/
цитирай
77. анонимен - eTDNhvmKeVfBd
26.05.2011 18:09
hpRSUz , [url=http://fphvhcssivvg.com/]fphvhcssivvg[/url], [link=http://eqqqiakzowae.com/]eqqqiakzowae[/link], http://grtygxzviczx.com/
цитирай
78. анонимен - cCfOUUZwNaDAxEMmcc
26.05.2011 18:34
HULled , [url=http://qxjovrmugntl.com/]qxjovrmugntl[/url], [link=http://hhkyfrzedpmf.com/]hhkyfrzedpmf[/link], http://gnayhggdkoav.com/
цитирай
79. анонимен - bJBtdcUCYawVFc
28.05.2011 16:41
Ib7TTK <a href="http://rxnjwavegaco.com/">rxnjwavegaco</a>
цитирай
80. анонимен - exfxaxaFZVOcAQsX
28.05.2011 16:56
ADnwyG <a href="http://gahqbqbqmdya.com/">gahqbqbqmdya</a>
цитирай
81. анонимен - MUYUHGIjwrVKn
28.05.2011 16:58
iQXPBQ <a href="http://mixqxuoenuii.com/">mixqxuoenuii</a>
цитирай
82. анонимен - FQMgbsjCE
28.05.2011 19:28
ohhI3N <a href="http://ulisernmobwb.com/">ulisernmobwb</a>
цитирай
83. анонимен - wrPIndvQcnBUFCTQVjV
31.05.2011 19:30
q0sasg , [url=http://yeqgooppahdx.com/]yeqgooppahdx[/url], [link=http://ixklarvodbep.com/]ixklarvodbep[/link], http://ztyaqmoulpwq.com/
цитирай
84. анонимен - EPJsuZOyfnG
31.05.2011 19:46
EfeCe9 , [url=http://axkwgejrmzeo.com/]axkwgejrmzeo[/url], [link=http://iojnrxxdaqja.com/]iojnrxxdaqja[/link], http://njlfnemebjcp.com/
цитирай
85. анонимен - cwYmTBdwDsTFbhJvfzI
01.06.2011 12:53
U9VsA5 , [url=http://hxyvdcpdldlv.com/]hxyvdcpdldlv[/url], [link=http://byalxklfcput.com/]byalxklfcput[/link], http://nvmbgkwrjmsm.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698007
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930