Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2010 02:07 - Третата световна война чука на прага. Няма по-прекрасна новина, повярвайте!!
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 64886 Коментари: 177 Гласове:
10

Последна промяна: 18.08.2010 02:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Дават на Израел 8 дни да нападнат Иран 17.08.2010   var carousel_1282058789 = new SimpleCarousel("slideshow",{ navigation : { prev : "material_header_prev", next : "material_header_next"} }); carousel_1282058789.init();

imageБившият посланик на САЩ в ООН Джон Болтън заяви, че Израел има 8 дни да извърши военно нападение срещу АЕЦ „Бушер", за да спре Техеран, който по този начин се сдобива с функциониращ ядрен реактор.

Междувременно Иран предупреди, че евентуална атака срещу АЕЦ „Бушер", ще бъде равносилна на международно престъпление.

Атакуването на международно съоръжение е международно престъпление и последствията няма да са ограничени само за страната домакин, а ще имат глобален отзвук, каза иранският ядрен шеф Али Акбар Салехи, цитиран от АФП.

Първата атомна електрическа централа на Иран предстои да бъде открита на 21 август край южния град Бушер.

Иранският външен министър не взима насериозно възможността Израел да нападне страната му. По думите му тези заплахи са станали постоянни и са изгубили своето значение.

Работата по АЕЦ "Бушер" започва през 70-те години на 20 век от германския концерн "Сименс", но прекъсва през 1979 г. Така от двата реактора единият остава завършен на 50%, а другият - на 85%.

През 1995 г. е сключено споразумение с Русия за оказване на индустриална помощ при изграждането на електроцентралата. През 1997 г. строежът е продължен от руската компания "Атомстройекспорт".

"Атомстройекспорт" на няколко пъти отлага датата на завършване на строежа на АЕЦ "Бушер", оправдавайки се с технически затруднения.

През миналата година ирански и руски ядрени учени извършиха пробно пускане на атомната електроцентрала, а през март Владимир Путин заяви, че електроцентралата ще бъде пусната в действие през лятото на тази година.

Припомняме, Русия е водещ партньор на Иран за технологии и гориво за ядрената енергетика, но отношенията между двете страни охладняха, след като Русия подкрепи санкциите на ООН.

Руската федерация вече започна и доставянето на атомно гориво за първата иранска АЕЦ.

                                                 КОМЕНТАРА НА ПОДВОДНИ:

КОГАТО СЕ ПРЕНЕБРЕГВАТ ФАКТИТЕ, НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА, А СЕ ЗАДЪЛБОЧААТ ПОСЛЕДСТВИЯТА

 

                                                 Запомнете добре тази мисъл!

Странно заглавие, нали?

Сигурно си мислите че съм изперкал. Ще Ви рзаочаровам – не съм. Просто съм радостен че всичко предречено се збъдва. Збъдва се това което е писано в Откроввението на Йоан, казаното от Баба Ванга, Слава Севрюкова, Петър Дънов, индианците Хопи и Навахо, предскаанията на Майте. Всичко се збъдва. И това, че днешният папа е последния(както е предсказано), и че Обама е последният президент на САЩ, и че САЩ ще се разпаднат, и още ред други предсказания. Радвам се, че след ужасите които ще ни донесе войната, днешният свят просто ще изчезне. Не, не хората, а светът, взаимоотношенията в него, ултралибералният античовечен капитализъм, НАТО,ЕС и всички онези илюминатски ракови образования които са създадени с една едничка цел – заробването на човечеството.  Радвам се, че моите деца ще дадат началото на новата епоха. Радвам се че когато ипитме огромната болка предсказана от Слава Севрюкова, ние Българите отново ще се върнем към своята същност и задачи. Ще се оттърсим от замъглението в което сме попаднали. А най вече се радвам, че онези които доведоха нещата до тук, барабар с техните слуги ще бъдат жестоко, но справедлива наказани. Радвам се, че всичко става, и ще става така както е предречено, независимо, че Мис Бис, Нео(универсалните), Захари (захариада), Спартак(спароток), Елтимир и всички онези които под една или друга форма призоваваха „ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ”, биваха осмивани и хулени.  Радвам се , въпреки, че ще бъде страшно. Радвам се защото не се страхувам.  Да му мислят всички онези материалистични роби които се присмиваха. За тях това ще бъде адът.

Да Вие честита Третата световна (термоядрена) война. На харалия да е !

 



Тагове:   прага,   война,   новина,


Гласувай:
12



1. анонимен - Опала-аааа! Взе да става интере...
18.08.2010 02:20
Опала-аааа! Взе да става интересно!!
цитирай
2. trolllpower - Дайте ми черното куфарче на амер...
18.08.2010 02:22
Дайте ми черното куфарче на американския президент!
цитирай
3. andrei - Подводни,надали войната ще е термоядрена...
18.08.2010 05:31
Моето скромно мнение е че в близко време Изсраел ще престане да съществува и ще е принуден да се съгласи на федерация с няколко арабски държави.САЩ и Русия няма да водят война помежду си,защото и в двете държави текат процеси на разпад и от него ще се нароят няколко десетки нови държави.Ядреното оръжие ще бъде практически неизползваемо и ще е добре за всички народи това остоятелство.Бъдещето на Земята ще се определи от глобални проблеми като;глада и природни катаклизми,за които нито една държава няма да има достатъчен ресурс да се справи сама.Огромните мегаполиси,които наблюдаваме днес, ще започнат бързо да опустяват от население и ресурси.Бъдещето според моето скромно мнение ще е на по-малки човешки общности,които ще са по-жизнеспособни и по-лесно управляеми.Ще надделее желанието на хората да се върнат, към по-природосъобразен начин на живот.Науката и нейните разработки,ще бъдат поставени на други основи и няма да са чисто национални,а ще придобият характер на общочовешки центрове за възстановяване на пораженията,които нанесе днешната цивилизация на Земята.Банките и в частност паричният капитал,ще загубят водещото си значение за икономиката и ще им бъде сложен намордник,който ще охлади напълно мераците за кухи печалби и фалшиво подгряване или охлаждане на стопанският живот.Поздрав от мен и бъди здрав!
цитирай
4. ok3223 - Е, стига де.
18.08.2010 05:50
Този Болдан в момента е № 0. Нито може да дава, нито да взема. Изпял си химн на 3-та световна война, което май не отива на акъла и манталитета, нито за мнението което имам за теб. Казваш и пишеш интересно за интересни неща, но този път си в грешка.
Еврейте и да нападнат иран, ще получат контраудар планиран и неизбежен добре подготвен, който не могат да предотвратят, а това ги прави умни и предпазливи. Какво ще остане от тях. Едно нищо. Иран е голяма страна и след размяната ще остане много нещо. Еврейте знаят това, и няма да рискуват, повярвай ми. САЩ вече не са заложник на еврейската политика и няма да се намесят директно в конфликта. В това е разликата между Буш и Обамата.
Няма нищо противоестествено и иранците да притежават АЦ и даже ядрени оръжия. Щом Израел има, 6 мил. народ. Какво и кой ще попречи такова да има и голяма държава като Иран.
Както стана със Сев. Корея.
Равновесието е естественото състояние на нещата и в поликиката, нали?
цитирай
5. galatceq - Когато казваме "Събудете ...
18.08.2010 08:51
Когато казваме "Събудете се" , трябва да отделим място и за егрегора . Какво представлява той според твоя "адаш" :) ?

Ние служим на даден егрегор по два начина: или като му работим ангария, или като му

плащаме данък. В първия случай свободна воля практически липсва, макар у нас да

съществува илюзия, че не е така. Станали сме чист проводник на волята на егрегора. Във

втория случай егрегорът дава обща програма на действие, предоставяйки ни възможност

за самоинициатива в определени рамки. Реализирайки тази свобода, ние създаваме

изменения в егрегора, които са твърде съществени, но остават незабележими отчовешка гледна точка.

Егрегорът ни програмира двояко: чрез вътрешни и външни начини. Отвън това

става посредством житейски обстоятелства и събития, отвътре - чрез създаване на

определени мисли, емоции и желания. Равнището на свобода у човека зависи от

степента на свързаност с егрегора, от еволюционното му равнище и от еволюционното

ниво на самия егрегор. Колкото по-ниско е нивото на егрегора и е по-близо до егоичния

егрегор, толкова по-малко свобода ни се оставя.

- - -
цитирай
6. zahariada - Здравей!
18.08.2010 08:55
Аз съм, по-скоро спокоен, отколкото радостен. Спокоен, че ще се случи. Спокоен, че тази цивилизация си отива и ще настъпи нещо ново, човешко и по.висше. Благодаря, че ме цитираш! Много хубав ден ти желая!
цитирай
7. анонимен - Войната ще започне в началото на октомври.
18.08.2010 09:39
Евреите чакат 8 бр. невидими бомбандировачи от САЩ и тренират нападение с самолети в планински райони над Стара Планина от летището в с. Граф Игнатиево, всеки делничен ден, включително нощем след 1 часа, както и в Румъния.
Между другото, крайната цел не е нефтта и газа на Иран, а господството на Новия ред и световното господство на хората на Рогатия над всички нас. Такива е била и целта и на последните две световни войни.
Препоръчвам на българите да се запасят с храна, вода и надежно скривалище и оръжие за самозащита. Напускането на страната за периода есента на 2010 и зимата на 2011 е добра стратегия.
цитирай
8. анонимен - TAMARA
18.08.2010 10:05
Как свалиха невидимия американски самолет над Сърбия през миналия век?
Ами в китайското посолство в Белград имаше за изпитание такава радарна система ТАМАРА, която го прихвана и ... хайде невидимко в капана!
Е, след това китайското посолства бе ударено от американска ракета, за да се унищожи системата и започнаха едни извинения, да ти се скъса сърцето...
Та сега как мислите, че Иран не са се оборудвали с такава система?
Сигурно имат не една такава.
Но както казват руснаците: "ПОЖИВЬОМ - УВИДЕМ!"
Ще живеем - ще видим!
цитирай
9. анонимен - Не знам Дънов и Ванга какво са казали ...
18.08.2010 11:20
Не знам Дънов и Ванга какво са казали (на Ванга и се приписват едни предсказания от Русия които изобщо не са нейни) но Севрюкова до колкото знам от книгите за нея е казала че Израел ще бъде нападнат първо от арабска държава която ще си отмъсти за това как Израел е третирал палестинците. А след това западни държави щели да се включат за да си отмъстят за това как християните били третирани от Израел.

От друга страна Вера Кочовска около 2006 година е цитирана не знам от кого може и да е грешно и измислено от жълтите вестници като Шок които често пишат съчинения по неин адрес, че "скоро идва златната вода", на скоро бе казала че "скоро ще има чистка", и че през 2015 година Русия ще се разпадне а през 2017 Америка ще я нападне.

За сега никой не знае какво точно ще стане, а и да знаят си мълчат та както са казали Руснаците... :)
цитирай
10. eltimir - Нещо различно
18.08.2010 12:17
Ето тук:
http://eltimir.ucoz.ru/news/treta_svetovna_sled_osem_dni/2010-08-17-1235
цитирай
11. анонимен - И кой от тях ще им ходи на война като те ...
18.08.2010 12:32
И кой от тях ще им ходи на война като те отишли на море,и то на Черно море,и то не къде другаде а у нас.А-ха,това ще да са от маскираната тяхна армия,която трябва още нещо някъде да свърши,по точно да подуши.Къде ли или къде ще да се доближи до целта,че много близко не е хубаво.Ама на тия трябва открито да им се обяви,че ще воюват от сега на татък само с тяхна армия,а не да ползват други за техни цели.И или въобще да им се обяви бойкот,нали казват имат много пари,докато се не научат да хапват копюри или злато,които много обичат и показват на света,че най-много от тия неща разбират,а другото от тук от там каквото докопат.И ако има климатична война то началото дали не е цунамито на връх Коледа 2004 когато обявиха,че земята се пообъркала,не застанала в добро положение,а и направиха пожари,наводнения,подготвили терена за кацане,ама къде ли след като се поокъпят на Черно море.Ама трябва ли да им вяряваме,че изведнъж се втурнаха на плаж,а не да им искаме паспортите,като се пее в песничката-чалга,да им ги пратят.То Айнщаин не им вярвал като казъл-Антисимитизъм,това са повече еврейски приказки,след като един руски евреин,артист доближен на Сталин,усилено се жалвал за проявена омраза към тях.Всъщност дали пък те не мразят целия свят.
цитирай
12. tomcat - Дано да се разминат нещата, не ми се ...
18.08.2010 14:31
Дано да се разминат нещата, не ми се мре заради шепа глобалистки психопати!
цитирай
13. podvodni - Не ме разбирайте погрешно. Ни най - ...
18.08.2010 14:52
Не ме разбирайте погрешно. Ни най - малко желая да дойде Армагедон - а. Но ако това не се случи, то ние оставаме да живеем в същият този "нов световен ред" без никакъв изглед за промяна. А промяната е наложителна, защото ние не съществуваме самостоятелно сами за себе си. Ние сме неразривно свързани с целият космос. Влиянието е двупосочно. Ако няма промяна, негативизмът излъчван от нас като планета, ще достигне онази критична стойност, при която единственното правилно решение ще бъде премахването на опасноста "заразата". А като зараза ще се възприема човечеството.
цитирай
14. tomcat - Напротив точно това се цели с еве...
18.08.2010 15:01
Напротив точно това се цели с евентуална нова световна война,оцелялата част от човечеството ще бъде изморена от конфликти и войни и точно в този момент глобалистките скотове ще излезнат от бункерите и ще кажат дайте да създадем световно правителство и да заличим държавите ,като субекти!Няма да има повече войни и кризи просто ни слушайте!Ще ви постовим чипче за ваша сигурност да следи емоционалното ви състояние,ще бъдете следени с сателит,ще се контролира строго какво ядете ,по колко ,какво правите, какво мислите.
цитирай
15. podvodni - Илюминатите предполагат, Бог р...
18.08.2010 15:02
Илюминатите предполагат, Бог разполага.
цитирай
16. tomcat - Въпросът е дали хората ще се събудят ...
18.08.2010 15:12
Въпросът е дали хората ще се събудят за цялата тази шашма преди да се случат гореописаните събития и да проумеят ,че не Иран или някакви ислямисти са истинските врагове на човечеството,а англо.американски чички носещи костюми за хиляди долари и пиещи 30 годишно уиски и нагаждащи народите едини срещу други!Колкото и да вярвам в Бог ,не може да очакваме да се справи с тази античовешка сган вместо нас!
цитирай
17. podvodni - Когато някой изпада в определени ...
18.08.2010 15:37
Когато някой изпада в определени състояния като : изтерия, унес, някои форми на депресия, връщането в "действителноста" става чрез силно стресово въздействие. Най често шамар. Понякога е необходимо силно разтърсване за нагласяне на "центровката". Именно настъпващите събития в планетарен мащаб (породени от човек и планетарната система, посредством новата програма - фотонният пояс) са този разтърсващ момент, посредством който човечестквото ще разбере, ЧЕ ИМА ЗАКОНИ КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВА, И НЕ Е В НЕГОВИТЕ СИЛИ И ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ПРОМЕНЯ.
цитирай
18. universalnite000 - Привет и от мен ! По повод събитията ...
18.08.2010 15:37
Привет и от мен ! По повод събитията от сегашното линейно време считам за уместно да напомня нещо : Маите казват : " Тази планета може да бъде обновена или опустошена. Сега е времето за пробуждане и действие ... "
Сега е критичен момент за човечеството и Земята. Всеки Човек е от значение. Ако се инкарнирате в Новата епоха на Водолея, ще имате духовната задача да работите за балансирането на планетата. Най-голямата мъдрост е в простотата на живота. Любов, уважение, толерантност, споделяне, загриженост за другите, прошка ... Нито е трудно, нито е сложно. Истинското познание е свободно. Всичко, което трябва да направиш е да бъдеш истинското си Аз. Намерете сърцата си и ще поемете по своя път .
цитирай
19. анонимен - lubo
18.08.2010 15:39
Като цяло има нещо вярно в това, което си написъл ама това"ултралибералният античовечен капитализъм" направо ме уби хахахахахахахаха ти явно си поредния кон с капаци, попрочел някоя друга книжка :д
цитирай
20. podvodni - Вярно бе, как сам могъл да бъда то...
18.08.2010 15:49
Вярно бе, как сам могъл да бъда толкоз заблуден. Днешната системна криза се дължи на Иран, Китай, Северна Корея, Монголия, Куба, Венесуела, Ал Кайда, Хамас , ИРА, ЕТА и урагана Катрина. Същевременно Американската армия е най - хуманната от всички армии. Жертва се а благото на човечеството в Ирак, Афганистан. Сега ще се пожертва отново и в Иран. Аз прогледнах Алилуя.
цитирай
21. анонимен - Чета и правя изводи:
18.08.2010 15:50
Доста хора не си пият редовно хапчетата, пък и тази жега.....
цитирай
22. doriana - Ако мога да Ви препоръчам едно ин...
18.08.2010 15:57
Ако мога да Ви препоръчам едно интервю с Дейвид Айк в Гьотеборг: "Произход и символизъм на Европейския съюз". Говори за всички тези неща, които коментирате и е хубаво някой да ги сложи в някакъв ред (говоренията на нещата).
Потърсете интервюто в youtube, а ако не го намерите - влезте тук:
http://angeligdb.wordpress.com/2010/08/17/2-215/
човекът е систематизирал всички части на филма от youtube в една страница в блога си. Просто имайте търпения да ги изгледате.
:)
цитирай
23. анонимен - Научи се:
18.08.2010 16:13
" Сбъдва" се пише със "с" !
цитирай
24. анонимен - Слава Богу!
18.08.2010 16:16
Все повече хора се събуждат!
Наскоро четох астрологична прогноза за близките дни - сега предстои чистка на много нива. Ако повече хора се осъзнаят и се опитат да не са зверове, използвачи, лъжци и крадци, може и да се посмекчат нещата.

Поздрави за поста и за предходните също! :)
цитирай
25. анонимен - ИМА ЕДНО ПОВЕРИЕ:...КОЙТО ВОДИ ВОЙНА СРЕЩУ ЕВРЕИТЕ--ВИНАГИ Я ГУБИ!!
18.08.2010 16:55
НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА НОВА /ИСЛЯМСКА/ЧЕРВЕНА АРМИЯ!
ТОВА ,ПРОСТО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!
...И ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО?
ЗАЩОТО ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ,ИМА КАКВО ДА ГУБИ , А ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ-НЕ!!
ИМА ,КЪДЕ-КЪДЕ ,ПО-РАФИНИРАНИ МЕТОДИ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ!
НЕКА ,НЕ ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ САДАМ ПРЪВ ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В ЗАЛИВА!
АМЕРИКА И ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА ,ПРОСТО ЗАЩИТИХА СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ В
БЛИЗКИЯ ИЗТОК!
ВСИЧКИ ДИКТАТУРИ СЕ БЛАЗНЯТ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИЗПИТАТ СИЛАТА СИ !
С ЯДРЕНИТЕ ИГРИЧКИ НА ИРАН ,ЩЕ БЪДЕ СЪЩОТО, НО С ТВЪРДЕ ЖАЛЪК КРАЙ!
ЕВРЕЙТЕ ,СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЪДЪР НАРОД, ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ!
НЯМА ДА СЕ ОСТАВЯТ НА НЯКАКВИ ЧЕРГАРИ И АЯТОЛАСИ ДА ГИ ПРЕВЪЗХОЖДАТ!
ПОЧТИ, СЪМ СИГУРЕН!
ТЕ СМАЗАХА ТАКАВА МОГЪЩА НАЦИСТКА МАШИНА .....ТА ЩЕ СЕ ДАДАТ НА АЯТОЛАСИТЕ!
цитирай
26. podvodni - Стига бе!!!! А аз бях останал с вп...
18.08.2010 17:02
А стига бе!!!! А аз бях останал с впечатлението, че нациската машина е смазана от руснаците. Ама щом като казваш друго ......
Те понеже са мъдър народ та са гонени от всякъде.
цитирай
27. анонимен - РУСНАЦИТЕ, ВСЕ СА ГО БИЛИ СНЕСЛИ В НАЧАЛОТО НА ВОЙНАТА.....
18.08.2010 17:36
РУСНАЦИТЕ ,СА САМО ИЗПЪЛНИТЕЛИ ,МОМЧЕ....!
ОСНОВНИЯ ЗАМИСЪЛ Е БИЛ НА РУЗВЕЛТ И ЧЪРЧИЛ!
НЕЩО ДА СЕ ЧУВАЛ ЗА ВТОРИЯ ФРОНТ НА "СЕВЕРНИЯ МОРСКИ ПЪТ"??!
ДА НЕ МИСЛИШ ,ЧЕ ПО НЕГО СА ПРЕНАСЯЛИ ВЪЛНА ЗА ТАШАЦИТЕ НА СТАЛИН??!
цитирай
28. анонимен - Дайте ми черното куфарче на амер...
18.08.2010 17:44
trolllpower написа:
Дайте ми черното куфарче на американския президент!
ти си смешник moron
цитирай
29. podvodni - Не вълна, а памук. И не за ташаците на ...
18.08.2010 17:54
Не вълна, а памук. И не за ташаците на Сталин , а на Берия.
Абе нещо в твойта теория яко скърца. Я дай малко по-подробно, че ми стана любопитно!?!
цитирай
30. анонимен - ти си болен повярвай ми
18.08.2010 18:11
ти си болен повярвай ми
цитирай
31. podvodni - Абе и аз така си мислех, но изпитвах ...
18.08.2010 18:17
Абе и аз така си мислех, но изпитвах някои съмнения.
Та какво стана с теорията?
цитирай
32. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
18.08.2010 19:10
pavlena написа:
Все повече хора се събуждат!
Наскоро четох астрологична прогноза за близките дни - сега предстои чистка на много нива. Ако повече хора се осъзнаят и се опитат да не са зверове, използвачи, лъжци и крадци, може и да се посмекчат нещата.

Поздрави за поста и за предходните също! :)

Все повече хора забравят да си пият хапчетата по- скоро.
И напоследък, вместо на 4ти километър, се събират в блог.бг/
цитирай
33. podvodni - Все повече хора се събуждат! Н...
18.08.2010 19:24
voinyt написа:
Все повече хора се събуждат!
Наскоро четох астрологична прогноза за близките дни - сега предстои чистка на много нива. Ако повече хора се осъзнаят и се опитат да не са зверове, използвачи, лъжци и крадци, може и да се посмекчат нещата.

Поздрави за поста и за предходните също! :)

Все повече хора забравят да си пият хапчетата по- скоро.
И напоследък, вместо на 4ти километър, се събират в блог.бг/
[/quote]

Ако по този начин намекваш че си забравил пътя към километъра, обади се на 112, и ще ти помогнат.
цитирай
34. анонимен - СЪМ ЗА ГЪМЗА-
18.08.2010 19:32
zahariada написа:
Аз съм, по-скоро спокоен, отколкото радостен. Спокоен, че ще се случи. Спокоен, че тази цивилизация си отива и ще настъпи нещо ново, човешко и по.висше. Благодаря, че ме цитираш! Много хубав ден ти желая!

Така се е зародило и християнството,с надежда за по-човешки живот и отношения!Това са и напъните на комунизЪма!Винаги ще се намерят хитреци,да изкористят добрата идея!Е,надеждата умира последна,нали!Бъди жив и здрав!
цитирай
35. karambol5 - Да ни е честита ! Добрата новина е, ...
18.08.2010 19:40
Да ни е честита !
Добрата новина е ,че един изпита болката на цял народ !
Да му мислят другите
цитирай
36. анонимен - Радвам се "Подводни"....
18.08.2010 19:42
,...че все пак ги пиеш редовно,за разлика от мен/понеже съм на уиски/!
Примерно българче си ти.....ще напреднеш в журналистиката, под лекарски надзор!
цитирай
37. podvodni - Дай боже повече такива журналисти ...
18.08.2010 19:47
Дай боже повече такива журналисти като мен.
Пази боже от такива пияници като теб.
цитирай
38. анонимен - Според много блогоизточници войната ще започне след 8 дни до 2 месеца
18.08.2010 20:03
като ползвате един и същи източник. В коментарите чета какво ли не, включително и врели некипели от Втората световна война. Значи, предлагам следното:
1.На 24 този месец, да се самоизтрият тези, които предричат 8 дни до началото на войната./Ако избухне война, така или иначе ще ни изтрият.
2.Средата на септември да се самоизтрият тези, които дават 1 месец до началото на войната
3. Хайде, ще изчакам и средата на октомври. Тогава да се самоизтрият и песимистите, които дават за начало на войната октомври.
А този, който е видял тренировките на Стелтовете над Стара планина, ще го наградим с орден " Орлово око" с тиранти и бинокъл.
цитирай
39. podvodni - А ако до края на ноември почне война, ...
18.08.2010 20:18
А ако до края на ноември почне война, какво да правим с теб?
цитирай
40. mominasylza - Sensei,то си е за яд
18.08.2010 20:18
katana написа:
като ползвате един и същи източник. В коментарите чета какво ли не, включително и врели некипели от Втората световна война. Значи, предлагам следното:
1.На 24 този месец, да се самоизтрият тези, които предричат 8 дни до началото на войната./Ако избухне война, така или иначе ще ни изтрият.
2.Средата на септември да се самоизтрият тези, които дават 1 месец до началото на войната
3. Хайде, ще изчакам и средата на октомври. Тогава да се самоизтрият и песимистите, които дават за начало на войната октомври.
А този, който е видял тренировките на Стелтовете над Стара планина, ще го наградим с орден " Орлово око" с тиранти и бинокъл.


Източника е NEWS.bg, който странно защо малко след публикуването на новината, реагира с ЕРОР. Нещо моооо странно ми се вижда тая работа...ама за какво ли да си блъскам красивата женска главичка и д а го мисля. Ми то не беше с цел** Нова ясновидка се появи**, по скоро––ХОРА ето още една новина, четете ако искате. Точка. Нито повече нито по малко. Ако някой си го е изсмукал от пръстите–ще трябва д а го търсим в Нюза. Аз го направих по скоро папагалската,просто го повторих.
цитирай
41. mominasylza - :-))))), чакай да с е набутам между шамарите
18.08.2010 20:20
podvodni написа:
А ако до края на ноември почне война, какво да правим с теб?


Касата бира я имате от мен–пържените картофки са от вас. :-))))) ....обаче и лаф мохабет си требе....
цитирай
42. podvodni - А ако до края на ноември почне война, ...
18.08.2010 20:48
mominasylza написа:
podvodni написа:
А ако до края на ноември почне война, какво да правим с теб?


Касата бира я имате от мен–пържените картофки са от вас. :-))))) ....обаче и лаф мохабет си требе....

Девойко, нима ни съблазняваш?
цитирай
43. анонимен - Да ти кажа откровено, ще ми е все тая. И ще ти кажа защо.
18.08.2010 21:00
podvodni написа:
А ако до края на ноември почне война, какво да правим с теб?

Преди около 30 години Израел "небрежно" уведоми близките си врагове и съответните им приятелски "велики сили" за решението " Масада". Ако не знаеш какво е то, ще ти кажа накратко. Ядрен удар върха всички околни агресори и техните столици и петролни полета. Кажи речи, от тогава няма масирана външна агресия срещу Израел. Така че, стигне ли се до решението "Масада" последната ми грижа ще е какво ще правим с тебе. Направи една проста сметка. Стотината ядрени бойни глави и петролните полета ще предизвикат ответен ядрен удар от страна на засегнатите или техните съюзници.Ако конфликта остане ограничен в рамките на Близкия изток, аз ще съм загрижен да си намеря велосипед и противогаз и да си трупам храна за оцеляване. По-скоро си мисля, че при такова решение, Пакистан ще си трае, за да не го отнесе от Индия. Корея ще се опита да направи нещо, но .. и на Ким Чен Ир му се живее.А всичките арабски богаташи ще обеднеят тутакси. Пожари и радиация заедно са си досадна работа. Ирак си дава същата сметка.
цитирай
44. анонимен - Ще опикаем Третата световна война, бе момиче с тази твоя бира
18.08.2010 21:02
mominasylza написа:
podvodni написа:
А ако до края на ноември почне война, какво да правим с теб?


Касата бира я имате от мен–пържените картофки са от вас. :-))))) ....обаче и лаф мохабет си требе....

Бяло вино и рибоци?
цитирай
45. podvodni - А ако до края на ноември почне война, ...
18.08.2010 21:08
katana написа:
mominasylza написа:
podvodni написа:
А ако до края на ноември почне война, какво да правим с теб?


Касата бира я имате от мен–пържените картофки са от вас. :-))))) ....обаче и лаф мохабет си требе....

Бяло вино и рибоци?

За хубав лаф всичко върви. От мен червено - домашно, без грам захар.
цитирай
46. анонимен - А ако до края на ноември почне война, ...
18.08.2010 21:15
podvodni написа:
katana написа:
mominasylza написа:
podvodni написа:
А ако до края на ноември почне война, какво да правим с теб?


Касата бира я имате от мен–пържените картофки са от вас. :-))))) ....обаче и лаф мохабет си требе....

Бяло вино и рибоци?

За хубав лаф всичко върви. От мен червено - домашно, без грам захар.

От Момата, рибоците. :-)))) Да не се ослушва, такава...
цитирай
47. podvodni - А вита баница, пържоли, кифтета? ...
18.08.2010 21:25
А вита баница, пържоли, кифтета? Май ще трябват още доста моми.
цитирай
48. анонимен - Викам, да говорим с аятоласите и евреите
18.08.2010 21:28
podvodni написа:
А вита баница, пържоли, кифтета? Май ще трябват още доста моми.

да отложат кютека, че ни чака щур купон. К`во се правят на мъже..:-)))
цитирай
49. анонимен - А ако до края на ноември почне война, ...
18.08.2010 21:35
Ще сте заети да пълните гащите. Както сега пълните блога. Не стига че сте зле с историята и граматиката, ами и чули - недочули, говорите за неща от които хал-хабер си нямате.

Дано да има такава война понеже за оцеляването в нея е необходимо онова малко познание, което Ви липсва. Та белким се поизчисти от полуинтелигенти с претенции.

И да Ви кажа аз как ще свърши света, за което се пънете като грък в тоалетна.
Социалното подпомагане ще запада поради липса на средства. Богатите няма да Ви издържат, а събуждането Ви няма да се случи. Буди се ум, у Вас какво да се събуди???
Та по тази причина светът ще си продължава напред, докато способните да произвеждат само постове почнат да гинат от глад.

Ама, че тъпня !!!
цитирай
50. podvodni - В интерес на истината бих ги оставил ...
18.08.2010 21:40
В интерес на истината бих ги оставил да се трепят взаимно. Но за беля ще повлекът и маса народ със себе си. А в момента ние не сме от печелившата страна. Виж с персите можеш да се рабереш, но с чифутите - съмнявам се.
А за купона - винаги е удобно. Може да сме безделници, но си уважаваме празниците. Всеки ден без покутевица е празник. А наздраве.
цитирай
51. podvodni - 49- ти що не отидеш да цапнеш две за ...
18.08.2010 21:42
49- ти що не отидеш да цапнеш две за блясък в очите, по тога да дойдеш на купона.
цитирай
52. mominasylza - не бе, не....аз само да почерпя....щото съм само девойка. Не ми се воюва.Друго ми се прави. :-)))...
18.08.2010 21:44
podvodni написа:
mominasylza написа:
podvodni написа:
А ако до края на ноември почне война, какво да правим с теб?


Касата бира я имате от мен–пържените картофки са от вас. :-))))) ....обаче и лаф мохабет си требе....

Девойко, нима ни съблазняваш?

цитирай
53. mominasylza - шардоне? сухо,полу–сухо или сладко? а мезето?– калкан, цаца, паламуд, кефал, шаран, акула...?
18.08.2010 21:48
katana написа:
mominasylza написа:
podvodni написа:
А ако до края на ноември почне война, какво да правим с теб?


Касата бира я имате от мен–пържените картофки са от вас. :-))))) ....обаче и лаф мохабет си требе....

Бяло вино и рибоци?

цитирай
54. galina1 - Съжелявам, но не мога да прочета всичко.
18.08.2010 21:52
Абе някои се радват, други си пият хапчетата, а аз увеличавам музиката от компютъра, която слушам от вибокса. Малиии, това медиите са голяма работа. Този Болтън - имаше нещо покрай него. Изобщо не го вярвам това което се говори. Нищо не съм сънувала, затова когато сънувам нещо ще ви информирам. Не чакайте война. Няма да е след 8 дена, нито след 8 месеца. И знаете ли защо: Това е празна цифра. Нищо няма в нея. Виж ако беше 3, 6, 7 или 9, тогава да, но .... цъ, взирам се и нищо не виждам. След 8 дена ще пуснат централата. Това е.
цитирай
55. mominasylza - еееееее,каква стана сега...?
18.08.2010 21:54
katana написа:
podvodni написа:
katana написа:
mominasylza написа:
podvodni написа:
А ако до края на ноември почне война, какво да правим с теб?


Касата бира я имате от мен–пържените картофки са от вас. :-))))) ....обаче и лаф мохабет си требе....

Бяло вино и рибоци?

За хубав лаф всичко върви. От мен червено - домашно, без грам захар.

От Момата, рибоците. :-)))) Да не се ослушва, такава...


Тя трапезата взе да се кърши. Не е проблем ни баничката ни кюфтаците, ни рибката,а пържолките ги маринирам преди това, стават по сочни. Но няма д а ви точа корите, купени са. Скарата обаче си е мъжко задълженийце,кой застава там?
И понеже не искам да обиждам на вкус– кой ще с е погрижи з а музикалното оформление? азис, кондююю, некой мазен сиганин дет не мой да пеее? ;-)))
И друго,значи на купон за хапка и пййване,нали така, да не стане после... ама искаме и друго....казахме ч е войната я оставяме. :-))
цитирай
56. podvodni - Ние понеже сме си балканци, демек ...
18.08.2010 21:56
Ние понеже сме си балканци, демек големи мъже, каквот донесеш няма да връщаме. Само дано да стигне.
цитирай
57. galina1 - На мен наистина ми
18.08.2010 21:57
омръзна да се пускат конспиративни теории, а специално тази е от поне 15 години насам, ако не и повече. Само се питам защо го правят. Хамериканците са тотално изперкали вече, да не говоря за висшите чужди тъпунгери, които се чудят каква психовойна да поведат.
цитирай
58. mominasylza - Галка, ние тука си заформяме купон.Подводни, да я каня ли и нея? ;-))))))...не ни се воюва.
18.08.2010 21:58
galina1 написа:
Абе някои се радват, други си пият хапчетата, а аз увеличавам музиката от компютъра, която слушам от вибокса. Малиии, това медиите са голяма работа. Този Болтън - имаше нещо покрай него. Изобщо не го вярвам това което се говори. Нищо не съм сънувала, затова когато сънувам нещо ще ви информирам. Не чакайте война. Няма да е след 8 дена, нито след 8 месеца. И знаете ли защо: Това е празна цифра. Нищо няма в нея. Виж ако беше 3, 6, 7 или 9, тогава да, но .... цъ, взирам се и нищо не виждам. След 8 дена ще пуснат централата. Това е.

цитирай
59. mominasylza - аз имам опит в купоните.Ще стигне. Мога д а готвя в промишлени количества. Нищо не каза з а музикалното оформление.
18.08.2010 22:00
podvodni написа:
Ние понеже сме си балканци, демек големи мъже, каквот донесеш няма да връщаме. Само дано да стигне.

цитирай
60. podvodni - Виж сега, бирата която ще донесеш е ...
18.08.2010 22:01
Виж сега , бирата която ще донесеш е мезето докато правим скарата.
За музиката се появи Галинчето 1.
Рабирасе, че ще оставим войната на страна. Ще вземем пример от хипитата - ще правим любов , а не война.
цитирай
61. podvodni - омръзна да се пускат конспиративни ...
18.08.2010 22:03
galina1 написа:
омръзна да се пускат конспиративни теории, а специално тази е от поне 15 години насам, ако не и повече. Само се питам защо го правят. Хамериканците са тотално изперкали вече, да не говоря за висшите чужди тъпунгери, които се чудят каква психовойна да поведат.

Галче, я ги остави да си трошат главите. Пусни вефа да чуем Кидика.
цитирай
62. raders - Ама много откачалки има по тези ф...
18.08.2010 22:09
Ама много откачалки има по тези форуми, бе джанъм! Един прави световни войни, друг променя българската история, трети разговаря с Богове и духове, четвърти вещае второ пришествие; пък аз си мислех, че психиатрията е на друго място.
цитирай
63. анонимен - А ако до края на ноември почне война, ...
18.08.2010 22:18
mominasylza написа:
katana написа:
podvodni написа:
katana написа:
mominasylza написа:
podvodni написа:
А ако до края на ноември почне война, какво да правим с теб?


Касата бира я имате от мен–пържените картофки са от вас. :-))))) ....обаче и лаф мохабет си требе....

Бяло вино и рибоци?

За хубав лаф всичко върви. От мен червено - домашно, без грам захар.

От Момата, рибоците. :-)))) Да не се ослушва, такава...


Тя трапезата взе да се кърши. Не е проблем ни баничката ни кюфтаците, ни рибката,а пържолките ги маринирам преди това, стават по сочни. Но няма д а ви точа корите, купени са. Скарата обаче си е мъжко задълженийце,кой застава там?
И понеже не искам да обиждам на вкус– кой ще с е погрижи з а музикалното оформление? азис, кондююю, некой мазен сиганин дет не мой да пеее? ;-)))
И друго,значи на купон за хапка и пййване,нали така, да не стане после... ама искаме и друго....казахме ч е войната я оставяме. :-))

То, ако решат да воюват, няма да ги спираме.. Ще ставаме евреи и ще се грижим за себе си. Ще събираме скрап.
цитирай
64. анонимен - Абе някои се радват, други си пият ...
18.08.2010 22:21
mominasylza написа:
galina1 написа:
Абе някои се радват, други си пият хапчетата, а аз увеличавам музиката от компютъра, която слушам от вибокса. Малиии, това медиите са голяма работа. Този Болтън - имаше нещо покрай него. Изобщо не го вярвам това което се говори. Нищо не съм сънувала, затова когато сънувам нещо ще ви информирам. Не чакайте война. Няма да е след 8 дена, нито след 8 месеца. И знаете ли защо: Това е празна цифра. Нищо няма в нея. Виж ако беше 3, 6, 7 или 9, тогава да, но .... цъ, взирам се и нищо не виждам. След 8 дена ще пуснат централата. Това е.


Без Галка. Много портийно го кара и ще го удари на гламави тостове. "Бог да убие Хамериканците", " Вся власт советов" и други такива. Ако рече и Тодор Правешки да хвали, ще се задавя.
цитирай
65. vmir - Отдавна не бях срещал толкова много небивалици на едно място.
18.08.2010 22:33
Сценарият бъка от противоречия, а над всичко прозира неутолимият пословичен балкански сеирджилък.
цитирай
66. podvodni - Ама много откачалки има по тези ф...
18.08.2010 22:33
raders написа:
Ама много откачалки има по тези форуми, бе джанъм! Един прави световни войни, друг променя българската история, трети разговаря с Богове и духове, четвърти вещае второ пришествие; пък аз си мислех, че психиатрията е на друго място.

Колко работи имаш още да научиш, бедна ти е фантазията. Ето и следващото нещо което трябва а знаеш в живота. На купон не се ходи с празни ръце.Айде бегай до магазина!
цитирай
67. podvodni - Сценарият бъка от противоречия, а ...
18.08.2010 22:35
vmir написа:
Сценарият бъка от противоречия, а над всичко прозира неутолимият пословичен балкански сеирджилък.

Ати какво си мислиш? Че се намираме на 5-то Авеню?
цитирай
68. podvodni - Абе някои се радват, други си пият ...
18.08.2010 22:36
katana написа:
mominasylza написа:
galina1 написа:
Абе някои се радват, други си пият хапчетата, а аз увеличавам музиката от компютъра, която слушам от вибокса. Малиии, това медиите са голяма работа. Този Болтън - имаше нещо покрай него. Изобщо не го вярвам това което се говори. Нищо не съм сънувала, затова когато сънувам нещо ще ви информирам. Не чакайте война. Няма да е след 8 дена, нито след 8 месеца. И знаете ли защо: Това е празна цифра. Нищо няма в нея. Виж ако беше 3, 6, 7 или 9, тогава да, но .... цъ, взирам се и нищо не виждам. След 8 дена ще пуснат централата. Това е.


Без Галка. Много портийно го кара и ще го удари на гламави тостове. "Бог да убие Хамериканците", " Вся власт советов" и други такива. Ако рече и Тодор Правешки да хвали, ще се задавя.

Усилваме музиката, и да вика колкото си ще.
цитирай
69. анонимен - :D
18.08.2010 22:47
60. podvodni - Виж сега, бирата която ще донесеш е ...
22:01
Виж сега , бирата която ще донесеш е мезето докато правим скарата.
За музиката се появи Галинчето 1.
Рабирасе, че ще оставим войната на страна. Ще вземем пример от хипитата - ще правим любов , а не война.
цитирай


Подводни , преди да правиш любов с блогерките , първо се увери , че жена ти е отпрашила за Сириус . Да си немаш ядове :D
цитирай
70. анонимен - Ей , пак ми изкара коментара анонимно .
18.08.2010 22:53
Какво му става на тоя сайт ?
Подводни , бъзикам те :D
(аз ти писах ком 69)
Човеко , като изключим неприятно повтарящите се правописни грешки , постинга ти е един много добър фантастичен разказ .
Може и да се сърдиш , че ти го казвам , ама и понятие си нямаш от ядрена война , еле пък от термоядрена .
Ама ти си знаеш .
цитирай
71. galina1 - podvodni
18.08.2010 23:05
катана не ми е приятел и винаги ме цапа пред хората. Всъщност тук приятели нямам, само трима по мои сметки. Но бъди така добър, не вярвай на първия срещнат човек, който може да ме окипази както се полага, а нито аз го познавам, нито той мен, но и нямам желание за това. Аз също слушам музика и я увеличавам и виж какво съм писала. Ако в поста ми има нещо партийно и гламаво, както и ако приемаш това което пише катана повече няма да досаждам с мое мнение. Извинявам се ако съм нарушила нечие спокойствие.
цитирай
72. анонимен - Абе някои се радват, други си пият ...
18.08.2010 23:07
podvodni написа:
katana написа:
mominasylza написа:
galina1 написа:
Абе някои се радват, други си пият хапчетата, а аз увеличавам музиката от компютъра, която слушам от вибокса. Малиии, това медиите са голяма работа. Този Болтън - имаше нещо покрай него. Изобщо не го вярвам това което се говори. Нищо не съм сънувала, затова когато сънувам нещо ще ви информирам. Не чакайте война. Няма да е след 8 дена, нито след 8 месеца. И знаете ли защо: Това е празна цифра. Нищо няма в нея. Виж ако беше 3, 6, 7 или 9, тогава да, но .... цъ, взирам се и нищо не виждам. След 8 дена ще пуснат централата. Това е.


Без Галка. Много портийно го кара и ще го удари на гламави тостове. "Бог да убие Хамериканците", " Вся власт советов" и други такива. Ако рече и Тодор Правешки да хвали, ще се задавя.

Усилваме музиката, и да вика колкото си ще.

Ама, без Азис... :-)
цитирай
73. podvodni - Разбира се че си нямам и понятие. До ...
18.08.2010 23:08
Разбира се че си нямам и понятие. До сега те съм водил нито една. Ами ти?
А за правописните грешки, щети кажа следното:
Игнорирането но фактите , не променя обстоятелствата, а само задълбочава последствията.
цитирай
74. podvodni - Катана, гласувам ЗА!
18.08.2010 23:12
Катана, гласувам ЗА!
цитирай
75. анонимен - 60. podvodni - Виж сега, бирата к...
18.08.2010 23:12
анонимен написа:
60. podvodni - Виж сега, бирата която ще донесеш е ...
22:01
Виж сега , бирата която ще донесеш е мезето докато правим скарата.
За музиката се появи Галинчето 1.
Рабирасе, че ще оставим войната на страна. Ще вземем пример от хипитата - ще правим любов , а не война.
цитирай


Подводни , преди да правиш любов с блогерките , първо се увери , че жена ти е отпрашила за Сириус . Да си немаш ядове :D

Ама пък лоши хора, бе... Веднага ще наклюкат човека...
цитирай
76. podvodni - Грешиш. Мъже под чехъл
18.08.2010 23:13
Грешиш. Мъже под чехъл
цитирай
77. mominasylza - ето меее...извинявам се за малката пауза
18.08.2010 23:23
Добре де,без Азис.Почваме с МАКЕДОНСКО ДЕВОЙЧЕ! Ама вие хоро знаете ли да играете? Хапките на канапенце с ориенталската салатка вече ги хапнаааме.Белото вино нещоооо,тцъ... Ей как ми се купонясва ако знаетееее.Не ми се слуша повече з авойни.То вие мъжете като ви е скучно и само мислите как да се Сдърляте. И ако се пролее и малко кръв ...еййй купона е на 6! Абе дай кебапчетата тука . Картофите са готови, акулата изстина.
цитирай
78. mominasylza - някой се притесняваше че бирата няма да стигне?
18.08.2010 23:28
ооооо,ама я моля ви се! Бекса е студен само докато стои отвънка. И няма нужда да пращате жените никъде,поемам риска да се мине без сътресенияЩе бъде еднакво забавно за Всички. Ееее, ще им намерим чалъма на киселите краставички. :-)))
И ламя Спаска може да мърка като коте...
цитирай
79. podvodni - А-ааа не си права. Може да си говорим ...
18.08.2010 23:31
А-ааа не си права. Може да си говорим за казармата, но това не означава война. Всичко е готини спомени. А че ще се здърляме малко няма спор. Б.Б. неизменно ще го почнем понякое време. Разнообразие трябва да има малко, инак - скукаааа. И накрая ще натделее любовта.
цитирай
80. анонимен - Ама много откачалки има по тези ф...
18.08.2010 23:32
podvodni написа:
raders написа:
Ама много откачалки има по тези форуми, бе джанъм! Един прави световни войни, друг променя българската история, трети разговаря с Богове и духове, четвърти вещае второ пришествие; пък аз си мислех, че психиатрията е на друго място.

Колко работи имаш още да научиш, бедна ти е фантазията. Ето и следващото нещо което трябва а знаеш в живота. На купон не се ходи с празни ръце.Айде бегай до магазина!


В магазина прочели и повярвали на малоумните ти психопредвещания и отказват да продават и да зареждат повече. Пият и ядат стоката и празнуват. За вас няма храна и пиене, никой не продава.
цитирай
81. misbis - МНОООГО СИ ПРАВ,НО
18.08.2010 23:33
започне ли се,не мисля че ще остане спокойно кътче на земята..

анонимен написа:
Евреите чакат 8 бр. невидими бомбандировачи от САЩ и тренират нападение с самолети в планински райони над Стара Планина от летището в с. Граф Игнатиево, всеки делничен ден, включително нощем след 1 часа, както и в Румъния.
Между другото, крайната цел не е нефтта и газа на Иран, а господството на Новия ред и световното господство на хората на Рогатия над всички нас. Такива е била и целта и на последните две световни войни.
Препоръчвам на българите да се запасят с храна, вода и надежно скривалище и оръжие за самозащита. Напускането на страната за периода есента на 2010 и зимата на 2011 е добра стратегия.

цитирай
82. misbis - радерс,извинявай брат,но
18.08.2010 23:35
тебе докато не те тресне по главата в къщи пред компютъра, ще продължаваш да викаш такова животно нема

raders написа:
Ама много откачалки има по тези форуми, бе джанъм! Един прави световни войни, друг променя българската история, трети разговаря с Богове и духове, четвърти вещае второ пришествие; пък аз си мислех, че психиатрията е на друго място.

цитирай
83. podvodni - В магазина прочели и повярвали на ...
18.08.2010 23:36
В магазина прочели и повярвали на малоумните ти психопредвещания и отказват да продават и да зареждат повече. Пият и ядат стоката и празнуват. За вас няма храна и пиене, никой не продава.
[/quote]


Значи съм супер, щом като с моите писания предивиквам радост и купони вместо кромоли. Велик съм еййййй!
цитирай
84. podvodni - тебе докато не те тресне по главата в ...
18.08.2010 23:38
misbis написа:
тебе докато не те тресне по главата в къщи пред компютъра, ще продължаваш да викаш такова животно нема

raders написа:
Ама много откачалки има по тези форуми, бе джанъм! Един прави световни войни, друг променя българската история, трети разговаря с Богове и духове, четвърти вещае второ пришествие; пък аз си мислех, че психиатрията е на друго място.


Оставиго пича. Тресна две по сто набързо, и върза кънките. Купона си тече и без него.
цитирай
85. анонимен - В магазина прочели и повярвали на ...
18.08.2010 23:41
podvodni написа:
В магазина прочели и повярвали на малоумните ти психопредвещания и отказват да продават и да зареждат повече. Пият и ядат стоката и празнуват. За вас няма храна и пиене, никой не продава.




Значи съм супер, щом като с моите писания предивиквам радост и купони вместо кромоли. Велик съм еййййй!
[/quote]

Ти съсипа цялата индустрия и икономика на Родината, а тъкмо излизахме от кризата. Избери си наказание за национално предателство. Моли се да се случи каквото си казал, защото ще те последва съдбата на Лещански.
цитирай
86. podvodni - Верно ли бе? А аз си мислех, че вли...
18.08.2010 23:46
Верно ли бе? А аз си мислех, че влизаме. Бря мама му стара, объркал съм посоките.
цитирай
87. misbis - не искам да ви развалям купона,но и аз като
18.08.2010 23:46
лудия Метю по Хайтов да се провикна...хора не къндисвайте гората,лошо ще ви стигне.
започне ли се с ядрената офанзива, наистина загазваме.Защото човешката душа се нихилизира от ядрената енергия.А това значи истинска смърт...брррр
цитирай
88. podvodni - лудия Метю по Хайтов да се провикна. ...
18.08.2010 23:52
misbis написа:
лудия Метю по Хайтов да се провикна...хора не къндисвайте гората,лошо ще ви стигне.
започне ли се с ядрената офанзива, наистина загазваме.Защото човешката душа се нихилизира от ядрената енергия.А това значи истинска смърт...брррр

Миси, истинска ще бъде, разбира се. Ако беше мнима до сега да си бяха изпукали бомбичките. Кеф, а. Представи си безядрен свят. Егати и купона.
цитирай
89. анонимен - Подводни , фактите са , че
18.08.2010 23:59
бъркаш атомната електроцентрала с атомната бомба .
Иранците могат да си построят и 100 атомни електроцентрали и пак да нямат атомно оръжие .
Сега урок по ядрена физика няма да ти изнасям , а и ти си си навил на пръста твоята и нямаш разубеждаване .
Ама я си помисли за последствията от това , евреите да гръмнат ирано - РУСКА а.електроцентрала , строена от РУСКИ специалисти , с работещи в нея РУСКИ учени и обект от който РУСНАЦИТЕ очакват големи печалби .
Ако за иранците американските самолети са невидими , бъди сигурен че за руснаците - не са .
Ако след 8 дни Земята не е унищожена или ти не си достигнал някое по-висше състояние на съществуване , пак ще говорим .
цитирай
90. анонимен - misbis пък е
19.08.2010 00:00
друго двайсе :-))
цитирай
91. podvodni - Пич, изглежда си спал на течение. ...
19.08.2010 00:10
Пич, изглежда си спал на течение. Конфликта ще се разрастне в ядрен. Може и локален, но все пак ще се ползват няколко бомбички.
И не само си спал на течение , но си и бил завит с макри чаршафи. Никога и никъде не съм твърдял че войната ще почне до 8 дни. Това го е казал един американски малоумник. А на тези толкоз им е акъла, и като нищо могат да я почнат още утре. А и могат да я отложат. Но не безкрайно, максимум до декември тази година.
А сега, бегай да пиеш едно греяно вино, та белким се оправиш.
цитирай
92. анонимен - "Конфликта ще се разрастне в ядрен. Може и локален, но все пак ще се ползват няколко бомбички. "
19.08.2010 00:46
Това хороскопа на Иран за декември ли е ?

"А на тези толкоз им е акъла, и като нищо могат да я почнат още утре. А и могат да я отложат."

А и могат въобще да не я започнат .


цитирай
93. podvodni - Не. За миналия януари. Няма начин да ...
19.08.2010 00:52
Не. За миналия януари. Няма начин да не я почнат. Нямат друг избор. Инак трябва да си връщат дълговете. А те никак не са малко.
цитирай
94. анонимен - Ти имаш 8 дни да отидеш на лекар и да ...
19.08.2010 01:00
Ти имаш 8 дни да отидеш на лекар и да почнеш лечение. Бъди много прибран в приказките, не се вълнувай пред лекаря, за да не те прибере за принудително лечение. Ще се оправиш, съвременната фармацевтика постигна огромен напредък в лечението на твоето състояние.
цитирай
95. анонимен - Не. За миналия януари. Няма начин да ...
19.08.2010 01:07
podvodni написа:
Не. За миналия януари. Няма начин да не я почнат. Нямат друг избор. Инак трябва да си връщат дълговете. А те никак не са малко.


Но ти имаш избор - да се лекуваш. Имаш избор да станеш нормален.

Иначе ще ти почука не трета световна, а трима души - двама санитари и един доктор.

Всичко ще е наред.
цитирай
96. анонимен - Ей Подземен, тоя път прекали! Да не ...
19.08.2010 01:09
Ей Подземен, тоя път прекали! Да не би да реши, че ще ти се размине да си върнеш борчовете на банката по този начин? Тц, сгреши - дори и най - тъпия властоман няма да си позволи този лукс сега, но е сигурно, че и да има, ако щеш и ядрена война, накрая простотията и неграмотността ще оцелеят. Пиши си, както искаш разбираме те ...:)))
Що се отнася до капитализма, да те светна - идва от капитал, икономически строй, при който управлява капитала, ще рече свободните икономически взаимоотношения, без държавен или на трети страни контрол, без регулации, без обществени поръчки, без социална политика, без проклетото преразпределение.
На икономическия строй Капитализъм отговаря политическия ... Обективизъм, а не Демокрация.
цитирай
97. анонимен - 96 P.S.
19.08.2010 01:42
Толкова пъти се сблъсквам с лица, които жадуват разрушения и войни... просто това им е движещата сила, а продължавам да се учудвам. Как е възможно? Някои ... единици се стремят да създават удобства, възможности за по - лек живот, а другит превръщат всеки нов инструмент, машина и приспособление в средство за унищожение, а трети "духовно извисени" мечтаете за термоядрен взрив или поне световна война.
P.S.S.
Кога гадните "материалисти", които знаят, че в театъра се влиза с предварително закупени билети, с ПАРИ реално изкарани чрез честна продажба на стока, услуга или най-обикновен личен труд тихичко ще ви оставят да се радвате на вашата "одухотвореност", на вашето обезценяване на парите, на вашата чудна солидарност, на скапания ви дивашки/канибалски морал.
цитирай
98. анонимен - Войната и нейната същност
19.08.2010 20:25
Тоя път ще бъда пределно кратък. Онова, което ще напиша не идва от мен, бе ми предадено със заръката да го публикувам. За да го научат всички, които искат да го научат. А от себе си коментари не смея да добавям. Поне не към такова Послание и не толкова скоро след като съм го получил. В Посланието се казваше:

Войната не е между българи и евреи. Войната не е между българи и ционисти. Войната не е между евреи и останалите хора на този свят. Войната е между Светлите сили и демона, познат като IHWH, Йехова, Яхве, Саваот… Името му няма никакво значение. Христос го нарича „Княза на този свят” като добавя, че който е с княза, той не е с Него, с Христос. Войната е между юдейския демон, провъзгласен от тях за върховен Бог, демона, обявил война на всички хора по Земята от една страна и Силите, бранещи човека от друга. Но нека никой не си въобразява, че може да се оттегли, да се обяви за неутрален и войната няма да го засегне. Неутрални няма. Или си против Злото или си с него.

Днес всеки е поставен пред избор. Религия, раса, произход, народност – нищо от изброените няма значение във Войната. Или си против Злото или си с него. Отнася се и до евреите, отнася се и до поеврейчените хазари.

Това беше посланието. Онова, с което искам да завърша, са думите на руския певец от корейски произход Виктор Цой:

„Война. Между Земята и Небето – война. Където и да се намираш, каквото и да правиш, между Земята и Небето – война.” Към тези думи аз нямам какво да добавя. Освен краткото пояснение, че който дойде при нас – той е с нас. Независимо откъде идва. Който отиде при тях – той е с тях. Независимо от къде е тръгнал. Великото Сражение на Епохата предстои!
http://eltimir.ucoz.ru/news/vojnata_i_nejnata_sshhnost/2010-06-04-1030
цитирай
99. анонимен - МАЛКО ДОПЪЛНЕНИЕ ЗА 96....
20.08.2010 09:58
КАПИТАЛА Е ЕФЕКТИВЕН КОГАТО "СЕ ДВИЖИ" МЕЖДУ ХОРАТА И СЕ САМОВЪЗПРОИЗВЕЖДА!
ВСЕКИ ОПИТ ЗА НЕГОВОТО МОНОПОЛИЗИРАНЕ В РЪЦЕТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ОТ ХОРА ИЛИ ПРЕВРЪЩАНЕТО МУ В ДЪРЖАВЕН МОНОПОЛ, ВОДИ ДО СТАГНАЦИЯ ,ЗАСТОЙ, КРИЗИ И ФАЛИТИ!
КАПИТАЛА Е КРЪВОНОСНАТА СИСТЕМА НА ОБЩЕСТВОТО, НО НЯМА СЪРЦЕ ,КОЕТО ДА ГО ДВИЖИ...САМИЯ ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ДВИЖИ ЗА ДА ДИША!
В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ --УМИРА!
ОСНОВЕН ЗАКОН!!!!
ЗА ДА ИМА ДВИЖЕНИЕ Е НУЖЕН "ОБЕКТИВИЗЪМ"/ЗА КОЕТО ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ/!!
цитирай
100. raders - Тези откачалки с илюминатите пак ...
21.08.2010 01:34
Тези откачалки с илюминатите пак няма да почерпят. Но ще им го припомня. Останаха 6 /шест/ дни до края на месеца, до когато трябва да е започнала третата световна война. Ако не стане, и ако все още сме живи, след първи септември всички групово губите баса. Само да не се изметнете, че такива пророци като вас често забравят какво са казали вчера. Ей подводни, за тебе най-вече се отнася.
цитирай
101. анонимен - Диагнозата
21.08.2010 15:22
Canis, заболя ли те за умиращия демон Йехова?

Произраелски, проюдофилитически, проеврейски и проционистки коментари - диагнозата е ясна!
цитирай
102. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
21.08.2010 15:49
Raders аз предлагам ако все още няма война да се самоизтрият и да порпишат клетвен декларация, че няма повече да стъпват в блога.
цитирай
103. raders - Raders аз предлагам ако все още няма ...
21.08.2010 18:24
voinyt написа:
Raders аз предлагам ако все още няма война да се самоизтрият и да порпишат клетвен декларация, че няма повече да стъпват в блога.


Няма да го направят. Те всички тук са велики пророци и имат директен достъп до архивите на Светия дух. Досега трябваше да са го направили сто пъти, ако работеха на този принцип.
цитирай
104. podvodni - Райдерс, ти си пиян!
21.08.2010 20:07
Райдерс, ти си пиян!
цитирай
105. podvodni - "От евреите, България Н И Щ О лошо не е видяла ." !?!?!?
22.08.2010 11:54
Челеби Нафталион - далечен роднина на султан Баязид, споменат при кланетата в Търново - 1393 год.

Х. Биджарано - главен равин на турското еврейство в началото на деветнадесети век, далечен роднина на Санто Биджарано баща на Лидия Сантова Шулева.

братя Коен - подкрепят Осман Пазвантооглу, който в 1794 год. превзел Видин и се обявил за независим владетел и в резултат евреите станали господари на положението и грабели и убивали българите в града.

Биконсфилд Дизраели - масон и агент на Синедриона, най-големият враг на България, отявлен българофоб имизантроп. Предприемал всякакви ходове и машинации, за да прикрие турските зверства през 1876 год.Той е един от главните виновници за неосъществяването на "Санстефанска България".

Карл Маркс (Мордохай Леви) и фридрих Енгелс - по време на войната (1877 - 1878) застават на страната наТурция. За тези "титани на човеколюбието" избиването на раята в Османската империя е незначителнаподробност в сравнение с "безчовечната" експлоатация на пролетариата.

Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш) - предводител на войската извършила кланетата в Стара Загора през Руско-турската война.

Д-р Наим Исаков, Марко Фридман, Моис Коен и Йосиф Хербст - евреи комунисти подготвили Септемврийското въстание от 1923 год., чиято цел била въоражено сваляне на властта и провеждане на революция, подобна на тази в Русия от 1917 год.

Хаим Пизанти, Аврам Яков, Хенрих Хершкович, Соломон Молхов, Сами Коен, Давид Шабатов Деларея, Моис Бохор Аслан, Мойсей Лазаров, Витали Шекерджийски, Михаил Васерман, Майер и Исак Леонови - участници в подготовката но Септемврийското въстание, които са от самото ръководство на Българската комунистическа партия.

Антон Прудкин - участник в атентата в църквата Св. Неделя през 1925 год.

Анджело Куюмджиев - евреин, масон, банкер, бивш полковник от военното разузнаване на САЩ, сътрудник на ЦРУ

Франклин Делано Рузвелт (Розенфелд) и Уинстън Чърчил - дали заповед за бомбардирането на София през Втората световна война.
цитирай
106. urukhai - Axxx1
23.08.2010 03:07
Третата световна война е почнала отдавна!
Забравете за танкове, самолети и бомби!
Тази война има за цел да промие вашите мозъци!
Тя се води и в момента със сташна сила!
Един съвет от мене за да не станете жертви.
Научете се да казвате НЕ!
цитирай
107. vedrina - !!!
23.08.2010 08:49
"Събудете се" - силно казано!!!
цитирай
108. анонимен - Еврейската толерантност към българите
24.08.2010 03:06
Еврейската толерантност към българите
Из „Геноцидът и холокостът над българите”
Автор: Георги Войнов

*Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш)* е ислямизиран евреин – дьонме, бивш професор по литература в Сорбоната (Франция); масон!…
Причините за тази мистификация ми станаха веднага ясни, след като се запознах със сборника на Донка Йотова „Пъкленият ритуал. 125 години от Старозагорското клане" (115), съставен от автентични документи и свидетелства от това време, и ста- тията „България" от „Еврейска енциклопедия" (т. 4, изд. „Терра", Москва, 1991 г., стр. 964) (55). От тези и други източници се разбира каква е била зловещата роля, която са изпълнявали Старозагорските евреи в тези кланета на българи (по същество ритуални убийства) и Холокост (принасяне в жертва чрез изгаряне)! Ето защо документите, разобличаващи тези ужасни престъпления, извършени от турци и евреи, бяха изчезнали! Не е трудно да се досетим кой се е погрижил за това. По време на диктатора палач Тодор Живков, а и преди него, основните дейци и идеолози на БКП бяха евреи; съветниците на Тодор Живков бяха такива. След 1989 г. така наречените „демократи" и „либерали" също бяха и са предвождани и доминирани от лидери с еврейски произход. По-нататък подробно ще се спрем на този проблем.
http://erigkan.ucoz.ru/news/evrejskata_tolerantnost_km_blgarite/2010-08-23-730

Еврейската толерантност към българите-2
http://erigkan.ucoz.ru/news/evrejskata_tolerantnost_km_blgarite_2/2010-08-23-731
цитирай
109. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
27.08.2010 13:55
Kak върви войната?
цитирай
110. podvodni - Kak върви войната? Ексра. Върви ...
28.08.2010 12:01
voinyt написа:
Kak върви войната?

Ексра. Върви та пушек се вдига. Трай та гледай, ще става и по-интересно.
цитирай
111. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
25.10.2010 19:53
Все още скука на фронта.
цитирай
112. анонимен - Ванга е казала ноември 2010 почва, ...
20.11.2010 15:00
Ванга е казала ноември 2010 почва , ще почакаме още няколко дена и ще видим
цитирай
113. анонимен - oOMmgAem
24.05.2011 20:22
IMHO you've got the right asenwr!
цитирай
114. анонимен - EiHWPjDSF
25.05.2011 00:14
What a joy to find such clear thinking. Thakns for posting!
цитирай
115. анонимен - yivCamRqO
25.05.2011 01:38
THX that's a great aswner!
цитирай
116. анонимен - ffWRpnVfFK
25.05.2011 02:47
Hey, that post leaves me feeling fooslih. Kudos to you!
цитирай
117. анонимен - ZsZgTfuRNJuUqxDeMF
25.05.2011 02:49
What a joy to find such clear thinking. Thanks for positng!
цитирай
118. анонимен - eJMayUSv
25.05.2011 06:39
And I thought I was the sensible one. Thanks for setting me srtaihgt.
цитирай
119. анонимен - exGYXLrtJJLrDjMn
25.05.2011 07:57
Kudos to you! I hadn't tohught of that!
цитирай
120. анонимен - WvCtYORiqrHITSOj
25.05.2011 13:05
YouВ’re a real deep thinker. Thknas for sharing.
цитирай
121. анонимен - ryfcsVxeqRYVXdHM
25.05.2011 13:13
hCLeGQ <a href="http://hdaliamzxnoe.com/">hdaliamzxnoe</a>
цитирай
122. анонимен - KNKxOPzl
25.05.2011 13:41
76JK1C <a href="http://bvkwkkirvnyz.com/">bvkwkkirvnyz</a>
цитирай
123. анонимен - DFbJLumuRfTuX
25.05.2011 13:51
That's the best aswner of all time! JMHO
цитирай
124. анонимен - tscFrnYojxGqoD
25.05.2011 14:42
TSVVf9 <a href="http://trjrknvjzrze.com/">trjrknvjzrze</a>
цитирай
125. анонимен - ukkGDtniSWi
25.05.2011 14:53
ciMiqA <a href="http://vcbdrivphtxi.com/">vcbdrivphtxi</a>
цитирай
126. анонимен - CCXrpzpnp
25.05.2011 15:01
5MkQ7O <a href="http://sdsdcddpitgp.com/">sdsdcddpitgp</a>
цитирай
127. анонимен - ryYGauSuZrL
25.05.2011 15:30
RyajK4 <a href="http://jasnatgbbrgd.com/">jasnatgbbrgd</a>
цитирай
128. анонимен - IyiahvjgONK
25.05.2011 15:35
Such a deep asenwr! GD&RVVF
цитирай
129. анонимен - WviQQzfaIuLyc
25.05.2011 15:36
gXE43E <a href="http://bsrxfoumhvnu.com/">bsrxfoumhvnu</a>
цитирай
130. анонимен - OrulQygBqOdQyp
25.05.2011 16:33
Now we know who the senisble one is here. Great post!
цитирай
131. анонимен - iucTFRwMMy
25.05.2011 19:19
PCuTpr , [url=http://bmcchqixxhyi.com/]bmcchqixxhyi[/url], [link=http://iwvvffdfixfy.com/]iwvvffdfixfy[/link], http://pxqmjuumkwiq.com/
цитирай
132. анонимен - tkDMovOgJNo
25.05.2011 19:20
Good point. I hadn't thouhgt about it quite that way. :)
цитирай
133. анонимен - ACIXALEnAITv
25.05.2011 19:21
vmYtVY , [url=http://dlwvcruprvex.com/]dlwvcruprvex[/url], [link=http://ynexoakfrulf.com/]ynexoakfrulf[/link], http://trwokaudfwpw.com/
цитирай
134. анонимен - NnrjgkSQwyk
25.05.2011 19:32
Mvr8Qz , [url=http://ukehkqynxwpn.com/]ukehkqynxwpn[/url], [link=http://huzvrazenlfb.com/]huzvrazenlfb[/link], http://fcmiwkwtxsan.com/
цитирай
135. анонимен - kBLFiOMtfSaMCILq
25.05.2011 19:52
sqk71y , [url=http://njneiphuljtc.com/]njneiphuljtc[/url], [link=http://jhhtwimmyzun.com/]jhhtwimmyzun[/link], http://wupmeeoxgvrm.com/
цитирай
136. анонимен - uYbNEQws
25.05.2011 20:12
saxNXM , [url=http://ipgbchsneiql.com/]ipgbchsneiql[/url], [link=http://zllpjdkabcuz.com/]zllpjdkabcuz[/link], http://tbagpbzvvzka.com/
цитирай
137. анонимен - OntxecGWOKxvOtqV
25.05.2011 20:17
I thank you hulmby for sharing your wisdom JJWY
цитирай
138. анонимен - zlqkDlBYzS
25.05.2011 20:34
What a joy to find someone else who tihkns this way.
цитирай
139. анонимен - ReuJlkZMzSRLsZxMUjI
25.05.2011 20:58
The forum is a brighter place thanks to your posts. Tkahns!
цитирай
140. анонимен - iytdkOpDy
25.05.2011 21:02
Posts like this brihgetn up my day. Thanks for taking the time.
цитирай
141. анонимен - PUFNRxFSBrITWkl
26.05.2011 13:13
fjEmVc <a href="http://gdfxhtdhfqpf.com/">gdfxhtdhfqpf</a>
цитирай
142. анонимен - sxDVZUsYyO
26.05.2011 13:27
My0mP8 <a href="http://nughbrvxivlr.com/">nughbrvxivlr</a>
цитирай
143. анонимен - bzwXCLSVI
26.05.2011 13:42
SYYpai <a href="http://aihrqescahhp.com/">aihrqescahhp</a>
цитирай
144. анонимен - htatMIMrIsfzng
26.05.2011 13:49
B8GZK3 <a href="http://hsderzzkrnba.com/">hsderzzkrnba</a>
цитирай
145. анонимен - wUWiwNwvBaTvDU
26.05.2011 13:59
bo7sde <a href="http://htirqcyvsakg.com/">htirqcyvsakg</a>
цитирай
146. анонимен - weqWFtREvlJFPmJT
26.05.2011 14:03
ULSlSZ <a href="http://ibgbwlmkrynq.com/">ibgbwlmkrynq</a>
цитирай
147. анонимен - prtlfajysaAotcLpkZQ
26.05.2011 18:07
vBiG3J , [url=http://lddksttdjyae.com/]lddksttdjyae[/url], [link=http://nqqtlunznwny.com/]nqqtlunznwny[/link], http://sdjvypuhycjn.com/
цитирай
148. анонимен - PqUOwFOjS
26.05.2011 18:09
B0REKu , [url=http://dgzmmsgiuoav.com/]dgzmmsgiuoav[/url], [link=http://xinrrnulypch.com/]xinrrnulypch[/link], http://aldmsogoouso.com/
цитирай
149. анонимен - XHboSDrkyvuKYob
26.05.2011 18:55
EYc2pC , [url=http://ghraelufaupx.com/]ghraelufaupx[/url], [link=http://ifiohjmpdpwi.com/]ifiohjmpdpwi[/link], http://egrdqwcdndcj.com/
цитирай
150. анонимен - rSHSEhRQECvN
26.05.2011 19:07
AMyV6X , [url=http://dfxhfteswfda.com/]dfxhfteswfda[/url], [link=http://amkecrigfgpj.com/]amkecrigfgpj[/link], http://haxtrvdqkjjb.com/
цитирай
151. анонимен - onFyyeuZb
26.05.2011 20:17
VBb5s4 , [url=http://vrvtodajwzqx.com/]vrvtodajwzqx[/url], [link=http://ekttbakniqmo.com/]ekttbakniqmo[/link], http://bvzccawzzbew.com/
цитирай
152. анонимен - eZYXwXVisMytPYWGjTf
26.05.2011 20:26
5JxxDH , [url=http://dpnjlfhllwmw.com/]dpnjlfhllwmw[/url], [link=http://sdgptyrojmte.com/]sdgptyrojmte[/link], http://lzbyyswrfirn.com/
цитирай
153. анонимен - bnRKWlinZ
28.05.2011 14:22
fydXW9 <a href="http://gwmydhyrhemp.com/">gwmydhyrhemp</a>
цитирай
154. анонимен - MuVvFbiEz
28.05.2011 16:30
gS5fpJ <a href="http://rjiimyftvqzp.com/">rjiimyftvqzp</a>
цитирай
155. анонимен - WRXogHGqoFWEHUNCS
28.05.2011 16:43
QGK2dL <a href="http://vwkirqzuhbbx.com/">vwkirqzuhbbx</a>
цитирай
156. анонимен - acqKUAluOcyYldvE
28.05.2011 16:48
KUj1gO <a href="http://qgujvimxwrag.com/">qgujvimxwrag</a>
цитирай
157. анонимен - MNOPaaEFjycbJiSn
28.05.2011 16:51
CyyC9X <a href="http://xqnrfubvzied.com/">xqnrfubvzied</a>
цитирай
158. анонимен - JgWGRxqfOMrxZAr
28.05.2011 17:07
jqk4pn <a href="http://abvevshkswmp.com/">abvevshkswmp</a>
цитирай
159. анонимен - BMNutGHOD
28.05.2011 17:11
8qKm5K <a href="http://kpjgdlraqfrq.com/">kpjgdlraqfrq</a>
цитирай
160. анонимен - SheVAJlEdmc
28.05.2011 17:12
OuEM8o <a href="http://feaoajxzmahj.com/">feaoajxzmahj</a>
цитирай
161. анонимен - ZfBryGZVfrSzRflt
28.05.2011 17:15
T1vcvS <a href="http://vcgzisbjabhu.com/">vcgzisbjabhu</a>
цитирай
162. анонимен - okovjHwb
28.05.2011 18:36
cD2as6 <a href="http://xnynmqkzodoe.com/">xnynmqkzodoe</a>
цитирай
163. анонимен - CwZBXSHQYqkPjBWhAj
28.05.2011 18:47
pdwT7C <a href="http://xpmekeaufyyt.com/">xpmekeaufyyt</a>
цитирай
164. анонимен - tFDnFuHJLAJyfrdl
28.05.2011 19:15
eBu0go <a href="http://ocpejpwzcssn.com/">ocpejpwzcssn</a>
цитирай
165. анонимен - rhXqyWZK
31.05.2011 17:27
QUswAO , [url=http://ugtpvrjddplk.com/]ugtpvrjddplk[/url], [link=http://vupprcsfazzh.com/]vupprcsfazzh[/link], http://pqavyfimxugo.com/
цитирай
166. анонимен - JsXTGhuJthGFFez
31.05.2011 19:09
Xr7o3l , [url=http://cczmkstdsduk.com/]cczmkstdsduk[/url], [link=http://hcmmzcprrruc.com/]hcmmzcprrruc[/link], http://xpfmcmntfhtn.com/
цитирай
167. анонимен - pcPQBLBRECbNGJkQ
31.05.2011 19:13
aW3khF , [url=http://bmhccofjquby.com/]bmhccofjquby[/url], [link=http://pgqmewlhgqno.com/]pgqmewlhgqno[/link], http://opguybdlqhhq.com/
цитирай
168. анонимен - SgKiLyziOKfCFggpAG
31.05.2011 19:39
qjXUyN , [url=http://ypgcisdskcke.com/]ypgcisdskcke[/url], [link=http://rwfktjnfqvhu.com/]rwfktjnfqvhu[/link], http://wkscxwcabcgu.com/
цитирай
169. анонимен - TYtNkgmrt
31.05.2011 19:47
arWU77 , [url=http://cpitbgoptrfl.com/]cpitbgoptrfl[/url], [link=http://aggowiouitze.com/]aggowiouitze[/link], http://xtpdnpjkraod.com/
цитирай
170. анонимен - KksjLWyR
31.05.2011 19:58
t5Pany , [url=http://iypdclsqvmxr.com/]iypdclsqvmxr[/url], [link=http://jhzyzmmwozty.com/]jhzyzmmwozty[/link], http://yrfxivabnubd.com/
цитирай
171. анонимен - BkuWwQlQmlfMrDfv
31.05.2011 20:15
FhBSVF , [url=http://gbjvkmrwlutm.com/]gbjvkmrwlutm[/url], [link=http://ffrtuealluna.com/]ffrtuealluna[/link], http://wsajyzxetfkg.com/
цитирай
172. анонимен - jlBAhtokhL
31.05.2011 20:25
wfjcAh , [url=http://wxhwpqqwrrlj.com/]wxhwpqqwrrlj[/url], [link=http://ugmkcwjdzvhw.com/]ugmkcwjdzvhw[/link], http://yhiasleqhssv.com/
цитирай
173. анонимен - zSqrSEHhaiiSHthz
01.06.2011 12:37
equxap , [url=http://zkmlfkcifvxb.com/]zkmlfkcifvxb[/url], [link=http://lpiyljgvdrzy.com/]lpiyljgvdrzy[/link], http://djiemqezpadu.com/
цитирай
174. анонимен - bEDmHBJGnxJLph
01.06.2011 12:43
izFZDT , [url=http://vzpodvsldmjq.com/]vzpodvsldmjq[/url], [link=http://ndhknrjtrcqt.com/]ndhknrjtrcqt[/link], http://pekucuyksnke.com/
цитирай
175. анонимен - bdlLndSNlQSQhqIC
01.06.2011 13:29
EH0kXe , [url=http://hvwwdsmmdpbh.com/]hvwwdsmmdpbh[/url], [link=http://wvilovsplzam.com/]wvilovsplzam[/link], http://rcyggddwognp.com/
цитирай
176. анонимен - fgxZRcVMiZzYEZlA
01.06.2011 13:37
vMDFCo , [url=http://wppnkggtxvkn.com/]wppnkggtxvkn[/url], [link=http://ypkklpksoyrx.com/]ypkklpksoyrx[/link], http://wqarklbmvrrb.com/
цитирай
177. анонимен - ZwoCTPSlZLINlVp
01.06.2011 13:50
Yw7mi7 , [url=http://ovhgajpwgnwc.com/]ovhgajpwgnwc[/url], [link=http://vxysoynihuae.com/]vxysoynihuae[/link], http://mpoffbbfaqtq.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3697841
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930