Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2010 21:29 - Казано от Слава Севрюкова - част 1
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 10685 Коментари: 16 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

„Простотата е белег на съвършенство” - Слава  Севрюкова

 

„Нищо което съм казала да не се преиначава” – Слава Севрюкова към писателя Христо Нанев

 

Откъси от книга 1 – „Бъдете в този свят, но не от този свят”

 

За Египетските пирамиди :

 

-         Строежите не са  свръх естествени. Няма намеса на извънземни. Издигнати са от работници. Не виждам роби. Древните египтяни познавали колелото, ролката, законите за движение и триене на телата. Имали са изключителни изобретения. Например, една създадена от тях механична количка. С нея и десетки находчиви инжинерни приспособления, с непосилен труд са успели да домъкнат и подредят с точност до милиметър на неимоверни височини огромни дялани каменни блокове.

 

-         Не са храмове , нито гробници. Египетските жреци са знаели за прераждането и историческата си мисия. Мегалитните строежи на пирамидите са продукт на това. Устойчива следа на времето. Траен символ на човешката извисеност и способности в оная далечна епоха. Символизират могъществото на фараоните от чието време са. Издават научни, технически и духовни пробиви на напреднала цивилизация с познания за обемните форми и тяхното излъчване. Прекрасно приложени в изумителни гигантски строежи.Паметници на златна епоха, израз на велики древни научни постижения. Никоя държава по онова време не може да си позволи такава демонстрация на сила и разкош. Египтяните ги издигат, а те издигат тях като световна свръх сила.

 

-         За  да се постигне ефектът на Хеопсовата пирамида не е необходимо да се строи от камък или друг траен материал. Може и от картон. Не е задължително дори да се гради пирамида. Достатъчно е с конопено въженце да се очертаят пирамидални ръбове. ( При строго спазване на пропорциите и)

 

За строежа на атома

 

-         Атомът прилича по форма на житно зърно- правилен елипсоид.Той е мъглявина със синкав цвят и е в непрекъснато движение. Микро частиците в него кръжат с огромна скорост. Ядрото на атома е във формата на пръстен изкрадено от свръхлеки елементарни частици – псиони ( кръстени в чест на псиониката). Псионите са изградени от частици със зърнеста структора. „Зрънцата” са изградени от частици със сферична форма. И така  до безкрай от все по-малки частици. Псионите имат форма на армейски пагон.  В ядрото на водородният атом псионите са над два милиона. Подредени са един зад друг.Кръжат по часовата стрелка. Движат се от въздействието на  „атомни вихри”. Движещите сили са разположени така – вихър до вихър и вихър във вихър. Движението в микро и макрокосмоса са витаги по часовата стрелка. Колкото е по-тежък елемента, толкова повече псиоти има.

 

За Вселената :

 

-         Вселената има свой Създател

 

 

-         Космосът е изграден от 5 първични материални елемента – вихри, псиони, космическа влага, космическа сол и прана.

-         Тези елемнти са :

1        вечни, несътворими и неунищожими

2        не могат да се преобразуват един в друг

3        от един вид са, за това Вселената е една

4        не са носители на съзнание

 

-         Вселената е ограничена – с начало и край. С граници и обем. Формата и уподобява гигантски елипсоид. Исполинско яйце, а отвъд него – „мъртво пространство”

-         Голям взрив, както допускат учените, няма и не е имало. Вселената е една. Антивселената (антиматерията) е фикция.

-         Формата и наподобява атома. Погледната от страни, е сива, но искряща. В нея бошуват могъщи космически вихри.

-         Създадена е първично, веднъж и завинаги. Една и съща. Трепти, свива се и разширява, подобно живо дишащо същество. Това, за което говори Хабъл (големият взрив), е нещо като оптически ефект. Уловил е част от цялото. Правилно е разгадал и описал разширението – една от съставките на пулсиращата Вселена. Не е могъл да достигне и документира свиването. Има време, и това ще стане. Той прави погрешен извод – този процес е бил реултат от първичен съзидателен „взрив”. Близо е до истината, но не е така. Вселената е създадена в един миг. Това е първичното Сътворение.

-         Вселената е в безпирно движение. Пулсира като жив организъм. Не само е жива, а е и разумна. Еволюира – раждат се и развиват галактики, свръхнови звезди, планети, спътници, астероиди. Рушат се и „умира”. Вечна и неунищожима е, защото „живее”, а животът е безкраен.

-         Вселената е създадена едновременно. Нищо ново не се поражда. Сътвореното съществува, видоизменяйки се. В Мирозданието е вложена вътрешна тенденция – за промяна и усъвършенстване. Колосално творение. Трудно е да си представим неговите закономерности, гигантските му размери и структори.

-         Ако едно тяло бъде изведено извън гравитацията и му се даде начална скорост, след време то ще спре. Дълго ще се рее, но ще замре в покой. Веднъж и за винаги. Защото не е носител на вихър във себе си.

-         Галактическите купове, галактики, веди и планетни системи, подобно на атомите, се задвижват от космически вихри. Безпирно устремени, извиват се със страховита скорост. С неизменна посока – вихър до вихър,  вихър във вихър. Заедно изграждат огромно вихрово поле. Благодарение на него, Вселената непрестанно се върти.

-         Космическият вихър е безконечно движение. Уподобява неугасима  въздушна вихрушка. Планетите и Слънцето в нашата звездна система се привеждат в постоянна динамика от „слънчев вихър”.

-         Завихрянията в микро и макрокосмоса са „леви”. „Десни” не съществуват. Без тях всичко – от микрочастиците до свръхгигантските звездни тела и галактики – би застинало. Лишена от „звездни ветрове” Вселената ще се скове и вледени в покой. Вихрите са първопричината за движението. Космическите структори са изваяни от тях. Организират материята, и я направляват.

 

Следва продължение.


Тагове:   казано,


Гласувай:
6



1. zahariada - Поздравления!
19.09.2010 21:53
Давай напред! Ако искаш, ще помагам.
цитирай
2. penchoan - Такъв феномен не се е раждал до сега
19.09.2010 21:55
Това, което Севрюкова нарича псион е обикновен електрон, Цялата материя е изградена от електрони, не съществуват протони и неутрони. Само че масата на електрона се различава от изчисляваната досега. Не съм съгласен, че първичните елементи са вечни и неунищожими и не са носители на съзнание. Няма в космоса нищо съществуващо, лишено от съзнание. Всичко останало е вярно.
Пирамидите са строени с каменни блокове, повдигани със силата на мисълта. Под въздействие на специален звук с определена честота камъкът става по-лек от въздуха.
Аз съм коментирал тези проблеми в книгата ми Теория на всемирната гравитация с цел да ускоря признаването на нейния труд. Слава Севрюкова ще бъде призната след няколко години за най-големият учен на ХХ век в света, макар с IV клас образование.
цитирай
3. podvodni - Отговор на Захари
19.09.2010 22:16
В момента чета първата книга, и реших да побликувам най-същественото от нея. Смятам да карам до край. Помощ винаги е добре дошла. Благодаря ти за готовноста.
цитирай
4. podvodni - Отговор на Пенчо
19.09.2010 22:27
Всъщност атомите Слава Севрюкова нарича - орбитони. А там където трябва да се намират протоните и неутроните, тя вижда псионите. Първичните елементи наистина са лишени от съзнание. За пример можем да посочим водата. По последни данни водата може да помни. Но също така върху нея могат да се положи информация която да измести предишната. Това е възможно когато елемента няма съзнание.Тогава се явява преносител на информация или енергия. Първичните елементи са именно такива преносители. Комбинацията между тях изгражда различен вид материя в която вече може да се вдъхне живот.
цитирай
5. penchoan - Отговор на Владимир
19.09.2010 23:51
podvodni написа:
Всъщност атомите Слава Севрюкова нарича - орбитони. А там където трябва да се намират протоните и неутроните, тя вижда псионите. Първичните елементи наистина са лишени от съзнание. За пример можем да посочим водата. По последни данни водата може да помни. Но също така върху нея могат да се положи информация която да измести предишната. Това е възможно когато елемента няма съзнание.Тогава се явява преносител на информация или енергия. Първичните елементи са именно такива преносители. Комбинацията между тях изгражда различен вид материя в която вече може да се вдъхне живот.


Севрюкова отрича орбитиращи електрони, както сега се обяснява в учебниците по химия. и физика. Това е логично, защото пространството около Земята е океан от свободни електрони. Ако съществуваха орбити на електрони около атома, те щяха много лесно да се сблъскват и да изпадат от орбита. Според Севрюкова съществува атомно ядро, съставено от хиляди електрони във форма на пръстен. Около него се движат две тела, също съставени от електрони - орбитон и квазиорбитон. Те имат различни маси и орбити, но се движат около ядрото в синхрон и образуват атома с форма на оризово зърно. Разликата в масите предизвикват вибрации и затова всеки атом има различна честота на вибрация и спектър. Единствен водородният атом няма квазиорбитон - нещо подобно беше установил мисля Бор, че само водородният атом няма неутрон.
За водата се смята, че има съзнание на един велик дух. Както и Земята има съзнание. Според мен във всеки вихър, което е поле на налягане от някакви по-малки елементарни частици, съществува ниво на съзнание. Дори човешката душа и цялата опитност от минали прераждания се съхранява в един семенен атом.
цитирай
6. анонимен - нека
24.09.2010 00:18
нека
цитирай
7. анонимен - Нека някой ми отговори как елект...
24.09.2010 00:23
Нека някой ми отговори как електронът след като проникне в проводника и веднага излиза моментално през проводника, без никаква скорост?
цитирай
8. penchoan - Нека някой ми отговори как елект...
24.09.2010 19:26
анонимен написа:
Нека някой ми отговори как електронът след като проникне в проводника и веднага излиза моментално през проводника, без никаква скорост?


Електронът не излиза моментално, а с някаква скорост, по-ниска от светлинната. Просто влизащият електрон се изтласква заедно с цялата редица от електрони и от края на веригата излиза друг електрон, подобно на твърда верига. Електроните се изтласкват от налягане на фотони или електромагнитно поле. Често, когато се слушат два телевизора на една и съща програма, се случва звукът ма двата телевизора да се различава със секунди. Това се дължи на различен изминат път.
цитирай
9. анонимен - ZTUsnlGwjfBIL
24.05.2011 22:53
Hey, good to find someone who aerges with me. GMTA.
цитирай
10. анонимен - MDdmIpzbLJWCCD
25.05.2011 14:06
3ztiNr <a href="http://hxzkvpgjrdyj.com/">hxzkvpgjrdyj</a>
цитирай
11. анонимен - vwQLBWtatPoCuUpK
25.05.2011 19:55
Tc5gGq , [url=http://flxqxmzsazze.com/]flxqxmzsazze[/url], [link=http://hzgnteqqhmed.com/]hzgnteqqhmed[/link], http://ztgkvkvcxlaq.com/
цитирай
12. анонимен - LVBYsOulZpUNNzrj
25.05.2011 20:35
That's a mold-breaker. Great thinknig!
цитирай
13. анонимен - uLqsUXckyuCzGgkv
26.05.2011 13:42
XZcg6e <a href="http://bcblfrhpbgnw.com/">bcblfrhpbgnw</a>
цитирай
14. анонимен - kvtLUmZBwfgnf
28.05.2011 18:53
MpERrf <a href="http://umyqwwdqtaes.com/">umyqwwdqtaes</a>
цитирай
15. анонимен - ebfbZkvW
31.05.2011 20:04
bwZRsn , [url=http://pqghczydvwtl.com/]pqghczydvwtl[/url], [link=http://idwkpynmheon.com/]idwkpynmheon[/link], http://povvnxtvhhds.com/
цитирай
16. анонимен - oTJoxFwy
01.06.2011 13:44
rPhHXG , [url=http://cslvhnskvbhq.com/]cslvhnskvbhq[/url], [link=http://pqhfpdevhguc.com/]pqhfpdevhguc[/link], http://swbnweyzxeda.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3692769
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930