Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2010 20:15 - Някои не вярват, че Гълфстрийм не работи
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 23266 Коментари: 49 Гласове:
19

Последна промяна: 29.11.2010 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Необичайни за Северния Албион виелици продължават да вилнеят вече няколко дни в Шотландия и северна Англия.  Както съобщават от британската метеорологична служба, силният и непрекъснат сняг е най-ранният   в страната за последните 17 години. В планинските райони на Шотландия, където температурата падна до нула и по-ниско,   снежната покривка достига 20 см, а в равнинните райони на Шотландия и северна Англия – 10 см. image

Ледът по пътищата доведе до задръствания. Метеоролозите призоваха шофьорите да не тръгват на път без да е необходимо и да не спират в  снега.

В някои селски райони на Шотландия заради заледяването са  отменени занятията в училищата.

image

Снеговалежите също така са обхванали Испания, Германия и Франция В  северните части на Испания – Каталуния и Страната на баските има много сняг, студът е завзел тези области. Метеоролозите казват, че в близките дни снеговалежът ще се засили.

Същата картина е и в Германия. Снегът достига 10 сантиметра. По пътищата вече са станали множество катастрофи, стотици шофьори са в задръствания.

от: http://30dumi.pozicii.net/2010/11/snegovaleji-anglia-ispaniya-germaniya-shotlandiya-led-stud-video/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                     Коментарът на Подводни

Някои все още си мислят, че всичко е шега и майтап. 
Докато шефът на ВР си развяваше задника на яхти и регати, нефтеният разлив причинен от подопечната му компания свободно си течеше, вследствие на което Гълфстриймчето взе че поспря. Това което Земята е създала в продължение на милиони години, за да може хомото сапиенс да съществува удобно, бе разрушено в един кратък миг от същото това хомо. Само че, сред сапиенсите съществуват едни по - хомо същества. Лошото е , че  тези хомо които с чиста съвест можем да наречем откровенни педерасти, хич даже не са си взели поука от далечното минало и история. Не зная защо, забравиха участа на Содом и Гомор, които бяха сринати в следствие на техните хомо изпълнения. Или защо забравиха факта, че се скитаха по белият свят без държава и отритвани и отритнати от всички, след като бяха потъпкали всички вселенски и божии закони.
Може би сериозно повярваха в своята божественост и избранност. Или че всичко ще им се размине точно както им е обещал тяхният кумир Яхве.
Грешка , огромна грешка!!!
Показателно е, че сърцето на тези хомота се намира именно в Лондон. Това е тъй нареченото - Сити, или по точно - Короната. А без Гълфстриймчето в ситито ще бъде бая студеничко за продължително  време от годината. Студени и продължителни зими заради педерастките изтъпления на богоизбраните хомота от тук на сетне се очакват и в Северна Америка, Централна и Западна Европа. Картинката става още по-тревожна заради глобалното затопляне. Ама не онова причинено от измислените парникови газове на Ал Гор, а другото, от необяснимата и противоречаща на всякакви научни теории повишаваща се слънчева активност.
А сега станали Ви ясно защо бат ви Боко Тиквеников даде на заден спрямо първоначалната си позиция за Белене и Южен поток? Ако не Ви е станало ясно ще Ви светна -  Същите тези хомота, от Брюксел, сигурно са изпаднали в див ужас като разбрали че наш Боко Пожарникарски под давлението на политическите идиоти - Костов, Димитров и Дянков е решил да резне Беленте и Южен поток. И то точно в период когато всеки ват електрика и кубичен метър газ ще бъде необходим за подсигуряването на топлото на оялите се евро задници. За целта сигурно са се помолили на неговите господари от Вашингтон да озаптят своята марионетка. Генерал-губернатора Уорлик се разшава, и Белене  и Южен поток ще бъдат факт.

А някои все още си мислят, че всичко е шега, майтап и демокрация. Наивни глупаци!!



Гласувай:
19



1. internationalist - Въпреки,
29.11.2010 20:28
просташкият стил за коментар...на колегата... в думите му има истина,която може и да се окаже доста.
-Колега,промени стила,да те вземат малко по на сериозно бе.
Хората са с промити мозъци и вярват на казионното,поне стила копирай малко от малко,на изказ.
цитирай
2. raders - Пък аз си мисля, че имаш доста буйна ...
29.11.2010 20:31
Пък аз си мисля, че имаш доста буйна фантазия :)
цитирай
3. misbis - go podvodni, go podvodni , that's absolutely right:-)))
29.11.2010 20:38
razbiraema e burnata ti reakcia, za6toto da si buden sred poharkva6ti ne e lesno
цитирай
4. podvodni - отг на 1
29.11.2010 20:39
Именно поради факта, че на огромна часто от хората са им промити мозъците използвам този език. Не че немога да променя стила на изказ, но ефекта ще бъде нулев сред тях.
цитирай
5. podvodni - Отг на 2
29.11.2010 20:40
Образ, мигар можеш да мислиш? Или си мислиш, че можеш да мислиш?
цитирай
6. podvodni - До миси
29.11.2010 20:44
Не само си похъркват, ами са изпаднали в будна кома. Май другото наименование на това състояни е зомбиране.
цитирай
7. karambol5 - Мдаааааааааааааааа
29.11.2010 21:25
Мдаааааааааааааааа
цитирай
8. анонимен - Ами принципно казано, а и евнтуа...
29.11.2010 22:44
Ами принципно казано,а и евнтуално,ако помислим върху дадения проблем,при условие че сме в каталуния...няма как да потвърдим че тази информация е вярна!Няма такъв филм! БОКЛУЦИ!
цитирай
9. razkazvachka - Ха, точно вчера си говорихме за Гълфстрийма -
30.11.2010 10:19
викаш - изключиха го - интересно дали гарваните отлетяха от кулата или разчитат на Белене:)))
И сега кво - ще има опашки от британски имигранти по нашенските села.... а дано донесат и ноухауто на уиски не-менте...
цитирай
10. анонимен - я разкажи, как става тая работа?
30.11.2010 10:49
Гълфстрийм поспрял, щото се излял един сондаж. Имаш ли представа, какво е Гърфстрийм и за какви количества и процеси, формиращи климатът въобще става въпрос? Океанът не е лимонада. Лимонада е твоят коментар.
Водата е флуид и като всеки такъв, се подчинява на природните закони. Разликите в плътността и температурата, създават океанските течения, и определят този вечен кръговрат. Те са и голяма част от факторите, определящи скоростта им. Природата се саморегулира.
Активността на слънцето също има своята цикличност.
Някои коментари също...
цитирай
11. jones - Изчезването на Гълфстрийм...
30.11.2010 10:53
... няма нищо общо нито с BP, нито с парниковите газове, нито с "оялите се евро задници".

цитирай
12. анонимен - БРАВО НА АВТОРА ТОЧНО ТАКА!!
30.11.2010 11:56
А БОКЛУЦИТЕ ВЕДНАГА ЗАЛАЯХА - ВИДЯХТЕ ЛИ СЕ??? ОБЩО ПРАВЕЛО Е НАТИСНИ ЕДИН И ЦЕЛИЯ СВЯТ ЩЕ ПИСНЕ ОТ ТЯХНИЯТ ЛАЙ . ПО ТОВА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ .ДЖИДОВЕТЕ ( КУЧЕТА ОТ НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНАТА ПОРОДА -НЕ СЪМ ГО ИЗМИСЛИЛ АЗ , А ТАКА СА ГИ НАРИЧАЛИ И ТОВА Е СМИСЪЛА НА ДУМАТА) ЯСНО ЛИ ТИ Е 10 ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ НЯМА КАТО КАК ЩОТО ТОВА Е УМСТВЕНА РАБОТА КОЯТО НЕ ВИ Е ХАРАКТЕРНА ЗАТОВА СИ ЛАЙ
цитирай
13. анонимен - До автора
30.11.2010 12:49
Би ли обяснил по-подробно как точно повърхностния нефтен разлив е попречил на подводното течение Гълфстрийм? Че е причинил екокатстрофа е ясно, но коментарът ти е доста плитък, дори и за бг читателите:)
цитирай
14. анонимен - Пак до Автора
30.11.2010 15:00
А не можеше ли публикацията да мине без тези просташки епитети,като Боко...и така нататък.
цитирай
15. анонимен - ne moga se pi6e taka,dragi gospodine,
30.11.2010 20:06
a ne sliato.Kato gledam,ima6 seriozni propuski v gramatikata,a e vajno da gi ogleda6,za6toto,poniakoga dobriiat izkaz,moje da zamaskira politi4eska negramotnost i ne samo,kakvato ti demonstrira6.
цитирай
16. raders - Гълфстрийм поспрял, щото се излял ...
30.11.2010 21:19
анонимен написа:
Гълфстрийм поспрял, щото се излял един сондаж. Имаш ли представа, какво е Гърфстрийм и за какви количества и процеси, формиращи климатът въобще става въпрос? Океанът не е лимонада. Лимонада е твоят коментар.
Водата е флуид и като всеки такъв, се подчинява на природните закони. Разликите в плътността и температурата, създават океанските течения, и определят този вечен кръговрат. Те са и голяма част от факторите, определящи скоростта им. Природата се саморегулира.
Активността на слънцето също има своята цикличност.
Някои коментари също...


Не се мъчи да им обясняваш и не е нужно да си анонимен. Те никога няма да проумеят за какво става въпрос. Тези хора живеят с налудничавите идеи, че вулканите, земетресенията, бурите, дъждовете, сушите, наводненията, слънчевите изригвания, заледяванията и пр, и пр. зависят от решенията на някакви тайни общества, условно наречени от тях "илюминати" и са склонни да обвинят Бойко Борисов или китайския император затова,че ураганът Глория /май има такъв/ съборил камбанарията на Мамульовската черква. Те спокойно объркват политиката с астрономията, астрологията с науката, историята с вятърните мелници, криминалистиката с цървулите на Настрадин Ходжа и никога няма да проумеят, че са малко изкукали. Но това е нормално. В ръководствата по клинична психиатрия е обяснено, че лудите по принцип не са в състояние да схванат колко са далеч от истината.
цитирай
17. анонимен - pak li rusofili
01.12.2010 00:25
dokoga be drugari dokoga ste oblizvate zadnicite na tia bolsheviki stiga s taia zentrala otivaite si v matushkata vi Rosia
цитирай
18. анонимен - Поздравления за автора
01.12.2010 01:51
Статията е страхотна, но малко стилът на авторът е грубичък....Аз моля автора да ми обясни на мен простосмъртната защо не ни е нужна Белене, та нали и ние ще имаме полза...а що се отнася за англичаните, те са в такава паника от падналия сняг,че дори на работа недойдоха и децата си не пуснаха на уч-ще...и нямам нищо против замяна на бритиш имигрантите с нашти мангали...:)
цитирай
19. анонимен - ahhhhhhhhh
01.12.2010 12:18
GULFSTREEM SI RABOTI,NO E SILNO OHLADEN OT PRIIJDA6TITE STUDENI VODI OT TOPJ6TI SE LEDNICI NA POLIUSA.A TE SE TOPJT ZA6TOTO E NASTAPIL CIKALA,OPRESNJVANE NA VODITE/VODOLEI/KOITO E PRIBLIZITELNIO NA VSEKI 26000 GODINI.NE E SVARZAN S 4OVE6KATA,A S PLANETNATA DEINOST.AMAN OT NEKOMPETENTNI PANIKIORI.
цитирай
20. анонимен - Зле преведено от английски
01.12.2010 13:00
" Някои не вярват, че Гълфстрийм не работи"
На български има двойно отрицание, на английски не!
и затова на български трябва да е
1.Някои НЕ вярват, че гълфстриим работи.
2.Някои вярват, че гълфстриим НЕ работи.

Както го е преписал автора на блогнята излиза, че гълфстрийма не работи (по принцип) и някои не вярват на това(демек има един двама дето вярват, че гълфстриима работи)


цитирай
21. анонимен - страшно
01.12.2010 13:02
Най-страшното е, че започва да се случва казаното в библията "...и последните/разбирай България/ ще станат първи..."
цитирай
22. анонимен - до 21.
01.12.2010 13:09
ами незнам ,
аз си мисля, е последните винаги са най-отзад !
пък и старото правило, че както и да се въртиш гъза все ти е отзад, си е в сила, независимо какво пише в библията!!!
цитирай
23. podvodni - ами незнам, аз си мисля, е послед...
01.12.2010 13:45
анонимен написа:
ами незнам ,
аз си мисля, е последните винаги са най-отзад !
пък и старото правило, че както и да се въртиш гъза все ти е отзад, си е в сила, независимо какво пише в библията!!!

Заовиси от посоката. До сега човечеството вървеше в грешната. Скоро ще направи гръгом, и ще тръгне в правилната посока.
цитирай
24. penchoan - Забавянето на Гълфстрийм не се д...
01.12.2010 17:54
Забавянето на Гълфстрийм не се дължи на петролния разлив, а на отслабеното магнитно поле на Земята. Което пък се причинява от близостта и странично ъглово изместване спрямо земната ос влияние на Нибиру.
Други признаци за влиянието на Нибиру и отслабено магнитно поле са:
1/ Увеличена сплеснатост на Земята
2/ Глобалното затопляне на Земята и другите планети
3/ Затваряне на озоновите дупки над полюсите
цитирай
25. ok3223 - Това за разлива
03.12.2010 07:06
не сме го измислили. Така казвт учените. Към причините, които посочва №24 се прибавя и тази, а тя може да се окаже фаталната.Когато чашата е препълнена, една капка и трябва, за да прелее.
Може би и Гълстрийма случая да е такъв...
А ти RADERS-ЧО не се или изсилваш. Да не си от "ОНЕЗИ ХОРА" хванали Господ за шлифера и знаещи, защо на боко му викат ТИКВАТА.
Тези са болшинсто и търсят истината(който търси, ще намери), а онези са я намерили, и грухтят доволно в кочината на властта.
Гъзолизците на всяка власт са по презумпция доволни. ОТ гена им идвало.
цитирай
26. анонимен - Винаги има първи път!
04.12.2010 13:58
Земята се върти. Температурата на земната атмосфера се е увеличила в последните 100 години с 1 градус. Съвсем нормално е на места от земното кълбо да има по-високи температури, а на други - пониски. Някъде ще има разливи и наводнения, другаде ще има снежни бури и заледяване. Така е било преди хилядолетия, така ще е и в бъдеще. Питайте геолозите - те знаят и според това което показват земните проби, определят че някъде ще има затопляне, а на други места - заледяване. Причината е в временните изменения на атмосферните влияния и морските течения.
цитирай
27. анонимен - абе penchoan,
05.12.2010 09:07
Анануките от Нибиру, са отворили дупка в северният ти полюс.
Голяма трепанация шъ знайш
цитирай
28. zahariada - Реаботи, работи!
05.12.2010 17:21
Ще пусна текст, че работи. Приятелю, някои неща, дори когато не работят, вършат определена работа. Поздрав!
цитирай
29. анонимен - SAxkoYbebXtooMYdRPA
25.05.2011 00:56
Hey, youВ’re the goto erxpet. Thanks for hanging out here.
цитирай
30. анонимен - yIPrEQOOyhx
25.05.2011 06:58
Now I know who the bairny one is, IВ’ll keep looking for your posts.
цитирай
31. анонимен - zAoCouWCUlLFAGRg
25.05.2011 11:06
Good to see a talnet at work. I canВ’t match that.
цитирай
32. анонимен - AcqrAQBHpbWxzV
25.05.2011 11:13
With the bases loaded you surtck us out with that answer!
цитирай
33. анонимен - vdnoQrADEgx
25.05.2011 11:59
You have shed a ray of sunshine into the forum. Thnaks!
цитирай
34. анонимен - pXVbjOVVyXCDH
25.05.2011 15:10
Fo5JSf <a href="http://ifpvshpsmahe.com/">ifpvshpsmahe</a>
цитирай
35. анонимен - DMRpJpBMTHvTNPSemVi
25.05.2011 15:36
KR7Pp6 <a href="http://vkqjqchgkhqx.com/">vkqjqchgkhqx</a>
цитирай
36. анонимен - UxMHqHAHjkpkFI
25.05.2011 15:46
l81WsR <a href="http://mldwnixpxotw.com/">mldwnixpxotw</a>
цитирай
37. анонимен - JvWmCmdLcRVFELvMEsh
25.05.2011 15:46
mb7e1P <a href="http://guhvzfoccoow.com/">guhvzfoccoow</a>
цитирай
38. анонимен - WMBVJtnIJKFkb
25.05.2011 19:45
xV8UKc , [url=http://fkujqsljehjn.com/]fkujqsljehjn[/url], [link=http://yswilbwisstf.com/]yswilbwisstf[/link], http://uipdeayzqsqf.com/
цитирай
39. анонимен - OkVZewWMgDbeQ
26.05.2011 14:05
ox4pMG <a href="http://zgwuravradla.com/">zgwuravradla</a>
цитирай
40. анонимен - shtUaveguIFSofXohS
26.05.2011 18:47
W2QnHz , [url=http://bcjgeeypsjex.com/]bcjgeeypsjex[/url], [link=http://jseliweynqwh.com/]jseliweynqwh[/link], http://malffegqwjpt.com/
цитирай
41. анонимен - cWmCPNSRCYxOZZCU
26.05.2011 18:48
ZTdc3R , [url=http://uqjjxamhjeij.com/]uqjjxamhjeij[/url], [link=http://hqgaddhlldmb.com/]hqgaddhlldmb[/link], http://gjatmtioblts.com/
цитирай
42. анонимен - kEngHSokLzofdmj
26.05.2011 19:10
nfxNIO , [url=http://ntlvxbwdthkq.com/]ntlvxbwdthkq[/url], [link=http://pjrdyiwagonb.com/]pjrdyiwagonb[/link], http://wxxdffhgcktm.com/
цитирай
43. анонимен - uoRmHbpapTWUdpOtVB
28.05.2011 16:37
wE5uTz <a href="http://mwratbrrvaaq.com/">mwratbrrvaaq</a>
цитирай
44. анонимен - WvHyPjVRYHqRb
28.05.2011 17:33
QifO8R <a href="http://ipshrrwszdow.com/">ipshrrwszdow</a>
цитирай
45. анонимен - LfIzaKTGbtgZ
28.05.2011 17:34
o0S0z4 <a href="http://xlknltxponye.com/">xlknltxponye</a>
цитирай
46. анонимен - pvzReUSfaOV
28.05.2011 17:37
E6W1NU <a href="http://bgysgjcddejs.com/">bgysgjcddejs</a>
цитирай
47. анонимен - mQDrMrjQ
31.05.2011 19:17
4vSrHF , [url=http://mrmswdbpicol.com/]mrmswdbpicol[/url], [link=http://mzedojchifmr.com/]mzedojchifmr[/link], http://erprpslacwvm.com/
цитирай
48. анонимен - aADMQnjbElFvENB
31.05.2011 20:11
Poho0n , [url=http://uxktnzxgcoxb.com/]uxktnzxgcoxb[/url], [link=http://qhiyfhscqdxs.com/]qhiyfhscqdxs[/link], http://vcbfbedercsg.com/
цитирай
49. анонимен - PHkZmvKZjsdi
31.05.2011 20:18
dDgOoZ , [url=http://yynhefvspdjb.com/]yynhefvspdjb[/url], [link=http://toridypnnkam.com/]toridypnnkam[/link], http://uhuuocetvqst.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3692706
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930