Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2011 19:28 - Мистериозен вихър в Аденският залив
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 23772 Коментари: 48 Гласове:
14

Последна промяна: 13.01.2011 19:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мистериозен „вихър“ предупреждава за глобална катастрофа
четвъртък, януари 13, 2011
By observer

В странен доклад, изготвен за министър-председателя на Русия Путин от адмирал Максимов, началник на Северния флот се посочва, че „мистериозен магнитен вихър“ с център над Аденския залив е обединил усилията на Русия, Съединените щати и Китай за неговото проучване- произход и „причини за появяването му“.

Аденският залив е един от най-важните пътища в света, разположен в Арабско море между Йемен , на южния бряг на Арабския полуостров и Сомалия в региона на Африканския рог, през който всяка година плават над 21 хиляди кораби.

Според този доклад, американските учени са започнали да забелязват „образуването“ на този вихър в края на 2000 г., след което американците създадоха база за оперативни действия в региона на Африканския рог в Джибути. След атентатите от 11-ти септември Джибути стана център на съвместните оперативни сили в региона на Африканския рог (CJTF-HOA) на американското и африканско командване.

След „относителното стабилизиране“ на Аденския вихър от неговото откриване през ноември 2000г., в края на 2008-ма година той започва да се разширява и това накара САЩ да издаде „извънредно“ предупреждение към целия свят за това мистериозно събитие, в отговор на който следните нации насочиха военноморските си сили в тази област:

Кралския австралийски флот, белгийските ВМС, Българския военноморски флот, канадския военноморски флот, народно освободителните военноморските сили на Китай, кралския датски флот, френския флот, немския флот, гръцки флот, индийския военноморски флот, флота на Ислямска република Иран , италианските ВМС, Морските сили за самоотбрана на Япония, флота на Република Корея (Южна Корея), Кралския флот на Малайзия, военноморските сили на Кралство Холандия, ВМС на Пакистан, португалския флот, кралския Саудитски флот, руския флот, ВМС на Република Сингапур, испанския флот, шведски флот, кралския тайландски флот, турските ВМС, Британския кралски военноморски флот и Военноморските сили на САЩ.

Използвайки като претекст, че тези военноморски сили са необходими за защита на Аденския залив от сомалийските пирати ( които всъщност са леко въоръжени младежи, търсещи храна, докато този мистериозен вихър унищожава риболовните им кораби], адмирал Максимов посочва в този доклад, че това струпване на военноморски сили в района е най-голямото по рода си в историята на човечеството и че Русия е „подготвена“ да се присъедини към американците, за да „устоят“ на атаките, като много световни анализатори смятат, че това колосално струпване на сила не е насочено към сомалийските пирати, а към „непознати сили“ , които много наблюдатели по света смятат, че имат „извънземен характер“.

От началото на изминалия месец (ноември, 2010 Б.ред) Аденският вихър започва „извънредно да се разширява“ , което за първи път от откриването му е предшестван от земетръсна дейност. Важно е да се отбележи, че всичките 40-60 земетресения в Аденския залив през миналия месец са първите, които са отбелязвани в този район откакто е създадена сеизмологията и се прави регистрация на земетресенията (снимката по-горе).

Този доклад посочва още, че всички тези земетресения варират между 4,5 и 5,4 по скалата на Рихтер и почти всички те са на или около 10 км дълбочина и са „странно“ свързани във времето с мистериозната „поява“ на Южния екваториалнален пръстен на планетата Юпитер, който „изчезна“ през месец май.

Въпреки, че информацията, съдържаща се в този доклад не се дискутира в традиционните медии, същото не може да се каже за алтернативните сайтове за новини, някои от които дори изтъкват, че Аденския вихър може да е „врата“ към други светове.

Друг сайт, китайският Danwi, пък изтъква, че засилването на магнитния вихър в Аденския залив и появяването на Stargate е започнало само месец след тайнствената синя спирала над Норвегия от 9-ти декември 2009, за която стана въпрос в предишна наша публикация.

Каква е истината за Аденския вихър може само да гадаем, но според адмирал Максимов климатът в цялото северно полукълбо за броени дни е претърпял „колосални“ промени.

Така например, най-голямата транспортна система в света- британската излезе от строя заради безпрецедентен сняг и студ, по същия начин Германия е в хаос от силните снегове. Швеция отчита най-ниските температури от 100 години насам, а в Китай пада невиждан за последните 30 години сняг, довел до смъртта на над 70 хиляди селскостопански животни.
Също така, в САЩ се съобщава  за едни от най-силните бури в историята на страната.

Неизвестни за световната общественост са причините за скриване на истината за всички тези събития. С появяването обаче на сайта Wikileaks много от тези истини, които бяха класифицирани като „конспирации“ започват да излизат наяве. Такива бяха разкритията на американските документи за войната в Ирак и Афганистан, за „клиничните изпитания“ на Пфайзер в Нигерия, както и за заканата на сайта да публикува секретните документи за Аденския вихър.


От: http://30dumi.pozicii.net/2011/01/misteriozen-vihar-preduprezhdava-za-globalna-katastrofa/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Коментарът на Подводни:

Мистериозните събития започват да се случват все по-често.  Някъде падат птици като зрели круши, другаде масово измират пчели и други насекоми. Някои страни са сковани от незапомнени студове и снегове, други от невероятни наводнения На места пада сняг и инастъпва студ непознат от десетилетия. Магнитните полюси галопират със скоростта на бити педерасти по земята. Другаде се появяват космически порталчета, и стряскат спокойствието на “могъщите и недосегаеми световни олигарси”. Създават се банки за семена с възможност за съхранение десетки хиляди години, а пък в Русия спешно строят огромен брой противоатомни скривалища с краен спок 2012 година. Запада се тресе от икономическа криза и социални недоволства.
Абе въобще тотално ненормална работа.
Някой ми бе задал въпроса  - Какво ни чака? Глобално затопляне или глобално застудяване?
Нито едното , нито другото.  Чисто и просто (по полицейски в духа на сегашното  управление, не само унас но и по света) чака ни –  СМЯНА НА ЧИПА.
Мислите че, фантазирам или се майтапя?  Ако си мислите така, то значи процеса е набрал скорост при Вас.
Простичката истина че, Земята започва лека – полека  да се прочиства, вече не може да се скрие. Като част от  Вселената, планетата ни има огромно значение за  останалата част от същата тази Вселена.  Посещенията на инопланетяни от различен вид и калибър от памтивека , продължаващи и днес, едва ли са породени от спортна страст или круизен ентусиазъм  Свидетелства за такива посещения има далеч преди да съществува днешната хомо цивилизация.  Та значи едва ли нашата ултра гениалност и креативност е причина за техните “командировки”. Може би има нещо друго което ги привлича тук. Нещо свързано със самата  планетка.  Някъде бях чел че, земното ядро е уникален генератор, преобразовател и ретранслатор на космични енергии и лъчения.Ако е така, то възниква въпроса  - За чии х-й е притрябвало на висшият разум  и подопечните му индивиди да отгледат на таз уникална планета  един безкрайно вреден продукт наречен – Хомо Сапиенс?От Библията знаем че, един път яко са съжалили за това свое неразумно действие , и са решили да издавят всичкото паразит на земята . И за по-сигурно са олабили кранчето на ВиК –то за цели 40 дена.  Все пак са проявили някаква милост, та са оставили бат” Ви  Ной  и челядта му живи и здрави. Сигур са се надявали чрез него и урока който са ни дали да излезе нещо по-читаво. Ама нещо пак се получава засечка. Бая засечка ще да е била щом като преди има-няма 2000 години едни типове убиват човек дето им наливаше акъл в кухите кратуни.  И от тогаз цели 2000 години целият свят им виновен че ги мразят за това и други престъпления. Вместо да си осъзнаят грешките, и да започнат да се държат като хората, някои представители от тяхна страна осъществяват контакт с гущироподобни инопланетяни, и решават да поробят останалото население на Земята. Едва ли са щели да успеят  ако останалото човечество не се бе съгласило доброволно да станат роби. И се почвт едни войни , кризи, банкрути, преврати, насилствени демократизации, печатане на долари и обединени евровалути и ред други простотии. А , да не забравя и надпреварата в производството на естествен тор. Демек превръщането ни на  оибикновенни машини за тор. Консуматори – паразити които използват до последно свояут гостоприемник без да осъществяват и най.малък опит за хармонично съществуване не само с него, но и със себеподобните същества. Абе, я ми кажете кой жив организъм  ще търпи таквиз парадити? Та нима всеки от нас като се разболее не хуква при хекимина за лек? А в краен случай играе и скалпела.
Обаче чудното е как “първобитните” индианци – маите, с огромна точност  са познали не само заболяването, но датата и часа на началото на комплексното лечение. Да-аа , лечението ще бъде комплексно. Някъде ще играе скалпела, а другаде ще бъде сменен чипа.  Петата раса (демек нашето време) вече е време да мине в историята като лош кошмарен сън в човешкото съществуване. Не че шестата раса ще бъдат различен вид индивиди. Ще бъдат същите човешки същества, но с друг чип.  Ще мине доста време докато и последният представител на нашето увредено общество си замине от Земята. Не случайно Мойсей е разкарвал чифутите 40 години из пустинята като простинала кобила. Просто за да ги прочисти.  Сегашното прочистване може да продължи малко по-дългичко. Но не си правете илюзии – няма да бъде безкрайно.  Горе – долу, около стотина години.  Ако искате да избегнете скалпела, сменете чипа доброволно дорде е време! По тоз начин може и да не си заминете мърцина.
А на онези, приятелчетата на гущерите, мога да им кажа само едно – Пичове и Вие сте в кюпа!! Гущерчетата не могат и няма да Ви помогнат.  Издърпаха им ушенцата и им забраниха да припарват до Земята.  То че няма да се предадете без бой – няма? Ама Вашата вече е изпята!!!

Да Ви е честито!!

Подводни





Гласувай:
15



1. karambol5 - Време е !
13.01.2011 19:41
Време е !
цитирай
2. podvodni - Време е ! Шашът и паниката са то...
13.01.2011 19:53
karambol5 написа:
Време е !

Шашът и паниката са тотални. От тук на сетне глей сеир.
цитирай
3. zlokuche - С яка тревичка си се напушил!
13.01.2011 19:53
Искам и аз такава!
цитирай
4. podvodni - Искам и аз такава! Не си дорасъл за ...
13.01.2011 19:59
zlokuche написа:
Искам и аз такава!

Не си дорасъл за А група. Остани си на вълна - Шок, Уйкенд и подобни.
цитирай
5. анонимен - Още сме 2011 и вече се започна.
13.01.2011 20:15
Какво ли ще бъде през 2012?!
През далечната 1910 година, когато се е очаквало Земята да премине през опашката на Халеевата комета, много хора са изпаднали в паника. Имало е огромен брой самоубийства. Други са разпродавали цялото си имущество и са се отдавали на безкрайни гуляи.
Та, практическия ми въпрос е, да тегля ли един заем от 100 000 евро и да го ударя на живот като за последно?
цитирай
6. raders - От толкова щуротии на куп и самият ...
13.01.2011 20:17
От толкова щуротии на куп и самият господ може да получи разстройство :)
цитирай
7. podvodni - През 2012 няма да стане нищо. След ...
13.01.2011 20:26
През 2012 няма да стане нищо. След това става интересното. По принцип не съм привърженик на кридитите, но ако искаш да се налюляш спокойно можеш да го направиш в рамките на заплатата си. Вярно, след това можеш да погладуваш близо месец. Усещането е почти същото като с кредит, но в мчного по-малки и приемливи мащаби. Ако ти допадне експеримента със заплатата, можеш да хукнеш и за кредит. Дерзай, няма как да разбереш без да опиташ.
цитирай
8. podvodni - От толкова щуротии на куп и самият ...
13.01.2011 20:28
raders написа:
От толкова щуротии на куп и самият господ може да получи разстройство :)

Ако приемем че, по времето на Ной му се е допикало, то при сегашно разстройство яко ще го загазим.
цитирай
9. bven - То и така малко остава до декември 2012 -
13.01.2011 22:07
ще видим!
цитирай
10. podvodni - ще видим! Приятно гледане!!
13.01.2011 22:10
bven написа:
ще видим!

Приятно гледане!!
цитирай
11. estirbg - Лошото е, че ние няма само да сме зрители, но и участници...
13.01.2011 22:57
И това, което пише в Библията, че "земята ще се люшка като пияна" ще е вярно, " Ето денят Господен иде, Лют, с негодуване и пламенен гняв, За да запусти земята И да изтреби от нея грешните й,
Защото небесните звезди и съзвездия Не ще дадат светенето си; Слънцето ще потъмнее при изгряването си, И луната не ще сияе със светлината си.
Ще накажа света за злината им, И нечестивите за беззаконието им; Ще направя да престане големеенето на гордите, И ще смиря високоумието на страшните..."
Исая 13:9-11
Тия, дето проповядват "качествен скок на духа" къде са да ги чуя?
Луцифер за пореден път ги лъже...нека вярват в красиви измами!
цитирай
12. podvodni - отг.на 11
14.01.2011 16:22
Туй, че цитираш Библията иде да покаже че я знаеш на изуст, или че я разбираш?
Щото от мъдри хора съм (увал, че иблията трябва да се разбира и тълкува, поради факта че има доста неща казани със символика, и по заобиколен начин.
Ама това е друга и доста сложна тема.
цитирай
13. raders - Пък аз предлагам след 21 декември ...
14.01.2011 16:23
Пък аз предлагам след 21 декември 2012 след като нищо е се случи и оцелеете, да си направите една равносметка, да помислите малко със собствените си глави, а не с шантавите пророчества от библията и календара на маите, да почерпите за акъла, който напразно се опитвам да ви налея и да престанете да разпространявате щуротии, колкото и да ви е трудно това. Това е бас, който предварително сте загубили. Чакам с нетърпение въпросната дата, за да ви разпердушиня всичките религиозни фанатици; няма да забравя. Има да ми мрънкате след това и да се извъртате с разни глупави обяснения, ако не се скриете в миша дупка. Но черпенето няма да ви се размине; пригответе се!
цитирай
14. podvodni - До Радев
14.01.2011 17:14
Раааадев, Радев, толкова ти е позната тематиката, колкото на кокошката устройството на ДВГ. Явно на скоро си гледал поредната холивудска продукция - 2012.
Набий си в кухата глава следното: В КАЛЕНДАРЪТ НА МАИТЕ ЯСНО СЕ КАЗВА ЧЕ, НА 21. 12. 2012 ГОДИНА (ПО НАШЕТО БРОЕНЕ) НАСТКЪПВА СВЪРШЕКЪТ НА ПЕТАТА РАСА.
Което, скъпи умнико, ще рече че, порядките в този свят, барабар с установените джунглови взаимоотношения, ще губят своето значение. Демек, ще започне процес на смяна на порядките и ценностите. Никъде, в нито едно пророчество и писание не се споменава за свършек на света. Все пак ще има някакави катаклизми, но няма да бъдат рязки и грандиозни, защото ще бъдат разтеглени във времето. Ако си мислиш че, на 22. 12. 2012 г. ще се събудиш под яростният грохот на армагедонската битка, просто си изпаднал в жестоко заблуждение.
И вместо да ръсиш поредни простотии, вземи че се окъсни от вестниците ШОК, УЙКЕНД и прочее, и прочети малко от другата литературка. Ама, не само да прочетеш, но и да порасъждаваш. Като за начало мога да ти препоръчам книжките на Майкъл Кремьо - "Забранената археология" и "Забранената изтория".
След това можеш да минеш на Мулдашев, и т.н. Ако ли пък смяташ че тези хорица, които реално са практикуващи научни работници, не заслужават твоето висшочайшо внимание, не ми остава нищо повече от това, да благославям всяка твоя рецензия на моите скромни писания.
цитирай
15. estirbg - raders, приемам облога!
14.01.2011 18:10
Само че така внезапно и бързо ще се случат събитията, че няма да ти е за почерпушка, а ще се чудиш къде да си скриеш кожата...Луцифер, който ще се представи за Исус, ще "дойде" на НЛО, запомни това , но не знам дали ще има възможност за спасение след това...
Подводни, що така все заобикаляте най-авторитетната и изпълнена пророческа литература, дадена и единствено запазена от Божия дух? Все по апокрифите се врете, дето са ментета и нищо вярно няма в тях...
цитирай
16. raders - Раааадев, Радев, толкова ти е по...
14.01.2011 18:22
podvodni написа:
Раааадев, Радев, толкова ти е позната тематиката, колкото на кокошката устройството на ДВГ. Явно на скоро си гледал поредната холивудска продукция - 2012.
Набий си в кухата глава следното: В КАЛЕНДАРЪТ НА МАИТЕ ЯСНО СЕ КАЗВА ЧЕ, НА 21. 12. 2012 ГОДИНА (ПО НАШЕТО БРОЕНЕ) НАСТКЪПВА СВЪРШЕКЪТ НА ПЕТАТА РАСА.
Което, скъпи умнико, ще рече че, порядките в този свят, барабар с установените джунглови взаимоотношения, ще губят своето значение. Демек, ще започне процес на смяна на порядките и ценностите. Никъде, в нито едно пророчество и писание не се споменава за свършек на света. Все пак ще има някакави катаклизми, но няма да бъдат рязки и грандиозни, защото ще бъдат разтеглени във времето. Ако си мислиш че, на 22. 12. 2012 г. ще се събудиш под яростният грохот на армагедонската битка, просто си изпаднал в жестоко заблуждение.
И вместо да ръсиш поредни простотии, вземи че се окъсни от вестниците ШОК, УЙКЕНД и прочее, и прочети малко от другата литературка. Ама, не само да прочетеш, но и да порасъждаваш. Като за начало мога да ти препоръчам книжките на Майкъл Кремьо - "Забранената археология" и "Забранената изтория".
След това можеш да минеш на Мулдашев, и т.н. Ако ли пък смяташ че тези хорица, които реално са практикуващи научни работници, не заслужават твоето висшочайшо внимание, не ми остава нищо повече от това, да благославям всяка твоя рецензия на моите скромни писания.



Да не спорим! До заветната дата остава малко. Само да не се покриеш и да се появиш на бял кон с друг ник. Ще те позная по лъчезарната глупост...:)
цитирай
17. анонимен - Странно е как
14.01.2011 18:24
пишеш сложни теми, а правописа ти е зле.Оправи го, че е срамота!
цитирай
18. raders - Само че така внезапно и бързо ще се ...
14.01.2011 18:31
estirbg написа:
Само че така внезапно и бързо ще се случат събитията, че няма да ти е за почерпушка, а ще се чудиш къде да си скриеш кожата...Луцифер, който ще се представи за Исус, ще "дойде" на НЛО, запомни това , но не знам дали ще има възможност за спасение след това...
Подводни, що така все заобикаляте най-авторитетната и изпълнена пророческа литература, дадена и единствено запазена от Божия дух? Все по апокрифите се врете, дето са ментета и нищо вярно няма в тях...


Повече не ми се занимава с дивотии! Значи, ако ти спечелиш, на 22 декември аз ще те черпя на оня свят с шербет и амброзия /или каквото искаш/, защото там не разрешавали алкохол, но при друго развитие, на 22 ще се наложи да приемеш "скъп гост" от този, а не от онзи свят /чакам координати/...:)
цитирай
19. анонимен - Някой да знае нещо за Рая, че не ми се ходи неподготвен.
14.01.2011 18:46
КУЕСЧЪНС ТУ ДЪ СКАЙ

Едва ли в Рая или в Ада
някой пие лимонада
вероятно за беда
няма даже и боза?!

Ами ако няма бира
и суджук не се намира
нито шницели с галета
нито пухкави кюфтета?!

Или шопската салата
е напълно непозната
а мадамите са стари
и напълно побеляли?!

И да няма стадиони
никой топка да не гони
обаче най ще е позорно
да няма халхабер от порно?!

Съдбата не изглежда лесна
да плющиш манна небесна
да не ходиш на банкети
и да нямаш интернети?!

цитирай
20. misbis - много готин коментар,Подводни
14.01.2011 18:48
аденскиа залив се "пробуди" о6те миналия януари.
http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/01/30/kakvo-stava-v-iemen-zashto-stotici-korabi-kryjat-iz-zaliva.482707

цитирай
21. podvodni - до 15
14.01.2011 18:59
Виж сега! Не отричам Словото Божие. Обаче обичам да задавам прости и ясни въпроси. Държа отговорите също да са прости и ясни. Та докато четях Библията си задавах много въпроси, единият от който бе :
Защо, аджеба, при цели 12 най-приближени ученици и една съпруга именно в Библията няма нито едно тяхно евангелие? Щото не знам дали знаеш , но официалните са писани десетки години след истинската сърт на Мелсихедек Давид Арамейски.
Май някой иска нещо да скрие.
Интересно, нали?
цитирай
22. podvodni - аденскиа залив се "пробуд...
14.01.2011 18:59
misbis написа:
аденскиа залив се "пробуди" о6те миналия януари.
http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/01/30/kakvo-stava-v-iemen-zashto-stotici-korabi-kryjat-iz-zaliva.482707


ЧНГ миси!!! Бъди здрава1
цитирай
23. анонимен - YCxSlhhQJp
25.05.2011 01:30
I'm impressed! You've managed the amlost impossible.
цитирай
24. анонимен - fYYtltQmKqAAM
25.05.2011 05:57
HHIS I should have tohuhgt of that!
цитирай
25. анонимен - HJYDsemg
25.05.2011 07:04
Walking in the presence of giants here. Cool thinking all aronud!
цитирай
26. анонимен - wvRZQnWudBE
25.05.2011 10:15
I'm impressed! You've mnaaged the almost impossible.
цитирай
27. анонимен - hiDJUbSrRzfRMLQIs
25.05.2011 11:26
YouВ’ve got it in one. CouldnВ’t have put it btteer.
цитирай
28. анонимен - UhGOxGstyZUva
25.05.2011 14:41
4oFfsi <a href="http://wcjjtdulbfuv.com/">wcjjtdulbfuv</a>
цитирай
29. анонимен - roCNjdxgwfBeduc
25.05.2011 15:01
tKHVhQ <a href="http://zahykmowsbrb.com/">zahykmowsbrb</a>
цитирай
30. анонимен - OSybefYwnlnSiYoH
25.05.2011 15:09
WE7R3z <a href="http://gphimevdjbmo.com/">gphimevdjbmo</a>
цитирай
31. анонимен - JqrfjHhMGpxqK
25.05.2011 15:40
ErvQiQ <a href="http://muinwxmfzroo.com/">muinwxmfzroo</a>
цитирай
32. анонимен - AtSRyyDzoqTtnXDGw
25.05.2011 15:43
3E42qX <a href="http://knmctbozurjt.com/">knmctbozurjt</a>
цитирай
33. анонимен - VZQphfVJjdwjvhOLqg
25.05.2011 19:45
IrlsZl , [url=http://wzipbuvizbjo.com/]wzipbuvizbjo[/url], [link=http://dlhccmuofovp.com/]dlhccmuofovp[/link], http://knxfxtwmwkrr.com/
цитирай
34. анонимен - ExdkWcEO
26.05.2011 18:31
oxFoBA , [url=http://yzzstlatwzwl.com/]yzzstlatwzwl[/url], [link=http://kwuhbzbkyncm.com/]kwuhbzbkyncm[/link], http://giwzgghsyywh.com/
цитирай
35. анонимен - cTVUoyRR
26.05.2011 18:46
oajSSg , [url=http://xebnnatxqjjt.com/]xebnnatxqjjt[/url], [link=http://oijfxggewnkv.com/]oijfxggewnkv[/link], http://pofkieteyplh.com/
цитирай
36. анонимен - GhMrIBXaSBjmjKp
26.05.2011 18:57
aIfKQc , [url=http://yjnlfghvtamy.com/]yjnlfghvtamy[/url], [link=http://ctiqkwxlageq.com/]ctiqkwxlageq[/link], http://onvpapaoldem.com/
цитирай
37. анонимен - GiUsOGGXvKKa
26.05.2011 19:02
mErGJz , [url=http://lzmibnrlksgt.com/]lzmibnrlksgt[/url], [link=http://xddnkyjlypzi.com/]xddnkyjlypzi[/link], http://mnwvhkexfbwl.com/
цитирай
38. анонимен - HguzRoIsou
28.05.2011 16:35
1VtFGk <a href="http://yzqgaldqxrwe.com/">yzqgaldqxrwe</a>
цитирай
39. анонимен - CHSEWTKdQ
28.05.2011 17:05
wdo3db <a href="http://dzxzemyzjqlg.com/">dzxzemyzjqlg</a>
цитирай
40. анонимен - zfUTyqDVJ
28.05.2011 17:08
sdD35q <a href="http://bjtgjluzelbu.com/">bjtgjluzelbu</a>
цитирай
41. анонимен - fIFHYkBRaNbb
28.05.2011 17:24
CAcSa3 <a href="http://yqkihpayafay.com/">yqkihpayafay</a>
цитирай
42. анонимен - uuPzHCheWm
28.05.2011 17:45
UGWU9P <a href="http://eobqnfsuabhg.com/">eobqnfsuabhg</a>
цитирай
43. анонимен - blpNeTJPsbiYpfnMU
31.05.2011 19:11
pu4h5i , [url=http://tkriruoawyxu.com/]tkriruoawyxu[/url], [link=http://epwdplcvadpp.com/]epwdplcvadpp[/link], http://pfdqspmujpbk.com/
цитирай
44. анонимен - GcvZBlSkixeV
31.05.2011 19:16
kVJWBI , [url=http://abypqsflsbay.com/]abypqsflsbay[/url], [link=http://raeondcahkvj.com/]raeondcahkvj[/link], http://horcvsrjjcpp.com/
цитирай
45. анонимен - ythhTWqz
31.05.2011 20:14
gFsJL3 , [url=http://bdmkhkibxipg.com/]bdmkhkibxipg[/url], [link=http://wzgruhvfxsrm.com/]wzgruhvfxsrm[/link], http://mcrpekhxvdbr.com/
цитирай
46. анонимен - qUtWrapLeg
31.05.2011 20:29
neIXoy , [url=http://cdzqvhtmhttr.com/]cdzqvhtmhttr[/url], [link=http://feecgmtsfqeb.com/]feecgmtsfqeb[/link], http://aexzfnjbwnuj.com/
цитирай
47. анонимен - backlink service
17.08.2011 16:22
Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally - taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.
цитирай
48. анонимен - improve search engine rank backlink building service
26.09.2011 07:42
link building service seo world <a href=http://xrumerservice.org>page rank check</a> backlink builder
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3699351
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930