Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2011 16:31 - Японската трагедия - природно или човешко дело? 2
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 10242 Коментари: 39 Гласове:
12

Последна промяна: 19.03.2011 16:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вчера обещах да продължим с темата за земетресениеото в Япония.
Обаче преди това искам да  напиша нещо, на пръв поглед съвсем странично.
Аз съм Християнин - източно православен. Защо пиша това? Защото ще изкажа едно крайно становище което няма нищо общо с Християнското учение.
Крайно време е наистина да погледнем действителноста такава каквато е . Застанете пред огледалото и вижте реалната картина.  Какво виждате. Вашето отражение? Не!!! Това което Вие виждате е един впрегатен добитъкл О-оо никак даже не съм си и помислял да Ви обидя. Това е представата на световната оилигархия за Вас. Точно така за олигарсите, Вие не сте повече от работен добитък който има правото единствено да работи и произвежда блага за тях . Ако ли пък някой от Вас се опита да просперира или недай си боже да протестира - жална му майка. Сегашната световна криза е най-доброто доказателство за това. Наред с икономическите юзди, олигархията използва и други методи с който да “укроти” човешкият добитък – междуетнически сблъсъци ( Арабският свят), “терористични актове”, епидемии базирани на генетична основа (епидемиологично оръжие), ваксини, природни катаклизми.
Глупости?
Чували ли сте за проблема с пренаселението на Земята, и изхранването на това население? Ами за програмите за контрол на раждаемоста? Знаете ли къде се прилагат? Поровете се, и ще се ужасите от истината.
Преди известно време призовах да хванем гегите и да млатим. Но след случилото се в Арабските страни и в Япония си промених мнението.  Вече съм на мнение че, трябва да грабнем не гегите а ятаганите. И да сечем глави. Глави на икономисти, политици, банкери, съдии, корпорации, докато се отървем от цялата тази напаст. Ако ли пък не го направим, като всеки добитък ще бъдем жигосани. По-точно – маркирани.
Това мое мнение наистина не е Християнско, и аз го осъзнавам. Но това е единственият път към истинската свобода.  Днешната система трябва да се унищожи.
Защо всъщност бе този увод, и какво е общото с трагедията?
Ще разберете, имайте търпение!!
Всеки е чул или чел за проекта Марс 500.
Изненадах ли Ви? Нерде Ямбол, нерде Стамбул?
Самият проект  в действителност много по-интересен от колкото изглежда.
“Събрали се там някакви учени да експериментират и пресъздават някакъв си полет до Марс. Абе куха работа. Цял свят се тресе от кризи, размирици, и природни бедствия, а тъпите руснаци трошат грешни пари за някакви си космически експерименти. Що? Щот им се прищяло да кацат на Марс. Но докато се наумуват и правят експерименти, американците отново ще ги изпреварят, точно както ги изпревариха в лунната игра.”
Такива мисли минават през главата на огромната част от “капацитетите” сред нас.
Само че, има някои подробности които лекинко изпускаме.
1. Полета до Марс може да се осъществи само един път в годината – когато Земята и Марс се намират най-близо една до друга. Въпреки това разтоянието е оагромно, и се изминава  в едната посока  за около 7 – 8 месеца. Няма нищо чудно в това  с оглед на транспорта който днес използваме. Интересното е друго. През тези 8 месеца прекарани в безтегловност в човешкият организъм настъпват редица изменения – отслабва мусулатурата, костите губят своята здравина поради факта че, организма започва да изхвърля големи количества калции именно от костите. Следователно след “кацането” на Марс, астронавтите практически ще бъдат напълно неспособни за какваото и да е движение.  След престой повече от 3 месеца в околоземна орбита, всеки астронавт се възтановява за около 2 семици с помоща на помощен персонал. А такъв на Марс НЯМА. Реално, полетът до Марс практически е обречен на неуспех още от самото си начало.
2. Въпреки всичко да приемем че, полетът до Марс се осъществи. Астронавтите кацнат и проведат  всички запланувани изпитания и експерименти. Ами как ще се върнат? Как ще излетат от планетата и ще достигнат необходимата скорост за прибиране  на Земята? Въпреки че Марс има по-малко притегляне и по-тънка атмосвера от Земята, то пак ще е необходима ракета за напускане на тази планета. А от къде такава? Метода за напускане на Луната тук не върши никаква работа.  Ще си зглобят една? За един месец – времето отпуснато за пребиването на Марс? Невъзможно! Значи астронавтите трябва да останат там докато се намери друг начин за тяхното прибиране. Вероятно няма  да доживеят този ден.  Само че, проекта включва и прибиране.  Всъщност заедно с прибирането проекта е разчетен за времето от 520 дни – близо 2 години.

Реално полет до Марс на днешен етап не е възможен. Защо тогава е тоз проект?
Едвва ли до 2050 година ще се изобретят подходящи космически кораби които да имат необходимите параметри за създаване на изкуствена гравитация, меко кацане и последващо излитане. Освем ако реално вече не съществуват такива, но се чака удобният момент за тяхното показване.
Остава един възможен отговор – Изследване какво ще бъде отражението за психическо и физическо ниво при съжителстване на голям брой хора в изолирано и ограничено пространство,за дълъг период от време. Какви са тези пространства? Бункери, става ли?  Обаче какво може да накара хората да пребивават в тези бункери за дълго време? Как Ви се струва планетарен (космически) катаклизъм или ядрен апокалипсис?  Ако е планетарин катаклизъм причинен от самата Земя или от космоса, защо не се каза на всеуслушание? Ами ядрен апокалипсис – кой е решил той да стане?
Спомняте ли си че, в предишни постинги Ви споменах че, в Русия се изграждат в скоростни темпове над 5600  противоатомни скривалища? Нали знаете че, в Норвегия се организира банка за дълбого замразени семена?  Защо? Има защо, но главният въпрос е – за кого? Я пак застанете пред огледалото! Не е за този срещу Вас, но не е и за Вас.
Какво общо има това със земетресението в Япония и последвалата ЯДРЕНА КАТАСТРОФА?  Ами самото земетресение и последвалата катастрофа. Те са за ВАС.
Интересни неща се случват през последните няколко години в Тихия океан. То не бяха земетресения по дънато и последвали вълни цунами. То не бяха тайфуни и наводнения. То не бе чудо. Най-интересните обаче са самите земетресения.
Е какво е толкова интересното? Та нали там се намира тъй нареченият огнен пръстен?
Да де, ама както при земетресението в Индонезия, така и в Чили и в Япония има вълни цунами. Другото също толкова интересно е че при изброените трусове преди основното ръзрушително земетресение което генерира цунами има по-слаби. Всичките земетресения нарастват до 9,3 (Индонезия), 9,6 (Чили) и 8,9 (Япония) като предходните са с магнитуд 5 – 6 . До колкото мога да си спомня според учените които обясняват земетресенията с теорията за движението на тектоничните плочи, най-силният трус е  внезапен в следствие на натрупване на напрежения с последващи затихващи трусове. За донопасване. Само че и в трите примера имаме нарастваща сила на трусовете, и след най-силният който е и разрушителен -  затихващи. Което по своята същност въобще не пасва с лансираната теория.
Интересно е също така и дълбочената на трусовете – около 10 км и за трете случая. Не по малко интересно е отдалеченоста от брега - 90 – 170 км.  – идеално разтояние за генериране на достатъчно разрушителна вълна.
Прекалено много съвпадения има, не смятате ли?  
Има ли начин да се предизвика земен катаклизъм изкуствено? Да , чрез ХААРП!!
Интересното в случая със тази система е че, независимо в коя страна се намира, то тя винаги е притежание и под управлениеуто на военните.  Да сте чули военни да се занимават с разработка на хладилници или четки за зъби? Не, те се занимават с разработка и използване на оръжия.
Но ако при земетресенията  винаги може да възникне съмнение дали е природно или човешко дело, то в аварията на АЕЦ Фукушима – 1 няма никакво съмнение – това сди е чисто и просто ядрен тероризъм.  Въпреки че самата централа се намира на брега на морето (както и Фукошима – 2) самата вълна цунами не е в състояние да извади от строя защитните системи на реакторите. Нали не мислите че, компютрите и подобна елетроника е разположена по пода на централата? Защото именно електрониката е излязла от строя. Както и резервинте дизел - генератори които са по правило са разположени на далеч от морето.  Нали не допускате че в страна където земетресенията са станали, буквално, част от националната идентичност на японците, ще построи незащитена ядрена централа.? Лично аз не допускам такава възможност. Едва ли страна коята изгражда образно казано гумени многоетажни постройки ще си позволи какъвто и да е компромис в стоителството на ядрени мощности. Теоретично е възможно цунами да залее  помещенията на централата, но да прекъсне осномни и резервни системи на охлъждане , точно пък в Япония, е невъзможно. Интересното е в случая е че, в другата централа – Фукушима 2, щоято е на някакви си 15-на км. от първата такава -  поражения няма. А двете са идентични, както по възраст така и по технология и оборудване.  Чудното е , как земетресението или цунамито тотално скапва системите за еправление на  централата? Ами никак. И все пак са скапани. Как? Чрез ЕМИ. Е как какво е ЕМИ!? Електро-магнитен импулс разбира се! Кой или по-точно кое може да генерира ЕМИ?
 
1. Взрив на аномно оръжие от всякаква мощност.
2. Взрив на конвеционална бомба генерираща ЕМИ
3. ХААРП.

Други възможности няма?  
От посочените възможности могат спокойно да отпаднат първите 2.  Остава третата. Реално ХААРП се изпалзва  като климатично и тектонично оръжие. Сега бе използвано и в съвсем друга насока, която реално може да доведе до истински ядрен апокалипсис без да бъде използвана нито една бойна ядрена глава.  Системи ХААРП притежават както САЩ, така и Русия,  Китай и Норвегия. Но само една държава реално го използва. А познайте коя?  
Сега стана ли Ви ясна връзката между проекта Марс 500 и земетръса в Япония?
Независимо че съм Християнин, в името на бъдещето на нашите деца, за момент мога да пренебрегна християнските идеали и да кажа – Време е да хванем атаганите и да сечем. Дакато не е станало прекалено късно.





Гласувай:
13



1. karambol5 - То друго и не ни остава. . И аз като в ...
19.03.2011 17:21
То друго и не ни остава ..
И аз като в онзи виц за реалистите изучвам устройството на автомат " Калашников "
Само дето не ми е смешно
цитирай
2. podvodni - То друго и не ни остава. . И аз като в ...
19.03.2011 17:29
karambol5 написа:
То друго и не ни остава ..
И аз като в онзи виц за реалистите изучвам устройството на автомат " Калашников "
Само дето не ми е смешно

Напълно съм сериозен за ятаганите.
цитирай
3. karambol5 - Аз звуча ли несериозно ?
19.03.2011 17:49
Аз звуча ли несериозно ?
цитирай
4. podvodni - Аз звуча ли несериозно ? Никак ...
19.03.2011 17:56
karambol5 написа:
Аз звуча ли несериозно ?

Никак даже.
цитирай
5. mileidi46 - kakto pisax v edin ot postingite si ...
19.03.2011 18:15
kakto pisax v edin ot postingite si za leti6teto Denvur,igrata e kum svoq krai.Igra4ite ve4e sa gotovi.Lagerite za robite sa postroeni,bunkerite za tqx su6to,za da se spasqt..ostava samo da natisnat kop4eto..A v klipovete na BBC qsno se vijda kak ne6to izliza izpod vulnata i leti otgore,kato pepruda..Tuk v Italiq go dadoxa o televiziqta..i az mislq,4e tova izob6to ne e NLO.nali znaete za amerikanskite letq6ti 4inii..te stavat nevidimi,kogato se pokrivat s..plazma..6te gi pusna tezi klipove..
Ni6to ne e slu4aino.otdavna go znam..neznam dokoga sveta 6te e tolkova naiven samo..
цитирай
6. mominasylza - Здравей подводни
19.03.2011 20:31
аз днеска май седя доста назад и до моите редици нещо не достига значението.Ми не го разбрах, Няколко пъти го четох, но все тая.Би ли ми го обеснил,моля те.поздрави
цитирай
7. анонимен - pdvodni
19.03.2011 21:54
За всичко което говориш може да е вярно може и да не е. Има неща за които никой не говори. Това което е в интернет по телевизията и във всички писания известно на всички които се ровят в тия неща не се доближава и на милиметър от истината. Всичко е плод на манипулации и дезинформация - кой е този който е запознат и иска да говори - няма такъв.Уийкилист или там какъвто и да е дали ще продължава да публикува простотии за информираност на обществото и в ущърб на хората и властващите днес ще го оставят да си вее байрака. Дали Алекс Джоунс и всички говорещи по темата за световна конспирация ще говорят така свободно от собствените си медии необезпокоявани от никой знаейки че всеки един въпрос или тема свързани с тяхната сигурност е моментално унищожаван под формата на издаване на държавна тайна или опастност за националната сигурност на коя и да била държава в целия свят. Има неща които не трябва да се казват и не се казват, и няма да се кажат колкото и антиконспиративно да сме настроени. Иначе казано напълно те поддържам, но за съжаление ти също си подведен и изместен настрани от същината на това което се случва в момента по целия свят. Ценя усилията ти за изкарване на истината но няма да се доберем до нея- не ни е позволено. В момента правим точно това което те искат!
С УВАЖЕНИЕ LITCETO KATO АНОНИМЕН!
цитирай
8. podvodni - Отг на 7 - Лицето като анонимен
21.03.2011 12:16
Напротив! Именно унищожението и възпрепятстването на тези, които по един или друг начин са достигнали до част или същноста на ставащото би довело до много повече въпроси и съмнения. Когато оставиш тези които се стремят да покажат истината, но същевременно ги омаловажаваш, пренебрегваш или ги усмиваш тогава се постига желаният ефект на отрицание. Световната олигархия които познаваме под по-ясното наименование - илюминати - през последните 20 години въобще не се крият, и не крият своите намерения. Още през 11-09 1990 година Джордж Буш старши обяви на всеуслошение на целият свят крайната цел - НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. Друг е въпросът, за какво е необходим този ред? И според всички теории, истинската цел е най-малко вероятната, колкото и фантастична да звучи. Всеки който иска, може да достигне до истината. Но има едно единствено условие - наистина да иска. Друг е въпроса дали найстина може да я понесе и възприеме ако я открие? Дали е готов? Информация има, и тя не се крие. Ще припомня едно изказване на един илюминат:
" Да наистина, ние държим тв. каналите за порнография. Но също така държим и тв. каналите за стойностна култура. Предоставили сме избор, никого не караме на сила да гледа порнография или опера. Изборът е на хората. Аз никога не гледам ток шоу, защото то е предназначено за малоумните"
Цитирам по памет откъс от книгата на Ян Ван Хелсинг "Не пипай тази книга" , и ако наистина има грешка в цитата то е само в думите но не и в смисъла.
Според теб това което пиша може да е истина, но може да не е. Самият ти не знаеш. Но в последствие изказваш становище че съм позведен. Задавам си тогава съвсем резонният въпрос - Ако не можеш да кажеш дали е истина или не написаното, от къде знаеш че съм подведен? Ако знаеш истината, или част от нея, тогава защо не можеш да определиш дали греша или не?
Не приемай това за заяждане! Просто задавам логични въпроси.
цитирай
9. анонимен - Съвет.
21.03.2011 15:26
Погледни тук : http://www.youtube.com/watch?v=X3slxJWYsoE

и после тук: http://www.youtube.com/watch?v=sPJIzhr4-q0

да видим какво ще откриеш прилики или разлики?
цитирай
10. анонимен - Нямам предвид тематиките,
21.03.2011 15:30
а какво ще откриеш прилики или разлики.
цитирай
11. mishokat - :)
26.03.2011 21:51
не бъди песимист!
цитирай
12. анонимен - QSWaagLq
25.05.2011 04:00
It was dark when I woke. This is a ray of sunhsine.
цитирай
13. анонимен - euLhoBFN
25.05.2011 05:12
BION I'm ipmrsseed! Cool post!
цитирай
14. анонимен - ZlNWrRCIOv
25.05.2011 07:13
THX that's a great asnewr!
цитирай
15. анонимен - DigxJxtvajjzFSf
25.05.2011 09:10
Wow, thatВ’s a really clever way of tnhkinig about it!
цитирай
16. анонимен - xgHAFcrhGqCAvrWI
25.05.2011 12:47
BION I'm impsreesd! Cool post!
цитирай
17. анонимен - sifvDxuvkeRhYjW
25.05.2011 14:57
IaGFZM <a href="http://afodjymesqgr.com/">afodjymesqgr</a>
цитирай
18. анонимен - FXEIOesXr
25.05.2011 15:13
YimxlJ <a href="http://mkhyhdjxeinl.com/">mkhyhdjxeinl</a>
цитирай
19. анонимен - YnmqhJXhwRwy
25.05.2011 15:33
VqSMUv <a href="http://nwwmprcruiay.com/">nwwmprcruiay</a>
цитирай
20. анонимен - slfIUjogISALtxnpt
25.05.2011 19:35
XWEZCa , [url=http://rvxiqwuyufwf.com/]rvxiqwuyufwf[/url], [link=http://gyardnavhigz.com/]gyardnavhigz[/link], http://rcyfcmbaajbz.com/
цитирай
21. анонимен - BZsffeyPHRqfItqq
26.05.2011 13:07
ikEPCD <a href="http://umasujbyjjnc.com/">umasujbyjjnc</a>
цитирай
22. анонимен - MCBzLAWwSaLmKDLi
26.05.2011 18:17
ILXBpy , [url=http://pgwzugaeoyfw.com/]pgwzugaeoyfw[/url], [link=http://uinbqlhrvimo.com/]uinbqlhrvimo[/link], http://kxfrzabacwdd.com/
цитирай
23. анонимен - EDRCQVQxZSEElExx
26.05.2011 18:20
gSCHPr , [url=http://dskkmelsylgs.com/]dskkmelsylgs[/url], [link=http://msfhavjjlutk.com/]msfhavjjlutk[/link], http://pgdvkieosxjd.com/
цитирай
24. анонимен - LRSBwsSyAWHCEPKX
26.05.2011 18:33
mGhore , [url=http://sjshntvgithr.com/]sjshntvgithr[/url], [link=http://qfocoedwqvjj.com/]qfocoedwqvjj[/link], http://djnnupokwdil.com/
цитирай
25. анонимен - vLKlSQzdwB
26.05.2011 18:40
KcwSqt , [url=http://zvpdstdpbqae.com/]zvpdstdpbqae[/url], [link=http://adxyojctdjmu.com/]adxyojctdjmu[/link], http://ebtluevtgmdm.com/
цитирай
26. анонимен - hxSXZmLkmKepQIchVp
26.05.2011 19:04
BisAnr , [url=http://ycslaxvmwgbj.com/]ycslaxvmwgbj[/url], [link=http://twocurwlffqa.com/]twocurwlffqa[/link], http://iovgapynwwjl.com/
цитирай
27. анонимен - wzmbLQlxoWhIRDnYpRP
28.05.2011 17:10
pimq6W <a href="http://lisslbkfhbha.com/">lisslbkfhbha</a>
цитирай
28. анонимен - llKMhWqm
28.05.2011 17:12
JTnK9D <a href="http://saoubxgeaadw.com/">saoubxgeaadw</a>
цитирай
29. анонимен - HXfIBkThanAeBwlW
28.05.2011 17:23
VuEL43 <a href="http://hnvwkbwigqvy.com/">hnvwkbwigqvy</a>
цитирай
30. анонимен - pqUpBcUelGmrMT
28.05.2011 17:30
qxQm13 <a href="http://uotbzxwcyiqg.com/">uotbzxwcyiqg</a>
цитирай
31. анонимен - LuCELSVyVAP
28.05.2011 17:38
S7TVqN <a href="http://xyoodpnhgrfc.com/">xyoodpnhgrfc</a>
цитирай
32. анонимен - XKyYIjDpZ
28.05.2011 17:47
rYcwZf <a href="http://dpzwqymjngvz.com/">dpzwqymjngvz</a>
цитирай
33. анонимен - jGsmGZKbtLyatahC
31.05.2011 19:07
JBZRV7 , [url=http://uxnmovkjowfx.com/]uxnmovkjowfx[/url], [link=http://vbbbrlfmnycw.com/]vbbbrlfmnycw[/link], http://jslvzpgvylgx.com/
цитирай
34. анонимен - IFwavLjadHuFye
31.05.2011 19:19
uNBKnd , [url=http://cogrgcfkhkna.com/]cogrgcfkhkna[/url], [link=http://quvcjckbbpak.com/]quvcjckbbpak[/link], http://twoooyqeqorg.com/
цитирай
35. анонимен - HqjARgffJkZjaz
31.05.2011 19:27
LpDExn , [url=http://memjsoswmhdp.com/]memjsoswmhdp[/url], [link=http://hyoivzydffqu.com/]hyoivzydffqu[/link], http://eihcijoxucxq.com/
цитирай
36. анонимен - HaWHNbNdMLCd
31.05.2011 19:59
CZ0tYx , [url=http://khwtrhqaontu.com/]khwtrhqaontu[/url], [link=http://uefupfuqnhrm.com/]uefupfuqnhrm[/link], http://apzvzamrxlvh.com/
цитирай
37. анонимен - zRjxiQNGJRotlKK
31.05.2011 20:04
FMJGsG , [url=http://asjzvawbnnox.com/]asjzvawbnnox[/url], [link=http://zwquphjpfxrx.com/]zwquphjpfxrx[/link], http://lroeczrwoxdd.com/
цитирай
38. barborok - ХААРП и ЕМИ!!!!
18.07.2011 15:00
......тая дивотия за първи път я чувам , няма смисъл да ти обяснявам неща открити преди век и половина има учебници по радиомеханика и гугъл, моля ви проверявайте си писанията и не се излагайте повече...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698974
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930