Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2012 16:17 - Нова карта на Балканите. България без югоизток, както бе изтъргувана преди време между Борисов и Ердоган
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 29176 Коментари: 43 Гласове:
11

Последна промяна: 06.06.2012 16:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Източник: News.ZaPernik.com 10:24 / 06.06.2012 image Отпечатай image Изпрати
image © image
"Актуалната карта" на Турция, която обхваща обширни територии от съседни държави, е включена в компактдиск, изготвен в рамките на национална образователна програма на министерството на образованието в Анкара.
В рамките на програмата се раздават безплатни учебни материали и се организират специални отворени уроци за децата и техните родители, съобщава турският вестник "Милиет"

Учениците в Истанбул са получили мултимедийните учебни пособия, от които става ясно, че територията на Турция включва цяла Армения, някои региони на Ирак, райони на България, гръцката част на остров Кипър и райони на Грузия.

Според авторите на учебното съдържание Батуми е изконно турски град, който се намира в състава на Грузия, предаде "Кавказкий узел". Министерството на външните работи на Грузия обяви, че ще провери информацията. От турската страна казват, че е станала грешка.

От страна на българските официални власти засега няма никаква реакция.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Помни те ли един мой постинг преди време с подобна тематика?
Ако не си го спомняте, сега ви го припомням:

http://podvodni.blog.bg/politika/2012/05/17/borisov-prodade-bylgariia-za-200-000-000-dolara.955596


Преди няколко минути, в централните новини по БТВ съобщиха, че емирът на Катар ще вложи 200 000 000 долара в БНБ. Вложението ще направи, защото видите ли, след разговор с Борисов взел че повярвал във възможностите на нашата икономика.

Браво, ура, да живей!
Хвала на Бойко, на неговата божествена харизма, гдето във вилнеещата криза успя да привлече свежи пари в опосканата ни родина.
Само че има едно голямо НО?????
НО вече не сме 70-те или 80-те години на 20-и век, когато Тото (Тодор Живков) само срещу една прегръдка и няколко вица успяваше от същите тези арабски шейхове да привлече суми далеч надвишаващи тези милиончета. Без нищо в замяна. А и Борисов не е Тато. Даже няма и една десета от неговата тарикатщина и усет.
Поради тези причини, какво ли ще иска в замяна емирът на Катар? Още повече, че въпросното вложение е станало след проведени разговори между Катареца, Бойко и Реджеб Ердоган.
Като се има в предвид, че в последното десетилетие Катар се явява най- голямият инвеститор в Турция, а тя е най-голямият инвеститор в югоизточна България, можем да направим извода че същата тази част от страната ни бе продадена за мизерните 200 000 000 долара. И то за пари които съвсем скоро няма да имат и стойността на хартията на които са направени.
Да не забравяме, че наскоро бе проведена сбирка на световното масонство в парк-хотел "Москва". От наша страна участваха Делян Добрев, Младен Михалев, Николай Камов и редица други представители на бизнеса и политиката. Участници са също така и емирът на Катар, Реджеб Ердоган и Джеймс Уорлик.
Ако си спомняте, същият този Уорлик, пръв "приятел" на Борисов, настояваше да се разреши ГМО в България и лобираше открито за добива на шистов газ от Шеврон. Пак по заповед на Уорлик, нефтопровода  "Бургас - Александропулис" бе отказан от Борисов. А познайте кой заповяда да се откажем от АЕЦ "Белене"?
Но Уорлик е само посредник.
Но пък Борисов вече е национален предател. Същото важи и за цялата ГЕРБ.

България вече е продадена, наистина за 30 сребърника.
Пророчествата на Слава Севрюкова се сбъдват. За добро ще да е. Но ще бъде адски болезнено.
"Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът. Югоизточната част.“

"Предстои наша територия да бъде „предадена“ на Турция. За съжаление, ще се изтърпи и този позорен акт, за да приключи нелеката ни обремененост. Политиците едва тогаз ще се осъзнаят и втурнат да работят за Родината.“

„Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция.“

„Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. От тоз миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната. В периода, когато същата тази Европа объркана се двоуми как да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя.
Едва след позорния акт на разцепване на страната, загрижената за собственото благоденствие политическа класа изведнъж ще се стресне и посъживи. Ще се осъзнае и замилее за позабравеното „отечество любезно“. Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България. Горчива орис. Едва подир това ще настъпи благоденствие за изстрадалия народ.“

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Съвпадение ли е действието на Турция сега? Едва ли! Просто нещата вече са задействани. Сделката е в ход.
Все още ли мислите че всичко е фантазия?



Гласувай:
13



1. borjanmljakov - Ми нормално е, като се има предвид,
06.06.2012 16:42
че тези райони са били турски много по-дълго, отколкото български и че където не са обезлюдени са населени с турци.
цитирай
2. анонимен - Аз съм от Свиленград, там винаги и ...
06.06.2012 16:43
Аз съм от Свиленград,там винаги и само са живели българи.Отскоро взеха да заселват турски семейства от северна България.Живеят под наем,не работят,карат луксозни коли,гледат ни надменно.Кажете за какво става на въпрос?Така че,не се чудете.
цитирай
3. анонимен - Става въпрос за една карта на Турция,
06.06.2012 17:00
подобна на картите България на три морета, изтипосани по фанелки, които охотно се носят от разни малоумници. Що се отнася до това, кой къде и кога живее, в Созопол също до не много отдавна живеели само гърци, ама некой ги изгонил хората, та сега почти няма, така че, не бери грижа, и за Свиленград си има отработена схема.
цитирай
4. balar - Божее
06.06.2012 18:27
тия хора вместо да се очовечават все повече оскотяват. Имам предвид в глобален мащаб:)
цитирай
5. анонимен - Борянка отново се изказа като пъ...
06.06.2012 18:52
Борянка отново се изказа като първолак:))) Ходи ли ма Борянке, още Млекарска, в часовете по история??? Много мухъли, много нещо!
цитирай
6. podvodni - че тези райони са били турски много ...
06.06.2012 21:07
borjanmljakov написа:
че тези райони са били турски много по-дълго, отколкото български и че където не са обезлюдени са населени с турци.

Райони които са в които живеят мюсюлмани от 400 години, а преди това в продължение на 15 000 години са живяли трако-българи не са турски.!!!
цитирай
7. podvodni - Аз съм от Свиленград, там винаги и ...
06.06.2012 21:10
анонимен написа:
Аз съм от Свиленград,там винаги и само са живели българи.Отскоро взеха да заселват турски семейства от северна България.Живеят под наем,не работят,карат луксозни коли,гледат ни надменно.Кажете за какво става на въпрос?Така че,не се чудете.

Става въпрос че ти си продаден заедно с жена ти, децата ти, майкати, бащати, и цялата твое имущество. Продаден си за това, че в недрата на тази земя има огромни тайни свързани пряко с българите и многоя много стари технологии.
цитирай
8. podvodni - тия хора вместо да се очовечават все ...
06.06.2012 21:14
balar написа:
тия хора вместо да се очовечават все повече оскотяват. Имам предвид в глобален мащаб:)

И идея си нямаш каква става в глобален мащаб.
цитирай
9. podvodni - Борянка отново се изказа като пъ...
06.06.2012 21:15
colobur написа:
Борянка отново се изказа като първолак:))) Ходи ли ма Борянке, още Млекарска, в часовете по история??? Много мухъли, много нещо!

Предупредих че ще натяквам това което съм каза, тогава когато стане на същите тези мухъли.
цитирай
10. анонимен - Гладна кокошка просо сънува. Ние ...
06.06.2012 21:47
Гладна кокошка просо сънува. Ние какви карти имаме само-на три морета.
цитирай
11. nikikm - По-тъпо
06.06.2012 21:50
borjanmljakov написа:
че тези райони са били турски много по-дълго, отколкото български и че където не са обезлюдени са населени с турци.

изявление не бях чел и чувал от доста време.Ама на помиярите не им плащат много,щот са помияри и квалификацията им на толкоз отговаря.Абе,педал,до 16 в. в двора на т.султан се е говорило на български.Управата винаги е била от нетурци,ама то и турци-етнос няма!!!Аджеба що тъй?Като е завоювал М.Азия,гръцко и насам,какво е било населението-туюркско ли или какво?Какъв е бил основния етнос на Византийската Империя,щото византийци не е етнос,а гърчолята са били символично представени примитиви.?Айде прочети малко и се просвети,преди да се изхвърляш така кардинално,аннадън му?
цитирай
12. podvodni - Лошото в случая е, че преди време ...
06.06.2012 21:51
Лошото в случая е, че преди време тъпият пожарникар, просто даде територия за паница леща. И въобще не е лъжа. Просото не само не го сънуват, но вече и си го похапват.
цитирай
13. tit - Това е хипотеза, уважаеми...
06.06.2012 22:34
спомням си, че четох този постинг, когато го публикува. Звучи ми малко абстрактно, като идеята, че високоразвити гущери ще дойдат на Земята, за да пребъде световният мир и да настане благоденствие...ако ме разбираш!:))
Аз съм човек, здраво стъпил на земята /пръстта, имам предвид/ и вярвам, че докато сме живи и здрави и имаме воля, нищо не може да ни смаже.
Не казвам, че в постинга ти има неверни неща...
цитирай
14. podvodni - В този ватериал не ства въпрос за ...
06.06.2012 23:40
В този материал не ства въпрос за рептилии и чужди цивилиаи. Става дума за съвсем съзнателно предателство. Твоята вяра е едно, а истината съвсем друго. Всеки един от нас е стъпил здраво на земята, но лошото е, че много са забили поглед в нея. От време на време трбва да вдигате глава и поглеждате нагоре. Вселената е много по-голяма от 1 квадратен метър.
Една от иситните е - Каквото горе, това и долу.
цитирай
15. tit - Ей това никога не съм го разбирала!:)
07.06.2012 00:03
podvodni написа:
Една от иситните е - Каквото горе, това и долу.


За гледането в земята си прав!
Но едно е да гледаш, друго - да виждаш!:)Не допускам, че е възможно да се направи такава промяна на граници на държава, член на по-голям съюз с някакъв таен договор.
Кое тежи повече - договорите в Европейския съюз или отдалан междудържавен договор с Арабската лига / да речем/.
Друга ще е ситуацията, ако ЕС се разпадне. но това не вям да стане така скоро...изобщо - много фантастично ми се вижда!
Това имах предвид с примера за гущерите.:)
Но ... живота е много по-интересен и различен от плановете ни.
цитирай
16. podvodni - Кое тежи повече? Интереса на шепа ...
07.06.2012 00:17
Кое тежи повече?
Интереса на шепа кретени които се мислят за богове, ето какво. А ЕС просто ще гледа и слушка, както е правил не един път. ЕС няма да се разпадне, просто ще се свие до първоначалният си вариант от 1973 година.
Живота това са нашите планове и нищо дрго.
Излъгах, има още нещо в живота. То е училище.
Относно гущерите, това е друга тема свързана с това което никога не си го разбирала.
Когато елиминираш всички възможности, остава истината.
цитирай
17. анонимен - Хубаво е
07.06.2012 12:05
Хубаво е човек да милее за Отечеството си, дори и когато страховете му са превантивни и не съвсем основателни. Но да лъже откровено за да ги обоснове пред аудиторията - това вече е тъпо и обезмисля целия напън.
Масонството сред арабите е забранено и от вярата им и от закони. Посланик, дори и американски, когато е официално акредитиран, не може да взима участие в заседания на масонски ложи в страната на акредитация. Министър-председател на Турция на официално посещение - също. Т.е. откровени лъжи. А приказката "гроздето е кисело" не е от вчера!
цитирай
18. podvodni - Хубаво е човек да милее за Отечес...
07.06.2012 12:13
анонимен написа:
Хубаво е човек да милее за Отечеството си, дори и когато страховете му са превантивни и не съвсем основателни. Но да лъже откровено за да ги обоснове пред аудиторията - това вече е тъпо и обезмисля целия напън.
Масонството сред арабите е забранено и от вярата им и от закони. Посланик, дори и американски, когато е официално акредитиран, не може да взима участие в заседания на масонски ложи в страната на акредитация. Министър-председател на Турция на официално посещение - също. Т.е. откровени лъжи. А приказката "гроздето е кисело" не е от вчера!

Много си назад с материала, или просто ти пречат розовите очила.
цитирай
19. анонимен - Аляска
07.06.2012 13:30
евтинийка,на дребно.За жалост историята е нещо,което трябва да се знае в глобален мащаб-не само в регионален.Кой да ти се интересува?
цитирай
20. julianna62 - podvodni незнам ти с какви очила си
07.06.2012 13:48
ама нещо много си се объркал бе брат.
цитирай
21. julianna62 - аз в момента живея -по тази карта която си постнал в Турция
07.06.2012 13:52
ДА АМА НЕ Много ме развесели.
цитирай
22. julianna62 - То пък да вземе днес Вицепремиера на Турция да се извини за невярната информация
07.06.2012 14:32
виж ти какви работи стават podvodni по белия свят?Поизбърза малко.Язък за поста.Да пишеш в Поезия човек да си затвори очите ама ти пишеш в Политика.
цитирай
23. kostadin - Синчето на комунистическият пр...
07.06.2012 14:46
Синчето на комунистическият професор Паси сега ни агитира за ГМО то Кой и защо му позволява да се появява по телевизиите?
А за картата -турците искат цяла източна BG
цитирай
24. podvodni - ама нещо много си се объркал бе брат. ...
07.06.2012 15:02
julianna62 написа:
ама нещо много си се объркал бе брат.


Нали знаеш кой се сме е най-добре? И най-вече, кога се смее?
цитирай
25. podvodni - Синчето на комунистическият пр...
07.06.2012 15:05
kostadin написа:
Синчето на комунистическият професор Паси сега ни агитира за ГМО то Кой и защо му позволява да се появява по телевизиите?
А за картата -турците искат цяла източна BG


Еврейски манталитет. То и за това ги мразят в цял свят.
Картата показва договорката която са постигнали, но това няма да им попречи да се направят на тапа и да поискат повече.
цитирай
26. анонимен - подводни, това с 15 000 г. е хипотеза ...
07.06.2012 15:14
подводни, това с 15 000 г. е хипотеза на малограмотни с достъп до интернет
цолобур е гей-активист на бсп от провинцията, така че предлагам и вие да игнорирате мненията му
блогерът никким очевидно е глупак
цитирай
27. podvodni - подводни, това с 15 000 г. е хипотеза ...
07.06.2012 15:17
анонимен написа:
подводни, това с 15 000 г. е хипотеза на малограмотни с достъп до интернет
цолобур е гей-активист на бсп от провинцията, така че предлагам и вие да игнорирате мненията му
блогерът никким очевидно е глупак

Имаш право, глупости са. Действително времето е било доста повече.
цитирай
28. анонимен - - 11. nikikm
07.06.2012 15:31
Тракедонистите са сбирщина от кол и въже и единственото което ги обединява е че са национални продажници. Готови са и през трупа на България да преминат само и само да си постигнат пъклените цели които им дирижират.
цитирай
29. demonwind - Ако това
07.06.2012 16:07
стане, ръка ще ни подадат не само сърбите. В цяла Европа все повече хора почитат една дата - 20 април. От Русия та в цяла Европа. Бивши кръвни врагове седят на една маса и вдигат наздравици. Защото в Европа все още има здравомислещи хора, на които им е дошло до гуша от мюезини и чаршафи, които ги убиват и крадат на всяка крачка. И тогава ще си вземем всичко с лихвите. Че няма да излезем на три морета, няма, но поне ще можем да забием българското знаме в Константинопол! Освен ако Русия не ни предаде, в което дълбоко се съмнявам - руснаците не са предатели. Германците също...

Поздрави!
цитирай
30. podvodni - То пък да вземе днес Вицепремиера на ...
07.06.2012 16:19
julianna62 написа:
То пък да вземе днес Вицепремиера на Турция да се извини за невярната информация .


Значи всичко е ок. Вието се е извинило, подобна карта вече не е актуална и изпълнението на планът Баязид 2 се отменя. Всичко продължава да си тече по старо му. Цветя и рози валят от небето.

Не мога да разбера тъп ли си или на еврейн се правиш. Ако бе прочел статията щеше да ти направи впечатление че картата е изгонвена в рамките на национална програма на министерството на културата. Сиреч, всички в министерският съвет, барабар с премиера и вицетата му са знаели какво правят.
Трябва да си много тъп или евреин, та да се правиш, че не забелязваш тази очевадна информация.
Зная, че не си тъп.
цитирай
31. podvodni - стане, ръка ще ни подадат не само ...
07.06.2012 16:22
demonwind написа:
стане, ръка ще ни подадат не само сърбите. В цяла Европа все повече хора почитат една дата - 20 април. От Русия та в цяла Европа. Бивши кръвни врагове седят на една маса и вдигат наздравици. Защото в Европа все още има здравомислещи хора, на които им е дошло до гуша от мюезини и чаршафи, които ги убиват и крадат на всяка крачка. И тогава ще си вземем всичко с лихвите. Че няма да излезем на три морета, няма, но поне ще можем да забием българското знаме в Константинопол! Освен ако Русия не ни предаде, в което дълбоко се съмнявам - руснаците не са предатели. Германците също...

Поздрави!


Еврапата пръста си няма да помръдне за нас. Никога преди, а и сега не дават 5 пари за нашата държава.
Спомена от Калоян все още е жив.
цитирай
32. demonwind - 31. podvodni
07.06.2012 16:29
Така е, но тук става въпрос за съвсем други хора. На политиците въобще не им дреме наистина.
цитирай
33. podvodni - "Общественото мнение" ...
07.06.2012 16:36
"Общественото мнение" никой няма да го вземе предвид. Все пак политиците имат последната дума.
цитирай
34. demonwind - 33. podvodni
07.06.2012 16:38
Според мен армията ще изиграе решаваща роля, стига да не е достатъчно добре зомбирана ;)
цитирай
35. podvodni - Ще го има и този момент. Армията н...
07.06.2012 16:52
Ще го има и този момент. Армията наистина ще се намеси, защото в нея преобладават родолюбците. Едва ли ще тръгнат срещу турската армия. Просто ще иземат функцията на полицията, съдът и прокуратурата.
цитирай
36. анонимен - Васил Златарски - 11. nikikm
07.06.2012 16:53
Братя.Пазете целокупноста на България, като зеницата на окото си! Цялото змийско котило на т.н. тракедонисти автохтонисти, цели разпокъсване на България. Пъклените планове на тези псевдо патриоти трябва в зародиш да се задушат,преди да е станало късно. Тези нехранимайковци подмолно подготвят Косовския сценарий за България.
Съединението прави силата!
цитирай
37. rucifer - Човече,
07.06.2012 17:27
иди на лекар. Определено имаш ментални изменения в посока параноя.
цитирай
38. анонимен - Подводни, колега, налазили са те ...
07.06.2012 18:02
Подводни, колега, налазили са те яко от някаква анонимна гей-комунОнанистическа организация! Явно се справяш успешно! Давай газ , Човече! Нека се спукат неграмотните анонимковци!
цитирай
39. podvodni - Подводни, колега, налазили са те ...
07.06.2012 21:57
colobur написа:
Подводни, колега, налазили са те яко от някаква анонимна гей-комунОнанистическа организация! Явно се справяш успешно! Давай газ , Човече! Нека се спукат неграмотните анонимковци!

Честно да ти кажа, през онази работа ми е какво мислят анонимките. Всъщност много от тях вече си имат именца, макар и да нямат никакви публикации. Което от своя страна говори, че това е нарочна операциика за дезинформация в нета. Все пак от многото информация може да се отсее шкартото.
цитирай
40. анонимен - муспи
08.06.2012 17:09
И пак логичният извод, който го осъзнаваме вече трето десетилетие ежедневно - само физическото избиване на евреите може да спре процеса. Избиване не за фронт, не за да ги плашиме че да не идват тука, а за да намаляват колкото се може по чувствително. С тяхнато изчезване ще забележим че изчезват и турци и цигани. Никакви пазарлъци с дявала - само нож в гърба!
цитирай
41. podvodni - И пак логичният извод, който го о...
08.06.2012 17:32
анонимен написа:
И пак логичният извод, който го осъзнаваме вече трето десетилетие ежедневно - само физическото избиване на евреите може да спре процеса. Избиване не за фронт, не за да ги плашиме че да не идват тука, а за да намаляват колкото се може по чувствително. С тяхнато изчезване ще забележим че изчезват и турци и цигани. Никакви пазарлъци с дявала - само нож в гърба!


Скоро и това ще стане.
цитирай
42. анонимен - Амин, дай Боже!
08.06.2012 22:59
Амин, дай Боже!
цитирай
43. анонимен - ot juli
21.06.2012 00:19
38 prav si ,4e sa negramotni/osobeno 37/ pogledni go negramotnika kak e obarkal imeto si vmesto lucifer napisal rucifer,4ul nedo4ul,4e i izkazvaneto takova.Pozdravi za Podvodni !!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698166
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930