Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2012 12:07 - Отец Евгени призова да замеряме с камъни геьовете.
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 3431 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 06.06.2012 12:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вчера, отец Евгени призова да хвърляме камъне и дърве по геьодвете, когато си правят парада. Защо? Защото по този начин развращавали децата. В интерес на истината има право отецът.  Обаче веднага се намериха хора които вдигнаха вопъл до небесата, че видиш ли това не е християнско. Това било насилие над личноста и свободният избор. Задаваха се въпроси от рода на "Какъв е този поп гдето говори за морал, а същевременно духовенството се вози на "Мерцедес"".  Уж  проповядвали смирение и скромност, а самите те са го ударили на разгулнатост. Тук възниква един парадокс. От изказванията на един поп  и от действията на някой висши духовници си правим извода за цялата християнска църква.  И най - вече източно православната. Добре, че не дадоха за пример светоста на римокатоличската, че тогава конфуза им би бил много голям. Но не това е въпроса. Става дума за религията и ценностите която тя дава. В светлината на  противопоставянето на официалната църква и светското мнение на преден план излиза невежеството и на двата лагера.
Църквата, (не само източното православие, но и римокатолицизма) която се ръководи от светото писание - Библията - изпада в доста неловко положение именно от нея. Защото служенето по канона включва приемането на Старият и Новият завет на едно, което по своята същност е противоречие. По въпроса за педерастията, в писаното в старият завет, то се отрича като пошло и противоугодно на Бог деяние. Именно поради педерастия от лицето на земята са унищожени Содом и Гомор. А в същото време в новият завет се говори за смирение, толерантност и разбиране. Тук обикновенният мозък бива натоварен с едно такова противоречие, което го принуждава да блокира своите мисловни процеси и да реагира неадекватно, включително и да приема безпроблемно външни внушения. Стар, но много ефикасен и безотказен номер, които се използва за вменяване на вина и налагане на измислени цености във вид на демокрация, толерантност, човешки права и европейско поведение. накои хората, не без съдействието на политици и "общественици", се ловят на тази въдица като гладен шаран на гола кука. Остналите, които не са съгласни, биват оприличавани едва ли не на варвари и неандерталци.
Всъщност, за какво скандират геьовете? За нарушаване правата им? Кой права са им нарушени?
Никои !!!! Живеят си нормално. Ходят на работа. Получават заплата. Могат да си купуват кавото пожелаят и където пожелаят. Де факто имат пълното право да вършат това което и другите. Много редки, почти изключения, са случаите поради обратност, някой да си загуби работа.
Тогава за какво скандират?
За това, че не могат да се женят и осиновяват деца. Е, не, прекалено много ще дойде.
Всъщност могат да се женят и осиновяват деца. Кеф им в страни от ЕС, кеф им в САЩ. Свободни са да отидат където пожелаят.
Искали тук. Е, много искат. Тук не става. Защото все още сме свободни.
Защо го казвам? Поради един много прост и слабо знаещ се факт.
В масонският шотландски орден, а и в повечето масонски ордени, един от ритуалите по приемането на ученика се явява именно аналният секс. Заедно с веригата около врата, аналното обладаване е признак, че новопостъпилият е приел напълно. подчинението и послушанието. Този ритуал е задължителен. Не си правете напразни илюзии - анално се обладават новопостъпващите.
  Ваше право е да избирете какви да бъдете!!



Гласувай:
6



1. анонимен - Прав е Отец Евгени, нека замерваме с ...
08.06.2012 16:09
Прав е Отец Евгени, нека замерваме с камъни гейовете!
цитирай
2. atila - Така ли бе!? нещастник праведен...
10.06.2012 12:24
Значи ти си най-праведният. Така ли бе, лицемер. Камъните първо по главите на такива като теб трябва да ги хвърляме, а след това по друг по когото и да е било ще ги хвърляме.
цитирай
3. zabylgarite - В Библията
16.06.2012 16:18
В Библията няма противоречие-НИКАКВО.
Всички бърбореници са извинение за неудобството което изпитва човек оглеждайки се в Огледалото Христа.
И в Стария и в Новия Завет геовете са изобличени,повече от това какво да направи Господ-написал го е,дал е пример с живота Си
Друго християнство НЯМА ДА ИМА.

Бог е велик!
цитирай
4. анонимен - муспи
17.06.2012 01:21
Ние трябва да ги избиваме с камъни така че да умират, а не да се търкалят по земята и после лекуват на наши разноски. Това може да стане много просто, - за да объркаме глупавата ни власт, трябва само да обвиняваме гейовете че наричат Мохамед и Мойсей педераси, и веднага да поискаме от световнея ислям помощ. Евреите ще дойдат веднага за да се заселят, но това ще бъде много трудно тъй като турците ще ги изпреварят. Тогава правителството ни, което винаги е гледало изгодното, ще изневери на синедриона и ще помоли китайците да ни приютят. Те ще дойдат с милионна армия и ще набичкат Родопите и Странджа с атомни ракети покриващи турция и изсраел. Всеки ще пита - а циганите! Няма да ги видим в тези размирни времена, те обичат спокойствието и ще са се изтеглили в гърция и македония.
цитирай
5. shtaparov - Отец Евгени е прав
20.07.2012 22:14
Отец Евгени е прав- тези извратеняци трябва да бъдат поставяни на мястото им и натиквани в миши дупки,а не да се гаврят с нас и с масмедиите ни,показвайки без свян задниците и гнусните си сценки дори пред нашите деца! Това отвратително малцинство не го е еня,че на нас ни се повръща от него,
и продължава да ни тормози- нас,мнозинството!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3692762
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930