Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2012 19:00 - "Елита" губи все повече битки с човечеството. Предстои финалната касапница.
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 11124 Коментари: 19 Гласове:
17

Последна промяна: 15.07.2012 19:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И така, в последно време се забелязва една леко "притеснителна" тенденция. Защо притеснителна? Защото тази тенденция се случва в момент когато от всички страни тече информация за тъй нареченият "Нов световен ред". От дълго време, информационното пространство е запълнено и продължава да се пълни с всякакъв род информация, относно плановете и стратегиите на елита за налагането на Новият световен ред. Този информационнен поток е пълен както с откровенна дезинформация така и с голяма доза истина. Но нещо наистина интересно става в последно време. "Елита" за много кратко време загуби няколко възлови битки. И то, не само на глобално, но и на регионално ниво, включително  в нашата старана.
На глобално ниво "елита" загуби голяма част от страничната подкрепа и отслабване на ръководната роля на своите господари. Искам само да припомня едно тълкуване на тълкувателите на Мишел дю Настрадам (Настрадамус) Според което третата световна война трябвало да започне през 1999 година. Много от нас ще се изсмеят - Да бе, да! Блаженни са вярващите!
Ами ако наистина е вярно неговото предсказание? Ако наистина е започнала тогава или със 1 година закъснение и се е водила на най - високо ниво и на много високо ниво?
Възможно ли е? Напълно, и има все повече индикации , че именно така е станало. Като пиша за високо ниво, тези които са запознати със вертикалната структора на "елита" (илюминати) се сещат за какво иде реч. Няма да бъде преувеличено ако кажа, че войната все още не е свършила и предстои втора фаза която ще обхване много страни и ще засегне много голяма част от човечеството. 
Това беше малка вметка за да стане ясно защо "елита" в последно време губи позиции и битки. 
А какви бяха пораженията, претърпени в глобален мащаб. 
Войната срещу пиратите от Аденският залив. Реално в тази операция участваха множество държави под единно командване които в общественото пространство са непримирими врагове. САЩ, Англия, Франция, Русия, ИРАН, ИЗРАЕЛ, СЕВЕРНА КОРЕЯ, ЮЖНА КОРЕЯ, КИТАЙ , ТАЙВАН, БРАЗИЛИЯ, и всички тези държави под единно командване в борбата срещу няколко рибарски лодки и стотина ентусиасти способни да навлизат до 600 км (?!) навътре в океана. Някой се опитва да пуска някого по пързалката, нали? Цялото това цирково пиратско представление бе просто една удобна маскировка, в която, уви, много се хванаха съсвем лековерно. В интерес на истината каквото и да се опитваха да предпазят, не бе опазено.
Същото се отнася и за земетресението в Япония отнесло една ядрена централа и предизвекало най-голямото ядрено замърсяване на Земята от  15 000 години на сам. Реално Япония, като център на висооко електронните технологии, в това число и разработката на известине подкожни чипове, но най-вече на технологиите за умствен контрол вече не съществува. .
В Южно Китайско Море бе загубена поредната битка която буквално разтресе не само света на елита но и Земята като цяло. .
ЦЕРН. Изключително интелесно като развитие на войната. В колайдера станаха едни изключително интелесни неща. Целта на изграждането на ЦЕРН не е и никога не е била научни изследвания. Реално целта на изграждането на колайдера е била да се осигури последна защита над някои възлови места. С получаването на Хигс Бозонът не се цели  изследването на "божествената" частица, а получаването на "божествената енергия".  Енергия който може да усигори необходимата защита. Разбира се на учените работещи в ЦЕРН им е пределно ясно, че под определено ниво частиците просто физически са неделими, което доказа една българка от украйнски произход. В последните дни, една димка пусната от ЦЕРН предизвика неистов възторг сред научната общност. Било регистрирано нещо неопределено, което може би  има някакава хипотетична вероятност да бъде търсеният Бозон. Убеден съм, че това ще е поредният бонбон - залъгалка за научната общност. Реално преди една година, в ЦЕРН, без да искат и не никак в заложената програмата бе регистрирано едно явление което некак не бе приятно за "учените". Многократно бе регистрирано, че материята може да се движи със скорост далеч надвишаваща скоростта на светлината и то бец да е необходима цялата енергия на вселената.. Това вместо да предизвика огромен фурор, предизвика само мълчание и конфуз. Защото, "учените" трябваше да признаят, че до сега тотално са грешали и теорията на относителноста отдавна трябва да е в кофата за боклук. Друг смущаващ факт който излезе от ЦЕРН е котстатацията, че материята си прави каквото си знае независимо отжеланията и настройките на апаратурата. Което наведе на мисълта, в определени глави, че някак си има някакво неопределено външно вмешателство в оборудването. И понеже колкото и да кюскаха проклетите частици все не успяваха да се сдобият с  "божията защита" което бе фатално за някой структори,  решиха да пуснат дъвчащият бозон - бонбон та да оправдаят похарчените пари време и енергия пред обществото.  Много кофти загуба, наистина. и Денвър "обра калая".
А и ХААР не успя да подсигури необходимата защита като първа линия на отбрана. Което си беше тотален провал поради факта че през последните години активно и в синхрон работиха базите на ХААРП не само в САЩ, но и в Русия и Китай.
Всъщност загубите от 2000 - та година до 2011 година бяха толкоз много, най-вече за възлови структори и технологии, които отприщиха едни интересни моменти на повърхността
Зациклиха плановете свързани с Иран и най-вече със Сирия. Въпреки пропагандната кампания, все нещо ги възпира да действат по начин който оправдаваше действията спряма Югославия, Афганистан и Ирак. Реално много по-малко им бе необходимо да се нахвърлят върху Либия. Но този път е нещо съвсем различно.

И в ЕС (на регионално ниво) станаха интересни процеси.
Гърците за бройка да обърнат колата на ЕС. За сега овладяха положението но то си остава крайно натопорчено, и една погрешна стъпка на новото правителство в посока прецакване на населението просто ще взриви цялата страна. Старите техники на елита да натоварят населението със своите дългове тук никак няма да минат.
Испания е стъпила на същата плоскост, и има невероятни шансове дас тане втора Гърция.
Същото важи и а Италия.
Норвегия директно заяви, че напуска всякакви европски структори, ако се приеме предложението да се  поеме солидарна тежест на дълговете.
Германия също е против
Франция се колебае. Все още.
"Елита" реално се намира в ситуация - шах с пешка. .
И за капак на всичко, АКТА бе отхвърлен от европармамента.

Тези неуспехи които съпътстват от известно време световният елит, съвсем естественно имат своето отражение и в нашата страна. От 2008 година в управлението на страната застанаха, ако така мога да се изразя - тежката артилерия , на обслужващият персонал (шабас - гоите) на "световният елит".  За финансов министър бе изпратен, с много ясни инструкции, човек директно от централата на мафията на висшите финансисити (МВФ). За външен министър бе поставен отявлен ционист. 
Координатор и отговорник на елита за балканите до 2008 година, бе потомственият аристократ от Италия - Джузепе Мацини. По всичко личи, че господинът нещо не се справил в своята отговорност относно България и поради тази причина нашата страна бе поставена на специален повишен статут на отговорност с отделен отговорник - Уорлик. В началото, американеца, сериозно се бе заел със задачата да се докаже, защото всъщност тази отговорност която му бяха стоварили се счита за голяма чест и възможност при нейното изпълнение за растеж в йерархията на илюминати. Сега силно се съмнявам, че Уорлик се е представил успешно. Мога само да си представя, с нескрито задоволство, какви мисли се въртят в елементарният мозък на американеца.  Сигурен съм, че въпросният тип силно съжалява, че няма тази власт която би му позволила да хвърли най-малкото дузина ядрени глави по тази "дяволска "страна.  Ако си бе направил труда да прочете някой факти за Уйнстън Чърчил и неговият крах на кариерата по времето на ПСВ, (крах дължащ се главно заради нас,) би си направил изводите че се захваща с мисия невъзможна.
Трябва да се запитаме - защо е това специално отношение към нашата страна?
За най- правдоподобно обяснение, ще използвам прзнанието на един илюминат, в едно негово откровение под формата на интервю:

"Ние сме Илюминати, но нямаме пълна власт над държавата. Третата Българска държава е мит. Впрочем Български държави не е имало. Имало е много Български империи. Българите са раса, която завладява, покорява и обединява и то не винаги със сила. Тази географска територия е послужила за основа на две Български империи извесвни като царства или ханства. Така, че е трудно да се говори за структури, които са изцяло под наш контрол или поне през последните няколко века. Силата ни е на мултинационално ниво, особено в териториите на бившия СССР и САЩ, макар, че това не е толкова голямо постижение, тъй като към момента това са просто две производствени корпорации с офшорно ръководство и елит.

Добрата вест за вас е, че българското ДНК е уникално. Заключените кодове в него съдържат невероятна сила и потенциал. Тези защити са особено силни на квантово,светлинно  ниво. Действат като енергийни свръх функции в ДНК.Интересното е кои ще успеят да достигнат до там, че да успеят  да се свържат с тези високо енергизиращи фактори.
Другият ключов въпрос е: дали  съвкупността от тези фактори, ще достигне критичната си  маса. Какъвто и да е изходът със сигурност ще останат семплите хора ,с опростен начин на мислене и на живот.Но не  простите, а само най-добрите. Няма да се стигне до пълна анихилация и изчезване на българите"

Има една една пре - стара истина - Който е тръгнал против нас се е сривал.
Да припомням ли съдбите на "великите империи"? Същото ще сполети и последните в историята на човечеството - САЩ и ЕС.
Няма кой да чете историята, няма!
И така, след като приложиха пълният арсенал от действия за сриване на българите - похарчване на резерва, БДЖ, Белене, Южен поток, Бургас-Александропулис, се захванаха и с Българската земя. Опитите за налагане на отглеждане на ГМО, разработката на шистов газ и унищожението на горите (уж за развитието на туризма и ски спорта, при полажение, че реално след някоя и друга година тук, на тази ширина "бяла зима" вече няма да има) удариха на камък или по-точно на твърда българска глава.  Ние сме народ който ревниво обича земята си, от която черпим не само храната си, но и онази жизнена енергия която буквално ни помага винаги да се прераждаме от пепелта си.
Последните събития около анти-Българският закон за горите изкара наяве най-големите кошмари на "елита". След като бе върнат спорният закон под натиска на обществото, "елита" реши да си отмъсти подобаващо като запали гората.
Витоша избухна в пламъци. Логиката беше елементарна - Което не можем да притежаваме, никой неще го притежава.
Пожарната, водена от баш пожарникаря (който, чудно къде се бе запилял в първите часове на пожара) направи всичко по силите си пожара да обхване колкото се може по-голяма част от планината. Само, че отново обикновенните хора сложиха прът в колелата на "елита". Учудващото отзоваване, на призивите на обикновенни хора, изкара много от "заспалата част от обществото" да защити и спаси собствеността си Публикациите в интернет, разкриващи безхаберието на "властта" и подопечните му служби, вкара "елита" в задънената улица на неприемливите за нея решения. Тя трябваше да се размърда, поради факта, че ако продължава да се инати, може реално да доведе до непредвидима реакция от страна на обществто. Опасността бе огромна. Щат - нещат, пожарът трябваше да се загаси. Елита претърпя ново поражение, въпреки изказванията и упреците на идиотите Борисов, Цветанов и Геортиева към доброволците които бяха в основата на потушаването на пожара. Ама не с действия, а с ентусиазъм и най-вече отразяване в интернет  на действителното положение относно бездействието на "властта", за което нито една от измекярските "национални" телевизии не отдели и една секунда време.
Следващото поражение отново стана благодарение на "тълпата". В общината, след поставен ултиматум, се събраха и намериха решение за просеките под лифтовете.
Служителите от парк "Витоша" ще разчистят просеките под лифтовете а концесионера - "Витоша ски" ще плати сметката. Можеше ли това решение да бъде факт преди една година? Можеше!! Ама не това е целта на "елита".
След това дойде нов удар по "елита" - Варненци си спасиха "Морската градина"  Има ли някой който да не е бил в това прекрасно място? Варненци наложиха своята воля, но това е в полза на всички нас които с удоволствие изкарваме своята отпуска по морето.
И отново бе нанесен шамар на елита - ВКС спаси Иракли.
След 6 години съдебни разходки, елита "гризна дръвцето" в парка Иракли.
Искаше дърво , "получи го".
Дълго насажданото мнение, от страна на медии, политици, политолози и соцоилози в продължение на  20 години, че хората са безгласна буква, се срина като пясъчна кула.
Загубите на "елита" вече се случват толкова често, че реално могат да предизвикат объркване у "трезвомислещите". Трябва наистина да приемем факта, както и да го изполваме, че ние наистна можем да оказваме реално влияние върху решенията на "политиците". Ние, вече, можем наистина да управляваме своят собствен живот. Ние можем да налагаме своето виждане как да се случват нещата.
Можем и трябва да се възползваме от тази открита въможнист .
Тук,сега и веднага!.

Възможностите на "елита" за манипулация посредством техногенни фактори силно бе ограничена.  Не само в световен мащаб , но и у нас се проявиха силни симптоми на пробуждане. Процеса е необратим и "елита" много добре го знае. Но въпреки това няма да се примири със ситуацията. В своята загуба на разсъдък  и в името на запазване на статуквото ( което в никакъв случай не е равитие и еволюция) те ще прибягнат до безумната и отчаяна постъпка - пълномащабна война, която има всички признаци, че ще премине в ядрена. Провокацията която може да отприщи предизвикването на новата глобална касапница, би могло  да се инсценира на Олимпииските игри в Лондон. Това може да изглежда като чудовищна переспектива, но тя е неизбежна.
Просто е необходимо.



Гласувай:
18



1. анонимен - KALTIN
16.07.2012 06:44
4etete mitologiqta na bulgarskiq bog tangra ... svetlite alpi 6te doidat i 6te ni pomognat badete spokoini 4oveci :)
цитирай
2. анонимен - .
16.07.2012 16:45
Имам някои забележки, но иначе да - наистина хората се пробуждат!

Абе, хора, какво стана със Zahariada-та ? Да не би "елита" да го намери най - накрая ?
цитирай
3. анонимен - super
16.07.2012 18:05
super
цитирай
4. анонимен - 681 ne e godinata na sazdavane na ...
16.07.2012 18:08
681 ne e godinata na sazdavane na bulgarskata darzhava---------imaite pone malko dostoinstvo i razreshete horata da otbelqzvat tochnata godina na sazdavane na darzhavata Bulgaria za da mogat do publikuvat komentari
цитирай
5. podvodni - Имам някои забележки, но иначе да - ...
16.07.2012 18:52
анонимен написа:
Имам някои забележки, но иначе да - наистина хората се пробуждат!

Абе, хора, какво стана със Zahariada-та ? Да не би "елита" да го намери най - накрая ?

Остави Захари. Кажи забележките.
цитирай
6. podvodni - 4etete mitologiqta na bulgarskiq ...
16.07.2012 18:56
анонимен написа:
4etete mitologiqta na bulgarskiq bog tangra ... svetlite alpi 6te doidat i 6te ni pomognat badete spokoini 4oveci :)

Бог дава, но в кошара не вкарва. Ако ние желаем и се стемим сами да си помогнем, тогава и „светлите алби“ ще се притекат на помощ. Ако самите ние него желаем, то никой няма да си мръдне пръста за нас. На сила хубост не става.
цитирай
7. podvodni - 681 ne e godinata na sazdavane na ...
16.07.2012 18:59
анонимен написа:
681 ne e godinata na sazdavane na bulgarskata darzhava---------imaite pone malko dostoinstvo i razreshete horata da otbelqzvat tochnata godina na sazdavane na darzhavata Bulgaria za da mogat do publikuvat komentari

В момента това ли е най-важното?
Рождената дата на първата българска държава ще изненада даже и тези които мислят, че я знаят.
цитирай
8. анонимен - човече не си добре
16.07.2012 22:17
По неверни и объркани неща не бях чел и чувал. Автора има нужда от много добър психиатър за да си възстанови поне малко психическото здраве.
цитирай
9. podvodni - По неверни и объркани неща не бях чел ...
17.07.2012 00:47
анонимен написа:
По неверни и объркани неща не бях чел и чувал. Автора има нужда от много добър психиатър за да си възстанови поне малко психическото здраве.

Само не ме насочвай към твоя щото за нищо не става. Нишичко не е постигнал с теб, даже напротив, състоянието ти е по-тежко.
цитирай
10. анонимен - тучо
17.07.2012 08:21
По-неграмотно писание, претендиращо да ни осведоми за някои неща, скоро не бях чел. Оправете си правописа и тогава отваряйте очите на другите, иначе ставате смешни! :)
цитирай
11. анонимен - балък
17.07.2012 08:47
Как може да пишеш такива глупости бе, балък? Сега, като на олимпийските игри в Лондон не стане касапницата, която предричаш, ще се гръмнеш ли, или ще продължиш да пишеш глупости?
цитирай
12. podvodni - По-неграмотно писание, претен...
17.07.2012 10:21
анонимен написа:
По-неграмотно писание, претендиращо да ни осведоми за някои неща, скоро не бях чел. Оправете си правописа и тогава отваряйте очите на другите, иначе ставате смешни! :)

Ако си "оправя"правописа то той тогава ще стане кривопис. Ако сега екривопис, то значи съм си "оправил" правописа. Следователно мога вече да отварям очите на другите. Нал тъй?
цитирай
13. podvodni - Как може да пишеш такива глупости ...
17.07.2012 10:26
анонимен написа:
Как може да пишеш такива глупости бе, балък? Сега, като на олимпийските игри в Лондон не стане касапницата, която предричаш, ще се гръмнеш ли, или ще продължиш да пишеш глупости?

Що се нервиш бе? Не ти ли харесва писанийцето? Щото на мен много си ми харесва.
Ами ако стане касапницата, мога ли да те гръмна теб?
цитирай
14. анонимен - Да, бе, Да!!!!!
17.07.2012 11:05
Да, бе, Да!!!!!
цитирай
15. анонимен - за земята
17.07.2012 13:51
Задава се нова опасност. Вижте закона за ползване на земеделска земя, приет през април, според който до края на юли всички, които притежават някакво парче земя, останало от дедите им, трябва да декларират изрично, че не желаят тя да бъде обработвана от някой арендатор и ако не го направят, тази земя ще бъде разпределена служебно от общината на съответния едър арендатор. Как така ще се разпореждат с чужда собственост? Това не е ли противоконституционно?
цитирай
16. podvodni - Да, бе, Да!!!!! Да, де, Да !!!!...
17.07.2012 14:04
анонимен написа:
Да, бе, Да!!!!!

Да, де, Да !!!!!!!!!!!
цитирай
17. podvodni - Задава се нова опасност. Вижте з...
17.07.2012 14:08
анонимен написа:
Задава се нова опасност. Вижте закона за ползване на земеделска земя, приет през април, според който до края на юли всички, които притежават някакво парче земя, останало от дедите им, трябва да декларират изрично, че не желаят тя да бъде обработвана от някой арендатор и ако не го направят, тази земя ще бъде разпределена служебно от общината на съответния едър арендатор. Как така ще се разпореждат с чужда собственост? Това не е ли противоконституционно?

Ами какво пречи да се декларира?
Даже и да не се декларира, разпореждането противоречи на Консттитуцията в частта за частната собственост.
Та така, че възможността за възползване от тази ситуация е просто чудесна, което от своя страна показва, че нивото на умствени заложби у нашият "елит" никак не е високо.
цитирай
18. анонимен - По неверни и объркани неща не бях чел ...
17.07.2012 17:23
анонимен написа:
По неверни и объркани неща не бях чел и чувал. Автора има нужда от много добър психиатър за да си възстанови поне малко психическото здраве.

А ти от кой си - от Левски или от ЦСКА,ако ме разбираш въобще. Ха-ха...П.П.-май ти си за там ! Ай със здраве !
цитирай
19. анонимен - Браво на автора, искам да се гърми ...
17.07.2012 17:30
Браво на автора , искам да се гърми постоянно и навсякъде за тези планове на "елита" , а конете с капаци, които пращат на психиатър, да ходят да си слушат чалгата .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3680320
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031