Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2012 13:28 - "Елита" ясно показва това което "здраво стъпилите на Земята" отказват да видят
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 3341 Коментари: 5 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В предишното си писание - " "Елита" губи все повече битки с човечеството. Предстои финалната касапница.", изказах едно мое предположение, че се очаква огромно по мащабите си човешко жертвоприношение, което може да се използва като предтекст за започване на най-голямата касапница която съвременното човечество ще преживее. Получих малко, но наистина съдържателни коментари, част от които ще публикувам по-долу:

4. анонимен - 681 ne e godinata na sazdavane na ...
16.07 18:08 681 ne e godinata na sazdavane na bulgarskata darzhava---------imaite pone malko dostoinstvo i razreshete horata da otbelqzvat tochnata godina na sazdavane na darzhavata Bulgaria za da mogat do publikuvat komentari

8. анонимен - човече не си добре
16.07 22:17 По неверни и объркани неща не бях чел и чувал. Автора има нужда от много добър психиатър за да си възстанови поне малко психическото здраве.

10. анонимен - тучо
08:21 По-неграмотно писание, претендиращо да ни осведоми за някои неща, скоро не бях чел. Оправете си правописа и тогава отваряйте очите на другите, иначе ставате смешни! :)

11. анонимен - балък
08:47 Как може да пишеш такива глупости бе, балък? Сега, като на олимпийските игри в Лондон не стане касапницата, която предричаш, ще се гръмнеш ли, или ще продължиш да пишеш глупости?


Та, тези коментари на незнайни "фенове" будят у мен само и единственно съжаление.
От дълго време изпитвам чувство на уважение към една определена много малка група от човечеството  наречена илюминати или "елит, не ащото са ми симпатични, а защото посредством познанията които имат и са придобили успяват да водят за носа, като стадо, по-голямата  част от "венеца на творението Божие"  Тези пхредставители наистина заслужават аплодисменти и уважение като достоен противник. Останалите, към които се причисляват и гореспоменатите коментиращи, са достойни само и единственно за съжаление и презрение. Предполагам, че тези напълно безлични (анонимни) личности са "хора" със  "висше образование", "престижни, добре платени професии" и с "добър социален и финансов" статус, от което произлиза тяхното самочувствие на знаещи и значими фигури. Степента на достигане на познание, което за гореспоменатите безлични коментиращи и подобни на тях никак не е голяма въпреки наличието на "кетап за висше образование", определя ценостната система и крайното цел на тяхното безлично съществуване .  Докато "елита" посредством материалните лостове ( пари, вещи и подобни) и налагани ценостни критерии, твърдо и последователно се доближават към крайната си цел - покоряване и поробване на човечеството, то за безличните крайната цел се явява само и единственно притежанието на нищотеструващите, превърнати в култ, хартиики.  Достигането на тази заветна мечта е еволюцията на деволюционото им развитие. Наистина достойно за съжаление и презрени. И никак не е чудно, че "елита" изпитва същите чувства към тях. Същевременно нямат никакво  право да се сърдят на тези които се опитват и до голяма степен успяватда покажат истинското лице на "елита". Отказът и м да видят нещата в истинската им светлина епродиктувана от страха и нежеланието да напуснат удобното и спокойно робско съществуване на което доброволно са се потдали.
А за последствията от този отказ и страх, могат де се сърдят и обвиняват единствено и само себе си.

Ето нещо което може да видите, ако найстина имате тази смелост да го направите.
Гледайте внимателно. Кадър по кадър.






Гласувай:
8



1. анонимен - много забравяме
17.07.2012 15:55
Уважения за астралния квадрат, но дали ще се затвори на 04.08.2012г. точно в Лондон? По света човешките жертвоприношения не са спирали, така че винаги печелите, само дето няма да следва Армагедон и ще спечелим всички, без елита, нали? А логично, точно той, като част от тайното знание, трябва да го знае най - добре, нали? Единственото, което се налага от това е, че това е псевдоелит /самопровъзгласил се/ До 4-и не е далеч и ще видим кой е прав.
цитирай
2. podvodni - Груба грешка е да се смята, че нещо е ...
17.07.2012 17:20
Груба грешка е да се смята, че нещо е забравено. Според едно учение човешките жертвоприношения имат изключително голяма сила на точно определени моменти, което стриктно се спазва Пак според това „учение“, грехът се отмива с кръвта на жертвата, за предпочитане християнска.
Според посветените просветление (Апокалипсис) се постига чрез преминаване през борбата на противоположностите (Армагедон) за да се достигне единение с върховният архитект.
Датата 4 -ти август е най - вероятната за постигането на просветление чрез отмиване на греховете с последвал Армагедон за достигане на Апокалипсис. А защо е вероятно да се случи на игрите в Лондон е подсказано от времетраенето на филчето - 7,28 - 7/28 - 7 месец 28 дата - ?.
цитирай
3. pristan - Елита идва да ни спаси
17.07.2012 20:38
Наистина, на фона на важните теми, които се обсъждат, да се хваща човек за правописните грешки е дребнаво. Това е все едно удавник да каже на спасяващия го: я се виж, не се обръснал, а дошъл да ме спасява!
Относно Лондон: какво ще се случи там, докато то не се случи, можем само да гадаем. Прекалено много се шуми за касапница там и точно затова ми се струва, че такава няма да има. Но не го и изключвам. В крайна сметка, откъде да знам?
Прекалено, обаче, елитът започва да се набива на очи, идиотщините му стават все по-откровени и това е тенденциозно. Сега елитът всячески опетнява сам себе си, преструва се, че губи позиции. Но внимавайте! Елитът е този, който ще дойде да ни спасява от себе си под формата на добри извънземни, добри военни, добри полицаи и Съпротивително движение. Сега ще ни погърчи още малко, колкото съвсем да омизереем, озлоблим, обезнадеждим, разгневим и разфучим, и тогава...
Сега в Америка се говори за масови арести на тъмния кабал. Познайте кой отива в момента в подземните им бази, ако не всички интелигентни, здравомислещи, елитоопасни хора, които ще бъдат представени на тълпите като кабал, а кабалът ще триумфира като победител и освободител.
Подводни, ти си бунтовен оптимист, на когото симпатизирам, но мисля, че елитът трудно ще отстъпи пред една разгневена ТЪЛПА, която всъщност манипулира точно както си иска. Ти каза, че уважаваш онези тъмни изроди, но мисля, че далеч ги подценяваш. Според мен, тук на Земята вече няма светла перспектива, докато не се случи някакъв всепомилащ апокалипсис и не се започне на чисто.
Зарежи онези електромагнитни завеси, меркаби и алабаланици, защото тези теории, плюс онази, дето добрите извънземни щяли да ни просветляват с технология, разбираш ли, са само поредните клопки в пъкления план за технотронно робство над човечеството. "Blue beam", сещаш ли се?
Физическият свят като такъв е тъмнина, който не може да обземе светлината. Тя е само и единствено в самия център на всеки човек и само там трябва да бъде търсена
цитирай
4. pristan - и само там може да бъде намерена. ...
17.07.2012 20:45
и само там може да бъде намерена. Извънземни да ти наливат просветление с технологии в главата... Не, благодаря! Да идват и да ми казват, че ДОШЛО ВРЕМЕТО, че ВЕЧЕ ТРЯБВА да съм просветлен... Къде остана свободната воля, къде остана свободната съвест? Та тези извънземни са фашисти, насилници, елит! Ами, ако не искам да съм просветлен, ако искам завинаги да си остана скапан грешник, без да преча на никого с това? Но не, те казват, че ТРЯБВА да съм просветлен, иначе съм дегенерат, душевно болен, кабал, ще трябва да ме излекуват, имали камери някакви... Отиди на блога на lucecita и ще видиш великите освободители, но чети между редовете!
Това е засега. Май стига толкова.
цитирай
5. анонимен - 33
19.07.2012 16:26
А случилото се в Сарафово как ще разтълкувате?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3680365
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031