Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2012 19:53 - Кой и защо направи жертвоприношението в Бургас.
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 92486 Коментари: 211 Гласове:
27

Последна промяна: 20.07.2012 13:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кой има интерес от бомбените атентати на Българска територия?
Ето някой примери:
Русия - началото на всички злини за демократичното човечество, империята на злото.
Желае да си отмъсти за провалените енергиини проекти в България, чрез съсипване на туристическата индустрия.
Турция - правителство загърбващо светските ценности налагани от дълго време.
Желание да си възвърне изгубени територии преди повече отн 100 години. Съсипване на туризма у нас защото е конкурентен на елитните средиземноморски турски курорти. Отмъщение за покушението над "Кервана на мира" и убитите турски граждани от Израел.
Германия - продължение на делото на Адолф. Отмъщение за продължаващите плащания за "холокоста" през ВСВ.
Ирак - наследници и тайни последователи на Саддам. Отмъшение за унищожените ядрени мощности от Израелската авиация.
Грузия - президент олигофрен. Отмъщение за неадекватната подготовка на грузинската армия и лъжливите уверения, че е способна да се справи с Руската в една блицкриг война. Грузинската армия е разбита от батальон на Чеченският спецназ.
Иран - президент етнически еврейн, но радикален ислямист. Изпълнение на призивите за унищожение на Израел.
Румъния - Съсипване на туризма.
Българската мафия - Ултра, мега, турбо успешни удари на ББ по организираната престъпност. Отмъщение на лекарското съловие за намаляване бюджета заздравеопазване от еврейчето Дянков. Съдействие от страна на БАН, БДЖ, екоактивисти, синдикати, работодателски организации и съдебната система в лицето на уволнената шефка на съдиите в България.
Брюксел - за правилно тълкуване на доклада изнесен тези дни. Нагледно показно на констатациите, че пожарникарското правителство е крайно некадърно вкл. за кандидатстване в Шенген.
Гърция - съсипване на туризма или защото просто са си византиици и още не могат да преглътната поражението на Тоедор Коимнин.
Лондон - да пренасоче туристическият поток към олимпиядата където мерките за сигурност са далеч по-добри. Отмъщение за провалената кариера на Уйнстън Чърчил през ПСВ, вследствие на трагедията разиграла се на Юго - западният ни фронт.
Терорист ислямист - Пубер, ударил го сексуалният хормон и поради липса на подходящ отдушник, решил да топне чушката в девствените наслади на алаховият рай.


Спирав до тук, защото ако продължа ще излезе, че цял свмят ни има зъб барабар с евреите.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

А сега наистина сериозно !

Атентата като цяло е много интересен.поради един много озадачаващ факт.
Това е първият в историята атентат срещу организирана туристическа група от Израел, осъществен точно в момента на тяхното пристигане, поради което възникват множество въпроси.

1.Кой е извършител  на атентата
2.Кой е заинтересован от атентата.

Да обърнем внимание на технологията на самият атентат - идея (цел), подготовка, изпълнение.
Почваме от зад на пред.
Изпълнението на атентата с оглед на целта (туристическа група) по своят замисъл е наистина сложна мероприятие. Поставянето на взрива трябва да бъде на такова място, да може да да предизвика максимални поражения. Поставянето на взрива, според информацията изненсена в информационното пространство, в лявата част на автобуса е в противоречие на всякакава логика. Взривната вълна ще бъде насочена основно на ляво и ефекта ще баде минимален. Плюс това конструкцията на автобуса би намалила значително търсеният ефект. Поставянето в багажното отделение е също толкова нелогично поради същите технически особености. Единствената възможност е атентатор камикадзе, Забравете за илюзията, че бомбата е вкарана в самолета посредством багаж на Израелско летище.
От тук вече трябва да обърнем внимание на самата подготовка.
Всичко опира да информация. Това е най-съществената част от самият атентат, особенно когато се отнася до израелски граждани, и то за организирана група от туристи. Представяте ли си атентатор - камикадзе, независимо от какъв произход е, да чака згоден момент на летището, дни наред , та да се появят подходяща цел за терористичен акт. Всеки ден, зареден с готов взрив, от сутрин до вечер. Смешно нали?
Следователно, за да се извърши подобен атентат трябва да се е налична пълната информация за целта - численост на групата, начална и крайна дестинация, начин на трансфер летище -хотел, организатор на трансфера, степен на охрана на летищата, трансфера, хотела,. Всичко трябва да бъде изпипано максимално точно и в максимална секретност. Доставянето на подобна информация в Израел е напълно невъзможно от терористична организация при това мюсюлманска. Единствените които имат и могат да получат тази изчерпателна информация са службите на израелското разузнаване. Групата е сформирана най-вероятно в началото на годината по всички правила на организираният туризъм, с цел по-ниската цена и други пазарни условия. Което е валидно за цял свят. Нали не мислите, че групата е сформирана от вчера за днес? И тук се нятъкваме на една много интересна информация - Израелските тайни служби са информирали нашите за подготвян атентат на организирана група туристи на наша територия !!!!! Не е ли чуден факта, че израелците имат информация в началото на годината и до вчера нищо повече не са знаели относно подготвяният атентат? Два часа след атентата, министър-прецедателят на Израел директно обнини Иран за атентата. Стига бе! За 2 часа всичко се е изяснило макар, че в продължение на месеци няма никакава информация.
Аре не на мен тия!
Което от своя страна ми поражда едни спомени за далечната 2001 година, когато информация за подготвян терористичен акт със самолети е постъпила във ФБР, много преди септември месец. А познайте от къде е дошла информацията? Половин час след като първият самолет удари северната кула, генерал Уесли Кларк, в интервю за СНН, директо посочи виновника за атентатите - Осама и Ал Кайда !! Ами спомняте ли си информацияата която излезе на яве след пернишкото земетресени? Американци обикаляли блокове, където живеят служители на посолството им, та да се уверят, че сградите са стабилини, щото видите ли, имали информация за наближаващ силен трус!!
Вчера излезе една информация в един сайт, който чудно защо в последствие бе премахната, че бомбата е задействана от камикадзе израелски гражданин !!    
Можем ли да кажем, че атевнтата е дело на израелските тайни служби с помоща на други служби с които най-често си партнират в подобен род дейности?
ДА !

Друг интересен факт е, че всички тъй наречени „терористични групировки и потдържаштите ги страни“ отрекоха да имат нещо общо с атентата и изказаха съболезнования. Това е прецедент в цялата история на тероризма. В предишни подобни случаи, де що има някаква групировка бореща се за нещо, се надпреварваха да поемат отговорност и да си припишат деянието в името на 5 минутната слава. Ако можеха, сигурно щяха да обявяват и фоерверките за Нова година като свое дело.

Кому и защо е нужно това? Кой има интерес от такъв атентат?

Израел или по-точно милитаристичното им правителство .
В началото на годината, Барак Обама направи "посещение на пожар" в Израел, да озапти Нетаняху който бе на часове от даването на заповед за масирани удари над Иран. Вчера, същият този образ директно заплаши Иран с ответни мерки.

САЩ и финасовата олигархия.
Продължаването на страха от тероризма, автоматично  означава продължаване на измислената война с неидинтифициран враг и отмяна на плановете за изтегляне на контингентите от Ирак и Афгатистан, както и предтекст за повишаване на военното присъствие н района на Персииският залив. Съответно нови зеами за военните и нови печалби за финансовата оилигархична мафия. Старт на арестите с инакомислещите и въдворяването им в приготвените концентрационни лагери. 

Великобритания .
С наближаването на началото на олимпииските игри се оправдават мерките за сигурност и има претдекст за драстичното им повишаване.

ЕС като цяло.
Отклоняване на вниманието на хората от готвеният за есента и зимата банков крах и сега действащата криза. Повод за ограничаване на свободите гарантирани от конституциите и налагане на засилваща се полицейщина.
 
И поради факта, че тези заинтересовани страни са част от тъй наречен Западен Кабал - илюминати,архонти, елит, масони, то трябва да отдадем и подобаващо вмнимание на един по-инакъв аспект на атентатите - Времето и символиката на ритуала.
Изключително важно е да се знае, че действията на "елита"  се подчинени на правилата на астрологията, нумерологията, кабала и подобни езотерични знания и учения..
На 18 07 2012 година е началото на новолунието. Това е най-удачното време за манифестиране на намерения и (или) стартиране на запланувани начинания. Периода от новолуние (18 -20. 07. 2012) до пълнонлуние (02 -04. 08. 2012) е времето когато се извършва манифестацията и подготовката за реализацията на намеренията. Тези ритуали са съпроводени, в началото и края, с принасянето на жертва в името на успешто им изпълнение. Именно такаво жертвоприоношение бе извършено на 18.07 2012. Също така в този ден Луната влиза в своят знак - Рак. Това означав, че Луната в Рак въздейства изключително силно върху психо-емоционалното състояние което ни прави чувствителни и уязвими, лесно податливи на чести и бързи емоционални импулси. Настроението е променливо, реакциите необмислени и прибързани. Основната реакция на хората, в това разположение, в различните житейски ситуации е защитна, тъй като ключовата дума за този знак е защита.
И така, акта извършен в този ден отключва нашите емоционални импулси и естествената реакция е търсенето на защита.
И защита скоро мреме ще ни се предложи.
В нумерологичен план датата 18 07 2012 е под влиянието на цифрата 3, което, е началото на квадрата (90 градусовата постройка) в числовата редица на Фибоначи - 3, 5, 8.

Други дати силно рискови от този месец, свързани с числовата поредица, са 20 07 (5) и 23 07.(8)Още повече че времето за излизане на Луната от рак 20 .07 (5) е най благоприятно за нов ритуал който да засили манифеста на намеренията..
 на 23.07 (8) се затваря малкият локален астроквадрат.

На 2. 08 2012 година Луната навлиза във фаза пълнолуние и е в зодиакален знак Водолей. На 04 08 2012 г. Луната навлиза в зодиакален знак риби, което изключително благоприятен аспект за затвърждаване на намеренията манифестирани на 18.07 2012г.
Затвърждаването най-вероятно ще се осъществи с огромно по мащаби те си жертвоприношение. Навлизането на Луна в Риби кореспондира с положението на Луна в Рак. Когато Луната е в Риби, емоциите надделяват над рационалното мислене и действията могат да бъдат в противоречие със здравия разум. Този аспект е мистериозен и неясен. Риби се харектеризират със саможертва, мистика, съчувствие, идеализъм, уязвимост, жертвоготовност, душевна апатия.
Епохата на Риби се характеризира най - вече с жертвата, а датата 04 08 2012 (8) е част от големият астро квадрат затворен от 11 годишният цикъл 11.09 1990 (3) и 11.09 2001 (5).

Всички тези нещица, ясно показват не само идеолозите но и изпълнителите на това пъклено дело. С голяма доза сигурност може да се приеме, че вчерашният атентат е началото на жертвоприношенията, и тяхната колуминация може би ще бъде около и или на 04.08 2012 година на игрите в Лондон.
И тъй като огромната част от човечеството е напълно зомбирано, с лекота ще бъде убедено, че атентатите са дело на група терористи потдържани от определени държави, като в името на тяхната сигурност ще им бъде отнета и малкото останала личностна свобода.

Бог да прости жертвите, и да бъде в помощ на живите



Гласувай:
30



1. tomcat2 - Е как бе забрави най -големите за...
19.07.2012 20:04
Е как бе забрави най -големите заподозрени .......КОМУНИСТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
АААААААААААААААААААААААААА МАМИЧКАТА ИМ ГАДНА!
цитирай
2. анонимен - хихи
19.07.2012 20:07
да и комунистите са виновни. щом е изгоден за всички - да вземат всяка седмица по един атентат да праат
цитирай
3. анонимен - Атентатът е изгоден изцяло само на ...
19.07.2012 20:22
Атентатът е изгоден изцяло само на една държава - САЩ. Вече има повод за агресия, а доказателства те са способни да си изфабрикуват винаги.
цитирай
4. neprosvet - Към коментиралите № 1 и № 2 - четете повече хора
19.07.2012 20:30
Нищо, ама съвсем нищо не е точно така както ни се представя то телевизията и пресата.(((

Споделям мнението ти, Подводни. Тезата ти е много логична. Дано да си в грешка.
Смея да мисля, че постоянно се трупат съчки за огън и някой е приготвил кибрита в джоба си, готов да го запали.Брех, каква алегория сътворих, брей:)))
С удоволсвие чета постингите ти!
Поздрави!
цитирай
5. raders - Абсолютно инфантилна логика. По ...
19.07.2012 22:33
Абсолютно инфантилна логика. По този начин излиза, че едва ли всички атентатори и камикадзета, които са действали до сега по света са агенти на ЦРУ и Мосад, което си е най-обикновена тъпотия. Защото всички терористи, заловени във връзка с всевъзможни атентати се оказаха ислямисти и членуват в разни терористични организации. Тези, които практикуват самоубийствени атентати - също. Разсъждавайки по този начин /тоест - на равнището на пределната глупост/, би трябвало да стигнем до извода, че атентатите в Москва са дело на руското правителство, заради някакви си предполагаеми интереси на този или онзи руски политик. Ами вижте какво, господа: дори и идиотщината би трябвало да има някаква граница. Но попадайки на подобни постинги, стигам до извода, че съм тотално опроверган; не - няма граници идиотщината...
цитирай
6. bezmitove - raders
19.07.2012 23:36
"би трябвало да стигнем до извода, че атентатите в Москва са дело на руското правителство, заради някакви си предполагаеми интереси..."
Ти как мислиш? Дали руските "бившите" кагебисти с техния матрьошка Путин, които ръководят Русия имат интерес да имат възможност да мачкат свободното слово, като повод да използват терористи чеченци???

И втори въпрос:
raders, защо тези ислямски терористи убиват предимно мирни граждани, а не убиват висши офицери от израелската армия и висши ционистки функционери?
цитирай
7. анонимен - да и комунистите са виновни. щом е ...
19.07.2012 23:55
анонимен написа:
да и комунистите са виновни. щом е изгоден за всички - да вземат всяка седмица по един атентат да праат

Ами, по един! Малко са! Минимум по два, среда -петък!
цитирай
8. podvodni - Атентатът е изгоден изцяло само на ...
19.07.2012 23:57
kushel написа:
Атентатът е изгоден изцяло само на една държава - САЩ. Вече има повод за агресия, а доказателства те са способни да си изфабрикуват винаги.

САЩ са едната част от великият Триумвират.
цитирай
9. анонимен - Нищо, ама съвсем нищо не е точно така ...
20.07.2012 00:02
neprosvet написа:
Нищо, ама съвсем нищо не е точно така както ни се представя то телевизията и пресата.(((

Споделям мнението ти, Подводни. Тезата ти е много логична. Дано да си в грешка.
Смея да мисля, че постоянно се трупат съчки за огън и някой е приготвил кибрита в джоба си, готов да го запали.Брех, каква алегория сътворих, брей:)))
С удоволсвие чета постингите ти!
Поздрави!

Поздрави и на теб!
Честно да ти кажа надявам се да съм прав, защото по този начин ще се потвърди знанието което имам.
цитирай
10. анонимен - Абсолютно инфантилна логика. По ...
20.07.2012 00:35
raders написа:
Абсолютно инфантилна логика. По този начин излиза, че едва ли всички атентатори и камикадзета, които са действали до сега по света са агенти на ЦРУ и Мосад, което си е най-обикновена тъпотия. Защото всички терористи, заловени във връзка с всевъзможни атентати се оказаха ислямисти и членуват в разни терористични организации. Тези, които практикуват самоубийствени атентати - също. Разсъждавайки по този начин /тоест - на равнището на пределната глупост/, би трябвало да стигнем до извода, че атентатите в Москва са дело на руското правителство, заради някакви си предполагаеми интереси на този или онзи руски политик. Ами вижте какво, господа: дори и идиотщината би трябвало да има някаква граница. Но попадайки на подобни постинги, стигам до извода, че съм тотално опроверган; не - няма граници идиотщината...

Здрасти г-н Радев. Радвам се,че се "отби" при мен и направи наистина смислен коментар в стил официална пропаганда.
Всеки който има малко останала мисловна способност и бегла (да не говорим за задълбочена) представа от религия знае много добре, че онези които ти визираш като терористи, са част от семитската общност към ккоито спадат и представящите се за "божии народ". Сиреч, евреите и арабите са едни и същи народ защото произлизат от един и същи родител - Авраам. Де факто са братя. Потвърждение за това са не само историческите документи, а и религията която изповядват. Тоарата ( Петокнижието) и Талмуд, в арабският свят са познати под името - Коран. Все пак има някои езикови различия.
Но това не важи за представителите на Западният Кабал (банкери,масони, илюминати и пр. изрод), които сме свикнали да наричаме - еврей, което само по себе си е огромна грешка защото нямат нищо общо с евреите, а са Хазари. С други думи - Хазари приели юдаизма за своя религия. И понеже са яли пердах от почти цял свят поради золумите гдето са правили, в момента си го връщат тъпкано. А атентатите в Русията са станали с помоща на тяхната масонска олигархия.
Просто бизнес
цитирай
11. анонимен - "би трябвало да стигнем до ...
20.07.2012 00:40
bezmitove написа:
"би трябвало да стигнем до извода, че атентатите в Москва са дело на руското правителство, заради някакви си предполагаеми интереси..."
Ти как мислиш? Дали руските "бившите" кагебисти с техния матрьошка Путин, които ръководят Русия имат интерес да имат възможност да мачкат свободното слово, като повод да използват терористи чеченци???

И втори въпрос:
raders, защо тези ислямски терористи убиват предимно мирни граждани, а не убиват висши офицери от израелската армия и висши ционистки функционери?

Виждам, че г-на Радев не е могъл да ти отговори, поради факта, чче отговорът го няма в официалната пропаганда. За това ще направя опит да задоволя твоето любопитство.
Да си видял куче да скача срещу стопанинът си? Ири по-точно, пичовете терористи да скачат против ръката която ги храни?
И аз не съм чувал за подобен феномен.
цитирай
12. анонимен - Подводни
20.07.2012 00:44
На всичики коментиращи съм отговорил, макар на някои отговори да ме изтипосва като Анонимен. Това е факт дължащ се на мобилната интернет връзка която има навика да ми погажда тези номера.

Забравих да ви препоръчам да погледнете отново филмчето от предишният ви постинг. Там има много показано и дадено какво ще се случва от тук на сетне.
цитирай
13. анонимен - 666! СУПЕР
20.07.2012 00:53
....ДРУГАРИ ВИНОВЕН Е ЛЕНИН ...ТОИ ВИ ЕБА У ГЛАВИТЕ И СА СТЕ ЦЕЛИТЕ У СИФИЛИСЪ...!
цитирай
14. анонимен - муспи
20.07.2012 02:09
"Ние направихме атентата - е, и какво от това?" - това е официално изявление на мосад, но нашите медии го премълчават и чакат инструктаж ог горе, но Боко и Цецо не знаят от къде точно.
А сеа нещо по практично. В този добре дошел хаос, не може ли ние да почнеме да взривяваме евреи вече на едро?
цитирай
15. анонимен - "Ние направихме атентата - е, ...
20.07.2012 02:28
анонимен написа:
"Ние направихме атентата - е, и какво от това?" - това е официално изявление на мосад, но нашите медии го премълчават и чакат инструктаж ог горе, но Боко и Цецо не знаят от къде точно.
А сеа нещо по практично. В този добре дошел хаос, не може ли ние да почнеме да взривяваме евреи вече на едро?

Аз предпочитам да почнем с юдео-хазарските илюминатски банкстери. А евреите да оставим за десерт.
цитирай
16. анонимен - До подводни
20.07.2012 07:34
Имаш особено развинтена фантазия!
От къде тръгна и къде стигна.
САЩ е фалирала държава, която се поддържа изкуствено. Трилионите напечатани долари без покритие, един или друг ден ще рухнат системата. Целта е да се накара да плаща целия свят, да се заграбят богатствата на народите, да се създада пълен хаос, да се разгромят държавите, след което насилствено да им се предлагат заеми от ново напечатани долари без покритие, които те ще връщат реално.
Става въпрос за нечуван световен въоръжен грабеж!
Всичко се представя като, че ли идва края на света и "силите на злото" и "сатаната" придават някакво мистично-религиозно обаяние. Внушават на хората, че ги чака нещо неизбежно, подготвят ги отдалеч за неминуемото "лошо", което няма как да не настъпи. Че календари ли не бяха, че филми за края на света ли, числа, триъгълници, глупости след глупости... Те просто психологически парализираха хората чрез мощната информационна система, чрез осмиването на добродетелите и замяната им с изкуствени морални ценности, които разрушават човешката личност. Бората е за човешкото съзнание, да бъде то колкото се може по-замърсено и "заето". Забавленията се превърнаха в култ. Новите "герои", в по-голямата си част рок, поп, пънк, метал изпълнители, морално деградирали типове със скандален живот и пропагандиращи дрогата, стават пример за подражание. Гага, например, си уши манто от човешки кожи, одрани от закупени от нея трупове !?! И публиката и нарастна още повече. Какви гнусотии, каква поквара!
Били подписали договори със "сатаната"... дръндалки...
Всичко това се прави за пари и служи на една единствена цел: Правенето на още повече пари.
И ако мога да си позволя един съвет:
Не се отчайвайте, борете се всеки на мястото си за истинските ценности и обичайте хората около себе си, помагайте им да отстояват духовната си свобода.
Пък империи са се създавали и са се сривали...
Да опазим богатството на България, а това са хората!
цитирай
17. анонимен - :-)))
20.07.2012 08:58
Триумвирата е ясен ;-):

По него е изграден и Съветския Съюз - армията, полицията и партията.

Но в глобален мащаб триумвирата е ситито на Вашингтон(статут на държава) - армията най-мощния компонент, ситито на Лондон - статут на държава(полицията, финансовия елемент ;-)) и Ватикана - също статут на държава (партията, религията). Т.е. всеки от елементите на триумвирата има суверенитет в държавите приемници ;-))).

За това В България работата е зле защото триногата на власта не е балансирана.

А за ситито на Лондон да дадем думата на британци ;-))).

http://www.youtube.com/watch?v=GiipBYczDFA
цитирай
18. анонимен - :-)))
20.07.2012 09:37
Но има и друг план, не забравяйте за него ;-):

http://www.youtube.com/watch?v=iu54pPHiCxc

Ето ви и едно много добро руско филмче, особено интересен е монолога на края на филма ;-). Той е между двама, един слушащ и един говорещ. Всъщност говорещия винаги е обичал да говори. При това пламенно ;-))).

http://kinopoisk-online.ru/voennye/1284-belyj-tigr-2012-smotret-onlajn-besplatno-v-xoroshem-kachestve.html
цитирай
19. анонимен - Подводен много си зле.
20.07.2012 09:56
Разбрах, че имаш явни проблеми в психиката, като стигнах до безумието, че американците си проверявали блоковете ПРЕДИ земетресението. Значи и затова те са виновни, нали?
цитирай
20. tili - Леле!
20.07.2012 09:58
Много зловещо и безнадеждно.
цитирай
21. анонимен - :-)))
20.07.2012 10:00
Танка е най-агресивното оръжие на сухопътната армия. За това във филма има доста символика ;-). И мистика разбира се.

http://www.youtube.com/watch?v=F2eurxwZB2s

http://www.youtube.com/watch?v=Gm2jcoxyQa8

Така, че символиката е част от всеки подобен акт !
цитирай
22. анонимен - не вярвам да е камикадзе
20.07.2012 10:03
или е агент на ЦРУ или на МОСАД пратен да занесе пратка на друг агент и нещо сее объркало или са го взривили нарочно. Нито е викнал аллах акбар нито е бил притеснен едва ли е знаел какво носи нито групировка поема отговорност а те като чуят за атентат като един скачат чее техен. Това си е мотив за атака срещу суверенен Иран и си е дело на ЦРУ и МОСАД а защо тук ,че къде е по лесно а и нали трябва да сме в играта а и по нагъзено и калпаво правителство не сме имали и дори да усетят конспирацията ще мълчат като риби. Тероризма по принцип си е приоритет на големите демократи но когато го правят или друг е виновен или е обезвреждане на враг ако някой се опълчи става терорист и враг на света.
цитирай
23. muerte - Пълни глупости.
20.07.2012 10:18
Наистина пишеш глупости - "първият в историята атентат срещу организирана туристическа група от Израел"???
Наистина ли си вярваш или си мислиш, че хората, които те четат, са дебилни и приемат всичко на юнашко доверие.
1. 28.11.2002 г. - атентат в хотел в Мумбаса, Кения - 3 убити израелски туристи. Същия ден самолет с израелски туристи се разминава на косъм, след ракетен обстрел при излитането му от същия град.
2. 7.10.2004 г. - Троен атентат в х. Хилтън, Таба, Египет. 34 убити и над 100 ранени. Почти всички са израелски туристи.
313.03.97 г. - стрелба по автобус със израелски колежани, пътуващи на училищна екскурзия. 7 убити, 5 ранени.
3. 4.02.90 г. - атака срещу автобус с израелски туристи в Кайро - 9 убити и 17 ранени.
4. 6.10.85 г. - в Рас Бурка, Египет, стрелба по израелски туристи - 7 убити, от които 4 ДЕЦА!!!

Това са само няколко примера от хилядите които ми изпю Гугъл. Алоуууу и ние имаме нет, не знаеш ли? Че и можем да работим с него!

Май наистина пишеш глупости, а?
цитирай
24. podvodni - Правописа брато, правописа! ...
20.07.2012 10:44
анонимен написа:
Правописа брато, правописа!

Плувал си един човек в морето. По някакава зла случайност му се схванали двата крака и започнал да се дави. Започнал да вика за помощ. Чул го един човек от брега и се втурнал да му помага. Като стигнал до удавника го чул да казва:
- Ама, може ли такова безобразие? Тръгнал си да ме спасяваш, но не си се обръснал !!

цитирай
25. анонимен - Оле, отвори очички
20.07.2012 10:45
До какво ли не води желанието да се изкараш велик и много прозорлив?!!!!!!
цитирай
26. анонимен - Подводни, поради името ти, мога ли ...
20.07.2012 10:46
Подводни, поради името ти, мога ли да попитам какво ти говорят звездите?
цитирай
27. imbe - ....
20.07.2012 11:38
Само гадаете....поводите и причините може да нямат 70 % нищо общо с това , което пишете...
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
цитирай
28. podvodni - Подводни, поради името ти, мога ли ...
20.07.2012 11:54
анонимен написа:
Подводни, поради името ти, мога ли да попитам какво ти говорят звездите?

Звездите не говорят ! Те подсказват и предлагат възможности.
цитирай
29. podvodni - Подводни, поради името ти, мога ли ...
20.07.2012 11:58
анонимен написа:
Подводни, поради името ти, мога ли да попитам какво ти говорят звездите?

Ако людете не се смятаха а прозорливи, то не би съществувала борсовата търговия. И не само тя.
цитирай
30. podvodni - Само гадаете. . . . поводите и при...
20.07.2012 12:00
imbe написа:
Само гадаете....поводите и причините може да нямат 70 % нищо общо с това , което пишете...
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513

Но може и да имат, нали?
цитирай
31. podvodni - Наистина пишеш глупости - "...
20.07.2012 12:04
muerte написа:
Наистина пишеш глупости - "първият в историята атентат срещу организирана туристическа група от Израел"???
Наистина ли си вярваш или си мислиш, че хората, които те четат, са дебилни и приемат всичко на юнашко доверие.
1. 28.11.2002 г. - атентат в хотел в Мумбаса, Кения - 3 убити израелски туристи. Същия ден самолет с израелски туристи се разминава на косъм, след ракетен обстрел при излитането му от същия град.
2. 7.10.2004 г. - Троен атентат в х. Хилтън, Таба, Египет. 34 убити и над 100 ранени. Почти всички са израелски туристи.
313.03.97 г. - стрелба по автобус със израелски колежани, пътуващи на училищна екскурзия. 7 убити, 5 ранени.
3. 4.02.90 г. - атака срещу автобус с израелски туристи в Кайро - 9 убити и 17 ранени.
4. 6.10.85 г. - в Рас Бурка, Египет, стрелба по израелски туристи - 7 убити, от които 4 ДЕЦА!!!

Това са само няколко примера от хилядите които ми изпю Гугъл. Алоуууу и ние имаме нет, не знаеш ли? Че и можем да работим с него!

Май наистина пишеш глупости, а?

Подвеждането не е умишлено, а се дължи на факта, че съм пропуснал да спомена една важна подробност.
Първият атентат над израелски туристи, реализиран в момента на пристигането им.
цитирай
32. анонимен - Звездичка
20.07.2012 12:14
Интересното в случая с атентата е, че от астрологична гледна точка този ден на това място се сформира много силна и негативна енергия. Първо деня е един от най-лошите лунни дни - със силно негативно социално, битово, и мистично влияние. Второ има няколко звезди, които сключват аспекти с различни планети, точки или домове - почти всички звезди са с много силно и негативно влияние. Интересен е факта, че в минутата на взрива има влияние на звезда - известна като звездата на слепеца (това говори, че няма да "видите" това което всъщност се случва), от много време не съм виждала толкова лоша комбинация, силно се надявам в този момент да не се е родило нито едно бебе. Всичко това което се случи лично според мен е един голям театър - постановка и болшинството от хората са обречени да не "видят" истинската същност и значение на този "атентат".
цитирай
33. podvodni - Триумвирата е ясен ;-): По него ...
20.07.2012 12:27
анонимен написа:
Триумвирата е ясен ;-):

По него е изграден и Съветския Съюз - армията, полицията и партията.

Но в глобален мащаб триумвирата е ситито на Вашингтон(статут на държава) - армията най-мощния компонент, ситито на Лондон - статут на държава(полицията, финансовия елемент ;-)) и Ватикана - също статут на държава (партията, религията). Т.е. всеки от елементите на триумвирата има суверенитет в държавите приемници ;-))).

За това В България работата е зле защото триногата на власта не е балансирана.

А за ситито на Лондон да дадем думата на британци ;-))).

http://www.youtube.com/watch?v=GiipBYczDFA

Гот е когато имаш познания, нали?
цитирай
34. podvodni - Звездичка
20.07.2012 12:29
анонимен написа:
Интересното в случая с атентата е, че от астрологична гледна точка този ден на това място се сформира много силна и негативна енергия. Първо деня е един от най-лошите лунни дни - със силно негативно социално, битово, и мистично влияние. Второ има няколко звезди, които сключват аспекти с различни планети, точки или домове - почти всички звезди са с много силно и негативно влияние. Интересен е факта, че в минутата на взрива има влияние на звезда - известна като звездата на слепеца (това говори, че няма да "видите" това което всъщност се случва), от много време не съм виждала толкова лоша комбинация, силно се надявам в този момент да не се е родило нито едно бебе. Всичко това което се случи лично според мен е един голям театър - постановка и болшинството от хората са обречени да не "видят" истинската същност и значение на този "атентат".


Хиляди благодарности за това допълнение !!
цитирай
35. podvodni - или е агент на ЦРУ или на МОСАД пратен ...
20.07.2012 12:49
анонимен написа:
или е агент на ЦРУ или на МОСАД пратен да занесе пратка на друг агент и нещо сее объркало или са го взривили нарочно. Нито е викнал аллах акбар нито е бил притеснен едва ли е знаел какво носи нито групировка поема отговорност а те като чуят за атентат като един скачат чее техен. Това си е мотив за атака срещу суверенен Иран и си е дело на ЦРУ и МОСАД а защо тук ,че къде е по лесно а и нали трябва да сме в играта а и по нагъзено и калпаво правителство не сме имали и дори да усетят конспирацията ще мълчат като риби. Тероризма по принцип си е приоритет на големите демократи но когато го правят или друг е виновен или е обезвреждане на враг ако някой се опълчи става терорист и враг на света.

По-точно „Манджурски кандидат“!
цитирай
36. podvodni - Много зловещо и безнадеждно. На...
20.07.2012 12:51
tili написа:
Много зловещо и безнадеждно.


Най-тъмно е преди изгрева !
цитирай
37. podvodni - Разбрах, че имаш явни проблеми в ...
20.07.2012 12:53
анонимен написа:
Разбрах, че имаш явни проблеми в психиката, като стигнах до безумието, че американците си проверявали блоковете ПРЕДИ земетресението. Значи и затова те са виновни, нали?


Официална новина, пич. Официална !!
цитирай
38. podvodni - Имаш особено развинтена фантаз...
20.07.2012 13:00
анонимен написа:
Имаш особено развинтена фантазия!
От къде тръгна и къде стигна.
САЩ е фалирала държава, .................!


Лекинко грешиш ! Всичко е в името на властта. Парите са само инструмент по реализирането на властта. Езотериката (астрология, нумерология, геометрия) не е приказка за „лека нощ“ , а съвсем сериозно знание !
цитирай
39. apostapostoloff - Забравихте само това:
20.07.2012 14:59
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ! Най- вероятно е те да са вече тук и да правят тези ингилъци.
цитирай
40. podvodni - ИЗВЪНЗЕМНИТЕ! Най- вероятно е те да ...
20.07.2012 15:21
apostapostoloff написа:
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ! Най- вероятно е те да са вече тук и да правят тези ингилъци.


Щом си рекъл, така да бъде! Няма да ти развалям рахатлъка!
цитирай
41. анонимен - Окултните Ритуали, продължават да взимат жертви: 14 загинали и 50 ранени!
20.07.2012 15:31
podvodni написа:
Други дати силно рискови от този месец, свързани с числовата поредица, са 20 07 (5). Още повече, че времето за излизане на Луната от рак 20 .07 (5) е най благоприятно за нов ритуал който да засили манифеста на намеренията..

Подводни, приятелю буден, прогнозата ти се оказва вярна...

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4994571

Лично аз веднага направих връзката с проклетото летище в Денвър...

цитирай
42. podvodni - podvodni написа: Други дати с...
20.07.2012 15:58
анонимен написа:
podvodni написа:
Други дати силно рискови от този месец, свързани с числовата поредица, са 20 07 (5). Още повече, че времето за излизане на Луната от рак 20 .07 (5) е най благоприятно за нов ритуал който да засили манифеста на намеренията..

Подводни, приятелю буден, прогнозата ти се оказва вярна...

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4994571

Лично аз веднага направих връзката с проклетото летище в Денвър...



Пропуснах да спомена и 23 07 2012 (8) -за малкият квадрат. Луна в Дева
цитирай
43. анонимен - Виновни са черноморските делфини, ...
20.07.2012 16:17
Виновни са черноморските делфини ,понеже са се размножили много,откакто не ги ловиме и правим на филе
цитирай
44. анонимен - Денвър атентат 20.06.2012
20.07.2012 16:57
За сега жертвите са обявени за 12 и много ранени . Има време да намерят и 13-тата. :(
цитирай
45. анонимен - 20.07.2012 съжалявам за датата
20.07.2012 16:58
анонимен написа:
За сега жертвите са обявени за 12 и много ранени . Има време да намерят и 13-тата. :(

цитирай
46. podvodni - Виновни са черноморските делфини, ...
20.07.2012 17:18
анонимен написа:
Виновни са черноморските делфини ,понеже са се размножили много,откакто не ги ловиме и правим на филе

И на къкво по - точно трябваше да се засмеем?
цитирай
47. анонимен - 666
20.07.2012 17:37
Звездичка е права - театър е. Много се съмнявам обаче, че постигна целта си. По - скоро е неуспешен експеримент. А че е астрално подготвен е извън съмнение. За съжаление не мога да споделя моята теория, защото бих им дал това, което им липсва за успеха. Отивам да чета за Денвър.
цитирай
48. анонимен - много забравяме
20.07.2012 18:03
http://tv7.bg/news/world-incidents/9378772.htm
Значи изглежда, че и у нас има не само американски бази, но и крило на Хизбула? А в действителност помните ли кога дойдох атерористичните заплахи?
Та значи: 1. Имало в Уикипедия едно определиние, което в последствие било заличено, че земите по поречието на НАШАТА р. Струма в древността са се наричали Палестина. 2. Американски политик в реч заяви, вече като го нямаше това в Уикипедия, че Палестина е измислена държава, а това е местност в България. 3. Без консултации с нашето правителство държавата Израел се опита за организира преговори с палестинците в България. /говорим за сегашното правителство/ 4. ББ направи изказване, че ако го ядосат ще подпише за Шистовия газ. Е, ядосаха го, но после през глава тичаше до парламента да наложат мораториум. 5. В Пловдиввече е изграден и скоро ще започни да функционира кибуц. Схващате ли вече в какво се превръщаме и кой е против да се превърнем? Ванга казва, че 3-а СВ ще има след падането на Сирия и изчезването на една арабска държава - познайте коя. Дотук съм с жокерите, сега е на ход подводни.
цитирай
49. анонимен - Подводни
20.07.2012 18:08
" Всичко това което се случи лично според мен е един голям театър - постановка и болшинството от хората са обречени да не "видят" истинската същност и значение на този "атентат"."
Обърни внимание на израза - болшинството от хората са обречени да не "видят"истинската същност на този "атентат".

Сиреч, театър който цели скриване на същноста на ритуала.
Целта на този и друг подобен ритуал ще бъде постигната, но нейният живот ще бъде изключително къс. Стремежът на илюминати, е запазване на статуквото, но всъщност това е отлагане, с малко, на предизвестеният край на тази парадигма.
цитирай
50. анонимен - много забравяме
20.07.2012 18:44
Целта винаги е била Нов световен ред. В това понятие има и много положителна енергия. Значи без Армагедон няма да мине - и вълкът да е сит и агнето цяло. Въпросът опира до тълкуванието колко да бъдат агнетата и колко вълците. Значи и без Апокалипсис - Ново Пришествие не може да му се отговори. Оттам стигаме до богоизбрания народ и курбана на Господа. Такаа - и въпросът е обаче къде. Хитлер го опита това другаде, без България и не успя. Сега някой проверява пропуснатото. Но това е все пак е още на повърхността. Може би трябва да го озаглавим "грешкИТЕ на Хитлер", а?
цитирай
51. анонимен - За взрива.
20.07.2012 19:02
Това което стана,е от вида приятелски огън.Почна първо с ХАРРПА в перник.Пори неясни за тях обстоятелства,не можаха да пролеят българска кръв за жертво приношението си,за да им стане новия световен ред.Та минаха на варианта да оцапат българия с тянхата мръсна кръв.Ма не стана.Стар виц.Ся мама, ще им ебе мамата лунна.Ние им пречим,и сме непреодолима за тях пречка ,и така ще си остане.Защо? Кой посегна на господ???Няма прошка и давност за деянията.Кой направи вуду "християнството"???Кой направи магьосническата "религия" ислям???.Защо не спира енергийния геноцид срещу нас???Щото вече ядатж кура.Който е посегнал на българин,няма прошка.А те посегнаха и на жените ни.Кур голям ги чака,че и чепат.
цитирай
52. анонимен - Подводни
20.07.2012 19:02
до Много забравяме

Двата ти коментара са тясно свързани. В предишнияят си пост получих подобен по смисъл коментар и бях решил да пусна писание на тази тема. Но вместо това се случиха други неща - атентата в Бургас. Следващото писание ще бъде на темата Нов Световен Ред и Трета Световна Война.
Всъщност по - следващият, защото следващият е вече на лице.
цитирай
53. raders - "би трябвало да стигнем до ...
20.07.2012 19:16
анонимен написа:
bezmitove написа:
"би трябвало да стигнем до извода, че атентатите в Москва са дело на руското правителство, заради някакви си предполагаеми интереси..."
Ти как мислиш? Дали руските "бившите" кагебисти с техния матрьошка Путин, които ръководят Русия имат интерес да имат възможност да мачкат свободното слово, като повод да използват терористи чеченци???

И втори въпрос:
raders, защо тези ислямски терористи убиват предимно мирни граждани, а не убиват висши офицери от израелската армия и висши ционистки функционери?

Виждам, че г-на Радев не е могъл да ти отговори, поради факта, чче отговорът го няма в официалната пропаганда. За това ще направя опит да задоволя твоето любопитство.
Да си видял куче да скача срещу стопанинът си? Ири по-точно, пичовете терористи да скачат против ръката която ги храни?
И аз не съм чувал за подобен феномен.


Всъщност, сам съм си виновен, че се набутвам да чета подобни идиотизми. Тук глупостта е над допустимите норми.
цитирай
54. анонимен - Prosto obarkvane na plana
20.07.2012 19:22
Spored svidetelite teroristat e iskal da naeme kola za 3-4 dni. Zelta mu e bila da ia parkira krai avtobusite 3 na broi i da ya ostavi da se vzrivi nakratko sled kato samiat toi e napusmnal raiona. Sledva smiana na drehite i perukata s dalgata kosa i ochilata i kaso postriganiat mladej s napalno nova degizazia shte bade dalech ot sabitieto za broeni minuti i nov dokument za samolichnost moje bi validen . A kakvo mu prechi i da si vzeme samolet v koiato posoka si poiska.
Da ama ne. Planat se promenia i toi pristiga s taksi. Motae se po letishteto za da imitira che e tokushto pristignal i otiva pri avtobusa. Slaga si bagaja v bagajnoto i takmo kogato rechava da otide do toaletna, niakoi natiska butona na GSMa i ostanaloto e istoria.
Nashite slujbi shte razberat kakvo e stanalo,no niama da ni kajat.
Blagodaria za vnimanieto:-)
цитирай
55. asthfghl - ;)
20.07.2012 19:35
Естествено, че ще поставиш Русия начело на списъка си. Тя Русия е в дъното на всички злини във Вселената, нъл тъй! От Големия взрив до черните дупки ;)
цитирай
56. becksssss - Прочетох целия постинг и стигнах до ...
20.07.2012 19:50
Прочетох целия постинг и стигнах до извода, че авторът е или пълен идиот, или пълен глупак.
цитирай
57. ok3223 - Значи Астрологията била...
20.07.2012 20:31
Наука!!!
По някога казваш смислени неща, но този път...
У нас има няколко военни бази на САЩ, наши наемници воюват в Афганистан, Ирак и Босна, с израелците ББ е дупе и гащи, стотици хиляди евреи почиват тук, и се чувствуват като у дома. ГЕРБ и Тиквата парадират че са в тотално разположение и услуга на ЦРУ, МОСАД, на САЩ и Израел.
Все факти, които ни правят приоритетна цел на Алкайда и целият спектър от ислямски терористи, които водят война на живот и смърт с Израел и САЩ от години.
За учудване е, че досега не е имало атентати на наша територия и този е първия от толкова години.
Камикадзето е наивник взривен от свръзката му, след като е оставил багажа(раницата с взрив) в багажното отделение на автобуса, както е било планирано.
Снимките от взрива и взривеното багажното отделение го доказват. Атентаторът се е надявал да се измъкне след като остави раницата с взрива в багажното отделение на автобуса но-о, криво си е направил сметката.
Казали са му, че след като остави раницата и се отдалечи, ще го вземат и изведат от зоната на атентата, на летището.
И той е повярвал...
От кукловодите е било планирано предварително. В момента и секунда след оставянето на раницата с взрива в багажното отделение, да бъде взривен буса дистанционно така, че атентатора да загине на 100%.
Той загива, става герой камикадзе, следите изчезват, остава една фалшива американска шофьорска книжка.
Всичко е изпипано професионално по позната схема.
Изглежда е станало така, по подобен начин...
цитирай
58. анонимен - 666
20.07.2012 20:42
Дали астрологията е наука се разберете с елита, който се опитва да го доказва на ваш гръб. Подводни само се опитва да ви предпази. Много забравяме.
цитирай
59. анонимен - Звездичка 2
20.07.2012 21:02
Авесалом, за първи път чувам, че има звезда на слепеца в астрологията! Много интересно, че и Гугъл мълчи по въпроса. А още по- най интересно е, че в нашата Слънчева система има само една звезда. Всички останали са на светлинни години от нас - представям си колко силно е въздействието им точно върху нас, в тази точка, в тази минута и в тази аерогара на пъпа на света и вселената.
Ама пък от друга страна - наистина има звезда на слепеца - в нечии глави, даже са в звезден куп.
цитирай
60. podvodni - Подводни за Звездичка 2
20.07.2012 22:44
Много неща ще чуеш за първи път. Но това не е извинение за незнание и невежество.
А в нашата Слънчева система има две звезди не една.
цитирай
61. анонимен - Подводни
20.07.2012 22:47
ok3223 написа:
Наука!!!
По някога казваш смислени неща, но този път...
У нас има няколко военни бази на САЩ, наши наемници воюват в Афганистан, Ирак и Босна, с израелците ББ е дупе и гащи, стотици хиляди евреи почиват тук, и се чувствуват като у дома. ГЕРБ и Тиквата парадират че са в тотално разположение и услуга на ЦРУ, МОСАД, на САЩ и Израел.
Все факти, които ни правят приоритетна цел на Алкайда и целият спектър от ислямски терористи, които водят война на живот и смърт с Израел и САЩ от години.
За учудване е, че досега не е имало атентати на наша територия и този е първия от толкова години.
Камикадзето е наивник взривен от свръзката му, след като е оставил багажа(раницата с взрив) в багажното отделение на автобуса, както е било планирано.
Снимките от взрива и взривеното багажното отделение го доказват. Атентаторът се е надявал да се измъкне след като остави раницата с взрива в багажното отделение на автобуса но-о, криво си е направил сметката.
Казали са му, че след като остави раницата и се отдалечи, ще го вземат и изведат от зоната на атентата, на летището.
И той е повярвал...
От кукловодите е било планирано предварително. В момента и секунда след оставянето на раницата с взрива в багажното отделение, да бъде взривен буса дистанционно така, че атентатора да загине на 100%.
Той загива, става герой камикадзе, следите изчезват, остава една фалшива американска шофьорска книжка.
Всичко е изпипано професионално по позната схема.
Изглежда е станало така, по подобен начин...


Астрология - Астро логос - ?
Астрономия - Асто - нумерос - ?
Нумарелогия - Нумеро - логос - ?

Само питам от любопитство!
цитирай
62. анонимен - Подводни
20.07.2012 22:51
raders написа:
анонимен написа:
[quote=bezmitove]"


Всъщност, сам съм си виновен, че се набутвам да чета подобни идиотизми. Тук глупостта е над допустимите норми.


Напълно си прав, и ако спреш да пишеш простотии, глупоста ще падне до отрицателни нива.
Поздрави
цитирай
63. анонимен - Подводни
20.07.2012 23:00
asthfghl написа:
Естествено, че ще поставиш Русия начело на списъка си. Тя Русия е в дъното на всички злини във Вселената, нъл тъй! От Големия взрив до черните дупки ;)


Тъй, тъй. Ми окого да поставя на първо място? САЩ ии ЕС? Да не ми е изпила чавка акъла та да вървя срещу негова светлост Боко Богоравний (Да се свети името Му, да пребъде делото Му, на вся земли и во век и веков. Амин)
цитирай
64. анонимен - Подводни
20.07.2012 23:02
becksssss написа:
Прочетох целия постинг и стигнах до извода, че авторът е или пълен идиот, или пълен глупак.


От колеги се не обиждам !!
цитирай
65. анонимен - Подводни
20.07.2012 23:05
анонимен написа:
Spored svidetelite teroristat e iskal da naeme kola za 3-4 dni. Zelta mu e bila da ia parkira krai avtobusite 3 na broi i da ya ostavi da se vzrivi nakratko sled kato samiat toi e napusmnal raiona. Sledva smiana na drehite i perukata s dalgata kosa i ochilata i kaso postriganiat mladej s napalno nova degizazia shte bade dalech ot sabitieto za broeni minuti i nov dokument za samolichnost moje bi validen . A kakvo mu prechi i da si vzeme samolet v koiato posoka si poiska.
Da ama ne. Planat se promenia i toi pristiga s taksi. Motae se po letishteto za da imitira che e tokushto pristignal i otiva pri avtobusa. Slaga si bagaja v bagajnoto i takmo kogato rechava da otide do toaletna, niakoi natiska butona na GSMa i ostanaloto e istoria.
Nashite slujbi shte razberat kakvo e stanalo,no niama da ni kajat.
Blagodaria za vnimanieto:-)


Грешка. Никакво объркване не имало. Ритуала еизпълнен перфектно и без пропуски.
цитирай
66. анонимен - Подводни
20.07.2012 23:07
анонимен написа:
apostapostoloff написа:
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ! Най- вероятно е те да са вече тук и да правят тези ингилъци.


за това АДМИРАЦИИ!


Апостолоффъ е носителят на светлината в блога!!
цитирай
67. анонимен - :-)))
21.07.2012 04:24
Ето го филмчето направо от тубата ;-).
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=-TWaAEeGe0c

Между другото ако се интересувате от технически анализ на пазарите. Имам в предвид анализ с който рискувате собствени средства а не като "фундаменталистите" които като им излезат криви прогнозите, по подобие на финансовия министър Дянков, просто "включват" печатницата и го докарват поне на цвят, макар на миризма да е сходно с едно отдходно място ;-).

То може да сте запознати с едно име, доказало способностите си ;-):

http://www.youtube.com/watch?v=qSJkrN2gTbY
цитирай
68. анонимен - :-)))
21.07.2012 04:26
Вижте само какъв метод ползва Арч Крофорд !!!
цитирай
69. анонимен - :-)))
21.07.2012 06:05
http://www.youtube.com/watch?v=95roZ_uHuQs
цитирай
70. анонимен - 33
21.07.2012 07:27
Финансовият тероризъм е не по - малко опасен, но мястото му е в друг блог.
цитирай
71. asthfghl - Естествено, че ще поставиш Русия ...
21.07.2012 12:53
анонимен написа:
asthfghl написа:
Естествено, че ще поставиш Русия начело на списъка си. Тя Русия е в дъното на всички злини във Вселената, нъл тъй! От Големия взрив до черните дупки ;)


Тъй, тъй. Ми окого да поставя на първо място? САЩ ии ЕС? Да не ми е изпила чавка акъла та да вървя срещу негова светлост Боко Богоравний (Да се свети името Му, да пребъде делото Му, на вся земли и во век и веков. Амин)



Защо винаги трябва да търсим кой имал кяр да ни прецака в нещо? Иранците открай време търсят пробойни в националната сигурност на ред държави, за да уязвят израелските интереси. И тук-таме успяват. Както в случая. Ние се случихме терен за това действие, нищо повече.

Конспирациите са наистина атрактивно четиво. И толкоз.
цитирай
72. podvodni - Мислите ти са напълно логични, но ...
21.07.2012 13:16
Мислите ти са напълно логични, но има една малка подробност. Къде е пресечната точка на интересите на Израел и Иран в България или някоя друга страна по света? Ако уязвяването на интереси се прави само заради идеята да се направи сечено, ей тъй заради спорта, просто е несериозно.
цитирай
73. анонимен - вярвайте в България и я обичайте!
22.07.2012 09:18
И малко извън темата:
Отидета в google и напишете Калмукия.
Появява се статия във википедия за република Калмыкия в Руската федерация.
И малко по-надолу има черно-бяла снимка на Калмыцкий хурул в селе Булгары (Успенское). Начало ХХ века.
Русия е осеяна с такива имена на села и градове.
Не зная дали някой работи на тази тема, да събере всички материали за Българиите по света. Трябва да открием частите на пъзела наречен България и да го построим. За това се изисква изключителна политическа воля и много труд и търсене. Но ние трябва да потърсим истината, защото никой няма да го направи на наше място.
Има и една друга републка, която се нарича Балкария и която има нужда от помощ, ако не материална, то поне духовна. Балкарците в момента се бият, за да запазят териториите си, но не можах да разбера срещу кого. В youtube има доста балкарски клипове и песни като "моя Балкария".
Да не споменавам Татарстан, където в момента усилено се говори за тяхната идентичност и самите те казват: "Мы болгары, а не татары".
Моят призив към всички чтящи тези редове е:
Не се поддавайте на медийната пропаганда,
България съществува от хилядолетия,
да я запазим за хилядолетия напред, като се запазим духовно,
възпитавайки децата си в любов към родината, предавайки им
нашите вековни традиции и научавайки ги на борбеност и желание за успех..
Да не позволяваме да ни хвърлят във война, да не изпращаме войници никъде,
да не допускаме на наша територия военни действия.
Да не утежняваме историческата си карма, като помагаме на "злото" в лицето на САЩ и Израел.
И преди всичко вярвайте в България и я обичайте!
цитирай
74. анонимен - :-)))
22.07.2012 10:47
До 70-ти

Е връзката с финансите е далеч по-лесна за обяснение за разлика от астрологичната и екзотерична/езотеричната компоненти. Тя е видима и материална ;-):

http://www.energybulletin.net/node/12125

Така, че Иран си е заплаха от най-висок калибър, равносилна и по-голяма дори от ядрена, защото би могла да доведе до ядрена война !

http://www.youtube.com/watch?v=Vgo3-aa4J9M

П.П. Москва има интерес от високи цени на нефта, така че тя е в играта на страната на Вашингтон, докато е спокойна за сигурноста си. След това става твърде сложно ;-). За това и наблюдаваме толкова обрати в политиката на Москва :-).

Виж при Китай е далеч по-просто - те нямат интерес от високи цени на нефта, затова крепят основния си доставчик на евтина енергия - Иран. Затова азиатската тройка Русия-Китай-Индия е много по-сложна за прогнозиране.

П.П.П. Но трагедията, е че повечето хора разбират какво са парите колкото магарето от военна музика. Което не им пречи да описват себе си основно през парите ;-))).

Ето един факт който вие тук в блоговете пропуснахте да коментирате независимо от важноста му и в потвърждение на лафа за магарето и военната музика ;-).

http://argumenti-bg.com/16557/obligatsionnata-emisiya-na-dyankov-izglezhda-uspeh-no-samo-ako-sme-slepi-za-golyamata-kartinka/
цитирай
75. анонимен - :-)))
22.07.2012 11:14
Ето ви я армейската компонента на триадата ;-).

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=5564

П.П. Разбира се в случая се охранява не само енергията а и дрогата, водата, стратегическите метали и т.н.
цитирай
76. анонимен - :-)))
22.07.2012 11:48
Накратичко, Елен Браун е описала парите с много удачни сравнения според моето скромно мененийце :-):

http://www.webofdebt.com/excerpts/chapter-5.php

http://www.webofdebt.com/articles/esmcoupdetat.php
цитирай
77. анонимен - муспи
24.07.2012 23:31
Знаете ли, че като почнем избиването на евреи, с тяхното намаляване ще почнат да ни растат доходите. Привидно необяснимо - ние заети с градско партизанско движение няма да имаме възможност за стопаска дейност, а и с изчезването на евреите тяхните места мигновено ще се заемат от други паразити - цигани, турци, арменомароканци. Обяснението е просто и трябва да залегнем зад него: С избиването на евреите - мировото зло, настъпва мировото добро, и по непонятни за нас причини ни става добре, включително и ни растат доходите. Лошото е че ние подсъзнателно усещаме тава природно явление, но все чакаме някой друг да го свърши, а то се разиграва не заради благополучието ни, а за да се включиме или разминеме.
цитирай
78. анонимен - twrtkqovg
18.10.2012 06:21
<a href=http://www.ussnowboots.net/>ugg sale</a>, <a href=http://www.ussnowboots.net/>cheap uggs</a>, <a href=http://www.uggseriesonline.co.uk/>ugg boots sale uk</a>, <a href=http://www.uggseriresonsale.co.uk/>ugg boots sale uk</a> <a href=http://www.uggseriesonline.co.uk/>cheap ugg boots</a>,
цитирай
79. анонимен - ugg zpvpzb
18.10.2012 06:25
<a href=http://www.snow-boots-online.co.uk/>ugg boots uk</a>, <a href=http://www.snowboots-outlet.com/>cheap uggs</a>, <a href=http://www.snow-boots-online.co.uk/>ugg boots</a>, http://www.snowboots-outlet.com, <a href=http://www.cheapuggseriessale.co.uk/>ugg boots uk</a>,
цитирай
80. анонимен - xfb ugg 3334
18.10.2012 06:39
<a href=http://www.cheap-snowboots.net/>cheap ugg boots</a> gskyss http://www.snow-boots-onsale.net/ egsqad http://www.snow-boots-sale.net/ roztux <a href=http://www.boots-winter.net/>uggs on sale</a> hllytl http://www.boots-winter.com/ xvdtkh
цитирай
81. анонимен - knczwxxyw
18.10.2012 06:39
<a href=http://www.cheapbootsussale.com/>uggs on sale</a>, <a href=http://www.cheap-boots-onsale.com/>uggs on sale</a>, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>ugg outlet</a>, <a href=http://www.cheapbootsussale.com/>ugg sale</a>, <a href=http://www.cheap-boots-onsale.com/>cheap uggs</a>,
цитирай
82. анонимен - ugg qavrpg
18.10.2012 06:42
<a href=http://www.cheap-boots-onsale.net/>uggs</a>, <a href=http://www.cheapbootsussale.com/>uggs</a>, <a href=http://www.snowbootsdiscounted.net/>www.snowbootsdiscounted.net</a>,
цитирай
83. анонимен - scmoewhrx
18.10.2012 06:45
<a href=http://www.nice-boots-online.us/>cheap uggs</a> pkcjdywd http://www.winterbootsonline.us klkyzlra <a href=http://www.uggbootsukk.co.uk/>ugg boots uk</a> jfttldnx <a href=http://www.pickyourugg.co.uk/>ugg boots sale</a> vwhjkfww <a href=http://www.bootsdiscountuk.co.uk/>ugg boots</a> pxyhgitm
цитирай
84. анонимен - culexmmsu
18.10.2012 11:05
<a href=http://www.thecheapuggsonsale.co.uk/>ugg boots</a>, <a href=http://www.coldbootsmall.com/>christian louboutin discount</a>, <a href=http://www.cheapuggsforsales.co.uk/>ugg boots sale</a>, <a href=http://www.mycheapuggsonsale.co.uk/>ugg boots uk</a>, <a href=http://www.louisvuittonbagspurses.com/>louis vuitton outlet</a>,
цитирай
85. анонимен - yrjisdzek
18.10.2012 15:01
<a href=http://www.christmasbootsonline.us/>uggs</a> bvtikema <a href=http://www.pickfashionboots.us/>ugg outlet</a> donimpcy http://www.okvl.info reotytyo <a href=http://www.nice-boots-online.us/>ugg outlet</a> neunrfet http://www.uggbootsukk.co.uk cdgsxsdl
цитирай
86. анонимен - ugg ofmdyi
18.10.2012 17:32
http://www.ussnowbootsonline.com flo5201 <a href=http://www.ussnowboots.net/>uggs on sale</a> 317413 <a href=http://www.cheapukuggsonsale.co.uk/>cheap ugg boots</a> rmndeg <a href=http://www.ussnowbootsonline.com/>ugg sale</a> uv40ix http://www.cheapukuggsonsale.co.uk
цитирай
87. анонимен - fzyichutlk
18.10.2012 20:08
<a href=http://www.cheaplouboutin-shoes.co.uk/#2069ddi>christian louboutin uk</a>, umxmwks, <a href=http://www.cheaplouboutin-shoes.co.uk/#1181lrf>christian louboutin</a>, onkoiex, <a href=http://www.cheaplouboutin-shoes.co.uk/#2048ivf>louboutin sale</a>, cymjbsp, http://www.cheaplouboutin-shoes.co.uk
цитирай
88. анонимен - rlh ugg 1896
18.10.2012 21:38
http://www.snow-boots-online.co.uk ttu2266 http://www.ussnowbootsonline.net 6758667 <a href=http://www.ussnowbootsonline.com/>ugg sale</a> 659axd <a href=http://www.cheap-boots-onsale.net/>cheap uggs</a> qjrges <a href=http://www.cheapuggseriessale.co.uk/>ugg boots uk</a>
цитирай
89. анонимен - vhgqnsqds
18.10.2012 22:22
http://www.mylouisvuittonsite.com/ svndqx <a href=http://www.winterbootsmalls.com/>ugg outlet</a> lfoevo <a href=http://www.christmasbootsmall.com/>cheap uggs</a> jcvqav <a href=http://www.cheapbootsuggsforsale.co.uk/>ugg boots</a> mmrnlb <a href=http://www.winterbootsmalls.com/>ugg outlet</a> sepvxm
цитирай
90. анонимен - rzddkunqc
19.10.2012 00:51
<a href=http://www.cheapuggsforsales.co.uk/>ugg boots uk</a> eksaci <a href=http://www.christmasbootsmall.com/>uggs</a> ycvphk <a href=http://www.winterbootsmalls.com/>ugg outlet</a> fhbejb <a href=http://www.cheapuggsonsalesite.co.uk/>ugg boots</a> ufbnke http://www.cheapuggsonsalesite.co.uk/ ytowtr
цитирай
91. анонимен - jnv ugg 6881
19.10.2012 03:32
<a href=http://www.cheapukuggsonsale.co.uk/>ugg boots</a> http://www.isabel-marant-sneakers.fr wh25vx <a href=http://www.cheapsnowbootsonline.net/>ugg sale</a> nzu9926 <a href=http://www.cheapbootsussale.com/>ugg sale</a> http://www.ussnowboots.net ezginf
цитирай
92. анонимен - 9cTixF7ao
19.10.2012 06:00
<a href=http://www.louboutinuk-sale.co.uk/#6527zvm>christian louboutin shoes</a>, zkqxhok <a href=http://www.christianlouboutin-series.co.uk/#6030ebg>louboutin uk</a>, cobjxpo <a href=http://www.louboutinshoeonsale.co.uk/#4774xnl>louboutin</a>, jbwpbma http://www.louboutinshoeoutlet.co.uk
цитирай
93. анонимен - ezqcqmuql
19.10.2012 07:13
<a href=http://www.ukthenorthfaceoutlet.co.uk/#8439mec>north face jackets</a>, fippiun <a href=http://www.cheapthenorthface.co.uk/#2156wpm>north face sale</a>, naxdrzf <a href=http://www.uknorthfaceoutlet.co.uk/#8059gdt>the north face</a>, ysxtwui http://www.sac-louisvuittonsortie.fr
цитирай
94. анонимен - vjujwmfsj
19.10.2012 09:02
<a href=http://www.cheap-hairproducts.co.uk/#4854fgw>ghd</a>, mejdetv <a href=http://www.hairstraightener-online.co.uk/#9122xfj>ghd straightener</a>, guehmlc <a href=http://www.cheaphairstyle.co.uk/#3915sou>ghd hair straighteners</a>, qrzdnwl http://www.goose-outlets.com
цитирай
95. анонимен - kooadnswo
19.10.2012 13:28
<a href=http://www.nicebootsonsale.us/>cheap uggs</a> xgrtnrbe http://www.pickfashionboots.us jardktnv http://www.pickyourugg.co.uk qaugnpfv <a href=http://www.pickyourugg.co.uk/>ugg boots sale</a> wtkhuihw <a href=http://www.snowbootssaleuk.co.uk/>ugg boots sale</a> otgmkxxn
цитирай
96. анонимен - zfsriexgf
19.10.2012 13:31
http://www.winterbootsonline.us zlsrtqsu <a href=http://www.nicebootsonsale.us/>cheap uggs</a> vynoyqaj <a href=http://www.nice-boots-online.us/>uggs on sale</a> zrkfdyep <a href=http://www.pickyourugg.co.uk/>ugg boots uk</a> vfdyvqsg <a href=http://www.christmasbootsonline.us/>uggs on sale</a> awheagbo
цитирай
97. анонимен - bzoeeuerf
19.10.2012 15:08
http://www.christmasbootsonline.us umdwakra <a href=http://www.pickyourboots.us/>uggs on sale</a> zxjuiwnc <a href=http://www.nicebootsonsale.us/>uggs</a> xldfymsk http://www.pickwinterboots.us fzouacig <a href=http://www.pickyourboots.us/>uggs on sale</a> fvlgmjit
цитирай
98. анонимен - uvczuldpa
19.10.2012 21:32
http://www.discountbootssaleuk.co.uk dpqthpfc <a href=http://www.discountbootssaleuk.co.uk/>ugg boots</a> cpptzwkj <a href=http://www.christmasbootsmall.com/>ugg boots cheap</a> mghqxi <a href=http://www.snowbootssaleuk.co.uk/>ugg boots sale</a> bkdlqoax <a href=http://www.pickwinterboots.us/>uggs</a> bxiozwbz
цитирай
99. анонимен - xtcljhnoi
19.10.2012 21:36
http://www.cheapbootsouletsite.com znbace http://www.winterbootsonline.us luimxrlu <a href=http://www.pickfashionboots.us/>cheap uggs</a> swgcrjnz <a href=http://www.okvk.info/>cheap uggs</a> ysimbrpk <a href=http://www.nicebootsonsale.us/>ugg outlet</a> fmtvrzxd
цитирай
100. анонимен - fvegeatsw
19.10.2012 23:29
<a href=http://www.okvk.info/>uggs</a> odhnjldm <a href=http://www.discountbootssaleuk.co.uk/>ugg boots uk</a> atdlxjmz <a href=http://www.pickyourboots.us/>uggs</a> uoxodaei <a href=http://www.pickfashionboots.us/>uggs</a> rsudzjwp <a href=http://www.discountbootssaleuk.co.uk/>ugg boots</a> usefpcvc
цитирай
101. анонимен - iifubzozq
19.10.2012 23:45
<a href=http://www.bootsdiscountuk.co.uk/>ugg boots sale</a> lcmkouoy http://www.downjacketnow.com royeyj <a href=http://www.okvl.info/>ugg outlet</a> imhfajfw <a href=http://www.thecheapbootsoulet.com/>ugg boots cheap</a> pcnluw <a href=http://www.louisvuittonbagspurses.com/>louis vuitton outlet</a> vlmvtz
цитирай
102. анонимен - icnieulpgg
19.10.2012 23:47
<a href=http://www.christianlouboutin-series.co.uk>christian louboutin sale</a>, yusqfck, <a href=http://www.christianlouboutin-series.co.uk>christian louboutin</a>, nsmtkho, <a href=http://www.christianlouboutin-series.co.uk>louboutin uk</a>, dsmvzmk, http://www.christianlouboutin-series.co.uk
цитирай
103. анонимен - zspplbpdd
20.10.2012 01:11
<a href=http://www.pickwinterboots.us/>cheap uggs</a> dlomxpxh http://www.louisvuittonbagspurses.com emyinw http://www.winterdownjacketsite.com dxvyuq <a href=http://www.ouft.info/>uggs on sale</a> athnrluh <a href=http://www.snowbootssaleuk.co.uk/>ugg boots</a> ksbpwwej
цитирай
104. анонимен - jztwaqwon
20.10.2012 01:43
<a href=http://www.thecheapbootsoulet.com/>ugg boots on sale</a> jprizy <a href=http://www.discountbootssaleuk.co.uk/>ugg boots</a> eyansxdv <a href=http://www.nice-boots-online.us/>uggs on sale</a> symjwcyz http://www.nice-boots-online.us ajmgoxlu http://www.winterbootsonline.us wrwsmzek
цитирай
105. анонимен - zwtzizoff
20.10.2012 02:53
<a href=http://www.uggbootsukk.co.uk/>ugg boots uk</a> xbihrluv <a href=http://www.ouft.info/>uggs on sale</a> xhhzjztr <a href=http://www.christmasbootsonline.us/>uggs</a> zcgotwdd <a href=http://www.nicebootsonsale.us/>uggs</a> qfetiizz <a href=http://www.okvk.info/>ugg outlet</a> movpzltp
цитирай
106. анонимен - ayzzaee sfuqaonx
20.10.2012 03:23
<a href=http://www.isabel-marant-pascher.fr/>isabel marant sneakers</a> jzmxtgwj <a href=http://www.isabel-marant-pascher.fr/>sneakers isabel marant</a> xeoiexpb <a href=http://www.isabel-marant-pascher.fr/>isabel marant basket</a> miefhjuk http://www.isabel-marant-pascher.fr
цитирай
107. анонимен - ywjvzhdyj
20.10.2012 03:42
<a href=http://www.okvl.info/>cheap uggs</a> kmyhfhba <a href=http://www.snowbootssaleuk.co.uk/>ugg boots uk</a> rieqlfdx <a href=http://www.thecheapbootsoulet.com/>ugg boots on sale</a> ljntro http://www.bootsdiscountuk.co.uk hubkjxrb http://www.coldbootsmall.com ufegij
цитирай
108. анонимен - wegiauspx
20.10.2012 04:39
<a href=http://www.winterdownjacketsite.com/>canada goose</a> xgpzlf http://www.downjacketnow.com peivgh <a href=http://www.coldbootsmall.com/>ugg boots outlet</a> qgeyxz <a href=http://www.ouft.info/>uggs</a> sjjuwmmu <a href=http://www.christmasbootsonline.us/>ugg outlet</a> fildwbzz
цитирай
109. анонимен - qhskkzkcp
20.10.2012 07:10
<a href=http://uggbootsoutleta5.webeden.net/>ugg outlet</a> pflgfe http://uggbootsoutletk2.webeden.co.uk/ <a href=http://uggbootsoutleta6.webeden.net/>ugg sale</a> kfpnhl http://uggbootsoutleta6.webeden.net/ <a href=http://uggbootsoutletk2.webeden.co.uk/>cheap ugg boots</a> hlrtyd
цитирай
110. анонимен - zdxtopndq
20.10.2012 08:38
<a href=http://uggbootsoutletk6.webeden.co.uk/>ugg sale</a> fxumwt http://uggbootsoutleta8.webeden.net/ <a href=http://uggbootsoutleta8.webeden.net/>uggs cheap</a> oybydd http://uggbootsoutleta10.webeden.net/ <a href=http://uggbootsoutleta11.webeden.net/>ugg boots on sale</a> yqnhes
цитирай
111. анонимен - rhsarws krpamzzh
20.10.2012 11:30
<a href=http://www.beats-bydre-pascher.fr/#5016jhg>beats by dre pas cher</a> fwmkcaz <a href=http://www.bags-outlet-onsale.net/#4176jnz>coach outlet</a>, drnvvgt <a href=http://www.isabel-marant-sneakers.fr/#7547hjz>chaussures isabel marant</a> gqfpyrge http://www.beatsbydreenligne.fr
цитирай
112. анонимен - bmzmkcbvv
20.10.2012 12:59
http://uggbootsoutleta4.webeden.net/ <a href=http://uggbootsoutleta5.webeden.net/>ugg outlet</a> ffhgnc http://uggbootsoutleta2.webeden.net/ <a href=http://uggbootsoutleta2.webeden.net/>uggs outlet sale</a> kquqtl http://uggbootsoutleta6.webeden.net/
цитирай
113. анонимен - ygsjawxvh
20.10.2012 14:02
<a href=http://uggbootsoutleta6.webeden.net/>ugg sale</a> ewaqro http://uggbootsoutleta6.webeden.net/ http://uggbootsoutletk1.webeden.co.uk/ http://uggbootsoutleta5.webeden.net/ <a href=http://uggbootsoutletk3.webeden.co.uk/>ugg boots</a> keulha
цитирай
114. анонимен - tsaelvcdm
20.10.2012 18:25
<a href=http://uggbootsoutleta3.webeden.net/>uggs on sale</a> uuivnn http://uggbootsoutleta3.webeden.net/ <a href=http://uggbootsoutleta2.webeden.net/>uggs outlet store</a> tzexkk <a href=http://uggbootsoutleta4.webeden.net/>cheap ugg boots</a> qowtxc <a href=http://uggbootsoutletk2.webeden.co.uk/>ugg outlet</a> uxnhot
цитирай
115. анонимен - infnoaggv
21.10.2012 03:58
<a href=http://uggbootsoutleta5.webeden.net/>uggs on sale</a> rayfre <a href=http://uggbootsoutleta4.webeden.net/>ugg boots for cheap</a> vffghe http://uggbootsoutleta3.webeden.net/ http://uggbootsoutleta2.webeden.net/ http://uggbootsoutletk3.webeden.co.uk/
цитирай
116. анонимен - aubuuwwmm
21.10.2012 05:02
<a href=http://uggbootsoutleta4.webeden.net/>uggs on sale</a> cgswuo http://uggbootsoutleta6.webeden.net/ <a href=http://uggbootsoutleta3.webeden.net/>uggs cheap</a> gnaspe <a href=http://uggbootsoutleta6.webeden.net/>uggs sale</a> xcmkey <a href=http://uggbootsoutletk1.webeden.co.uk/>ugg boots</a> rqcbsc
цитирай
117. анонимен - rhqyaenmj
21.10.2012 08:23
<a href=http://uggbootsoutleta10.webeden.net/>uggs on sale</a> srwedq <a href=http://uggbootsoutleta7.webeden.net/>uggs on sale</a> jgsknh <a href=http://uggbootsoutleta9.webeden.net/>uggs on sale</a> kjsiht <a href=http://uggbootsoutletk5.webeden.co.uk/>ugg boots</a> qsxejb <a href=http://uggbootsoutleta11.webeden.net/>uggs sale</a> yczeul
цитирай
118. анонимен - jxabxjyld
21.10.2012 11:17
<a href=http://uggbootsoutleta9.webeden.net/>cheap ugg boots</a> orsinx <a href=http://uggbootsoutletk6.webeden.co.uk/>ugg boots</a> hpxwwe <a href=http://uggbootsoutletk5.webeden.co.uk/>ugg outlet</a> tjwxwy <a href=http://uggbootsoutleta8.webeden.net/>cheap uggs</a> evolcq <a href=http://uggbootsoutleta10.webeden.net/>ugg outlet online</a> ogzjja
цитирай
119. анонимен - kjbautdic
21.10.2012 11:17
<a href=http://uggbootsoutletk3.webeden.co.uk/>ugg sale</a> dcvcrw <a href=http://uggbootsoutleta4.webeden.net/>cheap ugg boots for sale</a> imfpmm <a href=http://uggbootsoutletk1.webeden.co.uk/>cheap ugg boots uk</a> aujaqq <a href=http://uggbootsoutleta5.webeden.net/>ugg boots outlet</a> dgkdjj <a href=http://uggbootsoutleta2.webeden.net/>uggs outlet</a> txtuzb
цитирай
120. анонимен - gajuuicsm
21.10.2012 12:51
<a href=http://uggbootsoutletk2.webeden.co.uk/>ugg boots cheap</a> mrjxan <a href=http://uggbootsoutleta3.webeden.net/>uggs cheap</a> edkjao <a href=http://uggbootsoutleta6.webeden.net/>ugg boots on sale</a> qgpcee <a href=http://uggbootsoutletk3.webeden.co.uk/>ugg boots on sale</a> ihyujz <a href=http://uggbootsoutleta4.webeden.net/>cheap ugg boots</a> kftfyd
цитирай
121. анонимен - schczitfq
21.10.2012 12:52
<a href=http://uggbootsoutleta10.webeden.net/>uggs on sale</a> ovuifh <a href=http://uggbootsoutleta7.webeden.net/>uggs outlet sale</a> igbyhb <a href=http://uggbootsoutleta8.webeden.net/>uggs on sale</a> siyoou <a href=http://uggbootsoutleta9.webeden.net/>ugg boots for cheap</a> piqjnt <a href=http://uggbootsoutletk5.webeden.co.uk/>cheap ugg boots</a> oqauvj
цитирай
122. анонимен - fquqpiatr
21.10.2012 16:25
<a href=http://uggbootsoutleta11.webeden.net/>uggs on sale</a> nnuaki <a href=http://uggbootsoutletk4.webeden.co.uk/>ugg boots</a> psxqzo <a href=http://uggbootsoutletk5.webeden.co.uk/>ugg boots</a> rctgcn <a href=http://uggbootsoutleta10.webeden.net/>ugg outlet</a> qctaqv <a href=http://uggbootsoutleta9.webeden.net/>cheap ugg boots for sale</a> saozea
цитирай
123. анонимен - ubzsyeppx
21.10.2012 16:25
<a href=http://uggbootsoutleta3.webeden.net/>uggs for cheap</a> nuhzft <a href=http://uggbootsoutletk3.webeden.co.uk/>ugg boots</a> gboahw <a href=http://uggbootsoutletk1.webeden.co.uk/>ugg boots</a> oobzrm <a href=http://uggbootsoutletk2.webeden.co.uk/>ugg boots</a> uqcuti <a href=http://uggbootsoutleta6.webeden.net/>ugg boots on sale</a> tszpnv
цитирай
124. анонимен - oodpzekqm
21.10.2012 17:08
http://uggbootsoutleta4.webeden.net/ rcicay <a href=http://uggbootsoutleta6.webeden.net/>ugg sale</a> tualpi <a href=http://uggbootsoutletk2.webeden.co.uk/>ugg boots cheap</a> omecvk <a href=http://uggbootsoutletk1.webeden.co.uk/>ugg boots uk</a> ywmvml <a href=http://uggbootsoutleta2.webeden.net/>uggs on sale</a> hnyady
цитирай
125. анонимен - smiwbdekw
21.10.2012 17:09
<a href=http://uggbootsoutletk6.webeden.co.uk/>ugg boots sale uk</a> bnxkth http://uggbootsoutletk4.webeden.co.uk/ xzryee <a href=http://uggbootsoutleta9.webeden.net/>cheap ugg boots</a> iopxjz <a href=http://uggbootsoutletk4.webeden.co.uk/>ugg boots uk</a> fakbkq <a href=http://uggbootsoutleta10.webeden.net/>ugg outlet online</a> lleisi
цитирай
126. анонимен - qbtiklqky
21.10.2012 21:03
<a href=http://www.winterbootsmallsite.com/>ugg sale</a> hukxnd <a href=http://www.winterbootsmalls.com/>uggs on sale</a> yosukg <a href=http://www.cheapbootsoulet.com/>ugg boots cheap</a> hlxsms <a href=http://www.cheapbootsouletsite.com/>ugg boots outlet</a> iguiop <a href=http://www.downjacketnow.com/>canada goose</a> bicfng
цитирай
127. анонимен - nkdmofvky
21.10.2012 21:04
<a href=http://www.cheapbootsoulet.com/>ugg boots cheap</a> xenzpg <a href=http://www.mylouisvuittonsite.com/>louis vuitton outlet</a> qgeykm <a href=http://www.cheapbootsoulets.com/>ugg boots outlet</a> liawyh <a href=http://www.winterbootsmalls.com/>ugg outlet</a> onwabq <a href=http://www.cheapbootsouletsite.com/>ugg boots on sale</a> lbqjyl
цитирай
128. анонимен - ontsrcdfb
21.10.2012 22:11
<a href=http://uggbootsoutleta6.webeden.net/>uggs sale</a> pzustm http://uggbootsoutleta5.webeden.net/ hkbwwn <a href=http://uggbootsoutletk2.webeden.co.uk/>ugg boots</a> byzygm <a href=http://uggbootsoutletk1.webeden.co.uk/>ugg uk</a> ucujwo <a href=http://uggbootsoutleta3.webeden.net/>cheap uggs for sale</a> hburhr
цитирай
129. анонимен - btqrmjfpk
21.10.2012 22:11
<a href=http://uggbootsoutleta11.webeden.net/>uggs on sale</a> zcrwfn <a href=http://uggbootsoutleta7.webeden.net/>uggs outlet sale</a> hqvyxn <a href=http://uggbootsoutletk6.webeden.co.uk/>ugg boots</a> wblulh <a href=http://uggbootsoutleta9.webeden.net/>uggs on sale</a> mcnszo <a href=http://uggbootsoutletk5.webeden.co.uk/>ugg boots</a> emexby
цитирай
130. анонимен - tmnttvxtx
22.10.2012 03:07
<a href=http://uggbootsoutleta5.webeden.net/>ugg outlet</a> aewmfz <a href=http://uggbootsoutleta3.webeden.net/>uggs cheap</a> oomqec http://uggbootsoutleta2.webeden.net/ ayfwqw <a href=http://uggbootsoutleta6.webeden.net/>ugg sale</a> avxipr <a href=http://uggbootsoutletk3.webeden.co.uk/>ugg sale</a> nctmcq
цитирай
131. анонимен - bjaxtqjqd
22.10.2012 03:09
<a href=http://uggbootsoutleta10.webeden.net/>ugg outlet</a> kpdtjg <a href=http://uggbootsoutletk4.webeden.co.uk/>ugg boots uk</a> vdnqjt http://uggbootsoutleta11.webeden.net/> bputts <a href=http://uggbootsoutleta11.webeden.net/>uggs on sale</a> vlbwnt http://uggbootsoutleta10.webeden.net/ phzfre
цитирай
132. анонимен - ugg uczque
22.10.2012 05:00
<a href=http://www.uswinterboots.net/>cheap ugg boots</a> umxtog <a href=http://www.boots-winter.net/>uggs outlet</a> nrfcij <a href=http://www.cheap-snowboots.net/>uggs on sale</a> ytpgzm http://www.boots-winter.com/ orqqyx <a href=http://www.boots-winter.com/>uggs sale</a> irsdvs
цитирай
133. анонимен - ugg tzxydc
22.10.2012 05:43
<a href=http://www.uggseriresonsale.co.uk/>ugg boots uk</a> fyhzh <a href=http://www.uggseriresonsale.co.uk/>ugg boots uk</a> wntft <a href=http://www.uggseriresonsale.co.uk/>ugg boots uk</a> xsqmw http://www.uggseriresonsale.co.uk/ jbian <a href=http://www.uggseriresonsale.co.uk/>ugg boots sale uk</a> qkxwq
цитирай
134. анонимен - xpvkbgzdw
22.10.2012 10:20
http://www.winterbootsmallsite.com/
цитирай
135. анонимен - rwqjzqfzb
22.10.2012 10:24
<a href=http://www.winterbootsmallsite.com/>cheap uggs</a> qrxtve
цитирай
136. анонимен - mbpzeenp
22.10.2012 10:25
<a href=http://www.uggbootsukk.co.uk/>ugg boots</a> basdsg <a href=http://www.uggbootsukk.co.uk/>ugg boots sale uk</a> yxewkp <a href=http://www.uggbootsukk.co.uk/>ugg boots uk</a> fazktg http://www.uggbootsukk.co.uk/ ksljwc <a href=http://www.uggbootsukk.co.uk/>cheap ugg boots</a> bzwlir
цитирай
137. анонимен - uqhbhkrg
22.10.2012 10:25
<a href=http://www.uggbootsukk.co.uk/>ugg boots uk</a> sgadmb <a href=http://www.uggbootsukk.co.uk/>cheap ugg boots</a> pvhcyu http://www.uggbootsukk.co.uk/ xcryka <a href=http://www.uggbootsukk.co.uk/>ugg boots</a> pusixs <a href=http://www.uggbootsukk.co.uk/>ugg boots sale uk</a> uamzpg
цитирай
138. анонимен - qca ugg 8648
22.10.2012 11:32
<a href=http://www.uswinterboots.com/#89631>ugg boots outlet</a> wzbqno http://www.snow-boots-outlet.net/ dfwjkk <a href=http://www.cheap-snowboots.net/#48171>uggs on sale</a> bwmwvd http://www.snowbootsdiscounted.net/ aelsyh <a href=http://www.cheapboots-winter.com/#66810>cheap uggs</a> nkcihe
цитирай
139. анонимен - pczwqttqe
22.10.2012 13:07
<a href=http://www.uswinterboots.net/#18404>ugg boots cheap</a> pqfptx <a href=http://www.snow-boots-onsale.net/#64994>ugg boots on sale</a> gbvnxv <a href=http://www.snowbootsdiscounted.net/#58018>uggs sale</a> dojjex http://www.snow-boots-sale.net/ zaahxm <a href=http://www.boots-winter.com/#14053>ugg sale</a> wuvfdl
цитирай
140. анонимен - ugg mqlhbe
22.10.2012 13:58
<a href=http://www.snowbootsdiscounted.net/#61681>uggs sale</a> mgytry <a href=http://www.boots-winter.com/#21351>uggs sale</a> upilvi <a href=http://www.cheap-snowboots.net/#95288>ugg on sale</a> zzbrmq <a href=http://www.cheapboots-winter.com/#58077>cheap ugg boots</a> nbdnmu <a href=http://www.snow-boots-sale.net/#65266>cheap uggs</a> ujtnai
цитирай
141. анонимен - zxryujvkr
22.10.2012 16:27
<a href=http://www.winterbootsmallsite.com/#349372>uggs on sale</a> rkzixi http://www.christmasbootsmall.com/ vwaxvet <a href=http://www.christmasbootsmall.com/#672124>ugg boots cheap</a> zkkfel <a href=http://www.winterdownjacketsite.com/#773712>canada goose outlet</a> lciiup <a href=http://www.downjacketsite.com/#571705>canada goose jakke</a> adidpl
цитирай
142. анонимен - erucbhzkl
22.10.2012 16:28
<a href=http://www.downjacketsite.com/#987967>canada goose expedition parka</a> mushyd <a href=http://www.coldbootsmall.com/#183507>ugg boots on sale</a> aafbwc <a href=http://www.winterdownjacketsite.com/#582289>canada goose jakker</a> xrotwq <a href=http://www.winterbootsmalls.com/#890267>ugg outlet</a> rvzjfr <a href=http://www.winterbootsmallsite.com/#466042>ugg outlet</a> fnxbea
цитирай
143. анонимен - mmn ugg 4040
22.10.2012 16:28
<a href=http://www.snowbootsdiscounted.net/#83300>ugg boots sale</a> unxmlx http://www.cheapboots-winter.com/ guklzo <a href=http://www.snow-boots-sale.net/#61201>cheap uggs</a> zlzqkr <a href=http://www.uswinterboots.net/#28253>cheap uggs</a> iirlge <a href=http://www.cheapboots-winter.com/#27463>cheap ugg boots</a> hoihes
цитирай
144. анонимен - juezvqdyj
22.10.2012 17:48
5668, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
145. анонимен - qmi ugg 1253
22.10.2012 17:51
602, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
146. анонимен - lwfpizztp
22.10.2012 23:11
<a href=http://uggbootsoutleta6.webeden.net/>ugg boots sale</a> filpwi <a href=http://uggbootsoutletk7.webeden.co.uk/>ugg boots uk</a> bjzvcj http://uggbootsoutleta2.webeden.net/ mmzpnc <a href=http://uggbootsoutleta2.webeden.net/>uggs outlet sale</a> prpyft <a href=http://uggbootsoutleta5.webeden.net/>ugg outlet store</a> skhixz
цитирай
147. анонимен - qntxnnako
23.10.2012 04:57
<a href=http://www.cheapukuggsonsale.co.uk/>ugg sale</a>, <a href=http://www.snow-bootssale.co.uk/>ugg boots</a>, <a href=http://www.cheap-uggs.co.uk/>cheap ugg boots</a>, <a href=http://www.snow-boots-online.co.uk/>ugg boots sale uk</a>,
цитирай
148. анонимен - ugg pjaxew
23.10.2012 07:24
9081, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
149. анонимен - kydtkeqv
23.10.2012 16:12
<a href=http://uggsbootsoutletus.webeden.net/>uggs cheap</a> xhudwf <a href=http://uggbootsonlinestore.webeden.net/>uggs on sale</a> xxetto http://uggboots-online-outlet.webeden.net/ hpfshz <a href=http://ugg-boots-outlet-sale.webeden.co.uk/>ugg outlet</a> yxdqtp <a href=http://uggbootsoutlet-sale.webeden.co.uk/>ugg boots on sale</a> pdmlqa
цитирай
150. анонимен - vamfuurt
23.10.2012 16:12
<a href=http://uggboots-online-outlet.webeden.net/>ugg outlet online</a> imdnvr <a href=http://uggsbootsstore.webeden.net/>ugg boots for cheap</a> egaaho <a href=http://uggbootsoutlet-sale.webeden.co.uk/>ugg boots sale uk</a> ujymyi <a href=http://australian-uggs.webeden.co.uk/>ugg boots uk</a> pbgegy <a href=http://ugg-boots-outlet-uk.webeden.co.uk/>ugg boots cheap</a> eseoil
цитирай
151. анонимен - wok ugg 4572
23.10.2012 18:57
2946, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
152. анонимен - qcebkictm
23.10.2012 19:19
<a href=http://www.newjacketsales.com/#635057>canada goose</a> oudhae <a href=http://www.downjacketnow.com/#227114>canada goose jakke</a> rdoqte <a href=http://www.downjacketsite.com/#175211>canada goose expedition parka</a> uuhbpd <a href=http://www.winterdownjacketsite.com/#483892>canada goose</a> ysbdsa <a href=http://www.winterbootsmalls.com/#673389>ugg outlet</a> szchvn
цитирай
153. анонимен - gjhzfclkg
23.10.2012 19:20
4247, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
154. анонимен - ugg eiyebm
23.10.2012 19:24
6689, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
155. анонимен - kfizcobao
23.10.2012 19:26
7315, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
156. анонимен - ugg bjmooq
23.10.2012 19:29
1785, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
157. анонимен - cfbsjayh
23.10.2012 19:37
<a href=http://ugg-boots-outlet-uk.webeden.co.uk/>ugg boots</a> scrfnk <a href=http://uggsbootsoutletus.webeden.net/>cheap uggs for sale</a> nsqfuo <a href=http://cheapbootsoutlet.webeden.net/>uggs on sale</a> cpnxup <a href=http://australian-uggs.webeden.co.uk/>cheap ugg boots uk</a> wuicin http://uggsbootsoutletus.webeden.net/ qsegvn
цитирай
158. анонимен - kradmcjw
23.10.2012 19:37
<a href=http://ugg-boots-outlet-uk.webeden.co.uk/>ugg boots cheap</a> fdourj http://uggbootsdeal.webeden.co.uk/ tghznc http://uggbootsdeal.webeden.co.uk/ vkrrdd <a href=http://uggsbootsoutletus.webeden.net/>uggs on sale</a> ccsykk <a href=http://uggbootsoutlet-sale.webeden.co.uk/>ugg boots on sale</a> zcwarh
цитирай
159. анонимен - ugg kqldzi
23.10.2012 19:39
8487, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
160. анонимен - vbktytuu
23.10.2012 23:02
<a href=http://ugg-boots-outlet-uk.webeden.co.uk/>ugg boots cheap</a> yidlzr <a href=http://uggbootsdeal.webeden.co.uk/>ugg boots uk</a> wohmiz <a href=http://ugg-boots-outlet-sale.webeden.co.uk/>cheap ugg boots</a> ogrdaf <a href=http://uggsbootsstore.webeden.net/>cheap ugg boots for sale</a> xcxorh <a href=http://uggboots-online-outlet.webeden.net/>uggs on sale</a> ukwnhv
цитирай
161. анонимен - btwrrhar
23.10.2012 23:02
<a href=http://uggbootsoutletonline.webeden.co.uk/>ugg boots sale uk</a> ogyzwb <a href=http://uggsbootsoutletus.webeden.net/>uggs for cheap</a> tqpgrs <a href=http://uggbootsoutlet-sale.webeden.co.uk/>ugg boots sale uk</a> dwgfam <a href=http://cheapbootsoutlet.webeden.net/>uggs outlet store</a> wkfwac <a href=http://australian-uggs.webeden.co.uk/>ugg uk</a> xzikdd
цитирай
162. анонимен - xnr ugg 5765
24.10.2012 01:12
6435, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
163. анонимен - hqd ugg 3330
24.10.2012 01:13
2748, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
164. анонимен - zjbqnynao
24.10.2012 01:25
4543, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
165. анонимен - eoqsoauso
24.10.2012 01:26
1939, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
166. анонимен - ugg rhkehc
24.10.2012 01:47
3690, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
167. анонимен - ugg aqfiun
24.10.2012 01:47
6612, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
168. анонимен - vcemrlbq
24.10.2012 02:01
<a href=http://uggbootsoutletonline.webeden.co.uk/>ugg sale</a> vpkfjs <a href=http://cheapbootsoutlet.webeden.net/>uggs outlet store</a> xnokfm <a href=http://uggboots-online-outlet.webeden.net/>uggs on sale</a> dwfmer <a href=http://ugg-boots-outlet-sale.webeden.co.uk/>ugg boots</a> asmhai <a href=http://ugg-boots-outlet-uk.webeden.co.uk/>ugg boots</a> oamsgg
цитирай
169. анонимен - cmxbpezu
24.10.2012 02:01
<a href=http://uggbootsdeal.webeden.co.uk/>ugg uk</a> cldvbc <a href=http://uggsbootsoutletus.webeden.net/>cheap uggs</a> gwgbgg http://australian-uggs.webeden.co.uk/ ucpcad <a href=http://cheapbootsoutlet.webeden.net/>uggs outlet sale</a> yerzcn <a href=http://ugg-boots-outlet-sale.webeden.co.uk/>cheap ugg boots</a> avfate
цитирай
170. анонимен - ugg mzabti
24.10.2012 03:38
5174, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
171. анонимен - ugg oxkyfp
24.10.2012 03:55
7432, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
172. анонимен - xqyxjwurh
24.10.2012 04:58
2910, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
173. анонимен - ugg arldwf
24.10.2012 04:59
9767, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
174. анонимен - wnsejubc
24.10.2012 05:02
<a href=http://uggbootsoutlet-sale.webeden.co.uk/>ugg boots uk sale</a> mhzoif <a href=http://uggbootsdeal.webeden.co.uk/>cheap ugg boots uk</a> fjylxj <a href=http://ugg-boots-outlet-uk.webeden.co.uk/>ugg boots</a> dundui <a href=http://uggbootsonlinestore.webeden.net/>ugg sale</a> vexrgn <a href=http://ugg-boots-outlet-sale.webeden.co.uk/>cheap ugg boots</a> plrorz
цитирай
175. анонимен - ezfbkqeg
24.10.2012 05:02
<a href=http://uggsbootsstore.webeden.net/>ugg boots cheap</a> lqejgf <a href=http://cheapbootsoutlet.webeden.net/>uggs outlet online</a> ousnig <a href=http://uggsbootsoutletus.webeden.net/>uggs cheap</a> dambdf <a href=http://uggbootsdeal.webeden.co.uk/>ugg boots</a> gdqazo <a href=http://uggbootsonlinestore.webeden.net/>uggs on sale</a> vwayja
цитирай
176. анонимен - ugg tcbzdu
24.10.2012 05:34
4814, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
177. анонимен - ykbmhaihm
24.10.2012 05:35
1921, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
178. анонимен - wju ugg 369
24.10.2012 08:18
1706, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
179. анонимен - rvn ugg 3101
24.10.2012 08:18
7370, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
180. анонимен - vobprnkx
24.10.2012 09:39
<a href=http://www.pickyourugg.co.uk/>ugg boots</a> ugg boots uk http://www.pickyourugg.co.uk/
цитирай
181. анонимен - oyjugqduu
24.10.2012 10:13
4178, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
182. анонимен - lcyiziktv
24.10.2012 11:30
97, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
183. анонимен - ugg fvegrq
24.10.2012 11:35
8792, <a href=http://www.cheapbootsus.net/>uggs on sale</a>
цитирай
184. анонимен - xfmxsarwj
24.10.2012 12:39
<a href=http://www.uggs-onlinesale.net/>uggs sale</a> cfsgz <a href=http://www.cheapcosyuggboots.net/>ugg boots on sale</a> sebhw <a href=http://www.ugg-clearanceonline.net/>uggs outlet</a> zojza <a href=http://www.cheap-bootsonline.net/>ugg outlet</a> hsxan
цитирай
185. анонимен - ugg rhhcbm
24.10.2012 12:42
<a href=http://www.cheapcosyuggboots.net/>ugg boots on sale</a> gsmvs <a href=http://www.cosy-uggboots.net/>ugg boots on sale</a> ppfia <a href=http://www.uggseriesclearance.net/>cheap ugg boots</a> nrilg http://www.cheap-bootsonline.net hgmxc
цитирай
186. анонимен - mhspkihz
24.10.2012 14:37
<a href=http://ugg-boots-outlet-uk.webeden.co.uk/>ugg boots sale</a> ngmpua <a href=http://uggbootsoutlet-sale.webeden.co.uk/>ugg boots uk sale</a> gbofje <a href=http://uggbootsonlinestore.webeden.net/>ugg boots sale</a> jjdpdz <a href=http://ugg-boots-outlet-sale.webeden.co.uk/>ugg boots sale</a> sgibwi
цитирай
187. анонимен - utv ugg 4081
24.10.2012 16:42
<a href=http://www.cheapcosyuggboots.net/>uggs</a> datjg <a href=http://www.cozyuggbootssale.net/>ugg outlet</a> abvzp http://www.cheapuggseriesclearance.net hjkoi <a href=http://www.snow-boots-clearance.net/>ugg sale</a> rfxqr
цитирай
188. анонимен - zik ugg 5367
24.10.2012 16:42
<a href=http://www.cheapuggs-series.com/>ugg boots cheap</a> rqirq <a href=http://www.uggs-onlinesale.net/>ugg boots on sale</a> lndtk <a href=http://www.snowbootsonlinedicount.com/>ugg boots on sale</a> wzemp <a href=http://www.snow-bootsclearance.net/>ugg outlet store</a> dykrh
цитирай
189. анонимен - glsqthqdt
24.10.2012 16:49
<a href=http://www.cheapuggs-series.com/>cheap ugg boots</a> rzpwn <a href=http://www.uggseriesclearance.net/>cheap ugg boots for sale</a> nukzi <a href=http://www.snowbootsonlinedicount.com/>uggs</a> baocb <a href=http://www.ugg-clearanceonline.net/>uggs outlet store</a> tpmun
цитирай
190. анонимен - ucr ugg 3732
24.10.2012 21:08
<a href=http://www.cozyuggbootssale.net/>ugg outlet</a> ujrdg <a href=http://www.uggseriesclearance.net/>cheap ugg boots for sale</a> usfwk <a href=http://www.cheapcosyuggboots.net/>ugg boots on sale</a> lpiif <a href=http://www.cheapest-winterboots.com/>ugg outlet online</a> rqtjf
цитирай
191. анонимен - lyy ugg 5028
24.10.2012 21:11
<a href=http://www.cosyuggbootssale.net/>ugg outlet</a> xpaun http://www.cosy-uggboots.net dpoac <a href=http://www.cheapest-winterboots.com/>ugg outlet store</a> crabc <a href=http://www.snowbootsonlinedicount.com/>uggs</a> gaeff
цитирай
192. анонимен - jlg ugg 5033
25.10.2012 00:49
<a href=http://www.cheapcosyuggboots.net/>uggs on sale</a> fhtjl <a href=http://www.uggs-onlinesale.net/>ugg sale</a> vpugj http://www.cozyuggbootssale.net vbyyb <a href=http://www.snow-bootsclearance.net/>ugg boots outlet</a> efzjh
цитирай
193. анонимен - ghr ugg 9247
25.10.2012 00:56
<a href=http://www.uggseriesclearance.net/>cheap ugg boots</a> cuvgb <a href=http://www.snowbootsonlinedicount.com/>ugg boots on sale</a> ckoay <a href=http://www.cheapest-winterboots.com/>ugg outlet</a> nprlw <a href=http://www.ugg-clearanceonline.net/>uggs outlet online</a> cloeb
цитирай
194. анонимен - asn ugg 6131
25.10.2012 04:20
<a href=http://www.cheap-bootsonline.net/>ugg boots on sale</a> coyet <a href=http://www.cosy-uggboots.net/>uggs</a> fkmmx <a href=http://www.cheapuggseriesclearance.net/>cheap uggs</a> etodx <a href=http://www.snowbootsonlinedicount.com/>ugg outlet</a> paemd
цитирай
195. анонимен - znc ugg 4017
25.10.2012 04:30
<a href=http://www.cozyuggbootssale.net/>ugg outlet</a> wswbm <a href=http://www.cheapuggs-series.com/>ugg boots cheap</a> sehue <a href=http://www.cheapbootsonlinesale.com/>uggs outlet</a> woiig <a href=http://www.uggs-onlinesale.com/>uggs for cheap</a> klpvx
цитирай
196. анонимен - mtoiknnnu
25.10.2012 05:56
<a href=http://www.snow-boots-clearance.net/>ugg sale</a> jhyxe <a href=http://www.cosyuggbootssale.net/>uggs</a> mkgjv <a href=http://www.cheap-bootsonline.net/>ugg boots on sale</a> yqunf <a href=http://www.snow-bootsclearance.net/>ugg outlet</a> bqloc
цитирай
197. анонимен - gwi ugg 711
25.10.2012 08:01
<a href=http://www.cheapbootsonlinesale.com/>uggs outlet</a> ygvaq http://www.cheapbootsonlinesale.com duszt <a href=http://www.uggseriesclearance.net/>cheap ugg boots for sale</a> tbedw <a href=http://www.snow-boots-clearance.net/>ugg sale</a> xigpl
цитирай
198. анонимен - uld ugg 6818
25.10.2012 08:10
<a href=http://www.cozyuggbootssale.net/>uggs</a> adppy <a href=http://www.uggs-onlinesale.com/>uggs cheap</a> wunav <a href=http://www.uggs-onlinesale.net/>ugg sale</a> riucf http://www.uggseriesclearance.net paokl
цитирай
199. анонимен - vau ugg 2942
25.10.2012 11:50
<a href=http://www.cosyuggbootssale.net/>uggs on sale</a> lcskq <a href=http://www.cosy-uggboots.net/>ugg outlet</a> ovjcj <a href=http://www.cheap-bootsonline.net/>ugg boots on sale</a> wvksg <a href=http://www.ugg-clearanceonline.net/>uggs outlet online</a> nfqnt
цитирай
200. анонимен - nxl ugg 764
25.10.2012 11:54
<a href=http://www.ugg-clearanceonline.net/>uggs outlet sale</a> tcsgm <a href=http://www.snowbootsonlinedicount.com/>uggs</a> qgpvs <a href=http://www.snow-boots-clearance.net/>ugg sale</a> kvicu http://www.cheap-bootsonline.net dcjzo
цитирай
201. анонимен - wpc ugg 2400
25.10.2012 15:46
<a href=http://www.cheapbootsonlinesale.com/>uggs outlet store</a> qxjtu <a href=http://www.cheap-bootsonline.net/>uggs</a> wcfhl <a href=http://www.cosy-uggboots.net/>uggs</a> cdhmj <a href=http://www.cheapuggseriesclearance.net/>cheap uggs</a> hrxxw
цитирай
202. анонимен - vhq ugg 7986
25.10.2012 15:46
<a href=http://www.cheapuggseriesclearance.net/>cheap uggs for sale</a> irett <a href=http://www.snowbootsonlinedicount.com/>uggs on sale</a> ctvak http://www.snow-bootsclearance.net bbfza <a href=http://www.uggs-onlinesale.net/>ugg sale</a> atnko
цитирай
203. анонимен - enw ugg 9769
25.10.2012 19:50
<a href=http://www.uggs-onlinesale.com/>cheap uggs for sale</a> vynaj http://www.uggs-onlinesale.com jqwnp <a href=http://www.cosyuggbootssale.net/>ugg outlet</a> voijz <a href=http://www.snow-boots-clearance.net/>ugg boots sale</a> zuvyj
цитирай
204. анонимен - zdj ugg 8509
25.10.2012 19:53
<a href=http://www.uggseriesclearance.net/>cheap ugg boots</a> xwgza <a href=http://www.snowbootsonlinedicount.com/>uggs</a> wcqud http://www.cheapcosyuggboots.net nqoxt <a href=http://www.cheapest-winterboots.com/>ugg outlet</a> cyjjv
цитирай
205. анонимен - ltq ugg 3167
25.10.2012 23:34
<a href=http://www.cosy-uggboots.net/>ugg boots on sale</a> cosmi <a href=http://www.cosyuggbootssale.net/>ugg boots on sale</a> bntov <a href=http://www.cheap-bootsonline.net/>uggs on sale</a> neyxu <a href=http://www.uggs-onlinesale.com/>cheap uggs</a> mdxhk
цитирай
206. анонимен - pjq ugg 8536
25.10.2012 23:37
<a href=http://www.uggseriesclearance.net/>cheap ugg boots</a> vxyjy <a href=http://www.uggs-onlinesale.com/>cheap uggs</a> hzolo <a href=http://www.cosyuggbootssale.net/>uggs</a> twwta http://www.cheapcosyuggboots.net zrigp
цитирай
207. анонимен - cfd ugg 3361
26.10.2012 03:19
<a href=http://www.uggs-onlinesale.net/>ugg boots on sale</a> igjmj http://www.cosy-uggboots.net cfxrf <a href=http://www.cheapuggseriesclearance.net/>cheap uggs</a> mspxb <a href=http://www.snowbootsonlinedicount.com/>ugg boots on sale</a> njgnl
цитирай
208. анонимен - uao ugg 9914
26.10.2012 03:24
<a href=http://www.cosy-uggboots.net/>ugg boots on sale</a> vzvjc <a href=http://www.cheapcosyuggboots.net/>ugg outlet</a> ftpms <a href=http://www.cheapuggseriesclearance.net/>cheap uggs</a> axihz http://www.snow-boots-clearance.net nnktv
цитирай
209. анонимен - rzeqndgyq
26.10.2012 06:24
<a href=http://www.cozyuggbootssale.net/>uggs</a> xhxzu <a href=http://www.cheapuggs-series.com/>cheap ugg boots</a> kzvdh <a href=http://www.cosyuggbootssale.net/>ugg boots on sale</a> yhjkp <a href=http://www.uggs-onlinesale.com/>cheap uggs</a> swxwr
цитирай
210. анонимен - ytq ugg 6494
26.10.2012 07:02
<a href=http://www.uggs-onlinesale.com/>uggs for cheap</a> biycv <a href=http://www.cosy-uggboots.net/>ugg boots on sale</a> zztaf <a href=http://www.cheap-bootsonline.net/>uggs</a> xpyro <a href=http://www.uggs-onlinesale.net/>ugg boots sale</a> wtmfe
цитирай
211. анонимен - dwc ugg 5894
26.10.2012 07:07
<a href=http://www.snow-bootsclearance.net/>ugg outlet</a> wqhlt <a href=http://www.uggseriesclearance.net/>ugg boots for cheap</a> turri <a href=http://www.ugg-clearanceonline.net/>uggs outlet store</a> afwfz <a href=http://www.cosy-uggboots.net/>ugg boots on sale</a> kszsz
цитирай
212. анонимен - vnc ugg 6072
26.10.2012 10:50
<a href=http://www.snow-bootsclearance.net/>ugg boots outlet</a> ophej <a href=http://www.cozyuggbootssale.net/>uggs on sale</a> icghy <a href=http://www.snow-boots-clearance.net/>uggs sale</a> tyjii <a href=http://www.cheapbootsonlinesale.com/>uggs outlet online</a> golxb
цитирай
213. анонимен - szm ugg 4771
26.10.2012 10:53
<a href=http://www.cosyuggbootssale.net/>ugg boots on sale</a> sfnth <a href=http://www.uggs-onlinesale.com/>cheap uggs</a> guovo <a href=http://www.cheapuggs-series.com/>cheap ugg boots for sale</a> viuly <a href=http://www.snow-bootsclearance.net/>ugg boots outlet</a> erpge
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3680385
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031