Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2012 21:46 - Светът е олимпиада. Тайм Овър.Гейм Овър!!
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 12894 Коментари: 30 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Светът вече е олимпиада. На 27.09.2012 година ще бъдат открити ХХХ  летни олимпийски игри в Лондон. Градът ще бъде за 3-ти път домакин на летни олимпииски игри. На тази олимпиада ще участват близо 11 000 спортисти от 191 страни. Точно в 08,12 часа местно време  ще бъде даден старт на царемонията по откриване на игрите със звън от камбани, звънци и всякакви подръчни звънчащи материали в продължение на цели 3 минути. Призивът на организаторите е зъненето да бъде колкото се може по-силно и колкото се може с по-висока честота. Даже известният "Биг Бен" ще наруши графика си на звънене и ще отмери 40 удара за тези 3 минути. Инициатор на това събитие е носителят на наградата за визуално искуство "Търнър" Мартин Крийд, който е нарекъл събитието "Творба 1197". Същинското откриване, което ще започне в 20,12 часа, ще претендира за грандиозност засенчваща откриването на игрите в Пекин. Самата царемония наречена, от носителя на 8 награди "Оскар" Дани Бойл, "Островът на чудесата" ще трае около 3 часа, като за целта ще вземат участие 15 000 доброволци. Струващата 36 милиона евро царемония ще покаже, по думите на Бойл, разкошната креативност на Великобритания, творческият потенциал и непредвидимостта на народа. Специално за царемонията е поръчана камбана с тегло 27 тона на която ще има гравиран цитат от Уйлям Щекспир "Не се бий: този оистров е пълен със звуци". Девизът под който ще се проведе олимпиадата е "вДУХновение за едно поколение", което е насочено към всички млади хора на планетата.
Време е за най-пишното шоу на планетата. Нека  игрите да започнат.


                                        Time over! Game Over !!! 

Не, няма никаква грешка. Играта наистина свърши! Който разбрал - разбрал! Който се осъзнал - осъзнал! А който не е - да е, това си е за негова сменка. До тук беше с догатките и препратките от страна на елита. О тук на сетне ще се действа безцаремонно и безкомпромисно. Демокрация, права на човека, с
вободно слово - такива бонбонки и близалки вече няма да има . Елита подготвя едно заключително "шоу" чрез което ще се опита да постави началато на новата епоха (new age), която в своята същност никак неще бъде приятна за човечеството. Най страшното е, че над 4 милиарда души по света (заедно с присъстващите на стадиона) ще приветстват в неистов екстаз това "шоу", което всъщност е един грандиозен ритуал. 
Не напразно побликувах данни с цифри около предстоящото откриване на олимпийските игри в Лондон. Защото всичко е добре подготвена магия. Но не магията на игрите, а магията на ритуала. Както не веднъж съм казвал, живота на елита е направляван изцяло по правилата на окултизма. Окултно значи скрито. Окултна наука - скрита наука. В тази скрита наука влизат абсолютно всички "али-бали" като: астрология, номерология, хиромантия, кабала,алхимия, евгеника, генетика и каквото се сетите и не се сетите. Един ритуал който по своята същност е манифестация на дадени намерения е сложна комбинация от тези "фокуси". А за да може един ритуал да "свърши своята работа" са необходими няколко компонента:
1. "Рецепта за манджата" - щипка от това, лъжичка от онова, малко подправки и др.
2. Майстор който да забърка съставките
3. Време и място на "готвенето" 
4. Жертва за жертвоприношението
5. Публика
В този ритуал който ще бъде проведен през цялото време на олимпийските игри, жертвата и публиката ще бъдат едно цяло.
Но да започнем от началото на ритуала - паленето на олимпийският огън в гръцко.
Няма да се впускам в подробности около самият ритуал, защото просто ще бъде много дълго, А и ще нахвърлям набързо щрихите на самата царемония 
(ритуал) в Лондон. Та, ако не сте гледали гръцкото театро, може да го гледате ( естествено ако желаете), и след като това може да си отговорите на един простичък въпрос: Защо момченцето, участвощо в царемонията, е само, а момиченцата са двенки, като имате предвид, че момиченцата "не изпълняват" никаква роля в цялото представление? Ако си отговорите на този въпрос, то след това ще възникнат хиляди въпроси на които ще трябва доста да се напънете за да отговорите. Отговор от рода - това са децата на ...... от трупата, и са там за малко кинти, е меко казано, несериозен. По - нататък прескачаме някой дребни но съществени подробности за да стигнем до 65-ят ден когото олимпийският огън се качва на "Окото на Лондон", сиреч на оновае нещо което бе издигнато в чест на новият милениум и в чест на неговият притежател. И така на 65-ят ден ( който е сответствие, по номерологията на 11, което се тълкува като - ново начало), олимпийският огън осветява очото на Луцифер (осветителят). Ново начало - огън - осветяване,-  малко, много интересно взе да става, нали?
И така, олимпийският огън (който вече не е олимпийски) най сетне се "кротна" в Лондон, или по-точно в Уесмистъркото абатство (енория, по наше му), за да може на 27.07.2012 година в 20,12 часа "....Пътят да свърши със запалване на олимпийският жертвеник на стадиона в Лондон". Думите в кавичките не са мой, а на великите списватели на гонг.бг. Ама пък точно са целнали десятката, просто не е истина.  Щом като има жертвеник трябва да има и жертва. А жертвата я го уточнихме малко по-горе.
Но преди това ще се проведе един много интересен ритуал.
В 08 часа и 12 минути ще зазвънят хиляди камбани, звънчета и де що има железо, точно за 3 минути. Ама колкото се може по-силно и с по-висока честота. 
Исключително странен час, не мисилите ли? 8 часа заранъска и то в 12 минути и то за 3 минути - аре стига бе, тези направо са изперкали. Да, ама не!! Може да оприличите 8,12 часа на 20,12 часа ( старта на царемонията на стадиона) ама не забравяйте, че единият час е сутринта , а другият късно вечерта. За целта отново ще се обърнем към номерологията. 8,12 - 8+1+2=11 -някакво ново начало. Но какво? 3 минути - 180 секунди - 3х60 - 3х6 - 6+6+6 - 666. Ти да видиш къде било дяволчето? В Лондон!!! 
Звънът на камбаните, в които ще участва и "Биг Бен", ще извести новото начало на пича със знака. Същевременно звънът на камбаните е вибрация, чрез която се цели отварянето на междупространствен коридор. За кого, стана ясно преди малко.От къде на къде пък портал - коридор.
Ами да вземен например охраната, която съвместно с полиция и аскера се мъдри и някаква фирма - G4S. Груп фор секюрити. И това става, но по правилното е да я назовем гейт фор скай. Може и гейт фор стар.
Старгейт, скайгейт - май в превод е звезден портал или небесен портал?
Не забравяйте че фирмата е пълно притежание на елита, а и логото силно напомня на стълба между де колони.
Извинявам се отклонението, но трябваше да внеса малко яснота. 
Оставете другото, но идеята е в този ритуал да вземат участие не само гражданите на Юнайтедкиндом, а колкото се може повече хора от целият свят. Повече хора- повече джабала - повече енергия за портала. 
И не есамо това !! Ако се погледне астрологичната карта на същият този момент ще бъде доста интересно. Дяволски интересно!
Самата "арт инсталация" носи името - Номер 1197 !!!!!
119 - 911, да напомня на нещо отдавна отминало?
7  има друго окултно значение което сега няма да разглеждаме.
Друг интересен момент преди запалването на жертвеника ( който по разбираеми причини, много наподобява усукана змия, което от своя страна няма нищо общо с фармацията), е часът на същинската царемония - 20,12. Освен че е символ на 2012 година, то той също е символ на новото начало - за справка  се обърнете към майте. И в старта на това ново начало ще бъде даден с 27 - тонна камбана на която ще пише - Не бой се, този остров е пълен със звуци. А звуците са ....? 48 минути по-късно(4+8 =12 - 21 - 3х7 (я виж ти, някакави седмици!)), в 21 (?!) ще пламне жертвеника. 
Схванахте ли идеята?
Ако не - ваш проблем!
И така, имаме жертвеник следователно трябва да имаме жертва и най-вече времето когато ще бъде принесена! 
Относно броя на жертвите в жертвоприношението може да се осведомите от официалният сайт на Родшилдови. 
По - интересно е кога ще се проведе самото жертво приношение. Лично аз, залагам за 3-4 август 2012 година. 
Защо?
Ами по някои станали вече препратки във вид на събития. 
През 2012 година се навършват 40 години от Мюнхенското клане на олимпиадата в Мюнхен, разбира се.
А какво стана на 40-ят (?) паралел през отминалите дни
В Бургас гръмнаха малко еврей (!) дата 18.07 2012 - число 3 - новолуние -начало на манифест.
В Денвър, предградие Аврора ( някаква богиня , с някаква факла и ореол на главата. Къде ли има подобна статуя?) на филма за Батман - "Черният рицар Възраждането"(бре колко интересно)  дата- 20.07.2012 - число 5
Испания , Барселона- пожар , Пекин - наводнения (в тези градове нямаше ли някога олимпийски игри?) - дата - 23.07.2012. - число 8 
3-5-8 - сакрална геометрия - числова редица на Фибоначи!
И всичко това на 40-ят паралел, което е паралел с 40-тата годишнина.
В същото време, на 23.07.2012 година(11 дни преди 4.08 2012 ), в Лондон бе отбелязана тази 40-та годишнина.
Следвайки същата система на сакрална геометрия - 3-5-8, и връщайки се малко по-назад в историята можем зда установим една интересна картинка:
11.09.1990 година - цифра 3 - начало на налагането на НСР
11.09.2011година - 11 години по-късно- цифра 3 - жертвоприношение в СТЦ, средата на големият манифест
??.??.2012 година - 11 години по-късно - цифра 8 - жертвоприношение край на налагането на НСР
Погледнахте ли сайта на Рокфелерчетата? 
Единствената дата която съвпада с цифра 8 е 04.08.2012 година. То и тогава е пълнолуние - край на манифеста, а и средата на олимпийските игри.
Я,спомних си нещо много интересно - "Биг Бен" - ще бие за 3 минути , точно 40 пъти в 8 часа и 12 минути.   40812 - ама са го измислили, нали?
Но защо Гаме Овер?
Ами защото това ще бъде приписано на някого. На кого? Има на кого! Натаняху го посочи още на  2-ят час от атентата в Бургас, и съответно последствията които ще се приложат по подобие на отговорът след 11901 ще бъдат далеч по- жестоки. Направо Драконовски.

Това наистина ще бъде островът на чудесата,където в пламъка на жертвеника пълен със звуците на жертните, ще се вДУХнови, разкошната креативност, творческсият потенциал и непредвидимост на едно ново поколение млади господари от цял свят !!!! 

Кой разбрал - разбрал. Кой не е - да е. Жална ни майка на всички, без изключение.
Време е шоуто да започне !!



Гласувай:
11



1. анонимен - Подводни
26.07.2012 22:30
Забравих да допълня едно важно нещо.
Ако искате да не се повлияете от енергийният ураган утре сутринта, просто трябва да бъдете будни, в никакъв случай в състояние на сън.
А за вечерният ритуал - може да го гледате,но ако е възможно без никаква емоционалност.
цитирай
2. анонимен - Барак Обама има рожден ден на 4 ав...
27.07.2012 06:56
Барак Обама има рожден ден на 4 август.
цитирай
3. анонимен - Подводни
27.07.2012 09:12
анонимен написа:
Барак Обама има рожден ден на 4 август.

Това даже не го и знаех.
Може и да му спретнат един красив огнен хепи бърдей!
цитирай
4. ferdi - Пфф..
27.07.2012 11:05
Абсолютна гадост.. :(

И тук има един супер подробен анализ на това, което предстои..
http://www.parallelreality-bg.com/index.php/analizi/podrobnianalizi/417--2012-.html
цитирай
5. анонимен - Подводни
27.07.2012 11:22
Ами, реална гадост, наистина!
цитирай
6. podzemni - Братко Подводни, какво говорят злите езици?
27.07.2012 16:00
Ще има ли на олимпиадата плувне под вода?
цитирай
7. podvodni - Ако имаш предвид давене - разбира се ...
27.07.2012 16:26
Ако имаш предвид давене - разбира се !!!
цитирай
8. анонимен - произведение с повече правописни ...
27.07.2012 17:06
произведение с повече правописни грешки от това досега май не бях чел...
цитирай
9. анонимен - приятелю podvodni,
27.07.2012 17:28
страхотни (и в буквалния смисъл на думата) попадения си направил!
Но искрено се надявам и този път да ни се размине, и да няма трета световна война.

Господ да ни пази, нас и цялата ни изнасилена Планета, от окултните ритуали на безДУХовния елит!!!
цитирай
10. podvodni - произведение с повече правописни ...
27.07.2012 18:25
анонимен написа:
произведение с повече правописни грешки от това досега май не бях чел...

Много се радвам, че има толково наблюдателни хора. Още повече когато разбират същността на материала.
цитирай
11. podvodni - страхотни (и в буквалния смисъл на ...
27.07.2012 18:27
анонимен написа:
страхотни (и в буквалния смисъл на думата) попадения си направил!
Но искрено се надявам и този път да ни се размине, и да няма трета световна война.

Господ да ни пази, нас и цялата ни изнасилена Планета, от окултните ритуали на безДУХовния елит!!!

Просто е неминуемо, защото трябва да се премине през този процес за да се постигне тъй желаното пробуждане. Както казва моят син - Без болка няма победа.
цитирай
12. mglena - виж това
27.07.2012 19:42
http://www.blitz.bg/news/article/148191
да спят направо на земята, това ли им е била целта?
цитирай
13. анонимен - Подводни
27.07.2012 22:06
mglena написа:
http://www.blitz.bg/news/article/148191
да спят направо на земята, това ли им е била целта?

Мисля, че грешно си разбрал ситуацията. Ако си останал с впечатление, че екипите от Израел са дошли у нас само с цел да преспят на гола земя, много си се излъгал. Това тяхно поведение и действия са продиктувани от религията им. Просто религиозни ритуали и канонични правила, нищо повече.
Според тяхната религия и философия, даже и тялото на мъртвият еврейн си остава свещено в своята богоизбраност. Даже и мъртвото тяло на богоизбранния не бива да се осквеурнява от докосванията на гоите. Нищо свещенно не бива да остава у животните (гоите).
цитирай
14. drakulla - Вавилонска
28.07.2012 09:45
кула също имаше, огнено око имаше...в повечето време си беше злокобно.
цитирай
15. анонимен - Наистина грандиозен ритуал
28.07.2012 12:40
Нашите зомбирани журналя са прави само в едно - наистина грандиозен ритуал, който оставя изключително неприятно чувство за обреченост. По-мрачно и злокобно "шоу" не бях гледал до сега . Това което гледах не беше историята на англия а историята на нашето зомбиране - бавно и системно. Няма да се впускам в нелепиците-болнични легла,овце, тъмни "ангели" на колела и т.н. идиотии а на нещо което ми се стори интересно свързано с цифри. На фона на някаква песен изпълнявана от жена/естествено не знам коя поредна овца/ ,която песен оркестъра свирел и на потъващият Титаник, нашата говорителка Маринова спомена поредният на пръв поглед безсмислен факт - Песента се изпълнявала в Англия в памет на не знам какво си всяка година на 11.11 в 11 часа?!? Днес гледах повторението за да се убедя че чух точно това - е този коментар бе изрязан. Ако и на друг му се е причуло същото снощи моля да сподели за да не си помисля , че съм се бутнал в някакъв филм.
п.п. Само за статистиката - жертвите от наводнението в Китай са 77, поне според БНТ.
цитирай
16. анонимен - До анонимен 15 от Подводни
28.07.2012 13:07
Приятел, а ако обичаш прати линк на записа на откриването. Искам да го гледам кадър по кадър и след това да направя разбор.
Предварително ти благодаря.
Подводни.
цитирай
17. podvodni - Подводни
28.07.2012 13:08
drakulla написа:
кула също имаше, огнено око имаше...в повечето време си беше злокобно.

О-о имаше от всичко по много. Включително и надгробен звън.
цитирай
18. анонимен - Ето
28.07.2012 16:02
анонимен написа:
Приятел, а ако обичаш прати линк на записа на откриването. Искам да го гледам кадър по кадър и след това да направя разбор.
Предварително ти благодаря.
Подводни.

http://zamunda.net/details.php?id=318560&hit=1 заповядай. има и в по-добро качество но е над 10ГБ
цитирай
19. анонимен - това с 11.11 в 11 ч. го чух и аз снощи
28.07.2012 16:19
анонимен написа:
Нашите зомбирани журналя са прави само в едно - наистина грандиозен ритуал, който оставя изключително неприятно чувство за обреченост. По-мрачно и злокобно "шоу" не бях гледал до сега . Това което гледах не беше историята на англия а историята на нашето зомбиране - бавно и системно. Няма да се впускам в нелепиците-болнични легла,овце, тъмни "ангели" на колела и т.н. идиотии а на нещо което ми се стори интересно свързано с цифри. На фона на някаква песен изпълнявана от жена/естествено не знам коя поредна овца/ ,която песен оркестъра свирел и на потъващият Титаник, нашата говорителка Маринова спомена поредният на пръв поглед безсмислен факт - Песента се изпълнявала в Англия в памет на не знам какво си всяка година на 11.11 в 11 часа?!? Днес гледах повторението за да се убедя че чух точно това - е този коментар бе изрязан. Ако и на друг му се е причуло същото снощи моля да сподели за да не си помисля , че съм се бутнал в някакъв филм.
п.п. Само за статистиката - жертвите от наводнението в Китай са 77, поне според БНТ.

цитирай
20. анонимен - Ами сега какво следва?
28.07.2012 17:14
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=939297
цитирай
21. анонимен - Подводни
28.07.2012 17:50
Ако сте гледали вчера царемонията, един момент би трябвало да Ви е направил не по-малко впечатление от цялата дандания.
Главното на което наблегнаха журналята бе, че тази царемония бе изпълнена със красота и символизъм.
Та в този дух на мисли си позволявам да Ви попитам следното:
Всички дечица които носиха, било то надписа на страната която дефилираше или завършващата част на факела от общият жертвеник бяха напълно нормални във физическо отношение.
Само на нашата "бойна група" едно от децата бе в ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА.
Какво ни подсказаха "организаторите" с това свое действие?
цитирай
22. анонимен - За недоразумението в нашата делегация
28.07.2012 18:02
Да не търсим под вола теле - нашата делегация, като представена от 5 пъти повече журналя и официални лица от колкото състезатели напълно "логично" се е омотала и нещо не е разбрала. Ама ние с тези длъжностни олигофрени можем да развалим всяка нагласена работа така , че това май си е обикновена балканска сбъркня.
цитирай
23. pristan - Дано е грешка!
28.07.2012 22:39
Окей, Подводни, това тук си е разтърсващо!
Все се надявах на още малко време, но... Дано, дано, дано да са погрешни тези изводи, но така или иначе, ясно е, че нещата въобще не отиват на добре.
Не виждам какво повече можем да кажем тук. В ръцете сме на нашата Съдба. Кой каквото посял... в този живот или някога преди...
Важното е да останем спокойни пред лицето на ужаса и да посрещнем приготвеното за нас с мъжество (въобще не се чувствам "мъжествен", но както и да е).
Мигът на смъртта е най-важният в човешкия живот и целият живот е подготовка за него. Без страх, без съжаление и с упование...
Бог да пази всички ни и нека бъде Волята му!
Амин.
цитирай
24. анонимен - анонимен2
29.07.2012 07:35
http://www.telegraph.co.uk/sport/olympics/olympicsvideo/9434150/Fireworks-mark-London-2012-Olympic-opening-ceremony.html
Пуснете си видеото и наблюдавайте в горният ляв ъгъл, в първите секунди...
Какво виждате?
цитирай
25. podvodni - Много светлини и една която дъдлго, ...
29.07.2012 10:51
Много светлини и една която дъдлго, дълго свети.
цитирай
26. анонимен - Анонимен 3
31.07.2012 03:44
Подводни, ще публикувате ли анализ на церемонията по откриването, както споменахте? Чакам с нетърпение.
цитирай
27. podvodni - Разбира се, но изисква време!
31.07.2012 14:05
Разбира се, но изисква време!
цитирай
28. анонимен - Да не би да съм пропуснала апокалипсиса на 4-ти?
06.08.2012 09:15
Цитат (със запазен правопис на автора):
"По - интересно е кога ще се проведе самото жертво приношение. Лично аз, залагам за 3-4 август 2012 година."
И още един:
"Окей, Подводни, това тук си е разтърсващо! Все се надявах на още малко време, но... Дано, дано, дано да са погрешни тези изводи, но така или иначе, ясно е, че нещата въобще не отиват на добре. Не виждам какво повече можем да кажем тук. В ръцете сме на нашата Съдба. Кой каквото посял... в този живот или някога преди... Важното е да останем спокойни пред лицето на ужаса..."
цитирай
29. podvodni - Цитат (със запазен правопис на а...
07.08.2012 18:13
анонимен написа:
Цитат (със запазен правопис на автора):
"По - интересно е кога ще се проведе самото жертво приношение. Лично аз, залагам за 3-4 август 2012 година."
И още един:
"Окей, Подводни, това тук си е разтърсващо! Все се надявах на още малко време, но... Дано, дано, дано да са погрешни тези изводи, но така или иначе, ясно е, че нещата въобще не отиват на добре. Не виждам какво повече можем да кажем тук. В ръцете сме на нашата Съдба. Кой каквото посял... в този живот или някога преди... Важното е да останем спокойни пред лицето на ужаса..."

Не си !!
Но има нещо което и мен ме изненада. Не се получи едно голямо жертвоприношение,а редица малки разтеглени във времето. Но въпреки, че не познах за датата все още съм на мнение, че има да става нещо голямо именно на игрите.
цитирай
30. kpandjarova - "11. 09. 1990 година - цифра 3 - ...
27.08.2012 23:37
"11.09.1990 година - цифра 3 - начало на налагането на НСР
11.09.2011година - 11 години по-късно- цифра 3 - жертвоприношение в СТЦ, средата на големият манифест"-ОТ 1990 до 2011 не са 11 ,а 21 години.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3680338
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031