Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2012 21:10 - Край на Олимпиадата. Началото бе дадено !!
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 7399 Коментари: 18 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Олимпиадата свърши !!!
Каква е равносметката за нас и всички други? Кое бе най-интересното на този спортен форум? 
Това са част от въпросите които тепърва ще търсят своят отговор. 
Има ли с какво да се запомни тази олимпиада ? 
О, има, разбира се!! 
Ние ще я запомним с отличното представяне на нашите спортисти. На тази Олимпиада завоювахме 2 пъти повече медали в сравнение с Олимпиадата през далечната комунистическа, за нашата страна, 1952 година. Невероятен напредък, показващ правилноста на поетата посока. Това ни окрилява и ни дава нови сили да мислим за следващата Олимпиада в Рио. Да даде Бог, ако не да повишим, то поне да запазин извоюваните, с толкоз мъка и саможертва, спортни позиции. 

Посмяхме ли се?

Айде малко по-сериозно. 

Илиана Раева заяви - Съжалявам, искам прошка. 
Кукличке, за какво съжаляваш? Нали искаше да бъдеш национален треньор? Нали искаше собствен клуб? Нали получи всичко това, и кинтите барабар с тях? Нали си начеса крастата и егоизма? За какво съжаляваш? Че не можа да докараш медал? 
Така е, не успя!! Защото Илианче, ти не си Нешка, и никога няма да бъдеш !! Което ме навежда на мисълта да ти кажа от кого трябва да искаш прошка. Не от журналистите ! Не от правителството. Не от Българският олимпийски комитет. Не от нас ХОР-РА-та ! 
А от нея. От единствената - НЕШКА!! 
Защото, Илианче, не става само с крясъци и финанси. Иска се и нещо много по-важно, което ти, си нямала, нямаш и никога няма да имаш, но Нешка винаги го е имала, и все още го има.
И това нещо, Илианче, се казва вДУХновение. 
Не финансово, не материално, а дадено от Бога, човешко вДУХновение. 
А най-голямата майстория, Илианче, е да можеш да предадеш това вДУХновение на своите възпитанички. Така като Нешка успяваше да го предаде не само на вас, "златните момичета", а и на всеки един от нас седнал пред малкият екран. 
Това майсторство, Илианче, не можеш да купиш с нищо. То е вродено, но и може да се научи, стига да желаеш. Но при теб, Илианче, нито е вродено, нито пък имаш желание да го научиш. 
И като стана реч за вДУХновение, се сетих наште волейболни "юнаци" какво лайно исраха на таз олимпиада. 
В началото тръгнаха много добре, дорде не срещнаха отбора на Бразилия. Загубиха този мач. Дали заслужено или не, е съвсем друг въпрос. Но след това пред Италия просто яко се надупиха. Дали защото това е сънуваната дестинация на много от нашите волейбудалисти или по съвсем други причини, мога само да гадая. Но факта, че играха като отбор от 2-ри А клас е просто неоспорим. 
Някой може да ме опонира - Постигнахме невороятното.
Не, не постигнахме невероятното. 
Невероятното го постигна отборът на Русия !! 
При резултат 0-2 гейма , и 17-22 точки в третият гейм, в полза на Бразилия, мачът завърши 3-2, и Русия стана Олимпийски шампион. 
Това е ДУХ ! Това е вДУХновение. Това е невероятното което се постига.
И много моля, не иде реч за русофилство или русофобство, НАТО или Варшавски договор, ядрени централи и газови потоци, Путин или Обама. 
Иде реч за спорт и конкретен двубой с конкретни показатели.
Та като говорихме за невероятното ни представяне, се сетих за нашата борба. 
Една жена, един истински "мъж" в пола, да отсрами или по-точно да засрами онези всичките левенти които имат наглоста да се наричат борци. Женчовци с пишки, служещи само и единствено за противотежест и равновесие. В най-българският спорт, нашите юнаци бяха единствено жалки статисти. И срамът да мие една ЖЕНА. И тази ЖЕНА има доблеста мъжката да се упрекне - За нищо не ставам. 
Ставаш, Санке! И на следващата олимпиада наистина ще го докажеш. Защото ти  струваш пъти в повече от всичките тюфлеци взети заедно.
И на фона на това нейно изказване, думи от рода - Толкова си можем, вече се приемат за най-долно пораженчество.  
Казах тюфлеци, та се сетих за нашите Крали Марковци - щангистите.
Ще бъда много лаконичен. Всички от федерацията по вдигане на тежести заслужават коршум.
А изказването на онзи кретен Борисов просто не желая да коментирам.
Повръща ми се от неговата тъпотия и за това ще си позволя да цитирам само заглавието на статията:
"Бойко Борисов обобщи: Представянето ни в Лондон е прекрасно"

До тук с родното "прекрасно" представяне.
Сега ще минем на по-общ поглед на Олимпиадата. 
И така, САЩ са носители на най-много медали. Очаквано.
Китай са втори. Също очаквано. 
Майкъл Фелпс отново е извън земен. Нищо ново под слънцето.
Юсейн Болт се гъбаркаше в последните си метри на всяко бягане. Като знае, че другите са по-бавни от него, що да не го прави. Самочувствие и бързина си има в излишък.
Горе-долу очаквано представяне на спортистите от всички нации.

Обаче забелязвам една тенденция, която лично за мен не е никак странна. А именно : отдаване огромна значение на свирката.
Какво имам предвид?
От година на година все по-голямо значение се отдава на царемонийте по откриването и закриването на Олимпийските игри. Тази Олимпиада не направи изключение. Защото всъщност това си е един истински магичен ритуал (в буквалният смисъл на думата) . Ритуалът по откриването и закриването на Лондонската Олимпиада, бе изключително подчинен на окултното, което ще бъде тема на друго писание. През тези 15 дни, светът бе изпълнен с напрежение относно това което се очакваше да се случи - кърваво жертвоприношение. Всички очаквахме нещо да се случи. Включително и аз, като даже си позволих да направя конкретна прогноза за конкретна дата. Но то и така не се случи. 
Дали? 
Случи се, и аще как !!
Не, не мислете, че ще ви баламосвам с приказки от рода на - това стана, но на духовно ниво, макар, че наистина бе така. А ще Ви кажа, че наистина направиха нещо което ще има конкретни измерения в много, много близко бъдеще.
Всички узнахме за него, но почти никой не му обърна никакво внимание. И аз съвсем прледнамерено не го споменавах през цялото това време, защото чаках директно потвърждение. И ТЕ го дадоха.
В заключителната си реч, на ритуала по закриването на олимпийските игри, Жак Рох, илюминат от най-висока степен, каза буквално следното:
"На тази олимпиада НИЕ не само запалихме олимпийският огън, а ЗАПАЛИХМЕ СВЕТА. ТОВА КОЕТО НИЕ НАПРАВИХМЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ СПРЯНО".
Какво каза илюмината? Какво са направили което никага няма да бъде спряно?
Нали не се заблуждавате, че олимпийските игри започват от Лондон? Те също не се заблуждават. Те наистина запалиха света и ситуираха НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. На практика в Лондон бе сложен край на Старият и дадено началото на Новият Световен Ред. Самият ритуал по слагането на края и полагането на началото бе извършен на 30.07.2012 година.
Тук трябва да призная, че наистина сбърках с датата, за което моля за извинение. 
Но да се върнем на въпросната дата. Какъв бе ритуалът? Какво наистина направиха?
В този ден загасиха "жертвеника" за няколко часа, за да го преместят, от центъра на стадиона, по в края, щото щял да пречи на провежданите състезания. Наистина щеше да пречи. Нима не са го знаели от самото начало? Или просто са направили елементарен пропуск? 
Не, не е пропуск. И са знаели от самото начало, защото загасването на огъня е била целта на цялото занятие, но просто са създали "адекватен" и "приемлив" повод. 
Може ли да си представите, при такава организация и хореография от страна на Дани Бойл, е направена такава детинска грешка? Не, нали!!! 
Ситуирането на "жертвеника" в центъра на стадиона от самото начало е било преднамерено. 
Още в самото начало, "пленени" от грандиозността на представлението, НИКОЙ не обърна внимание на тази малка подробност. Никой!!
Нямаше въпроси. Нямаше и намек за тази "грешка". Което им позволи да докарат замисъла си до край, давайки едно елемнтарно обяснение, на което всички роби се хванаха. 
Загасвайки огъня, реално сложиха край на Старият Световен Ред. Напълно съм сигурен, че в контейнера, в който уж са запазили огъня, е имало съвсем друг огън, с друга енергетика и донесен от друго място. Именно този огън горя от 30.07.2012 година до 13.08.2012 година. Този огън бе началото на Новият Световен Ред. Именно над него грееше птицата Феникс, вчера. Именно тя и остана да грее дълго след угасване на "жертвеника". Символът на прераждането. Прераждането на ТЯХНАТА ВАСТ. 
Всяка една държава ще отнесе част от "жертвеника" със себе си. Част от енергията на новата стара власт. Което ще рече, че всички ДОБРОВОЛНО Я ПРИЕМАТ. 
Те наистина запалиха света, и този огън в продължение на няколко години така силно ще пари, че много от ХОР-РА-та буквално ще изгорят.

Да ни е честито, и БОГ да се смили над нас !! 



Гласувай:
8



1. alexalexalex - подводния
13.08.2012 21:21
изби рибата, честно :)

само не разбрах - капитализЪмът ли ще идва или социализЪмът?
да поясниш, че да не се обърквам :))))
цитирай
2. анонимен - Подводни
13.08.2012 21:27
А-аа, това е изненада!!
Шъ усетиш бая скоро какво ще да дойде!!
цитирай
3. alexalexalex - подводния
13.08.2012 21:42
ясно, пак ще строите социализъм :)

то какво друго да правите освен да мечтаете ...

ако ставаше с мечти Кушела вече да води световната революция и да коли де що види американец :) ама вместо това ходи по Бузлуджа да се снима с Гоцето и да зяпа по младите другарки :)))
цитирай
4. анонимен - още един луд автор на постинг.
13.08.2012 21:49
още един луд автор на постинг.
цитирай
5. анонимен - Подводни
13.08.2012 22:03
alexalexalex написа:
ясно, пак ще строите социализъм :)

то какво друго да правите освен да мечтаете ...

ако ставаше с мечти Кушела вече да води световната революция и да коли де що види американец :) ама вместо това ходи по Бузлуджа да се снима с Гоцето и да зяпа по младите другарки :)))

Бря, кога успя Ванга да се прероди в Алекс? Леле, каквиз чудеса стават по белият свет!!
цитирай
6. анонимен - Подводни
13.08.2012 22:05
анонимен написа:
още един луд автор на постинг.

Ша ма извиняваш, ама Алекс си доста нормален. Е верно, има некои отклонения, ма кат цяло си е приемлив. За сега !!
цитирай
7. анонимен - Анализът на игрите ти е перфектен. И ...
13.08.2012 23:08
Анализът на игрите ти е перфектен. И за медалите и за Раева и за волейболистите и за борците и за всичко. Резилът е очевиден, нищо че ще се опитват да го замажат. Плод на една последователна политика за съсипване на всичко с което сме се гордяли преди. Виж по въпроса за символиките, просто ще гледаме и ще анализираме това което предстои.
цитирай
8. анонимен - много забравяме
14.08.2012 04:14
С предишните си постинги успя да уплашиш спонсорите на олимпиадата и всички видяха скандално празните им места на откриването. Признавам, че очаквах коментар в този дух, а не в мистично огнен. За нов световен ред пък да не говорим.
Какво стана с астралния квадрат? Каква е ползата от местенето на олимпийския огън, след като се е затворил? Докъде е посветен един илюминат пък не можеш дори и да гадаеш. Айде лека нощ.
цитирай
9. podvodni - Подводни
14.08.2012 11:39
Както обясних, есенцията, не е в местенето. Местенето е повод за ЗАГАСВАНЕТО И ПОСЛЕДВАЛОТО ЗАПАЛВАНЕ, което е същността на ритуала.
Малкият квадрат наистина бе затворен, някъде в някой пост би трябвало да съм го споменал. Найстина очаквах и затварянето на големия да стане на 4.08.2012 година, ама не стана. Просто , всичко е подчинено на строги правила изразени чрез ритуали, които, за съжаление, отказах, за момент, да приема. Позовах се на очакванията си, както впрочем и ти на твоите, без да се съобразя, че това са само моите, респективно- твоите, желания.
Въобще и не гадая до къде се простира посветеноста на отделните илюминати в зависимост от ранга им, щото не си правя илюзии, че не съществуват или пък, че са свръх-божествени. Но това което ясно чух, с ушите си, не оставя никакво съмнение какво правят. Има един прост закон, който казва, че ясно трябва да обявиш намеренията си. Колкото и да не им се иска, илюминати го спазват абсолютно стриктно. Това, че отказваме да разберем какво ни казват в никакъв случай не ни оневинява, а си е за наша сметка.
цитирай
10. mglena - Обявяването на намерения
14.08.2012 23:58
Това се отнася за всички хора според мен, интересното е дали това работи на определени дати само, или винаги работи?
Моля споделете личен опит, ако имате наблюдения.
цитирай
11. анонимен - ???
15.08.2012 07:34
Понеже ми изчезна поста, аз пак да попитам: Как да се тълкува изчезването на спортистите от Конго и Камерун по време на олимпиадата в Лондон. Нали не са ги изяли на салам, или дюнер?
цитирай
12. podvodni - Понеже ми изчезна поста, аз пак да ...
15.08.2012 12:29
анонимен написа:
Понеже ми изчезна поста, аз пак да попитам: Как да се тълкува изчезването на спортистите от Конго и Камерун по време на олимпиадата в Лондон. Нали не са ги изяли на салам, или дюнер?

Тцъ!! На дроб-сърма!!
цитирай
13. podvodni - Това се отнася за всички хора според ...
15.08.2012 12:53
mglena написа:
Това се отнася за всички хора според мен, интересното е дали това работи на определени дати само, или винаги работи?
Моля споделете личен опит, ако имате наблюдения.

Обявяването на намерения е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, защото Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за се дате възможност за ИЗБОР. Самото обявявае на намерение е неразривно свързано с неговото осъществяване и в зависимост от поставената цел се изразява по много начини. Също така, за постигане на търсените резултати е необходимо обявяването на намерение да се извършва по определен начин и определено време, така че да се използват по най-добър начин съответните енергиини дадености. Това се казва магичен ритуал.
В нашият живот ЕЖЕДНЕВНО изпорзваме магични ритуали. Един съсвсем елементарен пример:
На интервю за работа НИКОЙ не отива по домашен халат, нали така?
Защо?
Защото извършваме ритуал по обявяване на намерение, и за да подсилим неговата енергетика, съответно, да достигнем до крайният резултат, използваме енергетиката на различни дадености - дрехи и най вече тяхнота цветова енергетика, ментална енергия изразена в начин на поведени, жестове, знания и др. Разбира се трябва ( в повечето случай не се съобразяваме с това поради отказ от знание) да използваме и енергетиката на космичните дадености. Най точен компас и ориентир за това са астрологичните карти. Всъщност астрологията е науката която ПОКАЗВА каква енергетика можем да използваме във всеки един момент и за конкретни намерения.

Това е съвсем на бързо отговорът на вашият въпрос.
цитирай
14. анонимен - много забравяме
15.08.2012 16:11
Едно време му викахме динамичен стереотип, а не ритуал.
цитирай
15. podvodni - Едно време му викахме динамичен ...
15.08.2012 16:28
анонимен написа:
Едно време му викахме динамичен стереотип, а не ритуал.

Ами развиваме се! Пък и е крайно време да изхвърлим всичко комунистическо от себе си.
Едно време си е за едно време. Сега е друго!!
Не се казва врат , ами шия!!
цитирай
16. mominasylza - времето ще покаже
15.08.2012 16:40
както винаги до сега.
Моите най добри почитания и УВАЖЕНИЕ към списващите тук, и като личности и като божии създания.
Врмената на полюсите си отиде, И НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ.Айде спрете да с е дърляте ,на комУ–нисти,комУ– висти и всякакви. На вас ли д а ви кажвам че между черното и белото има и една сива зона,от която не се знае какъв заек ще изкочи...искрено се надявам понеже нашата България е едно доста опасно блато с едни доста подвижни пясъци, и сме доста непредвидими като личности и интелект...не съм много убедеН,че новия огън на промяната ще намери съчки да се разгори ,както тука по на запад...бог да ние на помощ,въпреки че много вече виждат че совите не с а това което са.
цитирай
17. анонимен - много забравяме
15.08.2012 17:06
Извинения, ако някой се засяга. И аз разбрах, че тук последния "аргумент" е комуноид, или подобни. Как ще намерим общ език между поколенията тогава? Пък и никога не съм бил партиен член. Единственото което ме научи живота досега е на усет към истината и смятам че не е малко. Надушвам неистината от километри.
И последно - атеист съм. Което означава и че не вярвам и в дявола. Агарта ми е по - присърце. Ангард.
цитирай
18. podvodni - Eй, коментар 15 беше майтап. Сар...
15.08.2012 17:08
Eй, коментар 15 беше майтап.
Сарказъм някакъв бе!!!
А инак, няма нищо против атеистите.
Никой не е съвършен. (мойтап)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3699061
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930