Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2012 15:29 - Трогателно: Бойко Борисов награди българските олимпийци със златни медали!
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 6442 Коментари: 13 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Трогателно: Бойко Борисов награди българските олимпийци със златни медали!
 

image

Премиерът на република България г-н генерал Бойко Борисов направи трогателен жест и реверанс към усилията, които българските спортисти положиха по време на участието си в олимпийската надпревара в Лондон. По лично негова инициатива на специална церемония в министерски съвет всички български спортисти участвали на олимпиадата бяха наградени със златни медали. Медалите са изработени от личен познат на културния министър Вежди Рашидов, а златото за изработката им е предоставено безвъзмездно от главния спонсор на излъчването на олимпиадата по БНТ, както и на отбора ни по художественна гимнастика – Дънди Прешъс Металс. На медалите е изобразен от едната страна ликът на Бойко Борисов, а от другата зала “Армеец”. Бойко Борисов с присъщата за него откровенност отбеляза, че тези медали са по-тежки от олимпийските и златото е с по-голяма чистота, така че въпросните отличия тежат повече не само веществено, но и като признание за успехите на българските спортисти постигнати по време на неговото управление.

” С този жест – обърна се премиерът Борисов към спортистите – ние затваряме устите на хлевоустите, че видите ли българският спорт бил стигнал дъното и че не сме имали по-малко медали от олимпиади от дълги години насам. Ето сега всички вие имате по-един истински златен медал, медал който мога да ви уверя е по-златен от най-златния медал връчен по време на самите състезания. Вие имате медал който е и по-тежък от олимпийските и утре когато дойде време да се пенсионирате, ще има какво да заложите в заложната къща за да преживеете. Кога друг път всички спортисти са получавали такова високо отличие – никога, дори и по времето на бай Тошо. И тука нека не забравяме, че ако не беше метрото, ако не бяха магистралите, нямаше как българските спортисти да стигнат до залите в които тренират и където изковаха победите с които заслужиха настоящите отличия. Носете с гордост тези златни медали и не забравяйте да ми благодарите за усилията които полагам за да бъдат българските спортисти на световно ниво, ако не в постиженията то поне в награждаването. Смятам, че тези медали ще бъдат обект на завист от целия световен спортен елит, но те уверявам ви, нямат шанс да се сдобият с тях. Тези медали са предназначени само и единствено за награждаване усилията на родните ни спортисти, и ще бъдат присъждани на всеки който успее да се добере до участие на международна сцена.”

Председателката на Българският олимпийски комитет Стефка Костадинова се просълзи на церемонията и благодари на премиера от името на всички български олимпийци:

” Тези медали, са по-скъпи за нас не само буквално , но и като честта която ни оказвате да носим вашият лик на гърдите си. Този ваш жест ни натоварва с огромна отговорност, ние знаем, че вие вечно ще ни наблюдавате дали ще сме достатъчно признателни за положените от вас усилия, особенно що се отнася до прерязването лентата при откриването на зала “Армеец”, както и по изграждането на удобни транспортни коридори до спортните съоръжения където тренираме. След пускането на втория лъч на метрото и довършването на магистралите, ние вече няма да имаме никакви извинения относно условията при които се развива българският спорт не само при професионалистите, но и в детско-юношеските ни школи. Тогава, аз смело мога да твърдя, че всеки който поиска да тренира, да спортува ще може свободно и безпрепятствено, срещу съответното билетче, да се придвижи до най-близкото спортно съоръжение. Благодарим ви от все сърце.”

При тези силни думи присъстващият журналист Сашо Йовков не издържа и се втурна развълнувано да целува ръцете на премиера шепнейки  – “Тях трябва да позлатят, тях!”

АВТОР: ЧЕРГАР
 КОПИРАНО ОТ: БЪЗИКЛИЙКС





Гласувай:
11



1. idealist - Божкейййй?! :)))
15.08.2012 16:00
"На медалите е изобразен от едната страна ликът на Бойко Борисов, а от другата зала “Армеец”...."
Не намирам думи да го коментирам това направо!
цитирай
2. lidis - Ужас!:(((
15.08.2012 16:13
Що за самоуправство и показност на непризнаване на световни стандарти ?
За мен е подигравка със спорта и непризнаване световни норми.... Ужас!:(((
цитирай
3. podvodni - Ей-йййй, забравих да предупредя. ...
15.08.2012 16:24
Ей-йййй, забравих да предупредя.
Поради 20-годишното демократично и свободно (сиреч не комунистическо ) развитие на страната, е налице факторът - липса на чувство за хумор.

Материалът е КОПИРАН ОТ САЙТ назоваващ се БЪЗИКЛИЙКС.
САЙТ САМО ЗА ХОРА СЪС СЪХРАНЕНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР.

Искренно съжалявам за пропуска!!
цитирай
4. mominasylza - eeeее, не се шашкайте толко де
15.08.2012 16:25
Как иначе да ИМ **повдигне** ДУХА , нашия министър председател... що не го приемете че е дал морков на магарето вместо да му строши задника от бой със сопата...па може и да помогне...и от друга страна, ами увековечил се човека.И 20 години д аминат , колчем се погледне тоя медал, ще се спомня за времето когато е бил НА върха...
цитирай
5. chavdar01 - ЕВАЛА,АШКОУСУМ,МАШАЛАХ!
15.08.2012 16:41
ДА ЖИВЕЙ ГАЙ ЮЛИЙ БОЙКО!
ВЕЛИКИЙ ЦЕЗАРЕ ,РОБИТЕ ТЕ ПОЗДАВЯВАТ С ЕДИН ПО-ЗДРАВ!
цитирай
6. swanlake - Мале помислих, че е истина щях да ...
16.08.2012 02:37
Мале помислих,че е истина щях да получа удар...
цитирай
7. comfy - :)))))))))))))))))))))
16.08.2012 08:31
Супер написано!! :))))))))))))

к.к.
цитирай
8. idealist - Да ти кажа
16.08.2012 10:28
podvodni написа:
Ей-йййй, забравих да предупредя.
Поради 20-годишното демократично и свободно (сиреч не комунистическо ) развитие на страната, е налице факторът - липса на чувство за хумор.

Материалът е КОПИРАН ОТ САЙТ назоваващ се БЪЗИКЛИЙКС.
САЙТ САМО ЗА ХОРА СЪС СЪХРАНЕНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР.

Искренно съжалявам за пропуска!!

И истина да беше - вече не би ме учудило. То на какво ли не се нагледахме и наслушахме за 3 г. вече..
цитирай
9. detronator - Голямо геройство;))
16.08.2012 12:56
цитирай
10. анонимен - Ех,защо не е истина!!!
16.08.2012 13:08
Ех,защо не е истина!!!
цитирай
11. podvodni - Ех, защо не е истина!!! Ами, ис...
16.08.2012 14:06
анонимен написа:
Ех,защо не е истина!!!

Ами, истина е. Особенно целуването нв ръце. А някои отдавна са минали на задните му части.
цитирай
12. анонимен - Докато не прочетох източника на ...
16.08.2012 14:34
Докато не прочетох източника на материала, повярвах на всичко. Много готино написано и отговаря напълно на действителността. Мило и трогателно материалче!
Браво на този който го е сътворил! Много финно и остроумно чувсто за хумор! Чудесно!
цитирай
13. анонимен - Приятно четиво и напълно в стила на ...
16.08.2012 16:41
Приятно четиво и напълно в стила на Му-борисов
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3699057
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930