Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2012 18:00 - Катана запълни една празнина. Благоидарности, Катана!
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 22686 Коментари: 57 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Вчера взех, че получих един поздрав от бившият виден блогер Катана. Не зная поради каква причина, бе премахнат от Блог.бг, а и честно да си кажа, не ме и интересува. Също така не ме интересува къде се подвизава в нета, и под каква маскировка. Но колкото и да  се пенявеше, че блог.бг-то е тотално западнала работа и върви към своя логически крах, изглежда, че много му липсва.  Ето всъщност и самият поздрав:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Специален поздрав от Катана Сенсей за всички марксисти!

        Още по специален е поздравът ми за ВенциВалери, Кушел, Рустам, Подводния, Окейчо, Томкат и всички останали знайни и незнайни комунета и марксисти.

        Последващото е цитат от изнесена на 1 май 1927 г. реч на Хитлер.

        На Първи май, бе другари! Празникът на труда!

 

        “Ние сме социалисти, ние сме врагове на днешната капиталистическа икономическа система за експлоатация на икономически слабите, с несправедливите й заплати, с непристойната й оценка на човешките същества според богатства и имоти, вместо според отговорности и действия, и всички ние сме решени да унищожим тази система на всяка цена! Да разгледаме действителния, земния евреин – не религиозния евреин, както Бауер – а обикновения евреин. Нека не търсим тайната на евреите в тяхната религия, а да потърсим тайната на религията им в истинския евреин. Каква е светската основа на юдеизма? …Практическа нужда, личен интерес. Каква е светската религия на евреина? Пазарлъкът. Кой е светският му бог? Парите. Много добре! Еманципацията на търгашеството и парите, а следователно и на практическото, действително еврейство, ще бъде еманципацията на нашето време… в края на краищата, еманципацията на евреите е еманципация на човечеството от еврейството.”

 

        Ще речете, че този изверг, Хитлер е лъгал нещастните тъпи германци с популизъм? Да де, ама той е цитирал Маркс. Това са негови думи.

 

        Аууууууу! Каква стана тя? Ма то, Хитлер е фашист, бе! Гад мръсна и прочее! Срамота! Ами сега? :-)))) Излиза, че е от техните "наши" и те го псуват. Излиза още, че социалистите биват два вида, техни и наши. И нашите са прави, дори и да грешат, а техните грешат, дори и да са прави.

 

        Сега мисля върху следната дилема. Активните борци против фашизма се оказаха активни борци против…. социализма. Което доказаха на практика, след като забравиха по команда и активното си борчество против капитализма.”

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Какво е интересното в този поздрав?

Интересното в случая е, че Катана, в типичният си ограничено - мозъчен капацитет е решил да представи социалицма, като идея, за нещо наистина кошмарно, като го отъждестви с Хитлер (Щикългрубер) и последвалата световна война. Да ама не ! Вместо да избоде очи, Катана изписа вежди .

За какво иде реч?

Да оставим Катана и да обърнем внимание на някой синхриничности.

Знате ли какво е синхроничност?

Това не е случайност, поради простата причина, че случайности не съществуват. Синхроничност (съвпадение) , обяснено най-разбираемо, е сегмент от целият пъзел.  Именно такава синхроничност се явява писанието на Катана. Обърнете внимание на следният пасаж от изказването на Хитлер:

Да разгледаме действителния, земния евреин – не религиозния евреин, както Бауер – а обикновения евреин. Нека не търсим тайната на евреите в тяхната религия, а да потърсим тайната на религията им в истинския евреин. Каква е светската основа на юдеизма? …Практическа нужда, личен интерес. Каква е светската религия на евреина? Пазарлъкът. Кой е светският му бог? Парите. Много добре! Еманципацията на търгашеството и парите, а следователно и на практическото, действително еврейство, ще бъде еманципацията на нашето време… в края на краищата, еманципацията на евреите е еманципация на човечеството от еврейството.

Интересно, нали? Шикългрубер ( който е с еврейски корени) говори за еманципация от еврейството. Еманципация означава освобождаване от състояние на зависимост, от предразсъдъци и ограничения.  Т.е., Шикългрубер, е говорил за освобождаване от състояни е на зависимост наложени от евреите посредством парите, банковата система и подобни ограничения на човешкият род. Наистина прекрасна идея, но изказана много преди своето време. Но днес, сме свидетели именно на такава еманципация, която започва да завладява все повече хора по земята.

Последните събития говорят именно за този феноменален процес който неумолимо тече на планетата. Показателен е факта, че „елита” въпреки своята подготовка не успя да стартира замислените репресии, чрез провокация тип 11.9., на Олимпийските игри. Факт е, че се опитват всячески да скрият процеса на еманципация на редица страни от МВФ и СБ (юдео-масонски формирования). Нали си спомняте нашумелият наскоро случай на Джулиан Асанж и реакцията на правителствата на Англия и САЩ? Спомняте ли си как се опитаха да заглушат нанесеният им шамар, чрез преекспониране простоията на три изкукуригали пусита в Русия? Ами войната срещу Сирия? Защо до сега просто не са я нападнали?

Защото вече хората се освобождават от зависимост – еманципират се.

За малко щях да забравя и факта, че огромна част от Латинска Америка също успешно се еманципира ( АТАКАТА СРЕЩУ РЕПУБЛИКА ЕКВАДОР. КАКВО СТАВА В ЛОНДОН И ЗАЩО? http://dokumentalni.blog.bg/politika/2012/08/25/atakata-sreshtu-republika-ekvador-kakvo-stava-v-london-i-zas.991977  )

Това е хора, процеса е необратим и повсевместен. Както е казано в един комикс, „Нищо не остава скрито”.

Но, трябва да сме напълно наясно, че „елита” няма да седи със скръстени ръце. Едва ли след толкова търпение, проявено за стотици години, в неизменно преследване на целите и похарчени огромни финансови ресурси, „елита” ще се предаде без бой. Въпреки че са притиснати до ъгъла и претърпяха няколко важни поражения в течение на няколко месеца, все още имат няколко възможности за превеждане на плановете си в действие. Имат на разположение още няколко  окултни дати около които може и ще започне наистина последната и решаваща, за тях, битка срещу човечеството – 11.09 2012,  22. 09 2012,  7-9.11. 2012.   

На 11.09 1990  г. Джордж Буш 1 обявява началото на налагането на НСР

На 11.09. 2001 г. „елита” организира провокацията „Атаките на СТС, Пентагона и Белият дом”

На 11.09 2012 г  - ?

Като споменах тази дата се сетих един епизод от царемонията по откриването на Олимпиадата в Лондон. Единственно на Българската спортна делегация бе отредено, фунията на жертвеника, която след завършване на игрите бе донесена тук, да се носи от дете в инвалидна количка. Явен намек за намерението на „елита” България да бъде осъкатена, и същевременно последният кръстоносен поход срещу човечеството да започне от нашата страна. Последва запалването на „вечният  огън” на Шипка на 14. 08 2012г. ( съвсем не навременна дата) което бе в синхроничност със старата на световното турне на „Монарх” певицата Лейди Гага. Вчера излезе една обезпокояваща новина – „ИЗРАЕЛСКАТА ИНВАЗИЯ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЛЕГАЛИЗИРАНА НА 11.09.2012 ( http://planbg.blog.bg/politika/2012/08/27/izraelskata-invaziia-v-bylgariia-shte-byde-legalizirana-na-1.993295 ).

 Обърнахте ли внимание на датата 11.09 2012 г. Случайност? Нали се разбрахме, че случайности не съществуват.

22.09 2012 г. – Есенното раноденствие. Денят е равен на ноща. След това нощта започва да натделява.

На 7 .11. 2012 г  се пада годишнина от ВОСР – 7.11 1917г. (напълно еврейска работа по унищожение на Русия и руският народ) Интересното в случая е, че началото на ВОСР е даден с изтрел произведен  от крайцера „Аврора” .  

На 20.07. 2012г. в град Денвър, един „Монарх” психопат изби 12 души в едно кино на премиерата на филма за Батман „Черният рицар. Възраждането”. Касапницата бе извършена в предградие наречено „Аврора”.

9.11. 2012 г. – датата е обратна на 11.9 (11.09. 1990, 2001г) но е в резонанс с изписването и от масонските медий на датата на атентатите от 2001 г. – 9/11

Каквото и да стане на една от тези дати, то ще бъде с цел да се предотврати именно еманципацията на хората от еврейската (юдео-масонска, хазарска, илюминатска) напаст.

Календарът на майте и неговото пророчество вече придобива съвсем по друго значение.  Тази година ще бъде краят на зависимостите и началото  на тяхното отхвърляне.





Гласувай:
16



1. анонимен - Подводни,
28.08.2012 18:12
че ти си бил много интелигентен , бе.
Какви разсъждения, какви изводи, какви правописни и стилови грешки ... кошмар ...
цитирай
2. vmir - Нещата си идват на мястото.
28.08.2012 18:46
Отправната точка на всяко учение винаги е от първостепенна важност. Сега другарите ще открият, че другаря Хитлер злощастно е изпреварил времето си и ще запалят по една свещичка за мир на душата му. После, като унищожат света с надеждата да се уредят в новата дандания, оцелелите от тях ще направят гениалното откритие, че лоши хора тайно и неусетно са били подменили прекрасното им учение с идеите на Хитлеризма. И ще закълнат мутиралите си от унищоженията отрочета да накажат фашистката сган, че ги е експлоатирала без пари да свършат мръсната й работата.
Елементарно, Уотсън! (Луд умора няма)...
цитирай
3. анонимен - много забравяме
28.08.2012 19:25
Хмм. Това вече го коментирахме в Зомбайо. Подводни, ти се много интересен тип - изключително интелигентен и в същото време неграмотен - осъкатена, се пише с а, а не с ъ. А зомбирането на дуалистична основа обслужва НСР, а не евреите. Това е което правиш и ти в този си пост. Е, евреин ли си или рептилий?
цитирай
4. becksssss - Подводен,
28.08.2012 21:30
наистина ли си мислиш, че този постинг може да бъде прочетен от нормален човек без да доведе до главоболие и повръщане?
Досега те мислех за глупак, но ти ме опроверга.
Много по-голям глупак си.
цитирай
5. podvodni - Хмм. Това вече го коментирахме в ...
28.08.2012 22:23
анонимен написа:
Хмм. Това вече го коментирахме в Зомбайо. Подводни, ти се много интересен тип - изключително интелигентен и в същото време неграмотен - осъкатена, се пише с а, а не с ъ. А зомбирането на дуалистична основа обслужва НСР, а не евреите. Това е което правиш и ти в този си пост. Е, евреин ли си или рептилий?

Господинът Шикългрубер е казвал евреите, неоспорим факт. Но днешните ни познания ситуират нещата много по-точно. Вече е ясно, че не става въпрос само за евреи, а за хазари (техните потомци), юдео-масони, илюминати и други които са не хора.
Нито съм еврейн, нито рептил, а съм най обикновен представител на коренното население на ХОР-РАта.
цитирай
6. podvodni - наистина ли си мислиш, че този по...
28.08.2012 22:26
becksssss написа:
наистина ли си мислиш, че този постинг може да бъде прочетен от нормален човек без да доведе до главоболие и повръщане?
Досега те мислех за глупак, но ти ме опроверга.
Много по-голям глупак си.

Разбира се, че може да доведе до главоболие на обикновен зомбиран човек. Но на Хор-РАта просто ще обагати тяхното познание.
цитирай
7. podvodni - Отправната точка на всяко учение ...
28.08.2012 22:27
vmir написа:
Отправната точка на всяко учение винаги е от първостепенна важност. Сега другарите ще открият, че другаря Хитлер злощастно е изпреварил времето си и ще запалят по една свещичка за мир на душата му. После, като унищожат света с надеждата да се уредят в новата дандания, оцелелите от тях ще направят гениалното откритие, че лоши хора тайно и неусетно са били подменили прекрасното им учение с идеите на Хитлеризма. И ще закълнат мутиралите си от унищоженията отрочета да накажат фашистката сган, че ги е експлоатирала без пари да свършат мръсната й работата.
Елементарно, Уотсън! (Луд умора няма)...

Ти нормален ли си?
цитирай
8. podvodni - че ти си бил много интелигентен, бе. ...
28.08.2012 22:28
анонимен написа:
че ти си бил много интелигентен , бе.
Какви разсъждения, какви изводи, какви правописни и стилови грешки ... кошмар ...

Винаги съм казвал, че темите не са за всеки !!
цитирай
9. alexalexalex - подводния
28.08.2012 22:49
пич, какво стана със Сириус????

докладва ли ме?
деба, тия изроди само 4-ка от тотото докараха бе.
я се стягай - искам 6-ица от второ теглене на 49 :))

много несериозна работа са тия от Сириус, да ти се оплача!!!!!
цитирай
10. анонимен - Не си ли гнуслив да споменаваш това ...
28.08.2012 22:57
Не си ли гнуслив да споменаваш това фюрерче? КОй нормален човек ще си кръсти блога Майн кампф? Жалко фашизоидно пигмейче(
цитирай
11. becksssss - може да доведе до главоболие на о...
28.08.2012 23:29
podvodni написа:
може да доведе до главоболие на обикновен зомбиран човек. Но на Хор-РАта просто ще обагати тяхното познание.

Може и да съм обикновен зомбиран човек, но имам пари и мога да си позволя много неща, а ти си един обикновен, незомбиран бедняк.

П.П. Какво е Хор-РАта? Някаква нова раса от незомбирани глупаци ли?
цитирай
12. podvodni - Не си ли гнуслив да споменаваш това ...
28.08.2012 23:29
анонимен написа:
Не си ли гнуслив да споменаваш това фюрерче? КОй нормален човек ще си кръсти блога Майн кампф? Жалко фашизоидно пигмейче(

Що бе, какво не ти харесва в цитата от Шикългрубер? Това което е казал тогава, днес вече е реалност. Има еманципация. Сиреч, отрезвяване и отхвърляне на зависимости. Какво по-хубаво от това?
Междо другото, аз въобще не знаех за тази негова реч. Благодарностите ги изкажги на Катана.
цитирай
13. podvodni - може да доведе до главоболие на о...
28.08.2012 23:39
becksssss написа:
podvodni написа:
може да доведе до главоболие на обикновен зомбиран човек. Но на Хор-РАта просто ще обагати тяхното познание.

Може и да съм обикновен зомбиран човек, но имам пари и мога да си позволя много неща, а ти си един обикновен, незомбиран бедняк.

П.П. Какво е Хор-РАта? Някаква нова раса от незомбирани глупаци ли?

Това, че имаш пари и можеш да си позволиш много неща никак даже нсе ме впечатлява, ни то пък предизвиква у мен някакви други чувства и усещания. Но това едва ли ще промени факга, че си зомбиран. Мога единствено да изкажа своите съболезнования.
А за ХОР-РАта не ти и трябва да знаеш.
цитирай
14. becksssss - Подводен,
28.08.2012 23:50
колкото и да ми се правиш, че не ти пука, отвсякъде ти личи, че завиждаш и те е яд, че аз съм богат и успял, а ти тънеш в бендяшка неизвестност.
Прав ли съм?
цитирай
15. podvodni - колкото и да ми се правиш, че не ти ...
28.08.2012 23:56
becksssss написа:
колкото и да ми се правиш, че не ти пука, отвсякъде ти личи, че завиждаш и те е яд, че аз съм богат и успял, а ти тънеш в бендяшка неизвестност.
Прав ли съм?

Сигурен ли си, че си богат?
цитирай
16. анонимен - becksssss,
29.08.2012 00:00
Бедните духом се хвалят с пари. Заприличал си на Митьо-потника д'еба(
цитирай
17. vmir - 7. podvodni,
29.08.2012 09:15
podvodni написа:

Ти нормален ли си?

И да те питам дали си палил свещ за Хитлер, едва ли ще ми кажеш. Знам, че си имаш достатъчно основателна причина да криеш в тайна чувствата си. Опитваш се да бъдеш оригинален, но с помощта на всеобща причина - не става.
цитирай
18. djani - Нещо средно,
29.08.2012 09:19
Между политически коментар и нумерология. Но съдържащо, доста позитивни елементи. В Германия разрешиха "Майн кампф" да бъде преиздадена. Оказва се, че за много неща Хитлер е бил прав. И ще има нов прочит на Втората световна война. Без да искам, приемам част от възгледите му. Ще ми се да вярвам, че е започнала промяна на парадигмата, за което признаците са налице. Револючиите и преломните моменти в историята се случват, когато всички разберат, че така повече не може да продължи. А този момент е настъпил.
цитирай
19. podvodni - Между политически коментар и ну...
29.08.2012 09:32
djani написа:
Между политически коментар и нумерология. Но съдържащо, доста позитивни елементи. В Германия разрешиха "Майн кампф" да бъде преиздадена. Оказва се, че за много неща Хитлер е бил прав. И ще има нов прочит на Втората световна война. Без да искам, приемам част от възгледите му. Ще ми се да вярвам, че е започнала промяна на парадигмата, за което признаците са налице. Револючиите и преломните моменти в историята се случват, когато всички разберат, че така повече не може да продължи. А този момент е настъпил.

Повярвай, че окултното ръководи действията на "елита" във всеки един момент, независимо да ли ствава въпрос за политика или икономика.
цитирай
20. podvodni - Ти нормален ли си? И да те питам ...
29.08.2012 09:38
vmir написа:
podvodni написа:

Ти нормален ли си?

И да те питам дали си палил свещ за Хитлер, едва ли ще ми кажеш. Знам, че си имаш достатъчно основателна причина да криеш в тайна чувствата си. Опитваш се да бъдеш оригинален, но с помощта на всеобща причина - не става.

Абе ти, не вдяваш ли за какво пиша?
Политика бе пич, политика! Икономика, обществен живот, поробване на човечеството, календар на маите, 21. 12. 2012, "събуждане", преминаване на по-високо духовно-еволюционно стъпало и т.н.
Какъв Хитлер, какви свещи, какви тайни, какви пет лева ти бръмчат в главата?
цитирай
21. vmir - 20. podvodn,
29.08.2012 10:38
Я, да те питам, че имаш афинитет към космическото, ако недай Боже, долетят отнякъде космически пришълци и ни подпукат нас тук земните аборигени, де, как ще разберем дали са от Сириус, да речем, или това е политика с екшън герои, с които Зомбайо зомбира зомбайците, за да пороби човечеството? Не вярвам да мислиш, че това е без значение, или се лъжа?
цитирай
22. анонимен - Хахахахх
29.08.2012 11:12
на кушела пак му се провеси мустака...
цитирай
23. podvodni - Я, да те питам, че имаш афинитет към ...
29.08.2012 14:14
vmir написа:
Я, да те питам, че имаш афинитет към космическото, ако недай Боже, долетят отнякъде космически пришълци и ни подпукат нас тук земните аборигени, де, как ще разберем дали са от Сириус, да речем, или това е политика с екшън герои, с които Зомбайо зомбира зомбайците, за да пороби човечеството? Не вярвам да мислиш, че това е без значение, или се лъжа?

Пак те питам, ти нормален ли си?
цитирай
24. sistemite - Колега Подводни, с кое не мога да се съглася !?......
29.08.2012 15:30
Определено, не мога да се съглася със "смесицата" от съждения в поста, а още по-вече и в коментарите ти. Отговаряйки на Колегите правиш безрезултатни опити за защита, не само на една теза, а на противоречащи тези, пробутвайки включително "хватки" за внушаване на подтекст, т.е. нещото, "много важно", което трябва да се "схване" (като същност), но да се открие и разгадае, защото е написано или казано - МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ. Можеше и по-схематично, нали ? Както беше казал Юлиус Фучик : " Хора, бдете !" и в продължение, понеже точно не си спомням (от кого съм чул) една сентенция на Стоян Михайловски, която не мога да цитирам, но беше нещо от рода ( в по-жаргонен стил, казано), че : Много известни на човечеството личности са умрели отдавна, но за НЯКОИ ОТ ТЯХ е наложително - живите пък (задочно) всеки ден да ги "трепят", отново и отново - когато стане въпрос някъде за тях. Катана, е пуснал един "поздрав" по "хлъзгавата пътека" на философията на дуализма и очаква да си хване рибките, като цитира Хитлер, който пък "цитирал" Маркс, който пък се води за баща на диалектическия материализъм. Според мен, редно би било Катана първо да подразбере, дали диалектиката на Фитхе и Хегел не е първопричината и тогава да умува за СХОДНОСТ на следствия и цели. За подбраните средства (подход), пък да не говорим ! Щото, ама съвсем просто казано, в отговор на въпрос : какво е направил Маркс ? То е : Маркс повлиян (и то силно) от Хегел (той пък донякъде от Фитхе) е взел философията (идеите) от тях и я е "обърнал с краката нагоре", т.е. поставяйки обратна функционална зависимост (акцентирайки) като начален, водещ аргумент, именно материализма. Те, ти булка - марксизъм. Първите двама философи не дефинират понятие - материалистическа диалектика, тъй като са осъзнавали, че това е глупост, тъй като диалектиката по начало включва материализма ( и сенсей Катана трябва да го знае това), но Маркс дефинира реципрочното понятие - диалектически материализъм, предопределяйки първичност и то целево. Странно !
цитирай
25. анонимен - Хм...
29.08.2012 15:37
Ако простотията имаше криле, блог.бг щеше да е летище..
цитирай
26. анонимен - много забравяме
29.08.2012 15:47
"Романът „1984“ разказва за живота по време на диктатура на Уинстън Смит, служител в Министерството на истината и как той изпада в немилост, бивайки преследван от тоталитарното правителство на Океания.
Този известен роман въвежда термина „Големият брат“, символизиращ всевиждащото око, а в наши дни е в основата на долнопробно телевизионно риалити шоу. Като цяло, романът описва живота в общество, ръководено от един Нов Световен Ред с типични фрази предизвикващи когнитивен дисонанс: „Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.“
Когнитивният дисонанс действа ДЕзобмиращо, бе. /авторът ви е подвел в книгата/ На всичкото отгоре и вибрациите от написаното и говореното по този въпрос обезсмисля всички ритуали /нали са в края на краищата вид магия.../ И колкото да ми триеш поста, това е истината - НСР, от ТЕЗИ "зидари", НЯМА да има. И всяка окултна дата след като я напишеш, изтриваш силата й. И пак ще го напиша - понятието "евреин" също е дисонансно, ако прочетете определението му. Няма добри/лоши хора /съотв. вярващи/хазари/ И още една грешка има Шикългрубер при опита си да въведе НСР, ама се сетете сами коя е и дали щеше да успее. Според мене нямаше, поради първата писана по - горе.
цитирай
27. podvodni - Определено, не мога да се съглася ...
29.08.2012 16:18
[quote=sistemite]Определено, не мога да се съглася със "смесицата" от съждения в поста, а още по-вече и в коментарите ти. Отговаряйки на Колегите правиш безрезултатни опити за защита, не само на една теза, а на противоречащи тези, пробутвайки включително "хватки" за внушаване на подтекст, т.е. нещото, "много важно", което трябва да се "схване" (като същност), но да се открие и разгадае, защото е написано или казано - МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ. Можеше и по-схематично, нали ? Както беше казал Юлиус Фучик : " Хора, бдете !"

Относно Хегел, Фитхе, Маркс и техните съждения не мога нищо да кажа поради простата причина, че не съм ги чел. Никога не са ми представлявали интерес.
Относно писанието.
Получе се наистина сбито и препускащо през тематиката, защото бе написано съвсем на бързо поради ангажименти. Но бях обещал на Катана да му пусна отговор точно в определено време.
На "колегите" чиито коментари изобилстват с умотворения които нямат нищо общо с писаното съм отговорил като и да е.
Ако наистина трябва да се получи нещо ноистина схематично, то писанието ще бъде далеч по-голямо.
Тъй наречената от теб "смесица на съждения" са най-обикновенно ежедневие сред определени среди на населението на планетката.
цитирай
28. podvodni - Ако простотията имаше криле, блог. ...
29.08.2012 16:19
анонимен написа:
Ако простотията имаше криле, блог.бг щеше да е летище..

Какво чакаш? Литни като волна птица!
цитирай
29. sistemite - Второ, с което не мога да се съглася.....
29.08.2012 16:21
В твой отговор на един от Колегите ( и после) няколко пъти поставяш акцент на (така си го написал) - ХОР-РАта. (т.е. хората). Това е междуредово внушение, за което казах в първия си коментар. Загрижеността за обикновените (какъвто се афишираш и ти), но метафоризираш с (ХОР)-(РА)-та. Някъде из коментарите (мисля при Алекс) стана въпрос за Сириус ? Това подсказва, че не става въпрос само за елементарни проблеми (опасности) на съвремието и човеците ? А, говори за друго естество ! Да видим : Хор (Ра) бог -Египет 3000 г. пр. н. е., роден на 25.12 от девица - Изида Мери , има си предател - Тифон, има си враг Сет (диалистична теория), звездата Сириус - най-ярката на изток и която се изравнява с другите три звезди от "колана на Орион" в една права, сочеща точно изгрева на 25.12. Ако намекваш за нещо, то подразбирам следното (да караме докрай). Това не е само с ХОР и хората там и тогава, а, : (ще изброявам) - Тази дата 25.12. при същото явление, със същите характеристики е рождена дата и за следните богове в различно историческо време и цивилизации - бог Атис (Фригия) - девицата Нана ;бог Кришна (Индия) - Деваки ; бог Дионис (Гърция) ; бог Митра (Персия) и забележи Исус Христос - Дева Мария ( и той с предател). Странно, нали ?
Оставам с впечатлението за "недоизплюто камъче" (недоизказана, намекната позиция), чрез този твой пост и коментарите ти. Искал си нещо да подскажеш и си се подпрял на идеята за заговор срещу човечеството, опирайки се на изходни виждания на Катана за някаквото там "странно сходство" в една реч от 1-ви май 1927 г. (между впрочем по това време въпросният оратор е имал присъда със забрана за каквито и да било публични речи и друго частично е бил повлиян от идеи на Ленин и Троцки). Нищо ново - под Слънцето !
Между другото, относно 21.12.2012 г. Да знаеш, че календарът на Маите е сбъркан ! Едната критична дата 20.05.2012г. отмина и около тази дата бяха земетръсите (Италия, малко и у нас), а другата е на 03.09.2013 г (обаче), като критична. Спокойно, обаче !
цитирай
30. podvodni - "Романът „1984“ разказва за ...
29.08.2012 16:25
анонимен написа:
"Романът „1984“ разказва за живота по време на диктатура на Уинстън Смит, служител в Министерството на истината и как той изпада в немилост, бивайки преследван от тоталитарното правителство на Океания.
Този известен роман въвежда термина „Големият брат“, символизиращ всевиждащото око, а в наши дни е в основата на долнопробно телевизионно риалити шоу. Като цяло, романът описва живота в общество, ръководено от един Нов Световен Ред с типични фрази предизвикващи когнитивен дисонанс: „Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.“
Когнитивният дисонанс действа ДЕзобмиращо, бе. /авторът ви е подвел в книгата/ На всичкото отгоре и вибрациите от написаното и говореното по този въпрос обезсмисля всички ритуали /нали са в края на краищата вид магия.../ И колкото да ми триеш поста, това е истината - НСР, от ТЕЗИ "зидари", НЯМА да има. И всяка окултна дата след като я напишеш, изтриваш силата й. И пак ще го напиша - понятието "евреин" също е дисонансно, ако прочетете определението му. Няма добри/лоши хора /съотв. вярващи/хазари/ И още една грешка има Шикългрубер при опита си да въведе НСР, ама се сетете сами коя е и дали щеше да успее. Според мене нямаше, поради първата писана по - горе.


Кое е за предпочитане, да обезсилиш магията или да я остовиш да се развие?
Нов световен ред (еднополюсен модел) има от 1990 година, защото старият световен ред (двуполюсният модел), както знаеш бе унищожен по взаимно съгласие на страните.
Шикългрубер наистина се опитва да въведе някакъв световен ред, но поради независещи от него обстоятелства след неговото оттегляне се въвежда двуполюсният модел на световни взаимоотношения. В този момент това е представлявало новият световен ред.
Някои коментари наистина бих изтрил, но повярвай ти не си от тях. Ако липсва твой коментар то е станало по някаква грешка, за което се извинявам.
цитирай
31. анонимен - много забравяме
29.08.2012 16:40
podvodni написа:
анонимен написа:
"Романът „1984“ разказва за живота по време на диктатура на Уинстън Смит, служител в Министерството на истината и как той изпада в немилост, бивайки преследван от тоталитарното правителство на Океания.
Този известен роман въвежда термина „Големият брат“, символизиращ всевиждащото око, а в наши дни е в основата на долнопробно телевизионно риалити шоу. Като цяло, романът описва живота в общество, ръководено от един Нов Световен Ред с типични фрази предизвикващи когнитивен дисонанс: „Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.“
Когнитивният дисонанс действа ДЕзобмиращо, бе. /авторът ви е подвел в книгата/ На всичкото отгоре и вибрациите от написаното и говореното по този въпрос обезсмисля всички ритуали /нали са в края на краищата вид магия.../ И колкото да ми триеш поста, това е истината - НСР, от ТЕЗИ "зидари", НЯМА да има. И всяка окултна дата след като я напишеш, изтриваш силата й. И пак ще го напиша - понятието "евреин" също е дисонансно, ако прочетете определението му. Няма добри/лоши хора /съотв. вярващи/хазари/ И още една грешка има Шикългрубер при опита си да въведе НСР, ама се сетете сами коя е и дали щеше да успее. Според мене нямаше, поради първата писана по - горе.


Кое е за предпочитане, да обезсилиш магията или да я остовиш да се развие?
Нов световен ред (еднополюсен модел) има от 1990 година, защото старият световен ред (двуполюсният модел), както знаеш бе унищожен по взаимно съгласие на страните.
Шикългрубер наистина се опитва да въведе някакъв световен ред, но поради независещи от него обстоятелства след неговото оттегляне се въвежда двуполюсният модел на световни взаимоотношения. В този момент това е представлявало новият световен ред.
Някои коментари наистина бих изтрил, но повярвай ти не си от тях. Ако липсва твой коментар то е станало по някаква грешка, за което се извинявам.

НСР изключва религиите и тези които ще преминат в друго измерение, значи още не е настъпил. Липсва и апокалипсис
цитирай
32. podvodni - В твой отговор на един от Колегите ( и ...
29.08.2012 16:44
[quote=sistemite]В твой отговор на един от Колегите ( и после) няколко пъти поставяш акцент на (така си го написал) - ХОР-РАта. (т.е. хората).


Имаш пълното право да не се съгласяваш с каквото и да е. Когато пиша ХОР-РА-та имам точно определено нещо предвид, свързано с произхода на коренното население.
Правилно си схванал идеята, но има още доста неща които имам предвид.
Само за Исус и неговата рожденна дата нещо не мога да се съглася, защото тя е някъде в първата полавина на септември. И то 4 години преди новата ера.
Календарът на майте никак даже не е збъркан, защото в него се упоменава датата 22 12 2012 година, не като начало на разрушения, а начало на апокалипсис. Краят на 5-то слънце и началото на 6-тото. Земята в своето съществуване на равни интервали от време е претърпявала резки и мощни промени. Нищо необичайно. Чиста физика и енергетика. В момента сме на етап нови промени, но в интерес на истината те ще бъдат пхроточени във времето и на няколко етапа. Защо? Всичко има своето обяснение, но едвали на някой му е интересно да го знае.
Заигравката ва Алекс със Сириус е съвсем друга бира, по друг повод. Просто един жалък опит от негова страна да бъде язвителен.
цитирай
33. podvodni - до 31 - много забравяме.
29.08.2012 16:48
Грешка за религите. Включва релития, но една за всички. Но в идеята за НСР има и един съществен момент - господари и роби, просветени и добитък.
Апокалипсис никак даже не липсва! Той е тук и е в развитие.
цитирай
34. becksssss - Подводен,
29.08.2012 17:58
я да те попитам аз нещо.
Ти защо толкова много мразиш евреите, че навсякъде ти се привиждат?
Подозирам, че като малък си бил онождан систематично от ония с масурите и ги ненавиждаш по фройдистки, така да се каже.
Прав ли съм? М?
цитирай
35. vmir - 23. podvodni,
29.08.2012 18:07
podvodni написа:
vmir написа:
Я, да те питам, че имаш афинитет към космическото, ако недай Боже, долетят отнякъде космически пришълци и ни подпукат нас тук земните аборигени, де, как ще разберем дали са от Сириус, да речем, или това е политика с екшън герои, с които Зомбайо зомбира зомбайците, за да пороби човечеството? Не вярвам да мислиш, че това е без значение, или се лъжа?

Пак те питам, ти нормален ли си?

Абе, ти този въпрос май го имаш както всезнайкото темата за краставицата.
Питам те най сериозно бре! Да не си забравил българския език, случайно?
цитирай
36. podvodni - я да те попитам аз нещо. Ти защо то...
29.08.2012 18:09
becksssss написа:
я да те попитам аз нещо.
Ти защо толкова много мразиш евреите, че навсякъде ти се привиждат?
Подозирам, че като малък си бил онождан систематично от ония с масурите и ги ненавиждаш по фройдистки, така да се каже.
Прав ли съм? М?

Преди повече от 2000 години, един посветен е казал: Ако не съществуваха евреите, даже и животните не биха се изяждали.
По принцип под събирателното "евреи" би трябвало да се разбира всички онези които не са ХОР-РА. На самите евреи, като параван на тези неХОР-РА, ситуацията им допада и нямат нищо против да се възползват от нея за лична изгода.
Като пример мога да дам театърът наречен "Холокост" и мнимите 6 000 000 жертви.
Не ги мразя, просто не харесвам тяхното лицемерие.
цитирай
37. podvodni - Я, да те питам, че имаш афинитет към ...
29.08.2012 18:12
vmir написа:
podvodni написа:
vmir написа:
Я, да те питам, че имаш афинитет към космическото, ако недай Боже, долетят отнякъде космически пришълци и ни подпукат нас тук земните аборигени, де, как ще разберем дали са от Сириус, да речем, или това е политика с екшън герои, с които Зомбайо зомбира зомбайците, за да пороби човечеството? Не вярвам да мислиш, че това е без значение, или се лъжа?

Пак те питам, ти нормален ли си?

Абе, ти този въпрос май го имаш както всезнайкото темата за краставицата.
Питам те най сериозно бре! Да не си забравил българския език, случайно?

Защо те интересува дали съм забравил българският език?
цитирай
38. анонимен - никога не забравяме
29.08.2012 19:09
Надводни, ние НИКОГА не забравяме!
цитирай
39. podvodni - Надводни, ние НИКОГА не забравя...
29.08.2012 22:09
анонимен написа:
Надводни, ние НИКОГА не забравяме!

Че имате ли РАзУМ та да помните?
цитирай
40. анонимен - 666
29.08.2012 23:15
podvodni написа:
анонимен написа:
Надводни, ние НИКОГА не забравяме!

Че имате ли РАзУМ та да помните?

SSS-T

цитирай
41. podvodni - Надводни, ние НИКОГА не забравя...
30.08.2012 00:03
анонимен написа:
podvodni написа:
анонимен написа:
Надводни, ние НИКОГА не забравяме!

Че имате ли РАзУМ та да помните?

SSS-T



AKHU
цитирай
42. sistemite - Колега Подводни, явно практикуваме друг подход.......т.е....
30.08.2012 09:57
Аз с интерес и задълбочено чета блогове на доста Колеги и почти във всеки един търся и за радост откривам рационалното зърно, дори и да е "заровено" дълбоко в подтекста.
Ти, обаче (за другите не знам), но не си влизал в блога ми ( и да си влизал - случайво), то не си чел подробно. Твърдиш, че календарът на Маите (цитирам) .."никак даже не е збъркан.." За мен, обаче не е така, както е забранено буквата "з" да се съвместява с буквата "с" (като често срещаното из нета - "Збогом"). Щеше да разбереш и някои неща по тълкуването на 4-та и 5-та ера, (х) и (х+1) Слънца и пр....Но, имаш си собствени виждания, няма лошо - виждай си ги ?!
цитирай
43. podvodni - Уважаеми Колега (без ирония) чел ...
30.08.2012 10:38
Уважаеми Колега (без ирония) чел съм твои писания относно въпросният календар и бих казал, че съжденията ти имат основания. Но от днешна гледна точка !
Ако само за момент излезеш от днешната физическа реалносдт, което е изключително трудна работа, и влезеш в реалноста преди 15 - 25 000 години, може би ще установиш, че всичко есъсвсем точно в времевото измерване.
Има процеси които блияят постоянно върху всички нас включително и върху земята като планета.
цитирай
44. анонимен - много забравяме
30.08.2012 12:28
podvodni написа:
Грешка за религите. Включва релития, но една за всички. Но в идеята за НСР има и един съществен момент - господари и роби, просветени и добитък.
Апокалипсис никак даже не липсва! Той е тук и е в развитие.

Аз пък вярвам, че религиите и днешния ред са свързани със Сириус /вкл. и РА, откъдето водят началото си/, а НСР ще бъде възвръщане на властта на Орион. Другото е подобно, но философията е друга - има осъзнати, а не роби, като същите се припокриват с твоите просветени. А дали това е свързано с друго измерение още не знам. От всичко прочетено, само "Документите Тера" според мене заслужават внимание. Те представляват според мене един различен прочит на съществуващите религии от РА насам, от човек, учещ теология. А фантастичния привкус според мене не може да е 100% измислица, защото отсъства дори в митологията. След което обаче, масово присъства в Холивудските филми. А те, както знаеш също са опит за минд-контрол, на който ти му казваш зомбиране. Може би само легендата за Агарта и търсената от Хитлер Шамбала може да противостои на горното, но може и да едно и също . Да си спомним думите на Ванга за царичината дупка и че там се намира Гея /изкуствено създание, от което е създаден първия човек./ Вероятно знаеш, че доказаха, че в генома на човек има извънземно ДНК. Така че истината за НСР не е еднозначна и в една плоскост/измерение. Всеки ще трябва да избере в кой ред да съществува. А правото да избират са имали винаги само свободните, а не робите. Дори да изберат еквивалент на робство. Продължавам да мисля, че Агарта е под Ноевия ковчег, наречен България и затова не сме им нужни тук. Поздрави!
цитирай
45. podvodni - "Документите Тера" е ...
30.08.2012 21:40
"Документите Тера" е наистина много интересна гнига. Но не забравявй, че този разказ е бази5ран върху виждането на съществото спасено от индианците. Историята на Земята е пречупена през призмата на неговият свят и култура. Въпреки всичко, там се представя само малка част от близката история на Земята.
Цялата и пълна история е разпръсната на чалки сегменти, и за да се подреди е необходимо колосален труд. Бхварат Гита, Веди, Библия ,Коран, Е. Кейси, Блаватская, Рйорих, Ватга, Дънов, Севрюкова и т.н., всеки един от тях е представил малък сегмент от историята на Земята.
ХО-РА-та наистина притежават извънземно ДНК. Но колко от този геном е познат и активиран? Колко нишки? Само 2 !! Не случайно се казва, че човечеството е венецът в творението на Създателя. Интересно на какво се основава това твърдение, макар и вярно? Но хтова не се отнася за всички от популацията на планетката ни.
Вярно е, че НСР е желание за възвръщане властта на Орион. Но вече не е възможно. Защото , като венецът на творението, ние имаме особенна задача и нищо не трябва и не ще може да попречи да се осъществи.
Религиите не са дело на Сириус, нито на Ориот. Те са само преиначен от тях, но се базират на много по-стари познаия.
цитирай
46. анонимен - много забравяме
31.08.2012 03:13
В документите Тера има твърдения само в едно изречение, които си осатават недоразвити и понякога противоречат на основното действие. Те са привнесени и по - вярни, като божиите заповеди и авторът не ги е развил защото не ги е разбирал. Това че религиите са рожба на Сириус е едно от тях /само едно висящо изречение/ Това за венеца на природата е дръ-дрън. Няма как да знаем целта на цялото ДНК на създателя принц ЕА, което е вложил в нас - то най - вероятно се отнася за света в който е живял той. Е, вероятно това е един вид покана за гости и толкова. Освен това го е направил според книгата като един вид саботаж и несъгласие със задачата да създаде роби. Вградил ни е част от собствената си кръвна линия на престолонаследник на земния трон. А от каво ни е лишил също само може да се предполага, щом са съществували древните, също маркирани само с две изречения. Земна раса, може би по - развита от създателя ЕА. Но какво е станало с нея? Възнесевие в други измерения, като етап от еволюцията на разума? Тук обаче говорим пак за прогрес и линейно развитие, а не за цикличност с прераждания. Затова религиите винаги са опиум за народите. По този повод случайно видях нов опит за зомбиране като горните две категории са с разменени места при сравняването на орфизма с християнството. Ако бях с чувствителен стомах щеше и на мен да ми се доповръща. Обаче явно вече съм си изградил имунитет към перманентния когнитивен дисонанс в който живеем. Та така де - този свят е плод на Шамбала. Търсим Агарта, за да вървим напред. Времето дали ще стигне до началото на новия цикъл на календара на маите и дали това ще съвпадне с началота на НСР, бъдещето ще покаже. Аз съм решил да се пробвам, пък за вас, не знам. Така или иначе някои трябва да останат при сегашния ред.
цитирай
47. анонимен - :-)))
31.08.2012 09:09
Някой хора изглежда са с установен тригер за дълъг период и нищо в "практическото" бъдеще не ще го превключи ;-). Както и да е това е техен проблем.

Шикългрубер е продукт на манипулацията на времето си, въпроса е кой и с каква цел му е програмирал тригерчето в главата. Ама какво да очаква човек от един ефрейтор ;-))).

http://www.douglasreed.co.uk/nemesis.pdf

http://rus-sky.com/history/library/sutton1/

Всъщност част от отговора е в един руски филм който гледах напоследък :-):

http://www.youtube.com/watch?v=JeqLSsl6PBA

- след 1-вия час и 30-тата минута - неговия събеседник е Рудолф Щайнер а не Феликс Едмундович Дзержински, както доста от руските блогери смятат. Иде реч за кръга Туле, негов учител е не кой да е а Клаус Хаусхофер , но-о той напуска пътя и ... ;-))).

http://www.youtube.com/watch?v=iu54pPHiCxc

Както и да е за доста от хората тук и компютъра още е конспирация, т.е. те трудно различават микропроцесора от паметта да не говорим за по сложни концепции. А какво ли ще е ако споменем за "конспирацията" квантов микропроцесор ;-))):

http://www.youtube.com/watch?v=pzFTXYJ2J1I
http://www.youtube.com/watch?v=cQ73XM42Rcc

Ето и какво е КОНСПИРАЦИЯ ;-))):

http://www.youtube.com/watch?v=Kkp-PXf_qlk
цитирай
48. анонимен - :-)))
31.08.2012 09:24
Имам в предвид, че думичката социализъм следва да се дефинира много внимателно, защото в противен случай социалисти се пишат социално безотговорни хора.

Както и самите Кейнс и Ленин много добре разбират, инфлацията не е продукт на качването на цената от собственичката на фризьорски салон или подобен дребен бизнес. Бизнеса както сами се досещате е бая по-дебел ;-))).

http://www.youtube.com/watch?v=Vj4P1DH7o-Q

Т.е. крушката си има опашка, революциите не стават на гола поляна. Ленин говори за поне три изисквания, плюс "тайминга", речено по ингилизки :-).

Или по-точния цитат е :

"- Днес е рано, утре е късно!" :-)))
цитирай
49. podvodni - Като поша за Създателя, нямам пр...
31.08.2012 18:11
Като пиша за Създателя, нямам предвид ЕА. Имам, предвид Създателя на всичко.
На Земята съществуват повече от 10 вида раси. Само 2-3 са създадени от ЕА. Едни от тях са негрите. Имено те са тези които са бачкали в мините за добив на злато и други минерали. Прави впечатление, че негрите са физически по-издръжливи от всички други раси на планетата. Защо? Защото основното им предназначение е било като силов рабонтик. Логичният въпрос е защо приличат на другите ХО-РА? Простият отговор е, че трябва да се впишат във вибрациите на планетата. Еа е правил опити с други хуманоиди - неандерталци, кроманйонци, но самите създания просто не са оцелявали.
Коренният жител на тази планета е венецът на творението, защото в неговата ДНК има сегменти на всички раси в галактиката и всемира. Човекът е най-големият енергиен источник, което е в основата на всякаква по род инвазия за владелчество в миналото и сега.
Целта на властта над тази планета, не са природните изкопаеми и ценни метали, а човека като енерлгиен източник.
цитирай
50. анонимен - много забравяме
31.08.2012 18:50
Аз не съм расист, но изхождайки от външните белези едва ли расите са повече от 4. И не навсякъде само негрите са олимпийци, нали? Грешно си ме разбрал, че съм вярващ в ЕА. Древните къде са? За какво велико творение говориш и кой е създателят му? Айде по - конкретно, а? За енергиен източник - човек знам, че е доказан източник на хипотетичните хрономи. Факт е че кварцов осцилатор се забързва до буден и забавя до заспал човек, но едва ли е толкова значим вселенски енергиен източник. Ако кажеш, че венецът на расите са българите, тогава може и да ревизирам твърденията си, но само тогава. И гледай да не те чуят макитата.
цитирай
51. podvodni - Подводни
31.08.2012 23:02
Добре, да поемем по твоят "път". Някой е създал човечеството. Кой? Някой, независимо кой. Но този някой, от своя страна, трябва да го е създал някой друг. А този някой друг, един друг и така до началото когато е бил създадена първата цивилизация. Но от кого е създадена? Нима опираме до Създателя? Така, но какво имаме по на татък. След като е създадена първата всемирна цивилизация, то би трябвало да започне процес по трупане на знания. Процесът се задълбочава и знанията нарастват със всяка новосъздадена цивилизация. Имало ли е грешки и загинали неуспешни цивилизации? Задължително ! Тогава? Къде отива цялата тази информация и натрупан опит, ако не в създаването на нещо наистина съвършено? И защо да не може това съвършено да се създаде по същият начин както и първата цивилизация? А защо именно от Създателя, вместо да използва другите за свой "помощници" и "Изпълнители"? Представи си технолог в някаква фабрика, да речем - бирена. След дълги опити изкарва невероятна бира. Какво го прави незаменим? Информацията относно съставните продукти. Или за една, но наистина важна и незаменима съставка - есенцията, духът на бирата. Също така и опита натрупан с годините. Би ли споделил тази есенция със своите подчинени, и то в начален етап или когато е само идея? Разбира се, че не!
Енергиен източник сме от гледна точка на това, че можем да трансформираме енергии. Трансформацията ефир-мисъл-форма е присъщо само и единствено на човечеството. За сега. След хилядолетия, когато ние допълним познанието, тогава ще бъде създаден нов венец на Твореца. Развитие - това е основната програма.
цитирай
52. podvodni - Подводни
31.08.2012 23:20
Относно расите.
Всичко във Всемира е дубъл. Същото се отнася и за звездните системи в нашата галактика. Не става въпрос за различните паралелни светове и енергийни нива, а за чисто физическите измерения. Най-известният дубъл е Сириус, но така са всичките звездни системи. Малко известен, но научно доказан факт. Нашата Слънчева система не е изключение. Малка презастраховка от страна на Създателя, нищо повече. Бъгове има всякакви и по всяко време. Двойната спирала на ДНК е живо доказателство. Та, корените раси на Земята са 2 - червена и бяла. Всички останали са реплики на тях, но се придържат към общата енергетика на Звездната система и по-специално, на Земята инак няма оцеляване. За останалите извън основните 2, вече можем да кажем, че имат отделни създатели, в зависимост от времето на присъствие и целите които са преследвани. Но винаги основната цел е била намирането, или най-малкото контролът над "есенцията на Бирата".
Сещам се поне за един народ които все още пази символа на тази двойственост- мартеницата. Част сме от коренното население, но имаме нещо което трябва да съхраним и предаваме през времето - слънчевият ген, слънчевата нишка или златната среда. Наименованията са много, но става въпрос за един особено важен сегмент от ДНК структурата на човечеството, без който бъдещият преход не би бил възможен. Същото се отнася до червените. Просто районът на действие е друг.
цитирай
53. анонимен - много забравяме
01.09.2012 02:42
Това са само думи. Аз съм си материалист и от време на време се нуждая от фактологична подкрепа. Та - хрономите са хипотетичн частици на времето, а то е четвъртото измерение. Кварцов осцилатор е всеки електронен часовник с пиезокристал. Времето съществува извън и вътре в нас. Когато заспиваме, то се забавя, а при събуждане, се ускорява - и това е доказано. Като сме будни, то е в ход, толкова по - бърз, колкота е забавен от хората, които спят от другата страна на земното кълбо. Значи, за времеви скок ни са нужни всички, в точно определен момент + HAARP + въздействие чрез мисъл в/у мислованата обвивка около земята, която също е доказана. Считай, че проектът Филаделфия не е приключил. Доколко е обаче ефективен колкото древните технологии, ще видим. Малко време остава за да разберем в действие това, което са направили маите.
цитирай
54. анонимен - много забравяме
01.09.2012 17:56
Новите неща са добре забравените стари.

Източник:LightWorker Studio HD
Уверявам те, че сега го прочетох/видях.
цитирай
55. анонимен - Новите неща са добре забравените ...
03.09.2012 21:18
анонимен написа:
Новите неща са добре забравените стари.

Източник:LightWorker Studio HD
Уверявам те, че сега го прочетох/видях.

Извинявай, още не съм го прегледал, но утре непременно !!
цитирай
56. dokumentalni - http://www. hrono. ru/libris/...
07.09.2012 13:20
http://www.hrono.ru/libris/lib_m/evr_vopr.php
цитирай
57. анонимен - мио
21.09.2012 21:52
¨...за Исус и неговата рожденна дата нещо не мога да се съглася, защото тя е някъде в първата полавина на септември. И то 4 години преди новата ера.¨

Датата е друга. Тази е популярна да се смята за действителна сред критиците на историята за Христос, но датата е различна.Тя е изобразена като рисунка на зодиак в една от гробниците на египетски фараон.Наричат го Дендерски зодиак.Спирам до тук, датите за Христос са други ,ама не ми се нито спори , нито занимава да защитавам мнение. Просто оттук са идвали в блога ми и затова го отворих и се зачетох-от нямане какво да правя.Видях коментарите и тамън преди да излеза, гледам това твърдение, дето съм го виждал и другаде. Не се съгласявайте с мен...може би да лъжа , като дърт циганин...хахахаха..айде чао. няма да се връщам пак тука и че и без това си имам работа, та няма да отговоря на никой ,ако някой нещо рече за или напряко...хехехе..майтап да става...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698293
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930