Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2012 20:18 - "Елита" сам създава условия за ренесанс на "Червеният проект"
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 7063 Коментари: 10 Гласове:
7

Последна промяна: 10.09.2012 20:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Елита" вече е притиснат в ъгъла и явно показа, че въобще не се интересува от обикновенните хора. За тях, всички ние - бедни и заможни, работещи и безработни, млади и стари, образовани и не образовани, сме само едни статистически бройки задължени да внасят определено количество данъци и такси, за да си закупим правото  на жалко съществуване и вегитация. Понятия като достоен живот, развитие, спокойни старини просто трябва да забравим, по техните критерии. За тях, ние сме маса от тунеядци които е лесна за ,управление и манипулация, неспособна и незаслужаваща човешко отношение. Ние трябва и сме задължени да живеем в хаос и разделение, усигуряващо безконтролна власт над нашият живот. 
Само че криво са си направили сметката. Защото макар и минимално количество, все още има такива които можем да мислим с главата си и да взимаме самостоятелни решения. 
Както не веднъж съм казвал, "еилита" знае, че наближава неговият край, но не желае да го приеме. То не би било и друго яче, защото всичките тези столетия на подготовка и преследване, с огромно търпение, предначертаната крайна цел, би бил и в крайна сметка ще се окаже пълана загуба на време,пари и някакво подобие на човеци. Те ще се противопоставят до последно, на еволюционното развитие на планетата и човечеството в частност използвайки до последно старата изпитана тактика - разделяй и владей. 
На 9-ти септември, те постъпиха точно по този начин. Опитаха се да разделят отново обществото на сини и червени, на комунисти и демократи. Целта им бе отново да отклонят вниманието на обществото от нарастващите социални и политически проблеми, които се засилват с всеки изминал ден. Успяха, но до някъде.
Още в ранни зори, през социалните мрежи и чрез своите подставени лица, предимно бивши сътрудници на ДС като Иво Инджев, си спретнаха едно "рандеву" пред "Паметника на Съветската армия" 
Едните - "сините", въоръжени с кирки и лопати се готвеха да "изметат" позорният паметник от центъра на София. "Червените", от своя страна въоръжени с кофи и парцали се готвеха да "изчистят" символа на социалистическият период в България. И двата "екипа" си организираха началото на акциите точно в 10.00 часа. Такова съвпадение едвали е очудващо, при положение, че и двете лумпенски "агитки" са организирани от един и същи център - "елита", с цел именно продължаващо разделение на хората. Бе наистина жалка картинка да се наблюдава ревящи един срещу друг групи от идиоти с изцъклени от ярост и зомбираност очи. А в средата между тях се оказват нищо не подозиращи, младото поколение на България, което има своите ценности и виждания за живота. Именно те разбраха, че в никакъв случай не могат да разчитат на органите които, по презумция, трябва да осигурят реда и спокойствието на гражданите. Именно в този ден, те се сблъскаха с горчивата истина в живота, че "елита" пет пари не дава за тях и тяхното здраве. Потърсили помощ от тел 112 и съответно от "органите на реда", младежите с огромна почуда получават отговора, че полицията в никакъв случай няма да се намеси, защото видите ли, митингът и на двете идиотски формации не е насочен срещу правителството. От което следва изводът, че обикновенните хора са оставени на произвола на съдбата. 

"И ето че в десет часа безобидните скейтъри, които редовно се забавляват в подножието на паметника, изтръпнаха от ужас при вида на двете тълпи обезумели българи, приближаващи се към тях: ”Както си карахме скейтовете – разказва един от оцелелите скейтъри, – към нас се приближиха две тълпи психопати. Едните носеха кирки, лопати и сини знамена, а другите търнокопи, лопати, кофи с вода и червени знамена. Всичко се случи за секунди. Едните бяха овесили едни чучела и ги размятаха злокобно пред редиците си , а другите носеха портрети, изобразяващи едно от чучелата. Отначало помислихме, че са агитки на ЦСКА и Левски, но впоследствие разбрахме, че лудостта не им е на спортна основа, а на политическа. Докато се чудехме какво да правим, се оказахме заклещени между двете озверели тълпи. Викове “червени боклуци” и “сини педали” огласяха пространството. Сипеха се плюнки, закани. Сред редиците на двете тълпи имаше както младежи, така и немощни старци. Беше страшно, разкривени лица, умопомрачени погледи – ужас. В един момент психопатите не издържаха на напрежението и се вклиниха едни в други. Започнаха да се налагат с бастуни, лопати, кирки и знамена. Трябваше да използваме скейтовете, за да си пробиваме път сред мелето, което се заформи. Опитвахме се да обясним, че нямаме нищо общо с техните вражди, че не сме на ничия страна и да ни пуснат, но озверелите малоумници се вбесяваха още повече. Крещяха ни, че младото поколение е дрогирано и неадекватно, неориентирано и безперспективно и че ако искаме да има България, трябва да вземем страна, че трябва да се определим идеологически, а не само сексуално. Отвсякъде към нас струеше само омраза и ненавист. Доста от нас пострадаха. Обадихме се на 112 да пратят полиция да ни пази, но от там отговориха, че щом протестите не са срещу правителството, намесата на полицията не е необходима.”

Разбрахте ли хора, Вие не сте никои за "елита" щом като вашите действия не са насочени директно срещу него? Разбрахте ли, че неотдавнаашните протести на "Орлов Мост" можеха да прерастнат в жестока касапница и само огромният страх на "елита" не позволи това да се случи? Разбрахте ли, че сте сами срещу шепа идиоти самоназоваващи се политически елит? Разбрахте ли, че ако искате наистина да оцелеете трябва един път завринаги да се отървем от тях по най-бруталният начи, които ще бъде като обеца на ухото за всеки дръзнал да се вземе "на сериозно"? 
Ако не сте го разбрали, то тогава наистина си заслужавате съдбата готвена от тях и ще бъдете същите маронетки, като сегашната мижитурка, наречена президента на РБ Плевнелиев. И ще иама още дълго като него да се чудите и маете защо, аджеба, има носталгия по социализма, 20 години след неговият "крах". 
Ето защо:

Ренесансът на Червения проект
срещу глобалната диктатура на банките
Стратегическа прогноза на "Строго секретно"

image

 

Настъпват много сложни времена. Светът е пред радикален прелом. Дали след време ще се пише, че това беше краят на капитализма или краят на света не е ясно. Но ясно е, че ако нещо радикално не се случи, целият свят ще навлезе в ерата на новото варварство.

Онова, което наблюдаваме сега и в което някои от нас участват, по силата и мащабите си превъзхожда многократно преломите от 1917 г. и 1991 г. Но онези събития ставаха все пак във възможни за анализи рамки. Сега обаче нямаме нито езика за описанието, нито алтернативна идея. Нещата са много лоши.

Вероятно за последен път в историята подобна ситуация е имало в Европа през ХVІ и ХVІІ век, когато след 1000 години християнство е започнал срив в идеологията и икономиката на феодализма. Това са били страшни времена за човечеството. За да бъде избегнато повторението и преди започналите промени да разрушат всички цивилизационни защитни механизми, трябва да се предложат нови идеи, даже по-големи по своят мащаб. Но те за сега не са намерени. Даже не се и търсят.
На върха на пирамидата изплува световната олигархия, кщоято придоби всички черти на световна фашистка диктатура на банкерите. Върви колосална битка за ...

Продължава



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Капитализма умря преди повече от ...
10.09.2012 21:04
Капитализма умря преди повече от сто години. Първият път го спасиха златото от Калифорния и Аляска. След това го спасиха чрез обединение на банките за да свалят парите(принадената стойност) отново в пазара но и да стабилизират ликвидноста. Но не беше достатъчно и трябваше още злато от Германия и Русия. Реанимирането е почти невъзможно без намесата на държавата. Всякакви икономисти се поплуваха да докажат че пациента пазарна икономика е жива. Но ..

Но Маркс ще си остане първият и последният истински икономист.
цитирай
2. podvodni - Подводни
10.09.2012 21:23
Опаа, за Маркс, ама никак даже не си прав. Първите и последните икономисти се подвизават в Блог.бг. Ако не ги знаеш, ще ти ги припомня - Алекс х3, Катана (който вече е станал Антиком) и пича комплексоизбивач Фриикономист.
То ако не беше държавата (не само у нас важи това) да налива в "честният бизнес" всичките тези "успели профани (който иска да го приема като професионалисти)" нямаше да стават и за чеп за каца. Като пример мога да дам задължителните застраховки. Ако не бе наложено със закон задължително застраховане на автомобилите и някои други дейности и наистина работеха само по правилата на "пазарната икономика", "бизнесмените" от застрахователните компании щяха да ходят с метрото на бачкане и офисите им щяха да бъдат в преустроени гаражи в Обеля.
цитирай
3. анонимен - Тройният Алексчо е пълен добитък от ...
10.09.2012 22:44
Тройният Алексчо е пълен добитък от застрахователната мафия и простотиите му са все едни и същи.Ако тоя е икономист аз съм космонавт пълно измамно лайно е
цитирай
4. nikikm - Направи ми
10.09.2012 22:53
впечатление,че :"Потърсили помощ от тел 112 и съответно от "органите на реда", младежите с огромна почуда получават отговора, че полицията в никакъв случай няма да се намеси, защото видите ли, митингът и на двете идиотски формации не е насочен срещу правителството."

Ами,ако правителството провежда геноцид?! Какво става с правата на гражданите за самозащита? За въоръжено въстание! Как така СЪС СУВЕРЕН- НАРОДЪТ,платената,облечена и хранена от него полиция,се обявява против НАРОДА,подвеждана от скъпо платени, оядени отново с наши пари, родоотстъпници и национални предатели!? Какво става тогава, със законите и конституцията?! С ПРАВАТА НИ?!
цитирай
5. анонимен - Подводни
10.09.2012 23:31
nikikm написа:
впечатление,че :"Потърсили помощ от тел 112 и съответно от "органите на реда", младежите с огромна почуда получават отговора, че полицията в никакъв случай няма да се намеси, защото видите ли, митингът и на двете идиотски формации не е насочен срещу правителството."

Ами,ако правителството провежда геноцид?! Какво става с правата на гражданите за самозащита? За въоръжено въстание! Как така СЪС СУВЕРЕН- НАРОДЪТ,платената,облечена и хранена от него полиция,се обявява против НАРОДА,подвеждана от скъпо платени, оядени отново с наши пари, родоотстъпници и национални предатели!? Какво става тогава, със законите и конституцията?! С ПРАВАТА НИ?!

Айде да "слезем на Земята" !
Народа никога не е бил суверен. И сега не е. Той няма права, а само и единствено задължения. Полицията и "политиците" се издържат от нашите пари дадени във вид на данъци и такси. Когато те, не си изпълняват задълженията, логично е да не получат своето трудово възнаграждение. Сиреч, да не платим наложените ни данъци. Само че, това според "законите" се води престъпление. Което отговоря на поставеният въпрос за законите. Те се приемат от "елита" да обслужва "елита" и в интерес на "елита", но против обикновените граждани.
Поради тези и други причини, в редица постинги и коментари ясно заявявам, че наше право и задължение е да унищожим физически същият този "елит".
За наше и на нашите наследници добро е!
цитирай
6. анонимен - Подводни
10.09.2012 23:45
анонимен написа:
Тройният Алексчо е пълен добитък от застрахователната мафия и простотиите му са все едни и същи.Ако тоя е икономист аз съм космонавт пълно измамно лайно е


Да, ама кара дзвер с 5000 кубика инджекцийка, ходи да почива у византийско, пие узо (не е мастика), и пуши цигари бела кента.
Толкоз е напред в матриала, че акълът му не побира (дали има такъв е спорна работа), как все още не е канонизиран за светец.
цитирай
7. nikikm - 5. анонимен - Подводни
12.09.2012 21:47
"Айде да "слезем на Земята" ! "
аз съм си тук,бе човек.Аз не пиша за реалността,пиша за това как е нарушена!Нямам илюзии! НО ПО ЗАКОН НИЕ СМЕ СУВЕРЕН НА ВСИЧКО В ТАЗИ Т.Н. ДЪРЖАВА! А ТОВА НИ ДАВА ПРАВА!Така чети,което съм писал! А и да допълна,просто ми дойде на ум.Защо ги наричаме „ЕЛ лит”.де му е етимологията У БЪЛГАРСКО?Ел на еврейски е Бог.Ма нали сме свикнали,хем сме роби,без да съзнаваме /това е то свикването/,хем без да знаем си ги зовем богоизбрани,божествени и пр.Ех!Абе не са Ел бе,не са,ама ни подвеждат,А НИЕ НЕ ПИТАМЕ!
цитирай
8. анонимен - Подводни
12.09.2012 22:12
Извинявай ако не съм те разбрал!
По закон наистина сме суверен. Но това си остава само на хартия.
А за "ЕЛита", сигурно ти е направило впечатление, че винаги го изписвам със скоби.
цитирай
9. batogo - Да не забравяме...
16.09.2012 13:20
Нека не забравяме, че най - гадния тип богаташи са олигарсите, тоест онези с феодалното мислене, които са продукт на комунизма и нямат нищо общо с принципите на капитализма, базирани на пазарна конкуренция. Точно този нов продукт на комунистическите диктатури - съвременните олигарси, перачите на парите на комунистическите партии, се изживяват не като бизнесмени, развиващи определени практически идеи в интерес на цялото, понеже от това зависи техния просперитет / например империята на Бил Гейтс / а като господари, интересуващи се единствено от собствените си удобства и благополучие, пък дори това да коства живота и здравето на човечеството и на планетата. Ето тази е разликата, която налага логиката на живата. Капиталистът твори блага, които му носят блага, докато олигархът ползва готови блага, дадени му от политиците, които е купил или които са го издигнали.
Що се отнася до политиците, те са лицето на народа. Какъвто е народът, такива са му политиците, защото те произлизат и са продукт на ценностната система на този народ!
цитирай
10. анонимен - peOGHZFkAPwtl
06.11.2012 03:06
upEhDU <a href="http://lyyfpdhlrayf.com/">lyyfpdhlrayf</a>, [url=http://uioeabnogrct.com/]uioeabnogrct[/url], [link=http://ulbusakhsfrg.com/]ulbusakhsfrg[/link], http://zsuuadjivyoy.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3690410
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930