Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2012 00:22 - Имам една молба към Минчо Минчев !
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 5111 Коментари: 7 Гласове:
13

Последна промяна: 22.10.2012 10:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Отдавна не бях писал в блога. Получих доста запитвания на "лични" които имаха една обща черта - Какво става? Защо не пишеш? Нима няма важни неща които да заслужават внимание? 
Има,разбира се, но тях ще разгледам по-нататък, защото ще последват по-интересни. В интерес на истината, през последният месец ми се отвори доста работа и минавах през нета много на бързо. Поради тази причина поредицата за 11.09 2011 година остана недовършена и имах намерението днес да я възобновя. 
Но...
Но няма да стане, защото от известно време, един блогер ми прави голямо впечатление със своите писания и ще се позанимая малко с него. Е не точно с него, а с тематиката която засяга в тези негови писания. 
От септември месец на сам, блогерът Минчо Минчев, публикува едни "диктовки" (ченълинг) "предадени му от едно нещо което има наглостта да се зове, "Създател наш". Същото това нещо, което се определя като "Това което съм", част от "Йерарсите на светлината", "Творец наш" , "Създател",  "Бог" и пр., си е поставило за цел да ни възпита предвид наближаващият "Квантов преход", което е похвално начинание с оглед на нашето духовно израстване. До тук нищо лошо и тревожно. Но в последствие, това нещо ( което по-късно ще назова какво е и кой е) се опитва да заплашва и налага някакви възгледи които нямат нищо общо с Духовното израстване и Божествените принципи като цяло. Един от неговите призиве е " Да нямаме други богове освен мене", което преведено на български език означава, че има поне дузина пича, като него, които имат претенцията да се наричат Бог. Но тук въпросът опира до принципа - който пръв докопа кокала ( сиреч-човечеството). 
От диктовка на диктовка, това "нещо което е" (и той не знае какво е), бълва безмислици и явни глупости. Един път казва че съ-знанието не се определя от битието ( което си е истина), но след няколко дена твърди ,че повишеното материално състояние (битието) ще повиши нивото на нашето съ-знание. А сега де, кое е истината? 
В един постинг обявява, че нашата родина от 20 години не е имала некорумпирано правителство ( а, добрутро), а после ни заявава, че сегашното правителство и по-точно пожарникаря, е света вода не напита. 
Бегло ще спомена простотиите което това нещо се опитва да ни внуши. 
В Европата, няма правителство което да е корумпирано, сал нашето е такова. Не, че за нашите правителства това не е истина ама да твърди подобно нещо за другите ......
Кемп трейлс (самолетните пръскания) са с цел за прочистване на природата и енергетиката на планетата.
В България със закон партиите които участват в изборите и управлението на странат трябва да се ограничат до 2 максимум 3 бр.
Здравеопазването трябва да стъпи изключително на пазарни принципи - плащаш - здрав си, не плащаш - гушваш букета. Солидарност - ниенте.
Здравето на хората трябва да се постига само чрез фармацевтиката.
Гвардейците трябва да бъдат циркови артисти. По този начин  имиджът на страната ни ще се повиши до небесата. На опашка ще се редят правителствени и не правителствени делегации да гледат и се възхищават от нашите гвардейци.
Страните от ЕС и НАТО не желаят да се намесват в чужди държави, но не знаят как да го изразят.
Държавата това са хората, но грижата за хората трябва да се осъществява от държавата.
Всеки Българин който получава някаква заплата от частният сектор трябва да получава още толкова от държавата, респективно държавният служител да получава още толкова от частника - работодател. Пари от къде ще се вземат, за сега не се казва.
Нашите пари ги крадат хора приближени до нашите министри, но представителите на "Йерарсите на светлината" трябва плътно да работят с нашето правителство по въпросите за духовно израстване и единение на народа.
Указанията на "това което е", не се обсъждат и анализират а се изпълняват безприкословно и на момента. Следователно, представителите приемат статута на пожизнени министри и зам. министри на които е подчинено цялото наше правителство. Предполагам, парламент и президент.
Ние и той сме едно цяло и когато творим и правим нещо "добро" значи твори и прави добро той, но чрез нас. А когато правим нещо не баш що трябва то той няма пръст макар, че сме едно цяло. Това вече е продукт на нашето ЕГО (друг един БОГ с претенции).
Всеки има свободна воля, но който не изпълнява нарежданията - мамка му !!!

И така, в общи линии стана ясно кой и защо иска да ни яхне отново. Ако се интересувате от повече подробности блогът на Минчо Минчев ще ви предостави тази информация. Мисля, че диктовките към Минчо започват да текат от средата на месец септември. 
Лично на мен, това "нещо което е", силно ми напомня ( а и съм уверен в това),че е не кой и да е, а еврейското ЯХВЕ или "мадам Йехова", който е решил да си върне загубените владенията. Същото това Яхве, който е не безизвестният ЕН-ЛИЛ, биде прогонен ,според преданията, в система Плеяди, след предателство ( феновете на "Паралена реалност" разбират за какво иде реч). Това обяснява и факта, че основните ченълинг писания от "Йерарсите на Светлината", идват именно от Плеяди.  
И понеже в много от Вас ще останат съмнения за моята пристрастност или ще си помислят, че пиша само поради завист и ревност, ще се опитам да докажа свойте твърдения. 
Ако, случайно (уф, как се насилвам да употребявам тази дума), Минчо чете това писание, го моля да ми съдейства като зададе един въпрос на "това което е".
Той като Създател (каквито претенции има да е) би ли ни обяснил (простичко моля), защо, аджеба, е създал Вселената барабар с човечеството в нея?

Заб.
Не КАК, а ЗАЩО !!!!
Технологията за сега не ме интересува. Интересува ме мотива !!! 

Отговори от типа - "Създадох човека да се грижи за Земята", да си ги запази за сутрешното си кафе!




Гласувай:
13



1. анонимен - Подводни
22.10.2012 00:43
Имам една молба!
Не коментирайте блогера Минчо Минчев. Всеки има ПРАВО на вяра, независимо в какво. Въпрос на свободна воля.

И една поправка. ЕН-КИ да се чете ЕН-ЛИЛ. Грешката която в последствие ще оправя.
цитирай
2. анонимен - Манипулациите в писанията на Минчо ...
22.10.2012 08:46
Манипулациите в писанията на Минчо Минчев наистина бодат очите, то не са ултиматуми,не са условия,заплахи.... Все похвати характерни за същество от четвърта плътност,демек малко по-еволюирало от повечето тук. Стремежа да поправя една изгнила социална система също напомня за опитност в четвърта плътност,където нещата доста приличат на нашата трета. Направо е смешно.
Ще ни управлява вече. Е то ние тук управляващи имаме доста, а кандидати още повече.Няма да се получат нещата с настоящите инструменти,вече се видя.
Човек трябва да внимава с кого и на къде отива.
цитирай
3. podvodni - Тъ де, тъмни които се правят на св...
22.10.2012 10:54
Тъ де, тъмни които се правят на светли. Позната история!!
цитирай
4. estirbg - Братле,
22.10.2012 19:53
ако знаеш колко писма му писах на "лични", за да престане да бълва сатанинските послания, ЗАЩОТО ТЕ НАИСТИНА СА ОТ САМИЯ ЛУЦИФЕР!
Понеже си е заключил блога за коментари, никога не мога наяве да разоблича лъжите, с които замърсява блога. Точно преди малко му изпратих поредното укорително и вразумително писмо, но той не отбира от истина и измама. Лошото е, че има доста хора, които му вярват и кълват отровните зрънца, с които сатана ще ги плени и повлече в огнената геена...
цитирай
5. анонимен - Подводни
22.10.2012 20:11
Естир, напълно те разбирам в твоите тревоги. Какво можеш да направиш в случая?
Напиши отделен пост по темата, както правя аз в момента.
Въпреки, че обещах следващият мой пост да бъде продължение на започнатата тема за 11.09, ще наложи отново да обърна внимание на Минчо.
цитирай
6. minchomin - Подводни, ти винаги си бил под вода и ...
15.03.2013 12:38
Подводни, ти винаги си бил под вода и сега си под вода с този постинг. Ела ми на гости и ще ти обясна всичко, без да питаш тук в блог.бг, но те искам с мезе, а от мен пиенето. В противен слущай, не те изкам изобщо, защото си риба и нищо друго, която риба си е винаги риба под вода. Сега, ако желаеш пак пиши за мен, за да ти докажа, че си пълен шаран и нищо друго, защото си подводни, без образ и глас. Ти пишеш за мен, защото ме знаеш, но аз ще пиша за теб, като за свети Петър или за шарана ПОДВОДНИ.
цитирай
7. minchomin - Цитат: ". . . . Ако, случайно ...
10.11.2013 18:21
Цитат: "....Ако, случайно (уф, как се насилвам да употребявам тази дума), Минчо чете това писание, го моля да ми съдейства като зададе един въпрос на "това което е".
Той като Създател (каквито претенции има да е) би ли ни обяснил (простичко моля), защо, аджеба, е създал Вселената барабар с човечеството в нея?
Подводни, не съм те забравил изобщо, въпреки, че лично не те познавам, но вече може да получиш отговор на много въпроси, ако прочетеш не моите диктовки, които ще се укажат най-вярни до момента, но прочети моите книги "Разговорът с Бога продължава". Те са в блога ми. Може по-напред да изгледаш резюмето ми във видео клиповете, които са на последния постинг. Ще ти видиш. Още, не ми се гневи, защото ти ми беше опонент през цялото време на есента на 2012 год. точно по Божия воля, но ти това ще го разбереш като изгледаш видео клиповете и да прочетеш книгите! Бъди жив и здрав!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698622
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930