Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2012 22:16 - Възтановяването на СССР- ново начало
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 10745 Коментари: 22 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В своята история, човечеството е станало свидетел на възхода и падението на много империи.  От митичната Лемурия до съвременната анло-саксонска империя,с ярки представители САЩ  и ЕС. Докато за Лемурия, Атлантида и Хиперборея не знаем почти нищо ( поне няма "официално признати факти), то за Шумер, Финикия, Персия, Асирия и други от древността знаем всичко или почти всичко. Но може да се окаже, че не знаем почти нищо. Всичко зависи от манипулацията на нАуката.
В днешно време сме свидетели на опити за възтановяване не на една а на две империи заедно - Римската и древен Вавилон. Съчетанието на сила и мощ (Рим), в лицето на САЩ и езотерика (Вавилон) в лицето на ЕС, има за цел дълговременно, може би вечно, владичество над цялата земя. Съвсем естествено е, днешният "елит" да си е направил съответните исторически изводи, за да дръзне съзаването и структурирането на подобен род империя.  Дали опитът ще бъде успешен, само бъдещето ще покаже, мкакр, че съм сигурен, че много от нас въобще не желаят да участват в този експеримент, с оглед на не тъй розовите переспективи. Бошуващата криза, социалните вълнения в Запада като цяло, цинизма в отношението към арабският свят и сляпата подкрепа на ционизма, събудиха в една част от Европа, спомена за една не много далечни времена, а в друга част от същата тази Европа, да обърнат поглед към теоретичните постановки на тези времена.
Става въпрос за епохата на социализма и неговиаят основен стълб - СССР.
На много хора стана вече ясно, че строежът на новата Римска империя и възтановяването на Вавилон ще стане за сметка на благосъстоянието и свободата на голяма част от обикновенните хора, като тези които са на чело ще приватизират само позитивите от този процес.
Все по-често се задава въпросът - Справедливо ли е това?
Отговорът е повече от очебиен - НЕ!!
Редно ли е? Отново - НЕ!!
Има ли изход от тази, привидно, задънена улица?
За да си отговарим на този въпрос ще трябва да се върнем малко назад във времето когато, една Българка казва едни странни слова.

Да не разваляте дружбата с Русия. В дядо Иван, а не в брат Джон е спасението.

Русия ще разпери криле, ще се издигне. Ще мине още време, трудно ще й бъде, но Русия ще си остане Русия.

Какво сте хукнали към тая пуста Америка!? Боже, Боже… какво правят за пусти пари.

Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне. Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато – славата на Владимир, славата на Русия. Твърде много жертви са принесени. Никой не може вече да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света.

И сега Русия е велика, и винаги ще бъде велика… Републиките ще се върнат към Русия. Украйна, Беларус и Русия отначало ще се обединят и отново ще направят СССР.


Такива думи е редила нашата пророчица Баба Ванга. Особено впечатление правят думите от писледния цитат за възраждането на СССР. Редица аналитици, анти и про Руски настроени тълкуват тези думи като възраждане на предишната комунистическа империя на СССР. Едните бият тревога след всяко действие на Руската администрация, като във всеки акт съзират възобновени имперски амбиции. Другите таят надежда за завръщане на миналото, като отговор на имперските напъни на ЕС и САЩ. И двата лагера в своите расъждения визират именно тези и други предсакзания на редица ясновидци. Най-често цитирана, естествено, е Баба Ванга. Но тълкуванията са породени само и единствено от тяхното невежество и праволинейно мислене.
Какво, реално, ни е оставила в наследство Баба Ванга?
Като всички прорици, преди и след нея, визираното израстване на Русия ще бъде осъществено в условията на новата парадигма която ще замести сегашните икономико-социални отношения в целият свят. Имено това е  смисълът на предсказанието на маите за края на днешният свят и началото на новото време. Не става въпрос за умирачка, а смяна на мислене и цености. Според  Мишел Настрадам, 21-ви век ще бъде векът на Русия. Същото твърди Едгар Кейси, Слава Севрюкова, и ред други. Разбира се, излизането от сегашната парадигма на лихвата и преследването на зелените хартиики, не е в интерес на много лЮДЕ, в това число и заблудени представители на обикновеното човечество. 
Страшно е когато губиш власт, но това са законите на космоса. Това е еволюцията.
И така, векът в който водеща световна сила вече настъпи. СССР вече, реално съществува. Това което е предсказано се случва.
Ако си спомняте, Баба Ванга, предсказа потъването на Курск. Когато е направено това предсказание, много са се зачудили как така ще потъне град който се намира далеч от всякакви големи водни бадейни. Само че, след случката с подводницата "Курск" се разбра какво е имала предвид пророчицата. Така е и в този случай. Баба Ванга е предсказала възраждането на СССР. Много видяха и продължават да виждат възраждането на старата империя.
Да, ама не!!
От известно време имам спорове с Минчо Минчев относно неговите "диктовки", което ме провокираха отново да прегледам диктовките на Маслов. И точно в този повторен преглед попаднах на една интересна информация, която, в интирес на истината, и преди съм я мяркал, но не съм и обръщал достатъчно голяма внимание. В Русия, Беларус и Украйна, все страни с преобладаващо руско население, се е появил СССР -  Союз Со Творцов Святой Руси ( Съюз на Съ-творците на Свята Русия).
Ето това е имала предвид Баба Ванга. Духовният и ,в последствие, икономически възход на новата Русия. А в условията на новата парадигма това духовно израстване ще бъде водещо в новият свят.
Защо не се  вслушаме в съветите на Баба Ванга?  Можем само да спечелим. Стига сме вземали грештата страна!

Без Русия за България няма бъдеще. Да не разваляте дружбата с Русия. В дядо Иван, а не в брат Джон е спасението.

Не иде реч за атомни централи, военни бази или енергиини проводи. Става въпрос за нещо далеч по-важно.
Става въпрос за самите нас !!!



Гласувай:
16



1. tomcat2 - От твоята уста в Божиите уши!
01.11.2012 22:18
От твоята уста в Божиите уши!
цитирай
2. podvodni - От твоята уста в Божиите уши! П...
01.11.2012 22:26
tomcat2 написа:
От твоята уста в Божиите уши!

Писано е така да стане.
цитирай
3. анонимен - Че то от България след десет години ...
01.11.2012 22:55
Че то от България след десет години няма да остане нищо.
цитирай
4. podvodni - Че то от България след десет години ...
01.11.2012 23:16
kushel написа:
Че то от България след десет години няма да остане нищо.

Не бих заложил голяма сума на това твърдение. Нашето "изчезване" никога не е стояло и няма да стои като цел. Не влиза като опция в плана.
цитирай
5. slavianstvo - Креене и постепенно изчезване в ...
02.11.2012 00:21
Креене и постепенно изчезване в недалечно бъдеще или нов съюз с великата славянска държава, това са пътищата пред нашето Отечество. Турцизацията, косовизацията вече са в ход, да не им изреждаме признаците, който има очи ги вижда. За Русия не съществува и никога няма да съществува такова нещо като Република Косово, но все пак да не я докарваме чак дотам.
цитирай
6. podvodni - Креене и постепенно изчезване в ...
02.11.2012 00:45
slavianstvo написа:
Креене и постепенно изчезване в недалечно бъдеще или нов съюз с великата славянска държава, това са пътищата пред нашето Отечество. Турцизацията, косовизацията вече са в ход, да не им изреждаме признаците, който има очи ги вижда. За Русия не съществува и никога няма да съществува такова нещо като Република Косово, но все пак да не я докарваме чак дотам.

Турцизацията и косовизацията ще окажат своето влияние над нас. Ще отнемат от нашата страна територия. И това ще бъде началото на нашето събуждане. Неизбежно и необходимо е , защото иначе наистина ще загинем. А именно тогава ще видим кой е наш приятел, и кой ни е използвал само за лична изгода.
цитирай
7. анонимен - много забравяме
02.11.2012 09:50
http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es и прочети Историята наука или измислица. После ако обичаш, виж как ще седне това проучване в горе написаното и ще проумеем какво е искала да каже баба Ванга. Картинката почва да се прояснява най - после. Поздрави!
цитирай
8. podvodni - Подводни
02.11.2012 13:05
Проумяването на това което са искали да кажат пророците, винаги става след като се случат събитията. Спомням си един стих от Настарадам в който казва, че албанците щели да превземат северна Италия. Всички "аналитици" бяха единодушни, че става въпрос за военна инвазия, като техните доводи се опираха на милитаризацията и бункеровката на албанското крайбрежие по времето на соца проведено от Енвер Ходжа. Обаче, след 1990 година стана ясно какво е имал предвид Настрадам - емигрантско нашествие.
Проблемът в цялата тази информационна супа е, че ясновидците получават инфото най-често чрез картини и символи които в последствие трябва да трансформират в общодостъпен вид. А това не е проста работа, защото правилната трансформировка зависи от степента на познание и образованост на проводника и на хората като цяло.
цитирай
9. анонимен - много забравяме
02.11.2012 14:45
Реч идет о том, что светованата история е фалшифицирана за цели 1000 години, които не съществуват де факто и всеки "пророк" има възможност да си напише предсказанието и изпълнението му заедно, но това не се отнася за периода след това. За това, че Старият завет е написан след Новия, ако щеш и за историята на обожествяването на РА като единствен бог в документите Тера. За това, че изначалното християнство е може би богомилството, а всички останали монотеични религии възникват от него и т.н. И накрая стигнем до НСР, като възстановка на изначалния, ликвидиран ред от РА и завършим с баба Ванга /и Сл. Севрюкова/ за да разберем колко е била гениална /в сравнение с измислени гении/ Щастливи сме, че ставаме свидетели на разплитането на кълбото и завършването на Вавилонската кула с обединение на езиците на народите наобратно и раждането на новата единна религия, която ще се окаже толкова позната и родна. Поживем, увидим.
цитирай
10. podvodni - О-ооо, за фалшиментото в историята ...
02.11.2012 18:54
О-ооо, за фалшиментото в историята могат да се напишат томове. Защото ако не беше фалша, ще се окаже, че Йдан е присъствал на заседание на галактическото народно събрание. И доста други "чудатости".
цитирай
11. анонимен - Кой ще ни спасява пак? Тан Тан
02.11.2012 19:20
Няма що да се възвеличава Русия. Ние бяхме, но нищо не остана от това бяхме. Наследница на Хунорската империя стана Русия. Велика България изигра решителна роля за спасяването на разхвърлените из Азия и Европа Скити, Сармати и Саки. Но по-силни от всичко излязоха религиите. Разпокъсаха Федерацията Велика България с държавата САМО. И се разцепихме на Православни Християни, Християни католици, Ислямът във Волжка Бългрия и Юдеизмът в Хазария. И завоюваха помежду си различните части на тази федеряция - Аспарух и чичото срещу Бат Баян и Хазарите. Хазарите дотолкова отслабнаха, че станаха лесна жертва на Персийските юдеи - маздакити, изгонени от Персия. Трябваше да дойде на власт сина на София от Плиска, та да ги освободи. Искаше да обедини отново всички Български племена в една държава от Волжка България до Бяло море със столица Переяславл, на брега на Долни Дунав. Но Печенежкото продажно племе уби този Кан, наричан още Велик княз на Киевска Рус ( Оногурска България). И се започна едно плюене по него, дръзнал да обедини отново Българите. Нямаше да има Татарско и Монголско нашествие, защото срещу им щеше да се изправи една мощна и обединена държава. Разединени, Киев, Търново и Болград, станаха лесна плячка на Източноазиатските орди. Преминала през огъня на битките срещу тези орди, сменила стратегически столицата си от Киев в Москва - едно малко селце в СуздалоРостовското княжество, Московска Рус, бавно и постепенно обедини териториите на Киевска Рус, Хазария, Волжка България в едно, отвоюва териториите на Хунорската империя и се превърна в наследника на тази империя. А ние, Дунавските Българи, завладяни от потънало в разкош царско семейство и продажни боляри, потънала в разкош Българска Християнска попщина, бяхме гонени, убивани, тормазени, ограбвани от собствената си алчна продажна олигархия. Нямаше войска при Петър, нямаше при Шишмановци, няма и сега. Както тогава лесно ни заробваха, така и сега това ни чака. Единствен спасител от трето робство е само Русия. Няма друг.
цитирай
12. podvodni - Абе, то иде реч за малко по-инакво ...
02.11.2012 19:31
Абе, то иде реч за малко по-инакво спасяване.
цитирай
13. анонимен - ???
02.11.2012 19:58
podvodni написа:
Абе, то иде реч за малко по-инакво спасяване.

Не се бъркай с узурпирането на терминологията. Те затова и ритуалите им са неефективни, а само театър. Нама да им позволят да предизвикат Апокалипсис.
цитирай
14. анонимен - много забравяме
02.11.2012 20:16
Нямаше как да не използвам известни термини за това, което предстои, но пълнежът им е краден, както и историята на света. Разликата е в пътя и хронологията. В смисъл, че въпреки мераците Апокалипсис НЯМА да има, а НСР ще се наложи сам, като духовен избор и без насилие. /или не поне в мащаб на Апокалипсис/ А предния пост е прекалено "македонски", за да е верен. М/у впрочем в определен аспект ще се окаже наистина, че и турско робство по нашите земи не е имало. Абе, четете този наистина епохален труд на акад. Фоменко и Носовски. Има едно наистина интересно заключение от сравнителния анализ на управляващите династии, ама го оставям на вас - аз ще ви спамя?!?
цитирай
15. podvodni - А, ще ме извиняваш, ама Апокалипсис ...
02.11.2012 20:51
А, ще ме извиняваш, ама Апокалипсис в буквалният смисъл на термина ще да има. Може и малко да ни позагрее в преносният смисъл на словото Апокалипсис. Относно НСР.
Това чудо на цудесата, НСР (дето никой не го знае що е, но го повтаря като свещенна мантра, с цел демонстриране на интелЕгентност), ще бъде всяка нова парадигма след отпадането на страта. Сиреч, сегаштана. Абе, наистина няма кой да схване какво са искали да кажат маите.
Виж за турското робство, комай си прав, защото даже и патриарха на Българската литература - Иван Вазов е кръстил своят велик роман "Под игото" а не "Под робството". Та значи, какво е иго и каква е разликата с робството?
Ама въпреки това, ние през тези 500 годинки сме си били под чуждо владичество и сме се подчинявали на чужда администрация, хранили сме чужда войска, полиция и тунеядци. Опа, щях да забравя, всъщност се оказва, че действителните владетели през целите тези години, по нашите земи, са били евреите.
Но не бих заложил големи суми на теориите на Фоменко Носовски.
цитирай
16. kostadin - Минало героично, но на нас се падна ...
02.11.2012 21:51
Минало героично ,но на нас се падна честа да на безчестниците -да спуснем завесата след безславното изчезване на още една от Българиите.
цитирай
17. podvodni - Минало героично, но на нас се падна ...
02.11.2012 22:31
kostadin написа:
Минало героично ,но на нас се падна честа да на безчестниците -да спуснем завесата след безславното изчезване на още една от Българиите.

Докато не е станало, значи не е факт. Но няма да стане! Това е Закон!
цитирай
18. djani - Обикновенния българин е изначален русофил...
03.11.2012 16:02
И всички опити за промяна на това статукво са обречени. Западът също е на ясно със ситуацията. Знаят възможностите и на петата колона. Просто е въпрос на часове, при удобна ситуация от 27-ми член на ЕС да се превърнем в поредната рупублика на новия СССР. Примера с 9-ти септември е достатъчен. За съжаление на сегашните мекерета!
цитирай
19. анонимен - Ебаси религиозно-евангелиското ...
03.11.2012 17:14
Ебаси религиозно-евангелиското мислене!!!!
Абре Гламар, Бог ли ти говори, та пишеш тъпни.
На такива като теб - ЕБИСЕ у гиза сам, та да не фанеш спин!!!!

Отивам да повърна иак
цитирай
20. анонимен - Ебаси религиозно-евангелиското ...
03.11.2012 17:16
Ебаси религиозно-евангелиското мислене!!!!
Абре Гламар, Бог ли ти говори, та пишеш тъпни.
На такива като теб - ЕБИСЕ у гиза сам, та да не фанеш спин!!!!

Отивам да повърна иак
цитирай
21. анонимен - До анонимният тъпундер. Конкре...
04.11.2012 13:29
До анонимният тъпундер.
Конкретизацията както се използва с цел уточняване, така се използва със същата сила и за манипулация.
Благодарностите, към възможностите които предлага интернет, от теб трябва да бъдат във вид на хвалебствени песни. След това можеш спокойно да се прибереш в стадотo.

Тоза за стадото го написах за теб. Повтаряш мойте думи само, оФцо тъпа. Измисли нещо сам, ако ти се отдава изобщо. Оригиналността ти е съпоставима със съдържанието на витамини, намиращо се в лайната, които отделяш. То тава е единственото нещо, което оставаш след теб в живота си.
Граматика, граматика.
Колкото до "хвалебствени песни" - тук не ме търси. Това е за религиозни кретеноиди, като теб за пример. Мойте хваления са "У на майка ти путката" в стил каруцарска проза. Разбра ли необразован вършляко!!!!!!!!
цитирай
22. monolith1 - Край на соц. глупостите
29.11.2012 02:22
Охоо, комунистическа пропаганда? Не, мерси. 45 години стигат!

Някои люде обаче, червени на цвят, явно не обичат свободата и отговорностите на демокрацията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3697844
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930