Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2012 19:31 - Касапницата в Кънектикът - явно послание на "ЕЛита"
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 4800 Коментари: 7 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Наложи се да пиша този постинг втори път. Първият някак си се загуби в неведомите пътища нетски и подмина блог.бг като европейски фонд - български земеделец. Не съм първият, а и няма да бъда последния на когото се случват такива страности, та така че, продължаваме на татък. 

Та искам да обърна малкопо инакво внимание на отминалите събития от преди няколко дни. 
На 14.12 в САЩ бе извършено поредното масово убииство. Разбира се, нямаше да обърна толкова голямо внимание на сивото американско ежедневие, ако новината не бе експонирана от СМИ. Това събитие трябваше и стана достояние на колкото се може повече хора в света. 
Защо тази новина бе толкова специална?
Както и в предишното клане в Аврора, Денвър на премиерата на филма "Черният рицар" от серията за Батман, така и това клане носеше своята символика и послание. 
Жертвите на клането........
Аре стига с преструвките, това не е клане а поредният ритуал със жертвоприношение. 
Ритуалът се отличава с това, че основното количество жертвени агнета са деца, което от своя страна веднага трябва да ни подскаже с кое основно събитие е свързан.
От 27 (9) жертви - 20 са деца. Трансформирането на 20 до едно число ни дава 2, което от своя страна се представя като 11. 1 до 1. Получава се познатата ни комбинация 9/11. Но поради факта, че в света на ритуалните магии се работи на много нива, то цифрата 27 се приема като 2х7, а като се вземе предвид сбора на датата и месеца когато е станал ритуалът то се получава комбинацията 3х7. Това е и препратката към основното събитие.
Под знака на 3-те 7-ци преминаха и мега-ритуалите на ОИ и ПОИ в Лондон, това лято. Една от целите на тези ритуали бе благословията на бъдещата кралица (все още не родена). Също така, на света бе обявено че ще бъде заченато на "луното дете (бебе)". И понеже става въпрос за власт и наследственост на тази власт, то в центъра на вниманието е Бритаското кралско семейство - баба гущер, внука и неговата съпруга. Ако си мислите, че Уйлям е заплодил или е правил опити за заплождане на Кейт веднага след сватбата им, то дълбоко се заблуждавате. Може да са практикумвали креватна гимнастика, но при чистокръвните линии зачатието е много специален и сериозен ритуал подчиняващ се на строги правила и закони. Раждането също е ритуал от такава величина. Уйлям е роден не съвсем във времето си, а целенасочено чрез цезарово сечение на 21.06.- денят на лятното слънцестоене. Какво е изпитвала Даяна можем само да гадаем, но целта оправдава средствата, пък и защо трябва да се съобразяват с прислугата. Аналогична ще бъде и съдбата на Кейт, защото тя е избрана да бъде, нищо повече от, кувиоз, такава каквато бе и Даяна.
И за да може ритуалът да бъде пълен, то трябва да се съпътства с подобаващи жертви. 7 дни след старта на ОИ бе пренесено в жертва едно 7-годишно дете. На 14.12 бяха принесени 20 деца. Това жертвоприношение става 11 дни след официалното обявяване бремеността на Мидълтън. Тогава тя се е намирала в 9-тата седмица от бремеността. В същият ден събитието е ознаменувано с подобаващо огнено шоу по целият свят. Част от това шоу бе и пламването на МОЛ "София", макар че, това носеше и други послания. Също така в САЩ, нашата страна, в лицето на Б.Б., поднесе своят знак за покорност към империята - връчи на Обама копие от тракииска маска ( положи в краката богатствата и славата на България), а в замяна получи и прие орела - символа на върховната власт под чиято юрисдикция вече се намираме и приемаме.
9 дни преди 3.12. в САЩ, Алиша Кийс (ключът на Алиса) окъпа в светлина Емпайър Стейт Билдинг (сградата на Империята) (каква е връзката на Алиша Кийс със цялата история, може да разберете от статиите в сайта на идателство "Паралелна реалност") 

"Невероятна вечер за мен, чувствам се горда като нюйоркчанка да запаля светлините на един нов Емпайър Стейт Билдинг. По сградата заиграха светлини и сенки - най-невероятната феерия, която съм виждала.", сподели певицата.

Другото което е интересното в ритуала от 14.12 е мястото на неговото провеждане. 
Начално училище "Sandy Hook" (Sandy - пясък, пясъчен  и Hook - кука, въдица ) в градчето New Town (New - нов  и Town - град, препрадка към новият град- новият Йерусалим - Лондон) в октръг Fairfield (Fair - справедлив, слънчев и  Field - поле, нива) в щата Connecticut (Connecti - връзка, свързване и Cut - кройка, срез).

Ще опитайте ли сами да сисътавите посланието което е изпратено къв всички ? 

Това приношение и послание стават 7 дни преди датата 21 (3х7) .12 и 11 дни преди 25.12 ( Коледа). 
Защо ли 25-ти?
2 дни след ритуала в САЩ, от Бъкингам съобщиха, че Мидълтънняма да присъства на честванията на коледните празници поради умора и неразположение. В деня на съобщението от кралският двор, Кийт се е намирала в 11-тата седмица от бремеността. Честно да си призная, бих бил крайно учуден, ако носителката на "луното бебе" участваше в О-култни (слънчеви, Християнски) ритуали. Във времето между 21-ви и 25-ти, когато се водят тъмните дни, Кейт ще бъде в центъра на редица ритуали и съвсем естествено е, да бъде изтощена и неразположена.  
Но майсторите на магични ритуали и царемонии никога не работят в една плоскост. Това е валидно и за ритуала в Кънектикът. 
След като насадиха в съзнанието на населението, че младежът който извърши клането, е с разтроена центровка, се обърна внимание към свободната продажба и притежание на огнестрелно оръжие в САЩ. Трябва да си крайно заблуден, че да не забележиш желанието на "ЕЛита" да намери повод за отнемане възможността на хората в САЩ да закопуват и притежават оръжие. По-просто казано - трябва да се ограничми възможността за съпротива от страна на гражданите при въвеждане на чисто неофашистки режим. Съвсем уверено мога да кажа, че очаквам още подобни събития на различни места в САЩ. Наред с отнемането на оръжието ще се проведе и самото чипизиране, а тези които окажат съпротива ще бъдат елиминирани или въдворени в готовите концентрационни лагери.
За малко да забравя и за самият касапин - 20 годишният Адам Ланза.
Нали не сте повярвали на съобщенията на медиите, че младежът в състояние на гняв към системата, ниското заплащане на учителите кавато е била и майка му и безработицата в щата е гръмнал собствената си майка наред с децата в училище. Видиш ли няма да ходи да гърми в администрацията на щата, а в училище с деца. 
А ако сте повярвали на тези измислени алибалистики, то искренно Ви съжалявам. 
Адам Ланза не е някакъв ненормалник. Просто е поредният "Монарх" продукт, както милиони подобни в САЩ. С течение на времето ще бъдат активизирани все повече и повече от тях. 
Наистина, интересно е да живееш в интересни и динамични времена!

П.П. Може ли да предположите кога ще бъде родена новата Изида?



Гласувай:
14



1. saadi - Случайно ли е и това , че Адам Ланза е на 20 години ? Не !
16.12.2012 20:13
20 => 2+0=2 =>11 (1до1) . Факт !

Случайно ли е , че постинга ти има 81 реда ? Не !
81 => 8+1=9 => 9 => 3х3 . Факт !

Постинг за Адам Ланза => 81 (9) реда за 20 (11) годишен => 9/11 . Факт !

Първият ти постинг е изчезнал . Защо ? Неподходящ момент ?
Втория път същият постинг излиза ! Причината ?
Нека се вгледаме внимателно : постингът ти се появява на 16.12.2012 ТОЧНО в 19:31 часа !
1+6+1+2+2+0+1+2+1+9+3+1 = 29 . 2+9 = 11 !!!
цитирай
2. анонимен - Чудех се какво съм пропуснал от п...
16.12.2012 20:13
Чудех се какво съм пропуснал от първият, изгубен постинг.
Става въпрос за 21.12 и съответно за 12.12.
За 12.12. се появиха призиви за всеобщи медитации, щото видите ли, се отваряли портали и става възможно да се въздейства за по-добър живот и свят. Разбира се, инфото за портала е вярно, и бе използвано от майсторите на ритуали в пълна сила. Ритуалът от 14.12 който е 2 (11) дни след 12.12 бе в синхрон с тези портали и привличане на потребната им енергетика. Негативната енергия която съпътства новината за касапницата спомогна за привличане на подобна през пространственият портал.
Същото, но в по-голяма степен ще се случи и на 21.12.
Изравняването на екваторите на Слънчевата система и Млечният път, фотонният лъч и неговата енергетика, отварянето на подобен пространствен портал, преминаването от космическа нощ към космически ден са все неща обяснени в редица предания и писания, включително и от маите.
Холивуудските (Свети горски) изпълнения за свършека на света, са само механизъм с който цели да се постигне необходимата (отрицателна) енергия в необходимото количество.
цитирай
3. podvodni - 20 => 2+0=2 =>11 (1до1). Факт ...
16.12.2012 22:23
saadi написа:
20 => 2+0=2 =>11 (1до1) . Факт !

Случайно ли е , че постинга ти има 81 реда ? Не !
81 => 8+1=9 => 9 => 3х3 . Факт !

Постинг за Адам Ланза => 81 (9) реда за 20 (11) годишен => 9/11 . Факт !

Първият ти постинг е изчезнал . Защо ? Неподходящ момент ?
Втория път същият постинг излиза ! Причината ?
Нека се вгледаме внимателно : постингът ти се появява на 16.12.2012 ТОЧНО в 19:31 часа !
1+6+1+2+2+0+1+2+1+9+3+1 = 29 . 2+9 = 11 !!!

19,30 часа - 7,30 - 7х3 - 21 - 12.
винаги съм казвал, че случайности не съществуват.
По своята същност енергията е неутрална. В нас е силата да и придадем необходимият поляритет, сила и посока.
Досещам се какво искаш да намекнеш с този коментар. Систематиката е правилна, но изводът (намекът) погрешен.
Незнанието понякога играе лоша шега.
цитирай
4. mglena - :)
17.12.2012 12:06
"П.П. Може ли да предположите кога ще бъде родена новата Изида?"

07.07.2013 е добра дата.
А може детето да е момче?
Тогава?
:)
цитирай
5. podvodni - Момиче ще е !!
17.12.2012 14:04
Момиче ще е !!
цитирай
6. milady - Koga ??
23.12.2012 21:18
Koga 6e imame Revanche ,podvodni , stiga nomerologia :))
цитирай
7. svoboda64 - Някои неща вече са описани :)
31.12.2012 01:16
Препоръчвам "Децата на Дюн" от Хърбърт Франк :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3692702
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930