Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2013 00:48 - ХЕПИ НЮ ИЪР !!!
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 2378 Коментари: 1 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
А, честита нова година и от мен. Честит край и начало на света. Честита КОЛОда, честит вчерашен имен ден. Честит днешен имен ден.
Пожелавам на всички, каквото си намислят да им се сбъдне, каквото пожелаят на другия - да им се върне в троен размер. Приятели, познати, противници, врагове - за всички по равно, за да няма пренебрегнати и обидени. Честит ви пореден (да се надяваме не и последен) "президентски гаф".
Като писах - гаф, се сетих едно интересно нещо от първите минути на новата година. След химна и дунавското хоро, по БТВ (по грешка наричана Българска тв.)  поздравиха цялото кеч (разбирай - Българи) с песента на Мадона - Hung Up ( вися от горе). След това, както подобава за празнична програма, се излъчиха филми с дракони, вампири и подобни любими празнични образи. Ама за драконите, вампирите - друг път. Сега става въпрос за Мадоната. 
Е добре де, защо Мадона с едно доооооооста старо парче?
Ами, скъпи кеч-арий, както презентацията на президента на Българската (щатска) природа, така и песента на Мадона, ви намеква нещо. И понеже "гафа" на президента, като върл привърженик на всичко Обамско, иде да ни покаже че страната ни вече не е наше притежание, а на корпарация "Виржиния", така и песента иде да ни напомни, че вече сме закачени от горе (висим от горе). По-точно - примката вече ни е надяната. Букмейкърските къщи вече приемат залози кой ще ритне столчето и като вътрешни хора, нямаме право на участие в залозите.
А защо Мадона? Защото Мадона е висшата жрица и кралица в поп индустрията. В миналогодишното издание на Супер боул,същата тази певица се появи ефектно на сцената, преобразена, като богинята Ищар - силна и самоуверена богиня, контролираща войната, любовта, сексуалността, плодородието и проституцията.
Ба маа му, таз богиня била яка работа.
Обаче, това дето наред със кефа, Ищар контролира войната е малко смущаващо.
Перке?
Ами защото, малко преди да свърши 2012 година, се появи един анализ, дето разни анализатори определиха отминалата 2012, като годината на отложените войни. А щом са отложени, то значи тяхното начало е запланувано за по-късно. Кога?
Да речем за тази, 2013 година. Като се има предвид, че тази година е на водната черна змия (змей, земя), то переспективата за любов никак не е розова. Още повече, че в отминали години, които са били под знака на змията са ставали големи сакатлъци в глобални мащаби. Такива години са били 1917,  1929, 1941 години. Трябва ли да припомням какво се еслучило тогаз? Не, нали? А кой е бил идеолога на тези патаклами, едва ли има смисъл да напомням.
Обаче и 1989, 2001 и 2013 са от същият порядък. Аналогията на събитията и кукловодите може да си напрвите сами!
Дали тази година ни чака апокалипсиса на 3-тата световна война? Комай, да !!
Гледай значи какви ги пиша - апокалипсис вместо армагедона. Ами то, апокалипсиса вече се състоя.
Не вярвате?
Тогава спомнете си, какво стана на 21.12.12  ? Нищо, нали?
Да, ама не !
Стана си точно един голям апокалипсис. Сиреч - разкриване. Ако не знаете гръцки то направете справка с гуугъл-переводчика, белкем малко ви светне.
Та на тази дата стана едно важно разкритие -  хората все още са си ОФвце от големото стадо. Даже и американският президент да предостави доказателства за ритуала 9/11,за лъжата "ОМП на Саддам, театъра Ал Кайда, , цирка "арабска революция", НСР,  стадото ще вярва на CNN, БТВ, НОВА , ШОК, ШОУ и пр. порнографски издания. Между другото, в миналото точно това се е случило - изнасяне на истината - кацането на Валериант Тор, на което никой не е повярвал, въпреки официалните съобщения и истерията причинена от радио-пиесата "Войната на световете", въпреки анонса преди нейното начало.
Поради тази причина, тази година ще мине и приказката за химическите оръжия на Башар Ассад и ядрената заплаха от Иран. Фойерверките са гарантирани. Остава да се молим да не са ядрени.
А майте... Те са си го казали много ясно - свършва един цикъл и почва нов. Цикло бе хора, колело, коло, хоро, кръг, ама на по-високо ниво. То и календарът им е един такъв, кръгъл, ама е по-лесно да вярвате на Светата гора в Калифорния, от колкото на собствените си очи.
Робството ще бъде по-брутално. От началото на тази година сигнала на ефирните СМИ вече ще бъде на цифрова основа и спират от продажба ЛНС в целият ЕС. И всичкото това със закон. Някой все още ли си мисли, че пазара се саморегулира и икономиката се ръководи на пазарни принципи? Както казах преди олимпиадата - стига приказки за демокрация и пазарни отношения. Всичко минава под строг административен контрол. На мнозина е известно какво представлява цифровата честота и на какво може да бъде носител. Същото се отнася и за "енергоспестяващите" крушки. След това ще последват чиповете и единната религия. Само да припомня, че всички се съгласиха на този сценарии. Той ни бе предоставен това лято в Лондон и милиони го аплодираха. А това, че не сте разбрали за какво става въпрос, си е лично ваш проблем. Да сте учили, никой нищо не е крил от вас.
А на онези които чакаха катаклизмите, които приравняваха с апокалипсис ще дам малко куражец. Те няма да ни подминат, та така че, надежда все още има. Все пак тази раса към която се числим ние е 5-та поредна на планетката ни. Предишните са си заминали скоростно, в различините периоди. Доста писания и предания са описали тези събития. Разликата ще да е, че сегашните ще бъдат разтеглени във времето и на няколко етапа. Това което не свършат войните, глада и болестите ще го свърши вселената, защото, според редица научни иследвания до 2050 година, ако се запази същият темп на раждаемост, населението на света ще се удвой. Сиреч, ще бъдем 14 милиарда. А това си е бая паплач пораждаща оооогромни проблеми.
Но, не му мислете, има кой да мисли вместо вас. Важното е да си връщате кредитите за да можете да крепите банките (икономиката), да вземате нови кредити за да расте  икономиката (банките), да си плащате данъците и сметките за да е способна държавата да подпомага икономиката и банките когато закъсат, а с каквото остане (ако остане) да празнувате новата година по европейски - на ресторант. Все пак сме членове (по-скоро анатомични) на ЕС.

ХЕПИ НЮ ИЪР, ЛЕЙДИС ЕНД ДЖЕНТЪЛМЕНС !!!!



Гласувай:
14



1. apostapostoloff - Поне спраха да ни тероризират с
03.01.2013 05:45
тази гнусна песньовка "Джингъл белс"...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3682991
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031