Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2013 15:39 - Натиснахме ли спусъка на Третата Световна Война?
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 4714 Коментари: 10 Гласове:
13

Последна промяна: 07.02.2013 12:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ама се заредиха събития, не ти е работа. То не бяха смъртни случаи на цели семейства на бивши военни служители, то не бяха "атентати" с рещу известни личности, то не бе референдум, БУДАлосване на населението то не бе чудесия. Програмата е толкоз сгъстена, че човек едва смогва да я проследи. И за капак на всичко онзи примат - вътрешният министър, заедно с еврейчето Младенов, обявиха на всеусслушание, че ХИЗБУЛА е отговорна за атентата в Бургас преди 6 месеца. 
Такааа, за пореден път нашата страна става спусък на кървава касапница благодарение на група национални предатели, изключително от еврейски произход,  Писах преди и държа на това което съм писал, че евреите са огромна напаст и заплаха за човечеството. 
Спомняте ли си кой изнесе сведения за "Планът "Подкова""? Ако не , ще ви припомня - Надежда Михайлова (Нейнски). А познайте каква е по произход ! 
Точно така - еврейка. 
Да припомням ли, че същият този план се оказа "партенка" разработгена от НАТО и чрез публичното му окласяване стана причина за атаките на Югославия?
Сега ситуацията е същата.  Трябва повод за мащабни военни действия.
Преди няколко дни еврейската авиация нанесе удари над Сирийска територия.  Предтекста бе, че трябва да се спре Ассад да не произвежда химически оръжия. Познат рефрен, нали. Също като оръжията на Саддам които и до ден днешен не могат да намерят. 
Но да се върнем на атентата в Бургас и изявленията на приматите. 
Още в първите часове, да не кажа - минути, след отента, Израел излизи с твърдото становище, че той е дело на Хизбулла. От начало  се споменаваше за единак самоубиец, след това бяха намерени някакви шофьорски книжки, захвърлени по такъв начин, че да бъдат открити. В последствие се оказа, че атентаторите били 3-ма. Интересното което е, че самият атентатор влиза в летището като за дефиле, все едно да улесни българските служби в последвалото разследване. Интересн факт, на който много малко обърнаха внимание, но не се коментира официално е,  шарката на панталоните на "камикадзето". Също интересно в този аспект е и разположението на очите на атентатора, снимките на който ( по-точно, негота глава) бяха публикувани в нета.  Не толкова маловажен е и факта, че МВР публикува официално съобщение за атевнтата в Бургас 18 минути преди той да бъде осъщесктвен. 
Всички тези факти, за мнозин не означават нищо, но за тези които използват мозъкът си по предназначение казват всичко. Едва ли ще открия топлата вода ако кажа, че атентата е подготвен и осъществен от МОСАД, ЦРУ и МИ-6 със знанието и съдействието на ДАНС и МВР. 
Изключително бързо и скоростно, за има-няма 7 месеца, бе събрана информация която доведе до "босновано предположение", но не до твърдо и неоспоримо доказателство за съпричасноста , финасирането и принадлежността на терористите към Хизбулла.  И всичко това за някакви 7 месеца. Ама са бързаци, нали. А за трагедията в село Бисер преди 1 година (12 месеца), все още не може да се намери виновника. Това е  защото липсват фалшиви шАфиоирски книжки от Мичиган или някой друг щат, направени в Ливан или, най-малкото, в Сирия. За мнозина, вчерашното изявление на приматите цели да се отвлече вниманието на хората от БУДА-скандалът в който бе въвлечен Борисов, който от своя страна бе начин да се отвлече вниманието от миналият референдум, който пък бе оприличен като провал на БСП, СДС, Атака, ГЕРБ, ДПС и кого ли още не, а бе победа на БСП, СДС, Атака, ГЕРБ и пак кого ли още не.
Може и така да е, но може и да не е! Някой помисли над възможността референдума и БУДА-скандалът да са инсценировки за туширане на реакцията около вчерашното изявление на приматите?  
Невъзможно? Я помислете пак!
Да Ви се струва редно евреина Младенов и приматая Цветанов, час по час да отскачат я до Вашнгтон, я до Тел Авив за инструктаж през последните 7 месеца? А да Ви се струва нормално, в сутрешната преса (на 5. 02) в Израел да бъда съобщено каво ще бъде решението на Консултативният съвет по национална сигурност към Президента на Р.Б далеч преди да бъде съобщено на родните журналисти на 5. 02. (вчера)? Нормално ли е ссъщата тази новина да се появи ив сутрешните издание на "Вашингтон поуст"?

И така, Хизбулла, респективно - Иран и Сирия са атентаторите.
Тази "терористичана" (Хизбулла) организация, по твърденията само и единственно на САЩ и Израел педназначено само за ХизБУДАли, е продукт на Иран. Тя, също както Иран, потдържа "Сирийският диктатор" .Следователно, удари срещу Хизбулла, респективно - Ливан, ще провокира редица събития. Логично, ще последват удари по Сирия, с претекст да се предотврати евентуална помощ за Хиздбулла, което от своя страна ще въвлече, по един или друг начин,  Иран в конфликта. Дали ще бъдат чрез превантивни удари от Персийският залив или след евентуална реакция на Иран опираща се на договореностите със Сирия за общ отбранителен механизъм, е без значение. Няма никакво съмнение, че тази година в Близкият Изток ще запчне мащабна война. Обаче, в задачката има едно голямо неизвестно - защо е нужно всичко това. Ширещо и донякъде вярно е твърдението, че световният "елит" или както го знаем - Световното правителство, е решило да приватизира енергийните ресурси на планетата. Това наистина е така, но не е крайната цел. Разбира се, за крайна цел се смята въвеждането на така нареченият Нов Световен Ред (НСР). Подготовката за НСР върви с пълна пара. Вече се разпространи новината, че до края на годината, в САЩ ще бъдат чипизарини абсолютно всички, а в ЕС и останалата част на Европа - само тези които пожелаят. За сега. България не прави изключение. Обаче.....
Обаче има 2 фактора които, реално, са непреодолими с тези стъпки. Това са  Русия и Китай. Наистина това са огрооомни проблеми застанали на пътя на "елита". Тези проблеми трябва по някакъв начин да бъдат отстранени. 
Едва ли става въпррос за директна интервенция срещу тези страни.
САЩ,, НАТО и ЕС нямат никаква възможност и сили да се справят по отделно, а да не говорим за едноверемнно, с тези проблеми. Русия все пак има достатъчно ядрени аргументи чрез които да възпревсякакъв  род военни инвазии. А и не само това. Тя, в момента, има и икономическите и енергийни лостове за туширане на всякакъв род заплахи. Валутните и резерви в долари и евро не са за пренебрегване в борсов план. А да не говорим, че 30% от потреблението на газ и не малка част от потреблението на нефт в ЕС и 100% от доставките на гориво за атомните централи на САЩ се задоволява от Русия.  К/итай също има достатъчно ядрени аргументи. Наистина далеч по-малки но напълно достатъчни та да бъдат пренебрегвани. Да не говорим за валутно-икономическите. 
Така погледнато, решение на тези 2 проблема няма никакво. Освен 1 възможност, колкото и невъзможна да изглежда тя - ИЗВЪНЗЕМНА АТАКА !

Хахахаха, вързахне ли се? 
Операция "Син лъч" отдавна е в историята. Все пак, интернет оказа своето въздействие. Инфото за този проект бе толкова много, че "елита" реши да го изостави за сега. 
Та какво или по-точно - кой може да неутрализира Русия и Китай. 
Отговорът е много лесен -  Китай и Русия..
Точно така, правилно прочетохте! Русия и Китай могат да бъдат неутрализирани от Китай и Русия 
Какъв е най вероятният сценарии за това, на пръв поглед, невъзможно мероприятие?
 През 2019 година изтича 20 годишната договореност между САЩ и Китай за въздържане от  лансирането на юана като свободно конвертируема валута. С други думи, доларът има още малко живот като международна резервна валута преди да бъде сменен от юана. Изгодно ли е това за "елита"? Разбира се, че не. Едва ли някой има илюзията, че "елита" лесно ще се откаже от най-ефикасният си лост за контрол - парите. Че на доларът е жертвеният агнец няма никакъв спор, но той трябва да бъде замене успешно с подобен лост отново контролиран от същият този "елит". Юанът не попада под този кнтрол. А коя е другата валута под контрола на "елита"? 
Еврото, разбира се.   
Но пречката е юанът и евентуално рублата. 
Именно тук на сцената излиза Близкият Изток. 
 Мащабната война в този регион ще доведе до силно ограничаване достъпът на Китай до жизнено необходимите му енергийни ресурси. Конфликтът с Япония и Тйван ще прекъсне или силно ще ограничи доставките в Китай на редица суровини и материали за промишленоастта, както ще направи изключително труден неговият износ. Същевременно, на Европейският театър на икономическите военни действия ще се елиминира Русия от този важен за нея енергиен пазар. Икономически Русия е силно зависима от външните пазари, а Китай като от външните пазари така и от външни доставчици на суровини и енергия. Огщромна част от потреблението на въглища необходими за производството на ел. енергия в Китай се доставя от САЩ. Прекратяването на тази доставка в знак на солидарност с Япония и Тайван силно ще навреди на Китайската икономика. Русия и Китай ще изпитат неимоверни икономически и финансови трудности. Въпреки, че определена част от енергиините и суровинни ресурси на Китай се задоволяват от Русия, то те са крайно недостатъчни за заместване на цялостният внос. Въпреки, че Сибир има необходимият капацитет за задоволяване нуждите като на Китай така и на Русия, през тези 20 години не бе направена нито една крачка в разлработване на тази възможност. Така изправени пред тези икономически проблеми Китай и Русия ще се вгледат един в друг. Китай ще настоява да получава суровини на изключитлно ниски цени за да може да потдържа ако не сегашният ръст на икономиката си, то поне нейното нулевото равнище. От своя страна, Русия  поради висок бюджетен дефицит и опасност от соцални проблеми ще настоява да продава на цени близки до пазарните. И двете страни ще бъдат изправени пред огромни социални проблеми, като в по-сериозно положение ще бъде Китай. Все пак Русия ще има предимството да притежава това което е жизнено необходимо на Китай, което ще бъде и поводът са тяхното стълкновение. 
Едва ли ще представлява трудност на манипулаторите от "елита" да убедят Китайските ръководители да започнат военна инвазия в Русия, по-специално в Сибир и за Сибир. Китай има огромна редовна армия и още по-огромен запасен потенциал. Руската армия, независимо от, реформите и превъоръжаването с переспективни оръжейни системи, е в своят боеспособен минимум, а и тенденцията е продължаващото и отслабване. Технически,и числено Китайската армия превъзхожда Руската. Напълно е възможно в рамките на 60-90 дни Китайската армия да бъде на Урал.  Русия ще бъде тотално прегазена. А след това ......
След това се явяват САЩ на бял кон и Китай ще бъде елиминиран. След това вратите на НСР са широко отворени. Доларът успешно и безболезнено (за "елита") ще бъде замемен от еврото
Как ще стане елиминирането на Китай?
Това няма да стане чрез директна военна интервенция. САЩ нямат сили и възможнсти за такава, и то срещу Китай. 
В действие ще бъде пуснато психотронно оръжие. То бе пробвано с успех по времето на Войната в Ирак през 2003 -та година. 
Последните опити на това оръжие бяха направени в САЩ в края на 2012 година чрез инсцениране на редица инциденти на масови убийства едни от които е стрелбата в кино в предградие на Денвър - Аврора и масовото убийство на ученици в Кънектикът. 
В началото на годината и у нас бе изпровано деййствието на това оръжие и резултатите са наистина фантастични. В продължение на няколко седмици, двама бивши военни избиха своите семейства.
Забележете - бивши военни !!!

Днешната ситуация изключитлно много напомня ситуацията от 1941 година. 
Явнво съм забравил да припомня че 2013 година е годината на Змията, също както и 1941 година. В предишни статии обърнах внимание на този факт. Аналогия може да се направи и с годините 1917-1989  и 1929-2001, все години на Змията които си приличат като 2 капки вода в събитията. 
2013 година ще бъде огледален образ на 1941 година и начало на същинскта част на Третата световна война, но този път в ролята на Германия ще бъде Китай. 
А Русия......... 
Русия отново ще бъде обект на нападение и жертвеният агнец на "елита".
Цикличността на човешкото развитие ни предоставя възможност да се учим и избягваме грешките си, ако ли пък не, то да ги повторим с по-голяма разлушителна сила. Именно това са прозряли Майте и са го предали във вид на вечен календ0ар. 
Переспективите никак не са розови, освен ако ......
Освен ако чаканият в края на 2012 година Апокалипсис, не започне да се случва преди реализилането на тази възможност.
Това наистина ще бъде по-приемливо пред переспективата за новото робство. 



Гласувай:
13



1. tomcat2 - Подводни, защо хора, като теб и мен ...
06.02.2013 23:26
Подводни ,защо хора ,като теб и мен не са повече в тая шибана държава ,въобще в този шибан свят!Герб засрамиха седерунгелите даже по национално предателство !
цитирай
2. podvodni - Подводни
07.02.2013 09:42
tomcat2 написа:
Подводни ,защо хора ,като теб и мен не са повече в тая шибана държава ,въобще в този шибан свят!Герб засрамиха седерунгелите даже по национално предателство !


Добър ден Том! Добър дден и на всички останали.!
Добър въпрос задаваш - защо..!
Ще ти дам моят отговоро, от моята гледна точка.
Хората, Том, са различни и така трябва да бъде. Защото ако всички са еднакви, каквато е и целта на упражнението на "елита", то висчки ще бъдат безлични и безропотни роби. Всяка жаба (роб) ше си знае блатото, което ще бъде едно единствено. В този случай ще постигаме ли еволюция?
Категорично НЕ! Пък и представи си каква скука ще настане в света и у нас в частвност.
Еволюцията е възможна само в дуалността, но не в разделението , а в нейното обединение. Аз, ти, Спаро, Бекс, ВМИР, Куш, Тройният и т.н. сме коренно различни, но сме напълно еднакви.
Различни в своят социален статус, но еднакви в желанието да убедим другите в своята истина. И ако в това желание се включи и разум вместо ЕГО и глупава идеология това вече ще бъде еволюция.
цитирай
3. sistemite - Напълно подкрепям казаното от теб (цитирам) :
07.02.2013 11:57
Различни в своят социален статус, но еднакви в желанието да убедим другите в своята истина. И ако в това желание се включи и разум вместо ЕГО и глупава идеология това вече ще бъде еволюция. Затова гласувам и "ЗА" блога ти !!
цитирай
4. podvodni - Различни в своят социален статус, ...
07.02.2013 12:29
sistemite написа:
Различни в своят социален статус, но еднакви в желанието да убедим другите в своята истина. И ако в това желание се включи и разум вместо ЕГО и глупава идеология това вече ще бъде еволюция. Затова гласувам и "ЗА" блога ти !!

Все пак благодаря за гласуването, въпреки, че не държа особенно много на него.
Много по-ценно за мен е коментарът след статията.
цитирай
5. milady - Pozdravi !!
07.02.2013 12:32
Borbata e trudna, na xorata ne I'm ostavat Mnogo "svobodni moshnosti " ,zaradi straxa I ..suetata, razbira se (: No da dadem Dobar Primer :))
Ps Az sam vi goliama fenka :)
цитирай
6. sistemite - Подводни, цитирах точно това....
07.02.2013 13:03
защото казаното е една от точните дефинитивни характеристики на нещото, наречено - Гражданско общество, а не силно-поляризирана партизанщина.
Апропо : Не държиш особено много на гласуванията - по принцип или на моето гласуване ?
цитирай
7. podvodni - Borbata e trudna, na xorata ne I'm ...
07.02.2013 13:05
milady написа:
Borbata e trudna, na xorata ne I'm ostavat Mnogo "svobodni moshnosti " ,zaradi straxa I ..suetata, razbira se (: No da dadem Dobar Primer :))
Ps Az sam vi goliama fenka :)


Благодаря! Винаги, добре дошла!
цитирай
8. podvodni - защото казаното е една от точните ...
07.02.2013 13:30
sistemite написа:
защото казаното е една от точните дефинитивни характеристики на нещото, наречено - Гражданско общество, а не силно-поляризирана партизанщина.
Апропо : Не държиш особено много на гласуванията - по принцип или на моето гласуване ?


Съжалявам, че не си ме разбрал. По принцип не обръщам особенно внимание на гласуванията. Даже никакво.
Независимо от отношенията ми с някои блогери, от всеки коментар мога да извлека ценна информация. За мен това е особенно важно.
Изненада ме с това, че цитата е една от дефинициите на гражданското общество, защото го формулирах в момента на писане на отговорът ми.
Сега като се замисля и препрочитам, установявам, че в пасажа "...в желанието да убедим другите в своята истина." е основната дуалност.
цитирай
9. mglena - материалът Ви е въздействащ
08.02.2013 13:05
тъй като интерпретира по различен от общоприетия начин новините,
но специално в частта за психотронното оръжие и семействата на военните, какви доказателства имате? Може ли да пишете за неща без да имате доказателства, та това се е случило едва ли не на съседната улица?
цитирай
10. podvodni - тъй като интерпретира по различен ...
08.02.2013 22:40
mglena написа:
тъй като интерпретира по различен от общоприетия начин новините,
но специално в частта за психотронното оръжие и семействата на военните, какви доказателства имате? Може ли да пишете за неща без да имате доказателства, та това се е случило едва ли не на съседната улица?


Амии, обърнете внимание на израза даден от Вас - "....различен от общоприетият начин...."
Та в тази връзка, доказателствана са именно извън общоприетият начин. Има ги, стига човек да не се противи да ги види.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3691209
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930