Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2013 23:43 - В своето безсилие, държава и монополи,зеадно, посегнаха на човешки живот
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 2379 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 13.02.2013 23:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Днес във град Варна, където са най-силните протести срещу монополите, бе извършено посегателство над живота на неформалният лидер на протестиращите, бившият футболист Иван Петров.  След „разпускане” на протестното шествие, той е издебнат и промушен с нож в гърба в близост до църквата „ Света Петка”.

По всичко изглежда, че сценарият по който е замислен да се движи протеста вече излиза извън контрол. Един от желаните ефекти на този сценарии, в никакъв случай не успя да бъде реализиран. Бойко не стана отново герой. Смяната на шефа на ДКЕВР, „преговорите” за разсрочено плащане на  месечните сметките за ток, опита за оневиняване на енерго-разпределителните дружества и прехвърляне вината върху НЕК, ЕСО (държавни дружества) и прехвърляне вината на предишни правителства за неспазени обещания от сегашното не успяха да изчистят образа на Б.Б. и компания, опетнен от резултатите от Референдума, „Буда” циркът и зависимото поведение на сегашното правителство от Вашингтон и Тел Авив, видно от скандала с намесата на „Хизбулла” в терористичният акт в Бургас. Нарастващото и продължаващо недоволство доведоха до посегателство над човешки живот. Държавата (народни представители, политици и министри) всячески се опитват да защитят монополите, вместо да вършат това за което са избрани и призвани – защита на интересите и живота на гражданите които са им гласували доверие. С този акт на безсилие от страна на „държава” и монополи, бе нарушен основният договор между народа и неговите „легитимни” представители, каквито се явяват политици и подобна измет. Данъците плащани от всички нас, трябва да гарантират достойно заплащане на нищоправещите политици в замяна на защита на нашите интереси. Това днес бе тотално потъпкано. Държавата, в името на личният интерес на шепа лумпени и „инвеститори” буквално заби нож в гърба на тези, чийто интерес би следвало да защитава.

Има ли значение кой е физическият извършител на посегателството върху живота на Иван Петров – служител на държавата или наемник на монополите?

Няма никакво значение, защото държава и монополи вече са едно цяло срещу суверена на тази държава – Българският гражданин. 
Безсилието на държавата и монополите, пред народното недоволство, ги принуди да посегнат на човешки живот. За сега само на един, но в бъдеще може да бъдат и повече.




Гласувай:
10



1. misbis - на там отива подп. Валтер Vasil-Levski-Armya@hushmail.com
14.02.2013 07:46
http://www.facebook.com/groups/297199407047252/
Подп. Валтер Левски
Вместо да бият и арестуват тези които ограбиха народа ни ПОЛИЦАЙТЕ бият жертвите на тези престъпници. Вие синове на България ли сте или турски заптиета. Замислете се синове български. Все още имате време. Иначе когато тези продажни и крадливи измекяри в Министерският съвет и Народното събрание начело с Боко Тъпото и Цецо Крадецо си грабнат куфарите и избягат при откраднатите и на вашият гръб милиони в чужбина - ВИЕ ще останете да отговаряте пред народа и за техните престъпления. А ако българските офицери които също са в редиците на протестиращите също като вас си позволят да изкарат пищовите и да ви ги наврат там където нему е мястото .......как мислите. С палки срещу пищови - нещо май ........Помислете си, още веднъж. Все още има време. Именно народът дели от своите данъци и трохички сух хляб за да ви плаща заплатите пенсиите а не крадеца Цветанов! Ние сме дали указания на народа ни да ви пази по време на протестите защото също сте многострадални деца на България а ВИЕ .......Ако още веднъж си позволите да вдигнете ръка срещу народа ще ви спрем заплатите и рано или късно ще отидете и под съд! Остават още месец два . Не повече! А ръка която се вдига срещу народа добро не е видяла и рано или късно е била строшена. Тоягата винаги има два края момчета. Не е нужно много мозък за да го разбереш. Така че внимателно и грижливо с народът си. Иначе ще спрем да си плащаме данъците и тогава да видим откъде тези престъпници в МС , Президенството и НС или крадливите партийни елити ще ви платят заплатите. Надали ще си извадят от задграничните сметки и натъпканите джобове!!!!!!
Помнете че според Конституциата именно НАРОДЪТ е ВЪРХОВЕН СУВЕРЕН И РАЗПОРЕДИТЕЛ С ВЛАСТТА И МОЖЕ ДА Я РЕАЛИЗИРА ПРЯКО И БЕЗ ВСЯКАКВИ СИ ТАМ ПОЛИТИЦИ. Това означава само едно - заповеди може да ви дава само народът а не слугинските ви началници които се страхуват даже да се подпишат под писмени заповеди за да може именно вие после да отне
цитирай
2. misbis - продължение
14.02.2013 07:47
Това означава само едно - заповеди може да ви дава само народът а не слугинските ви началници които се страхуват даже да се подпишат под писмени заповеди за да може именно вие после да отнесете дървото и отидете в затвора. . Мислете!!! Все още не е късно! Иначе до една неделя ще изкараме цяла България на улиците и площадите и тогава да видим на кои колко му стиска и как тези от партийните елити и парламента ще бягат като пилци от страната а Вие ще пълзите и молите на народа си за прошка и за пощада. НЕ ПОЗОРЕТЕ СЪВЕСТА , ЧЕСТА И ПАГОНА МОМЧЕТА! БЪЛГАРИЯ Е НАША /НА НАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА И ДЕЦА/ А НЕ НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО ВИ ДАВАТ ЗАПОВЕДИТЕ!
ОЩЕ САМО ЕДНО НАСИЛИЕ СРЕЩУ НАРОДА И ВСИЧКО ЩЕ СВЪРШИ ЗА БРОЕНИ ДНИ. ОЩЕ САМО ЕДНО!................
подп. Валтер
Vasil-Levski-Armya@hushmail.com
Комитет за национално спасение Васил Левски, Военен съюз
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698998
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930