Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2013 23:43 - Пародия на протестите - Какво ни готвят - 3 част
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 2496 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
То бе протест, то бе чудо! Голяма работа са туй, образите, дето не знаят какво искат. Пък и заразно се оказа. Ей го на, и в Турция взеха да стачкуват. Ма и те не знаят какво искат завалииките. Става въпрос за стачкуващите, ане за тези дето ги организират.
О-оооо,те много добре си знаят, но си трайкат.
Значи в Турция взеха да стачкуват, щото, видиш ли, Ердоган решил на площад Тексим да строи МОЛ. Ама после се разбра, че не било баш така, а малко по-инак. Ердоган взел че омръзнал на Турците. Бил се бил превърнал или тепърва ще се превръща в диктатор. Къв диктатор бе , алоуууу! Слепили сте че това е турчин та дрънка. За има- няма 10 години, същият този Ердоган, взе, че направи Турция фактор както в световната икономика, така ив световната политика. Даже се стреми по всякакъв начин да прави така, че обикновенният турчин да има работа изаетост. Пример - играе сечено нанашите ТИР-аджии защото подбивали цената на турските превозвачи. Ма било нецивилизовано и не европски. Знаете ли колко му е през феса какво е. Важното е турският бачкатор да е доволен. Така се прави и политика и икономика. Не кат нашите меки китки/мозъци
Но да оставим турците на мира, а да обърнем внимание на нашата действителност.
Та след театрото именувано изроди......пърдом, избори, се разиграха още малко циркове. И тези циркове щяха да завършат бая печално, ако не беше една отличителна българска черта -да праим сечено на всякакви лумпени точно в най-неочакваният момент. Сигурно се питате,  какви ги плещя/пиша?
Споко бе хора, всичко по реда си!
От край време, аз и група група паразитолози пишем за чифути-банкери, илюминати, циркаджии-масони, НСР, задкулисно правителство, "елит", рептилии и пр. паплач.
Почнах да се чудя, защо хабим виртуално мастило, та не оставим нещата да си се рзиват така както са си го намислили въпросните паразити, ама сме си , пусто, Българи, а дет има едно предание, ние, единствените, в света сме успяли да подчиним "дявола" във всичките му измерения. Обаче ми става все повече кеф и интересно да гледам, че историята си се повтаря мо та мо. И поради таз причина ще да продължа да пиша.
Та на въпроса!
Помните ли дет Ви показах една снимчица на наште олимпийски "надежди" в Лондон? И какво Ви напави вчепатление? Детенцето !?
Ми точно така, детенцето! За цялата олимпийска клоунада (ритуал) по откриването на ОИ, сал на нашата делегация турнаха едно детенце в неравностойно положение (инвалид) да носи фунията ( резонатора) която бе предназначена да изгради олимпийският жертвеник. Реаално ни принесоха в жертва именно на този жертвеник чрез този резонатор. Остови другото, но наш Росен ( президентчето) скачаше и се радваше като оранготан по трибуните в неистова радост. Кво да правиш- куха лейка.
След приключване на ОИ, фунията (резонатора) поела съответната огнена вибрация бе любезно предоставена да си я донесем в родината. И точно след 2 дни, българските ибрикчии на световният "елит" решиха да палнат вечният огън на връх Шипка. Егати и наглеците, да осквернят по този начин жертвите дадени от Българското опълчение в Освободителната война през1877 година. Палнаха го,ама по стара Българска традиция взеха че се изложиха - нафтата свършила преждевременно. Ритуала е трябвало да продължи минимум час, но по всичко изглежда, че някой чопнал малце от нафтата, та огънят горял около 40 минути.
И греда, запек - ритуала взел че се провалил.
Онзи дет го е направил, трябва да получи пожизнена президентска пенсия.
Но ибрикчиите не се отказали толкоз лесно. Смеят ли?
И взели, че спретнали един друг ритуалец. Ама за следващата година - 2013 г. която се падала година на змията ипродължение на 2012-та.
След новогидошните празници които бяха наистина празници, поради факта, че седмица преди това не се свърши света ( Хехехе, мечтайте си!), хорицата взеха, че получиха едни сметки за ток, ум да ти зайде! Ама, в цялата страна! И от трите разпределителни дружества! Е как става тоя номер, някои все още не могат да схванат.
И се почнаха едни протести -алеле майко! Били организирани в социалните мрежи!!!
Да, бе, да!  Някой да е виждал самолетоносач в Перловската река? Не, нали? Няма и да видите, както няма да се организира и протест чрез социална мрежа.  Приказки на Шехерезада. Я чакай, ми нали тарамбуките си направиха революциите чрез интернет? Хахахахахахахаха!
И така, запротестираха от "гражданското общество". Ама как протестира? След работно време, събота и неделя. Егати и цирка. Помня протестите по времето на Лукановата и Виденовата зима. Тогава си беше ката ден, от сутрин до сутрин. Няма 6-5, яко чанч!
Но тези протести си бяха яко манипулирани. И то чрез едни интересни генераторчета разположени тук и там в големите градове в страната. А най-яки бяха във Варна.
И Пламен пламна! И след него още 7 души, та общо 8. Мдааа, интересно!
В занк на протест?
Спомняте ли си за самолетоносача в Перловската? Все още не се е появил!
Това си беше тотален контрол над съзнанието, посредством тези уредчета.
Глупости?
Абе знаете ли, че има уреди за прогонване на гризачи работещи с ултра звук?
Мислите ли че е толкава трудно да се изработи такива подобни които влияят по подобен начин и на хората? Имаги и се ползват бая одавна. За големи групи от хора бяха приложени за пръв път по времето на войната в Ирак. Втората. Представете си рота от калени войници да се предава при вида на 2 хеликоптера. Става, но само ако са въоръжени (иракските войници) с прашки и водни пистолети.
Та на нашите ибрикчии, респективно на техните задгранични господари им трябваха точно 8 живи факли,с които да подновят проваленият ритуал на Шипка. Получиха си ги, и след няколко капки кръв проляти на 19 февруари, когато "отбелязваме" обесването на Васил Левски. А знаете ли, че той е обесен на 18-ти а не на 19-ти?
Та точно на този ден, се предизвикаха, съвсем преднамерено, кръвопролитие - типично чифутски ритуал.
И Банкянският идиот взе, че си подаде оставката. Не зная кой го бе излъгал, че по този начин печели. Съмнявам се, този който го е посъветвал това да е бил тотално изкукуригал. Просто е знаел що за малоумник е Бойко.
Странното в целият този театър бяха развитието на протестите. От насочени към ЕРП-тата минаха към протест към парламента та дастигнат до искане на оставкатана правителстовото. Пълен тюрлюгувеч. Вместо да подгонят с камъне и дръве шефовете на енерго-дружествата, хората поискаха оставка на Борисов. Същевременно си плащаха чинно сметките за ток.
Това ненормално развитие, което, напръв поглед, няма никакъв смисъл, бе отново манипулирано от същите онези устройства за които писах по-горе.  Едновременно с това се организираха един вагон национални координатори и ръководители на протестите. Тук вече, хората бяха пратени да пасат трева ипротестите увехнаха. Щото са стадо, не за другото. Виж, ако бяха глутница, то от сегашните ибрикчии нямаше  да остане и кокълче.
Такааа, от тук на сетне почва същинският цирк (поредица от ритуални действия).
Клоуна-президент Плевнелиев в грубо пагазване на конституцията, още преди да е дал трети проучвателен мандат, обявява датата на предсрочните парламентарни избори - 12 май. Чак след това даде проучвателен мандат на ДПС, който, естественно, върнаха.
Партиите, започнаха своята предизборна борба цели 2 месеца преди изборите. Веднага се подхвърли в публичното пространство, че ГЕРБ ще организират фалшименто нва изборите. Не, че не го планипраха, ама целтта бе съвсем друга. Трябваше да се оправдае присъствието на някаква чуждуземска митична организация която, уж, щеше да брои паралелно с ЦИК бюлетините. Защо пиша "уж"?
Защото това бе едно прикритие. Същата тази фирма, трябваше да следи, че ще се постигне точно определен резултат от самите избори. Един вид застраховка, да не направиме някоя и друга магария, както направихме на Шипка. Зер, от вън нямаха вера на родните ибрици.  За да могат да подготвят почвата, така, че да се приеме за реален  подготвеният резултат, използваха най-слабото звено - Миро Найденов да лансира тезата за подслушванията на Цецо и Бойко. То не че не съществувахападслушвания, де, ама това си бе един зле изгран спектакъл, който за голямо учудване, даже и за самите "елити" взе, че хвана дикиш. Миро мършата едно, че се изкара жертва на подслушванията, друго, че беше част оттова подслушване, като "количка" на "калинката".  Пуснаха един запис дето Борисов нарече Бареков капут.
За капак на всичко разиграха теотрото - "Фалшиви бюлетини в Костинброд" . Един вид, лошят Бойко бе хванат по бели гащи. И то, забележета каква невинна случайност, инфото бе лансирано именно от Бареков. Брях маа му стара, как стават тези работи?
Борисов нарича Бареков капут, последният пали чивиите, и баш на него, някакъв незнаен информатор от прокуратурата му снася на уше инфото за залавянето на готови за експедиция бюлетини.
А самолетоносача?
Еййй, кво ли не прави човешкото его и глупост!
И резултата става такъв какъвто е предвиден - фифти-фифти.
БСП+ДПС =ГЕРБ+Атака. Малко се забавиха с онези депутати от Туркиш с това де да ги турнат. Турнаха ги в Софето.
Само, че......
Само, че има едно малко (по-точно, ниско) "но" което в последствие щеше и се превърне в голем проблем.
На много малко хора направи вчепатление, че в деня на изборите в пресцентъра в НДК липсваха основните политически сили. Нямаше ГЕРБ, нямаше БСП, нямаше ДПС. Сал един Волен се рееше като муха без глава в двореца. Останалите .....
Останалите бяха на инструктаж. В последният момент на нашите ибрикръководители бе спусната директивата да вкарат в играта и бат Боко. И те го вкараха.
7 дни след изборите, Плевнелиев обяви свикване на НС на дата 21-ви.
Глей ти 21-ви се падат точно 9 дни след 12-ти и двете дати са огледални образи които ситуират числото 33.
7,9, 12-21 (33) нещо да Ви говори? Седмицата е символ на добре свършена божествена работа. Нали си спомняте - Бог си свърши работката за 7 дни?
Девятката символизира край на цикъл и започване на нов. А 33, просто показва кой е дирижирал цялата операция.
Странно впървото заседание на новият парламен прозвучаха призиви Бойко да не си прави експерименти да провежда консултации за кабинет. Просто го подсетиха ( щот си го знаят колко е залупен) да не оплеска нещо работата. На 25.05 Плевнелиев връчи проучвателен мандат на Бойко, който точно след 5 минути върна. Разигра сценка на обидено момиченце като прочете подготвени кандидат министри. Те си бяха старите образи, обаче бе проявил малко акъл, че не бе турнал Дянков сред тях. Това бе първият умен ход от близо 50 години съществуване.
Един час след това, проучвателен мандат бе даден на БСП. Никаква изненада.
Сщевременно, Плевнелиев се застрахова, че в понеделник имал някакво пътуване, което, странно защо, не се осъществи. Всичко бе пунт и пластика за медиите, респективно - обществото. кабинета отдавна бе готов. Бих казал някъде преди 3-4 месеца, само че, в духа на цирковото масонско искуство трябваше да се имитират консултации, и готовият кабинет да се представи на 28-ми. Защото 29-ти бе големият ден. Според номерологията ( която движи абсолютно всички йлюминатски действия), цифрата 29 се представякато 11/9. Сборът на числата дава отново 11. Спомнете си, че на 9-ят ден от изборите се свика НС. Изборът или по-точно не изборът на правителство трябваше да стане на цифра 11. Така се получава затваряне на целият процес - 9/11. Край на цикъл и начало на нов но на същото ниво. Сиреч, нов бардак със стари курви. Всичко бе готово за цирка по не/избирането на ново правителство. ГЕРБ нямаше да се регистрират. Очакваше се и Сидеров да прояви характерният си инат и той да не се регистрира. Така Страната ни щеше да изпадне в една изключително интересна ситуация - има парламент - няма кворум - няма правителство. Щяхме да го караме на служебно без реален контрол от парламента. Цирк и анархия от всекъде. Даже можеше и да се стигне до една поредица от избори с които щяхме да отнемем първенството на Италия в тази дисциплина. 
И точно тук се прояви онова ниско "но" което по стара Българска традиция оплете тотално конците. Сидеров взе че оформи кворума.
Ами сега?
Някак не вървеше БСП или ДПС да гласуват против Орешарски.  И щат-нещат си го избраха. Сидеров постъпи както бе обещал - гласува против. Обаче ГЕРБ също се включиха на пожар в ситуацията, щото а останаха на вън - а тотално губеха всяква "центровка". 
Елит-ибрикчиите просто бяха в невероятен амок. Паниката бе невероятна. И в тази паника взеха да правят тотални глупости. Дет се казва, Орешарски още не бе напуснал залата за пресконференции и се сблъска на вратата с протести против своето правителство. Пълно малоумие!
Още повече, че самият Орешарски е десен до мозъка на костите си и като министър на финасите, в правителството на Станишев, успя да остави добри кинти, които Борисов и Дянков профукаха със скороста на светлината.
Въпреки всичко, на 9.06.2013 спретнаха поредният илюминатски ритуал.
90 години от деветоюнският преврат очно в 7:20 PM, местно време, когато луната налезе в знака на РАК (69) бе колуминацията на целият ритуал. Предполагам, че имало и човешко жертвоприношение.
Честно да си призная, замалко тази енергия да ме събори от стола. Беше невероятно мощна. Веднага погледнах часовника и видях че е 7:20.
Забележете 90 години, 9.06, 7:20 (9) - 999 което е обърнато 666. А знака на Рак е 69 -96 - 9 .06.
А знаете ли че преди 90 години, но този път на 23.09 е избухнало Септемврииското въстание. И отново една номерологична подробност - 23.09 е 6.09 което е огледалният образ на 9.06.
Както се пее в една песен - Септември ще бъде май.
Дали пак ще си проличи нашият манталитет. Силно се надявам и вярвам в това.
Защото ни чака ужасът на изтреблението.
Защо?
В следващата част!



Гласувай:
7



1. getmans1 - преди "куфарчето с генераторчето" беше 25-я кадър
11.06.2013 10:41
И ако второто е доказано отдавна то първото все още си е митология, което е много удобно за привържениците на всички видове конспирации, и най-лошото е че е още по-удобно и за манипулаторите от всякакъв калибър.
Куфарчето-генератор е най-доброто прикритие за манипулаторите, а също така и най-доброто оправдание за апатичните и не мислещите а такива у нас, дал Господ.

В статията съзирам някакви рационални мисли и не ми е ясно за какъв праз е целия този турлю гювеч от половинчати истини с генератор и нумералогия освен ако целта е, мъглата да е още по-мъгла.
цитирай
2. podvodni - Колкото и да е чудно, но "25-ят ...
11.06.2013 12:03
Колкото и да е чудно, но "25-ят кадър" е безотказна класика в жанра, която все още се използва. И то доста интензивно.
Чакай да видиш какъв купон ще настане след, изцяло, въвеждане на цифровата телевизия.
А относно "куфарчетата", тук инфото е още по- интересно. За големи тълпи и територии куфарчетата са доста малки. За това си има цели базови помещения.
Само да припомня за мистериозната смърт на Теди. Все още патолозите се чудят какво да напишат като причина за смъртта в смъртният акт. От началото на "протестите" самите устройства бачкат на пълни обороти.
Това може да потвърди всеки един с малко по-силна сензитивност.
Самият аз, пък и синът ми имахме честта да попаднем в зоната на действие на такова устройство. Първоначалното чувството не е никак приятно.

Празът е предназначен за баница. Много обичам баница с праз.
А останалвото е малка фактология предназаначена за "не мислещите и апатичните". Чат-пат и за останалите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3699064
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930