Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2013 13:27 - Разговорът в Банкя редовен но незаконно записан.
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 3352 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 11.06.2013 13:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВКП излезе със становище, че записът от другарската среща между Кокинов, Найденов и Борисов е незаконно направен, но в самата среща не е извършено престъпление.
Което си е и самата истина.!
Някои веднага ще ревнат, че не е редно да се изнасят данни от прокурорски проверки, и то именно на обектите на тези проверки (Найденов), или резултати от завършили прокурорски проверки (подслушванията).
Само, че Кокинов не прави абсолютно нищо незаконно.
Относно проверките към Найденов, екс градският прокурор не представя нищо конкретно, защото както става ясно от неговите признания, просто е "отсвирен" в  9-та глуха в цялата прокуратура. По заповед от Цацаров който е получил заповед от Плевнелиев, Кокинов е поставен под пълна карантина. Никакъв достъп до никакви течащи проверки. Просто предава това което е чул от тук- от там и то е нищо повече от товая което може да каже и най-обикновенна чистачка в прокуратурата.
До колкото за предоставените резултати от завършила проверка, то с това си действие просто леко изпреварва изнасянето на и без това вече огласени, под сурдинка, резултати. Самата прокуратура е щяла да даде пресконференция малко по-късно. 
Обсъждането сексуалните наклонности на разни индивиди от прокуратурата или физическите данни на служителките в министерствата е елемнетарен мъжки разговор, характерен за всяка компания. Жалко, че няма запис на чисто женска компания да чуете "език". В сравнени е женското обсъждане, мъжкото е обсъждане на приключило другарско мачле.
Както не веднъж съм писал и казвал, целтта на този запис бе съвсем друг. Всамият запис има 3 интересни момента

1. Истината за отношението към Бареков от страна на Цв.Цв. и Б.Б.
До този момент, джурналиста, бе първа писта в подкрепата на ГЕРБ. Дже по едно време се опитваше да копира мо та мо своят кумирБорисов. Взе че си счупи крачето, снима се в същата поза в която и Борисов се снима след като и той си бе счупил долният крайник и публикува тези снимки. Точно в този период, Барекадов бе  поставен "на трупчета" от Борисов, та се опитваше по всякакъв начин да смекчи "наказаниета". Пък и бе изритан от Босфор ТВ. След спечелването на парламентарните избори през 2009 година, за малко да си счупи и двата крака от бъразне да занесе букет гербери на Боко в Банкя. Бе първи от мъжкото журналистическо съсловие който засвидетелства своята покорност. Единственно друг представител на проституиращата журналистика Валерия Велева успя да го изпревари с едни гърди и тава баница. Все пак Валерия имаше тотално предимство защото проститутка е от женски род пък и типично женса дейност. Не, че не се практикува от мъже и то с огромно удоволствие.
Представете си какъв ужас, шок и гняв е приживярл Бареков като е научил, че е капут. То не, че неса му го казвали, но друго си е да го научиш от устата на своят идол. Боли, някак си, по-жестоко.
След това историята е позната. Барекадов все още и ще продължава да си отмъщава за това кръвно предателство.

2. Не по-малко интересна момент представлява новината поднесена от Цацаров, че Плевнелиев и Цацалов са погнали Борисов. А уж са били негови верни кучета.
Всеки си мислеше, че Плевнелиев и Цацаров са креатури на Борисов.
Да, ама не. !  Борисв просто ги лансира официално, но в действителност, те са на подчинение на тези които лансираха Борисов в политиката и на който самият той бе подчинен. Не, не са БСП нито ДПС,  защото и те са в подчинение. Става въпрос за тези които определят "играта", но никага няма да ги видите на страниците на вестнвик "Уйкенд" или в сутрешните блокове по телевизиите.  
Всичко подсказваше, че Борисов е, също като Бареков на времето, "поставен на трупчета". Временно.  Би трябвалио да му стане ясно, и не само на него, още по време на "протестите" когато бе отрязан най-безцаремонно като от амеракнците където бе отишъл посред нощ да проси помощ и подкрепа, така и от рашките след телефоният си разговор с Путин.

3. А най-интересното бе, че онзи същият толуп Миро Мършата, който ден-дав преди да излезат записите, по Босфор ТВ се бе превъплатил в ролята та жертва на Цветоново-Борисовите подслушвания, се оказа част от конспирейшъна на операция подслушване. Самият той е подслушвал.
Те това си е, направо, педераско поведение. Не гейско, а чисто педераско.

В записите наистина няма нищо незаконно, но не се знае кой е поръчителят на самите записи. Не се знае от обикновенният народ. Няма и да се узнае, защото не трябва да знаем кой "наистина" управлява живота ни.
Само можем да се досещаме!.



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698592
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930