Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2013 18:02 - Протести и хаос до дупка - Какво ни готвят - 4 част.
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 5844 Коментари: 8 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ухааа, егати и купона. Площада пред МС се напълни така като се пълни на връх Нова година, само дето липсваха, сцената и водещите от националните телевизии. Обаче водещи, и то специализирани - кукловоди, хич и не липсват. То не липсват и кукли. Та колко бяха на протестите? 5 000, 10 000, 20 000? Няма никакво значение. Просто е много интересно, как шепа куклуводи, могат да управляват толкоз много кукли.
Тази статия бе замислена като последна от поредицата "Какво ни готвят", но по всичко изглежда, че ще има доста продължения. Даже вече почти я написах когато незнайно как, но знайно защо, статията, изведнъж, изчезна от монитора и "листът" остана празен.
Понеже беше доста късно (петък вечер) реших да я възтановя на следващият ден. Случи се така, че съботата бях възпрепятстван и просто не намерих време да седна пред компютъра. Докато съм бил извън града, получих едно писмо което промени цялата ситуация и нагласа. Ще си позволя да го копирам, без да издавам неговият автор.

"Здравей, ...............!
Честно казано, не знам какво да мисля за нумерологичните ти теории, но във всеки случай не ги отхвърлям напълно. Често говориш и за жертвоприношения. Във връзка с това ще споделя нещо с теб.
Понякога имам странни сънища, просто да се чудиш отде ми идват. Преди доста време, може би около две години вече, не знам точно, сънувах следното:
Действието се разиграваше в някаква зала с малка сцена и столове за публика, по които бяха насядали хора, по всяка вероятност, отбрани. Отпред, пред столовете се беше изтъпанил Бойко и обясняваше нещо. След това видях лицето му. Беше гневно и напрегнато, а очите - зачервени. Говоренето му беше станало агресивно и фанатично, но не разбирах какво говори. По едно време от дясната страна на сцената се появи млада, красива жена с дълга, гъста черна коса и слезе по едни стъпала от сцената при столовете, където беше Бойко. В съня си бях с впечатлението, че е девица. Беше облечена с бяла дреха, която я покриваше изцяло и се спускаше свободно по нея. Косите й също падаха свободно. Беше спокойна и напълно отдадена на всякакво нареждане, такова беше излъчването й. Бойко взе две метални, приличащи на златни, чаши. Бяха високи и тесни, като вази. Отиде при жената и с нея застанаха в профил към публиката. Там отиде и някакъв мъж, който преряза гърлото на жената, а кръвта й потече в чашите, които Бойко държеше, стоейки пред нея.

Всъщност, мисля, че всички мъже в залата бяха костюмирани.

Не знам дали този сън е буквален или символичен, или е просто струпване на образи, поради различни неща, които ме вълнуват, но днес, като четох поредния ти пост, просто се сетих за това.

Оценявам критичната ти гледна точка, но често се питам какъв е смисълът от всичко това. Имам предвид този виртуално-мастилен отпор, дали има смисъл в него. Ти сам усещаш колко са заблудени повечето хора и с каква сила разполагат оли-тата (
предполагам, че авторът е имал предвид ОП -тата - Органични Портали, или може би ЕЛ-ита в роден вариант ).

Всъщност, май излиза, че единственото, което имаме срещу тях, е Любовта и точно от нея се мъчат да ни откъснат всячески. Но кажи това на някого и ще ти лепнат диагноза.

ОК, ..............., нека Бог те пази и направлява, както и всички нас!"


В това писмо съм удебелил най-важните пасажи (поне за мен са такива).
Всъщност, едва ли трябва да се обръща сериозно внимание на някакъв сън, но много добре ми епознато естество именно този вид "сънища".
Хората сънуват, но от известно време на сам (4-6 години) на много от нас ( не всички), сънищата или поне някой от тях, са нещо съсвем по-различно от обикновенното сънуване. И най-страното което е, че те се збъдват едно към едно в реалността. Разликата е времето в което се сбъдват. За разлика от "обикновеният" сън, тези, новата порода, са някак си "истински". Все едно, че се случват в реално време и ние сме свидетели на това случване с цялото си съзнание и усещания. Те не подлежат на итерпретация както "обикновенните" сънища, защото стават реалност. Както казах времето за тяхното случване е реазлично. При мен, времето за збъдване  е в порядъка на 14 дни. 
За тези които имат подобни съновидения и се "чудят", аджеба, какво става, препоръчвам да прочетат повече за Едгар Кейси и ще схванат идеята.

И така, след този споделен "сън"  който бе плод на поредица от синхроничности, ми сатна ясно, че поредицата ще има продължения.
Този "сън" на един конкретен човек, се е появил някъде около края на 2011 или началото на 2012 година.
На 02.03. 2012 г. в Анкара се проведе съвместно заседание на Българското и Турско правителство. С това бе дадено началото на изпълнението на плана ана Ердоган - " 2 страни - 1 правителство" или реалното връщане на България във владенията на Турската империя. Няколко месеца по-късно, на посещение в България пристигна Ердоган придружен от своят "спонсор" Ат Тани. В края на визитата бе оповестено, че катареца е направил "депозит в БНБ от 200 милона долара, като гаранция за инвестиционни намерения (!!!)". А върха на сладоледа бе, определянето на приоритетни Български инфраструкторни проекти. Забележете! Премиера на Катар, който е основен инвеститор в Турция, разпорежда кои да бъдат приоритетни инфраструкторни проекти в България  и то изключително в югои-зточната част на страната включително и направлението Варна-Русе!!!

"....... Бойко взе две метални, приличащи на златни, чаши. Бяха високи и тесни, като вази. Отиде при жената и с нея застанаха в профил към публиката. Там отиде и някакъв мъж, който преряза гърлото на жената, а кръвта й потече в чашите, които Бойко държеше, стоейки пред нея.
Всъщност, мисля, че всички мъже в залата бяха костюмирани!"


Не веднъж съм напомнял за редица от събития станали през 2012 година, най-интересното което, за мен, бе съпровода на спортната делегация на откриването на ОИ в Лондон.
Днес, 2013  г., събитията, които бяха статрирани в началото на 2012-та, неумолимо продължавата да се случват, независимо от неволните временни успехи на отделни хора да ги предотвратят или забавят
Искам да отбележа нещо много съществено!
2013-та е година Змията която е предхождана от година на Змея. Дали на някой прави впечатление,че Змей и Змия си приличат неимоверно много!
Именно в годината на Змията,на Изтока и в частност, на "славянството и източното православие" се стоварват огромни беди. Такива години са 1917,  1929, 1941, 1989, 2001 и 2013. Години наситени с "интересни" събития. Отделно, числото 13 което е основно в 2013, в номерологията, се интрепретира като фатално за България.
В началото на тази 13-та година, се инсценираха протести които бяха провокирани от неестественно високи едновременно за трите ЕРП-та, сметки за ток, получени от всички домакинства. Протестите бяха много интересни, защото протичаха само след работно време, в събота и неделя. С течение на времето те загубиха първоначалната си идейя и цел и станаха повод за предсрочни парламентарни избори. Едноверменно с това се нароиха ред национални ръководни центрове на протестите с редица знайни и незнайни кандидати за лица и ръководители на самите протести. Много от тях, малко преди изборите се прибраха по партиите си от където бяха излезли (изпратени), под формата на "гражданска квота в партиините листи".  И в парламента отново влязоха, познантите на всички, играчи. Дет се казва, народа го "издуха"! Но това е само любовната игра предшестваща същинският секс.
Отново ще обърна внимание на факта, че в нащта на изборите, в НДК нямаше нито един представител на политическа партия с изключение на Сидеров. Останалите, бяха на инструктаж. Както споменах в предишната си статия, Борисов бе посветен в играта в последният момент, но това не означава, че Цветанов не бе част от самата игра, наред със Станишев, Доган/Местан, Костов, Кунева и някои други. За Сидеров, Янев и пр. "играчи" това не се отнася.
Костов и Кунева, някак много странно станаха "принципни и отговорни" политици и си подадоха оставките много скоростно и, бих рекъл, с голямо удоволствие. Просто изчезнаха от политическата сцена и светлината на прожекторите. Те направиха каквото трябваше и сега са в заслужена почивка.
И пътя за хаоса бе задействан чрез Станишев,  Доган/Местан и Цветанов/Борисов.
Странно бе, че в разгара на парламентарната надпревара, Станишев ясно заяви, че няма да бъде премиер и лансира за тази длъжност Орешарски. Много изненадващ ход, при положение, че самият Станишев изказваше твърдото си убеждение,че следващото правителство ще бъде на БСП и ДПС. Редно бе, ръководителя на партията да приеме и оглави лидерстхвото и на правителството, но вместо това бе предложен друг. Няма спор, че Орешарски е добър икономист и преподавател, но, поне на мен, буди недоумение неговото съгласие за приемане ролята на жертвен агнец и политическо му (само) убииство!?
Разпределението на силите в парламента подсказваше подготвяният цирк.
БСП+ДПС = ГЕРБ+Атака - фифти-фифти. По конституция парламента може да съществува в пълният си мандат като на всяко заседание се провежда само с една единствена точка - избор на правителство. Куклуводите сигурно такива едни сметки си правиха. Липсата на кворум би довела до едно продължително протакане по избора на ново правителство. Логиката бе е елемнтарна. БСП и ДПС нямаше да регистрират кворум, ГЕРБ в опозиция на "управляващите" и нерегистриране, а Атака в опозиция на всички и не регистриране. През това време, служебното правителство което е реално подчинено на президента, можеше да продължава да твори простотии. За имя -няма 3 месеца, правителството на Райков/Плевнелиев слючи 12 споразумения с щаба на ВС на Катар !!!! Какви и защо до ден днешен не е известно. Рееално можеше да продължи в същият дух, но нямаше да има никакъв контрол от страна на парламента. Друг е въпросът, че този сценарии няма да може да бъде разиграван толкова дълго. по веротно бе , след неизбирането на Орешарски, сле дняколко месечни опити, да бъде даден проучвателен мандата на ДПС, което от своя страна би предизвикало огромно народно недоволство. И отново избори. И отново без ясен победител и без шанс за правителство. И отново избори .............. до настъпване на "второто пришествие".
Ама нещо не стана хватката. Сидеров, къде случайно -къде нарочно, лекинко обърка постановката. Той, за беля, подсигури необходимият кворум на 29-ти и "играчите", искат-неискат, избраха Орешарски за премиер и новото правителство.
Операцията по налаганена продължителен хаос почна да забавя темп и това не влизаше никак в сценария. И се наложи да се вземат спешни мерки за да може да се спази графика.
Още на втората седмица, Орешарски, респективно БСП и ДПС направиха "огромен" гаф - избраха Делян Пеевски за шеф та ДАНС. Естественно, не без помоща на ГЕРБ.  Не е ли доста учудващо, че правителство което се "радва" на протисти против себе си още от вторият ден на своето съществуване, въпреки някои положителни стъпки, като повишаване на "майчинските" и др, за направи гаф малко след това. Че даже и кабинета не е струкурирани "окомплектован" напълно. Обикновенно няколко месеца до година, сответният парламент и правителство укрепват своите позиции, като наред с това замазват очите на хората с някои популистки решения. А сега сме свидетели на точно обратното. Бързане. И то яко бързане за свмоето самосваляне. Пълна лудост!
И народа отново "скочи".
Лошо няма в тези протести, ако не бяха някои интересни момента.
От конститурането на парламента, до ден днешен от Европата (ЕС, не става въпрос за ЕНП) и САЩ няма никаква реакция !! Особенно пък от САЩ.
След предсрочното "отзоваване" на наркомана Уорлик, посолството на САЩ "изчезна" от внимание. Те станаха по-ниски от тревата и по-тихи от водата, което не се бе случвало от 1989 години на сам.
Докато Уорлик се правеше на маймуна и привличаше общественото внимание, "подопечните му"струкури изградиха в България, роден вариант на паравоенното щатско формирование "Блекуотър" наречено от родните джурналя "Частно ГДБОП". Как им роди главата тази простотия просто няма думи. Тази въпросна организация, реално е съставена от представители на ъндърграунда и профита от спец-службите. За нейни ръководители на терен се спрягат Румен Николов - Пашата и Диемитър Стефанов -Митко Каратиста, като чадъра на политическо ниво се осъществява от Борисо, Цветанов, Флоров и други лица във високите етажи на властта и особенно в службите по сигурността ( изтъркано звучи, но е така). Но това не е организация която е пореднато бандитска групировка. Това е нещо значително повече по замисъл и действие. Това е "частна" организация вобсега на която влизат и ще влизат не само контрабанда на наркотици, проституция и оръжие, а дейности обхващащи пълно дублиране на специалните служби - следене, "арести", разузнаване, контраразузнаване, анализи и пр.
Ако случайно не сте гледали интервюто на Николай Бареков, в сутрешният блок на ТВ7, с Григор Здравков, гледайте го. Колкото и да не ви се нрави Бареков просто го изтърпете и наблегнете на това което казва Здравков. Там някъде, в разговора, представителя на "Легията" казва, че е чел анализи на които "сваля шапка" за професионалното им написване. Помислете, ели това възможно да се направи от мутра, пък даже и да бъде на висико положение в мутренските струкури?
Вчера (събота) имах едни доста интересни разговори, от които се потвърдиха носените слухове за изнесени милиони от Борисов по посока Ливан. Само че, не са милиони, а 4 милиарда и то не само в Ливан, но и в Катар, Саудитска Арабия, Дубай и Абу Даби. И това е имнно дело на Борисов, Цветанов, Пашата и Каратиста. Също така научих, че въпросното "Частно ГДБОП/блекуотър" готви поредица от действия целящи именно налагане на хаос в страната. Всичко това става с усиленото участие на "служители" от посолството на САЩ и офиса на ФБР в България и едни други разузнавателтни централи. Въпрос на време е когато ще започнат да се случват "случки" с активисти и противници на ГМО, Шеврон, и колонизацията във всичките нейни аспекти. Дали ступването на Люба Кулезич не е началото на тези странни "случки" с набелязани хора, само времето ще покаже.
Сливането/закриването на ГДБОП в ДАНС и вменяването на последната, чисто полицейски функции, цели нейното обезсилване и отклоняване от фактическите и цели. И за да се прикрие този факт, както и да се отклони вниманието на обществото от наболелите проблеми ( спомнете си за какво бяха протестите от началото на годинта, пък и 1 юли наближава) се разигра цирка с избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Съмнявам се, че родните ни политици не са осъзнавали неприемливосттта на тази кандидатура, но я лансираха. Странно бе поведението  и на ГЕРБ в пленарна зала. Ако, те, бяха в зала и гласуваха "Против", Пеевски нямаше да бъде избран и нямаше да има протести. Но ГЕРБ избяга от залата и реално подсигури избирането му. Обърнахте ли внимание на изказването на Цветанов? "Ние знаехме за това още преди 10 дни" !!!!!!
Значи, те са знаели!!!??? Виж ти колко интересно! А Борисов е "бил потресен от избора"? Е как така става, че хем си знаел предварително, хем бягаш от зала за да не гласуваш и си потресен от избора на Пеевски?
Лицемерие ли , що ли? Или просто добре замислен театър, на който се хваща "обществото от шарани"?
Сигурен съм, че целият този театър зелеше да изкара хората на улицата. Отново.
Сигурен съм, че Пеевси няма да бъде назначен за шеф на ДАНС, а вместо това ще бъде турнат далеч по-удобна фигура за куклуводите и техните цели.
Сигурен съм, че театър с Пеевски цели само едно - манипулация и притъпяване на обществените "сензори".
В този аспект не е чудно, че от близо седмица - 10 дни отново бяха пуснати на пълна мощност пси-генераторите, които бяха подложени на профилактика и пренастройка и спомогнаха за организирането на "протестите". Отново се образува единен егрегор ( енергиино поле) над протестиращите, което бе и целтта на цялата тази операция. Манипулацията и управлението на огромни маси от хора става именно когато те вибрират и на една честота, формирайки, посредством своето скупчване, на плътно и силно енергиино поле. Ако случайно, от 10-на дни на сам, ставате всяка нощ около 4 часа я да ходите до тоалетна, я да пиете вода или просто се събуждате внезапно, то това е благодарение на подновеното действие на тези генератори.
И тук ще спомена за един мой "сън" който се случи преди 17 дни.
Та сънувах значи, че "Кървава луна" закрива Слънцето. Самият аз, се намирах точно между Прецидентството и МС заедно с огромна група хора. Едновременно бях там, но същещевременно гледах от страни ставащото.
Преди 2 дена ми бе предоставена една снимка направена от кв. Гео Милев" на гр. София, на "стар гейт" появил се на столицата във вечерните часове. Снимката е направена в четвъртък вечертта.
Имали това явление нещо общо с днешните събития? Убеден съм, че е така. Ще има и връзка с бъдещи такива.
Както ще има връзка с бъдещи събития не само у нас, но и по света, съобщението, че Гугъл ще пуска хиляди балони в атмосферата за "по-добра интернтет връзка". Макар и съвсем друга тема,тя ни засяга косвено и директно.
Както казах в началото на годинат, 2013 ще бъде крайно онтересна. И е такава.
А още сме едва нейната среда.
За мен наистина ще бъде интересна, макар, че за нас ще бъде доста сташна.
Опитите за унищожението ни продължават.



Гласувай:
14



1. bumerang - :-)))
16.06.2013 19:45
Само дето онази красавица, на която прерязват гърлото в оня сън, отдавна не е девица - доста отдавна я оправят отвсякъде.


ПП:
"... от близо седмица - 10 дни отново бяха пуснати на пълна мощност пси-генераторите, които бяха подложени на профилактика и пренастройка..."

Вие откъде имате информация за тях? Те не са ли секретни?
цитирай
2. bojinkata - За да ни правят луди, хаосът е зад...
16.06.2013 20:13
За да ни правят луди, хаосът е задължителен!
цитирай
3. injir - Кои са кукловодите?
16.06.2013 20:51
Кои са кукловодите?
цитирай
4. podvodni - Подводни
16.06.2013 21:37
bumerang написа:
Само дето онази красавица, на която прерязват гърлото в оня сън, отдавна не е девица - доста отдавна я оправят отвсякъде.


ПП:
"... от близо седмица - 10 дни отново бяха пуснати на пълна мощност пси-генераторите, които бяха подложени на профилактика и пренастройка..."

Вие откъде имате информация за тях? Те не са ли секретни?


Задавали ли сте си въпроса, токът който задейства пералнята, съдомиалната, компютъра от коя централа идва? Не, нали? Но го усещате, когато вечер си светнете крушките, защото става по-светло.
Същото е и с генераторите. Секретно е само тяхното местоположение, макар, че ако, човеек, е осведомен/самоосведомен за целите за които се използват може да определи приблизително тяхното местоположение. Плюс това се усеща и тяхното въздействие.
цитирай
5. podvodni - Подводни
16.06.2013 21:38
bojinkata написа:
За да ни правят луди, хаосът е задължителен!

Също за да има хаос, трябва да има и луди!
цитирай
6. podvodni - Подводни
16.06.2013 21:49
injir написа:
Кои са кукловодите?

А-ааа, виж това е строго пазена тайна. Те не се появяват в сутрешните блокове на телевизиите. За тях не пишат жълтите вестници, защото не привличат внимание. Защото са умни, а не суетни. Но тях ги виждаме всеки ден, защото винаги са пред нас. Само мога да кажа, че са от бившето държавно и партийно ръководство на социаелистическа България. Но не са известните лица на прехода.
Мога да твърдя, че лично познавам един от тях.

"Бащата" на тайните служби на Британия, сър Артър Конан Дойл, посредством своят герой Шерлок Холмс е казал - Ако искаш нещо да скриеш, остави го там където най-малко очакват да го сложиш - на най-видното място.
цитирай
7. injir - Много оригинален отговор. На на...
16.06.2013 23:57
Много оригинален отговор. На най-видното място? Сигурно боде очите ни...
цитирай
8. kbalenciaga - моето мнение по въпроса
17.06.2013 13:39

Мишките българи в момента са точно на протестите!
7,5 милиона мишлета и котараците Червените олигарси, които си играят с тях!
Какви протеста са това бе, ЦИРК!!!

И няколко въпроса към протестиращите:

Виждате ли протестите в Турция?!
Виждате ли протестите в Гърция?!
А разликата между тях, и този ЦИРК наречен протести в България не виждате ли ???

Като се забавят драстично парите по европейските програми, като се забатачат проблемите в енергетиката.
И ще започнете да църкате-ама що така станаааа? Ко ши прайми сегааа?
Ама като ви е толкова акъла!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3682780
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031