Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2013 22:57 - Протестите - подготовка за повторение на отминалите 23 години. - Какво ни готвят - 5 част
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 7553 Коментари: 11 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Такааааа!
Ето, че лека-полека започват да излизат една по една истините за намеренията и целите на нашенските ибрик-елитарни  шизофренолигарси. Всъщност истината е толкоз елементарна, че просто е невъзможна за приемане. Нашата "политическа класа" са шайка предатели и слуги на световният "ЕЛит". Нищо повече и никой не прави изключение.
Реално, никойи никога не е работил и няма да работи в интерес на Българският народ като цяло, а винаги ще работят в интерес на външни сили и като благодарност ще получават незначителен дял от това което предоставят за ползване и експлоатиране на тези външни сили, наричани външни инвеститори. Станишев, Местан, Доган, Борисов, Цветанов, Костов, Кунева, Кобурготски и пр. паплач са просто дребни душици и слуги.
И не става въпрос конкретно за американски, руски, еврейски,европейски (каквото и да означава тази глупост), танзанийски, турски, японски или пр. интереси, а става въпрос за общовъншни интереси които нямат, абсолютно нищо общо с интересите на Българският народ.
Днес, синхроничността действаше в една и съща посока - подсказваше, че съм на прав път в своите расъждения и тълкувания.
В коментарите към предишната ми статия имаше един в който се споменаваше едни елементи които, временно бях забравил - Соросоидиотите.
Едновременно с това пуснах БТВ радио и попаднах на предаването "Лице в лице".
Тавъв въпросното предаванексе провеждаше диалог с някакви "организатори и лица на протестите". То няма лошо в това, но си спомних една моя статия в която изразих ясно мнение, че се готви смяна на политическите представителни лица, които все по-често ще наблюдаваме от медиите. В ход е смяна на фасона на политическата класа.
Всъщност се изпълнява едно от исканията на "протестиращите" за нови хора с нови, неопетнени лица. Но тов в никакъв начин не означава, че задниците които ще дърпат конците на тези лица ще бъдат други.
И изведнъж - егати и ташака ( както се изразява един дет се прави на пидал за да изглежда умен), същите тези "организатори и предници на задниците" лансират идеята, че видите ли, е много по добре да има служебно правителство, докато се избере читаво от читав парламент.
Буквално паднах от стола.
Ми, че това положение, го бяп предрекъл още през февруари-март месец, точно когато боклука от Банкя взе, че.се сети да реагира на зимните протести. Спомням си че беше един мой коментар под някаква статия, но частично го има и в моя статия.
И докато преглеждах старите си писания с интерес открих, че съм предрекъл и днешната напрегната ситуация.
Егати и майтапа, че аз съм бил ясновидец бе!
Ама съм си итакъв щото мога някои нещица, което, в интерес на истината, всеки един човек ги може, стига лекинко да повярва в себе си и малко постоянни тренировчици.
А и като прибавим факта, че мога да мисля със собствната си глава, се получават интересни ситуациики.
Но да се върнем в днешният ден.
И така, какво имаме?
Протести!
Тъй-тъй!  И коя е главната "движеща" сила в тези протести?
Младите хора!  20-30 годишни млади хора.
И срещу кого протестират?
Срещу правителството на Орешарски/БСП!
Колко време това правителство управлява?
Има-няма 2 седмици!
Какво напави?
Гаф с Делян Пеевски!
Нещо познато да виждаде в модела?
Нещо да напомня събитията от 1989-1990 година, БКП/БСП, Петър  Младенов, "танковата касета"?
Май и тогава "движеща" сила на протестите бяха младите - 20-30 годишни ентусиазирани младежи.
Само да припомня, че периода, края на 1989- началото на 1990 година се пада период на годината на Змията. Днес сме 2013 г. която отново е година на Змията.
Модела и сценарият е един исъщ, но шараните, този път са, децата на онези шарани от 1989-1990 година, които тогава все още не са били родени или са били прекалено малки за някакъв ясен спомен. През всичките тези години, пропагандата, чалгализацията, мутризацията, наркотизацията, принудителната бедност и грабеж затъпиха по всякакъв начин способнастта за мислене и спомените за онези събития от които можем да си направим много изводи. 
Днес сме свидетели на повторение и рестарт на миналите 23 години.
Спомняте ли си колко души се "самозапалиха" по време на зимните протести?
Медиите официално обявяват 6, но реално са 8. Никак не греша, точно 8. Често в своите статии вмъквам и номерология. И има защо.Защото живота и дейността на "ЕЛита" и техните ибрикчии - родният масонидиотски предателски слуги се движи по строгите правила и канони на езотериката.
Та според тази езитерика, цифрата 8 е символът на прехода, 9 е краят на ниво/етап а 11 е ночалото на ново ниво/етап. Но когато, в техните ритуали , умишленно се прескача числото 10 (божественото творческо начало на новият етап/ниво на развитие) и веднага след 9 се активира силата на 11 се насажда старият модел но на ново ниво.А активизацията на цифрата 8 се прави за постигане на по-лесен преход между нивата.  Или по-просто казано - открива се нов бардак, който всъщност си е старият, но с подновена фасада, старите курви и старият интериор. Естественно цените също са нови, по-високи.
Но днес има и един нов елемнет в играта. Днес се осъществява и дирктна атака към зараждащият се и набиращ сила национализъм. Въпреки, че днешното състояние в което се намира държавата ни се дължи изключително на действията на БСП, ДПС, СДС, НДСВ, и не на последно място ГЕРБ, яростта и силата на "протеста", е целенасочено направляван към "Атака" и Волен Сидеров, като основни виновници за днешната ситуация.
С действията си през тези няколко седмици, Сидеров, успя да обърка плановете на предателите и техните господари.
И не Сидеров, а национализмът е заплаха за цялият полотически боклук в България. Именно, тази опасност трябва да бъде ликвидирана още в самият и зародиш. А когато в национализмът се преплете и социален аспект то тогава заплахата става смъртна. 
А зомбираните хора са само инструмент използван за своето унищожение.

Дали вече не късно за събуждане или има още мъничко шан за всички нас?
Не зная защо, но оптимизмът неме е напуснал!



Гласувай:
17



1. drakulla - А
18.06.2013 23:08
според теб кой е избрания народ?
цитирай
2. tomcat2 - да дойдат танковете!
18.06.2013 23:15
да дойдат танковете!
цитирай
3. podvodni - Подводни
18.06.2013 23:17
drakulla написа:
според теб кой е избрания народ?

Избран, от кого, за какво и кога?
цитирай
4. podvodni - Подводни
19.06.2013 00:05
tomcat2 написа:
да дойдат танковете!

Кои танкове бе човече? Нали една част харизахме на Македония, а те пък почнаха да си прекарват дървата за огрев с тях, а другата отиде в пещите на "Кремиковци".
Най близките се намират в Едрене, а те тръгнат ли, можеш да се наредиш на опашка за смяна на лични карти.
цитирай
5. ninica - Нинa
19.06.2013 00:34
Здрaвей подводни!
Четa те с интерес от достa време и потвърждaвaм зa себе си повечето ти aнaлизи. Дори се регистрирaх, зa дa пуснa коментaр :) Тa той е относно нaционaлизмa. Според мен си aбсолютно прaв, че товa е трънът в очите, но точно Волен е инструмент дa се нaстрои и отдръпне нaродa от нaционaлизмa. Той не сaмо, че не им нaрушaвa плaновете, a нaпротив, отблъсквa Бългaрите от нaционaлизмa, не мислиш ли?
цитирай
6. evrazol - "протеста", е целенасочено направляван към "Атака" и Волен Сидеров
19.06.2013 00:35
Ама Волен не е вчерашен. Веднага се скри под масата.
цитирай
7. milady - Mnogo si vav Fokus, Podvodni !!
19.06.2013 13:19
Specialni POzdravi za specialnia Analiz..:) Tay kato sam ezoterik..po rojdenie,razbiram te, nooo ..zasho nesho Optimizma me .napuskaaa ..baaavnooo ..i ma4itelnoooo....?? Moje bi ostaryavam..li...shtoo...
цитирай
8. kbalenciaga - Отново, както през 1989г., и както през 1997г., така и сега през 2013г.
19.06.2013 15:04

умните, образованите, успелите, но изключително тъпи, егоистични и алчни лапнишарани, ще налапат сиренцето в капана за мишки.
Приготвен им от Червените олигарси!
ЩРАК!!!
цитирай
9. bojinkata - Така е!!!!
19.06.2013 19:18
Така е!!!!
цитирай
10. pristan - При мен оптимизмът също е дефицит. ...
19.06.2013 20:01
При мен оптимизмът също е дефицит. Хората протестират, те знаят какво не искат, но не знаят какво искат. Като се махнат сегашните лица, хората знаят ли кого да сложат. Най-много някой предложен, но за да е предложен, той вече е в играта или, най-малкото, много удобен за играта.
Вижте какво става в международен мащаб: постоянно хора от важни политически и управленски постове биват уволнени или си подават оставката. Наред с това технологиите набират зверска сила и много притесняващо обсебват бита и съзнанието. И така, лидерските лица все по-често и по-често се сменят, тъй като НАРОЧНО стават все по-откровено некадърни, корумпирани и т.н. Междувременно международната обстановка също се обтяга, НО , СПОРЕД МЕН, МНИМО. И ето, че светът става едно несигурно място, люлка на терористи и корумпирани некадърници. Хората се задъхват, те искат сигурност, пълни стомаси и удоволствия.
Време е за МЕСИЯТА, който ще управлява света от един пулт...
цитирай
11. valentor - Подводни, Ей т`ва е истината, което ...
21.06.2013 09:27
Подводни,
Ей т`ва е истината, което съм цитирал ,от твоето:

“ Нашата "политическа класа" са шайка предатели и слуги на световният "ЕЛит". Нищо повече и никой не прави изключение. “

Всичко и всякакви други додавки са за украса.
Гледката ,пред очите ни, предполага да се сетим, че имаме проявление , в “нашата територия” на противостоенето на двете сили=власти, за което съм писал.
Може обаче да предположим и още една картинка, алтернативна на първата :
че едната сила=власт сама, поради някакви си нейни “причини” си прави някакви “фокуси”.

Можем само да се “догаждаме”, поради липса на доносници,които да ни дадат инфо

http://valentor.blog.bg/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3691563
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930