Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 12:28 - След сутрешното кафе, на къде ?
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 6552 Коментари: 7 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Медиите в България са продажни. Медиите служат на олигархията и следват плътно парите. Най-вече една телевизия - БТВ.
Таман хората (около 200-300 души) схванаха идеята, че реално влияние върху днешният парламент и правителство могат да окозват чрез директен натиск, окупирайки парламмента, и от БТВ, посредством лакея Емил Чолаков, отприщиха небесните води. От днес, та до края на седмицата сутрешното кафе на протестиращите умни, красиви млади и интелигентни финасово стабилни Българи все повече ще мяза на билкова отвара или някаква имитицаия на "негърска пот". То бива нахалство от страна на Чолаков, но това неговото си е чиста подигравка - в столицата дъжд а на морето - слънце и добри условия за плаж.
Чолаков, продажнико, колко ти платиха от тройната коалиция? 5 милиона, 10 милиона - колко?
Крайно време е да се сложи точка на този начин на манипулиране на общественото мнение и прогнозите на времето. Трябва да се променят кардинално правилата  и нови лица да влезат в медиите, а най-вече в метеопрогнозите.

Същевременно, пред парламента, сутрешното кафе да се замени от шкембе чорбба, защото пиянството на един народ съвсем скоро ще бъде последвано от тежък махморлук, съпътстван от яко главо и  гъзоболие. Най-вече от второто.
През изминалите 24 години, явно нищо не сме научили и поради тази причина, някак си мазохистично, силно желаем да се повтори този период. Само, че има една малка разлика. Ако до сега имаше материални активи, които бяха цел на олигархията и външните колонизатори, градени за 45 години,  то в днешният ден в България остана един последен актив - народа. Та именно този народ трябва да бъде поделен, подчинен и закрепостен, отнемайки неговото право на свободно същестувавне. А най-страното е, че народа няма нищо против предлаганото бъдеще.
Гледам по телевизиите интервюта с протестиращи и техните напълно противоречащи си искания. Та значи умните и красивите държавни служители, които по някакква случайност са в платен отпуск, искат парламент и правителство незабавно да си пададат оставките, нови изборни правила и нови лица в политиката.
И ако може през деня за бъде нощ.
На въпрос на журналист, ако НС си подаде оставката, кои политици ще бъдат в новият, един протестиращ отговори, че народа ще избере.
Само дето не мога да вдена как ще стане тази работа. Ако парламента си подаде оставката няма начин да се изработят нови изборни правила а да не говорим за нови лица в политиката. Нали отминалите избори бяха проведени по правилата изготвени от предишният парламент и ако този си поде веднага оставката, то следващите избори ще се проведат по същите правила. И кого, мислите, че ще се появят в изборните листи на партиите? Ми същите образи, бе пилета! И същите ще влезат в следващият парламент, в същата конфигурация. Защото, блондинко умните и русо красивите няма да изберат личности, а партии. До колкото си спомням, на отминалите избори народа също избра тези (партии) които искаше, но от "ЕЛ-ита"  бяха изпратили нарочни хора да приведат положението в правилният порядък.  Става въпрос за чуждите преброители.  Така и ще бъде и следващите избори. А може да бъде и далеч по-лошо.
Да приемем, че парламента си поде оставката и се отиде на предсрачни избори. Няма да се спирам на състава на служебното правителство което ще бъде подчинено на президента Кипър Офшорски, респективно - на Сорос, а ще обърна внимание на самите избори. Партиите ще си наредят същите листи като в предишните избори, защото просто няма да им позволят други рокади. Народа ще бъде отвратен от тях и има огромна вероятност да не излезе да гласува. Но даже и да гласува така, че да усигури легитимност на изборите, то гласовете ще бъдат размити по новите и малки партии. Единствените които ще имат твърда и постоянна подкрепа ще се явят ДПС. Не зная дали сте забелязали, но електората на ДПС не стачкува !!!! Защо?
Та в следващият парламент, може да се окаже, че ДПС ще бъде ако не първа, то минимум втора политическа сила и то с наистина огромно влияние.
Знам, че тази переспектива изглежда налудничава, но има склонстта да познавам, както познах днешната ситуация много преди да се случи. Предсказах я още в началото на февруарските протести и след това. И както не е дин път съм казвал, на външните колонизатори и техните родни слуги е необходимо да има нестабилиност в страна ни, а не стабилност. В тнози смисъл се явяват и "грешките " на днешният парламент и правителство. Това е пътя към пълната власт и редуциране на Българският народ. 
Някои могат да възразят, че цивилизована европа и САЩ няма да допуснат това. Обаче ще припомня, че през далечната 1991 година, именно по заповед и настояване на САЩ и Велигобритания чрез техните посолства, в разрез на конституцията ни, бе регистрирана етническата партия ДПС.
И така, с този парламент и правителство положението никак няма да бъде розово, но с неговата смяна ще става по-лошо. Кофти ситуация! Поставени сме пред дилемата коя злина да изберем - по-малката или по-голямата.
Ноникой сене сеща, че има и трети път. Това е националното единение и национализмът.
Сидеров и Атака? Няма начин, ще кажат мнозина и ще бъдат прави до някъде. Атака и по-специално програмата на партията наименувана "Планът Сидеров" е реална и смеслена переспектива, но действията и риториката на самият Сидеров я олекотява в значителна степен. Кофтито в цялата картинка е, че изказът и риториката на самият Сдеров е меко казано отблъскваща. Просто на човека му липсва необходимите думи и подреждане на мисълтта, нищо повече. Но при наличието на добър оратор нещата могат тотално да се променят. Това е и огромният страх на родните предатели. И пак поради тази причина Сидеров е много удобен и ще направят всичко възможно да го зъдэржат колкото се може повече в светлината на прожекторите. и начело на Атака.
Национализмът и програмата на Атака са смъртно опасни за родните предатели и техните зъдгранични господари. Напълно съм сигурен, че ще направят всичко възможно да не допуснат развитие на нционалзма и националното единение в България. Даже и чрез магически практики.
А в днешната ситуация има много езотерика и един от нейните архитекти се ямяма президента. Да не забравяме, че Кипър Офшорски си е изкарвал прехраната чрез изготвянето на хороскопи. Едва ли е възможно да вършиш някаква дейност, ако поне мъничко не си в час с нейната същност. С течение на времето познанията му са се обогатявали, и сам е канстатирал, че езотериката работи на физическо ниво. Сега прилага тази практика много успешно. Но не в интерес на народа а в чужд и личен интерес.
Но на това ще обърна внимание по-подробно в следващата статия!



Гласувай:
20



1. theeconomist - Обедно кафе, а привечер
27.06.2013 12:43
"турско на пясък" в Борисовата градина!:-))
цитирай
2. tomcat2 - Някои могат да възразят, че циви...
27.06.2013 15:38
Някои могат да възразят, че цивилизована европа и САЩ няма да допуснат това. Обаче ще припомня, че през далечната 1991 година, именно по заповед и настояване на САЩ и Велигобритания чрез техните посолства, в разрез на конституцията ни, бе регистрирана етническата партия ДПС.

Вместо скандирания "турци сте" ако имах поне малко акъл и патриотизъм протестиращите трябва да скандират АМЕРИКАНЦИ СТЕ!
цитирай
3. анонимен - Подводни, ти пишеш така, сякаш н...
27.06.2013 16:38
Подводни, ти пишеш така, сякаш някой иска да те разбере. Другото име на "реваншизма" е сляпа омраза. А слепия признава само един мотив "след мен потоп". При него аргументите са безсилни.
"Кой не скача е червен,
който скача е кретен!!!"
цитирай
4. mominasylza - поздрав и от мен
27.06.2013 19:13
наскоро попаднах на ето този коментар на наш сънародник зад граница....дали не е малко прав
**Пичове дето пишете тука, без физическа саморазправа тез няма да се махнат, зад тях стоят страхотни мангизи и интереси които наказват със смърт отстъплние в договорките. Колко от вас са способни да убият политик? На Луканов му пръснаха тиквата и Станишев и Доган и Боко знаят отстъпят ли пред улицата са следващите. Т.е. когато страхът от улицата стане по-силен от страхът от намният убиец тогава може и да стане нещо. ***
цитирай
5. pristan - Относно коментар 7.:
27.06.2013 21:14
Когато страхът от улицата стане по-силен от страха от наемния убиец, би станало следното: Народът вече ще е достатъчно озверял, за да имат властващите основание да го потопят в кръв (гражданска война, много грозна работа!), за радост на олигархичните интереси. След това кукловодите ще сложат пак свои хора, които ще обещават рая на земята и ще носят със себе си ада.
Физическата саморазправа, според мен, не е никакво добро решение, защото тя не може да повлияе политиката като цяло. Тя не може да сложи свестни хора на ръководните постове, защото не ги слага народа, това просто няма как да стане. Тези, които ги слагат никой не знае кои са. А когато не знаеш кой е противника, как можеш да се бориш срещу него? Познаваме разни организации и личности, но те са марионетки. Когото и да свалим, сваляме грима, а лицето остава и си слага нова маска. Но ние не познаваме лицето.
Замислете се: ти, който четеш това, си човек от народа. Убиваш с камъни политик. Кого ТИ ще сложиш да управлява? Как ще го сложиш? Откъде ще вземеш властта да го сложиш? Откъде ТИ ще вземеш властта? Ясно е, че следващият политик ще бъде предложен. Но кой е той? Той е следващата маска. Кой го е предложил и издигнал - следващата маска.
Вадим мечове срещу призраци. Енергията ни отива нахалос, а междувременно примката се стяга. Примката се казва СВЯТ. Светът, в който живеем. Той си има път. Може би пътят на злото.
Нека се пазим да не бъдем зли! Това е единствената надеждна съпротива.
Ти, който четеш, не бъди зъл!
Знаеш ли какво означава това?
Това е почти като да умреш...
Ето защо светът е такъв, защото почти всеки предпочита да е зъл. Вижте протестиращите! Какво искат те? Ако станат управляващи, какво биха направили? По-добри ли биха били от сегашните политици? Дюдюкат и свиркат и крещят гадости. Какво заслужаваме ние, такива, каквито сме - зли.
Моля ви, не насърчавайте физическата саморазправа. Тя само ще потопи хората в кръв и ще отпуши хода на злото с още по-голяма сила.
Да бъдем добри е борбата.
цитирай
6. demokrat63 - има накъде и то без Атака:)
28.06.2013 20:50
http://demokrat63.blog.bg/politika/2013/06/26/politicheski-analiz-na-sybitiiata.1124112
цитирай
7. zaw12929 - у нас се измършва медийно- мутре...
28.06.2013 22:47
у нас се измършва медийно- мутренски метеж, без изглед за успех:
Казват по умния отстъпва: тогава спрете да споменавате , да спорите, да заклеймявате Сидеров. Той не носи отговорност за думите си , защото е депутат- има право да дава оценки справка: чл.69 от Конституцията :
"Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията в Народното събрание"

Напъните, заканите за даване под съд Сидеров от ... няма значения от кого са противоконституционни и съд няма да заведе дело. ТОЙ ВИ ПИТА: ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ?! Има право защото е народен представител, а вие кого представлявате срещу българския народ- той е упълномощен да го представлява.

Същото е и с журналистите и те нанасят вреди, а не носят отговорност. ( въпреки че за товая няма нищо написано в закон, те са под закрила на междунаробните сили- все пак сме колония с тяхна помощ и сега господарите им са им заповядали да свалят правителството )
Казват по умния отстъпва, а това не е той, защото е натоварен със задължението да действа, да говори, да оценява и ВИЕ ТРЯБВА ДА МУ ОТСТЪПИТЕ ПО ЗАКОН ИЛИ … НЕ ПРИЗНАВАТЕ ЗАКОНА, И НЕ СТЕ ПО УМНИ ОТ СИДЕРОВ, ЗАЩОТО ТОЙ ИМА ВОЛЯ, ИДЕИ А ВИЕ СТЕ ПОД КОМАНДАТА- КУКЛИ НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ!!! ПЛАТЕНИ НАЕМНИЦИ... ДОРИ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ПРАВИТЕ


В момента НС решава въпросите поставени от февруарските протести. Които имаха законосъобразни икономически искания и така ще продължи целия мандат- няма кой да ги свали
Никакви гафове няма- има само нарочване от истериите, убедени, че ще мине. Вече няколко пъти БСП им отстъпва властта и даде възножност да се съсипе държавата. Това протестиращите не ги интересува- те имат задача. Президентът също е заплашен от Сидеров, поставен да ръководо "Комисията срещу корупцията и злоупотребите..

Сегашните протести са истерично- политически в които има платени, наети. Ако правителството подаде оставка губим 100 милиона за младежка заетост- така ЕС ще вземе нашия дял... затова се поощряват противниците на правителството.

СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ- юни 2017 според Конституцията
цитирай
8. demograph - Турски Роби бяхте и Турски роби ще си умрете.
29.06.2013 00:51
Това е законът на глупостта. Бетониран с Конституцията ви.
9. анонимен - Подводни до Пристан - Ти си прав, но Не се мъчи да образоваш туй което се е родило неук роб. То живее според Конституцията за робите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3692769
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930