Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2014 15:56 - Светът в Розово
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 2678 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 05.05.2014 16:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато писах, че светът тотално е олигофренясал, имах предвид не само наши, родни, представители, но и представителни на "цивилизования свят" в които се съдържат гореспоменатите родни олигофрени. Случващото се в Украйна, случката в село Розово, даде и продължава да дава поле на изява на тази сбирщина от малоумници за изява на най-долните страсти и животинска същност. Тонове помия и омраза се изля и продължава да се излива в пространството към тези които по някакъв начи са на противоположна на "правата вяра" позиция. То не бяха обиди, то не бяха псувни то не бе чудо. И всичко това с претенция за високоморално чувство за правилност. Според същите тези олигофрени, никой, повтарям, никой няма право на собствено мнение и позиция, особенно ако противоречи на "правата вяра".
Пак според тях, жителите на село Розово, дръзнали да се противопоставят на заселването на сирийските "бежанци" са глупави, дебели, нечистоплътни, неграмотни, лоши, злобни, вмирисани, диваци, варвари и пр. гадости, поради това, че са се осмелили да отстояват своята позиция. И срещу кого? Срещу невинните и бедстващи сирийски бежанци. А кои са тези бежанци и каква е тяхната история?
Преди три години, в следствие на "Аравската пролет" в Сирия започва гражданска война. От една страна са силите за сигурност, а от друга - Свободната Сирийска Армия, съставена изцяло от представители на терористични групи една от които е "Ал Кайда", подкрепени и спонсорирани от Саудитска Арабия,  Катар, Израел, Турция, САЩ, Велекобритания и ЕС. С течение на времето правителствените сили започват да отблъскват и громят силите на ССА и да изтласкват терористите извън територията на Сирия. Голяма част от терористите намират прием в Турция, в подготвените по-рано обучителни лагери, преименувани по-късно на бежански. Поради засилващата се икономическа криза, а и в следствие на засилване на протестите в Турция, страната започва да изпитва финансово притеснения. Зачестяват и престъпленията в околностите на лагерите извършвани от "бежанците". Турското правителство взема решение за "разхвърляне" на "бежанците" в други държави. Една част е насочена към азиатските страни от бившият СССР, друга е доставена на Украйна които вземат дейно участие в Майданските събития, трета се насочва към Северна Африка от където са върнати обратно в Турция, а четвърта към ЕС чрез България.
От тези групи ни интересува тези които пристигат в нашата страна. Всички пристигнали бежанци, по някаква случайност, се окзват без документи, но, забележете, са имали няколко десетки хиляди евро или долари на разположение за да могат да платят на трафикантите които да ги преведат през цялата територия на Турция до България. Не е ли странно, бежанец който бяга от насилието в Сирия да си вземе парите, но не и документите?  Лично аз го намирам не само странно, но и напълно неправдоподобно. Но тази версия е някак си много удобна на българските политици (с известно изключение) както и на моралолигофрените.  Та значи, по никакъв начин не е възможно да се определи не само самоличността на "бежанците" но и техният действителен произход. Защото, внимание, половината от тези сирийци неса никакви сирийци а африканци представители на общността банту. Нерде Ямбол, нерде Стамбул?Този и още няколко "незначителни" факта съвсем съзнателно и удобно се премълчават както от олигофрените така и от казионните медии. Съвсем умишлено се игнорира факта, че 20% от "сирийските бежанци" в турските лагери са болни от болестта КУРУ. И това не е болест обхващаща мъжкото достойнство, а заболяване причинено от употребата на човешко месо. Т.е. имаме на лице реално практикуване на човекоядство.
Други 30% от бежанците са болни от една нова и смъртоносна болест - БИРС (близкоизточен респираторен синдром). Официалната информация е, че това заболяване се прихваща от контакт с камили, но е чудно как се проявява на днешен ден  след векове общуване и съжителство с тези животни от страна на арабите. Тук вече можем да говорим за нов вид биологично оръжие подобно на СПИН и различните животински видове грип. По данни на американското правителство, в САЩ има регистрирани над 20 случая на заболели от БИРС, и то на хора пребивавали в страните от Близкият Изток.  По време на бежанската инвазия в България са установени 4 души заболели от КУРУ и 2 от БИРС, като са върнати обратно на турска територия. Това го няма в официалните сводки, но е действителен факт.
И така приехме си ние съмнителни типове в България под предлог, че са бежанци и им дадохме съответният статут. Само че, тези бежанци нещо хич не им се стои тук и предпочитат да са някъде по-на запад. Да де, но Брюксел хич даже не им харесва тази идея и категорично отказват да ги приемат при тях погазвайки всички принципи на свободно придвижване на хора в границите на ЕС. Логически погледнато, а и юридически, вследствие на всички договори по присъединяване на България към ЕС получилите статут на бежанец в нашата страна получават се ползват със същият статут в целият ЕС и имат същите права като останалите граждани на съюза без избирателно право. Но Брюксел твърдо не спазва тези свои принципи и договорености, а ни  заповядва да ги интегрираме и им осигурим нормални условия за живот. И всичко това за сметка на българският бюджет без никакво съдействие и финасова помощ от ЕС. Цинизмът тук е, че ТЯХ не ги е грижа за нормалното съществуване на българските граждани, а на някакви терористи и то за наша сметка. Спомням си в началото на 2013 г. когато народа протестираше против високите цени на тока породени от манипулациите на чуждите дружества и се искаше отнемането на техният лиценз, Барозу побърза да увери Чехословакия, чме ще напрви всичко възможно да не допусне накърняване на Чешкият финансов интерес в България. Забележете, ЕС иска по-малко държава в икономиката и налага всякакви санкции когато се засилва функцията на държавата, но същевременно защитата напълно държавни компании опериращи на територията на ЕС.
Но мисълтта ми бе за бежанците.
Всъщност у всеки инакомислещ човек, наричан путинист, комунист и пр. заради своето мислене, възниква един резонен въпрос. А той е : Защо, аджеба, тез които финансираха, обучаваха и въоръжаваха ССА сега не поемат и битието на тези членове които избягаха от Сирия. В Саудитска Арабия, Катар, Израел, САЩ, ЕС няма нито един бежанец, а се намират в България, Украйна и други републики от бившият СССР? Защо?
Ако питате олигофрените, единственото което ще получите в отговор е едно сочно ФАК Ю!
Вместо отговор, казионните медии и олигофрените се опитват да сугестират останалата част от хората с образа на невинно детенце потащо какво ще правят тези хора акто бъдат изгонени. Елементарен телевизоинен номер на манипулация и нищо повече. 
Та като споменх деца се сетих една статистика която, отново  удобно се пропуска от олигофрените. Повече от 40% от децата дошли като бежанци са без родителите си и без роднини!!!! Интересно с кого са за дошли и най-вече от кого са използвани?
Защо ли тези въпроси и факти са неудобни за коментиране? Защо е по-лесно да врещиш като ненормален срещу едни хора от едно село които просто имат своя собствена позиция?
Но когато изгонените бежанци от Розово бяха прието в Крън всичко просто утихна. Създаде се впечатлението, че това вече не представлява медиен интерес, но реално не е така. В крън от 2011 година има филиал на ССА прикрита като фондация и изградила нещо като общежитие, където през 2013 година бе разбита нелегална работилница за оръжие. Предполагам, че стова оръжие, мирните бежанци ще ходят за боровинки в гората. Усетили какво може да стане, медии и политици изведнъж затвориха Розово -Крънският случай все едно, че е било нищо. Така както лицемерно премълчаха бруталното клане в Одеса. Даже западните медии и политици определиха клането като някакъв инцидент, точно както Дизраели определи избиването на 30 000 Българи след Априлското възтание като незначителен инцидент. Тогава от "демократична и цивилизована Европа" предлагат услужливо на "Високата порта" помощ за справяне със ситуацията и установяване на реда. Така и днес техните наследници прехвърлят вината за Одеският холокост над Русия, като изпращат инструктори за помощ на новосформираното правителство. Набира скорост тезата, че видите ли, 150 рускоговорящи одесци са нападнали шествие на 1500 мирно манифестиращи футболни запалянковци и подгонени са се скрили в Дома на профсъюзите. Там , с лозунги - За родино и за Путину, в знак на геройски фанатизъм са зе залели с коктейли "Молотов" и са се самозапалили. Същевременно Запада, ще наложи допълнителни санкции на Русия !!!
Защо!?
Сигурно защото жертвите са били прекалено малко!!! 
Или защато Русия не спазва договореността съ запада, подобен инцидент да използва като претекст за нахлуване с войски на територията на Украйна, а това на свой ред да стане повод за намеса на НАТО. Сериозно предполагам, че това е истинската причина, още повече, че НАТО започва маневри в близост до границите на Украйна.  Т.е. това е алабалистичното определение на дислокация и прегрупиране на военни сили. Защо ли НАТО ще трупа войски покрай Украйна? Нима очаква да има инвазия от Руска страна? Защо Путин протака и не спазва договореното в Женева? Защо вече не е в Украйна? Не е ли това явен знак, че трябва да спазва поетите задължения?
Въпроси които съвсем скоро време ще намерят своят отговор!
Русия винаги е разглеждала НАТО за враг с цел сугестиране и някак си, съвсем удобно,  в отговор на това, днес НАТО официално призна, реципрочно, Русия за враг. И по някакво стечение на обстоятелствата външният министър на Швеция обяви, че най големият враг на западната цивилизация се явява православното християнство. ( На това изказване и теза ще обърна специално внимание в следващата си статия! )
А същевременно в интернет пространството, "демократи, интилегентни и морални" (фисбук, туйтър и пр.) изказват искренно съжаление, че жертвите не са били, едва ли не, всички рускоговорящи Украинци. Предполагам че, когато са писали тези свой писания са изпитвали огромен ментален оргазъм, че защо не и физически такъв.  И нашите олигофрени не остават назад в своите коментари.
Е как да не ги запсуваш с удоволствие тези лумпени?
Пък, и се сърдят от горе на това!




Гласувай:
12



1. kostadin - Ти чул ли си някой от хуманните бъ...
05.05.2014 18:45
Ти чул ли си някой от хуманните български европоиди да е прибрал не семейство ,а поне един от т. н. бежанци?
Най -са се чудили американските помощници на пучистите .Всички в Украйна говорели на руски .Явно Путин е преселил някоя област в Украина.
цитирай
2. podvodni - Ти чул ли си някой от хуманните бъ...
05.05.2014 19:27
kostadin написа:
Ти чул ли си някой от хуманните български европоиди да е прибрал не семейство ,а поне един от т. н. бежанци?
Най -са се чудили американските помощници на пучистите .Всички в Украйна говорели на руски .Явно Путин е преселил някоя област в Украина.


Моля те, ми те не искат да се разчуват техните ултра хуманни дела. На подобни въпроси имат готов отговор - ФАК Ю!
Пучистите със същият успех могат да търсят лисици в шоколад "Кума лиса"!!
цитирай
3. milady - сорри ..къде са грамотите !!!
07.05.2014 11:33
какво безсрамие, какъв БАН ..и Е БАН .
От мен 6 ++++++
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3699151
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930