Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2014 20:29 - Дали някой може да отговори!
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 2270 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гледам и се чудя, чудя се и гледам невярвайки на ушите си. А същевременно докато гледам и се чудя започвам да си задавам един много еретичен въпрос
Но преди това да видим една информацийка с едно видео:


Украински бойци с развято бяло знаме преминаха руската граница (СНИМКИ/ВИДЕО) За да спася живота на моите подчинени, реших да ги изведа в Русия, казва командирът им Публикувано: 3 авг. 2014, 15:05 | Обновено: 3 авг. 2014, 15:05   imageAds By PursuePoint
Снимки: 3 image image Още по темата image

Дванадесет военнослужещи от 72-а моторизирана бригада на украинската армия са поискали убежище на граничния пропускателен пункт „Гуково” в руската Ростовска област, съобщава тв каналът "Россия 24". Военните, сред които има офицери и редници, са преминали през неутралната територия между Русия и Украйна с развято бяло знаме и без оръжия.„Абсолютно не сме предатели. С Русия ние не сме във война. Неразбирателства има, но не и война. За да спася живота на моите подчинени, беше взето решение да ги изведем през Русия”, казва офицер от украинската армия.

Военнослужещите нямат вид на 18-годишни новобранци, някои от тях са на повече от 30-години и вероятно са професионални войници, съобщава "Россия-24". С тях ще беседват руски военни специалисти и всичко, което споделят те ще бъде внимателно проверено.

Засега статутът им е неопределен. Но за пореден път, след тази нова група бегълци, става ясно, че в украинската армия нещо не е наред и че към много свои подчинени киевските военоначалници се отнасят като към пушечно месо, коментира "Россия-24".  
 
http://www.blitz.bg/news/article/28295


Та ето какво почва да ме тормози и то доста сериозно:
От доста време на сам, разни знайни и незнайни олигофрен-русофили, фенове на фашистко-ционистката олигархична Киевска хунта, определящи се като трезвомислещи, разумни, цивилизовани и евроатлантически насочени "хора" ( и най-нагло като български патриоти) се опитват ката ден да вменяват на де що има другомислещ човек, че видите ли украинският народ води война на живот и смърт с някаква малобройна шайка терористи, сепаратисти, атеисти и пр. исти потдържани от сатрапа Путин. Щот, видите ли, цяла Украйна (без, има-няма, 10-20 души) иска да бъде пълноправен член на 7-то небе назоваващосе Европски Съюз. Ама Путин неще и за туй е хвърли почти цялата Руска армия, барабар с личният състав на Тихоокеанският и Северният морски флот. 
Обаче пропускат да споменат ширещото се дезертьорство в Украинската армия.

И питам, ама съвсем сериозно - тези хорица (някои от които имат стаж в армията повече от 10 години) че са дезертьори нема спор, но защо вместо в Европско вземат та хващат пътя към омразната Русия и ненавистинят им Путин?
То да са само тези 12, иди-дойди, но като гледам инфопотока излиза че са дооооста повечко.  И знаете ли кое е най-странносот във всичките подобни случаи?
Не може да познаете!!!
Странното е, че всицките те, някак си, по стечение на обстоятелствата, разбират с огромно почуда, че са изпратени да се бият и убиват украинци!!! Не американци, немци, араби, турци, пакистанци, банбинистанци  и т.н., а Украинци! А пък и казвали, че ще се бият срещу нашественици-терористи.
И още един, макар и не толкоз важен, въпрос не ми дава мира.
В коя част се бият синовете на Порошенко, Яценюк и компания?










Гласувай:
13



1. injir - Защото в СТРАШНОТО РУСКО ще им сп...
19.08.2014 21:48
Защото в СТРАШНОТО РУСКО ще им спасят живота, а в украинско - могат да ги върнат в дървени костюми...
цитирай
2. born - Колега Субмарини, напълно съм с...
12.09.2014 19:44
Колега Субмарини, напълно съм съгласен с изложеното в по-горната Ви публикация, но ми се струва, че имате една /вероятно по невнимание/ грешка, противоречаща на позицията Ви. Става въпрос за думата "русофили" в израза "...разни знайни и незнайни олигофрен-русофили...". Вероятно искате да кажете "русофоби" ? Поздрави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3692804
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930