Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2014 22:43 - Е, няма такава олигофрения! А може и да се лъжа.
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 4478 Коментари: 7 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Българите сме изверги. Или криворазбраната патриотарщина

Автор:
asthfghl Категория: Политика   image
Прочетен: 116 Коментари: 12 Гласове: 9
Последна промяна: 10:32

Мароканец и бременната му съпруга пребити в София
Агресията на нападателите е предизвикана от казано „Обичам те“ на английски език
image
Бременна жена и съпругът ѝ - мароканец, са нападнати и бити с метален бокс на метри от Народната библиотека в София, съобщи Нова ТВ.
Една голяма любов, две деца и трето на път – така изглежда животът на Хишам и съпругата му Яна. Семейството живее в Мароко, но се връща временно в България, заради раждането на бебето. В събота сутрин Яна получава контракции. Отива заедно със съпруга си в ИСУЛ, а на връщане двамата решават да се поразходят до метрото.
„Той се обръща да ме прегърне и ми каза: „Обичам те!“ В този момент няколко господа казаха: „Какъв си ти, бе, ще ми говориш на английски. Първият път го цапардоса силно, след което аз видях мъжа си на земята. Започнах да му помагам“, разказа Яна Ел Хаки пред Нова ТВ. 
Агресията на нападателите се е стоварила и върху Яна, а оттам и върху бебето. ...
Коментар на asthfghl :

Има ли въобще нужда от коментар? Това са изроди. Още едно позорно петно за иначе уж "гостоприемния" български народ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Няма да обръщам внимание на колегата asthfghl  и ще приема  че е бил закотвен по най-елементарен мета -способ като се е потдал на нарастващата истерия относно псевдо растаящият расизъм в България експонирано в няколко случки ( по-точно 2, от последните месеци), и подета с пълна сила от "любимият" на всички президент Плевнелиев. След толкова яко сугестиране, никак не е чудно, че в мрежите на този измислен конфликт се хващат все повече шарани, и то такива които претендират за рационална мисъл.

Но да видим самата статика.

Оставям на страна факта, че не е посочен източник на самото писание, което може да ни наведе на мисълтта, че въпросното писание е плод на някой олигофрен или на-малкото на колегата блогър. Но в началото направих уговорката, че ще приемем статията за истинска, което, признавам, ще бъде изключително трудно.

И така, една любов и радостта от една бъдеща рожба са помрачени от един варварски акт, сътворен от неистовата омраза на българите към чуждоземците, ярко контрастиращи на всоебщото схващане за огромната ни  гостоприемност. 
Една българска дейвойка на име Яня се залюбила и в последствие пристанала на един марокански младеж на име Хишам. И както е редно, според обичаите, не само у нас и в Мароко, но и в огромна част от страните на нашата планетка, Яна отива в Мароко. Т.е. става снаха. Раждат им се деца, а трето е на път. До тук нищо странно в цялата историйка, защото не са малко младежите които по един или друг начин искат да напуснат страната ни, пък и за любовтта географски, верски или други граници, няма. Макар, че има един наистина любопитен момент в това начало, но той ще окаже сквоето влияние на края.
Запомнете факта -  семейството живее в Мароко., с две деца ( доста големи) а трето е на път!
Поради някакви причини, семейството е решило да роди третото дете в България. Причините може да са много, даже свързани със сегашната световна икономическа криза или все още незатихналите вълнения в Мароко (колкото и незначителни да са те на фона на Либия, Египед,  а да не говорим за Ирак и Украйна), макар, че самолетните билети, визи, и престой в нашата родина едва ли ще бъдат по-евтини от самото раждане в Мароко.. Та идва семейството ( с най-голяма достоверност в началото на 9-я месец от бремеността на Яня) и чакат. Но докато чакат , разбира се, предприемат някои действия по самото раждане - пелени, биберони и пр. бебешки атрибути. както и избора на заведение за раждане. Най-вероятно изборът е паднал на някое от реномираните за целтта заведения като: Шейново, Тина Киркова, АГ или 3-та градска (от държавните) и редица частни родилни клиники. Какъв е бил избора така е не се разбира, макар, че, съм напълно сигурен, че семейството е било напълно информирано и направило своят избор. Но става нещо, колкото интересо, толкова и странно.  Яна получава контракции ( много важно) и заедно със съпругът и се отправят към ........... ИСУЛ !!!!!
Там където в близките 60 години не е имало, сега няма и не се планира в бъдеще да има родилно отделение, АГ кабинет или генеколог.  Въпреки това може да не ми вярвате, защото съм мъж. Т.е. генетично и физиолигически не ми е възможно да забременея  и поради тази причина нямама директен опит в процеса на бременост и избора на АГ заведение.  Виж индиректен - имам. С моята съпруга, която пак поради генетични и физиологични особености е далеч по-податлива на забременяване, сме отгледали два юнака, които днес са студенти. Сиреч, процеса на раждане и пр. главоболни родилни и следродилни моменти са далеч назад във времето. А,  днес сме 21 -ви век и нещата, може, коренно да са се променили, знам ли? Та според мъгливи спомени мога да твърдя, че далеч преди да настъпи раждането съпругата ми, а следователно и аз, сме били доста на ясно къде да се отправим като крайна дестинация почнат ли контракциите. Обаче, все още не мога да разбера защо Яна и Хишам са се отправили към ИСУЛ. 
Един съвет - ако ви заболи зъб бягайте към УНГ или травматологичен кабинет. Поне такава е логиката на статийката.
Но страностите на 21-век не свършват с това.
След прегледа в ИСУЛ, семейството се отправя към вкъщи, решавайки да се разходят до метрото. То, в разходките няма нищо лошо, напротив, даже е препоръчително за бременни жени. Но все пак, Яна е получила КОН-ТРАК-ЦИИ и поради тази причина се е отправила кам ИСУ Л (мааму стара,все още се чудя зщо) !!!  Както сопменах, моята съпруга е била на два пъти родилка и си спомням, че след като сме отишили в заведението за раждане при получаване на контракции, съм се връщал в къщи без нея. Причината?
Ами остана да ражда!
Тогава метро нямаше, и нямахме тази възможност да се разходим до него, пък и докторите бяха решили съпругата ми, както и други родилки, да  бъдат близо до тях. За всеки случай.
Но с Яна случаят не е такъв! Доктора от ИСУЛ ги отпраща по живо-по здраво да си ходят. И Яна си тръгва! Все едно, че през предишните две бремености, през 9-ят месец е била в командировка или за гъби и въобще не е на ясно какво означават контракциите.
И така, Хишам и Яна, която всеки един момент трябва да роди, се разхождат и в близост до Националната библиотека, Хишам в избилк на нежност я прегръща и истрелва едно звучно и прочувствено Ай Лов Ю. На чист английски език с леко Йоркширско произношение. Изведнъж няколко баш юнаци ( по всяка вероятност националисти, и по всяка вероятност върли почитатели, а защо не и членове на Атака ) сбухват бедният Хишам, щото, видите ли, говорел на англииски. 
Този 21-ви век постоянно ме изумява. Спомняте ли си в началото подчертах, че семейството е живяло в Мароко? Та мароко е било под влияние на Франция и Испания до 1956 година. Т.е. била е колония. И съвсем резонно самите мароканци да знаят два от трите говорими официално езика в страната. На първо място марокански и като допълнителни които се използват повсевместно френски и испански в Испанско (Северно) Мароко. Английски се изучава по желание като е в голяма част от света. Но Хишам го е знаел, спор няма. По всичко личи, че и Яна, като впо-голямата част от българските младежи е добре познавала английският. Но все пак са живяли в Мароко и малко или много, Яна, е знаела в по-голяма степен марокански и ив по-малка френски (испански) които се падат майчин и почти майчин език на Хишам. Все пак големите им деца знаят марокански щото просто живеят в Мароко от малки,учат там, играят си с другите деца и т.н. нал тъй. Та даже и покрай тях НЯ-МА НА-ЧИН маминка Яня дя не вдева марокански. Още повече, че по някакъв начин трябва да разбира много добре какво говори свеки ( свекървата) по неин адрес. Обаче някак си тук, си контактуват на английски !!! Абе странен век направо!
Та бива сбухан Хашим, и Яна хуква да му помага. Как не е родила след този стрес и наличието на контракции съвсем не е ясно.
А и чудно е поведението на нашите националисти. Взели, че сбухали таткото щото говорел на английски, все едно, че никога не са чували чужда реч.
До колкото познавам такива, образи мога със голяма сигурност да твърдя, че случайно чута фраза на английски , особенно Ай Лов Ю, би им направила такова впечатление каквото впечатление би направило на авиодиспечер кацащ самолет на  летище София.  Виж, за цигански, арабски и турски нещата зависят от редица фактори.
И така, напълно съм увере, че въпросното писание е плод на някой болен мозък, нямаща нищо общо с действителността и реално, никога не се е случила.
А шарани в България - дал Господ. С лопата да ги ринеш.




Гласувай:
12



1. blackpredator - е, айде сега,
14.10.2014 23:43
те сами са се опухали
щото последното е Факт
разменяйки тукати, викайки
айлавю на кокни диалект

земи дигни перископа над водата,
тука не е египеД
цитирай
2. freeoldmen - Гледах тази разтърсваща информация по новините на някоя ТВ,
15.10.2014 00:08
в най- гледаното време, с категоричният извод, казан още преди показването на историята, че "ксенофобски случаи в България зачестявали".
За тези, които не са го гледали, съпругът е едно яко ренде, дето не си го представям като невинна жертва.
Тягостната ситуация се допълва от непонятното отношение на полицейски патрул,
който минал по време на инцидента плътно покрай мястото, не обърнал никакво внимание на ридаещият окървавен мъжага, ритан от побеснялата група расисти, и се наложило пребитата родилка да увисне на стъклото на патрулката и да крещи отчаяно: "Помогнете, убиват ни"!
Нови пикантни подробности, нали?
Никой не знае какво са отвърнали полицаите, разказът на историята свърши тук...

Просто съвършен казус една благородна организация, например Хелзинският комитет, да осъди България за допусната ксенофобия, при бездействие на съответните органи.
На базата на "зачестили" такива прояви, разбира се.
Който от своя страна също ще бъде ползван за база за следващи мероприятия.

Уважавам мнението на asthfghl, но в случая дава оценка, без да знае позицията на другата страна, ако изобщо има такава...Страна.

цитирай
3. podvodni - те сами са се опухали щото посл...
15.10.2014 00:15
blackpredator написа:
те сами са се опухали
щото последното е Факт
разменяйки тукати, викайки
айлавю на кокни диалект

земи дигни перископа над водата,
тука не е египеД

А бе вчера видях самолетоносача "Ентърпрайз" акостирал близо до Своге. В последствие разбрах, че е дошъл да си попълни запасдите от течен шоколад "Милка", фафла "Мура" с фастъци и сини сливи за ошав.
Такива ми ти работи. Все пак сме 21-ви век!
цитирай
4. podvodni - в най- гледаното време, с катего...
15.10.2014 00:21
freeoldmen написа:
в най- гледаното време, с категоричният извод, казан още преди показването на историята, че "ксенофобски случаи в България зачестявали".
За тези, които не са го гледали, съпругът е едно яко ренде, дето не си го представям като невинна жертва.
Тягостната ситуация се допълва от непонятното отношение на полицейски патрул,
който минал по време на инцидента плътно покрай мястото, не обърнал никакво внимание на ридаещият окървавен мъжага, ритан от побеснялата група расисти, и се наложило пребитата родилка да увисне на стъклото на патрулката и да крещи отчаяно: "Помогнете, убиват ни"!
Нови пикантни подробности, нали?
Никой не знае какво са отвърнали полицаите, разказът на историята свърши тук...

Просто съвършен казус една благородна организация, например Хелзинският комитет, да осъди България за допусната ксенофобия, при бездействие на съответните органи.
На базата на "зачестили" такива прояви, разбира се.
Който от своя страна също ще бъде ползван за база за следващи мероприятия.

Уважавам мнението на asthfghl, но в случая дава оценка, без да знае позицията на другата страна, ако изобщо има такава...Страна.


Мдааа, , няма да се очудя ако случяйно на място е попаднал и снимачният екип на "Съдби на крастопът" во главе със сценариста и главният психолог.
Але не нам тей, в ИСУЛ на генеколог след получаване на контракции и след прегледа - аре чао щото е фалшива тревога. Апък при подобна сцена, каката да е пометнала или родла директно на улицата.
То, че шарани има, но също така, има и такива дето мислят с главите си.
цитирай
5. blackpredator - абе това у перископа ли го скива,
15.10.2014 01:18
podvodni написа:
А бе вчера видях самолетоносача "Ентърпрайз" акостирал близо до Своге. В последствие разбрах, че е дошъл да си попълни запасдите от течен шоколад "Милка", фафла "Мура" с фастъци и сини сливи за ошав.
Такива ми ти работи. Все пак сме 21-ви век!

или с Хъбъл?
;)):P
цитирай
6. podvodni - Верно ти го редим бе Блеки! Ако не ...
15.10.2014 01:54
Верно ти го редим бе Блеки! Ако не верваш, питай бай Дочо Канапето - стрелочник на гара Лакатник.
цитирай
7. nikikm - Не!
15.10.2014 20:30
Не,не сме изверги,дори обратно! Няма такава европейска страна,където малцинствата,дори и нанасящи вреди на обществото,да са били така толерирани,както у нас!Душевно богат и широко скроен народ!Цялата ни история го доказва! Днес никой не говори,че ни унищожават,като етнос,че ни подменят като народ и държавно творчески етнос, собственик на територията и държавата,използвайки именно т.н. малцинства,които вече стават мнозинства и които ни управляват отдавна и само плачат! Та горното приемам като някаква реакция срещу описаният от мен геноцид,в никакъв случай не го оправдавам!
Но "Даваш ли даваш Балканджи Йово?!" кънти в мен! Жените ни се продадоха! Помните ли майката на Станишев: "Той ще се ожени само за еврейка!" Позиция достойна за уважение!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3691559
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930