Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2014 23:24 - Нема такъв съюз,олигофрения и държава в него.
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 1735 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Егати, това ЕС било доста странно образувание! Просто няма такава пародия на сборище от олигофрени.
Защо това е факт?
Ами ето защо :

"Унгария възнамерява да започне строителството на своя участък от газопровода "Южен поток" през следващата година, въпреки позицията на ЕС и САЩ. Това каза в интервю пред Ройтерс държавният секретар по въпросите на енергетиката в Унгария Андраш Араджки.

Според него това е единственият начин да се осигури сигурна доставка на природен газ в Унгария в момент, в който газопроводът "Набуко" може и да не бъде построен.

По-рано унгарският министър-председател Виктор Орбан заяви, че Вашингтон оказва натиск върху Будапеща за сътрудничество с Русия по енергийните въпроси. "САЩ оказват силен натиск върху Унгария, страхувайки се от сближаване между Москва и Будапеща", каза ръководителят на правителството.

Унгарският парламент одобри закон, който позволява да се ускори изграждането на "Южен поток". Новото законодателство дава "зелена светлина" за участие в проекта и на тези компании, които не разполагат с лиценз."


Няма да давам линкове към тази новина. Просто копийте първото изречение на статията и ще видите, че тази новост е отразена във всички новинарски сайтове.
Та защо си мисля, че ЕС е олигофренска организация.
Защото докато ни проглушават ушите и надуват главите, че видите ли е много, супер, мега и ултра жизнено необходимо
, България, да направи всичко което е по силите и, че даже извън силите и, да бъде енергийно независима от Руски (Путински) газ, Унгария на свой ред прави обратното - яко се натиска за пълна и тотална енергийна зависимост от Путин. За разликща от нея, ние ако трябва ще си отровим благодатната Добруджанска равнина чрез добив на шистов или въглищен газ, но ще бъдем твърдо и неотклонно независими. А и разбираме от половин дума. Не е необходимо да имаме такъв огромен натиск от страна на нашщите "партньори", поради факта, че самите те си знаят, че ние примаме всичко безприкословно. Виж с Унгарците е малко по-различно. И там натиска не е много силен, но не защото и те като нас са изпълнителни, а защото просто ясно показват, че имат собствено станвовище и отстояват собствения си държавен интерес. 
Обаче нейните евро-атлантически партньори ( които за огромно съжаление, са и наши), които държат и зачитат свободата на избора на всеки един народ и държава ще приемат с разбиране избора на Унгария.
Майтапя се бе. Хич даже няма да мирясат олигофрените от ЕС и САЩ. Даже отвъд океана наложиха санкции на един унгарски държавен чиновник, щото, забележетеы има подозрение, че въпросният чиновник участва в корупция. Не поради неоспорими доказателства, а поради подозрения.
Т.е. малко спомен от близкото комунистическо минало където заради измислица породена от скука на махленските или предблокови клюкарки се разбиваха цели семейства. 

Честно, нема такъв съюз, евро-атлантически партньори и такава олигофрения!
Както и няма такава държава в този олигофренски съюз която да отстоява собственият си интерес!
Заклевам се!




Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698534
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930