Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2014 12:33 - България има нов генерал-губернатор. Бог да прости ЕС!!
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 4307 Коментари: 5 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Исторически е доказано, че България е разрушител на империй и илюзии. По-точно - всеки който по някакъв начин се е заел със задачата да покори, унищожи или унизи България, винаги е достигал да един и същ печален край.
По всичко изглежда, че в САЩ разбраха, и то доста късно,  тази простичка истина. Това епохално откритие накара САЩ да предприеме една доста болезнена стъпка - предаде управлението на нашата страна на друг.
След много време на пряко управление от страна на Фашингтон и, най-вече, след редица гафове на педераст-наркомана Уорлик, САЩ разбраха, че яко са го закъсали и краха им е в кърпа вързан. Отчитайки, че това им поведение, води до повишаване нивото на русофилство в България и, че са допуснали критични грешки, съчетани по стечение на обстоятелствата с краха им в Украйна, и най-вече, заради собственото си спасение като световна сила и империя, САЩ, предадоха управлението ни на ЕС и по-точно на Франция.
От близо 2 седмици, България има нов генерал-губернатор в лицето на Френският посланника Ксавие Лапер.
Преди 2 седмици новоназначеният генерал-губернатор взе, че се зае да оправи съдебната ни система. Вдигна се необходимата пътардия, съдий и съдебни чиновници се вдигнаха на бънт срещу своите шефове, франсето реши, че си е свършил работата.
Днес новият управленец се зае с пенсионната ти реформа. Ямно и тук нещо не сме направили както трябва защото г-на Лафер е привикал министър Калфин на доклад и отчет относно неясните планове около парите за пенсийки на българските граждани и полустопирането на повишаване на пенсионната възраст. Явно франсето много сериозно се е заел с въпросите по правилното управление на страната ни и прави всичко възможно да докаже, че Франция е запазила своите имперско-колониални  управленски традициий и способности, независимо, че от доста дълго време скамата тя не е империя и колониална държава. В този род на мисли, на голяма част от публиката е пределно ясно високото ниво на шовинизъм у французите. Този шовинизъм е достоен конкурент на мокедонският такъв . Т.е, както в Македония, така и във Франция движещото мото на всеки французине  - що е франсе все е юнак. Този шовинизъм спрямо България се засилва от спомена за подписването на Нйойският договор, който за самата Франция е един вид отмъщение за гибелтта на славният рицар граф Ноа по време на битката на латините с нашего цара Хала-АНН- АССААН наричан неправилно Калоян. Именно под портрета на въпросният граф в неговият замък, след близо 700 годишно търпение и таена омраза, Франция унижава България. Но по всичко изглежда, че това им отмъщение не е изтрило спомена от загубата на цвета на рицарството, и ще следват още ред отмъщения.
Обаче....
Някой, явно, не си е научил напълно уроците на историята.

Бог да прости ЕС! Вечна му памят и последно сбогом!!!!!!




Гласувай:
14



1. анонимен - Страхотен фейлетон. Посмях се.
23.12.2014 14:20
Страхотен фейлетон. Посмях се.
цитирай
2. bojinkata - Амин!!!
23.12.2014 15:47
Амин!!!
цитирай
3. podvodni - Страхотен фейлетон. Посмях се. Де ...
23.12.2014 17:21
kushel написа:
Страхотен фейлетон. Посмях се.

Де да беше файлетон ....
цитирай
4. podvodni - Амин!!! Историята се повтаря, но ...
23.12.2014 17:22
bojinkata написа:
Амин!!!

Историята се повтаря, но на различно ниво.
Ще бъде!
цитирай
5. podvodni - До подводни. . . много ме кефи да чета ...
24.12.2014 13:02
koko57 написа:
До подводни ...много ме кефи да чета твоите съчинения(казвам го в добрият смисъл)...и като потвърждение на това , заявявам че ПОЧТИ напълно се съгласявам с написаното от теб....причината за липсата на 100%-на поддръжка от моя страна в случая е това, че не споменаваш за гл. причина, заради която всеки народ, който е причинил страдания на България все е хапнал дървенцето)))))

Главната причина!?
Ако трябва наистина да пиша за главната причина ще отноме огромно място, което неме вкарва в особен ентусиазъм.
Но идеята си я бива и ще се напъна да измисля нещо съвсем сбито.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3692767
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930