Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2014 17:57 - Честита нова година. С малка равносметка на изминалата.
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 6036 Коментари: 11 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отминава една, на пръв поглед, лоша година, но погледнато от друга, по-висока, переспектива, годината се оказва далеч по-добра.
Началото на тази година даде и началото на горещата фаза на Третата Световна Война. Украйна отново се оказа вврата през която навлезе огънят на решаващата битка която ще определи по-нататъшният път на човечеството като цяло. Никой няма да бъде пасивен наблюдател в сегашните и бъдещи събития. Очерталите се две воюващи страни - Запада и англо-саксонският рептилско-робовладелски модел от една страна и Евразия с налаганият от нея модел на икономико-политически и социални отношения стъпили на основата на равноправие и взаимо-изгодно съществуване - влезнаха в решаваща битка идхода на която е предизвестен и с ясно очертан победител.
В тази битка се използват абсолютно всички възможни средства - от обичайната медийна пропаганда през всякакъв вид финансово икономически удари  до реалнистълкновения на армейски сили.
В продължение на повече от 300 години, група игноранти от хазарски произход се готвят за налагането на тотална власт над Земята и човечеството. И когато бяха на една ръка ръзстояние от постигането на заветнанта си цел, Изтока в лицето на Русия и Путин като президент направиха безмислени цялата тази подготовка и търпение по налагане на Новият Световен Ред. Не еднократно когато замислите на хазарите са били довеждани до финалната права именно Русия се е оказвала гробокопача на тези напъни. Наполеон е превземал Москва, Хитлер е бил на 30 км от завземането на столицата на СССР, но най-близко до унищожаването на Русия, хазарите са били през 90-те години на 20-ти век. Разрушавайки СССР благодарение на предателите издигнали начело на държавата олигофрена Горбачов и назначавайки в последствие алкохолика Елцин, юдео-хазарите бяха на косъм от изпълнение на една от задачите си свързани с налагането на абсолютната власт - елиминиране на арийският генотип носител на балнсовият космически модел на съществуване. Единственно невъзможността и прибързанети действия на хазарските юдей попраче за завършване на 300- годишната подготвителна работа. Същественно влияние оказа и омразата към рускоезичното население таена в продължение на столетия. Именно омразата замъгли разума което от своя страна спомогна, руснаците да запазят ядрото си в силовите структури и органите на тайните служби. Точно тези руснаци успяха да се мобилизират в последният момент и да окажат отпор на хазарите, така както са го правили редица пъти. И никак не е изненада тази черта на руснаците ако се знае, че в основата на руската държава, народ и генотип е българската държава народ и генотип. Силата на арийският (ариански) геном се е запазила в огромна степен в Русия. Това е една от причините, Запада да не може да наложи своят модел на цялото човечество. Друга основна причина е, че на Земята не е възможно съществуването на еднополюсен свят или на тотална абсолютна власт. 
Защо?
Ами защото не може - такъв е моделът на самата планета.
Още повече, че с навлизането на Земята в епохата на Водолей се налага тотална подмяна на съществуващите социално-политически и икономически ценности и взаимоотношения. Щем-нещем ще сме поставени в началото на пътя на балансираният живот. До тук сме живяли в полярностите, а от тук на сетне ще трябва да се учим да живеем в златната среда на баланса. Запада и неговите ръководители го знаят това, но не желаят да го приемат. Изтока като носител на мъдрост е осъзнал реалностите и е тръгнал неотклонно по този път.
Това е глобалният конфликт който през 2014г. премина в своята гореща фаза.
Както казах по-горе, победителят е вече известен. През оставащите 5 години, хазаро-юдейските рептилоиди ще направят всичко възможно да попречат или поне да отложат за още малко налагането на новият вид взаимоотношения. За целтта ще се отприщи нова вълна на световната икономическа криза която ще трае от 2015 г. до 2017 г. непосредственно след нея ще последва и трета такава 2018 - 2020 г.
Даже и да успеят което е практически невъзможно, то от 2020-2022 г кагото Уран (планетата на която се явява управител на Русия) навлезе в знака на Водолей ще започне същинската част по демонтаж нта англо-саксонският модел и доминацията на Евразийският балансов модел на развитие на човечеството. 
Именно за това, лично аз смятам, че 2014 г. е една безпорно успешна с оглед на разрушаването на старите порядки и стъпване по пътя на реалната еволюция.

Желая следващата 2015 година да бъде още по-успешна от отминаващата си 2014.
Честита нова година на всички от мен!
На здраве!




Гласувай:
7



1. tit - Дай Боже, Подводни!:))
31.12.2014 18:43
Здрава и спорна година!
Наздраве!:)))
цитирай
2. podvodni - Здрава и спорна година! Наздр...
31.12.2014 19:19
tit написа:
Здрава и спорна година!
Наздраве!:)))

Здрава и спорна и на теб ТИТ.
Усмихната и щастлива!
цитирай
3. tzarkarui - BRICS in 2015 Forever :)
01.01.2015 11:30
социални отношения стъпили на основата на равноправие и взаимо-изгодно съществуване

Ако под този цитат разбираш робството, того възприемам като "изопачаване на истината" - лицемерие. Явно не знаеш какво означава Азия (и Китай в частност). Робство в най-дивашката му форма. За съжаление Путин (беше принуден) набута света под управлението на Китай. (3000 години Китай е чакал за този момент)
Вгледай се в чертите на Путин - монголоидни. Половината варяги (руснаци) са с монголоидни черти - мелези, от които нищо хубаво не е произлязло. Да не говорим, че най-големите злини, които са причинявани на БГ народ не са турчилята/грчулята + чифутите, а точно русоляшките варяги. Те са робски народ с робско самосъзнание (йерархично).

Вярно е - BRICS е бъдещето - на IMF (и централната банка) им е изпята песента. Но пък Путин е на къса верижка, водена от московската синагога. Възможно е да не виждаш чифутоидната игра - лондонското сити + wallstreet нарочно държат (изкуствено) цената на златото ниска за да могат Бриксовите чифути да го изкупят всичкото. А след това (сега - през 2015г.) финансовия център да стане в Китай. Да, през тази 2015г. ще падне "американскиъот" долар, а през 2017г. USA/Israel ще престанат да съществуват като държави. Израелските чифути ще се преместят в Украина, а Палестина ще бъде "изгорена земя". Варягите все-още бленуват по съветскиъот съюз и чифуто-комунизма. Даже Стрелков не можа да оправи "дереджето" - беше употребен и захвърлен като дамска превръзка. И Наполеон, и Хитлер са били алергични към чифутите, и против тях (един чифут - Наполеонов генерал, след предателството си става крал на Швеция като награда). Отново - употребени и захвърлени.

Желая ти най-доброто, което ти сам би си пожелал - да въплътиш реалистичните си мечти в реалност.
За Човечеството (от рода на ХОРата) бих пожелал да бъде по-хуманно и емпатично (което няма как да стане преди 2023г.).
:)
цитирай
4. podvodni - Браткиш, желая ти много здраве и ...
01.01.2015 20:38
Браткиш, желая ти много здраве и ясен РАсУМ.
Но позволи да не се съглася с теб в някои моменти.
Първомка, Наполеон и Хинки ако са били толкоз мразовити към хазарите вместо на изток към Москва са щели да хванат на север към Лондон и юг към Женева и Базел. Вместо това Наполеон заобикала Швейцарията като чумава, а Хинки оставя над 200 000 ингилизи да се измъкнат през Вердюн, а франция завладява на половина и оставя флота без да го пипне с пръст.
А Путин наистина е бил на къса връвчица, но вече не е. Още повече, че както казах в армията на Русия и тайните служби са останали ( вече са много повече) баш Руснаци ( силно наследие на българийско - тркаийска генетика) които са много наясно с матряла за бъднините.
Та както казах, не може да се живее в еднополярен свят ( както го искат рептил-хазарите и техните братя белодраконвските китайци) защото това противоречи на статута на планетката ни в галактиката.
Т.е. еволюционен транплин на висишите АЗ-и, посредством свободната воля за постигане на опитност посредством живот в дадена полярност и едновременност на преражданията.
Следващият постинг ще бъде далеч по-подробен на тази тема!
цитирай
5. tzarkarui - Браткиш, дано не съм прав. Но твърдо ...
01.01.2015 23:20
Браткиш, дано не съм прав. Но твърдо съм убеден - няма бившо комунде (шабезгойски социопат) или ченге. Да, Путин говори много гладко, даже съм убеден че си и вярва. Но това не пречи да бъде мозъчно препрограмиран да го прави. Още повече, че той е на предната линия - тази която виждаме. Бих предпочел да разбера плановете на тези в сянка - цялата пета колона + всите олигарси (само един неюдеин се мярка там самотно).

Лично на мен ми харесва много Жириновски (юдеин по кръв и душа) - шутът на российските политици -- казва нещица, които другите даже не могат и да загатнат - голяма хава е.

Браткиш, свободно общество се прави от свободни (по душа) хора. Такива не виждам нито в Россия, нито в България. :) Но все пак ти завиждам за оптимизма.
цитирай
6. tzarkarui - http://kingworldnews. com/pa...
02.01.2015 00:34
http://kingworldnews.com/paul-craig-roberts-russia-china-can-save-world-2015/
Вярвам, че знаеш кой е Пол Крейг Робъртс - финансов министър при Рейгън. Той и Джералд Селенте ги чета редовно. Една готина статия при ClubOrlov - http://cluborlov.blogspot.com/2014/12/the-imperial-collapse-playbook.html - Неговата (на Орлов) книга The Five Stages of Collapse ми е любима.
Ако Россия замести USA като глобална сила (няма как да стане - Китай е препятствие за това) - жална ни майка. Щото те сега си го ХОРтуват - наричат го "Руски мир" - Руски свят - демек Света (целия) ще бъде руски. Тази Россия един юдеин я създаде - Елцин - смени и името - от Русия на Россия. Не е руска тази държава - чифутска е. Както и да е - до 2023-25г. ще ги изтраем. В 2017 с банкизма (днес няма капитализъм - има банкизъм -- мисълта не е моя - на Джералд Селенте е) ще бъде приключено, като това ще бъде първата крачка към приключване с Държавата като институция като цяло (горките варяги - как ли ще го преживеят?). :) С Вега (полярната ни звезда към 10500ВС) шега не бива. хехе
цитирай
7. podvodni - Браткиш световна супер сила, и то ...
02.01.2015 18:58
Браткиш световна супер сила, и то абсолютна такава, никога не ще има на нашата планетка, колкото и де име се иска на различните видове отворковци които се боричкат за надмощие и се наричат ту тъмни, ту светли. Самите те го знаят, но отказват да го осъзнаят, поради факта, че са доста назад в менталната еволюция. Може да ти се стори странно, но в Рашата и Чайната почват да го осъзнават на средно ниво. Докато в УСА-то и Ингилизго го дават по ЕЛитарното мислене което се явява наследие на мисленето на Ловеца и Кучето.
Тук на Земята, поради факта, че е необходима някаква еволюцийка в съкратени срокове и с скоростно придобиване на опитности е необходимо наличието на някаква полярност. Инак до сега Раша и Чайна отдавна да са гътнали англо-сакса в цялото му величие и да са си поделили света между тях. Имат си и военният потенциал както и икономически такъв. Но те избраха друг път. Ще демонтират банкизма и ке турнат на негово място нещо друго. Какво - все още не съм напълно наясно но имам някои смътни идеи по въпроса. Още повече, че през 2023-25 година, някак си случайно е почнат постепенни процеси по тера преформатирането, които от своя страна ще бъдат съпътствани с отключването на така наречената 3-та (а според някои 13-та) генна нишка в коренното население на Земята. А като се има предвид , че у варягите тече огромно к-во наш теном което ги прави почти спомен варяшки, тази промяна и постепенното приключване на Държавата като институция слабо ще ги брига. Ще го преживеят щото процеса няма да бъде внезапен а постепенен. Както и процесите на тера-преформатиране- на няколко етапа през няколко години.
Както казваш с Вега шега не бива, но факта че сме на най-далечно растояние от нея ( по въздействие спрямо такова преди 15 000 години) ни спасява от ужаса на внезапните катаклиматични промени.
цитирай
8. tzarkarui - Да, постепенно, но в съкратени с...
02.01.2015 23:40
Да, постепенно, но в съкратени срокове. Всяка еднадържава себазира на йерархията, а тя към 2025 ще бледнее повече и повече. Относно Вега - събират се 3 планети в/у нея - сега Плутон е в съединение с нея - резултат - това, което виждаме в Украина, Щатите, началото на всеобщо пробуждане. Не зная за 2012, но несъмнено това беше точкатана отключване. Днес свободно може да се говори из нета с/у чифутоизма, рязаночорковите паразити, Обама... През 2012 са ме банвали многократно по форумите само като се изкажа зле за кенийската чернилка или рязаните пластелинчета. Вече открито се обсъжда натурата на паразитите - социопатия и психопатия като правило. Излезаха наяве и причината - образването - нарушен хормонален баланс и неспособност да се чувства емпатия. И това само за 2 години. След още 2 Щатите ще бъдат в пълен колапс (повтаряне на историята със ссср през 91ва г.). През тази година Германия ще се присъедини към BRICS и Меркел ще си отиде. По-късно Франция ще я последва, EU ще се разпадне, и $+€ ще им кажем чао. Добре, че България е вързана към немската марка/банка. Катализатора обаче ще бъде Англия. Вече търговския център на среброто е в Китай, а скоро и златния център ще се премести от Ситито къмто Азия. Има обаче една уловка - Китайската икономика е свързана с износа. Ако Щатите + ЕС се изгубят като пазари, то и Китай няма да произвежда нищо. Това е което и целят рязаните чорки. Те искат и насилия, революции, геноцид. Този път обаче циганският им номер няма да мине.

Относно Вега (съзвездието Лира) - излъчването е мигновено и без значение за пространство - квантова физика. :) Мислех да пиша статия за Вега, но така и остана. Ще "дръпнем" напред когато Уран навлезе вТелец (знака на Венера).
цитирай
9. podvodni - Тук явно са си дали среща, любите...
04.01.2015 18:21
koko57 написа:
Тук явно са си дали среща, любителите(читателите) на научно-фантастичните разкази и романи)))) особено ме кефи разказчето , как от Вега упорито ни облъчват нас Земляните (незнайно как , с какво и от какъв зор де) и вследствие на което-(облъчването де) се разпада ЕС, а на Вега със сигурност се започва раздаването на БОНУСИ (ордени и най вече парични награди) за отлично изпълнена работа свързана с облъчването))))смяаааах ....а относно о-култните разсъждения видно място пък заема следното изречение(Т.е. еволюционен транплин на висишите АЗ-и, посредством свободната воля за постигане на опитност посредством живот в дадена полярност и едновременност на преражданията.) признавам си, че след като прочетох това изречение за преражданията, направо получих ерекция-а това за моите години направо си е ВЪРХЪТ))))) ....естествено ,изказванията на всички са ногу яки и затова чакам с нетърпение нови коментари за усилване на ерекцията ми )))))


Хи-хи-хи, пиши си, не ми пречиш! Докато пишеш глупости и лапаш мухите, нещата взеха да се случват!
По някога е хубаво да се гледат звездите вместо да се лапат мухите!
цитирай
10. tzarkarui - Коко с 3 изречения отрече и погреба ...
05.01.2015 09:23
Коко с 3 изречения отрече и погреба безвъзвратно астрологията + астрономията, барабар с човешката цивилизация с цялата и история. :) хехе Това, което пропусна да спомене е библейските 6 хиляди години. Изглежда от тях получава ерекция. Обаче най-важно е какво ще "изпляскаш" в резултат на тази ерекция. Щото "резултата" ние го киризиме - неграмотни двукраки тийнове, които са хора само по форма, но не и по съдържание. Но пък са отличници по IQ = 6. хехе
цитирай
11. tzarkarui - щом и ПРЕЦЕДЕНТА е бил овчарка (от ...
05.01.2015 12:30
щом и ПРЕЦЕДЕНТА е бил овчарка (от Ирландия) в предишен негов живот

Това решително ми хареса.

Начи - според теб: раждаш се, живееш, и умираш. И до тук. Така ли? (нещо много гърчуляшко ми звучи)

Живота младежо няма нито начало, нито край. Сменят се само формите.

окултизмът е продукт на примитивните народи живели в непрогледен мрак и невежество

Ако имаш предвид тези народи (по-скоро Народ- един народ) дето са построили пирамиди из целия свят - малко ме съмнява да са били примитивни. Затъпяването (и примитивизма) идва след 3114ВС, чифутското племенцето Ядава и Кришна начело на НеХОРата). И понеже прословутото богоизбрано племенце се е отделило от човешкия род (барабар с цялото създание+проявения космос) единственото Му "достойнство" (©) му е "изкуството" цапцарап. Доста некадърно крадене м/у другото казано. Баш тези маймуни на jhvh профанизират всичко, до което се докопат. И знанието сее скрило (окултизъм точно това означава - скрит).

Астрологията/Астрономия е била (и е) наука извечно - една от седемте научни дисциплини. В Египет има храм-училище на астрологията - Дендера. Е, било е училище преди рязаните чорки (от мястото Сатана в Индустан) да дойдат и осерат всичко, до което се докопат (имат два чифутски фараона).

Да живее Православна Русия

Моля? Абрахамска религия? Момче, стига с тези чифутизми. Исляма, ристиенството и юдаизма (формза на кришнаизъм) са едно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3682662
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031