Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2015 22:20 - Московско-Киевска убийствено-самоубийствена нощ.
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 22406 Коментари: 29 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В края на 9-ят ден от началото на годината на Дървената Овца (Коза) според Източният (древнобългарски)  календар, в Москва бе убит Борис Немцов.
Убийството на този "виден" руски опозиционер положи началото на редица процеси които ще имат огромно отражение не само в Русия, но и в света като цяло, но предимно в неговата англо-саксонска и евро-атлантическа част. 
Харастернтото за този е знак неговата двойственост еманиран и в неговото двойствено наименование Овца - Коза. Същата такава двойственост е присъща и в знака на Мишката - Плъх. Тази тендензия е запазена и в традиционният (Западен) хороскоп. Тук също имаме два двойствени знака Близнаци и Риби.
И така, на 27. 02. 2015 г. в Москва бе убит Борис Немцов. 
На пръв поглед това убийство е политическо, но не такава е целта на творците на реалност.
Независимо от това, веднага се започна една полемика кой е виновен за това убийство. Разбира се, в онази част от населението които са с елементарна и първична сигнална система, върли путинофоби, главният виновник, подстрекател и едва ли не непосредствен изпълнител на пъкленото деяние е самият Путин. Но според другата страна, путинофилите от същата тази таргет група, извършитерлите на убийството са самите опозиционери.
Въпреки, че самият аз съм русофил и путинофил, ясно заявявам, че двете версии са толкова несъстоятелни и малоумни, че са възможни да излязат от главите на елементарни мозъци
Според първите, путинофобите, мракобесният режим на Путин който се явява един вид диктатор, убийството е лигечен начин надействие на диктатора. Основният аргумен използван от тях е, че политическите убийствата са характерни действия единственно на диктаторите и техните режими. Което по същество е вярно, но с едно огромно "НО".
Приемайки, че Путин е диктатор който е наложил диктаторски режим, веднага става ясно, че версията за убийството на Немцов от режима на Путин е напълно не състоялна. Ако наистина имаше такъв режим, то Немцов, чисто и просто, нямаше да фигурира в информационното пространство като политическа личност. Но В Русия, нса пук на всички догми за диктаторски режим, имаме наличието на опозиционни СМИ. Казват били подтискани. Да де, но съществуват и си джиткат необезпокоявани от "режима".
Най-малкото им е предоставена ефирна честота, което без съдействието на сответният орган просто няма как да стане. Казват, Немцов няколко часа преди своята смърт е участвал в предаване на радио "Ехото на Москва" където е говорил ( абе напрово си е плюл ), забележете, съвсем свободно по Путин, като това не му е била първата такава проява и естественно не би била непосредствен повод  за убиството на Немцов. В подклепа на твърдението си, че Путин унищожава всички свои противници се прилага спи5сък на различни убити хора кой от кой по-известни.
В тази група, естествено, попадат хора като журналистката Политковская за която бе доказано, че е убита от чеченски терористи за кражба на пари от тях и неизпълнение на дадени обещания. Също така в този списък фигурира и името на Борис Березовский. Интересното тук е, че Березовский бе убит точно в момента котаго бе останал бе пукната пара (т.е. напълно разорен) и когато се е готвил да се срещне с Путин за да му иска опрощение на греховете и съдебна амнистия в замяна предоставяне на сведения относно действията на МИ-6 на територията на Русия. 
Друг един елемент от списъка на "жертвите на Путин" се явява разузнавача Литвиненко отровен с Полоний. Тук имаме направо цирково изпълнение- бивш разузнавач от КГБ избягал във Великобритания и отровен с екзотичен елемент Полоний. Путин (Русия) неистово е желаел да се идентифицира като убиец на Литвиненко и е сметнал, че лично изявление по CNN няма да бъда достатъчно за това и е прибягнал до екзотиката. Знаете ли, че 98% от произвежданият полоний се пада на Русия? А че за да получите само 1 грам Полоний е необходимо да обработите повече от 5 тона уранова руда? 
А че за убийството на даден човек, па бил той и незначителният разузнавач Литвиненко ( Виктор Резун  е далеч по-значителен) има далеч по-евтини и ефикасни методи които не оставят такива фрапиращи следи?
Горе-долу така седят и нещата с Немцов. Независимо, че е някакъв критик на Путин, всъщност не е представлявал никаква опасност за Руският презизеднт. Навалний е далеч по-атрактивна фигура от Немцов, погледнато даже и сред направеното скорошно допитване където Немцов събира едва 0,1% одобрение срещу 5% на Навалний и цели 86% за Путин. Те.е на Путин в този момент такова убийство му е абсолютно ненужно, още повече на фона на категоричната победа над САЩ в Минск и привличането на Германия и Франция на своя страна. Това един истински политик никога не би направил, а измилите няколко години доказаха, че Путин е не само добър политик, но и истински играч от висока класа в политиката. 
Друг силен аргумент на путинофилите е твърде4нието, че Немцов е казал на всеуслухание - Страхумасе, че Путин щеме убие, което е толкова вярно колкото е вярно, че изразът "Който ни освободи, той ще ни зароби" е на Васил Левски.
Немцов НИ-КО-ГА не е казвал подобно нещо. Според него, това е опасениена неговата майка, изказано от Немцов в едно интервю което е повече реклама от колкото истина и то не в този вид. 
До тук с твърденията на путинофобите, макар, че примерите на неадекватни изказвания и обвинения могат дза бъдат далеч по-голяма количество.

Да обърнем вднимание и на другите- русофилите.
Както казах, твърдението за това, че Навлани е убит от своито опозиционни другари, са същата такава тъпня.  
Поради факта, че Немцов е подготвял някакъв вид доклад за присъствието на руски войски в Украйна подкрепен с доказателства предоставени от Петро Порошенко ( а знаем колко са достоверни те) е направо пълна идиотщина, сподвижниците на олигарха да го отстранят в този момент в името на някаква хипотетична консолидация на опозицията и набиране на почитатели.  Също така е лудост да се премахва кокошката която снася златни яйца във вид на долари подсигурени от правителството на САЩ. Независимо, че Немцов е с по-малка известност и популярност (заради своето минало и принос в унищожаването на руската държава и икономика) от Навалний и е логично опозицията да се консолидира под една фигура, то тук става за парични потоци и разпределението сред приближените на техните бенефициенти. Ако Немцов или Навалний са вън от играта, то потоците ще се съсредотачт към един от тях ( в случая - Навалний) а приближените на другия ще останат без достъп до тях. Което не е приемливо. Все пак, пари са това, а не бонбони.

Реално, в Русия никой няма никакъв интерес от смъртта на Немцов, нито управление, нито опозиция.

Но не така мислят на Запад! Особенно у тази част от елита които действат в сянка и са реалните управители и собственици на Земята. 
Както казах, в момента текат процеси на превинаване на играта в по-висока переспектива и старите порядки вече губят своята сила и смисъл, което е супер неизгодно за елита. Използвайки силата на магията ( астрология, номерология, ритали) всячаски се страят да дада рестарт на играта и закотвянето и в новите реалности. Което ми напомня на епизода когато САЩ  И Русия в лицето на Лавров и Хилари Клинтън трябваше да натиснат символичният бутон за перезагрузка ( презареждане - в смисъл преминаване на по-високо и ново ниво) но вместо това американците бяха "объркали надписа" и бяха лепнали перегрузка ( претоварване- в исъл блогиране, стопиране или закотвяне на същото ниво), на което Лавров отговори много ясно - Естествено, ние няма да ви позволим това! Става ясно, че светът е навлязал в своята последна и най-остра битка, не на живот, а на смърт и ясно са откроени двете воюващи страни - Запад със своята консервативност, арогантност и остаряли разлирания за доминация в света и Русия (Изтока) като носител на новото, неизвестното и визия за отношенията стъпили на равнитана на емпатията и зачитането на интересите на другата страна в условията на взаимно съществуване.
Убийството на Немцов е старателно подготвян ритуал и е бил заплануван да се извърши в точен определен момент на точно определено място, но по незнайни причини ритуалът бива провален. Едно от условията за успех в такива ритуали е точното спазване на рецептурата и съставките. Всяко отклонение, колкото и незначително да е то, или обезмисля процеса или крайният резултата бива друг.
Точно такова неизпълнение на рецептурата и изпълнението наблюдавам в убийството на Немцов. 
Как е трябвало да бъде изпълнен?
Преди това, малко пояснение.
Годината на огнената дървена Овца (Коза) е характерна по своята същност. Това ще бъде година на театралното изкуство и кофти финанси. Тази година е годината на илюзията и манипулацията. Именно това е символизма на театралното изкуство- създаване на лъжлива реалонст и навлизане в образ. Година на постановката "Пършив флаг". Такива години са били 1991-ва котаго се изигра сценката опит за преврат от страна на КГБ в Русия и обсадата на Руският парламент. Такава година бе и 2003-та с театралната постановка "Пустинна буря" с мотив иракски войници се предават на американски хеликоптер. Част от театрото бе и цирковото представление "Шарли Ебдо", макар да бе не във времето си.

Та ,ето какво става и какво е трябвало да станеV

Годината на Овцата настъпи в 00,00ч на 19-ти февруари. Точно в края на 9-ят ден би трябвало да бъде убит и Немцов ( казвал ли съм маговете колко много държат на 9-ката?). Но той бива убит 30 минути по-рано и то не на заплануваното място - Белокаменният мост. Вместо това е гръмнат в близост до Москворецият мост. А това е близо около 2,5-3 километра разлика. Трябва ло е да бъде надупчен с 8 куршума но са попаднали само 4 - половината. Причините за това може да са много - кофти оръжие (Макаров), кофти боеприпаси , пиян килър ( прословутото руско пиянство може да е за добре в случая) или прибързани действия ( най-вероятната версия). Убиеца е трябвало да стреля или излезе от БЯЛА кола ( бялото в еврейската религия е цветът на смъртта) , вместо това се килъра ( двойната подсигуровка) използва камион за боклук. Бялата кола се появява по-късно да прибере обезопасяващият екип.
До тук провала е голям.

Първоначалната информация която бе "обнародвана" в интеренет говори красноречиво за това. Още в 21,40 в Уйкипедията се отбелязва новината за смзъртта на Навални, бялата кола и белокаменният мост. След това следва поправката. А кадрите заснети от охранителна камера ясно доказват къде и как е станало всичко това. Същевремнно GOOLE съобщава, че свидетел на убийството на Немцов е, 23 годишна украинска девойка ..... 3 дни преди самото събитие. 
Тотално объркване, и за да бъде провала затвърден, Немцов бива убит 30 минути преди сакралният момент. 
Немцов е трябвало да бъде убит в промеждутака 23,49-24,00.на 27. 02.  2015г.
Тогава се пада преполовяване на 10-ти лунен ден и навлизане в 11-ти лунен ден. А това е много важно, защото 11- ти лунен ден е един от най-яките дни в месечният лунен цикъл, с най-мощтните енергии, където целите поставени и заложени се изпълняват с невероятна лекота. А когато се получи съчетание на 11-ти лунен ден и Луната която е в своята първа четвърт (нарастваща) и е в зодиакален знак Рак (както бе в 27-28 02.2015) то нещата се направо трепач от гледна точка на тенденции. В този ден активен е гръбнака и именно в гръба бе опукан Немцов - т.е. засилване на разрушителната енергетика.  
Все пак ритуала, криво-ляво, е натъманен, въпреки че излиза извън контрол за което вина има и 23-годишната украинска блондинка ( все пак русото не е признак за висока интелигентност, особенно когато е принудително нанесено) . Видно е по цвета на косите и по крехката възраст, че момето не е успяло да убеди Немцов да тръгнат по-рано от ресторанта и да бъдат на време под Белокаменният мост ( тук символиката бало и камък - затвърждаване и мост -преход, проход,  е повече от ясна), за което ще бъде остро порицана. От публикации в нета става ясно, че въпросната русокоска някак си мистериозно е изчезнала и не може да бъде открита. 
Обаче, нали се сещате, че тази година носи двойственост в себе си което е видно от знака на под която е подвластна - Овца/Коза. Та в този род на мисли, убийството на Немцов е половината от цялостноят ритуал. Другата половина се изпълнява в Киев.
По същото време ( 1 час по-късно или 60 минути) от 17-ят етаж на сградата в която живее, полита  към вечността киевският политик Михаил Чечетов. 
Защо това "самоубийство" в Киев е свързано с убийството в Москава?
Първо, Киев и Москва са двете половини от едно цяло - руският свят и народ. Киев е столица на първата руска държава (Киевска Рус), а Москва на втората руска държава (Московското княжество) . Някои ще каже, че Киевска Рус няма нищо общо с Московското княжество. Това е същото такова глупаво твърдение като твърдението, че Първата Българска Държава е нещо различно от Втората Българска Държава само защото имат различни столици.
Второ, искуствената държава Украйна по ни5какъв начин не създава факта, че украинците нямат нищо общо с руснаците от РФ.
Дали някой твърди, че народа на Тексас е различен от народа на Небраска, шопът от радомиреца, севернокореецът от южнокореецът?
Трето, и двата политика са представители на позоцията в своята страна. 
Трето, независимо че са едно цяло, Киев в лицето на фашистката хунта и Москва са в остро противопоставяне.
Четвърто и най-интересно, Чечерин е роден на 3.9.1953 година, а Немцов на 9.9 1959 година. Разликата между рождените дати е 6 години и 6 дни, а в смъртта 60 минути!!! 

И така, каво е целтта на цялата тази театралност и ритуалност.
В годината на Овцата/Козата която е двойствена по своята същност, ще бъдам свидетели на редица театрални постановки тип "Фаршив Флаг" с цел задълбочаване раделението в Европа в това число, руският свят и в самата Русия с цел запазване и закотвяне на стари порядки, ценности и реалности, даже и  до достигане на  точкщата на въоръжен сблъсък на Русия и Украйна от там и Европа и преминаването на така необходимата за САЩ световна война чрез която да отпишат и нулират своят колосален дълг и затвърдят своето имперско господство. Това противопоставяне ще бъде подсилено от новата вълна на световната криза която ще се разрази с още по-голяма сила в края на лятото-началото на есента . Все пак в годината на Овцата/Козата тенденцията на финасови затруднения е реална която няма да бъде подмината. Като се има в предвид, че Вашингтон е на пряко подчинение на Лондон/ Копроната/ Квадратната миля е ясно кой стои зад цялата тази човеконенавистна дейност. САЩ винаги са били маша в лъцете на Короната и може всеки едни момент да бъдат и ще бъдат жертвани в името на голямата цел. И тези ритуални убийства в Москва и Киев стават именно в деня когато се навършват 190 години от разделянето на Америка между Англия и Русия. Тогава, преди 190 години определят границите на Аляска която е Руска територия. 

Казах ли, че пред нас имаме доста интересни 5 години, в които Запада и неговият световен ред ще бъдет погребани?




Гласувай:
16



1. freeoldmen - Чета тези заигравки с числата като интересна приказка.
02.03.2015 23:38
Но кой знае?
Може би има нещо, на фона на привидно безсмислените ситуации в света,
такива теории придобиват смисъл...
цитирай
2. ard - 9
03.03.2015 03:11
Моля обяснете какво символизира 9-ката, на която отдавате такова голямо значение?
цитирай
3. tzarkarui - "путинофил"
03.03.2015 09:23
путинофил

Това решително ми хареса. :) Щото путинофобите по дефиниция са хомосексуалисти. хехе Демек - рязани пластелинчета...хехе
А Немцов (по типична юдейско-муслимска традиция) е бил и педофил - щото го изчуквал това русо украинче от 16 годишната и възраст. И то напълно официално и парадирайки в обществото с това. (семейство, жена, деца - това са ристиенски измишльотини предназначени за гоите) Сега това русо (и глупаво - ДУР-ицкая) курве за награда ще го назначат някъде из йерархията. Въобще- нищо ново във Венерската цивилизация. (За Венерската цивилизация, за която "тръбя" от поне 15 години+ прочети/или ЮТето Вебстер Тарпли.) Тази "цивилизация" започва с племенцето Ядава, от което са Кришна (Луната), която убива брат си БалаРама (Слънцето) - палестинския Баал. Бившия ариец Яван (родоначалника на гърчулята) става първа "дружка" на хомосексуалистката Кришна, и предавайки Индра и арийците става човекомразец и психопат. Грците са племето Дан. Тази социопатична/психопатична и Кришнаитска зараза плъпва по света от онова време - когато Венера се ражда от мръсотията на морето (Посейдон) край Кипър. Двама троянци отварят вратите на Троя (няма никакъв кон) и за награда са оставени живи. Единия (Еней) основава Рим, а другия (Антенор) - Венеция. Прочети Тит Ливий за подробности. Венеция "държи" парите до 18 век, когато се премества в Лондон. Webster Tarlpey дава абсолютно всички подробности относно "Венерската цивилицазия". Която м/у другото е почти паднала (руснаците правят база в Кипър).

Немцов (и цялата Йелцинска рязаночоркова кохорта) беше човекомразец, русофоб, и по дефиниция (щото нали - чифут) извратен дегенерат. Цялата тази истерия е ЦРУ/Моссад false flag operation. Ако беше работа на ФСБ щеше да го гътнат с кола или отровят. Обаче Навални си живурка и си наляга парцалите. хехе

Руснаците са роби - слушай им медиите. Пък и в Масква е най-голямата синагога в света (втората е в Прага).

Как си браткиш? Хубава статия. путинофил - хехе
цитирай
4. raders - В началото имаше известна логика в ...
03.03.2015 09:33
В началото имаше известна логика в тази постановка. Наистина и едните, и другите се наакаха да бълват глупости. Но след като премина във фазата на овци и кози, ти просто удари котката в дирека. Наистина това убийство не е случайно, но едва ли има връзка с някакви "овци и кози".
Освен това си допуснал безброй правописни грешки. Има една програма "ita est" за ХП и една друга за седмицата, които ти посочват грешките, но първо нанасяш текста в Уорд, коригираш и тогава го прехвърляш в сайта посредством копи-пейст.
цитирай
5. podvodni - В началото имаше известна логика в ...
03.03.2015 10:34
raders написа:
В началото имаше известна логика в тази постановка. Наистина и едните, и другите се наакаха да бълват глупости. Но след като премина във фазата на овци и кози, ти просто удари котката в дирека. Наистина това убийство не е случайно, но едва ли има връзка с някакви "овци и кози".
Освен това си допуснал безброй правописни грешки. Има една програма "ita est" за ХП и една друга за седмицата, които ти посочват грешките, но първо нанасяш текста в Уорд, коригираш и тогава го прехвърляш в сайта посредством копи-пейст.


Благодаря за съвета! Ще се възползвам от съвета за текстредактора. Ще коригирам грешките, защото написах статията свсем набързо и в доста съкратен вариант и даже нея прочетох преди да я пусна.
А това за което пиша, магията де, е стара и пра-стара наука, от която са се възползвали хилядолетия преди да се появи на бял свят Нютон (който междувпрочем си е бил парче алхимик, астролог, номеролог и так далее), Коперник или Айнщайн.
И най-готиното в случая е, че си бачка перфектно!
цитирай
6. podvodni - 3. tzarkarui
03.03.2015 10:52
Здрасти браткиш! Радвам се, че намина!
Добре съм!
Реших да драсна 2-3 реда по случая, защото баш на 28-ми ми беше едно сговнено без да има особенна причина за това. Когато се разрових в нета, ми светна от къде иде цялата тази работа.
Сам разбираш, че това което съм нахвърлял е само щрихи на цялата идея и ако трябваше да обяснявам в детаили и переспективи отделните детаили, щях да си щракам на клавиатурата до сега.
За връзката с Венера и излизането на Путя от тази връзка съм драснал в предишната ми статия, отново в щрихи без да навлизам в подробности.
правилно казваш, че цялата тази патаклама е ЦРУ/Моссад и е дирижирана от централата МИ-6 защото онези са и на пряко подчинение и даже не смеят да кихнат без височайшето одобрение на Короната.
Навалний не че е умен, а просто прави това което му кажат. Наляга си парцалетата щото го държат на къса верижка и го готвят за първа линия и да последва съдбата на Немцов, ако се не подкваси морето и съвсем случайно не гътнат Путин от власт, в което дълбоко се съмнявам. Все пак, руснака има яки съветници и не се свени да използва услугите на хора като Павел Глоба и на самият Глоба.
цитирай
7. tzarkarui - Просто си инсталирай БГ речник (...
03.03.2015 10:55
Просто си инсталирай БГ речник (предполагам, че си на firefox) - ще ти подчертава грешките като при редактора в Офис. Ето ти линковете:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/dictionary-switcher/
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/united-states-english-spellche/
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/bulgarian-dictionary/?src=ss
https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/3623/addon-3623-latest.xpi?src=ss
цитирай
8. podvodni - Моля обяснете какво символизира ...
03.03.2015 11:09
ard написа:
Моля обяснете какво символизира 9-ката, на която отдавате такова голямо значение?

Девятката, погледнато кабалистично, символизира един пълен цикъл и съдържа в себе си потенциала на всичко което се изразява от 0 до 9. Същото така символизира краята на едно ниво и е съпало към по-високо в процеса на еволюцията на човека. Обчърната девятка е 6, което е символ на човека и от тук идеята, че става въпрос за еволюционното развитие на човечеството в която основна роля е отделена на самият човак който се явява и обект и субект на тази еволюция Поставени една до другща 6 и 9 образуват позната ни комбинация 69 което е израз на еволюционното развитие, хармонията и баланса, и е обратното на 96 - де(ре)волюцията.
Девятката съдържа в себе си потенциала на 3 ( божественият потенциал на човек) и 6 ( самият човек) като се изразява като 3х6 или 360 ( 360 гр. е пълен кръг погледнато двуизмерно, но символизира спирала в триизмерното пространство) или 666 което е другото означение на 3х6.
Елита, ( иде реч за западният такъв) които не са хора а същности и от низкият астрал и пришълци от някъде си, използвайки цялата тази наука желаят да минат метър в своето еволюционно развитие като пропуснат уроците на земното съществуване във вид на странични наблюдатели, но и същевременно с това играчи в земната игра.
цитирай
9. podvodni - Но кой знае? Може би има нещо, на ...
03.03.2015 11:11
freeoldmen написа:
Но кой знае?
Може би има нещо, на фона на привидно безсмислените ситуации в света,
такива теории придобиват смисъл...

Като изключим логичните нелогичности, остават замо нелогичните логичности и разбираш смисъла на цялото това представление.
цитирай
10. podvodni - Просто си инсталирай БГ речник (...
03.03.2015 11:13
tzarkarui написа:
Просто си инсталирай БГ речник (предполагам, че си на firefox) - ще ти подчертава грешките като при редактора в Офис. Ето ти линковете:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/dictionary-switcher/
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/united-states-english-spellche/
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/bulgarian-dictionary/?src=ss
https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/3623/addon-3623-latest.xpi?src=ss

Благодарско! Но пенеже с копютрите все още съм на Вие, ще изчакам синковеца да ги хакне там където им е мястото.
цитирай
11. tzarkarui - Браткиш, за да си обясниш процесите ...
03.03.2015 11:23
Браткиш, за да си обясниш процесите 3114ВС-2012AD+ е задължително да прочетеш стария Webster Tarlpey (или ЮТ) - той говори и за циклични процеси. Просто е задължителен. Проблемите трябва да се разглеждат многопластово. Фактът, че златната борса се премести (вече) от Ландън в Китай говори много.

Относно немско-чифутния дегенерат Немцов- (чифута) Жириновски даде най-правдивата информация.
После - скивай браткиш - ежедневно/еженощно USSA е бомбандирана от падащи "астероиди" (скиваш ли корабчето в окото ми?) - потърси в ЮТ - хиляди видеа. Естествено хамараканската противовъздушна отбрана ги сваля. До кога ще им стигнат ракетките за да ги неутрализират не знам. Знам само, че баш WWIII ще започне официално през юни 2016г. Израел му се втричи гомното - Палестина и Ливан се заредиха(от Иран) със много строго пазен в тайна изотоп - нещо като неутронна бомба. Ако помниш преди дни чифутите убиха ирански генерал в Ливан. И нещо Израел спря да говори за война с Иран - що ли?

Павел Глоба е достоен за уважение астролог. От руските астролози само него признавам.
Украйна (като държава) германците са я създали (през WWI) с цел доставки на храна за армията. Те (Меркелица) и ще я унищожат (приобщят към Россия).
Лошото е, че Россия е педераска държава. Скивай с кого се родят - с дегенеративните гърчуля. Кривославието (или май беше православие - криво-ляво ги оправям) си е чист юдаизъм - Венеция е била част от Източната Римска империя. Путята иска да бъде неин продължител. Тъй че "от трън та на глог".
цитирай
12. tzarkarui - Браткиш, знаеш ли какво се случи ...
03.03.2015 12:48
Браткиш, знаеш ли какво се случи точно след провокацията Немцов?
Русские свалиха американски разузнавателен сателит. Привидно наречен "климатичен и метереологичен" - следи за подводници в океаните.
A military weather satellite, Defense Meteorological Satellite Program Flight 13, apparently "exploded" or at least disintegrated on Feb.3. The incident was only acknowledged by the Defense Department when an independent researcher reported the appearance of a debris field.

Прегрял и се запалил от Слънцето. хехе Не нам тия кравешки лайна.

Полските и финските чифути вече си загубиха държавите - щото доставят оръжие на рязаночорковия Свинчок (Поркошенко - pork e свинско на ингилизки).
Вебстер Тарпли говори за 7 нива/етапи в съществуването на всяка държава. Орлов го потвърждава също в книгите си. Той говори за 5 етапа на колапса - и книга има по темата - "The five stages of collapse". Задължителен за четене. Особено ако отбираш ингилизки.
http://cluborlov.blogspot.com/
Той научно предвижда всичко, което се е случило, случва се, и предстои да се случи на USSA в близко и далечно бъдеще.
В момента живее на яхта (не иска да бъде свидетел на отвратителните диващини, които имат да стават там) и по последни (негови) данни се намира на кея в Сидни.

Германия вече е член на БРИКС - ха честито на либерастите. хехе
цитирай
13. podvodni - 11. tzarkarui
03.03.2015 13:01
Естествено браткиш, за това и говоря - цикличност. Но иде момент дето ще трябва ( щем-нещем, а от там и големата работа дет претендират да бъдат ЕЛит) да се мине на по-високо ниво, а това хич не е по вкуса на некои червени щитове.

Ако трябва да разглеждам процесите многопластово, вервай ми, ще трябва да публикувам еднаж-дваж в годината и то от по няколко стотин страници на публикация. А това ще го четнат само 10, максимум 30 души. То не че тези прочити дет ги дават сега (4000 бр.) са супер реални, но нейсе. Преди ден-два пуснах един постинг като малка заигравка с една статия от новинарски сайт и за 10 часа имаше само 150 прочита.

Относно малката чифутландия - тя отдавна е отписана от Баба Гущер и е въпрос на още малце време да бъда затрита от лицето на Земята. Га Путин смени равина Русия на Натаняху му стана пределно ясно на къде отиват нещата и почна да се мята като риба на сухо. Даже и в Сирия не смее да стъпи на сегашен етап.

Вчера една позната ми писа, че сънувала нещо много интересно. Две дечурлига се бъхтят нейде из Сирия и един пазвантин ги разтървава. Добре, обаче пазвантина изведнъж се оттегля и децата продължават да се бъхтят още по-яко.
Горе-долу това затвърди нещото дет си го мислех по-рано, че Путин ще даде Сирия на САЩ и Англия и ще ги вкара в жесток курт капан. А от там ще го отнесе най-сериозно Мала Чифутия, астатъците ще разкатаят майката на Голема Чифутия (ФАЩ) за наказание. Че могат и да посегнат и на баба Гущер. В тази светрина трябва и да разглеждаме заигравката на Путин с Ципарас. Едно изявление в пресата (ни в клин, ни в ръкав) за това, че Русия може да окаже кинтова помощ на Гърция, обаче само ако Ципарас даде заявка и веднага от Берлин и Париж клекнаха на Ципарас. Т.е. Путя наби клина между ЕС ( ЕЦБ) и САЩ, Англия ( ФЕД, СБ и МВФ). Ципарас е само пионка за временно ползване от Путин който никак не държи на гърците.
А война ще има и то в Сирия което ни връща по-горе в писаното.
цитирай
14. podvodni - 12. tzarkarui
03.03.2015 13:15
Преди месец-два, рашките загубиха 2 сателита пак по същата причина. Та така, че нищо ново под Слънцето. Чушкат се яко, но скришно та да не плашат простото население, че ще стане оле майко.
Поляците го даваха много гяволета и причиниха яко главоболия на Меркелица и Оланд/Саркози под диктовката на маймуно-човечето отвъд голямата локва, което няма да остане ненаказано.
Меркелица яко желае да анулира канцлеракт дето е подписан през 1946 или 47 г. , и и връзва яко ръцетеЯсно си е направила сметката, че това може да го направи единствено с помощта на Путин. А Путин нема нищо против да и помогне в замяна на технологии и пр. благинки.
Горе-долу - повтаря пътя на Сталин по този въпрос.

Казваш, Орлов бил нейде в Австралията?
Хи-хи-хи, защо ли не се очудвам? Гледал ли си новата версия на филма " Завръщане в бъдещето"?
цитирай
15. danailvdimitrov - според мен Путин застреля и Кенеди!
03.03.2015 13:36
пък и онази американска барета Маршал заедно с двете му деца дето искаше да публикува книга за "11 Септ.", и със сигурност убиеца на бен Ладен(командир Прайс), дето го намериха мъртъв тия дни, а и шефа на "ТоталФинаЕлф" Кристоф дьо Маржери, който се обяви против санкции за Русия и внезапно трагично катастрофира на летището в Москва(и в неговото убийство замесен снегорин, като в това Немцов?!) ...и много други.

Мисля, че даже за убийството на Линкълн вече всичко е безспорно доказано...
цитирай
16. tzarkarui - Е да де, ама цикличност във върте...
03.03.2015 13:46
Е да де, ама цикличност във въртележката на хамстера ни води само до Сатурн. А Сатурн+Венера+Луната е хомосексуалиста дегенерат Кришна (демек йЕхова). Цикъла им (3114ВС-2012AC) вече изтече. Сега са предсмъртните агонии - или демек - ритане на бакърчето. хехе
Ако ти прави впечатление - вече не е "забранено" из нета да се говори с/у чифутоизма. Колко пъти съм бил банван по форумите (ингилизките) може да изчисли само висшата математика. А бнай брит така ми навреди през 1998/9 (косовската война), че още не мога да се оправя (финансово). Не се правя на дисидент де. Но нещата радикално се промениха след 2012. Днес вече не се пише joos, jooz, или the tribe, (за да не те баннат), а за чифутчина, и че чифутоизма (=на банкизъм) е нечовешки (не принадлежи на рода на ХОРата) и трябва да замине в клоаката на историята. Откровено вече се говори, че Наполеон (унищожил гнездото на чифутизма - Венеция) и Хитлер са герои, а Чърчил - пияница и чифутски дегенерат. Това стана възможно след 2012 - преди това беше немислимо.

Ролята на българския тъпандур© в историята е кармична - в какъвто и съюз да сме влизали сме му "разказвали играта" (термин от бриджа). Държавата (като образувание)е = на чифутизъм - не е съществувала преди 3114ВС (Кришната е неин основател) и няма да съществува след 2023г. Това е.

Земята измени наклона си от 23.5° на 26° и продължава да се накланя. Тропиците на Рак/Козирог станаха по на юг/север. Което доведе до размразяването на Сибир. Скоро полюсите ще се обърнат и изгрева ще бъде от запад. Имаше един руски космонавт - Назърбеков (или нещо подобно - казакстанец) - той го доказа на космическата станция - на всеки 40см. при движение на кълбо се обръщат полюсите - има видео в ЮТ - виж го с очите си.
След 2023г.полюсите ще се обърнат а Държавата ще бъде исторически спомен. След не много години (не повече от 180) Луната, Венера, и Меркури ще бъдат унищожени. Надявам се, че ще се инкарнирам точно в този момент- искам да го "изкиризя". хехе
цитирай
17. podvodni - пък и онази американска барета М...
03.03.2015 13:52
danailvdimitrov написа:
пък и онази американска барета Маршал заедно с двете му деца дето искаше да публикува книга за "11 Септ.", и със сигурност убиеца на бен Ладен,дето го намериха мъртъв тия дни, а и шефа на "ТоталФинаЕлф" Кристоф дьо Маржери, който се обяви против санкции за Русия и внезапно трагично катастрофира на летището в Москва...и много други.

Мисля, че даже за убийството на Линкълн вече всичко е безспорно доказано...


И не само това, но и смъртта на Гай Юлий Цезар е дело на Путин! А и още ред други загадъчни убийства в древността.


Баси, компа нео пощуря!!!
цитирай
18. tzarkarui - Меркелица нищо няма да направи щото ...
03.03.2015 14:08
Меркелица нищо няма да направи щото е некадърно комунде - чети какво Хелмут Кол (който я издигна) казваше за нея. Тя в най-скоро време ще бъде сменена от Бундестага и този след нея ще го направи. Но това ще стане през 2016 и ще бъде повода за WWIII. После - преди 5-6 дни ЦРУ беше затворен за 2-3 дни, повече от половината от персонала е в неизвестно местонахождение до днес. Чифутите казват, че тази година е годината за опрощаване на дългове и освобождаване от робство - чети - замитане на МВФ и Световната банка под чергата, опрощаване на трилионни US дългове, и емитиране на нов долар. По византийски. Нали и Ципрас иска това. хехе Начи - ял, пил, пял, и накрая - ами опрощаваме дълговете и всеки по пътя си. хехе Тея не щат да стават от софрата - хич не им се ще.

А българския тъпандур© да гледа Бтв и Нова и да цъка с език (докато се налива с пърцуца).

:) Тъй,тъй, Путин се преоблякъл като Брут и наръгал Цезар.

Вебстер Тарпли много точно го казва- по тъпандурщината© ще ги познаете - всичките тези либерасти са тъпандури©, спъват всячески човешкия прогрес и технологии, и искат да държат човечеството до 500 000 души.
цитирай
19. tzarkarui - Баси Подводни - мислим за едно и също ...
03.03.2015 14:10
Баси Подводни - мислим за едно и също нещо. Като натиснах "изпрати" излезе и твоя пост 17 за Цезар.
цитирай
20. podvodni - 16. tzarkarui
03.03.2015 14:12
Хе-хе-хе, ти за онова видео с перчата гайка на МКС ли говориш?
Тъ де, все пак планетката ни се намира в космоса , а не е отделна и независима част от него.
Това дет го пишеш, пората го очакваха да стане през 2012 г. по този начин, благодарение на Светата Гора ( Холивууд по нашенски) и опити на чифутите да изградят мощно енергийно поле тип - олеле майко, дано бог да не дава да сатене това нещо. Така де, кофти е да загубиш колицата на лизинг, апартаментчето и кредитната си карта.
Едно прителче все обича да повтаря - кинтите не стават за ручане ! :-)
Та именно в тази посока, баба Гущер нареди да напраат мега ритуал в Лондон през 2012, а преди това включиха на пълна мощ ЦЕРН, уж да търсят некъв си Х бозон или Х бонбон или да праат защитно поле.
Ма уцелиха гредата, струва ми се!

Хи-хи-хи, ако слушкаш може и да се инкарнираш точно в този момент!
цитирай
21. podvodni - 18. tzarkarui
03.03.2015 14:58
Както писах, компа взе да ми полудява. Не се бе случвало от близо 2 годинки.

Виж за Меркелица не се бях замислял, щото не я следя из късо. Тя и Оланд са ми като притурка в общата картина, но като спомена че ще я сменят през 2016 се сетих, че в Голяма Чифутия тогаз са президентските избори и преди 2 дни съобщиха, че Кришна ( Хуялапни Клатиклинтън - Буш 3) ще се кандидатира за президент. А през 2008 и изтеглиха яко ушаците и се отказа от президентскта надпревара та успяха да пробутат на хамериканосите човеко-маймуняка за президент. Спомням си как сатаниски се смееше пред камера когато и казаха, че са свитнали Кадафи, та нищо чудно в нейна чест да рочнат голяма патаклама в Близкият Изток. Обаче нали казах, че там Путя и Ко им е приготвил як курт капан?
Чифутите могат да казват каквото си щат, но сервитьора им е връчил сметката, а шефа на ресторанта се приближава с охраната за всеки случай.
И в цялата тази патаклама, наш цървулкю - президентчето, го раздава и той парче маг и астролог, та се мъчи по всекъв начин да помага на "братя та си". Обаче се не сеща, че само с компютърни програми не става, а си требат бая топки и знания.
А Ципарас е само пе(и)шка която има желание да се превърне в жребец на края на полето, но ще биде принесен в жертва в точнит момент. За тази операцийка Путин подготвя Ердоган.
цитирай
22. tzarkarui - Ще ме скъсаш от смях - ирландската ...
03.03.2015 16:57
Ще ме скъсаш от смях - ирландската овчарка - астролог. хахаха Той (тя де) си е крадливо шабес гойче дето и жена му не го ще.
Иначе правилно пишеш - Путин няма да позволи (отново) комунизъм у грчко. Щото е добър шахматист, интелигентен, многоезиков (щото повечето са монолингвисти), полуазиатец- полуевропеец (разбира се прекрасно с дръпнатите очички и им знае ходовете с 6-7 напред) - и най-важното -- не е роб на пениса си. Той е най-хубавото, което се е случвало на Россия след Петър І (руснаците полудяха- искат да го направят император). Проблема му е синагогата и Медведев (либерастите - 5тата рязаночоркова колона). Потайно направи и спонсорира най-гледаната телевизия по света - RT -- въобще яко е изучил чифутоидните номера и с тяхните камънаци по тяхната кратуна.
Ето адреса на Уебстер Тарпли -- http://tarpley.net/ -- има google translate - превод.
The Venetian Conspiracy -- http://tarpley.net/online-books/against-oligarchy/the-venetian-conspiracy/
Избори в USSA през 2016 може и да няма, а революция - със сигурност - бая кръв ще се пролива - холокост. Чифутите избиват шабезгойските си банкери, и по високите нива се изнасят в Китай и Сингапур. След тях и потоп.

Да, за гайката. Но има и много филми, в които опитите са със сфери и със същите резултати. Единственото условие е въртенето от дясно наляво на сферата. На всеки 40 см. се преобръща. Слънцето го прави всеки 11 години. Земята - на всеки 5184 години. Така че няма нищо страшно. Е, южния (бивш северен) полюс ще отиде в Канада, ама хамараканците да му мислят и да се оправят. И гълфстрийм няма да има, а пък сьомгата ще си хвърля хайвера в Сибир - при руснаците. Ама така е било на времето - така ще и стане сега. И както не е имало рязани пишки преди 3114ВС така и сега няма да има за в бъдеще. Нито Държава (като образувание), нито войни, убийства, религии, робство, извратености - ти си ги изброй останалите.
цитирай
23. podvodni - 22. tzarkarui
03.03.2015 18:22
Да бе, без майтап! Само да го беше видял миналата година какви циркове бяха с датата на оставката на правителството на Орешарски. А пък след това - дата за извънредни избори, дата за съставяне на правителство. Абе цирк от всякъде!
Инак за изборите в хамериката, може да се окажеш прав. За момент не отчетох масовата сугестия дето я провеждат в момента в американско с преекспонирането на "полицейското своеволие" и масовите убийства на чернилки и бездомници от полицай. Подготвят беднит тъп хамериканец за големото ура, и като начало могат, и ще му спретнат една хубава кризичка, та да го шашардисат и да го принудят да гепне автоматите. След това ще обявят извънредно военно положение и може да хвърлт армията срещу реднексовете. То нали в армията не остана читав американец, а са само кандидат американци от латино-америката. Требе да напълнят концлагерите, инак за какво са дали толкоз кинти.
А това, че се пренасят в Китай никак няма да ги спаси.
Преди 100 и кусур години, династията Дракон дава заем на банкерите да си спретнат ФЕД и дават поръчение на Рьорих баща да им изготви еднодоларовата банкнота. Сега си искат златото с лихвите, но чифутляците са го шитнали на пичовете Сиви за некоя и друга технология дето става само за направата на мобилни телефони и смартфони..
Миналата година Меркелица, и тя си поиска златото от ФЕД и чифутите го взеха от Украйна та и го върнаха.
А Путин и Китай ги сечат по тънката лайсна като пазаруват яко злато.
Та така, че в Китай ги чака големо дърво за гризане!
За останалото си прав, но дано бъде малко по-леко та да го преживеем някак си!
Май, така и го дават по прогнози - на 3 пъти през 7--10 години от 2025-27г.
цитирай
24. raders - https://www. facebook. com/pr...
03.03.2015 18:44
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005745723944&fref=nf
:/// ЦЦЦ тук май е бъкано с пророци
цитирай
25. podvodni - https://www. facebook. com/pr...
03.03.2015 19:25
raders написа:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005745723944&fref=nf
:/// ЦЦЦ тук май е бъкано с пророци


Здрасти Радев!
Само двама-трима сме ........ със здрав разум!
цитирай
26. tzarkarui - Здрасти Радев! Само двама-трима ...
03.03.2015 20:43
Здрасти Радев!
Само двама-трима сме ........ със здрав разум!

И тези със здрав разум нямат account в мутрокнигата. Аз специално адреса на тази мутрокнига съм го сложил в хост файла с IP адрес 127.0.0.1 (loopback 127)

Тц, не се бараме на пророци - те са © и ® на рязаночорковото племенце. хехе
цитирай
27. parf - Най-добре е да припишем на Петин и ...
03.03.2015 21:01
Най-добре е да припишем на Петин и убийствата на братя Кенеди, и на Мартин Лутър Кинг, и на онзи бездомник - вчера, наритан от 5 полицаи на земята и след това застрелян с 6 куршума - вероятно Путин лично се е разпоредил за последното.
цитирай
28. podvodni - Питат ме, що не вземеш да се хакнеш в ...
03.03.2015 21:15
Питат ме, що не вземеш да се хакнеш в сураткнигата?
Нещо никак неме кефи тази опция, та не съм се акаунтирал там.
Бай брадър е поставил доста примамливо сиренце в нета с тази книга, но малко надушват миризмата на не(се)мити миризливи краци.
Други я усещат, но искат да бъдат креативни и в крак с времето.
цитирай
29. merlin68 - Баба Ванга също май беше казала н...
03.03.2015 21:59
Баба Ванга също май беше казала нещо, че работата ще се вмирише от към Сирия
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3682685
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031