Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2015 02:42 - Отмъщението на ситите .
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 12249 Коментари: 22 Гласове:
23

Последна промяна: 30.04.2015 02:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Това писание няма нищо общо с легендарната поредица на Лукас "Междузвездни войни" въпреки, че заглавието е идентично с епизод 3.
Тук няма да стане на въпрос за Ситите като представители на "лошите" а за ситите - представители на идиотите, които до такава степен са се наситили на власт, материални придобивки и охолен живот, че са загубили всичко човешко в себе си и са обърнали Дарвиновата теория в обратен ход.
Много отдавна, когато Бойко Борисов (който за по-кратко от тук на сетне ще наричам Нищожеството ) изяви желание да влезе в управлението на държавата ни, казвам, че това е едно невероятно глупаво, ограничено и елементарно същество. Даже, след като получи огромната подкрепа за надяване на кредитният хомот на нашата държава с изтеглянето на загробващият заем от 8 милиарда евро, останах на същото мнение, въпреки повсевместната възхвала, от журналисти, политолози и всякакви друга паплач, на неговата "феноменална тактическа игра". Причината за това мое мнение, е, че Нищожеството е толкова тъп и ограничен, че едва ли е възможно да измисли някаква по-сериозна тактическа схема на политическата сцена. Единственото нещо което крепи Нищожеството на върха на властта е: огромното сребролюбие, безумният му нарцисизъм и мания за величие - перфектната комбинация от слабости които иделно са вплетени в Нищожеството което от своя страна го прави идеалната кукла на конци в ръцете на задкулисието и куклуводите. Друга отличителна черта която прави Нищожеството перфектният роб е отмъстителността и неистовата омраза към неговите противници. Нищожеството няма приятели. Той дели хората на две категории- тези от които може да извлече максимум печалба и такива от които няма никакъв кяр наричайки ги с презрителното "лош материал". 
На запознатите с технологията на задкулисието е ясно, че Нищожеството е перфектният кучи син.
Кучи син, но техен кучи син!
Какта споменах, Нищожеството е куклата управляван от някого. Тези някой са родните маргинали, които по умствен капацитет не се отличават много-много от Нищожеството, макар да имат някоя и друга гъннка в огледално-глаткото нещо в главата си което, по незнайни какви причини, наричат мозък.
Защо казвам, че умственият капацитет на тези маргинали е почти равен на същият като на Нищожеството?
Защото въпреки явните доказателства от последните 15 години, така и не могат да разберат, пък какво остава да осъзнаят, че са просто едни жалки пионки на които е отредена съдба близка или равна на Саддам и Кадафи, Независимо, че членуват в разни циркаджийски организации наречени масонски, те нямат нищо общо съ
с западните масони които ги възприемат за жалки отрепки и долно качество същества.
Но въпрки това те са идеалният инструмент за изпълнение на западните щения на местна почва.
В началото на 2013 г. на Нищожеството и родните маргинали бе показано кой, реално, "кара влака" в нашата страна. 
Защо?
Защото Нищожеството и маргиналите бяха си позволили волността да се заиграят, нерагламентирано, с емира на Катар. Самият емир ясно усещаше, че е "заложен на дузпата" заради фиаското което претърпя в Сирия, като основен двигател и пощенска кутия за терористите от Свободната Сирийска Армия която по-късно бе преименувана на ИДИЛ от своите покровители - "Короната". Освен това, но емира си бе позволил да гепса много повече кинти от разрешените му и се опита да скрие част от тях у нас под формата на "Гаранция за инвестиционно намерение". Тази "гаранция" в размер на  200 милона долара бяха 10 % от комисионата която Нищожеството и родните маргинали бяха получили за да скрият кинтите на емира. На 25.юни 2013 г. емир Хамад ал Тани предаде властта на своят син Тамим ал Тани и като по чудо избегна участта на Садам и Кадафи
Но преди това  западните куклуводи издърпаха яко ушите на Нищожеството и родните маргинали като им спретнаха операция "януарски  сметки на ток". 
Нищожеството изпадна в невероятен ужас и направи всичко възможно да омилостиви своите годподари зад граница, но бе принуден да си поде оставката. Направи го под погледа и от кабинета на посланик Уорлик. И за да бъде наказанието по-болезнено, западните куклуводи извадиха от игра част от веригата за манипулация на изборните резултати - печатница Костинброд. Оръдието на тази операция Бареков, през този период бе програмен директор на ТВ 7 си изпълни перфектно ролята, за което му бе заплатено с евродепутатско място.
Той поне се оказа с малко повече сиво веество и не се направи на тарикат и да продължи да гради политическа кариера на родна почва, което му беше категорично забранено. Просто си взе възнаграждението и си би камшика към Брюксел.
Но Нищожеството остана. Защото го бе страх от по-големи наказания, а и накърнената гордост от нанесеното унижение от страна на Българският народ въпреки изградените километри магистрали и лентички, безчет спортни зали и неизброими минути под прожекторите на тв. студията, тълпите от хипнотизирани и екзалтирани репортерки, не му позволяваше да захвърли тези висини на неговото харизматично управление.  И съвсем предсказуемо, започна да прави постъпки за умилостивяване на своите задгранични господари. Не останаха по-назад и родните маргинали. Някои от тях бяха наказани с иземане на позиции и финасова мощ. Цветан Василев, Христо Бисеров, Искра Фидосова,  Цветан Цветанов бяха показно " екзекутирани" за назидание и предупреждение към родните маргинали. А Дянков като наблюдател и непосредствен координатор който бе загубил контрол над ситуацията бе изпратен в изгнание в Русия.
Как и какви ангажименти бе поел Нищожеството към своите господари - те първа ще има да видим, но предупреждавам, никак няма да са хубави и в поза на народа ни.
Защото тези ангажименти ще бъдат един вид наказание към Българите за тяхното антиевропейски и проруски пристрастия. Факт е, че болшинството от народа е антиевропейски, антиамерикански и русофилски настроен. Генетично-ментална предопределеност, какво да правиш?
И така, от началото на вторият си мандат, който бе спечелен не в урните, а в ЦИК, Нищожеството започна да изпълнява своят ангажимент. Тотално провали "Южен поток" и наказа България с лишаване от парични постъпления под формата на инвестиции, транзитни такси и евтин газ. Пое курс към драстично увеличение на цената на тока, увеличение на пенсоната възраст, намаляване на заплатите чрез намаляване на работното време под претекст - криза, увеличаване на дълговото бреме, връщане на възможността българска земя да бъде придобивана от офшорни фирми и чужденци, признаване на трети пол, пълен отказ от национална сигурност и въвеждане на чужди войски на територията на България вкл. и за охрана на държавните ни граници. Предстои безгласното приемане на Тран-атлантическото споразумение и допускане на отглеждане и продажба на ГМО храни и разрешаване на добив на шистов газ.
Но най-жестокото отмъщение Нищожеството бе запазил лично за себе си - униожението на ТВ 7.
За Нищожеството, журналистите и хората работещи в тази телевизия бяха също толкова виновни за ноговото унижение колкото и Бареков, въпреки, че те бяха обикновенни подчинени на пловдивчанина. Поради забрана и невъзможност да отмъсти директно на Бареков, гнева на Нищожеството бе насочен изцяло към хората работещи в тази телевизия.
И вчера той приведе своето отмъщение в изпълнение -ТВ 7 бе сложена на дръвника.
Вярно е, че ТВ 7 има дълг към КТБ, но тя не е от най-големите длъжници.
Всичко щеше да се развие така като го бе замислил Нищожеството, ако не бе неговата и на маргиналите вродена тъпота.
По думите на съдия-изпълнителя,описът и иземането на имущество започва, по принцип, от най-скъпите вещи. 
И томно тук се проявява невероятната глупост на Нищожеството и маргиналите.
Представете си само за момент, че вие сте съдия-изпълнител който трябва да конфискувате заложено имущество като търсите преди всичко най-скъпите вещи. Какво ще направите?
Ще направите списък, нали така? И  какво ще сложите като първи номера този списък? 
Точно така - най-скъпите неща!
Кредиторите на ТВ 7 също сда направили списък, но чудно защо най-скъпото нещо от обещетението на ТВ-то което е тв. техника се подвизава под № 128, а не под № 1.
Под № 1 са охранителни камери. 
Също толкова чудно е защо описа на вещите и залога се извършва от юрист на банката кредитор, а не от наетият съди-изпълнител. Именно тази неизвестна госпожица, въпреки своето юридическо образование, меко казано, прееба пейзажа и срина добре подготвяната операция по назидателно отмъщение.
Та тази госпожица, най-тъпо настоя ,описа и иземането да започне директно от № 128 което се явява сърварите на телевизията. Т.е. тъпата патка се юрна веднага да дръпне шалтера на телевизията. На въпроса защо не действа по ред на списъка, така както са се разбрали с изпълнителният директор, кухата лейка, отговаря - ТАКИВА СА МИ ИНСТРУКЦИИТЕ.
И то пред камери, микрофони и свидетели - о-оо свещенна тъпота! 
И това отприщи лавината на недоволството и спаси телевизията.
Отдавна твърдя, че демократичните промени съсипаха доброто образование което бе постигнато за 45 госини под соц. управление.
Въпросната тъпанарка, бе на видима възраст около 30-те, което ще рече, че езавършила право някъде преди 5 -7 години и в никакъв начин не може да се нарече соц възпитаник. Тя е рожба на промените и следствие на окаяното ни образование плод на тези промени. Едва ли ще открия топлата вода като кажа, че диплома можеш да вземеш с пари или по гръб с високо виранти крака, но акъл и знания - не.
Тук ми хрумва едни други дъпроси.
Следвайки логиката на съдия-изпълнителя и тъпанарката юристка, се питам защо синдиците на КТБ погнаха един от малките длъжници на банката, а не бързат да си приберат вземанията от длъжници на които сумите по задълженията надвишават 10 (десет ) пъти дълга на ТВ 7 ?
А защо от НАП който е започнал ревизия преди повече от 6 месеца на ТВ 7 са запорирали акциите на дружеството и по този начин възпрепятстват продажбата на телевизията и погасяване на нейните задължения към КТБ?
Защо синдиците от КТБ категорично отказват да приемат погасяване на задължението на телевизията чрез финасови средства, а настоявата за изземане на телевизионна техника - преди всичко сърварите?
Странно нали?
Но защо зод граница са дали разрешение за унищожение на ТВ 7 въпреки, че бе удобна маша за операция "Костинброд" ?
Защо тя, въпреки своите заслуги?
Защото ТВ 7 е коренно различна телевизия и не е в стандарта на маргиналните телевизии като БТВ и НОВА.
Докато по БТВ и НОВА (които имат далеч по-големи задължения към КТБ) основно се въртят блудкави предавения, реалити формати и са бъкани с негативизъм в новините си които ги превръща в идеални майнд контрол институции, то в ТВ 7 преобладават наистина стойностни и разнообразни предавания.
Другата "грешка" на ТВ7 е излъчването на новини които маргиналните телевизии не смеят да излъчват защото противоречат на "правата демократична линия".

Другата простотия плод на тъпоумието на маргиналите и Нищожеството бе изсипването на близо 100 броя полицай пред центрата на ТВ 7.
Имам приятели полицаи, както редови така и офицери. Стабилни момчета, но поставени род ужасни условия на работа, при което вместо да мислят за изпълнението на служебният си дълг, те трябва да мислят за собственото си физическо оцеляване в преносният и буквален смисъл на думата. Един от тези мои прлиятели, почина в следствие на преумора по време на протестите през 2014 г.
Именно такива момчета бяха поставени между чука и наковалнята пред телевизията.
Питаха ги на какво основание са тук и то в такова количество, на което гледайки в земята отговаряха - Обърнете се към ПРЕСЦЕНТЪРА НА МВР (МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ).
Момчетата не са виновни че дават такъв отговор, те посто изпълняват заповеди, но това бе поредната глупост на малгиналите и Нищожеството. 
Защо? 
Защото чрез този отговор стана пределно ясно кой е в дъното на тази наказателна операция - Нищожеството и родните маргинали.
Ако отговорни за действията на полицаите са от съответното РПУ и максимум от СДВР, то за чий хуй пращат журналистите към пресцентъра на Министерството?
Какво ще им кажат от там? 
Освен ако...
Освен ако самото действие на полицаите не е наредено от самото министерство, респ. - министърката (поредната тъпа патица в обкръжението на Нищожеството),, респ. - самото Нищожество. 
Мислите ли, че тъпата патка която е министър на вътрешните работи ще направи нещо без знанието на Нищожеството?
Аз съм убеден, че няма да направи!
И естественно Нищожеството беше бесен, което си и пролича когато от ТВ 7 се свързаха и взеха телефонно интервю с него. Толкова беше бесен, че не му достигна акъл (всъщност такова нещо в него напълно липсва) да си прикрие омразата към работещите в ТВ 7 с което сложи точка в убеждението, че той е в дъното на тази акция.

И така, Нищожеството наказа тези които стриктно изпълняваха неговата заповед, колкото и безумна да бе тя, но яростта и омразата вместо да се поуталожи, се засили в още по-голяма степен.
Това никак не ще спре Нищожеството, и той ще продължи да наказва, което ще му изяде главата, както и главите на родните маргинали които за шепа стонки са способни да продадат и собствените си майки.

Отмъщението на ситите ще бъде тежко, но отмъщението на народа ще бъде жестоко!





Гласувай:
25



1. tzarkarui - Добре, хареса ми
30.04.2015 08:52
но отмъщението на народа ще бъде жестоко!

Глупости - народа е малоумно и тъпо стадо. Доста зло при това. Защото тъпотията е злина. Това стадо, което ти браткиш наричаш народ е робско стадо, станало робско по собствено желание. Един на хиляда са способни да работят истински (творчески) качествено, останалите блеят/плачат към "държавата" да им оправи хала. А боко тиквоча е точното изражение на този робски и зъл народ - тъп и първосигнален.
Зная, че няма да се съгласиш с мнението ми, затова хвърли един поглед в/у кочината навън - такова вонящо чудо и в россията не може да се види. А баш россията са робски народ от времената на святослав чифутина.

:) А иначе - статията ми хареса, свежа е, с прекрасно чувство за хумор - поне що се отнася до дудука барекофф.

Браткиш, не отваряй очите на слепите - ще те наплюят с отрова - от собствен опит ти го казвам.
Привет браткиш
цитирай
2. bojinkata - Браво! Много добре написано! От ...
30.04.2015 08:53
Браво! Много добре написано! От калинки и теменужки какво да очаква това Нищожество? Той сам си ги назначи!
цитирай
3. sartorium - " ...Бойко Борисов (който за по-кратко от тук на сетне ще наричам Нищожеството )..."
30.04.2015 09:02
Чудно ми е кое му е по-краткото като и двете са от по 12 букви?

Няма да ми повярваш, но се насилих да ти прочета постинга до края, макар че знаех какво може да си написал.

" Факт е, че болшинството от народа е антиевропейски, антиамерикански и русофилски настроен."
Глупости! Болшинството от пенсионерите с промити от комунистическата диктатура мозъци, отговарят на това условие. Младите хора - не.

Ах, тези масони! Забравил си само да уточниш, че зад западните масони стоят евреите, на които им дърпат конците нацистите от тайните бази на Луната, които пък са подвластни на Галактическата федерация на Тъмнината.

Всичко останало дето си го напляскал е просто един объркан и често противоречящ си израз на омраза към Бойко Борисов, който не знам дали има акъл, но знам, че "русофилския" ни народ гласува в по-голямата си част за него, а не за аватара на Путин в България - Серьожа Станишев.

цитирай
4. podvodni - 3. sartorium
30.04.2015 10:38
Трябва да съм тотално откачен, но ще ти дам един съвет:
Преклонявам се пред твоите ясновидски способнисти, но те съветвам, с оглед на твоето ментално здраве и спокойствие, щом като знаеш какво съм написал, просто не го чети! Не се насилвай и не издевателствай над себе си!

Реално аз не мразя Нищожеството, напротив, органически не го понасям!
Аз не познавам разумен човек който да мрази глупостта и малоумието, пък какво остава да ги обича. Защото омразата е присъща само на тъпанара, ярък представител на която се явява въпросното Нищожество, а разумните хора просто имат непоносимост към това ментално състояние на човекоподобните същества.

Казваш, че болшинството от пенсионерите били русофили и антамериканци? Вярно е, но тези пенсионери са възпитали своите деца, които, от своя страна, са възпитали техните внуци, които се явяват въпросното младо поколение.
Да правя ли съответните изводи?

А относно масоните и задкулисието, те съветвам (пак ще проявя несвойствена дборота от своя страна) да се обърнеш към един емблематичен брой на списание "Форбс" от миналата година. Та в този брой списанието, което не е някое световно нейзвестно, ясно казва "Извинете, Вие сте прави!". На кого и за какво се извинява емблемата на Западното висше общество, ще разбереш след като го прочетеш!
цитирай
5. getmans1 - Знам,че ще си направиш погрешни изводи но все пак истината преди всичко.
30.04.2015 10:41
ББ не е казвал „лош материал“, материал да, но лош не. Иван Бакалов и е-вестник не са му ПР-и:
http://e-vestnik.bg/12207

За “лошия” човешки материал

“Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ. Пенсионерите с цялата си глупост ги води носталгията… И вие - милион и половина, дето избегахте… Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям” – на среща с българи при посещение в Чикаго, февруари 2009 г. Тези думи са цитирани по-свободно в някои медии, че Борисов е казал за населението, че е “лош материал”.

И не „западните кукловоди“ на ББ а „северните“ такива организираха февруарските протести. След като подаде оставка в парламента заяви „ Снощи се обадих на Путин по телефона и го уведомих,че подавам оставка затова приберете хората от улицата“ / това той казва излизайки от залата обърнат към лявата част от залата, а кои седят там и кои им са кукловодите!?/
Само да припомня, че първо минавайки покрай Местан каза „че бил „поръчан“ от Доган.

Тъй че, уважаеми Подводен прецизността е в детайлите, в политиката това са посланията всичко друго е от „лукаво го“, дребния и червен гявол.

Иначе от постинга ти може да се получи добра „сценка за някоя от партийните ви вечеринки“ все пак и вие имате право на малко радост и смях, но иначе народа разбра КОЙ го нарича „лош материал“.

цитирай
6. podvodni - Браво! Много добре написано! От ...
30.04.2015 10:42
bojinkata написа:
Браво! Много добре написано! От калинки и теменужки какво да очаква това Нищожество? Той сам си ги назначи!


Всъщност не е важно, че той ги назначава и си носи последствията за тези си свои действия, а че има все още хора които му ръкопляскат.
Защото, за тях, Нищожеството е еталон за висш интелект на значим играч.
цитирай
7. podvodni - но отмъщението на народа ще бъде ...
30.04.2015 10:52
tzarkarui написа:
но отмъщението на народа ще бъде жестоко!

Глупости - народа е малоумно и тъпо стадо. Доста зло при това. Защото тъпотията е злина. Това стадо, което ти браткиш наричаш народ е робско стадо, станало робско по собствено желание. Един на хиляда са способни да работят истински (творчески) качествено, останалите блеят/плачат към "държавата" да им оправи хала. А боко тиквоча е точното изражение на този робски и зъл народ - тъп и първосигнален.
Зная, че няма да се съгласиш с мнението ми, затова хвърли един поглед в/у кочината навън - такова вонящо чудо и в россията не може да се види. А баш россията са робски народ от времената на святослав чифутина.

:) А иначе - статията ми хареса, свежа е, с прекрасно чувство за хумор - поне що се отнася до дудука барекофф.

Браткиш, не отваряй очите на слепите - ще те наплюят с отрова - от собствен опит ти го казвам.
Привет браткиш


Привет браткиш!
Зная, че си прав, но една малка молекулка мен в мен неистово желае да не си, в частта за народа.
Зная също така, че на тези 111 хил. кв.км. се инкарнират всякво чудо на прорадата което си мсли, че е достатъчно силно и опитно та да преодолее високата летва на изпитанията. Зная също така, че тук ще има голяма чистка и ми става малко страшно.
Три са страните които се явяват висшето образование на тази планета - Сомалия, Украйна и България.
Сомалия и Украйна горят!
Ред е да пламне България, та да се очисти от този ненужен пълнеж, но понеже пълнежа и боклука не е концентриран на едно място, то ще се окаже, че покрай сухото ще пламне доста и от мокрото.
А за рашките можем малко да поспорим, макар и да имаш много право!
цитирай
8. podvodni - 5. getmans1
30.04.2015 11:34
Гети, ако щеш ми вярвай, но ти наистина ми разведри деня, за което искренно ти благодаря.
Уважавам чувството ти на хумор, но наистина ли смяташ, че изказаната реплика от старана на Нщожеството към лявата част на парламента, при положение че си мени мчнението минимум 4 пъти на ден, е чистата и неоскверена истина?
Да се обади от кабинета на Уорлик на Путин и да го уведоми, че подава оставка?
Предполагам, че след такъв телефонен разговор, Путин, доста дълго време е останал в размисъл без да разбира за какво иде реч.

Смяташ ли, че ако Доган беше наистина поръчал Нищожеството, то той щеше да бъде жив та да направи подбно изказване?

А онази реплика за лошият материал я има на запис и можеш да си я припомниш в ютубата.
Както и разговорите за Мишо бирата и на сутрешното прителско заседание в Банкя.
цитирай
9. sartorium - Какво да ти кажа, Подводни...
30.04.2015 14:55
Ако имаше по-малко кукувци по света, които решават кой е ненужен пълнеш и кой подлежи на прочистване, може би сега нито Сомалия, нито Украйна щяха да горят.
Не знам на какво по-възрастните учат децата си, ама нещо ми се вижда слаб наплива от млади хора, горящи да живеят и работят в Русия, под вещото ръководство на Владимир Владимирович.
Пожелавам ти да си жив и здрав и следващия живот да се преродиш в Сомалия, че да ги образоваш и там. Усещам, че си дух от най-висшите нива на вибрации и знам, че ще се справиш.
цитирай
10. freeoldmen - Перфектен анализ, podvodni!
30.04.2015 15:12
Не го слушай твоя браткиш.
Оплюването е норма, наложена по нашите земи точно от нищожествата.
Ако се съобразяваме с тях, действително всичко е загубено.
цитирай
11. podvodni - 9. sartorium
30.04.2015 17:44
Изключително си прав за кукувците. То и пича Исус го е казал преди, има-няма, 2000 години - Ако ги нямаше чифутите и животните нямаше да се изяждат. А какво остава за Сомалия и Украйна.
А за наплива в Русия, просто лекинко грешиш, но това го отдавам от незнание, поради липсата на инфо по СМИ.
Миналата година, Русия стартира програма за обучение на студенти в техните ВУЗ-ове. Напълно безплатно + общежитие на стойност 20 рубли месечно + стипендия в размер на 1800 рубли месечно ( в Русия един руски студент получава стипендия 700 рубли на месец, и то не всички). Кандидатите за 2014 са били 20 души, тази година общият брой кандидате е 182 души ( големият ми син е вече втори семестър на първата година - подготвителна за език в МГУ по тази програма) .
А желаещите да работят в Русия, от началото на тази година са били 12 000 души, но допуснати само 450 души.
Оставам на теб да научиш какви специалности са притежавали тези 450 души.
По-горе съм дал достатъчно репери за да се ориентираш.
А в Сомалия аз няма да се преродя, нито пък в Украйна, защото те са едно стъпало по-ниско от България!
цитирай
12. podvodni - Не го слушай твоя браткиш. Оплюв...
30.04.2015 17:51
freeoldmen написа:
Не го слушай твоя браткиш.
Оплюването е норма, наложена по нашите земи точно от нищожествата.
Ако се съобразяваме с тях, действително всичко е загубено.


Ако говориш за tzarkarui, просто си останал с погрешно мнение.
Браткиша е един от малкото блогери с които можеш да водиш истински спор и диалог, даже и да имате коренно противоположно мнение. Има доста познания, а стилът му на изказ е малко по-особен и не всеки може да го схване от пръв път.
Царския плюе само определена група от хора. Бих казал, че директно си ги попържа. Иде реч за марулоядците-кришнари, чифути, хазари, гърци, мангали. и,най-вече, робите.
Инак към другите е прекалено толерантен!
цитирай
13. theeconomist - Ех, субмарине....
30.04.2015 17:58
Разбирам хората да влизат и да казват своето мнение....Ма като нямат мнение или имат такова, но не са съгласни с него, ходят по блоговете да поучават.

..."и може тъй да се случи,
слепец да те води по правият друм,
безчестник, на чест да те учи......."

Но ти си пиши спокойно. Както казва по горе пелопонеският гастарбайтер - граматик тия са просто "пълнеШ"! :-)))

Най - обичам емигрант да ме учи на родолюбие и възпитаник на ПТУ, да ми тълкува цитати.
тия са от тези дето се обаждат на ЕГН - та! :-)))
цитирай
14. getmans1 - Някой при това положение питаше, „ подводни, ти вярваш ли още на Дядо Мраз?“ за Дядо Коледа определено знам, че не го признаваш ...
30.04.2015 17:58
podvodni написа:
Гети, ако щеш ми вярвай, но ти наистина ми разведри деня, за което искренно ти благодаря.
Уважавам чувството ти на хумор, но наистина ли смяташ, че изказаната реплика от старана на Нщожеството към лявата част на парламента, при положение че си мени мчнението минимум 4 пъти на ден, е чистата и неоскверена истина?
Да се обади от кабинета на Уорлик на Путин и да го уведоми, че подава оставка?
Предполагам, че след такъв телефонен разговор, Путин, доста дълго време е останал в размисъл без да разбира за какво иде реч.

Смяташ ли, че ако Доган беше наистина поръчал Нищожеството, то той щеше да бъде жив та да направи подбно изказване?

А онази реплика за лошият материал я има на запис и можеш да си я припомниш в ютубата.
Както и разговорите за Мишо бирата и на сутрешното прителско заседание в Банкя.


... То в ютубата има истини по всеки вкус, вярвай си в градските легенди дето ги измислят в който щеш кабинет я на Уорлик я на Позитано и Москва.
цитирай
15. podvodni - 14. getmans1
30.04.2015 18:21
Гети, в днешната пазрана икономика е хубаво да вярваш както в Дядо Коледа, така и в Дядо Мраз. Все пак, явяват се конкуренти и предлаганата услуга става по-качествена.
А всяка легенда, за да бъде достоверна, трябва да съдържа минимум 50% истина.
Още Гьобелс го е казал, щото добре е слушал своят учител Фрайхер фон Валдберг, който си парче еврейче.
цитирай
16. podvodni - Разбирам хората да влизат и да ка...
30.04.2015 18:27
theeconomist написа:
Разбирам хората да влизат и да казват своето мнение....Ма като нямат мнение или имат такова, но не са съгласни с него, ходят по блоговете да поучават.

..."и може тъй да се случи,
слепец да те води по правият друм,
безчестник, на чест да те учи......."

Но ти си пиши спокойно. Както казва по горе пелопонеският гастарбайтер - граматик тия са просто "пълнеШ"! :-)))

Най - обичам емигрант да ме учи на родолюбие и възпитаник на ПТУ, да ми тълкува цитати.
тия са от тези дето се обаждат на ЕГН - та! :-)))

Всъщност няма нищо против емигрантите - личен избор
Но емигрант в Гърция ми звучи като психиатрична диагноза. Т о за това не го вземам на сериозно, но толерантност - какво да правиш!

"..Отчаян, окаян,веднъж в булеварда
аз тръгнах неземно злочест.
И вдигнах над себе си ярка плакарда:
"Човек без капчица чест!"

Но странно: презрение няма ни капка!
Посрещат ме вред с интерес,
любезно отвсякъде свалят ми шапка:
"Без чест ли си? — Прави ти чест!"
...."
цитирай
17. freeoldmen - О, не казвам нищо отрицателно за tzarkarui,
30.04.2015 19:44
готините пичове си личат отдалече.
С удоволствие чета разговорите ви в твоите постинги...
цитирай
18. tzarkarui - Пазарна икономика?
30.04.2015 20:10
Никога е нямало, няма, а и никога няма и да има. Това е термин измислен за отличниците (IQ=6) - то в Булгаристан само отличници се виждат. Откакто столицата на парите се е изместила от Венеция в Ситито - Ландън. Пазарна икономика - дрън-дрън. (Подводни, браткиш, напомни ми в ЛС да ти драсна хавата за Венеция.)

Има ХОРа, има Нехора (повечето с рязани пластелинчета). Тези - нехората - си хващат другия влак (имам постна тази тема). Нехората са или животински инкарнации в човешки тела (в Булгаристан такива бол) или "бивши" хора, чиито тела са "населени" от архонти/демони. :) Вече им измислиха и термин - социопати/психопати. Та, тези нехора (особено тези с отрязаните корнишончета) са последователи на "Мадам Курвата от Публичния Дом" - yhwh. Ти също могат да бъдат и нерязани ристиени, но все-пак и лижат миризливия обрязан клитор. yhwv е еманация на Кали (съпругата на Шива), като Кали Юга е нейната (най-кратка) Юга. Тези нехора знаят само да разрушават и са изтъкани от омраза. Мразят всичко живо, включително и самите себе си. В Булгаристанската губерния омразата е най-цененото "качество". Или бих казал - умение.
ХОРата от човешкия род не могат да мразят, просто не са способни на това (гняв и омраза са две различни неща). Любовта, Милостта/Милосърдието, Съчувствието, са непознати в Булгаристан. А за качеството, изключително присъщо само на ХОРата от човешкия род - Емпатията - в Булгаристан не може и дума да става.

Така, че Подводни, прав си браткиш за много неща.
Кажи на синът ти да ти преведе (може и с google) една много важна за теб книга - Ulick Varange - Imperium The Philosophy of History and Politics-1948. :) Щото знам че ингилизкият ти куца. Истинското му име е Francis Parker Yockey.
Тази книга е задължителна за четене. Не знам дали я има преведена на булгаристански.

( :) Айде, че стана време за НемаТодска молитва - ще ми се стопли винцока, ще ми изстине вълчото мезе. :) ) хехе
цитирай
19. sartorium - Я! Вярно, че съм допуснал правописна грешка. Икономиста е еякулирал от щастие:-))
01.05.2015 08:39
Подводни, към Европа и САЩ поеха повече от милион българи и вероятно благодарение на тях, останалите тук не измряха от глад. Колкото и да дрънкаме против прогнилия Запад, истината е, че баш той ни храни вече 2 десетилетия.
Както СССР ни хранеше 40 години. Фактите са си факти, ако и Гинка да твърди, че ги измисляли учените:-))

Междувпрочем, блогърът tzarkarui е по-голямо хахо и от теб. Трябва да го вземеш някой път с теб на Сириус, да им вземе акъла на сирианците:-))
цитирай
20. bojinkata - Браво! Много добре написано! От ...
03.05.2015 13:48
podvodni написа:
bojinkata написа:
Браво! Много добре написано! От калинки и теменужки какво да очаква това Нищожество? Той сам си ги назначи!


Всъщност не е важно, че той ги назначава и си носи последствията за тези си свои действия, а че има все още хора които му ръкопляскат.
Защото, за тях, Нищожеството е еталон за висш интелект на значим играч.

Нищожествата си уважават Нищожеството!
цитирай
21. podvodni - koko57
10.05.2015 13:45
Благодарско за признаниетоза материала и за "градивната критика" относно духовните практики !

И така:
Според теб с Кару Цар хал хабер си нямаме от духовни практики ?
Съмнявам се!
Даже бих казал, че напълно грешиш!
Защо ли?
Защото това което пиша и зная в най-пълна степен се доближава до Учението Христово, от колкото твоят коментар.
Тук ще направя малко отклонение - разяснявам, ане се заяждам въпреки, че може да ти се строи, че използвам остър тон.
Продължавам - Евангелията на които всички се опират, не са това което са!
Т.е. там не са отразени напълно цялото и истинско Христово учение.
Даже и непълни, те са един вид А-Б-то на учението.
Все пак да си припомним, че Христос е имал 12 ученика, от които 2 особенно доверени, но по обясними причини те не присъстват в Библията. Но и в четирите които са там (въпреки, че са писани от хора които са били не чак толкова близо до Христос и даже писани много след Христос ) са достатъчни на първо време.
Най-вече, защото в 3 от тях самият Христос се нарича СИН ЧЕЛОВЕЧЕСКИЙ и НЕ СЕ Е НАРИЧАЛ ГОСПОД !!!
Значи ТОЙ се нарича не така както го величаят.
Казваш, че всеки който се мисли за по-горен от Господ получава юмрукът му.

Т.е. всеки който дръзне да назове Христос Син Божий и Господ, би следвало да получи юмрукът му защото това определение е ВЪПРЕКИ НЕГО.

Защо аз и други имаме дързастта да говорим по този начин?
Защото следваме правилно това което учи Христост. Той казва - Който приема мен, приема Бог.
Т.е. Христос е приел Бог и говори с неговите думи ( условно казано).
Т.е. Христос е богоравен.
Следователно всеки който приема Христос ( учението) приема Бог и става Богоравен.
А Христос е учил своите приближени 12 именно на това - богоравност.
Което е описано най-подробно в апокрифните евангелия които не се приемат от църквата.
Така никога не се нарушава мъдрастта - Няма ученик по-горен от учителят си.

И друго- Христос НИ-КО-ГА не е заплашвал така както правят "истинските Християни".
цитирай
22. kvg55 - Така е, така е, но на кого му пука - на ...
05.08.2015 04:00
Така е, така е, но на кого му пука - на глупаците, от които нищо не зависи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698891
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930