Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2015 15:30 - False Flag по френски
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 7527 Коментари: 11 Гласове:
28


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Рано или късно това колуминацията на това шоу трябваше да се случи. Просто нямаше друг начин, иначе самата година (2015) която преминава под знака на Козата според китайският хороскоп, щеше да бъде едно невероятно изключение. Въпреки че има известно и то голямао разминаване между китайският и европейският календар то същността на ставащатото не променя по никакъв начин замисъла и крайната цел на цялото театро.Все пак всякак една година на Козата се води година на зрелищата, постановките и илюминациите.
Всичко започна в Париж на 7 януари когато бе разиграна сценката Шарли Ебдо и съвсем логично бе да завърши отново там, но този път като се дадат пъти повече жертви. И точоно като по поръчка на 13-та дата в ден петък Париж бе ударен от терористичен гръм.
Всъщност, западният елит и неговите тайни общества вече ставата банално скучни в своите изцепки, но въпреки това си остават невероятно ефективни, съдейки по реакциите последвали цирковото представление в Париж. Все пак , жертвоприношенията не са загубили своята ефективност. Защото именно такова жертвоприношение е касапницата в Париж. Също като тази която бе направена в ноща Хелоуйн на 31-ви в Малкият Париж (Букурещ).
Значи на 31-ви в литъл Париж , а на 13-ти в биг Париж. А засилено в един паднал самолат театрото/жертвоприношението става върхът на сладоледа за тази година.
Но да оставим езотеричната страна (магията /магическият ритуал) на театъра, а да се обърнем към малко по-прозаичната такава - земната.
Чудя се, защо ИД (баш тези трябва да са, щото няма свободни други) избра отново да атакува франсетата ? Там "бежанците" са доста добре приети. Няма ги онези крайни ислямофобски, античовешки, националистически, и пр. не еврогейски прояви каквито има в една Германия, Австрия, Финландия, Унгария, че даже и България. А да не говорим, че ИД и целият ислямски свят, днес е много по-яростен на Русия от колкото на Европа, САЩ или друга "демократична" страна. Нали Русия ги пердаши цял месец така както не са и сънували от цели 2 години на американски бомбандировки.
Все пак, "демократичният и цивилизован свят" воюва именно с тероризма и ИД и е неговият най-голям защитник, а единственно Русия воюва против ИД и тероризма. 
Просто няма смисъл да се акаува Франция.
Въпеки това, погледнато от друга страна в атентатите има наистина огромен смисъл.
Както писах, в някои страни се възраждат националистичните движевия и там да се прави атентат е крайно неразумно. Тук мога да заявя съвсем сериозно, че баба Меркел е пич от класа която със своите действия (по мое мнение, напълно целенасочени и съзнателни) ще се яви един спасител на Германия и ще прецака доста яко англо-саксонците в Англия и САЩ.
Защо ли ?
Ами защото с "приютяването" на бая тарамбуки в Германия, се събуждат самите германци от един дебилски сън продължил около 100 години който ги направи невероятни плужеци и мекотели. Реално ПЕГИДА е радост за окото на всеки който му е омръзнали англо-американските чифунски номера. Няма да се учудя, ако след "неадекватната" политика на Меркел, на следващите избори за канцлер биде избран някой по-националистически настроен политик, който целенасочено потърси сближаване на Берлин и Москва и отхвърли заробващият "Канцлер Акт", което си е краят на днешният еврогейски съюз. А именно възможността за близост на Берлин с Москва предизвиква остри стомашни болки и нощтни кошмари в Брюксел, Лондон, Вашингтон и Тел Авиф.
Тези и други обстоятелства налагат спешни мерки в относително слаба, но същевремнно значима страна. Франция е именно такава.
И операция "Фалшив Флаг" бе заействана отново на ренска територия. Манипулацията - Проблем-Реакция-Решение, е доста стара и изтъркано но също талкоз и ефективна сред днешното Фейсбук и Гугъл население.
Дали след това жертвоприношение еднигънковите ще се съгласят в орязването на свободите в името на имагинерна сигурност, засилването на парите за отбрана за сметка на социални разходи и нови държавни заеми, засилване на присъствието на войски на НАТО (САЩ) във всяка една страна членка на пакта и доброволното заробване и всъпване в новият Световен англо-американо-чифутски ред или ще трябват още няколко подобни ритуала, те първа ще видим.



Гласувай:
30



1. aboychev - ОЧЕВИДНО
14.11.2015 17:06
СИ ОБИКНОВЕН ИЗРОД
НАРИЧАЙКИ СЛУЧИЛОТО СЕ
цирковото представление в Париж
ВСЪЩНОСТ ТОВА СИ
ЛИЧЕШЕ КАКТО ОТ КОМЕНТАРИТЕ ТИ
ТАКА И ОТ
ПАРТИЗАНСКОТО ТИ ИМЕ
ПОДВОДЕН УРОД
цитирай
2. podvodni - Бойчев, един път да се съглася с теб ! ...
14.11.2015 17:23
Бойчев, един път да се съглася с теб !
Забележително, нали ?
Много си прав - за соросопитеците, свободно-мислещите са не само изроди, но и огромна пречка пред налагането на поредното "Хайл " !
цитирай
3. olivie - Забрави да споменеш почерка, почеркаааа.
14.11.2015 18:20
Отново се валят паспорти. Те терористите по - скоро пушката си ще забравят, отколкото паспорта. Същото беше и на 11.09., същото беше и в Сарафово. Така че не се страхувайте от оставени куфари /те се оставят с рекламна за полицията цел. Страхувайте се ако намерите паспорт! Тия от Мосад як идеен запек ги е фанало май.
цитирай
4. podvodni - Отново се валят паспорти. Те тер...
14.11.2015 22:27
olivie написа:
Отново се валят паспорти. Те терористите по - скоро пушката си ще забравят, отколкото паспорта. Същото беше и на 11.09., същото беше и в Сарафово. Така че не се страхувайте от оставени куфари /те се оставят с рекламна за полицията цел. Страхувайте се ако намерите паспорт! Тия от Мосад як идеен запек ги е фанало май.


Добре, че има хора кото теб които са схванали за какво иде реч в писанието.
Ако бях писал подробно всичко щеше да се бая дълго нещо и да предъвкваме познати банални неща.
цитирай
5. getmans1 - Нещо не се разбира, жертвите ли са ...
14.11.2015 22:44
Нещо не се разбира, жертвите ли са фалшиви, атентаторите ли или и двете а може би франсетата са най-глупавите на света!?

Не курарето, комунистическата отрова е най-силната, не убива физически но винаги поразява по най-гадния начин ... психически, при теб има и друг проблем, липсата на свеж въздух /омръзна ми да ти го повтарям/!
цитирай
6. podvodni - Гете, толкоз си тъп човече, че и ц...
14.11.2015 23:35
Гете, толкоз си тъп човече, че и цветно да ти го изиграя на забавен каданс пак нищо не ще разбереш.
Само не мога да разбера, как обикновенни хора разбраха за какво иде реч, сал ти единствен, който претендира за нещо по-така (как имаш такива претенции само с една-единственна гънка) не можа да разбереш ?
цитирай
7. freeoldmen - 6. podvodni
15.11.2015 00:40
Виж сега, за Гейтман отдавна съществува народна поговорка:

Както и да се върти, единствената гънка, с която мисли, му е все отзад.

Не бива да му придиряме много.
цитирай
8. valentor - Ясно е, че е цирк. Аз не вярвам, де...
15.11.2015 13:33
Ясно е , че е цирк. Аз не вярвам , действително , да има загуби на човешки живот/и. Не мога да си представя и ситуация , при която " преди 10 месеца да има " случая шарли" и сега- 10 месеца по-късно да се повтори" щото веднага следва питанката " А службите к'во си чепкаха през това време , и за предишното кого сложиха на дръвника, а ?" никого я, щот няма за какво. Сега може и да се поправят, наужким де.А работата е ,че и франсетата искат, ах как искат, и те да участват в нефтогазовия проект от източното средиземноморие за Еуропата. Та нали Сирия е тяхна стара колония, а имат и пактът Сайкс-Пико. Да де, обаче докато не се разберат добрите бели чичковци от Лондон и Вашингтон мераците стигат единствено и само до поредния цирков номер....
цитирай
9. tzarkarui - Хахаха - "соросопитек" ...
16.11.2015 12:06
Хахаха - "соросопитек" - това изкърти всички възможни миффки и тоИлетни казанчета...

Хубава статия подземний .... такова де - подводни - хареса ми от раз.

Че е фалшив флаг - ясно е - менте та дрънка. Цялата тази патаклама беше дебъгната още в събота сутрин. Д. Айк пусна вчера готини нещица в картинки-сравнения с Бостън и т.н. - същите актьори на ZNN, същите личица. Абе питам се - какви им са заплатките на тези ми ти актьори. Както и да е...

Обаче НСР (NWO) си действа - всичко е по план-скица: Вчера Путин се срещна с кенийската чернилка да уточнят детайлите по сценария на театъра, който има да се разиграва в много близко бъдеще. Хубав театър ще бъде :) шиипълите направо ще квичат от шубе. Обаче Дамаск не е паднал още - що тъй?

http://empathy-way/thread/611/jerusalem-fall-shortly-after-damascus

Ако знаят последователите на неграмотния - камилар по професия, и педофил по призвание - какво ги чака... Обзалагам се на 3 с/у 1 бири, че 20 дни след като падне Дамаск ще падне и Йерусалем. После си знаете - единна религия, задължителен педерастизъм, NWO в действие... Кофтито е че БГ се пада провинция на российските дегенерати. :) Ама вие имате опит... Пък и призвание... :)

Ааа, да не забравя - Ристьо Кръстоскофф щял да дойде и да катурне Йерусалем -- и после "Плеснали с ръце и се прегърнали" - демек "братска лиубофф" по педерастийски еднополов сценарий. Купувайте вазелин - ще бъде дефицитен... :)
цитирай
10. apostapostoloff - Да....
22.01.2016 07:47
Забранено е влизането на неизпълняващите установените изисквания.
цитирай
11. kvg55 - Хипотезата ви за намерението на ...
30.01.2016 01:17
Хипотезата ви за намерението на Меркел да откъсне Германия от опеката на англосаксонците е смела. При това изказана преди два месеца и половина.
Дано се окажете прав. Сътрудничеството между Москва и Берлин е от полза за цяла Европа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3682740
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031