Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2016 18:10 - Англия напусна ЕС - прелюдия към горещата фаза на хибридната война
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 5680 Коментари: 5 Гласове:
13

Последна промяна: 26.06.2016 22:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Има много кризи. Една от тях е, че днес Русия не подкрепя принципите на международния ред. Кремъл ни се противопоставя и се опитва да дестабилизира ЕС, като внася недоверие в самата сърцевина на нашия проект. Опитва се да разруши и да събори основите на ЕС, които са единство, солидарност и върховенство на закона. Москва инициира обширна пропагандна операция в Европа, която изпраща послания на недоверие, а не на ценности. Целта е да се подкопае доверието на хората в ЕС. И това, което е по-голямата опасност – да подкопае доверието на европейците в интеграцията и в общата ни съдба. Целта е да бъдат отворени врати за призраци от миналото – национализма, популизма, Велики сили и сфери на влияние, интереси, които доминират и се противопоставят на принципите и ценностите.

И изглежда, че успява. "
Из речта на шотладнската OFFчарка Плевнелиев пред дебилите-депутати в ЕС.

Британия взе че реши да напусне ЕСсср и да заживее самостоятелен и независим живот.

Баси, за една бройка да се потдам на общата олигофрения която владее инфо-пространстовото вече трети ден. То не бяха анализи, то не бяха ред сълзи- ред сополи, то не бе чудо ! Че даже беше пълна изненада за евролиберастите и техните дъгови последователи. Чудя се, всички тези "ентелектуалци" толкова ли са глухи, слепи и безмозъчни, та не могат да вденат, че всичко което сътвори Брюксел и една невероятна олигофрения?
Обединена Европа - егати и глупостта !
Проект който никога  не е бил актуален и възможен за изпълнение !
Защо ?
Вместо отдоговор ще задам един въпрос -
Колко империи съществуват в света на днешен етап ? Истински империи?
Заебете празните приказки за някакъв митичен 21-ви век, цивилизован свят и подобни простотнии, просто вижте това което е пред очите ни, замаскирано с някакви празни фрази, но непроменено в същността си ! 
Та истинските империи в света са две - Великобритания и Русия !
И за да разберем какво наистина се случва в света, е необходимо да мислим и расъждаваме не като подчинени, а по имперски. Така както мислят в империите.
Както Великобритания, така и Русия никога не са преставали да бъдат империи. През 1917 г. едната (Британската) разруши другата (Руската), но втората взе че възкръсна през 1922 година, което от своя страна не е в интерес на първата. През 1941 Британия, чрез своето протеже - Хитлер отново се опита да унищожи Русия и отново не успя. Същото се случи през 1990 г.  Днес Русия е отново могъща и набираща скорост което никак не е по вкуса на Лондон. Според философията на Британсият елит империята е вечна, но не само това - тя е единственна и това е нейно неотменимо право.
Мога още много да пиша за взаимоотношенията между двете империи и как това се отразява на днешната действителност, но трябва да обелим дума и за Европа. 
Или по-точно - фикцията Европейски съюз.
Ако все още не сте разбрали, Европа или Европейският съюз не е нищо повече от бойното поле на Бринаската империя против Руската. 
Наполеон, ПСВ, ВСВ, Студената война, Третата (хибридната) война, обединяващото е, че всички те се водят на територията на Европейският континет (Островът винаги е в страни) срещу Русия. Всъщност ако някой, някога, може да е допуснал идиотската идея, че ЕС ще просъществува такъв какъвто ни се представяше, е или малоумник или идиот-идеалист. Как си представяте тази работа - Британската империя, която претендира за едниственост и вечност ще допусне създаването на друга при положение, че се бори безуспешно от няколко века с една ? Е
 точно това НИ-КО-ГА не ще бъде допуснато.!
И го заявиха безапелационно на 23.06.2016 г.
Чрез "референдум "  ?!
Майтап, или по-точно пълен цирк ! А цирковите номера още не са приключили, имайте търпение ! Особенно в годината на маймуната, по китайският календар.
Дали съм писал в нарочен пост или просто като коментар, но съм ко заявявал категорично - 2016-тоа е годината на големият цирк и невероятните маймунджилъци. И не защото в годината на моймуната товеа е задължително, а защото предпоставките в тази година са най-благоприятни за цирк, и трябва да си пълен олигофрен ако не се възползваш от тях за свой интерес. А имперците имат големи интереси и могат идеално да се възползват от даденостите и тенденциите. Вярно, че Британците имат доста голям опит в тази посока, но в Русия адски бързо се учат и за кратко време са постигнали невероятни резултати. Разликата е единственно в мисленето. Докато в Британия си падат малко консервативни, праволинейни и традиционалисти, то в Русия се забелязва доста голяма гъвкавост, креативност и новаторство в подхода към различните тенденции. 
Но за сега ще оставим малко на страна Руската империя и ще се съсредоточим върху Британската и ЕС в светлината на техният развод.
Въпросът който витеше и се експонираше повечеот година в инфо-пространството бе подготвяният референдум в Англияза излизане или оставане на Британия в ЕС. Ид0еята за този референдум не е от вчера или от завчера, а се подготвя от близо 10-на години. Или по-точно от стъпването на Путин като и.д. президент на РФ и последващото му избиране като такъв. Отчетена бе нарастващата тенденция за възраждане на Руската империя, а когато Путин през 2012 г. излезе от матрицата на Венера, решението за нов кръстоносен поход срещу Русия, православието и славянството бе взето окончателно.
Малко отклонение - Какво представлява цикълът на Венера ?
Този цикъл е астрологичен и астрономичен "феномен" при който за 8 години при ротацията си около слънцито, Земята и Венера образуват една права линия "Земя-Венера-Слънце" , като точките на съвпад на Земята и Венера образуват идеален пентаграм.  Не случайно зградата на силоната структура на САЩ е направена във формата на пентаграм от където произлиза и нейното наименования - Пентагонът. Също така ника не случайно е, че по свето и най-вече в САЩ президентският мандат е разделен на 2х4 години, напълно в синхрон на този цикъл на Венера.
И така, Путин излиза от матрицата и налага в Русия мандат на президентската институция - 6 години. Реално, Путин излиза от всякаква езотерична матрица, но все пак се доближава до орбиса на Сатурн или по-точно повелителят на времето.. Но само се доближава!  Също така Путин направи нещо напълно недопустимо и немислимо за Западното общество - спечели нов президентски цикъл при все това, че бе изтекъл един такъв предвиден по конституция. А руската конституция бе съставена от англо-американски емисали и одобрена във Вашингтон и Лондон.
Запада бе меко казано бесен на своеволията на Русия и взе курс към последна и решителна война с непокорните руснаци. С Русия ще трябва да бъде свършено един път и за винаги ! А за целтта е необходимо разпалване на най-кървавата и страшна война позната на съвременното човечество. А бойното поле отново ще бъде Европа. Евентуално и Китай, но не е много сигурно. И след не дълго умуване и изчисления денят за началото на същинската част на кръстоносният поход към Русия бе определен - 23.юни 2016 г. Какво бе оособеното на този ден който така бе привлекателен за британският юдео-хазарски елит ?
Прърво този ден се пада ден втори от началото на кръстоносният поход на Изток на Третият Рим (Райх). А защо не на първият а на вторият ден ? Ами защото е известно какви фенове на 11 и производните и са западните езотерици. Аналогично 2-ката се възприема като 11-ка в която са закодирани противопоставянето, дуалността, грубото прогресорство, трансцедентални жизнени проблеми и не на последно място - жертвоприношението. А войната е именно това - мащабно жертвоприношение ! 
Другото особенно на този ден е подреждането на планети в наталната карта при което се образува много тежък кардинален кръст между Юпитер, Нептун, Сатурн и Меркурий, съответно -  Дева-Риби, Стрелец-Близнаци, 2-8 и 5-11 дом.
Всеки що-годе инфоррмиран астролог знае, че така конфигурираните аспекти - 2 силно негативни опозиции и 4 квадратури - генерират невероятно трудни проблеми за разрешаване и буквално разпъват , човек, обшност или общество на кръст, при което се чувстват блокирани във всеки един опит за напредък в дадената област на които влияят четирите планети. Също така, поради факта, че историята е низ от повторения на събития през определени периоди от време в които има благоприятни предпоставки за генериране на дадени събития, този момент (23.06.2016) е идеален за активиране на минали събития но на по-високо ниво. Поглеждайки назад във времето установяваме събития които са се случили в някакъв момент и то точно когато планети са се намирали на същите позиции отделно или две по две съответстващи на днешната конфигурация. 
През 1853 г. когато Нептун е бил на същото положение в наталната карта избухва Кримската война, в която на-дейно участие заема Британската империя. Днес Крим е отново пожароопасен район !
През 1922 г. при аналогично положение на Сатурн стартита политическата кариера на Адолф Шикългрубер - проектът който превръща Европа и СССР в купчина пепел. А през 1929 г. 24 октомври е старта на Великата депресия и Черният четвъртък които са прелюдията за началото на ВСВ.
През 1932 г. при аналогична позиция на Юпитер е пикът на Великата Депресия в САЩ и индексът Дау Джонс е на най-ниското си ниво.

Товаса най-малките аналогии в разположението на планетите на небосклона спрямо Земята. 
Реално, днес Британският юдео-хазарски елит се възползва чрез познатата традиционна за тях схема,  от потенциали и тенденции които съществуват и чрез подходящ ритуал (референдум и не само) стартитарт желани процеси които ще трябва да доведат до желан резултат.
Разбира се, тук трябва да внеса едно малко уточнение, а именно - планетите и зведите не определят нашият живот, а създават определени предпоставки и потенциали. Дали човек ще се възползва от тях или не е чисто негово решение. Същото важи и за кардиналният кръст формиран в деня на Брекзита. Съществува голяма потенциал за влизане в спиралата на непреодолими противоречия и спънки, преодолими от отделният човек. Но кагаго това се отнася за група хора, общност, страна или обединение от страни (ЕС), преодоляването на тези потенциални трудности и противоречия ставата абсолютно невъзможно.
В деня на Брекзита, потъна "флагманът на човечеството" - титаничният ЕС. Светът преживя поредният "черен четвъртък" последвал от 4черен петък". Създадоха се предпоставки, чрез инцениране на "мигрантска вълна", национализма да се трансформира в неофашизъм. Остава да видим кой ще играе ролята на съвременият Хитлер или Наполеон, който в подходящият момент ще поведе "демократичната общност" в своя последен кърстоносен поход срещу Русия. А може би това няма да бъде мъж , а жена- Хилари например ! В момента светът се намира в онзи период кагот във въздуха се носи миризма на кръв и ядрени заряди, точно съответстващ на онзи период между 1933 и 1941 г. когато се извършва трескава подготовка преди началото на поредният кръстоносен поход на Изток. 
Но каквото и да става едно е ясно - над ЕС вече се чете прощалното траурно слово. А при добре изиграни карти (в което не трябва да има никакво съмнение), Путин и Русия ще направят всичко възможно ЕС да остане проформа единен, но де факто разединен на няколко зони. За някого тази тенденция ще изглежда като вероломна намеса във вътрешните работи на страните и в ЕС, но все пак не бива да забравяме, че основната битка е между две империи, където Британската се стреми към абсолютно световно господство, а Руската - за своето право на съществуване.  В този случай ЕС се явява нищо повече от посредник и поле за водене на бойни действия. А както знаем посредника винаги излиза лайно и обира основното количество негативи. Но тук има един малък нюанс - Русия (колкото и странно да прозвучи за някой) е с намерението в максимална степен да изолира континетална Европа от бъдещата война и да осъществи така необходимият и съюз с Германия. Именно този съюз ще бъде напълно способен да прекрати и за винаги да елиминира Британската империя. А не малка роля в този крах ще заеме Китай.
И тук ще стане въпрос и за САЩ !
Противно на някой твърдения, САЩ не са империя - те са армията и силовата структура на Британската империя. Самата Великобритания няма потенциала и ресурса в съвремието да бъде абсолютен доминион в света. А за да осъществи този свой стремеж си създава армия отдалечена от всички и всичко която по-късно познаваме като САЩ ! САЩ това е НАТО, НАТО е САЩ - тази аналогия се импринтва в съзнанието на обикновенните хора от близо 10 години. За пример ще дам базите на САЩ-НАТО в българия. Водят се натовски, но се експлоатират изцяло от САЩ. 
Не зная дали е известно на широката публика, но инвазията в Ирак срещу Саддам бе по настояване на Тони Блеър, а главен изпълнител на тази идея се оказаха именно САЩ. Британия е инициатор и на разцепването на Югославия, и на Арабските пролети и на Майдана в Киев. И не се заблуждавайте, САЩ са тотално под управлението на Лондон чрез така нареченото СИТИ които притежават ФЕД, а който от своя страна назначава президента на САЩ.
И така, орисанисме да живеем наистина в крайно интересни времена. Времена на тотален преход и смяна на парадигмата. Но тази смяна може да се осъществи с леки сътресения или с чрез невероятен катаклизъм. И нищо не зависи от нас, защото за 25 години, западният елит си отгледа армия от дебилни плужеци където, за съжаление, спада и нашата страна. Или поне нейната управляваща класа със своята нищожна и дебилна кохорта от кресльовци.
А по всичко изглежда, че без някакъв вид чистка няма да се мине ! 


P.S. Баси, за малко да забравя най-главното което бях замислил в тази статия.
Абе, преди време излезе едно филмче на "Хелиофант". Винаги го препоръчвам за внимателно гледане след такива глобални събития. Сега пак и за пореден Н-ти път ще го кача като нагледно доказателство, че всичко се планира далеч напред във времето !






Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. freeoldmen - Като изключим действията на планетарните светила,
26.06.2016 20:02
анализът е приемлив.

цитирай
2. podvodni - Фрий, просто не съществува начин да ...
26.06.2016 20:25
Фрий, просто не съществува начин да пренебрегнеш анализи които са съставени и проверени през хилядолетията просто с едно махване на ръката и "възхода" на нАУката само за някакви мизерни 300-400 години.
Нали чаткаш, че няма начин правилата които актрофизиката изсмука от пръстите си за последните 100 години да важат за цялата вселена, а правилата на вселената да не важат за Земята !
цитирай
3. kuschel - Просто не ми стигна търпението до ...
27.06.2016 12:08
Просто не ми стигна търпението до края, но като изключим екзотериката, останалото е вярно. Аз бих употребил Англосаксонската общност вместо Британска империа.
цитирай
4. valentor - истинските империи в света са две - ...
27.06.2016 15:31
истинските империи в света са две - Великобритания и Ватикан
цитирай
5. planinitenabulgaria - Тази статия не прави смисъл.
24.07.2016 15:40
Коментиралите се некомпетентни в същата мяра, както и авторът й. Има една поговорка за такиви:
Фани единио, удари другио!
Пиша Ви + за да имате кураж да поместите и нещо друго, но анализът на проникванията, които извърших в блога Ви не е добър, дори по-лошо...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3691433
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930