Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2017 08:47 - Новия световен ред Манифеста Разкрити
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 964 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Новия световен ред Манифеста Разкрития
Публикувано на 13 Февруари, 2017 от Едмондо Burr в Конспирации

image

Манифестът от Новия световен ред разкрива какво очаква човечеството през следващия век.

Елита, които контролират световните ресурси и население, правят това, имат достъп до тайни знания, които те използват, за да определят дневния ред за света, който най-добре отговаря на техните джобове.

Най-малкото, които контролират мнозинството, са били в състояние да направят това в продължение на векове от щателно следвайки насоките, изложени в тяхната "манифест".

"Невежеството е блаженство" и използване невежеството елит да държи хората в зомби като половината сън състояние, сън, нито буден. Подобно на наркотично го покорява енергии, присъщи на хората да живеят пълноценен живот.

На потъпкан на маси нямат нито менталното нито физическата енергия, за да избяга от зомби като състояние до смъртта. Междувременно елитната живее живота в пълна степен (според техния манифест) манипулиране на уморен, болен и страхливи орда от отмъстителни зомбита.

С появата на интернет елита стават изложени.

По-долу е тяхната манифест за следващия век и след това.

Чрез Силвен Lamoureux :

Тъй като ние имаме контрол на всичко в света: икономика, селско стопанство, производство, транспорт, медии, образование, правителства, храненето, здравеопазването, технологиите, вода, земя, море, въздух, пространство, правна система (национални и международни) и ние сме достигнали определена крилото на технологиите. Вече е нужно да се предприемат стъпки, за да се гарантира оцеляването ни в тази сфера; това означава, че ние трябва да се елиминират непосредствената заплаха и бракувани нашето стадо в същото време.

Тази ускорена програма идва като галактически пробуждане се случва, което трябва да бъде потисната, за да можем да продължим нашето правило в тази сфера; това е пробудил енергии, които ние отдавна мисъл ликвидирана.

С появата на интернет някои хора са лакомо абсорбират информация, която някога е била тайна или ограничена от фактори, които вече не са жизнеспособни дължи на технологията. За щастие много слоеве от нашите PR укрепления са били активно работят, за да противодейства каквото щети са нанесени с изтичане на информация през годините. Стратегия на объркване е била активна в продължение на много години, насищане на интернет с безполезни, но убедителна информация за хора, които да следват.

По-долу е обобщение на предприетите стъпки и необходими за постигането на нашата цел и правило за векове напред. Това пробуждане не трябва да бъде позволено да се случи и на нивото на вибрациите на хората, трябва да се поддържа възможно най-ниско за следващите 20 години. Ако е необходимо, цялата война е опция от последна инстанция.

За да направите това ние сме избрали и са работили по следните методики:

Уверете се, че по население са обучени да бъде реактивна и объркан.

Убедим хората, че има над населението, което помага да се унищожат планетата и че там са "безполезни консуматори" сред тях.

Формулиране на потребителски навици на хората и след това да ги убеди, че навиците си на потребление са унищожаване на планетата.

Убеди хората да се страхуват от голяма част от населението в световен мащаб; изберете тези, които са в състояние на "развитие" и лесно умъртвени без всички от вълнение. След като лишени от човешки избран население - война е чудесен начин да се движи напред.

Ние сме насаждане разделения в гъсто населен за векове за нас, за да се възползва. Сега ние използваме тактика на подразделения, които могат да бъдат създадени, ако те не са вече налице, но това, което искам, е хората да се разделят.

Тук е съкратен списък на установените разделения, които ние сме били улеснени и са готови за експлоатация:

Sex 
Race 
икономическа класа 
образователен статус 
статус на заетостта 
географско местоположение 
политически предпочитания 
философски убеждения 
религиозни вярвания 
Етнос 
Език 
Околна среда

Ние също така да използвате следните програмиран спусъците и страхове, когато е необходимо:

Конкуренция - полезен инструмент за много и различни игри.

Недостигът - Най-гъсто населен трябва да продължи да вярва, че има недостига на този свят и че тя се влошава поради причините, които предлагаме.

Страх / Terror - Най-крайната оръжие за нас - продължи неговото използване на всяко ниво е възможно с помощта на всеки възможен актив. Използването на операции фалшиви флагове са продължили да бъдат ефективни в това отношение, за да им се осигури на "сигурност", които само ние можем да осигурим (смях).

Anger / Възмущението / Vengeance - Най-голямо население трябва да бъде ядосан на противоположности на поделенията, които ние създаваме; Няма значение от коя страна те избират.

Срам / Вина - Това е страхотно, защото ние можем да ги накарат да се интернализират почти нищо.

Его / нарцисизъм - Напомпайте самостоятелно значение на хората, тъй като ние ги напълнят с нашата информация. Уверете се, че да включва национализъм / патриотизъм тригери, които повишават война.

Невежеството - това, което те не знаят, не могат да ни боли; ги държи по този начин. Когато е възможно, да ги държи в двоични мисловни модели.

Инструменти, с които разполагаме:

Media - Медиа е свършил изключителна работа през годините на водене на хората се разделят, отнема и разсеян, докато помага да се насочат хората към уменията, които ние желаните по това време. Работата на медиите (с новите попълнения) е да се продължи с акцент върху разделението на каквото и ниво на разположение в този момент. Социални медии е много добро средство за това, тъй като поддържа хората по-малко способни да се фокусира върху въпроси за дълги периоди от време; ги напълнят с тролове и полезни идиоти.

Образование - образование винаги е бил използван, за да се внуши на основни знания, за да бъдат продуктивни, докато вдъхване на уважение към властта - да продължите да използвате тази стратегия, като същевременно се увеличава програмата на власт с помощта на страх и принуда. Осъществяване образование задължително през годините и за печалба е бил гений на много нива; един такъв пример е, че хората, които са по същество, невежи, ще се чувстват себе си издигнат от ръст и предположи, интелигентност, която се лесно да отклони всяко мислене, което е извън сферата на ток и приета "знания".

Видеонаблюдение - Използвайте това, за да ловят риба от заплахите и също да внуши на ниво от нервност в рамките на психиката; поддържане на ниско ниво на вибрациите. Използвайте, за да се съберат изнудване материал и "изтичане" на информация, за да се създаде обща безпокойството.

Stooges - От това никога не е имало липса на. Награда спазване и "нормално", че докато клеветнически "ненормално" поведение и тя ще се грижи за себе си.

Право - През следващите десетилетия, ние сме ограничени какво по население може да се направи без наше разрешение и принудително спазване през дигите и глоби (страх). Ускоряване на тази политика, като защитава действията на нашите правоприлагащи органи; това ще увеличи пропастта в "ни срещу тях" манталитет всели в правоприлагащи.

Език - проникне и да се замени, докато усукване смисъл и предефиниране - напр. "Толерантност", използван като приемане на имигранти - използвайте думи, които могат да предизвикат негативна асоциация в подсъзнанието. Езикът на войната е от съществено значение в ежедневието и хората трябва да бъдат убедени, че те контролират как те говорят; нека ги мисля, че дебатът е дискусия. напр. общността New Age, използвайки "Духовен войн" все още се вписва в добре с дневния ред. Ако става дума за нива на вибрация, пазят ги ниско. Дръжте хората на ръба, като постоянно прехвърляне на езика, така че хората не само да се окаже трудно да се изразя, но и да слушат и разбират.

Методика за осигуряване на ниско ниво на вибрациите:

Дръжте ги взаимодействие - пазят по население като реакционер, колкото е възможно, тъй като това ще гарантира невъзможността за действителната мисъл и те ще останат лесно да доведе надолу от двете път ние избираме.

Насочване на семейството - ние винаги сме се всели разделение в рамките на единицата семейство чрез фините тактики и техники, за да накара хората да повярват, че навлизането в нашето приключение (смях) в зряла възраст от 18 беше нещо, за възрастни, за да се направи. Сега се създаде икономическа препирни, които ще принудят децата на тези, които са напуснали по 18, за да останат по-дълго и с нужното количество подтикват от другите ни ресурси, трябва да се създаде атмосфера на безпокойство (превишаване на разрешения нечии добре дошли).

Имоти - Дръжте отдаване хора вярват, че те са собственици на част от нашата планета, които са купили с парите ни. Заплахата от загуба на този имот винаги е било голямо влияние. Винаги се направят някои го изгуби всичко, за да се внуши някакъв страх в другите. Те знаят, че те притежават нищо, освен ако не им позволим.

Изпълнение - потушаване бунт и контролиране на работниците, докато убеди гъсто населен, че те са там, за да "защитава и служи" е едно чудесно начало за нашата програма изпълнение. Сега излизам и да запълни редиците с най-податлив на съзнанието с най-малко количество интелект, който е свършила през засилено обучение власт и ги напълнете със страх от гъсто населен; те трябва да се чувстват, че има потенциал за опасност с всяка публична среща; да ги направи нервен и реактивен.

Invoke Исторически Страховете - извиквайки образи от миналото, е чудесен начин да се използва много емоционални води; запази чукане далеч по програмата на Холокоста и гледам да ги вика "Хитлер", почти по команда.

Проект външни врагове - За да се постави на една наистина добро шоу за нашия бракувани, имаме нужда от война, се уверете, че винаги има врагове, за да направи битката с; война, трябва да се приема като единствената възможност.

Хранене - отровят храната си, така че ние може да се научи и да се подготвят за заболявания, които могат да повлияят на нашето дълголетие, както и осигуряване на кратък живот обхваща; добър начин за предизвикване на методи за стерилизация, както и чрез лекарства. Техните недохранени органи няма да бъдат в състояние да се справи с болестите, които ние отприщи.

Ние сме потискане събуждания за поколения с голям успех, този път ще бъде по-различно.

за автора

Waking Times сътрудник Силвен Lamoureux е просто човек, който иска да мисля, но е осуетен на всяка крачка.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39763953
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031