Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2013 15:44 - Хайде на протеста и новите лидери.
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 3998 Коментари: 3 Гласове:
14

Последна промяна: 19.02.2013 16:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Дянков си замина. Ура, ура, ура. !!!
Един евреин по-малко в опосканата ни държава. В това време,  Борисов взе да дава вид , че се "вслушва" в гласа на народа. На пресконференция, с вид на припикано мушкато, еврейската подлога - Борисов, издекламира едни решения, все едно, че ги е взел след дълго-дълго премисляне. Но познавайки го доста добре, бих казал, че това е поредната поза на тъпунгера, най-вероятно приписана от неговите ПР специалисти. Не, че не е загрижен за властта си, макар, че издекламира - Държавата ми е по-мила от партията, напротив яко е загрижен. Защото влестта означава Хляб. Хляб и две пържоли в средата, за предпочитане свитски, защото телешките са за пкучетата.
Циркът продължава. 
Впредишна статия, изкакзах мнение, че "елита" подготвя доста изненади на хората. Никак не бе случайно  в продължение на 1 месец да избухнат редица скандали. То не бе "Дюни" - гейт,! То не бе "Буда" - гейт , Хизбулла, референдум, цени на парно и цени на ток. Всичкитне тези нещица, някак си много добре паснаха във времето.  Както много пъти съм споменавал - съвпадения не съществуват. Ама никога! Еле пък днес.
Но какво са ни приготвили от "елита"?
След, има - няма  половин година, идат поредните парламентарни избори. И кой ще се състезава за народното доверие? ГЕРБ, начело с идиота Борисов, БСП - със Станишев, Овчаров и къмпъни, ДПС - с радикалният Местан, ДСБ - с маргинала (мангала) Костов, СДС - с полит-идота Димитров, лудото Яне и фотограф-малоумника Сидеров. Опа, за малко да забравя и братчетката на евреина Паси дето ни продаде на НАТО и САЩ - М. Кунева- Пръмова, дего се нагъзи на ЕС и Барозу, и чудно как се получи така, че натакован стана народа..
Да оставим на страна клоуна Яне и фотото Сидеров и да погледнем останалите юнаци.
ГЕРБ със своят предводител, се оказа чисто и просто една сбирщина от малоумници, чието предназначение бе да спечелят време, за да има възможност " елита" отново да дойде на бял кон, разчитайки на късата памет на "обществото". Порадзи тази причина, днешните "управляващи , за някакви си 4 години, натвориха маса простотии които могат да съперничат, по своето малоумие, с всичко сторено от предишните управления.  Обаче, нали се сещате, че старите муцуни нямат никакъв шанс за поредното народно доверие - нито Костов, нито Станишев, Кунева, Местан ( Доган ), Димитров и пр. (Като пиша за народно доверие, нямам предвид заблудените и зомбирани малоумници които, въпреки всичко, ще гласуват за тях.)
Следователно, трябват нови лица. И от къде ще се вземат? Естествено от протестите. Спонтанните протести, с течение на времето, ще оформат ядрото на бъдещите лидери. А най -добре е "лидерите" да бъдат наследниците на старира генерация - техните синове и дъщери. Речено - сторено . Вече си имаме Инициативен комитет с предсатвител Даниела Пеловска.  Янг профешънъл млада дама, по някаква случаиност щерка на приближената и съпричастна на ГЕРБ -арх. Павлета Пеловска и сестра на също толкоз съпричастният Румен Пеловски. 
Но това е само началото. Те първа ще се появяват още и още наследници ( в буквалният смисъл) на политиците от старата гвардия. Това ще бъдат тези които достойно ще поемат щафетата от своите бащи, майки, дядовци. и баби.
Но ако нещо, не дай си Боже, се обърка, "елита" е приготвили вариат Б.  - правителствена и парламентарна криза.
Нещата ще си останат такива каквито са. На поредните избори, хората, отвратени от политическата класа, почти няма да гласуват. Въпреки всичко ще имаме някакъв пърламент. Правителство, разбира се, няма да може да се състави бая време. Ще следват продължителни вълнения, които ще доведат до изострена социална и икономическа ситуация. Възможно е фалит на някои банки. Инфлацията ще поеме с ускорени темпове към Хималайските върхове и ..... сбогом валутен борд. От там на сетне, буквалната продажба на страната ни за жълтги еврейски стотинки е въпрос ,само, на време. 
Та така, че и двете переспективи не са никак розови. Осмен ако..............
Следва ....



Гласувай:
14



1. podvodni - Както винаги малоумен до побърк...
19.02.2013 16:14
Както винаги малоумен до побъркване.
А ако обичаш, гледай си чашката, и не си пъни кухата глава да расъждава. Никак не и се отдава.
цитирай
2. podvodni - Абе ти си изключително глупав и н...
19.02.2013 18:01
Абе ти си изключително глупав и нагъл - типичен евреин. Егати и долната чифутска проказа.
цитирай
3. podvodni - Отиваш там където ти е мястото - във ...
20.02.2013 09:02
Отиваш там където ти е мястото - във фекалната яма!
Ебах те в чифутското копеле!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3682559
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031