Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2013 20:57 - Днес стана ясно, че сте идиоти!!!
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 6920 Коментари: 3 Гласове:
17

Последна промяна: 25.04.2013 21:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не зная дали разбрахте, но днес стана известна една дълго крита истина! А именно:

                                                    ВИЕ   СТЕ    И-ДИ-О-ТИ   !!!!!

Е не всичките де, а огромната част от това население което има претенцията да се наричат Българи.  Хубавото е, че все още се намираме нормални хора всред това множество на идиоти и полуидиоти. Нима си представяхте в това море от люде, на тази малка територия да няма и полуидиоти? Грешка! Понякога, но много рядко, съществуват и междинни състояния стоящи между двете крайности.

Та, според официалната статистика и редица социологически изследвания, които се правят почти всеки ден, пълните идиоти в страната ни са приблизително 58,7 % , в това число 6% напълно управляеми и безгласни индивиди, (т.е. - роби) и нормални и мислещи хора, възлизащи на около 15 %. Голям процент 26,3 се оказаха полуидотите, като след днешният ден има огромна доза вероятност, повече от 2/3 -ти да се приобщят към "гордата армия" на идиотите. 
Защо?
Днешният ден бе изпъстрен с 3 (й,р) новини. Две от тях са  от съществено значение, а една бе просто поредната партенка и манипулация на която бе подложено множеството през последните 4 месеца.

През 2 дни се разпространи една новина в която се казва, че до 2020 година по директива на ЕС, всички абонати на електроразпределителните дружества трябва да се оборудват с "умни електромери". Същественото в тази новина не е идиотсктата приумица на ЕС, а днешното признание на инж. Георги Милушев, че тези "умни електромери" могат спокойно да бъдат манипулирани, и то не по един, а по два начина. Единият е широко извистният начин чрез инфрачервеният порт, а другият е чрез модулиран сигнал по системната преносдна мрежа.  Това признание бе направено по една от националните ни телевизии - БТВ. Другото което бе интересно в тази новина е, че всяко домакинство ще поеме част от разходите по монтирането на тези електромери възлизащо на стойност около 50 лв. Въпреки това, останалата част от разходите възлизащи на стойност 190 лв. ще бъдат начислено в графа инвестиции, което от своя страна ще бъде достатъчно основание за искане за увеличение на тока. Де факто, уредите ще си ги платим и надплатим в пъти, но няма да бъдем реални техни собственици. Обзалагам се, че правителство, ДКЕВР, съд, прокуратура няма да имат нищо против това нещо.
В инфопространството, включително и по нета няма и помен от тази наистина важна и впечатляваща новина.
Нула. зеро!
Хващам се на бас, че и в бъдеще няма да има нищо по нея. Нито утре, нито в други ден, нито по-нататък.
Втората новина е защитата на олигархията в лицето на "ЛУК Оил" от страна на съда във връзка с нарушенията констатирано от Агенция "Митници" на измервателните уреди в един от складовете на Бургаската рафинерия. Според съда, който трябва да раздава справедливост и защитава общественият интерес даже и само по презумция, че НИЕ им плащаме заплатите и разходите, нарушение НЯ-МА.

Това е, народа има право да го духа и задължението да плаща данъци.

За сметка на това, изявлението на един абсолютен толуп - Мирослав Найденов, ще бъде преекспонирано дни, а може би и седмици наред.
Това показва, как една шепа индивиди могат по най-елемнатрният начин да напрвят на маймуни и идиоти една огромна част от обществото. Няма значение от образование, социален и финасов статус. Може да имате и 16 висши образовния и милиони в каквато и до си помислите валута, хванете ли се на тази въдица сте кръгъл идиот. Езък за безсънните нощи над учебниците и схемите за трупане на пари.
След като скандалът за подслушванията раздухан от БСП бе на път да утихне, то манипулаторите извадиха "тежката артилерия" - предател от средите на своите. Сиреч - от ГЕРБ. И разбира се в тази роля влезе не безисвестният Мирослав Найденов. За изпълнението на тази роля - предател от средите на своите, и то в разгара на предизборната кампания, Мирослав Найденов би прибегнал само по 3 причини
1. Шанатж и обещание за прекратяване на прокурорско и в последствие съдебно производство за минали престъпления.
2. Достатъчно прилично заплащане за "услугата" с оглед на неговата политическа смърт.
3. Съчетание на 1 и 2.

След като бе подхванат от прокуратурата за прегрешения от 2009 (!!) година, то съм повече от убеден , че се е развил вариант 3-ти.
А Миро Найденов има толкоз престъпления, които стигат за няколко доживотни присъди.
Разрешението за внос на отровно 25 годишно ирландско месо бе подписано именно от Найденов. Лъжата и използване на служебно положение за нанасяне на вреда на българското население, чрез освобождаване на отглеждането на ГМО колтури в страната ни, бе отново по инициатива на Найденов. Същият този нещастник бе в основата на прекрояване на нац;ионалните паркове Витошеа и Пирин в интерес на частни интереси. Орязването на субсидиите на животновъдите, тютюнопроизводителите  и ред други нарушения са отново негово дело. А колко още ще излезат на яве, просто не ми се мисли.
И така!
След като пожара подхванат от БСП не хвана необходимият "дикиш", с което стана видно, че тя (БСП) реално си остава с подкрепата на твърдото ядро( част от идиотите) защото все по-малко и вярват, а има опасност ГЕРБ до края на предизборният маратон да си вдигне рейтинвга ( друга част от идиотните) и да е в състояние да състави някакво що-годе стабилно правителство, пуснаха Найденов с неговата изповед отново по БТВ.
И се почна една лакардия, просто не е истина.

Абе "хора", толкова ли сте тъпи та да не вденете, че половината от обема и масата на  зградите на президентството, министерски съвен, министерства, агенции, народоно събрание вкл. и бившият партиен дом се пада на специалните разузнавателни средства, по известни като бръмбари, а в профи средите като мравки и калинки. Те са заложени още в процеса на проектиране на сответните ведомства по времето на соц строя. Слушането в тези згради не е преставало нито за миг от тяхното построяване та до ден днешен. Това е просто ЗА-ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ-НО с оглед на националната сигурност, тяхното предназначение и личният състав.
Найденов не каза абсолютно нищо ново, но го направи по безукорен начин, така, че да затвърди импринтените мантри на краините идиоти и да видиоти полуидиотите.
На задграничните кукловоди не им трябва икономическо, политическо или кавото и да ебило друго спокойствие в нашата страна. На слуги те им от средите на политическата и бизнес класа не остава нищо друго освен да се подчинят на техните директиви. За тях ( нашият "елит") е много по-важно моментното обществено и най-вече финансово сътояние, като останалата част от обществото е просто една жалка нула. И наистина, днешният ден показа, че огромна част от това "общество" напълно заслужава това отношение и презрение.

Колкото и да не ви харесва, това е истината, - вие сте идиоти. Но не го казвам за да ви обидя, а правя пореден опит да ви накарам поне за миг да помислите със собственат си глава.



Гласувай:
18



1. podvodni - Борн, може би имаш право в известна ...
26.04.2013 00:02
Борн, може би имаш право в известна степен, но въпреки всичко, АЗ ще бъда последният човек който ще остави надеждата, ча на тази територия все още има разумни хора, колкото и малко да сме!
цитирай
2. tit - Неоспорима констатация!
26.04.2013 19:42
Завиждам ти за ентусиазма:)
цитирай
3. dimat - Постинг Обратно към блога | Предишен постинг | Следващ постинг 25.04 20:57 - Днес стана ясно, че сте идиоти!!! Автор: podvodni Категория: Политика Прочетен:
25.05.2013 00:21
Работата е,както с песимиста и оптимиста. Песимиста казал: "лошо,лошо,по-лошо от това не може",а оптимиста казал:"а,може,може".
Та,да добавя нещо в тази връзка.Аз познавам 6 жени,измежду моите приятели и познати.Пет от тях гласуваха за ГЕРБ.Можете ли,да познаете,защо?Защото Бойко бил
мъжага.Няма "идеи",няма "програми" и каквото и да е подобно нещо.Защото бил "мъжага",а едната направо си каза,че го сънувала,като..."пич,в леглото".Това е мат'тяла.Бойко вероятно си го знае,или,някой му го е подсказал.Няма какво да се добави за всички други видове мат'рял.Особено,комунистическия.Ами,това е.
Помислете си,до къде може да стигне "България",с такъв мат'рял.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3682817
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031