Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2013 13:54 - В Русия или САЩ, Путин или Обама?
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 7149 Коментари: 7 Гласове:
12

Последна промяна: 05.04.2013 14:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Со кратце.

Путин или Обама? В Русия или САЩ?
Интересни въпроси на които могат да се дадат множество отговори.
Но контекста на въпроса който задавам не е в сферата на икономиката и политиката. Въпросът е свързан с конкретно действие. За каво иде реч?

Преди близо две седмици избухна криза в Кипър. Финансова криза. До този момент основният доход на Кипър бе от туризъм и банково дело. В страната която е от тъй наречените офшорни зони или "данъчен рай", в продължение на 20 години се изливат огромни пари във вид на банкови влогове (чуждестранни инвестиции). Основната част от парите са притежание на Източно Европейски олигарси и по-специално на "новите руснаци". Няма да анализирам на дълго и широко действията на самата операция наречена "Кипърска криза", а ще мина директно на целта. Основната цел на цялата операция е руските капитали да се приберат у дома. Т.е. в Русия. С този куршум се остреляха и естествено, убиха 2 заека. В шелфа на Кипър беяха открити огромни залежи от земен газ и фифнасовата криза на острова представлява добра възможност за по-лесно "приватизиране" на тези находища. Разбира се присъствието на Русия трябваше да се сведе до минимум с което се ограничава възможността за присъствие на "Газпром" и елиминиране на Русия като фактор в този регион. Все пак наблизо е Сирия където се и ще се разиграват все по-грозни сцени.  Вторият "заек" който е гръмнат бе, Руските (олигархични) капитали да се приберат обратно в Русия. А защо именно там? 
Защото предстои масирана атака към руската икономика (финансова преди всичко) и в следствие дестабилизиране на Русия като цяло.и покрай нея ще бъде засегната и Европа В основата на тази операция е добре познатият на всички, особенно в Русия -  Джордж Сорос. За тази цел в Русия трябва да се съберат колкото се може повече капитали излезли от тази страна. Самият Сорос е спец по този вид операции, особенно в Русия. В този контектс може да се разглежда и изтеклата информация за наличието на огромни количества пари в офшорни зони притежание на политици, бизнесмени и пр. "способни" и креативни хора.
Следващата стъпка бе убийството на Борис Березовски.
С това убийство, "елита" (илюминати, ционисти и т.н.) ясно подсказа къде и най-вече кога ще започне икономическата атака към Русия.  Предполагам, че финансовата акатка ще започне в периода 6-18. 07. 2013 г.  Все пак на 18.07 2013 ще бъде родена Изида и появяването и ще трябва да бъде отбелязано с подобаващи "Фойерверки".
Някои може да каже - Да, ама Березовски беше евреин!
Точно така, той е бил евреин, но е приел християнството, което моментално му се издава смъртна присъда според каноните на Кабала и Талмуд.  Самият Березовски, по незная какви причини, бе решил да предупреди Путин за предстоящите събития и най-вече за едно от тях - неговото еветуално убийство. Твърдението е много смело, но за да се осъществи операцията на икономическият удар по Русия, трябва да се елиминира най-силният фактор в самата страна - Путин.
11 дни преди датата 14.04, в Грозни избухна пожар в небостъргач.
Тук вече навлизаме в най-интередната част на това писание.
Интересните съвпадения и препратки са много.

1. Град Грозни - препрадка към цар Иван ІV наречен Грозни (страшния). Та същият този Иван Грозни в пристъп на параноя и мнителност убива великият Княз Владимир (препратка към Путин)

2. Опожареният небостъргач е част от 2 броя такива която е аналогия на атентата от 11.9.01.

3. Самото наименование на небостъргача е - Олимп (!?)- символът на върховната власт - богове, ЗЕВС,

4. Опожареният небостъргач е с североизточно разположение.  Руснаците се надъхват за наследници на северната раса наречена хиперборейци, а и се водят Източна Европа. Наблягам на наименованието източна защото не се приемат за европейци.

5. Розположението на гр. Грозни е на 40-ят паралел. Горе-долу на същата позиция, се намира, Манхатън и СТЦ.

6.На опожареният небоскреб се намира най-голямият часовник в света - отново препратка към Олимп, Зевс и Кронос (сатурн). Ако мога да направя аналогия то Олимп се отъждествява на управлението на Русия, Зевс на Путин а Кронос е много близко по звучение с Кремъл.

7.. Застроената площ на небостъргача е 18 000 кв.м.- номерологично се трансфорвира на 9. В гасенето на пожара са участвали 108 пожарникари. Отново имаме номерогична 9-ка. Самият пожар е изгасен след 7 часа.- на 15.04.2013г.

8. Небостъргачите се намиран на продължението на проспект Путина в гр. Грозни.

9. Както споменах, пожарът става на 3.04 2013 г.. Това е 11 дни преди датата 14.04.

Какво и е интересното на тази дата.
Преди 148 години (номерологично - 13) е Убит Абрахам Линкълн. Самият сбор на цифрите от датата и годинат на убийството дава цифрата 20.
Дали е само съвпадение наличието на 20 и 13 с днешната 2013 година?
Едва ли?
От всичко нахвърляно до тук стигам до извода, че на 14.04. 2013 година има огромна  вероятност да се извърши атентат срещу световен лидер. Всички репери сочат към двама такива - Путин и Обама.
Отстраняването на Путин би осигурило на "илюминати" и ционистите зелена светлина по атака срещу Сирия. Руснака е един от препъни камъните в Сирийската история. Неговата смърт ще отвори вратите на финасстовият и икономически ад в Русия. Естествено не без външна помощ. Това силно ще засегне Китай, групата БРИК. и Европа в някаква степен.
Разбира се не бива да изключваме Обама от този сценарий. Печкин също много се противи на избухване на по-ериозен конфликт в Сирия. Всяко едно разрастване на пожара би въвлякло в него Израел и респективно - САЩ. Обама никак не желае да въвлича шатите в трета широкомащабна война. Особенно в Близкият Изток.
Не бива да се забравя и пророчеството, че Обама ще бъде острелян и след неговата смърт САЩ ще потънат в блатото на гражданската война.
Също така не бива да забравяме, че същинската част на Третата СВ ще избухне сле ликвидирането на световен лидер или лидери. Да не забравяме, че на 14.04 е убит американски президент.

Обама или Путин?
И двамата са пътници но кой ще бъде пръв?



Гласувай:
12



1. milady - Добре, че някои имат ...очи..и уши ..
05.04.2013 14:20
Благодаря, подводни ! Имам въпрос, ако имаш нагласа и..свободно време ?! Къде.се пресичат Библия - та и езотериката, такава ,каквато ти ни поднасяш ? С най добри чувства !!
цитирай
2. tzarkarui - Браткиш, давам ти едно линкче
05.04.2013 16:35
Да изкиризиш "кой кой е" в световната ранглиста.

http://theunhivedmind.com/wordpress/?p=27996

Случайно да си чувал за атентата с/у Путьов (нали така се превежда на БълГарски Путин?) миналия август?

http://theunhivedmind.com/wordpress2/?p=13249

Хубаво постче, добра логика. Обаче с един пропуск. Има тазигодишен филм на тема Олимп (не знам дали го има трейлъра в yt) - за горящия Олимп.
Хайде сега го свържи със сценария на този пост - става ли?

Нали знаеш защо са убили (и кой) Линкълн? Той е направил една голяма глупост - да отмени конституцията като издаде executive order (как би се превело на български?) и продаде активите на Тексас на рязаночорковите банкери (щото САЩ са били във фалит). Обаче го свитнали щото искал да издава държавни пари - Кенеди за същата работа са му светили маслото - пак католическите антихора имат пръстче - Ватикана.
цитирай
3. podvodni - Привет братко Кару. Ще разгледам ...
06.04.2013 10:31
Привет братко Кару.
Ще разгледам класацията. Сигурен съм, че ще ми влезе в работа. Въпросният атентат срещу Путя май съм го пропуснал и ще трябва да наваксам. Интересното в случая е, че въпросният атентат се преписва на ингилизите. Може и така да е, ама може да излезе че е дело на Короната от Ситито.
Този филм за Олимп не съм го гледал, но ситковеца ще го копне от нета та да го прегледам.
За основа на този постинг съм използвал един друг филм. Слуцайно да си спомняш къде беше световната/Европска премиера на филма "Умирай трудно 5"?
Хихихи, в Московята! Обаче интересното в случая е подзаглавието на филма - " A Good Day to Die Hard ". Рашките са се постарали да си го преведат как си требе - "Хороший день, чтобы умуреть", обаче у нас е малко по-различно. Нямам идея защо сме му лепнали това заглавие - "Денят настъпи" !!
Хехехе, послъгах малко - имам идея защо са го кръстили така. `
Споменаваш Ватикана. Прави ли ти нещо интересно при папите през последните десетилетия? При папа Йоан-Павел ІІ (поляк, източно-европеец)"падна" Източният блок. При Бенедикт ХVІ (немец, западно-европеец) кризата тресна Европата. Какво ли чака Южна Америка след избирането на папа Франциск (аржентинец, Южна Америка)? Като по поръчка взе, че се гътна Уго Чавес!
Абе, година на черната водна змия.
цитирай
4. podvodni - Благодаря, подводни ! Имам въпрос, ...
06.04.2013 10:34
milady написа:
Благодаря, подводни ! Имам въпрос, ако имаш нагласа и..свободно време ?! Къде.се пресичат Библия - та и езотериката, такава ,каквато ти ни поднасяш ? С най добри чувства !!

Ще ти издам една обществена тайна - "Библия" -та е писана и съставена от езотерици и някои други нехора
цитирай
5. podvodni - Ххихихи, Марк Нопфлър е отменил ...
06.04.2013 11:39
Ххихихи, Марк Нопфлър е отменил концертите си в Русия които трябваше да се състоят на 7 и 8 юни тази година. Официалната версия е, поради политически причини. Само че, аз си мисля, че Нопфлър знае какво предстои и е решил да си спести доста стрес. Казах, че финансовата атака срещу Раша може да почне между 6 и 18 юли, но знаейки, че илюминати имат навика да манифестират огледални събития, то маже да се очаква и началото да бъде дадено около 6-8 юни.
цитирай
6. milady - Благодаря :)
06.04.2013 14:35
Твоя отговор ме задоволи :) Винаги бърз и категоричен , хмм, като камшик. :)
цитирай
7. podvodni - Твоя отговор ме задоволи :) Винаги ...
06.04.2013 14:49
milady написа:
Твоя отговор ме задоволи :) Винаги бърз и категоричен , хмм, като камшик. :)

За нищо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3699977
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930